typsikt valborgsväder..

Är det inte lite typiskt att solen lyser med sin frånvaro idag.. jag får som för mig det, men kan som vanligt ha fel :-)


Tindrizen slaggar redan hos mormor o morfar (hon älskar typ det..) Själv somande jag till hockeyen igår..Skönt! Inte kosntigtm an är trött på mornarna när lillprinsen slår upp ögonen före 6.. men älskling du ska få igen i tonåren. Då kommer mamma o väcker dig si så där10-11 snåret, jag lovar och du kommer sucka högt. Då lilla kära du ska mamma berätta vilken tid du bruakde väcka mig ;-) Inte ens pga hunger utan bara piggelin...  Jag ska skicka dig på sömnläger tror jag...

JA varför inte du kanske kan få hänga med ett gäng tonåringar ett tag o känna deras rytm.. (men vi skippar de sena nätterna, de är du på tok för liten för...)

De är som kul se de små leka. Troysan har ju 2 kompisar som är ca 2 månader äldre än honom. de är kul se när de leker. De uppfattar varann ett tag, morsar lite på varann... För sen bara se den andres leksaker som de ännu så länge inte är så ego om. Tar nån den så tar man tillbaka den o så håller de på (Förutom om det är en fjärrkontroll el mobiltelfeon för då går brandlarmet igång.. why?? Antagligen pga de är sååå vana att de itne får ha dem sakerna attnär de väl har dem så inser de väl att det är värdefulla toys ha ha)
Sen kan de i princip krypa, åla, klänga över varandra utan att egentlgein se den andra, utan full fokus på nån sladd, uttag dammkorn eller annat "spännande" som syns... JA de är roliga de små :-)

JA ja nu ska lillis få på sig kläder, o hans tanta till mamma ska hoppa in i duschen o sen face the new adventures of this day.... (ha ha oj oj  lät nog lite för spännande, för idag händer nog inte mkt ha ha)

..

Tindra har nog börjat fundera lite vart hennes pappa egentligen håller hus... Lilla skruttan min, pappsen är på några skit jävla träningsläger som håller på i all evighet...(har jag lust svara... )

Men svarar förstås på ett helt annat sätt. Hon såg nästan lite ledsen ut idag när hon frågade vart de andra papporna var o insåg att de var "här" o tränade. Hon förstod nog inte ritkigt varför inte pappa var det. Sen avslutade hon med att säga att hennes pappa kommer hem i sommar.. (ja jag håller med det kan kännas så ibland lilla älsklingen min...)

Nåja imorse när vi åkte i bilen sa hon ju att det var skönt pappa var borta. Jag höll på att sätta i halsen o frågade vad hon menade.. Fick en fin förklaring om att annars hade vi ju aldrig kommit iväg i tid till sången för pappa är ju så sölig ha ha...

Ja ja vi längtar lite efter tokpappa, men reder oss riktigt bra själva.... Känner mig iofs bara som mamma jenny dessa veckor men det känns faktiskt riktigt mysigt.(men visst längtar jag ut ibland efter bara en kvällspromenad, ett träningspass.. , liten luft sådär) Är så skönt att jag o tindra inte har våra duster nått mer.(alltså kalrt vi har våra stunder vi oxå..) Tidigare kunde det vara riktigt jobbigt vara själv, då hon testade mig massor...Nu vet vi var vi har varandra o det är skönt!
Det är jag o hon... Vi har övergett storsängen o sover båda i hennes säng.. För annars kan inte mamma sova ha ha.. Galet men sant. Annars ligger jag bara o vrider o vänder mig, det är ju så tomt o ensamt då.. Mkt mysigare sova med min skatt...


Ni vet ju redan det. Och jag vet att jag är smått partisk i frågan. Men dessa är de finaste i hela världen!! Och även om papsen är borta så har jag ju alltid en liten del av han hos mig, bara se på dem. Papsens o mina älsklingar! :






hej hej

Nej då jag har inte gått o övergett er... Tiden som finns har lite svårt att räcka till bara. känns egentligen inte som att jag får nått vettigt gjort.. Fan jag glömde ju gå in o boka en grej idag på stan.. typiskt mig..

Fast det känns som att den rullar på rätt friskt ändå! Skönt!

JAg är lite sur o smått irriterad över att jag tvingade mig själv att inse att en sthlms helg nu inte var det bästa för ekonomin.. Det stör mig o jag blir less hade sett fraemot, shopping, vin, hockey o mys med tjejer jag inte sett på såååå länge! Fan!!

MEn det är bara face it, bröllop ev hus o en utlandsresa är ju inte gratis saker.. Dessutom kanske en billig liten andra bil mm mm Så nja tyvärr får nog sthlm klara sig utan mig i helgen...

Just ja: Ni har ju sett Vi blir kvar, wiiihhhooo.. Jag insåg först när det var färdigt vilken anspänning det nog egentligen varit. det kändes som att en stor sten lättade från mitt bröst. Jag har ju varit velig med saker o ting hela tiden men nu när det är klart känns det sååå bra! För det känns sååå skönt att kunna börja planera mitt liv ordentligt oxå. Jag planerar för fullt :-)

Det känns så skönt kunna köpa sig nått eget!! Även om det skulle bli nått mer äventyr i framtiden så har man förhopnignsvis, sitt egna hem att komma hem till! Lovely längtar längtar!

Fast så här är det.. Jag är lite rädd oxå, Jag tror liksom inte jag vill att det här ska vara det... Alltss jag vill gärna uppleva o testa på mer saker. Jag tycker det är både spännnade o utvecklande. Även om det så klart är jäkligt tufft i bland oxå. Jag skulle tex gärna kunna tänka mig nått år (läs 1-2år) till i schweiz el österrike efter dessa år... Grymma upplevelser som man ändå har möjlighet att få uppleva med ganska goda förutsättnignar från början. Man får bra bostad, man har oftast bil. de kan hjälpa till med ev internationell skola.. etc.. Men men nu är ju det här lååååångt fram o det ska bli riktigt nice få landa här hemma oxå! Love it, love it, love it!!!!

Bara jag får veta, vart vi kommer tjacka hus a lillskrutten ställas i dagis kö, för from januari ev november. Ska här börja jobbas lite el läsa en kurs på distans. För att sen nästa år i augsti sätta sig i skolbänken for real! Åhh jag längtar redan o det är över ett år kvar , nåja man kan ju inte kalla mig omotiverad iaf :-)





...

Lovar en uppdatering senare idag måste skynda o klä på mig o lillskrutten nu. (stortösen är redan färdig...)

Är egentligen ubertrött men men vad gör man inte för att roa sin stortjej: Det blir barnsång på fm...

Troy har dock vaknat före halv 6 i morse så mina ögon går redan i kors, Tack så mkt älskade unge!


men men mera kommer sen

puss på er

..

Det pirrar i kroppen o jag vet egentligen inte varför.. Är det för att all denna ovisshet liksom måste få sitt slut nångång o det kanske kanske börjar närma sig.. Är det därför ??

Eller är det kanske för att det nu är mindre än 60 dagar tills den stora dagen? Jag blir nervös av tanken på att gå in i kyrkan.. Eller är det för alla lösa trådar som finns.. Är det kanske därför?

Eller är det för att jag inte har en aning om hur o var vi kommer o bo... Vill ha ett hus men ska det bli här? OM det BLIR här vill jag gärna gärna ha ett här på björx! el skurholmen/bredviken kanske gammelstad..men hus ska vi annars göra?  Är det därför jag är pirrig i magen??

Eller är det för att gubben kommer hem ikväll eller imorrn.. Hoppas nu flyget går ikväll? Jag vet inte är det därför...?


Det finns saker jag borde ta tag i ang bröllopet men jag orkar inte idag o det kommer inte bli imorrn.. Linda får slå mig med piskan sen. Borde iaf ringa 2 enkla samtal: Dukar och tid för klänningsfixning, men till veckan ska jag göra det! 













..

Fick hem gubben siså där 35 timmar iaf och det tackar vi för!!
Mys att ses o bara vara en familj sådär som man vill vara emmellanåt..

Såg precis att de stänger arlanda i kväll igen o jag bönar o ber till han där uppe att det ska vara över snart! Eg inte så mkt min del, för om J kommer halv el på torsdag el typ 7 på fre gör inte så mkt .. ,men däremot såLIIIDDDER jag med han om han får åka det där nattåget 3ggr på en vecka.. ja ja.. hur som så får vi ju hem han iaf!!

JAg o barnen har bla hunnit vara o kalasa hos thilde , det var riktgit trevlgit o vi bjöds på middag oxå! Dagen efter tog vi en till date hela familjerna tillsammans. En liten finlands tripp o ikea sväng.. Tindra var sååå nöjd efter mkt lek med thilde. O vi hade oxå jättetrevligt som alltid med den familjen!
Sen hängde vi oss kvar i kalix, ,kikade finalhockey (jag somnade så klart under förlängningen.. typiskt mig)

Nu hägrar dgis onsdag o torsdag. Tänkte nog faktiskt mest ta det lugnt under dem tiderna, försöka vila då när troysan sover sin förmiddags lur..
Imorrn efter dagga kanske vi tar en snabbtripp in till stan, hade ju algt undan ett par såååå fina pjucks jag vill ha, hoppas ingen hinner köpa dem nu bara!!!

o torsdag efter dagga, så brummar vi nog mto g-stad för då ska tidnriz på teater med mommo. Troysan ska hänga med morfar när morsan han fixar sin bryn... Han är en riktig mamma gris o har även börjat så smått säga mamma: eller "mamm mamm"

Tindra min älskade unge har fått nya sovrutiner, hennes nya är att se på "halv 8 hos mig" när hon kvälls fikar o sen kilar vi i sängen efter ett tag... Så söt , hon gillar verkligen det programmet. Lite otippat kanske :-) Att wipeout, talang o så ska det låta, faller henne i smaken känns mera givet :-)

Nu ropar hon : Mamma kom o se på ett jättebra program, ett smart program. Kiakde precis förbi o såg martin timell i rutan ha ha... Vad ska detta bli... Min lilla tös, du är för söt!

men men nu ska jag locka hon i säng..natti natti...

kram kram


(pssst ni vet ju självklart att jag ivll att det ska sluta med aska ur vulkanen o aktivitet från den av helt andra skäl än egoistiska oxå, det fattar ju alla att detta inte är särskilt bra ... men har varken tid eller lust att dra nån grov analys av det hela!)






detta göra mig nervös...

http://www.aftonbladet.se/brollopet/


Alltså ni ska titta nedräkningen o plussa på en halvtimme, fan gaaahhh . Jag tänker hela tiden det är luuugnt men fan det närmar sig nu ...

..

Inte behöver man vara gravid för att ha cravings.. Nej då!!

Jag har cravings på oboy!!
 
Min morgon är smått förstörd nu för att mjölken i princip var slut.. svåra problem.. :-)

Jag brukar alltid ha mjök i teet men skippade tom med det för att kunna blanda ca 1/3s litet glas med oboy.. Nåja lite bättre känns det... men men Oboy måste jag ha :-)

Intresseklubben antecknar jag vet ha ha...

Idag ska nog jag o stumpan gå på bio o se den där hästfilmen, mysa till det lite nu på lördag medan man kan rå om henne själv..
För övrigt har jag nedräkning tills Troy ska sova sin förmiddagslur, solen skiner o det hade varit gött få han sova genom en promenad i det fina vädret, men NEJ jag ska fan tvinga mig att sova när han sover idag..sen stan ev svnäg kanske..



...

Borde väl inte skriva nått inlägg nu är risk det blir lite negativt...

Känner mig lite less över att det är sånt jävla kaos i flygtrafiken nu, el kaos snarare totalstop.. Just nu denna vecka när de ät i schweiz så jävla typiskt liksom!
Försöker ladda om batterierna från att vara inställd på en kramfylld helg med sovmorgon o avlastning, familjeglädje o mys... till att skaka fram mera små projekt  att fördriva eftermiddagarna med.. men det torde inte vara några probs.. brukar snarare bli lite för mkt ibland :-)

I eftermiddag har vi äntligen kunnat hänga lite med mamma oxå (för det är ju det som oxå varit segt att vi varit bannlysta därifrån under veckan pga en behanding hon genomgått..) Så jag barnen o mamsen har gjort storheden i eftermddag. Till Tindra har det verkligen börjat komma in såååå mkt fint till våren/sommaren. Vill ha massor.. :-) Ska nog dra en reva på stan imorrn, men har fan typ inget deg :-( Skulle även verkligen vilja ha ett par ljusa typ baggy brallor till mig själv, nån som sett några fina??!!

Jooo jg är grymmmmt sugen på att åka ner till sthlm nu närdet är  hockey där OM OM j är kvar då.. jag är sugen på shopping (zara shopping bla,.. mumma) Ja ja vi får se.. ska fundera lite på det..

Tindra var så glad över att kunan hänga med mormor igen o stannade där över natten o troy sover så jag ska fan sova tidigt jag med, hushålla med energin ni vet :-)

I ville jag snosa bebbe men bebisen skötte sig lite väl exemplariskt(bara sov under vår stadstur) o jag fick inte ens se han ordentligt ja ja det tas igen på söndag då kommer han inte undan gammtanta här :-)


men men nu ska jag sluta bubbla om ingenting av värde.. ska inte stjäla er värdefulla tid mer..

Joo en sak till såg precis KB o hans "ashlee/jessica" ska till staden där söööla alltid lyser. Lycka till, till dem!!


..

Pappas samtal slutade med tårar! :

Lilla älskade ungen min var så uppjagad när pappa ringde igår när vi låg o skulle sova.. Hon tjatade o pickade på mig: "Vulkanen vulkanen".. Jag sa att pappa redan visste.. men hon fortsatte... Så johan bad att få prata med henne...Det hördes att hon var orolig. Så vi frågade vad det var, Då säger hon "pappa jag är orolig för dig"

Johan svararde väl nått i stil med varför då det behöver du inte vara. Hon säger då: "För jag vill inte att ditt flygplan ska ramla ner från luften, avslutar sedan meningen med att börja storgråta o kasta sig under täcket.. Lilla vännen hulkar sig i gråten o säger pappas flygplan får inte ramla ner...  Så det blev tröstsamtal och mkt prat kring inormationen om den där sablarns vulkanen o säkerheten att pappas flyg aldrig skulle få åka upp i luften om det fanns minsta risk mmmm...

Till saken här väl att hon hört om vulkanen mkt under hela dagen. När jag hämtade på dagis hade några av storbarnen sett lite om det tillsammans med en fröken.. Sen hör hon mig prata med folk o gnälla över att johan kanske inte kan flyga hem... o så träffar vi emra folk som är oroliga över att deras flyg ska ställas in.. Samt såg lite på nyheterna, där de ju berättade om alla flygningar som var inställda o man såg molnet från vulkanen.. Så stackars liten, säkert mkt som rört sig i hennes huvud där när hon skulle sova...
Men vi pratade ut o hon blev lugn..

FAST det första hon gjorde på morgonen när hon vaknade... Hon sov lägne idag o jag satte upp o kikade lite på nätet när hon vaknade... var att hon gick o tittade runt i lägenheten (sökte nog pappa) sen kom hon frågade, när kommer pappa: Jag svarade på lördag mest troligen vet inte helt säkert än.. Hon pickade genast på mig.. "Titta nu titta nu om dimman är borta så pappa kan flyga"

Mitt lilla hjärta!!


..

Dagens citat är redan spikat fast dagen knappt har börjat:

Tindra drog iväg med sin kompis direkt när vi kom till dagis. De ville jag skulle komma o titta på nått, men jag fastnade ett tag och pratade med Tindras ena väldigt entusiastiske dagisfröken, verkar dock väldigt duktig!

Efter ett tag kom tjejerna igen o vill att jag ska komma, så vi piper iväg mot utgången. Då fnissar Tindra o den andra tjejen och Tindra säger : Vi trodde du o Göran (dagisfröken) skulle klä av er nakna o pussas (följt av massfnitter)

Ha ha... Mamma (jag) kan inte låta bli att smila stort åt deras söta fundering o så kläcker jag ur mig, kanske INTE så pedagogsikt sagt. "Nej det gör jag bara med pappa"

Vilket självfallet får tjejerna att spinna vidare i ämnet... Tindra säger: Min mamma o pappa brukar klä av sig nakna o pussas med varandra, (massfnitter från tjejerna igen) och så lite grubblande, men jag tror dem gör det när jag sover... ha ha ha...

Gud tack o lov var ingen fröken i närheten utan bara jag o tjejerna bus... :-)

..

Inte behöver man gå till kyrkan för att bli döpt inte...

Nejdå i family franz går badkaret lika bra:
syrran leker dop med lillebror. Babblade massor om I jesus namn.. o allt möjligt annat ..

Vet inte riktigt om han uppsakattade det, fast iofs efteråt kom det bubblande skrattet...  Men på bilden ser det inge vidare ut ha ha


Nåja nu är ju iaf både syster o bror döpta  :-)

Det här var ett sånt här moment när jag kände mig så oerhört glad inombords över mina 2 små troll, o just det faktum över att dem är två.. Syskonkärlek på gott o ont :-)

intet nytt..

Känner mig lite seg med bloggandet.. Antaligen för att jag känner att livet bara står o stampar just nu..
Alltså inte så att inget händer, men alltså inget väsentligt händer...

J är bara borta, vet ännu inte vad som händer nästa år, ingen resa inplanerad.. Nja liksom inget remarkeable som känns så kul skriva om...

orkar inte dravla om mina funderingar på vad f-n man själv ska syssla med beroende på vad som händer.. Ja ja först ska jag ju iaf vara mammaledig, fortsätta vara lattemamma på heltid...

Igår blev det lunch med en snäll donna, som nog utan att hon egentligen vet det på nått sätt inger mig lugn o löser många knutar genom att egentligen bara finnas till. Hon är smart o tänker på saker som virriga jag glömt/inte tänkt på. Utan att för den skull få mig att bli stressad.. Ja det är svårt förklara, hon är toppen!

Min son skulle jag vilja programmera om en aning om det går.. Halv 6 älskade vän vaknar man inte. Då är mamma INTE sugen på att vakna...Men men idag kommer pappa hem o gissa vem som ska få vakna lördag o söndag morgon :-) (mån går ju tyvärr flyget typ 6 om han kommer med...)

Lite sugen på rajraj i helgen, men vi får se.. samtidigt nice bara ta det chill...

Tur vi inte chansade o bokade linkan tripp, blev ju tyvärr inget vidare spel.. Fast jag har hela tiden tyckt det varit surt de mötte sthlms laget . För jag har velat se dem i final. Så nu hejar vi på djurgår'n!!
En sak till vilken rysare i kvalserien.. Sorry Freddan men jag kan inte rå för att jag tycker det vore grymt kul om Aik fick gå upp, tänkt dig själv djurgårn i final o andra laget går upp, tror det vore bra för hockeyn....Om än det säkert kan bli en del scandals...  Dessutom förkortad restid härifrån, för dem som lirar här o deras familjer :-)

Nu är min son alldeles kladdig hela han så det blir badet, sen ska ungarna kläs på o vi drar in mot stan o sjunger upp lite... Längtar til halv 5 då kommer älski hem, sakanr saknar saknar!!!



veckan själv började bra!

Igår var faktiskt en helt lagom skön dag med påsklov från dagis.

Började med att skjutsa ut J till flyget, för att där mötas av denna syn: De andra 2 lirarna som ska med kommer oxå samtidigt i  varsin bil. Bra jobbat grabbar lite bättre kommunikation så kanske ni kan samåka nästa gång! ha ha...

Ja ja vi brummade vidare för lite sång o lek i stan, passade på att ringa o fråga om familjen ville luncha med oss sen, ja då hela familjen kom in o käkade. Sen fortsatte jag, barnen o mamma vidare på stan. hmmm få se nu lite vuxenkläder tittade vi på men blev mest åt barnen. Jag är så nöjd. Barnen har fått så fina mössor nu till sina vårkläder. Jag diggar polarens mössor så här på vår o höst, fina klara färger!
Troysan har tydligen även fått hemklickat en annan fin jacka..Kommer vara så snygg!

Till tindra la jag undan en så söt bolero, till sommaren, perfekt att ha om vädret inte skulle vara med oss den 19e.

Sen brummade vi ut på storheden, där tindra fick köpa sig sin present av faster.. Det belv inlines o skydd.. Det var ju för grusigt ute på morsans gata så hon fick testa dem inne. Bingo hon ville aldrig ta av dem. Duktig var hon.



Sen slutade det som vanligt, tindra ville självfallet sova hos mommo o moffa, vilket de som vanligt oxå gick med på. Så jag o troysan brummade hemåt själva.. Rätt skönt att få en liten stund själv i stillhet så där på kvällen..
Nu ska vi iaf klä oss o brumma ut mot gammelstan igen snart.. För det var ju idag som de egentligen skulle vara där. Så idag ska jag gå på stan o kika till mig själv, o sen träna efter det ska jag nog fan i mig inte göra nått...
Eller så rensa i garderoben...
De är iaf guld värda o väldens bästa!!

I helgen var vi egentligen först sugna åkan ner till linkan förutsatt att laget vinner idag eller imorrn, men jag tror mest troligen inte det blir så. Det har dykt upp en sak som jag bara inte kan strunta i, en sak som gör mig aningen sömnlös.. så det blir nog mest troligen andra planer i helgen

Imorrn ska bilen servas, fy blä o skit säger jag bara!!

men men time to get dresses o kicka igång denna dag ordentligt!

..

Vi blev strandade utanför lägenheten idag.....

Råkade glömma nyckeln i bilen o likaså garage nyckeln..

Men men vi hade ju glatt humör o skitpapper i värsta fall så det rådde ingen nöd på oss ...

 



Så här glad blir man av att sitta på ett betonggolv i en ful trappuppgång med mamma sin:

Min son han har bara ögon för sin mor ha ha.. Han har alltså börjat komma in i det stadiet då han blir lite olycklig om jag går förbi o inte tar honom.. antar det är för han är med mig typ 24/7 nu...


Nåja, räddningen kom rätt snabbt o vi blev insläppta, tur man har grannar med samma garagenyckel som en själv..


nu räcker det med påsk för i år!

Så blir det nästan alltid för mig när det är storhelger, sista dan är man så rastlös så man vill kräkas..
Inte mindre i år då barnen dessutom varit sjuka. Friska nu!

Man blir som så less på all ledighet o allt slappanade inget är som vanligt ha ha..
Nej nu får det gärna blir vardag igen (om det inte vore för att man blir själv i veckan igen..nåja denna vecka är rätt lugn, det är mer nästa vecka jag bävar för om det blir då med.. mån-lör fan vad trist)

Missförstå mig nu rätt, påsken har såklart varit trevlig,m lugn o skön med familjen, god mat, påskägg, vanliga ägg o allt som hör till..

Jag vakande med troysan vid sex snåret o lektet ett tag, fick han att somna om efter kanske en timme så sov vi till halv nio, Sen fick övriga familjen kliva upp o jag sov en timme till sweet!!

Nu håller dessutom min älskling på att kirra lite köttförssås o spagetti, ibland är han allt bra :-) Önskar bara det inte behövde se ut som en tornado så fort han är hemma ha ha...

Lillkillen är liiite jobbig men sååå söt. Han ålar runt som en galning, till vår tevebilds stora förtret.. han har nämligen en förkärlek att dra sig till den där datamanicken.. hips vips störningar i bilden ..

Har tänkt på en sak, de här små behöver egentlgigen inte så spec leksaker, antingen nått som låter lite eller så ger man dem bara nått med en stor etikett eller lapp så är dem nöjda...  Nåja han får mig iaf att dra fram dammsuagaren lite oftare nu då han har en förkärlek för att ligga där på golvet o så helt plötsligt ser man det där berömda "pekfingergreppet" dyka fram o lyckan lysa i ögonen... WOW ett blomblad, ett litet gruskorn. Tack min lilla skatt för att du lär mamma din städa!!


Ja ja nu ska vi lura ut vad denna dag ska bjuda på för något, solen är ju tyvärr frånvarande :-( !!!
(vore iaf skönt fixa med en tråksak, handla skönare göra bort det nu när J är hemma ändå...)



Påsk

Påsken är här  o har nog snart rusat förbi den med...

Vi har gjort det obligatoriska grilla korv .. Men jag skiter fan i korvgrillning from med nu! Nej jag vill inte ha några mer svarta korvar. Nu vill jag ha bara fina sommarben, fram med filten o picknicka i gräset eller på stranden!!
"Våga väga grilla korv"  Ja jag går tametusan in i den gruppen nu :-)  (fast nog sjutton lär det säkert bli mera korv denna vårvinter)

Och efter påsk är det fan andra bullar som gäller. Nämligen inga bullar!! o röra på fläsket! så jäkla störigt johan är borta borta borta.. För nu är troysan så stor så jag inte kan ha med han i gymmet. De fick ju följa så länge de liksom ligger stilla där, men nu om jag lägger ner han så inte fan ligger han still nej du då skulle han åla i väg o upptäcka gymet.. (inte populärt!)
Nåja jag ska fan göra så gott jag kan ändå, börja promma ordentligt o även föröska börja använda mina hantlar  o köpa mig en boll!

Som vanligt hos svärirsarna så lånar jag mig lite skvaller o lägger mig o läser.. Idag förfasas jag över hur FULA Hedi's(the hills) nya boobs är , spec som hon flashar med dem!. Nej hon var finare innan!
För det där får dissen från mig, när man gör sjukt stora o så sen dessutom liksom går runt o flashar med dem. Inget emot sillisar så.. Vill ju typ själv göra, men skulle aldrig göra dem så där o sen liksom ha dem som min typ accecoar.. Nej Fina bröst visst, men finare att vara välsvarad o fin under ett tightare t-shirt, linne, eller bara vanlig slapp tröja. Än att gå omkring utan kläder! 

Nu har ungarna iaf inte feber mer, tack så mkt!

psst visst var mitt lilla aprilskämt kul :-) Jag vågade inte skriva nått mer realistiskt för vem fan vet om man råkat sätt igång några dumma rykten som det sen varit svårt få stopp på. Så australien var liksom en lagom grej :-)

men men nu ska jag fortsätta läsa lite skvaller..

Hoppas ni alla har en trevlig påsk!

puuuusssss


Update: ropade hej för tidigt, båda barnen har feber igen grrrrr...

..

Jag fick bestämma!!

Jag är sååå glad, gud vad roligt. Denna gången fick jag typ bestämma o det passar mig perfekt, värme blandat med studier o även surf-inlärning.

JA det är alltså klart, vi kommer att flytta till Australien, närmare bestämt Sidney..
J ska sköta sin business i nån konstig liga där. PAssa på nu ett år, fan vad kul. Jag ska plugga lite o tänkte även lära hela familjen att surfa så..

Australia here we come :



Glad påsk!

Glad påsk kära vänner!! (Ja alla andra oxå!)

Tindra är ännu febrig men börjar vara piggare i sitt AT tillstånd så vi går mot bättre tider, tack o lov! :-)
Mest den där hemska hostan som sätter in på kvällar/nätterna..



Johan är o tatuerar sig nu.. sen ska vi la käka lite hos päronen där även jag o ungarna är o hänger redan nu...
(kan lika gärna vara inne här som hemma.. pallar inte med att bara vara inne i vår lägga, får spunk!)

Tindra har fått Alvin o gänget i sitt påskägg o såå lycklig! hör deras fina röster ibakgrunden ha ha...

Blir väl att brumma mot storstan sen o ev kika lite skotercross, säger alltid vi inte ska men just nu lutar det la åt det...

Som sagt alla ja som inkommer gör en lika glad!!, E & M's svar gjorde mig oxå så varm i hjärtat, det är ju som ändå en bit att åka...åhh jag saknar vännerna o folket söderut, men hade vi bott där hade ju saknat folket här.. det är liksom en ekvation som inte går ihop hur jag än gör...Ja ja jag är glad över alla olika människor som berikat mina/våra dar, vart sjutton dem än bor! (o lite ledsen att inte alla kan finnas så nära som jag önskar)

I övrigt kände jag mig som nyförälskad igår när jag fick hämta J på flygplatsen , jag fick ett sånt där fåningt leende på läpparna som inte gick att dölja hur än mkt jag ville.. Så visst det är trist vara själv på veckorna, men så mysigt när man ses... Blir dock rastlös o skulle vilja hitta på nått kul här snart... Synd bara att bilen ska servas o lagas.. mm ... Du som vann på lotto om du känner för det så tar jag gärna lite resepengar för bara si så där 3-4 dar söderut... eller påskharen, kom med en flygbiljett vettja  :-) Annars är ju min favoritparfym som luktar tvättmedel given.. (Clean: Warm Cotton) så jag inte behöver provspruta upp den på alla affärer jag går förbi ha ha...

see u
kram kram