Kanske inte det mest roliga inlägget...

Idag sitter båda jag o gubben här med stora stora fjärilar i magen, vi hoppas så innerligt på en viss sak, var länge sen jag hoppdes så här mkt på något. Får nästan tårar i ögonoen bara av att tänka på det.

Tror tyvärr inte det kommer bli så, (fast jag hoppas ännu), finns tyvärr lite för många minus saker som spelar in-fan oxå, jag VILL!!
Nåja bara man får veta så man vet vad man ska ställa in sig på. vet jag kommer bli ledsen först men det går över ganska fort bara jag som sagt kan rikta in mig på något.


Igår kände jag mig som ett litet barn på morgonen, var så ledsen så jag bara vill lägga mig på golvet o gråta, har varit en ganska jobbig tid dessa veckor men jag har förökst hålla humöret uppe, men som en kär vän skrev sin blogg om att man kanske bara stänger dörren för ett tag- Så slog det ner som en bomb igår, mina ritktiga känslor-jag är ju fakitkst ledsen. Att jag förösker hålla modet uppe, ja sån är jag men även så har jag väl försökt hålla god min för gubben min så att han ska ha det lättare, vet att han inte tycker det är allt för roligt här, som jag tidigare skrev, van att vara clownen o nu kanppt prata något med nån i laget... Ibland känner jag även press på mig utifrån att inte "få tycka det är jobbigt-för då blir det bara jobbigare för johan oxå o det kan visa sig i hockeyn"-men HALLÅ JAG FINNS OXÅ!.......
Men men tur som var så blev eftermiddagen av dagen riktgt bra o mitt humör blev faktiskt ritkgt bra. Vi hade fått tips av Jonna att gå till en sporthall (typ arcus) där de varje söndag mellan 15-17 ställer iordning med massor av saker för barn, kostade bara 1euro att gå in. Bar jättejättekul även för mig o gubben. Gumman fullkomligt älskade en jättejättestor, studsmadrass. Hon sprang fram där helt vild o galen struntade i att hon föll utan tjöt av skratt, även när hon krockade med andra barn reste hon sig bara upp o drog vidare, vår kära kära vilde.


Kan berätta en annan episod hon lyckades med i lördags- Då kan jag lova att jag höll på att få hjärtstillestånd =) Vi hade åkt hiss upp till våran våning. Jag gick ut ur hissen gumman kom efter men tvärvände in igen, dörrarna åkte igen jag föröskte förgäves få upp dem, men nej... när dem öppandes igen var hissen TOM, panik kände jag då, jag befann mig på våning 3 av 6, var ska man börja. Jag fick för mig jag sett kanppen för 4e våningen lysa. SÅ jag tänkte jag tar trapporna istället går fortare bara springa alla våningar o kika in på våningsplanen. Rusar upp till 4e, japp där är hon älsklingen MEN dörren går inte att öppna, PANIK,ner igen tänkte på min våning måste jag väl kunna öppna, NEJ.. shit vad ska jag göra, är alla väningar låsta, är jag nu utelåst i trapphuset o gumman själv på våning fyra... Rusar ner till lägsta våningen lyckas ta mig ut genom en nödutgång. Rusar över vägen in genom huvudentren (vårt hotell är nämlgien ganska stort så vi bor på andra sidan vägen man går i en gång under vägen..) ner för trapporna ,racar genom gången upp med hissen till våning 4. Där gumman tack o lov är kvar o lite ängsligt står o klappar i glasrutan till trappen, "mamma fölla med" för hon såg mig i trappen men jag kom inte in.. Tur som var lyckligt slut =)

Jag känner att min blogg på sistone kanske var lite negativ o så men det är bara isne att livet är så ibland, man kan inte alltid känna sig på topp. Fast för det mesta gör jag fakitkst det eller inte på topp men jag mår bra, är inte så att jag går här o är ledsen dagarna igenom, nej absolut inte. Men kan vara dem känslorna jag behöver skriva av mig om ibland. Inte så spännande för er höra om våra dagar här ändå. De ser ganska likadana ut ändå =)

Jag ser verkligen framemot våren o sommaren ja jag längtar, tror det kommer bli en härlig tid. Inte länge kvar nu. så härligt när solen kikar fram på dagarna,har dock varit isande kallt vissa dagar brrr

Men men dags kika vidare
kramen o pussen

Match idag...

Igår kväll var vi till Jonna det var trevligt, hon är så snäll o go den tjejen. Prata mkt kan hon oxå!! =)

Hennes pojkar är för goa, Kasper var så söt när han gick o gjorde nummer 2 på toan (fyller snart 3 år) då satt han där inne länge o väl o sjöng för fulla muggar, så gullig!!


Om jag kunde vifta med mitt trollspö o få en önskan uppfylld så skulle jag önska Jonnagumman fick sig en prins, det är hon värd! För såna där lexikon för att se vad killanra menar när de säger en sak är ändå så svårttolkade, lika bra hitta en prins istället =)

Vi fick låna lite leksaker o det bästa av allt en bärbar dvd, tack så mkt! FÖr det vill jag lova inte är det mkt bra på tv inte, nej fy sjutton. Igår var dock jag o gubben så lyckliga för att det var grey's anatomy på tv , mitt älsklings program. Johan hade sett lite av ett avsnitt o trodde det var samma som vi var på. Gissa min besvikelse när det satte igång o det var en hel säsong efter... hur ska jag klara mig ha ha

En sak är då säker jag kommer inte vara sugen på ute mat på ett bra tag när man kommer hem,Ja det skulle väl vara Waldorf i sånt fall, deras kina mat är bara för god!!

Idag är det iaf match, så jag o gumman ska väl pallra oss dit o kika litegrann, blir lite skojsigt. Fast för att vara helt ärlig så längtar jag till sweden massor, men men det går faktiskt ändå bra o vi har trevligt men man blir lite less på hotellrummet, fast om vi ska vara kvar sässen ut så är det liksom ändå ingen ide med egen lägga,sista matchen är mest troligen 6mars (de har 14p upp till slutspel så det ser lite kärvt ut..)

Men men nu har mina 15minuter tickat ut o andra väntar så dags för mig gå vidare...
kram kram

Grattis brorsan!!

Japp är så glad för bror min som precis ringde o sa att han kommit in på psykolog i Umeå, stort grattis!!!

// Din stolta syster yster

Kirjasto = bibliotek , se vad man lär sig ha ha

Så där ja, nu sover gumman i vagnen o jag kikar runt här.. JA vi har nyss varit o sprungit på stan lite, pratat svengelska som vanligt. Går som sagt för det mesta bra. Är bara på en del affärer där de jobbar äldre personer som de varken kan engelska el svenska men då försöker man så gott det går med teckenspråk eller så ger man upp =)

Dagens inköp blev lite hårfärg insåg att min utväxt började bli ganska så markant. Hittade faktiskt även en så fin klänning som jag sökt efter länge, så glad men köpte den inte. Host host-hittade även ett par stövletter ha ha köpte inte dem heller fast båda var ganska billiga , skulle vilja ha en grön tröja udner skulle bli nicigt.
Min nya favvo färg är sån där klargrön fast jag har insett jag inte har något sådant i garderoben, men man kan tycka om det ändå =)

Igår kväll o imorse kände båda jag o johan oss lite rastlösa o har i stort sett redan början nedräkningen tills vi får börja glida hemåt.. (inte så längevkar om det nu blir fin hela säsongen). Fast idag under min stadstur så kändes det helt ok igen. Är nog mest bara det att man blir lätt lite instängd på ett hotellrum. Fast det ska ni veta att vi busar på bra i en korridor under vägen. Japp där spelas det fotboll, hålls nicktävlignar mm mm...

Gumman har två nya fraser som börjar komma mer o mer. Dem är : " Tindra kan själv" och "Tindra höver (behöver) inte" . Ja då börjar vilja o tro att hon kan göra allt själv, vilket är bra men ibland tar det evigheters evigheter ha ha . Hon är iaf ganska så söt när hon så tydligt förklara för oss att hon minsann inte höver....

Ikväll ska vi hem till Jonna en sväng blir trevligt.Roligt att hon bor här. Så trevligt att träffa henne.Pojkarna hade blivit så stora.

På torsdag ska jag kika på min första match här nere, ska bli kul. O på lördag har gubbben sin första bortamach, då ska nog jag o gumman passa p åatt åka o bada elelr något liknande (fast hmm måste kanske spara det tills på söndag då inget anant var öppet då...)

Tvätten vår ska vi nog försöka tvätta i tvättstrugan hos Tom eller Jonna, Jonna frågade om jag inte hört på hotellet,så jag kollade upp det men hmm då skulle man bli ruinerad att tvätta 1par byxor kostade typ 11euro, o ni kan ju gissa hur mkt tvätt gumman har, ja vi har inte så lite heller... så nej det får nog blir tvättstugan.
Tom verkar vara en trevlig kis, dock verkar han vara lite uttråkad stackarn. Det är synd vi inte hade eget place då hade han fått komma o käka hos oss o hänga ofta men på vårt lilla hotellrum blir det lite svårt. Har iaf sagt att gubben ska fortsätta käka lunch med han varje dag efter träningen jag o gumman reder oss själv =)

Det snöar ute o har varit svinkallt men ändå börjar jag få lite vårkänslor i kroppen, måste vara för att man ser framemot våren o sommareb så mkt...
Nu dags spana vidare
kram kram

Finland

Japp så var vi här, efter en resa på ca 13 timmar. Först bil till Kemi sedan tåg till Tammerfors o där byta till sista tåget till björneborg. Allt gick bra, var dock ganska nervös innnan för jag hade sååå mycket bagage, flera väskor plus vagn o gumman förstås, inte en chans i världen jag kunda lasta i o ur allt själv. Men det gick bra. Jag grabbade tag i första bästa jag såg o frågade om hjälp, alla var jättesnälla o hjälpte så gärna till. Det enda som var typiskt o alltid händer när det inte ska hända, var så klart att gumman lyckades bajsa ner hela sig, inklusive overallen inför bytet av tågen, så det var bara in på den lilla tåg toaletten o kirra det, gick fint. Tindra charmade många på tåget (säkert en del som blev less oxå =) ) Hon sprang nämligen fram o tillbaka i vagnen o lekte bö med flera passagerare......


Väl framme i finland m,ötte snutten upp oss o vi begav till vårt hotell, det var tydlgien även oxå ett utreställe på helgenm tur som varä r hotellet ritkgt stort o vi bor på andra sidan vägen så vi hörde ingenting. Dock många som kikade extra på gumman när vi kantade ner halv ett på natten i henens sidenpyjamas o värmde välling =)
I går (söndag) skulel vi handla lite leksaker o småfix ahde vi tänkt, ,men d visade sig svårare än vi trott, allt o då menar jag nästan allt var stängt, tom en stor citymarket (typ maxi o coop) var stängt så inga leksaker köptes, dock fick hon lite böcker o mjukdjur av de snälla tjejerna i receptionen.

Idag har vi dock handlat, en stor boll, dockvagn o en liten service, ska nog låna pulka av Jonna. Eg hade vi tänkt åka till tammerfors idag då johan var ledig idag med, men vi kändes oss ännu lite trötta efter tågresan samt allt jyrande igår så vi tar det lugnt o kikar runt här istället. Är nu på biblo som ligger alldeles brevid hotellet...

Igår fann vi även en jättejättestor lekpark,väldigt roligt, dit kommer jag o gumman gå säkert nästan varje dag snutten är o tränar, fanns hur mkt som helst. Idag är det dock lite kallt typ 15minus... Men det var roligt att det fanns snö här det hade jag inte trott...

Maten är även den helt ok, vissa saker riktigt goda faktiskt, hmm dock inte smalmat precis, det är en sak som är lite synd när vi bor på hotell att vi måste äta ute både lunch o middag , blir väldans dyrt i längden, känns dessutom som att det är lite dyrare här i finland (både mat o leksaker etc..) Nu blir väl vistelsen här inte allt för lång då sässen snart är slut. Är ok på klädfronten oxå, hittat bianco idag så stövlar ska jag väl kunna hitta mig =) (även sett, vero moda, only, jack&jones, hm, lindex ,intersport mm ) Men m tanke på hur mkt jag hade m mig så sparar jag nog min shopping till sverige.
Trots att det verkar helt ok här så är Sverige alltid sverige o luleå alltid luleå. Men jag tycker även massor om göteborg en sån härlig stad, kommer verkligen sakna den staden på somamren, kanske blir en liten tripp dit i sommar ändå bara för att det är så härligt där!!

Att göra sig förstådd går även det bra, det bhlir svenska engelska o tom en del ord finska ha ha..Lyckades göra bort mig för städerskan idag ,när jag gick o övade på ett finskt ord jag lärt mig, såg inte att hon stod där, hon skrattade gott åt oss sedan men men det bjussar vi på...

Så nu msåte jag kiak vidare vad som händt i kära Sweden men stor kram till er alla

Lite svammel från vår vardag som inte är vår riktiga vardag ha ha

Så irriterande igår skrev jag ett lånnnngt inlägg om ditten o datten men så försvann det o jag hann aldrig skriva om det....


Igår var förmiddagen lugn medan eftermiddagen var mera hektisk. Fast jag har kommit på att jag tycker mycket bättre om att leva ett hektiskt liv att bara gå o släpa, nej du f-n det e inte min grej man blir tossig!!

Eftermiddagen började med "Kom o lek " På björx, där slöt vi upp med Emeila o Anna samt massa andra barn o deras päron. Var väldans trevligt. Emilia är sååå söt när hon pratar om katterna, o Zappi och bjöd in oss att komma, mycket go den gumman. Hennes mor går inte av för hackor heller =) Var väldans trevligt träffas!

Sen bar det av hemåt med snuttan min och jag drog vidare på träning, tyvärr har mitt fria träningspass gått ut nu och det kostar 95kr per gång, så det blri kanske inte attt man går 5-6ggr i veckan som jag gjort nu.. fast jag vill, får kanske föröska flörta till någon bra deal igen. Hmm vet inte hur länge vi blir kvar hemma, är ett enda virrvarr men förklarar det längre ner...

Kvällen avlsutade med Hockey med Nina, var så kul träffa henne o se på match, man valde en bra match oxå var spännade och kul. Mycket trevligt folk oxå ;-)  Jag lyckades leva mig in matchen grymt bra, har väl aldrig haft problems med d, men tänkte innan om jag skulle tycka det var lika spännande nu när man inte följt luleå på ett tag. Men visst var det d, kanske inte lika nervigt som när gubben spelar dock...
Vill se matchen på tisdag då spelar d mot vf,  men då lär jag bli lite confused, hmm vem ska man heja på. Luleå i hjärtat med vf är grabbarna J spelat med hela sässen så dem känner jag oxå en med. Mer för vissa såklart. Nåja får nog göra så jag hejar på Luleå men hålller tummarna för typ freddan ändå, ha ha solidariskt va... men skitasvårt.. eller så hejar jag väl på båda o hoppas på lika ha ha

Idag har vi nyss kommit hem från sången istan var, var trevligt, gumman behöver verkligen komma ut o leka med andra barn o få sjunga det tycker hon massor om. Så söt när det kom sånger hon kände igen, började hon göra rörelserna o vicka på kroppen lite...
Kvällen vet jag inte ritkgt vad som sker.. Äri af dööö less på att bara sitta o uggla här ha ha Hade hoppats att Elenor skulel komma hem i helgen, men hon hade inte kunnat boka sina biljetter pga några himla regler. Stackarn hade varit på överlevnadsläger utan mat i typ 2dar, hade jag  inte pallat... Men laura är strong!!    Nina pratade om att hon ev skulle ge sig ut på en nykter ute tur på lördag vem vet kanske man hakar på, men är inte så sugen, mera sugen på mys.. men det är lite svårt tyvärr!!

I förr går hade iaf familjen o jag ett litet bråk o det beror mest bara på att man är så less på situationen o blir så rastlös. Mina föräldrar är verkligen bäst de ställer upp hur mycket osm helst och hjälper mig, det är guld värt o jag älskar dem så! MEN man känner sig ändå så rastlös o saknar faktiskt vardagen vår något enormt. Ja det kan låta konstigt men att bara få sitta o slappa "hemma" (var nu det är)  med snutten o sitta o garva eller bara prata med honom, tjafsa lite om vems tur det är att byta blöja. Somna till någon film som jag så stort lovat hålla mig vaken till. Det saknar jag och mycket mycket mer. Vardagen är allt bra ibland!!


Hockeyn ja : Johan har nu spelat 2 matcher med ässet, första spelade han redan första dan han kom så det gick väl ok. Igår spleade han igen o fick iaf göra ett ass, plus att de vann så det var skoj. Vet ännu inte vad som sker om han blir kvar sässen ut eller om han ska vidare på andra äventyr. Massa knas med regler o sånt så kanske ändå lutar åt att det blir i fin resten av sässen men det kan ändå va gnaska skönt för den är slut på ca 1 1/2 månad skulle jag tro, laget ligger tyvärr näst sist, Men då hinner man kanske komma hem o vara hemma ett tag plus att man kanske hinner iväg på nån mysig resa. Fast det andra alternativet är oxå väldigt lockande men pga alla regler vet jag ej om det är möjligt.Den organisationen vill då det men just reglerna gör det lite svårbestämmt, så jag tror kanske det lutar åt finland men ärligt talat vet jag ingneting. Hoppas vi vet mera konkret snart. Vill iaf veta så jag vet om jag o gumman ska styra kosan mot finland snart eller vänta hemma ett tag till...




Du lilla lilla skit, kom hit!! 
Du fattar ingenting, du är ju helt ding!
Mys kan jag lova, så du får garnaterat inte sova...
Att vara så ung, och ändå tro att man är kung,
tänk när ska du bli stor, så jag kan sluta se dig som en lillebror...
Herr B gör mig glad önskar jag fick träffa han var dag =)
Att inte ha ett eget place o fortfarande gå på grace,
då förstår vem som helst att du inte direkt är äldst...
Att han en erfaren kvinna får dig så vackert att spinna..
Du är en liten pojk som dock syns bland folk,
att få vila ögonen på dig, det är great för mig =)
Önskar vi kunde ses mer så jag fick visa hur en riktig kvinna ger...
Visa lite tips  och trix, skulle få dig att vilja ge mig mkt drixs... ha ha
Nu sitter jag här och du är där, varför??
Nej kom hit du lilla lilla skit!!


(fin va ha ha ... Hittade den fina lilla sak bland allt svammel som ligger i garget, något  som jag o johan svammlade om o garvade mkt åt en gång i tiden ,när vi satt hos han o busade lite...)





Ny lista.....

Ny lista..

UTSEENDE

[ ] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful.
[ ] Jag blir lätt brun.        (önskar, men inte)
[X] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.      (vissa dar så...men mest nöjd)
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[x] Jag har en tatuering.
[x] Jag är osäker över mitt utseende.        (det händer men känns redan bättre pga träning..)
[x Jag har haft/har tandställning.               (ja då, räls har man haft ha ha)
[x] Jag har glasögon/linser.                      (vet ej var dem är, borde gå igen o fixa nya!!)
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar.

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[ ] Jag vill ha barn nån dag.
[x] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x Jag studerar.                    (fast vet inte hur d blir med d nu..)
[x] Jag jobbar. (Vill men får la bli på ett tag)
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[ ] Jag gör nästan alltid mina läxor
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag underkändes i (eller avbröt) mer än en kurs i fjol.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.              (säkerligen pennor ha ha)
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
[x] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.      (skulle jag säkert kunna göra...)
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.        (har nog hänt nån enstaka gång, o då har man garvat ännu mer )
[x] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.            (jo då ritch har d sagt, kommer je ihåg var)

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[x] Jag har fått stygn på ett öppet sår.                          (japp i huvvet mitt)
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[ ] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.                       (inte ens fått dem)
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[x] Jag har haft/har astma.                                  (haft anstränignings astma..)

RESANDE
[x] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i Sverige.
[ ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[ ] Jag har varit i Japan.
[x] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.

EFARENHETER
[ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.             (säkert haft svårt att hitta men kanske inte tappat bort mig)
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.  (i 9an på den där knasfotograferignen ha ha)
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.      (klart man måste se vilken våning man  hamnar på)
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.       (ha ha har säket hänt typ på gympan men inget jag kommer håg..kanske killen minns bättre)
[x] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har gått "skinny dipping".
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.    (inte svårt när man älskar oboy.. eller mjölk o nybakta bullar mums)
[x] Jag har krockat i en bil.                  (ja men inget allvarligt)
[x] Jag har skidat.
[x] Jag har medverkat i ett skådespel.    (jeps, det trodde ni ej ha ha)
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.        (så klart, älskar få luras lite...)
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.   (kanske inget vidare men provat iaf..)

FÖRHÅLLANDEN
[ ] Jag är singel

[x] Jag är i ett förhållande.
[x] Jag är förlovad.               (med min älsklingssnutt!!)
[ ] Jag är gift.
[x] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.                            (vill jag lova!!!!!!!)
[x] Jag är rädd för att bli övergiven.                 (det händer nog)
[x] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.           (eg inte fr förhållandet men en del saker man hade kanske e kvar...)

SEXUALITET
[x] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.             (förtjust fel ord....)
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[x] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[x] Jag har kysst en till mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.              (jodå allt för att vinna..ha ha, nej skämt å sido men har la hänt)
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[x] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.     (vissa månader, andra inte...)
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.      (inte hatar, för de är väldigt fina men önskar att man slapp dem o alla man tyckte om fick finas kvar i livet,fast jag vet att så simpelt kan tyvärr inte livet vara o då är begravningar ett bra sätt att säga faväl!)
[x] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[x ] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[ ] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[x] Jag äger något från Diesel.


RANDOM
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.              (nej men d får lov att lyssna ändå ha ha)
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.              Ja jag är ganska social, men att lära känna mig tar ett tag, eller det beror helt på hur människan jag träffar är,oftast öppnar jag mig väldans fort)
[x] Jag ser på nyheterna.                  (ibland.. vuxet ha ha... )
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.                              (tyvärr, o det har vår dotter även börjat lära sig.. not goood)
[x] Jag sjunger i duschen.
[x] Jag är en morgonperson.      (så illa tvungen, fast d har fört m sig att när man väl får sova kan jag ha svårt sova länge ndå, fast ibland kan jag sova jättelänge)
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[x] Jag är en sportfanatiker.                (skulle väl vara hockey då, av naturliga skäl, blir lätt att man följer med, desutom mer o mer eftersom man lär känna ler o fler personer så man vill kika lite hur det går för dem..))
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.                        (vit lögn ha ha)
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
[x] Jag vet hur man skjuter.
[x] Jag är kär i kärleken.                (nej inte ritkgt men jag äslakr att vara kär, så unerbart, men hellre själv än i ett dåligt förhållande)
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[x] Jag äter snabbmat varje vecka.             (kanske inte varje men blir nån hammis då o då)
[x] Jag är bra på matematik.                        (varit men nu känns d som att jag ine nes kan plus o minus)
[x] Jag tror på spöken.                        (iaf när jag e själv, fyy så det kanrrar då ha ha)
[x] Jag är online 24/7 på msn, även som "Borta"            (??, kanske trög men fattar inte ritktigt ha ha)
[ ] Jag har inte lämnat in arbeten och ändå fått 10 i en kurs.
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.                                 (ja fy det värsta som finns är når nån använder sin kraft o håller fast en o kittlar en... sjukt obehagligt ha ha)
[ ] Jag älskar mörk choklad.              (inte lärt mig ännu, borde föröska, ska la vara nyttigt)
[x] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel. (sällan, men det händer)
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.                    (fasti bland är det helt tomt uppe i huvvet.. ha ha)
[ ] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.        (vet jag vill vara med snutten för resten av mitt liv, få flera barn(sen), göra allt vi kan för att fortsätta vara så lyckliga som vi kan, om vi är kvar i sverige självklart föröska få jobb som ssk!)

Beröringens kraft...

Har suttit här och grunnat lite på vad beröringen egentligen har för betydelse. Stor stor!!

En beröring kan vara skön som en viskning eller hård som en storm...
En lätt lätt beröring som bara nuddar vid en kan få en att nästan skälva i hela kroppen. Men på samma sätt kan en lätt beröring skapa stort obehag.
Beröringen är nog starkt sammanlänkad med ens känslor. En kram kan även den få en att bara vilja ha mer eller kanske man tar ett steg tillbaka...



Jag fullkomligt älskar känslan när man till och med längtar efter att få en liten beröring från en  person, när det pirrar till i hela kroppen av välbehag av en lätt smekning. När man blir som i ett lyckorus av en fjuttig kram.  Kroppen bara skirker efter mer mer och ögonen glittrar ivrigt för att säga att man vill ha mera beröring. Den känslan är svår att toppa.

Jag är nog en väldigt "touchig" person, jag har lätt för att ge kramar till folk jag tycker om, för att visa att jag uppskattar dem, eller kanske bara en klapp på axeln. Lite får man läsa vilken slags människa man möter och om man står i samförstånd. För det ska tilläggas att jag inte tycker om att få kramar av vem som helst. Men mina vänner  och min familj kramar jag gärna om

En beröring som kunde störa mig lite var när jag var gravid. Då tror verligen ALLA att de ok att komma fram o stryka en på ens stora mage. Och visst de flesta gånger var det helt okej man var ju så stolt. Dock kände jag lite obehag när man var ute på krogen o näst in till främmande människor stod o strök mig på magen gång på gång..

Får obehag i hela kroppen när jag tänker på hur vedervärdigt det måste vara att råka ut för ett sexuellt övergrepp. att ha en främmande (kanske) mans händer över hela ens kropp, Nej fyyy stackars alla dem som råkat och råkar ut för detta. Jag ryser bara av tanken. Det är min kropp som jag bestämmer vem som får röra och inte röra. Undrar hur länge den hemska känslan sitter kvar i huvudet på en. För min del skulle det nog ta väldaigt länge innan jag kom tillbaka och kunde älska beröring på samma sätt som jag gör idag!

För nu sitter jag här och tankarna liksom svävar iväg och jag kan ännu känna den där härliga beöringen som min kropp redan saknar massor! Hoppas hoppas de tanakrna finns kvar i mitt huvud länge och inte sakta tynar bort!!


 



Kärlek vid första ögonkastet!!

Ja så kände man fast denna gång handlar det mest om när gubben o o lillan vår möttes. Var så härligt och se dem. Tindra blev sååå glad o kramade han jätte jättehårt o var sååå lycklig "Pappa kommit ,pappa kommit" Johan blev lite rörd av att bli fullkomligt överöst med hårda kramar från en så lycklig nyvaken dam. Det var underbart och se, mina ögon tårfylldes så klart... =)

Dock var hans lilla visit till oss väldans kort o han är redan på väg till uleåbårg för sin första match med ässet, håller tummarna för att det går bra dock väldans svår första match. dessutom e han tokförkyld. Nåja spelar säkert inte så mkt ändå...

Igår mös vi på hög nivå ,eller vi var faktiskt o trännade tillsammans oxå, men annars var det mycket mys o många kramar vill jag lova. Många familjekramar ha ha

Snutten fick något papper som han visserlgien förstod nada av då det var på finska, men såg ut som en lägenhetsadress han hade, så vi får se. Han får kika hur det ser ut när han kommer fram. Vem vet kanske jag o gumman pyser dit snart. Fast jag tror nog vi blir hemma 2v till, tills vi säkert vet hur allt blir. 

Var o hälsade på i kalix igår var trevligt men allt är så intensivt när Johan bara kommer hem så där snabbt. Så man hann inte med mycket. Dessutom ringde vår granne från göteborg, så sööt han var så upprörd för att Johan inte var kvar. JA lite trist är det, jag hade sett framemot att få gosa lite med deras David el Elias (vet inte om de bestämt namnet ännu) men nu hann jag inte ens se underbarnet.

Snutten var så söt igår, är nog inte bara jag som saknat han utan vice versa oxå, han sa en rad med underbara saker som gjrode mig så otroligt glad ihjärtat. Tänk att jag träffat en sån som han ,lyllo mig =)


Nu är det snart dags att bege sig ut i snöstormen, kanske.. vi hade iafplaner på säng idag men vi får se...






 


Snart snart....

Ja snart slipper ni höra mitt tjat om min saknad.. Ja för snart är han här i min famn, så underbart. Eg skulle han köra hela vägen idag men pga allt oväder så sover han nog någonstanns efter vägen, vill ha hem han helskinnad.  Jag vet inte hur länge jag får ha hemma han om det bara blir några fjuttiga timmar eller iaf en natt mer än så vet jag att det inte blir iaf. Men jag är sååå nöjd ändå!!
Tyvärr är vi båda väldans krassliga o förkylda... Men jag har min aningar varför=).....

:Ja jag läste en undersökning i AB (ja jag vet inte världens mest pålitliga tidning ha ha) Men i den hade man iaf kommit fram till att immunfrösvaret stärks o man slipper många av dessa småförkylningar men hjälpa av sex , massage o onani =) Så alltså ett tydligt tecken vi varit ifrån varandra på tok för länge =)

Idag stod eg pulkåkning med Thilde o Oskar på schemat men var lite väl kallt ute plus att min hals värker. Skulle eg gå på min första spinning på evgiheter. Och ja dum som jag är så sitter jag ännu här o funderar på om jag ska gå. Men får nog försöka inse att det inte funkar med halsen min trist. En sak är iaf bra jag har inte gottat så mkt som jag brukar. Men det har nog sin logiska förkalring det oxå : Ja snutten är inte här o han brukar köpa hem både det ena o det tredje. Fast idag är jag grymt sugen på en bamsepåse med lösviktsgodis o det tycker jag att jag är värd!!

En till sak ang träning o kost, shit vad lätt det var att få bort de där första 2-4kilona som kommit dit av alla onyttigheter, kul är det oxå. Känns dock surt att det kommer vara svårt kunna följa upp min träning på samma sätt när vi flyttar. Eller det beror ju oxå lite på vart lasset går... Ha ha nog svammlat om detta, jag är ju en godisråtta utan desslike så =)


Igår bar det av på premiärtrippen på Ikea, var så fint, roligt att det kommit  upp hit. Men man blir såååå sugen på att få ha ett eget lite hus eller place o fixa till ordentligt. Skulle vilja bo i ett nytt hus med gammeldags stil eller rentutav ett gammalt fint hus. Med ett stort stort kök så jag kan ha ett stort matsalsbord där hela tjocka släkten får plats. Vill även ha stora fönster o öppna ytor. För att inte prata om badrummet mmmm finns många ideer där. Vill iaf ha en bastu. Men man måste få drömma iaf. Fast i går på ikea kunde jag inte ens köpa typ servetter, ha ha Har ändå nog med saker som ligger o "skräpar" överallt hos mor o far.  Tar typ upp hela brorsan förråd o vad händer nu om han kommer in på skolan i umeå (vilket jag såklart håller alla mina tummar o  tår för!!!)  nåja det löser sig nog..

Är även väldans hockeysugen på torsdag o kanske spec på lördag. Men ingen verkar va särskilt sugen eller kunna trist!  Kanske cammi o co ska gå =) Lite fjäsk här ha  ha
Hörde dock att bilejtterna till lör var slut, iaf på ticnet vet dock ej om man ändå kan köpa på kansliet. (har ingen koll på sånt dära) för stå utei o köa,njjjjja så viktgt är det inte...

Lite trist med en del skriverier nu när gubben e på väg bort. Fast en del skriver bra saker oxå så det e skoj. Hur som helst visste man att de skulle bli så här så man har lärt sig att inte lyssna på en del bull. Vet hur saker o ting ligger till o hur man själv tycker det har gått. Så nu blickar vi bara framåt mot nya äventyr.

Såg även i en väns blogg att de planerade en liten tripp bort, jag vill oxå!! Är sååå sugen åka någonstanns efter sässe, vem vet kanske de blir med malmös kalixbor, vore skoj.  Svårt planera ännu dock, men jag spanar runt på internet titt som tätt ska ni veta. vill vill vill...

Men nu over and out
puss o kram




Får se vart vingarna ev för oss denna gång...

Ja som ni nu säkert läst o hört så är det mycket möjligt att snutten lämnar vf. Går liksom inte att utvecklas på bänken eller läktaren. Speciellt inte när man var på uppgång och sen bänkades. Nu kan jag till viss del förstå Bäckman,laget är i en trängd sists o behöver säkra defensiva spelare. Men de behöver även spelare som vågar o kan ta fram pucken på det sättet som johan kan, ofta är johan med o skapar farliga situationer framot o blitt mkt bättte på att sköta sitt defensiva jobb oxå. Men jagfser samtdigt inte i dagsläget heller vilken av de andra backarna han skulle peta, så är det krassa läget, Men hey that's life. Bara gå vidare o ta lärdom av detta!!
Ska iaf bli spännande se vad som händer o vart vi möjligtvis kan vara på väg. Litt pirr i min mage, inte bara rastlöshet =)

Så som ni många redan förstått o räknnat ut så är det alltså därför jag nu är hemma på obestämd tid. Om det väl kanske blir en ny adress kan det gå så fort. Dessutom var vår snutta redan hemma o det kändes onödigt dra dit henne igen, för en ev flytt gnaska snart. Nej hon mår så gott här o behöver inte känna sig otrygg av allt som sker.
Så till er som nu möjligen spekulerat i hurvida jag o snutten kanske har det lite si o så, nja tji fick ni. Så är absolut ej fallet. Älskar han hur mycket som helst. Han är helt bäst o underbar. Att gå här o sakna honom o dessutom veta att han kanske har det lite jobbigt o nervöst gör det inte lättare. Men jag vet detta bara en en yttepyttekort period i vårt liv tillsammans så det går fint =)
Han åkte förresten ner till malmö idag till Karlsson o madde, gissa om jag är avens, tänkte först sätta mig på första bästa plan o följa med, vill oxå!! Så länge sen jag träffade dessa goooakalixbor. Nåja de får nog kul o skrattar nog masor åt alla sina gamla minnen!

Jag försöker förgylla mina dagar med lite kul. O måste säga att en del saker varit ritktigt trevliga!
Så roligt få träffa er vänner, nog för att jag med många av er även där saknar snutten sällskap för ofta har vi varit en så kul kvartett. Men men när vi väl kommer hem på semester efter säsongen eller i sommar då baske mig blir det grill, mys o lite partylarty!!

Det tråkiga med att leva med en hockeyspelare är att man på något sätt ibland känner sig lite rotlös. Man kan få veta att man ska flytta när själv just hittat på roliga saker, fått bra vänner o trivs i staden. fast oftast om man e på g bort så svajjar ju hockeyn ett tag innan o det påverkar såklart även det hur man trivs. Man får även hela tiden sakna folk. Bor man borta saknar man dem hemma, flyttar man vidare saknar man även de man lärt känna där. Fast det positiva är även att man träffar en hel del roliga o snälla människor. Vilket jag tycker om, älskar lära känna nya människor men hatar avsked!


Mycket svammel denna gång oxå. Jag vet ibland kan det vara svårt få ett klokt ord komma ur min mun...
Jag pratar innan jag tänker, tycks även vara så vid mitt skrivande =)
(men detta är ju även ett sätt för mig att få ut vad jag känner o hur jag mår, så ibland kanske det kan verka som grekiska för er, men mina tankar är ibland lite svårtolkade o måste få se lite luddiga ut mellan varven..)


Det jag helt klart vill få fram till våra kära vänner är att: we love u, tack för att ni finns, ställer upp på alla möjliga vis. Är mitt bollplank med konstiga funderingar mellan vaven. Så alla som vi nyligen lärt känna, fyyy känns så tråkigt måsta lämna er. Spec Cicci gumman, kommer sakna dig massor! Du är en härlig tjej hoppas ni får det fortsatt kul i gbg. Tack för alla roliga trevliga stunder med er! Men vi ses snart!!
Även Sanna tack för hjälpen med Tindrizen, känns så dumt jag aldrig hann tacka dig ordentligt,  som  sagt synd vi ej hann ses mera, det lilla vi sgs gilalde jag gööörmycket, tror vi hade haft supertrevlgit ihop, men men vi ses oxå snart hopaps jag!!!

Det som mer känns trist är för lilltjejen som trivdes sååååååå bra på dagis o nu måste sluta där. Nåja alla barn ska väl flytta nångång så det ska väl gå bra. Ingen ide grubbla vidare på det innan man vet vart vingarna tar en men oavsett hur långt bort dem för oss så finns ni alltid med oss. När vi e lediga då baske mig ska vi ses o ha kul!

Dessutom till alla er som undrat o frågat vad som e på gång men ej fått ett vettigt svar ur mig, sorry men inte kunnat säga något innan man verkligen vet vad som sker, hmm det vet vi ju eg inte nu heller men lite mer kanske... Så det är eg inte det att jag inte vill! För tro mig det är i såna här situationer om något man vill ha någon att ventilera o disskutera hur man känner o mår!

So long kramen

-12brrrrr

Ja så kallt är det.

FIck en efterlängtad sovmorgon idag, tack mamsen!!! Sen ringde Anna o frågade om jag ville hänka på en monsterprommis (ja för mig är det minsann det, fr björx -till stan - o tebax) tänkte de kunde vara kul. Alltid roligare promma tillsammans med någon. Dock visste jag inte att det var sååå kallt men men bara man klär sig så e det ju lugna potäter ...

Gumman e iaf en pigglign dam idag, skönt att hon börjar krya på sig! Inte dirket ro att somna i vagnen dock, man kan missa något...


Nu till min kära kära snutt måste bara få berätta lite om hans bravader. Han är FÖR SÖT o även FÖR VIRRIG min kära gubben.
Sä här ligger det till: Vi har nu bott i GBG sen i juni o han har ännu aldrig åkt spårvagn, Men idag var han så illa tvungen. Vi har nämligen sålt bilen nu (jipie men trist ändå) Så han ringde mig så noga o frågade vart han skulle gå, kraken hittade knappt till korsvägen =) Väl där irrade han runt i spöregnet. Frågade till slut en kille som stod där om spårvagnen till mölndal gick där. Ja svarde han. Sen sa han något som johan inte uppfattade, men tänkte han sa typ "häng på" och kutade iväg mot en spårvagn. Johan stack efter som ett spjut, väl därframme ser han att det är fel nummer på vagnen o killen vänder sig förvånat om o börjar garva.  Han inser sitt misstag o skyndar sig tillbaka, där står inte bara en människa o ler för fulla muggar åt hans misstag. Men historien slutar inte här. Nej sen ska man ju kliva på oxå. Snutten blir nervös i kroppen när han ser folk stoppa in kort här o var och chauffören sitter bakom en stor glaslucka. "skam na sätta sig o vänta eller betala när man kliver av, han tänkte lika bra göra borta sig en gång till så han frågade mannen i glasluckan först för säkertsskull om den nu gick till mölndal, sen om man betalade här. Då vill jag lova då vara det många i vagnene som återigen skrattade lite åt min bortkomna karl, som vill gå o gömma sig sen...


MEN nu fortsätter historien : =)

Ja han skulle ta vagnen för att gå in på banken o lösa bort billånet. Förklarade vart banken låg. Sa så malligt att han minsann hittar dit. Ringer mig sen från banken o frågar vad han ska säga. Förklarar än en gång. "JA nu är det lugnt säger han" Sen  blir det hans tur. Han går dit o säger att han ska lösa bort billånet med postväxeln. Jaha okej säger kassörskan. Men sen hittar hon inga lån. Bra säger Johan lite förrvirrat. Vilken bank har du då frågar hon. Hmmmm det blir svart i huvudet på snutten, han tänker länge o kommer till sist på -sHandelsbanken. Då säger kassösrkan - Ja det förklarar saken det här nämlgien swedbank... Ha ha ha han har alltså lyckats gå in på fel bank. Min lilla virrpanna.

Men dagen är inte slut ännu, nu sitter han o väntar på bussen får väl se hur det slutar =)
Känns som att det är bra jag är hemma ett tag så han verkglein får rå om sig själv. Jag har verkligen alltid betonat att jag aldrig komemr ta rollen som hans morsa utan jag är hans tjej. Men han har ju ändå mest tagit bilen överallt samt jag ofta varit ledig så vi gjort såna här saker tillsammans.. Nåja bra han kan roa någon iaf ...


Kan vidare berätta bara en lite gullig sak han gjort för många många år sedan. Var när han skulle på sitt första landslagsläger:
 Johans pappa blev så ivrig när brevet damp ner i brevlådan. Där stod minsann att man skulle ha med sig kostymen. Japp de brummade genast iväg o köpte en kostym åt lillpojken. Till saken hör att han då bara var reserv. men man  måste vara förberedd. JA så kom dagen o johan skulle få åka med. Han dressa upp sig så fint i sin kostym. Var den enda som kom fr norr o skulle möta de andra på arlanda. Kom lite senare än de andra dessutom. Väl framme ser han att alla andra har typ myskläder på sig... han vill bara sjunka ner genom jorden. Här kommer pappas pojke i finkostymen. Nåja inget att göra åt. Han sätter sig ner för att käka när coacherna efter ett tag kommer fram o frågar om han e Johan F, ja då svarar han. Får då till svar att han gått till fel lag. O måste göra om proceduren en gång till i sin fina kostym ha ha =)


Nu slut för denna gång. Men snutten du är bäst I love u så, miss u alit, längtar så efter dig hopaps du har kul o hittar på trevliga saker. Tindra pratar massor om pappa pappa , pappa komma plan.... Vi saknar dig!



Känner mig som spindelmannen =)

Nej inte riktigt men nästan, jag klättrar på väggarna här hemma nu.
Man blir så rastlös nu när gumman är lite krasslig o andra kids kanske inte vill se oss, man kan inte fara på barnsaker (typ sång, ÖF, bada)  och stan har hon inget tålamod för just nu... grrr...

Min rastlöshet beror nog oxå på att jag är van att gumman är på dagis några timmar per dag så jag kan rå om mig själv, bara mig en stund. Är van att ta en långprommis med freya ja sen göra vad jag vill. Här känns det som att ha tagit ett steg tillbaka igen. Visst jag tycker det är supermysigt att vara hemma med gumman oxå men känner bara ibland att JAG vill kunna rå om mig själv. (alla vet att man efter ett tag blir rastlös gå hemma med sjuka barn)
Och visst det är jätteskönt vara hemma hos päronen ett tag men även det blir efter en stund lite långsamt mest pga att jag saknar gubben o vill få lite klarhet i tillvaron snart. Jobbigt med allt grubblande.

Men min rastlöshet för iaf med sig någonting bra, japp jag är så flititg så med min träning=) Är riktigt skoj, tyvärr har gumman smittat mig med sin förkylning men det e inte så farligt så jag kan nog inte hålla mig därifrån...Så skönt träna, msåte verklgien fortsätta med det sen!

En lite lustig sak som hände igår var att när jag var på gymmet stötte jag in i en person som jag vet jobbar på sporten på en av de lokala tidningarna. Jag hann inte ens mer än ut från gymmet då det ringde i MIN mobil från denna tidning o ville prata med johan.. hmm jag sa såklart han inte var här o gav mobil nummret, lustigt vad det ska spekuleras bara för att man e hemma några dagar... =)

Har som sagt inte hänt så mycket annars pga att vi mest e hemma med gumman. Funderar ev på att gå o se lite hockey imorgon eller hitta på något annat skoj men vi får se.
Vet inte riktigt hur länge jag blir hemma. Vi får se. Imorrn spelar vf mot timrå borta, om johan följer med ska det spännade höra hur Ryno sköter sig, har börjat gå så bra för han igen, kul! Jätteglad för han o marias skull, hoppas de trivs i sundsvall!

Förresten, känns iaf skönt vara hemma i snön, äntlgien får jag lite riktgt vinter oj vad jag myser, synd bara det lovat 15-20minus i helgen brrrr så kallt

Stor kram på er


Duschen...

Så duschar kvinnor

  1. Tar av sig kläderna och stoppar dem i tvättkorgen - uppdelat i mörk och vit tvätt.

  2. Tar på sig morgonrocken och går till badrummet. Möter pojkvännen/maken på vägen, drar åt morgonrocken lite extra och halvspringer resten av vägen.

  3. Ställer sig framför spegeln och granskar sig själv i detalj. Slappnar av i magen så den sjunker ner, och beklagar sig över hur fet hon är.

  4. Ställer sig i duschen. Tar fram tvättlapparna till ansiktet, armarna, benen och ryggen, samt filen till sin hårda hud under fötterna.

  5. Tvättar håret med specialschampo innehållande avocado, honung och 83 vitaminer.

  6. Tvättar håret en gång till med samma schampo.

  7. Tar specialbalsam med avocado och honung i håret, och låter det verka i 15 minuter.

  8. Tvättar ansiktet noga i 10 minuter med en svindyr tvål som innehåller päron. Därefter har ansiktet fått samma färg som en hummer.

  9. Tvättar kroppen med en annan lika svindyr tvål som innehåller nötter och vinbär.

  10. Sköljer därefter ut balsamen ur håret - detta tar 10 minuter. Hon vill ju vara helt säker på att all balsam är borta, annars kan frisyren bli tung och platt.

  11. Rakar sig under armarna och på benen, men bestämmer sig för att använda en epilator vid bikini-linjen.

  12. Skriker, när mannen/pojkvännen - på skoj - stänger av varmvattenkranen.

  13. Stänger av duschen.

  14. Skakar av sig allt vatten i duschen.

  15. Kliver ur duschen med en handduk i storlek med Stilla Havet för att torka sig på kroppen.

  16. Lindar in håret i en superabsorberande handduk.

  17. Finkammar kroppen efter diverse hår, finnar och andra plippar och attackerar dem med fingrarna eller en pincett.

  18. Går tillbaka till sovrummet iförd den tidigare nämnda morgonrocken.

  19. Möter sin pojkvän/man på vägen, drar åt morgonrocken ytterligare och springer fortare in till rummet. Och tar en och en halv timma för att klä på sig.





 

Så duschar män

Duschande man

  1. Klär av sig medan han sitter på sängen, och kastar kläderna överallt på golvet.

  2. Går naken till badrummet. Möter frugan/flickvännen på vägen dit, visar stolt sin penis och skriker som en elefant.

  3. Ställer sig framför spegeln och drar in magen. Granskar storleken på sin penis, kliar sig på pungen och luktar sen på sina fingrar.

  4. Ställer sig i duschen.

  5. Letar inte efter tvättlappen eftersom han ju aldrig använder en sådan.

  6. Tvättar ansiktet med sin giftgröna tvål.

  7. Pruttar och klappar ihop av skratt, därför det ekade så häftigt i badrummet.

  8. Lugnar ner sig igen, men klappar snart ihop av skratt igen när pruttlukten nått näsan.

  9. Tvättar sina ädlare delar samt området däromkring.

  10. Tvättar ändan med tvålen och lämnar kvar lite hår på den.

  11. Tvättar håret med nåt schampo och använder inte balsam.

  12. Gör en punkarfrilla.

  13. Beundrar sin nya frilla i spegeln.

  14. Urinerar förnöjt i avloppet i duschen.

  15. Sköljer bort schampo och tvål och kliver genast ut ur duschen, men märker inte att han glömde att dra för duschdraperiet när han klev in, så nu är hela badrummet - inklusive toapapper - vattendränkt.

  16. Torkar av sig snabbt och lätt.

  17. Tittar i spegeln igen och spänner sina muskler och granskar storleken på sin penis.

  18. Glömmer att släcka lampan efter sig.

  19. Går tillbaka till sovrummet med en liten handduk runt höfterna. Möter flickvännen/frugan på vägen dit, sliter genast av sig handduken och visar stolt upp sin penis och skriker som en elefant.

  20. Kastar den blöta handduken på sängen och låter den gärna ligga kvar där, och är påklädd inom 2 minuter


Dagarna som gått

Länge sen sist nu.....

Ja vad har hänt: Hmmm det blev utgång, oväntat va?! =)
Var trevligt men väldans lite folk ute men såå länge sen jag var ute hemma så det va väl ok ändå, dock blev det lite väl mycket att dricka, from nu ska jag baske mig börja dricka med måtta ha ha
Men men vi shaka lite ass o hade kul. Som vanligt hade jag tapapt lappen till garderoben o trodde även att mina "såå fina" vantar (hmm så fina är dem väl inte, men just då var dem tydligen det) stackars männiksor dår, jag kan verkligen inte vara en favvis där, för jag lyckas alltid slarva bort den. Trots att jag vet att jag kommer det o försöker lägga den så fint o bra så är den alltid spårlöst borta, sicket mysterium ha ha Men tur som var, så jobbade det en väldans snäll själ i garderoben denna gång. Tack! =)


Så söndagen hörde nog till en av mina tråkigaste o jobbigaste dagar i världshistorien ha ha nej nu överdriver jag men, har en tendens att tycka dagarna när man är bakufull är vedervärdiga. Alltid tänker man "aldrig mer" men insett att det är ingen ide utan nu tänker jag, "lite mindre" bara ha ha  Eller vad sjutton har man haft kul kan de ju vara värt det, några timmars våndan o illamående ha ha

Igår träffade Jag Anna en sväng o  fick gå till mitt efterlängtade Waldorf mumma, som jag saknat deras kinamat, sen skulle vi springa på stan en sväng , tyvärr gick det inget vidare damen var inte på något vidare humör. Stackars Anna blir väl rädd för hur det ska bli när hennes lilla knodd kommer ut... Men anna för det mesta är hon sååå gooo. Tyvärr så visade sig sen varför humöret inte var på topp, ja mot kvällen visade hon att hon hade ont i örat igen. JAg fattar min stackars lilla tjej. Är ju bara 7dar sen hon slutade sin  förra kur. Så vi ska gå till doktorn idag.

Egentligen stod sång med barnen på schemat, hade varit så kul att träffa twinsen o busa lite o träffa Anna o Emmsan igen men men kommer väl fler gånger...

Måste säga att jag börjar bli lite rastlös här uppe vet dock inte när jag ska åka hem, vi får se vad som sker. Men jag saknar min snutt massor.

Vad resten av veckan bjuder på återstår att se, återkommer med det senare. Lovar iaf att sätta in lite nya bilder snart börjar vara dags

Kram på er allihopa !!






Husmor, nja inte riktigt

Fann denna bra lista på kära Sussans blogg, vara bara tvungen "låna den lite"
Känns som att den passar mig ganska bra, dock är man långt ifrån husmor =)


Husmorstips 1:
Tryck en liten skumgodis i botten på glasstruten, så rinner inte glassen ut.

Riktiga kvinnors tips:
Sug ut glassen genom botten på struten, snälla nån, förmodligen ligger du
ändå på soffan och äter den.


Husmorstips 2:
För att hindra potatisen från att gro, lägg ett äpple i potatispåsen.

Riktiga kvinnors tips:
Köp pulvermos, det håller ett år.


Husmorstips 3:
När det står i kakreceptet att du ska strö kakformen med ströbröd, använd lite kakmix istället, så blir det inte vita fläckar på den färdiga kakan.

Riktiga kvinnors tips:
Gå till bageriet. De kan till och med dekorera kakan åt dig.


Husmorstips 4:
Om du råkar salta maten för mycket under kokningen, lägg i en skalad
potatis, som suger upp överblivet salt ur maten på ett ögonblick.

Riktiga kvinnors tips:
Om du saltar maten för mycket under kokning, så tråkigt då. Upprepa efter
mig Riktiga kvinnors motto: Som jag lagar maten, så äter du den och så vill
du ha den.


Husmorstips 5:
Linda in sellerin i aluminiumfolie när du lägger den i kylskåpet och den
håller sig färsk i flera veckor.

Riktiga kvinnors tips:
Selleri? Aldrig hört talas om.


Husmorstips 6:
Pensla pajskalet med lite vispat ägg för att göra den glansig.

Riktiga kvinnors tips:
På de frysta pajförpackningarna står det inget om pensling med ägg, så det
hoppar jag över.


Husmorstips 7:
För att bota huvudvärk: Ta en lime, dela den i två delar och massera din
panna med dem. Dunkandet försvinner.

Riktiga kvinnors tips:
Ta en lime, blanda den med lite Tequila. Kyl och drick. Du kanske
fortfarande har huvudvärk, men vem bryr sig?


Husmorstips 8:
Om du har svårt att öppna burkar, prova latexdiskhandskar. De ger ett grepp
som inte glider och gör burköppnandet enkelt.

Riktiga kvinnors tips:
Be "Den onödige" att öppna, medan han sitter på sin ända och ser tv.


Husmorstips 9:
Släng inte överblivet vin. Frys ner det till iskuber för kommande grytor och såser.

Riktiga kvinnors tips:
Överblivet vin??

Träningsvärk i kroppen men glad i större delen av knoppen

Nu sitter jag här med megavärk i kroppen, var nämligen på mitt första BP pass på ett bra tag igår. Dessutom märkte jag efter uppvärmningen samt fösta muskelgruppen, att jag glömt lasta av lite vikter på stången (brukar lasta på en del, när man ska bära in så man slipper gå massa gånger) Så då fick jag förklarliga skäl till att jag tyckte det var sååå tungt. Stod nämligne först o verkligen kände mig illa till mods, när jag trodde all kraft försvunnit =) Typiskt mig! Virrhöna som man är...
Men var iaf jättekul att träna på mitt kära "step in" Imorrn bär det av igen ,med Laura gumman ska bli så skönt o härligt...

Fick även se min kära vän Anna igår, hon hade sån söt liten bebismage, jag förstår att de längtar jänet efter att få möta lill*n därinne.. Var väldigt kul att träffa henna,  var så himla länge sen sist. Hon är verklgein en snäll o rar tjej som jag önskar jag kunde träffa mera. Får väl se till så Johan o Pekkas hockeyvägar korsas igen  nångång i framtiden=)

Idag bara det av till Leo's lekland tillsammans med Cammi,Thilde, Anna & Emelia. de har gjrot det jättefint där o var väldans uppskattat av barnen, gumman hade nog kunant springa runt där ännu m hon bara fick..
Sen bara det av till stan för att träffa kussen min, köte mig ett par jeans o en skjorta men skjorta ska jag lämna tillbaka ev jeansen oxå. Tur att snutten inte var här han HATAR när jag gör så.. Men jag har ju så svårt bestämma mig ibland....

Appropå svårt att bestämma sig, det är bara förnamnet för hur jag känner angånende imorgon. Ena stunden är jag supersugen, andra inte alls. Men jag vet  att jag skulle tycka det var väldigt nice om det blev (samtidigt som jag säkert skulle ha det mysigt även utan det) Saken det handlar om är såklart, utgång eller inte??  Men kanske kan vara kul passa på när man v'ä ä hemma, har iaf varit på gröna bilaget så visst man hamnar nog där, förhoppningsvis med lite roliga människor!!

Gumman vår är sååå söt, det värmde i hjärtat att se henne när man kom ner på flygplatsen, hon såg mig på långt håll o vinkade o sa mamma, såg så lycklig o glad ut. Sa sen flera ggr mamma kommit mamma kommit.. Värmer i mammahjärtat..

Idag är snutten  o hälsar på Cicci o Freddan, han säger han har så tråkigt där själv, så snällt av er att bjuda över gubben!  Önskar jag oxå var där.
Gubben i miss u, love u!!

Nu har jag lagt en fundering jag haft helt åt sidan. Vissa människor kan man bara inte förstå hur de fungerar o alla gåtor i livet är nog inte värda att försöka lösa. En del ska man nog inte ödsla sin energi på. JAg/vi har det alldeles för bra för det och åren har gått och jag klarar mig galant ändå.  Visst är det tråkigt när man gång på gång tillåter sig få förhoppningar om att kanske denna gång allt ska bli bra, men varje gång blir man lika besviken igen. Fast denna gång blev jag knappt besviken då jag nästan förstod att det skulle vara samma visa igen. Så denna pusselbit får nog fattas i mitt pussel trots att den ändå fallit på plats.. Vem vet kanske ett nytt försök görs men just nu känns det inte säeskilt motiverande från min sida.

Pratade lite med en gammal vän som jag fakitkst saknar. Lite tråkigt att allt ska bli så komplicerat när man blir "vuxen" (hmmm när ska man eg känna sig vuxen, 26år som man är känner jag mig ännu som en barnrumpa) dessutom sprids vi alla ut land o rike runt och avstånden är inte som på yngre dar när man kunde schvissa förbi för att få sig ett gott skratt =)

nej nu  en varm dusch.. o sen godis o chips är trots allt trettondagsafton
Kram o puss till er alla!


Klarade mig :-)

Hi hi jag klarade mig även denna flygning så skönt, nu sitter jag här o väntar på att sista flyget äntligen ska bära mig hela vägen hem... Längtar som sagt såå mkt nu.. Så fånigt när jag pratade med Anna o vi började prata om Tindrisen då började rösten darra o ögonen tårfyllas när jag skulle säga att jag saknar hon så o att det blir mer o mer ju närmare man kommer, fick nästan tom henne att börja gråta...


Nu har jag iaf smakat på Kebabtallriken på Alfredo's, ja den som gubben säger e sååå god o alltid kommer hem o stinker vitlök ur munnen efter bortaflither (fast mer på luleås tid) Ja det var den som skapade lite rabbalder över gubbens matval en gång =) Nu har jag iaf testat den, var väl ok. dock ingen smalmat som jag ju skulle bli bättre nåja bara man tränar så...


Har även kommit på att jag kanske glider på brölopp på fredag, Johans kusin ska gifta sig, man blir mäkta avis, vill oxå!! Hon sa iaf  tidigare att vi var välkomna till kyrkan om vi var hemma, trodde ju inte det så det hade jag nästan alldeles glömt bort men nu kanske jag glider dit  med johans syrra o mamma o ser hur vackra dem o är.  Där kommer då tårarna garanterat komma =)

Inget nytt att rapportera från arlanda, ja skulle vara att jag såg gry forsell i flipflopp tofflor, henne blir jag oxå avens på. Hörde på radion att hon varit på mauritsius, fatta så härligt. Tror förresten att det är någon som försöker säga mig något, förra gången jag satt vid internet här så satt det några brevid mig  som skulle till Thailand, de pratade bara om sin resa, hur härligt de skulle ha mm , sen minsann så glider thaiplanet upp parkerar just utanför där man sitter o sist men inte minst så dyker en solbränd gry upp i sina flippisar, tror någon förösker säga något till mig. Hoppas det är i stil med : " Jenny ta ert pick o pack o glid till solen till våren, de är ni värda!" =)

Nu ska jag iaf till snön så puss puss

16kilo övervikt, typiskt mig...

Ja jag har väl aldrig skrytit med att vara en storpackare men denna gången tog priset 16kilo övervikt, tur som var, så slapp jag betala den, iaf mellan gbg-sthlm så håll tummarna jag slipper även mellan sthlm-luleå. Annars lär det kosta kosing.

Japp nu sitter man här på Arlanda vilket man lär göra  i drygt 5timmar till, segt, tur det iaf finns internet så man kan roa sig ett litet tag. Grejen är den att jag inte brukar  ha ro göra det allt för länge, vet liksom inte vad jag ska kolla på efter ett tag... Men vilken skilland det är att flyga själv istället för med lillstumpan, nu kunde jag sova hela flygningen, ta mitt bagae i lugn o ro, gå o strosa o köpa frukost. Till skillndad från när gumman är med då är jag oftast genomblöt i svett innan incheckning o säkertskontrollens ens är färdig. sen ska man vara lekledare på hela flygresan o sen underhålla henne o vara trollkonstnär för att kunna hantera allt bagage man har med sig... Pust då är man helt slut när man kommer fram, nu efter allt vilande o sovande under flygnigarna kommer jag ha massa energi till min gummna när jag kommer hem... Så kul!

Ska bli sååå skönt komma hem en sväng o ffa träffa lillgumman min, sitter nu här o spekulerar i hurvida jag kommer börja gråta när jag ser henne, hmm kan låta mesigt men f*n jag är ju så blödig så visst sjutton kommer jag säkert det, Ska iaf bli underbart få ha henne i min famn! Dock kommer jag så klart sakna andra halvan av familjen, alltid är det nån man ska sakna =) men snart är vi gathered igen hela fam franz....

Har pratat med flera friends hemma ska bli så kul se er. Mina planer för ddess dagar är att förhoppningsvis. Träffa Laura o Nina, Busa med cammi o thilde på leo's lekland, Träffa Anna o Emme kanske lura ut dem till g-stad på prommis o lunch à la Jenny, Träffa Anna vännen så länge sen sist, ska bli kul se om kulan växt något.  Om det ännu kört i gång så är jag sugen gå på babysången med gumman , hon behöver träffa barn, kanske Jana o twinsen vill haka på om de blri friska..  Ska även träna på mitt gamla sköna gym, härligt härligt.  vem vet kanske glider ut på dansgolvet en sväng, men den som lever får se. först ska jag bara snosa på min lilla gumma i flera timmar!!

Igår var d match, belv tyvärr förlust, men faktiskt inte värda annat heller spelet var inte bra igår. Jag hade missat att det var match på torsdag oxå men åker ändå hem, se Johans rygg kan jag göra så mkt ändå. Nej allvarligt talat så är det inte alls lika kul kika när han inte alls får spela men som sagt den som lever får se vad som sker, nu får vi vänta o se... Var trevligt träffa cicci igår, men synd vi inte hanns ses alla fyra ordentligt innan jag pös hem, allt blev tyvärr så stressigt när jag kom på att jag skulle hem. Även trist vi inte hann se Sanna o Alex en sväng. Jag kommer sakna er massor,(trost vi säkert ses snart igen.. ha ha) ni är alla supergoa människor. O norrland, waits on u!! =)

Nu mot vidare efterspaningar på nätet men bli inte förvånade o mdet dyker upp ett till svammelinlägg från min eftermiddag på arlanda :-)

Gårdagen en lugn o skön Mysafton

Igår var ett ritkgt mysigt nyårsfirande, var helt perfekt jag var inte upplagd för annat. Jag o gubben åt riktigt god mat, mumma säger jag bara, den hade jag inte behövt skämmas för att bjuda folk på ha ha
Vi skålade dock hela kvällen med julmust, kom på att det var nog mitt tredje nyktra nyår i rad fakitskt, hör o häpna, men sååå skönt, Jag bjöd gubben på en annan hemlig nyårspresent vid tolvslaget =) Den var nog mera uppskattad än skumpa o raketer... ha ha

Så roligt höra vad en del folk haft för sig, kul att många haft trevligt, för denna helg är nog den mest hypade helgen på hela året, då allla ska ha sååå himla kul o alltid ska det göras något speciellt, ofta därför man kan bli så besviken på nyårsfirandet. Men jag tycker helt klart det är kul att fira in nya året med vänner eller familjen bara man har sunda förväntningar. Så härligt att julen kommer o lyser upp i vintermörkret o sen även nyårsfirande med god mat o lite skumpa o raketer. Tror många kan behöva dessa små "speciella tillfällen" för att få bryta lös lite från vardagen.. Visst man kan göra det närsomhelst ändå men  jag tro att en del behöver detta för att verkligen ta tag id et o ha en ritkgt mysig o kul helg. Jag kan tex ta båda mina o johans föräldrar som exempel. Så gulligt när jag pratade med mamma igår, de hade lyxat till de o njöt för fullo, ja min lilla gumma fick oxå skåla i cider igår, mammas älskling! Sen johans mamma o pappa, de var minsann på galej igår, de brukar vara så nöjda o glada efter denna helg o jag en liten travhelg på sommaren. SÅ kul för dem att komma ut o verkgligen koppla bort affären en stund, de är de verkglein värda. Hoppas båda våra föräldrar snart kommer o hälsar på oss där vi bor!

Var lite nervös innan för hur freya skulle hantera alla raketer o smällar, hon brukar ju grymta lite när johan poppar popcorn, men det gick jättebra, var bara de allra första som hon blev lite orolig o skällde lite åt, hoppade upp i soffan o skulle kika ut vad som eg skedde, men sen vande hon sig o brydde sig inte, vid tolvslaget när det smällde som mest, låg hon o snarkade o ingen reaktion , gotjejen!
(även därför vi inte orkade åka ut  o se på fyrverkerier, vi kiakde hemifrån, smällde så mkt o fint ändå)


Det enda som fattades mitt nyårsfirande var som sagt min lilla lilla älsklingstjej men snart får jag se henne. Jag funderar nämligen på att åka hem den 3 el 4 någonting och vara hemma ett tag men inte bestämmt mig ännu, ska försöka bestämma mig ikväll. Nu sitter jag här o har eg stora planer på att städa undan lite men får ingenting o jag menar verkligen ingenting gjort, måste föröska ta tag i allt nu...

Vädret är förresten, som  vanligt aptrist vräker ner regn o blåser som en tok såå less, vill ha snö..  Börjat längta till vår o somamren kommer igen, jag verkligen älskar våren. Fast alla årstider har sin tjusning. Eller vintern är bättre hemma faktiskt för detta som varit här tycker inte jag man kan kalla vinter, då ska de knarra udner fötterna när man går o det ska komma ut ånga ur munnen när man pratar, har man inte haft i motorvärmanren ska man stå där o svära lite när man skrapar rutorna o sen ha rumpvärmen på fullsprutt. Man ska kunna vara ute o åka pulka o skidor. Göra snöänglar o snölyktor... Inte plaska i lera o hoppa över vattenpölar, nej det är inte min  sorts vinter, det kommer jag nog aldrig vänja mig vid. Men visst har det varit ganska skönt att inte behöva pälsa på sig så förbaskat mycket o kunna gå ute utan att frysa ihjäl... Men lite snö o inte så kallt kan de ju iaf få vara, inte minst för barnens skull =)

Nej nu till dagens tråkiga sysslor, innan eventulllt biobesök..Måste ju passa när man kan =)
kramelikram