1 april

mmm det är verkligen 1 april idag för vädret är ett stort jäkla skämt. Känner mig på surhumör för det, skit!!
J har brummat mot än lite längre breddgrader i norr själv viljar jag mig på hemmaplan... Snart är det ju hektiska 5 dar i NY då ska jag vara i toppform o ruscha hela dagarna så :-)

Åhhh bajskorv väder jag som skulle på stan en sväng o sen träna yttepyttelätt cardio, mest för känslan av att iaf göra nått... men verkar j uvara snorhalt ute! o puckon som jag köpte bilen av satte på somardäcken på en gång, de skulle de ju göra först på ons när jag skulle lämna in den för fabrikstonngen ... less!!

Är hemma nu när rutan är här, brukar inte vilja vara det, känns så dumt, men jag häckar här i sängen... Som för övrigt äntligen ska bytas ut, skönt!!
Blev sängavel o skrivbord plus stol oxå...hade eg valt sängbord med, men jag avvaktade med de då de vi har ser typ likadana ut, kändes ändå lite ondöigt... Det övriga är iaf englesson sthlm..

Nej nu får jag myror i rumpan o pallae inte mer borde la våga mig in till stan om jag kör försiktigt...


surhockeyn igår förresten, men ändå stor cred till laget, jisses vad bra de gjort det! De behöver då inte hänga läpp ändå utan kan gå med stotla raka ryggar! Grattis till sässen!

äh nu pyser jag...