...

Borde borde borde sätta igång med pluggeriet men alla andra tankar sätter stopp. Till och med kommit på tanken rensa i alla skåp och lådor ,då kära vänner försöker jag komma undan :-)

Några saker som ska göras som på sitt sätt visar att hösten är här är:
* Gården måste "vinterstädas" (bord och stolar etc in, lock på bubblet skruvas fast mm )
* Gararget måste städas, få plats med ovanstående saker plus åtminstone en bil , då det nu är frost på morgornarn...
* Vilket får mig att inse att vinterdäck till ena bilen måste införskaffas.. (kul utgift not!)
* Vad som däremot är en helt självvald utgift som ska startas upp bara man får tid åka in till stan o gå på banken är, fixa sparkonton till barnen. Tanken som slog mig är bara att om man börjar på noll till båda nu så har ju Troy mer än Tindra när han blir 18 år. Inte rättvist! Så får la pyttsa in lite till henne redan nu och på nån födelsedag eller så , så att det jämnar ut sig.
Jag känner att detta kanske också är för att det är höst. Känner för att "go bananas2 inne i leksaksaffären, köpa nytt lego , pyssel, spel etc till ungarna. För att sen röjja upp ordentligt i deras rum och göra de så där ordentligt mysiga igen... antingen för att det är höst, elller för att jag vill slippa undan plugget eller för att jag helt enkelt bara love my kids! Är nog en galen blandning av alla tre :-)
Nej nu måste jag plugga, ska sen iväg på lunchpasset och efter det handling och sen Allmänhetens åkning med barnen ,tror tom mamma ska våga sig ut på skridskor idag :-)
kram på er

En söndag som avlöpte som en söndag ska...

Igår när familjen slog upp ögonen öste det som vanligt ner regn utanför fönstret... Hmm vad skulle man eg hitta på nu...
J hade en sak med "hockeyns dag" som vi övriga inte först tänkt haka på på. Men iom att vädret ändå sög gjorde vi oss oxå redo för att följa. Tindra kunde ju vara med på isen och åka. Det var riktigt kul att se henne leka på där. Var som ett skridskoskolepass. Lilleman han var väl inte riktigt lika nöjd inte få vara med på isen. Hela vägen dit i bilen satt han och höll i sin klubba krampaktigt. Sa mellan varven "Pappa fixa skridskor mig" . Hjälmen hade han på huvudet. Så såg han ut under hela tiden i ishallen, fast han enbart var på isen ca 1 minut. Lilleman.
Egentligen hade gumman basket träning igår men hon fick välja på att åka till Thilde & company  äta palt och leka eller basket. Valet blev kompisen som det var ett tag sen hon sett nu :-)
(efter att ha varit på ishallen och sett att de liksom inte bara lallade runt på isen utan liksom körde ett träningspass så kändes det som att det också räckte för dagen)
Det var lika trevligt som vanligt "ute i byn". Paltkoman inföll sig men vi hann ändå med gofika :-)
Var lika trött när vi kom hem så efter bastun stegade jag till sängen slog igång en film och det var den söndagen!
Måndag morgon nu... Troysan har barnkarneval på dagis myspys!
Jag sitter här ska försöka komma igång att tenta plugga. Alltid segast komma igång. Sen kommer man liksom in i stim då det flyter på av farten...
Först ska jag lyssna av och anteckna på föreläsningen som jag missat.. .Därav min seghet minns ännu tantens sega röst...
Lillgossen på väg till ishallen:

babbel...

Tog nyss upp min kalender för att skiva in Johans schema. Hmm ångrade mig lika fort jag gjort det.. Nej du flytta lule 100 mil söderut tack!
Jag återupptar min önskan om att byta plats på tex Allingsås, Leksand eller dylikt mot Luleå :-)
Det jag senast skrivit in kalendern var att J behagade vara borta från lördag till fredag veckan när jag har tenta på måndag och torsdag, grattis liksom :-)
Idag fick jag se att de fick komma hem en helg för att sen åka bort mån-fre igen. Den veckan är dessutom barnens höstlov. Grattis igen :-)   sen kommer en helg hemma igen... och efter det... hmm ja då får vi se men jag tror det kommer bli en tredje vecka själv, den veckan har jag Campus vecka och massage utbildning...
ha ha inte meningen klaga...  men jag kommer då inte märka av att hösten är lång o seg. Den kommer liksom svicsha  till i ett nafs.
Och även om det ser ut som att jag klagar så stormtrivs jag på något sätt. Jag fungerar liksom bättre som människa när livet går i över 100 knyck. Förra vintern/våren, blev på tok för mkt dötid för mig (även om det på sitt sätt var jobbigt vara i från varandra och allt resande)  , jag mådde helt enkelt inte bra av det! Lite schitzo igen. För sett i backspegln så var det en ruskigt trevlig och mysig tid också. Jag kan sakna ryssland litegrann. Vi gjorde jäkligt mycket mysigt det året.  Men jag hade bara behövt lite mera stimulans för mig själv, ett ordentligt plugg projekt tex.  och nu har jag ju det :-)
Jag har lärt mig mycket. OM OM OM det nångång skulle bli öst igen, så skulle vi nog åka med vi med. Jag skulle dock ändå ha något att göra jag med, distans studier eller dylikt. Men nu är nu och vi planerar bara för att vara här!!! :-)
Jag älskar att få vara hemma. BO i vårt hus. Ha en vardag här. Skjutsa och hämta på aktiviteter. Stressa iväg och handla, rusa in på träningspasset fem minuter innan det börjar... Träffa vänner, bara vara!
FFA få plugga och gräva djupt i böckerna ha ha.
Skulle ha en pluggfri helg men de stundande salstentorna stressar en lite så jag satte mig ner imorse och började knåpa ihop hemtentan, fortsatte nu på eftermiddagen och vips så är den klar. Inte inskickad än men ändå en grej att bocka av på listan.
Jag är så glad. Jag ska läsa en massage utbildning/kurs här ett veckoslut i november. Det var superbra, vi slapp läsa all anatomi och fysiologi för att vi läst denna i våra högskoleutbildningar. Så ja det ser jag mycket framemot. Har redan svävat iväg lite i tanken och funderar mera på såna saker. Som friskvård och hälsa.
opps ett riktigt bubbligt inlägg som spretar åt alla håll sorry...
Det här är iaf kärlek för mig!! Jag älskar dessa två så ofantligt mycket att ord inte räcker till. Även mannen bakom halva skapelsen!! Baby du är underbar, älskar dig såååå! Love u!!