En helg i tyskland

Helgen i tyskland börjar lida mot sitt slut nu. Det har varit en toppenhelg!! hunnit både se stan, shoppa ,äta o dricka gott, en hockeymatch självfallet. Det mest intressant var helt klart att åka till Dachau, ett av de forna koncentrationslägrena. Fanns massor att se, man blev illa berörd av att se allt. Jag förundras hela tiden över hur det var möjligt att det belv så där?! Det är helt sjukt! Vi såg barackerna, riktiga kort som folk haft med sig när de kom dig, cellerna. Fanss stå celler som var 70x 70 cm för att fångarna inte skulle kunna varken sitta el ligga.. Där blev dee inlåsta i 72 timmar. Läste om deras dagliga schema. De hade en "lunchrast" på en timme mitt på dagen, that's it. Annars var det uppstigning 04.00 på vintern fick de sovmorgon till 05.00 o jobb hela långa dagen. Vi såg gaskammarn o kreamtoriet. Där de hängde fångarna framför spisen. och utanför gaskammaren stod det "badrum" eftersom de lurade fångarna de skulle duscha... ja ja skulle kunna fortsätta hur länge som helst men det får räcka så just nu. Intressant var det!!

En annan helt annan sak var stället vi var på igår. Magisk grekisk mat!! Efter sittningen började alla på hela ställer dansa på borden som galningar. Jag fick se mig besegrad av det o för gammal. Ett skärsår i fingret o ett blåmärke fick jaag av det. Men en galet rolig o "minnesvärd" kväll. Tyvärr tappade jag bort min väska o tele. antagligen när jag höll på att kirra med mitt onda finger. Hoppas nu inte det ska krångla så jag inte kan spela på söndag. För snart är det game on :-))))

Jag förstår att vännen trivs här, det är en fin stad med mkt att se och de verkar ha trevliga människor omkring sig.

Nu längtar jag efter min 2 småhjärtan o så efter karlsloken som rövade bort mitt hjärta för länge sen. Värdparet ligger o vilar o kramas i säng. Blir lätt avis vill oxå få hålla om min gubbe! men snart så :-))

ciao

man ska inte vänta för länge...

... med att äta.. för då stoppar man så lätt i sig saker som man inte tänkt!
Jag sitter här och surar på mig själv nu! Jag sparade så länge med maten att jag tillslut var vrålhungrig. Då tryckte jag i mig lite av barnens mackor. Jag som eg inte vill äta vitt bröd.. Ja ja shit happens...
Nu har jag för mkt små projekt att jag som inte får något gjort. Jag inser att jag nog inte hinner allt.
Ev överraska Johan med gomiddag o tårta tills ikväll, då jag är borta på lördag. Vilket innebär handing o  förberedelse.
Måsta hinna hämta mina örhängen, köpa present till Kalaset som Tindra ska på på lördag, fixa shoppinglistan till Lina. Packa (men det slänger jag ihop ikväll)
Jag skulle vilja hinna träna och plugga oxå... hmm vi får se. El om jag pluggar till veckan.
Äh jag börjar med att åka o köra slut på benen på gymmet.
En sak är iaf stort! Det är det att jag börjat förstå att jag inte kan hinna tusen grejer per dag :-) Men jag hoppas hinna med det mesta iaf ;-)
See u

Long time no see....

Herrejösses... (japp så säger jag fast jag inte är 80bast) nu var det länge sen man skrev här.
Jag har på sistone känt lite blogg sug, fast egentligen händer det inte alls särskilt mycket i mitt liv värt att förtälla :-)
Jag är som vanligt för stressad för att sitta här egentligen men jag hafsar ner ett litet inlägg.
Vad har hänt sen sist. Inte särskilt mycket men ändå en del roligt. Jag är halvfärdig i min DSK utbildning. HAr precis avslutat 10 veckors praktik på en jättebra VC. Hade först 5 veckor på BVC sedan 5v på mottagning/telefonrådgivning. Det har varit så kul Igår var min slutbedömning. Det gick bra tycker jag. Eller för att skryta riktigt bra :-)
Jag har fått ganska många pass där att jobba extra nu under våren. Jag har försökt ta på mig lagom men kanske kan bli för mycket. Men det är bara fram tom v12 så man får känna och se lite :-)
Igår var det en person som skulle vara lite rolig och frågar hur jag mådde. Så här blev hälsningsfrasen: "Hur står det till med lyxhustrun? :-) " Hmm mitt svar blev lyxhustru up my ass. 100% studier, 40-50% extra jobb. Lägg till två barn och en hund på det.   med ett skratt på slutet :-)
För övrigt suger jag på att åka skridskor. Vi tränar för fullt inför vårt eget lilla derby. Dock finns det så många andra bra spelare så det ska nog gå bra. Jag funderar mest på vilken plats jag ögr minst skada. Tänkte först vara back men vette fan om det är så bra ändå kan ju inte vända mig i farten el liksom ändra riktning så nja det är nog ingen bra position.  ha ha.. ja ja nått litet byte här o var kan man väl göra :-)
Det känns riktigt skönt vara pluggledig nu fram tills på måndag (ska göra lite rev o har seminarium på fre, men inga stora saker hängandes på axlarna). Jag tycker om att plugga men har börjat se framemot när man får börja jobba igen och inte har saker som man bör göra hela tiden.
Nej ni kära vänner nu ska jag försöka styra ut kosan genom dörren till gymmet utan att glänta på frysen o snaska i mig en av de där kakorna som lockar så.
Hoppas ni alla får en bra tisdag!
kram