farligt farligt..

Hjälp är det så här det ska bli ungen har inget förstånd men kör järnet ändå...

Troy har precis lärt sig en sak som han eg inte behärskar, han har börjat ställa sig i sin matstol (den som är av modellen typ tripp trapp) för att nå längre o sträcka sig efter saker.. Så de långa armarna blir ännu längre... Detta gör han alltså typ hela tiden nu.. vadan detta säg inte han ska bli en klätterpelle...


..

Är huvudet dumt får kroppen lida?!
Nej skojar du.. det stämmer verkligen!!
Kan ju säga att just nu vill jag bara sova sova sova.. men J är på träning o här är det barbie film o allmänt gnäll som gäller så det är bara på med mammasmilet o hjälpa till..

Men satan i gatan vad trevligt det var igår.. fast satan i gatan M så där mkt vin behöver vi inte :-)

nåja  idag blir en lugn dag o jag kan säga som så jag är sååå glad det är final idag. Bara för att sen äe hockeyn över o ajg får tillbaka min vanliga teve...

 

puss puss  puss på er


..

Nu laddar jag med oboy, siffran mellan 5 & 7 sen sova.. o så hockey o så lite tjejparty.
Mamma o pappa är så rara (fast iofs så bad de ju i princip om de själva , att de passar våra barn en stund nu på em) Så kommer dem till första perre pausen, så en period kan jag if heja som tusan, hoppas det blir många lule mål då :-)

men men nu.. ska jag återgå till min jennybenny uppladdning...

..

2 st jennybennybilder.. Lite ego måste man ju få vara ibland ;-)




men men so long..

Har uträttat mina ärenden nu o nu sitter jag här hos mamma o pappa fixar o trixar lite..

nervöst..

Ja jag börjar redan bli lite pirrig i magen när jag tänker på kvällen..

Så länge sen det var match nu.. o det känns som att idag efter ett upphåll kan det gå hur som helst. jag har ingen aning. Men vi ska vinna , hjälp..

Nervöst oxå eftersom det är första matchen för J sen skadan hoppas det håller.. Pirrigt mot linkan oxå..
o så är det ju jäkla tight kring strecket.. nervösa matcher så här på slutet...

nej nu ska jag tänka på annat..

riktiga mamma tankar som bubblar i huvudet, typ köpa ny bilbarnstol o en kofta till troy... De här större bilbarnastolarna är ju satans dyra, fast iofs vi ska ju sälja den vi har nu så då blir det ju ett mera vettigt pris.. hmmm hur ska jag lägga upp detta nu måste ju även hinna köpa lördagsgodis o minimorötter till tindra, majskrokar till troy.. tanken var ju att J skulle följa o lämna kidzen men nu vette fan om jag inte åker själv så jag får fixat dem här ärendena som jag måste göra idag.. Stolen är ju eg inget måste idag, men idagarna o det hade nån kampanj på barnens hus som sträckte sig till 28e feb så då är det väl lika bra... (odå kan jag lämna stoeln o basen hos päronen idag så kan de fota den o skicka bidlen till mig så kan jag lägga ut den..)

Tanken var ju även att jag skulle hinna sova när vi lämnat barnen. Att vi för en gångs skull (kommer inte ihåg sist vi gjorde det..nej knappt DET heller, skandal, troy nu får du börja sova bra igen!!! )  skulle vila tillsammans på eftermiddagen sova sova sova... fast iofs mina ärenden går fort, jag vet vad jag ska ha så det är bara "in/ut missions"  Men jag åker nog kanske själv med barnen.. iofs handla kanske jag hinner göra nu...ja vi får se.. nu ska min minsting ha lunch..

see u



ingen lust..

Som ni kanske märkt har jag för närvanade ingen riktig blogglust..
eller egentligen finner jag inte riktigt tid för det..

Men jag ska la bättra mig, ska lägga upp en fin bild senare idag tror jag om jag hinner..
Är ju så tråkigt blogga när jag inte har en kamera... 

sen fnns det lite andra saker jag stör mig på oxå ang bloggandet, men orkar inte dra det nu...

vad här hänt sen sist då. Ja vad ska man säga Mycket och ingenting. Har ju minne som en guldfisk så hur ska jag komma ihåg det egentligen?? :-)

Igår var vi iaf på sminkning o fotografering, kul få bli fotad så där, o sminkad såklart, tog lite väl lång tid bara, hade nog tagit in för många grupper på samma tid kände jag.. men absolut en rolig grej.. vad kul med de olika poserna, vad fan vissa kändes ju som att man höll på att sitta på toa o andra liksom som att man var agda 85, inte direkt som man brukar visa upp sig för kameran... så det var kul!

men men nu dags klä på sig o börja lördagen..



hmm

Det känns som att min lilla lugna son håller på att bli en busunge...

Han far runt i sin gåstol med en väldans fart o ser nöjdare än nöjdast ut när han f¨r tag i saker... På morgonen har han hunnit välta tindras keybord (i plast).. nästa dra ner hennes dator, få tag i sladden till  brödrosten, att han ens hittade sig in till det skåpet förvånas jag ännu av.. ja du han åker runt med det enao  det tredje o när man tittar på han o säger "busunge" så skrattar han så det står härliga till... Ja ni vet ett dånt här fånigt " Nu blir mamma rörd moment"

Han njuter nog lite nu när han får glida in i sin cabriolet i tindras rum o upptäcka o ja allt annat oxå, annars har han ju nån som gärna är med han o på han, vilket han oxå trivs med.. men man ser han är lite extra busig nu när han får vara hemma själv i lugn o ro..

Själv har jag rensat vårt köksskåpet som liksom allt varit i, det har alltid låtit så här när man säkt något: Men det är i skåpet brevid fläkten.. SÅ nu ahrj ag gjrot ett hästjobb där. Men hittade lite bra sasker oxå som varit borta..
hmm lite sent nu men extra nycklarna till ktm'en .. garantin till johans trasiga mobil.. etc etc...

Känns som jag hunnit med mkt idag, fast klockan är så lite. (fast som vanlgit inget som syns men det känns iaf..)Good work jenny!

..

Vet inte vad jag är på för humör idag, satt o kikade tillbaka i bloggen från tiden i götet o gud vad jag trivdes i vårt gula lilla kedjehus i det gröna fina området utanför götet... kikade även från våren/somrarna i linkan.. ohh jisses jag blir som nästan lite tårögd. Känns som konstigt liksom haft sitt liv där i nästan 3 år o nu är det liksom inte så. JAg läste om när fulbloggadet från jobbet o skulle cykla hem.. Jag tror ju det är där skon klämmer lite. Jag längtar inombords efter att jobba igen .Jag älskar självfallet vara hemma med troy men jag har liksom varit hemma så mkt.. ja ja.. jag har bara en sån här grubbleri dag.. Ni vet såna man har ibland.. o för min del handlar det väl om att det är en sån säsong igen.. en sån där då jag på förhand inte kan säga nått. För tar jag ut nått i förskott blir det bara jobbigt ställa in sig på annat...  Fast som jag tidigare sagt så känns det som att det blir bra vilket som. Det 'r sååå gott bo hemma, men just idag kräks jag på alla deras bortadagar o nätter o längtar efter den tidiga våren!

JAg hittade iaf ett gammalt klipp.. tänk lillan att hon varit så liten..

http://www.youtube.com/watch?v=7hyv3Frfdv4

somma!rsugen

Satt o kikade igenom lite av mina bilder på fejjan..

O insåg en sak.Jag är vår o sommar sugen o inte så lite heller!
Jag vill åka till götet i vår/sommar. Mysa på grönan, slottskogen, bada på typ näset.. strosa längs avenyn.. shoppa lös i nordstan.. JA i sommar måste vi ner till götet! Punkt slut!

ja ja hur som så vill jag ha vår nu, men man lär ju få vänta!!

 

 


..

Allra först vill jag säga. VÄLKOMMEN TILL VÄRLDEN LILLA ELIN!!,  igår föddes en antagligen makalöst liten söt tös till världen..ska bli spännande få se henne så småningom o höra om hur allt gått. Åhh jag myser så jag ryser!

för övrigt så börjar det bli långgrandigt det här:
Förkyld själv o hostig son = Minimalt med sömn på nätterna..

Idag gled gubbz iväg mot norra norra norra delen av landet för att spela sin uthomhusmatch mm mm De skulel tydligen äta lunch på ishotellet nån av dagarna, vill oxå, har ännu inte varit där.. Men man kan ju säga som så det har maximalt otur med vädret för matchen ,el inte maximalt det är ju uppehåll o inte blåsigt men -25 grader, sjukt kallt!!! (oj då lsäte precis det varit -38 på pajala flygplats imorse... sjukt kallt brrrr... OM det är såå kallt ka man ens spela då?? )


Gumman är i sitt esse nu o njuter framför reprisen av mellon, såg aldfrig i lördags så nu njuter hon, dansar o sjunger, klappar o hejjar, söta unge!

JAgh ar varit så trött att jag 2 kvällar nu somnat när jag lagt tindra vid 8. Så nu hopaps jag att mina barn ska sova bra när J är borta annars lär jag vara helt knäckt. Johan har tagit första delen av nätterna oftast nu o jag har tagit över vid 4-5 tiden...

Vad ska man mer bubbla om, jo lördagen var trevlig. Blev lite vin med ladiesen o grabbanra lirade poker i rummet brevid.. en trevlig kcäll, men icket vad min sömnbrist eg behövde, El jo ibland är det jsut avbrott från det som kan vara bra..

Är bjuden på tjejfest 2 nästkommande lördagar, kul! Måste verklgien bli frisk bara! Sen 3 e helgen kommer ju Anna hit oj vad skoj!!!

Just ja fick ett så bra frank wagner tips idag (ja ja jag vet Joel K heter han ju, men för mig är han frank..ha ha) så det ska jag förhoppnignsvis se på när ungarna somnat ikväll!

Puss p åer



kom på..

Nu när jag satt o kikade runt på andra bloggar insåg jag att jag glömt skriva ett ord som det flesta nämnt på ett eller annat sätt nämligen:

OS

Så där ja nu var det ämnet avklarat ;-)


Nejrå men jagh ar sett ovanlgit lite i år, helt enkelt för trött för att ha orkat, jag såg anjas hemska krash fy bubblarns, vad läskigt... Men så stort av henne åka igår igen. (se sov jag ju när det väl blev brons) Såg Kallas guld o tårarna sprutade, Sov när ferry tog guld.. Såg damernas skidskytte igår synd om helen... Ja nu räcker det med os för min del...
men lär väl bli hockey ikväll.. skulle eg igår se på canada -norge ingen spännande match o jag sket eg i canada jag ville se på kung Thore.. men jag sov ha ha..

så där ja... ämnet OS avklarat för ett tag...

Just ja en sak till jag beundrar våra skidåkare ännu mera nu efter att ha sett hur dem far fram, för i mina ögon är det dne tråkigaste sporten ever (sorra A.E o E.. men jag är ju ännu mer impade av er nu !!)

ännu sjukstuga..

Åhh less på denna förkylning.. värst på nätterna o mornarna på dagarna är det ju helt  ok...

Nåja idag blir mission, apoteket o affären..
Igår var jag o köpte en lunta med frimärken o handlade lite samtidigt, tyckte det blev ovanligt billigt o inser när jag kom hem att han bara tog betalat för 5 frimärken, tji fick han , även om jag fick lite dåligt samvete :-)

Sen i em tror jag vi ska lifta med min mor då hon jobbar här o vi ska hätma ut vår kärra i gammelstad..

Imorrn har planen sen ett bra tag tillbaka varit att åka till pajala bo på hotell äta gott,  bada vedtunna, köra skoter mm.. Men jag kände igår att det funkar liksom inte. Jag orkar helt enkelt inte, det känns lite surt , men inget kul åka om man ändå inte är i form. Dessutom sover Troy svindåligt på nätterna nu av sin hosta. Tror jag ska pröva ha han i vår säng från när han vakanr första ggn i natt. för när jag tar öer han vid 5 så sover han ju i ett utan att vakna hos mig till 8-9. Fast jag är lite rödd för det oxå. JAg vill ju så gärna så mkt som möjligt ha sängen för mig själv på natten... så där på morgonkvisten gör det inget men kan bli trångt på nätterna..

Han har ju även fått utskrivet bricanyl om så behövs, får väl testa det så han kanske hostar mindre på natten iaf o på så sätt kan sova bättre.. fast jag känner mig lite kluven där..ähh vi kör på rikligt med vätska näsdroppar, högt under huvudet o mammas säng först..


fy fabian känner mig som en skadeskuten kråka..

Herrejösses vad jag är less på att vara sjuk...
Förkyld,  hängig, o halvt ögon inflammation. Inte driekt glammiga dagar ha ha..

Och det syns även här hemma.... Nu borde ju gubben se hur mkt man eg gör i det tysta för jöses vad lortigt det blir när jag liksom inte orkar hålla efter det här vardagliga som man gör varje morgon .Menar eg inte att klaga jag är ju hemma så det är ingen fara det går liksom av farten i vanliga fall.. men jag kan ju tycka han borde förstå nu hur mkt man eg gör i det tysya som han nog aldrig tänker på..

Men men nu msåte jag bli frisk orkar inte med vara sjuk..
Ser förjävligt ut kring ögonen, typ mina fransar har lossnat o jag ser ut som ett pucko... o inte blir det bättre av jag traskar omkrign med lortig hår tights o johans t-shirt.. High fashion here i come..

HAr för övrigt kiakt lite på fula skor idag.. ja jag tycker nog det att de flesta av dem skorna vad f-n så fula.. blää.. o det som var fina fanns inte i min size.. För en gångs skull vill jag ha det som är lagom jag vill liksom inte snubbla el tappa min sko.. så lagom är bäst helt med vristrem oxå ha ha.. (ja det kan väl vara bra ha på stranden..ha ha)

troysan har varit på 6 månaders kontroll idag. 70cm lång 0 8300gram har han blivit, förstår ni 6 månader imorrn, tänk vad stor han kommer vara i sommar... min lilla plutt... Tog upp om hans hemska hosta oxå o vi fick ta en snabbsänkam en den var ok så vi fick bricanyl utskrivet..

Stora killen blir hela 25 år idag.. o över det har jag oxå varit ledsen idag.. Ja inte atth an blir gammal utan attj agh ar varit i så hängig form att jag inte ens tagit mig in till stan o köap nått åt han (visserligen har han ju typ förbjudit mig oxå..) men för mig känns det viktigt så jag ska surprisa han imorrn el på lördag..

opps nu kommer han måste sluta så inte överraskningen blir förstörd...

puss

förträffligt härliga dagar!

Det är helt sjukt vad fort tiden har gått. O vad trevligt vi haft!

Jag hade velat stanna längre (fast hade nog saknat ihjäl mig efter skruttisarna då)

Ledigheten har spenderats i fjällen. Efter en lååååååång bilfärd anlände vi på natten o besvikelsen vi kände när vi kom fram gick inte att ta miste på. Liksomvad är det här, vad är det för ställe? Nämligen kolsvart o mörkt o tyst. Men när man vaknade på morgonen klev upp o kiakde ut genom våra stora fönster i stugan så var dem tankarna som bortblåsta. Det var såååå fint!

Det första som hände var nog det allra närmsta nära döden upplevelse jag haft. Fast på ett roligt sätt. Jag har nog aldrig skrattat så mycket samtidigt som jag liksom fan eg kunat slå ihjäl mig själv.  Jag vet inte om ni minns infon om kittelfjäll som jag la upp. Ni vet det där om att kittel var liksom inget för nybörjare utan extremåkernas backar.. HMM här kommer  dumma lilla jag som ¨åkt i pullinki typ en gång o ska ge mig på detta.. Ja ja jag o linda hade en rolig förmiddag men så mkt åka blev det inte för henne.. Men hon fick iaf bevittna mig göra den ena blunderna efter den andra. JAg tror nämligen på fullaste allvar jag lyckades med typ allt man kan göra i backen. Typ fast i liften med ryggan när vi kom upp för backen (tack o lov släppte det ha ha) , köra in i ett träd, snarare backa/glida in i ett träd.. föröska vända uppåt i backen (smart jenny.. du glider ju liksom neråt då, vilken syn..) kana typ 50meter på magen.. ja you name it i did it.. Jag blev så nervös efter en bit så vi fick sätta oss ner o pausa o skratta av oss lite.. Oj så mina ben skakade.. Men jag hade inte velat vara utan det.. fan så kul jag hade ha ha...

Sen blev det lunch på hotellet o efter det mys i en annan stuga o så lite skoteåkning, där det kördes fast typ 100 ggr.. men jättemys ändå! Dan efter med skpteråkning var helt magnifik måste jag säga. Det var sååå vackert med fjällen omkring sig o vilket väder vi haft kanon!  Det har helt enkelt varit en toppen resa för mig o gubben!

Jag hoppas jag ska kunna bjuda er på lite bilder senare!

Dock fick både jag o johan ögoninflammation, mindre kul. Jag hoppas o ber att ungarna inte ska få det igen..Men det är redan bättre dock klibbade ögonen igen totalt i natt.. blää...

Idag blire bara mys, soffhäng o inga stora utsvävningar det orkas inte med..

Dock skulle jag vilja mysa i biomörkret snart el förhoppningsvis mera skratta. Jag skulle vilja gå o se på farsan filmen...

men men nu dags att kila vidare
see u


hmm konstigt det här..

Känner mig lite som Alfons åberg:
"Jag ska bara"

För så är det.. Jag ska bara göra det o göra det.. Men vips av nån konstig anledning så hamnar jag på olika sidor som har med bröllop att göra, hmm det är konstigt det här ;-)

Ja ja nu drar iv till fjällen snart, eller i kväll aif, o det ska det inte tänkas på fina klänningar, blommor eller annat som har med det att göra nej ni då ska det åkas, skrattas hmm drickas, äta  o ha jävligt allmänt jävligt skoj!

Nu får ni lära er en ny sång. Jag blivit påtvingad att lära mig den av mina för helgen stugkamrat L.

det är grand Hotel med barbados, lyssna o njut ha ha.. o så hör ni 2 lite smålulliga brudar skråla för full hals, 2 andra nötter sitta i bastun med sian bira.. Japp så får det bli :-)

http://www.youtube.com/watch?v=YASwatwR3L8

Andra låtar som ska skrålas på är bla : Meet me half way- Black eyed peas
              Singel ladies- Beyonce
              Sexy bitch- David Guetta akon mfl
              Sex on fire- Kingd of leon (fast eg min egen monchici ,yummie)
oj oj varvas med bland anant:               kom hem- barbados
                     fångad av en stormvind- carola
                     Sanna vänner- carola (mina carola favvis ha ha)
                     Don't stop believing -The journey
                       flera cascada låtar
                     I gotta feeeling- Black eyed peas

Rätt bra playlist om jag får säga det själv ha ha...


Undrar vilken låt som man kommer accocisera med kittel sen??
För visst är det så jag har flera låtar som är klockrena accosiationer med olika saker bland annat:

I'm yours = Självfallet nyår i linkan när J körde denna på repeat, grymt roligt nyår!
För kärlekens skull= familjen flowers wedding
Dancing in the dark= Min Anna, gråtande o skrattande om vartannat på dansgovlet..
Daning on the celing= Kallis visby med Sabina för 1000år sedan
Du bara du= man hör den aldrig ,men om så är det självfallet mina brudar: http://www.youtube.com/watch?v=K0EyGeHxVgE (här utförd av våra faddrar..)

Har ni tänkt på hur det är med låtar man kan höra nån jättegammal låt o helt plötsligt så får man bara goosbumps över hela kroppen o är nån helt annanstans. I love music!! Även om den kan göra en sjukt ledsen oxå!

Nu dags hoppa i kläderna o ta det obligatoriska morgon kaffet på snöis!





glömde ju..

Jag glömde ju det roligaste.. Hur kunde jag göra det??!!

Igår ringde Annagumman o sa att hon bokat en tripp upp hit til mig i början på mars, jag blev sååå glad!
Hon var lite orolig att hon bokat innan hon dubelkollat så jag säkert var tillgänglig den helgen.. Men no worries, för henne hade jag maked my time oavsett :-)
Klart man måste ordna det när södertösa kommer till stan!
Hopas vi kan bjuda på soliga fina dagar!

En annan mindre kul grej är han den där killen som jag lever med, ni vet han som är såååå charmig o romantisk, PYTTSAN!!!, .Jag hatar när killar blir sjuka, fy fan alltså vilken jäkla mes ha ha.. Stör mig lite att man själv fått gå an som en tätting med packande o donande för kidsen o smått börja tänka inför fjällen SAMTIDIGT som man får göra allt annat oxå.. För han e ju sååå sjuk.. o allt man hör från han är hostande o harklande..
Nej fi sablarns ha ha.. Ja ja det blir nog gött nu när ungarna är på god väg o somna o vi(läs JAG) har gjort lite myspys i vardagsrummet för att kika film.. Japp det är nog det som behövs, få ligga i min sjuklings armar, så jag oxå kan koppla av... Ja ja han lägger iaf lillan..Nice! Saknar han! (o ändå är han bara inne o lägger tindra) Fast om han kommer ut o frustar det första han gör så blir jag nog putt..Så hoppas han spelar sina kort rätt ha ha...

Fick även en släng av orosmoln över mig. Jag brukar vara den coola mamman. Hon som inte oroar mig så mkt i onödan för mina små. Jag älskar dem inte mindre för det! Men jag försöker vara lugn gällande dem! Jag gör inte en stor grej av en förkylning, eller avvänjning av tutte när man bör göra si eller så.. Vi lär oss i vår egen takt o visst min unge kanske inte kryper lika fort som din, eller  kan rabbla alfabetet, men det kommer. Alla utvecklas vi i olika faser o lär oss olika saker under olika tider..  Dock fick jag världens mega  oro i magen över min lillskrutts hosta. Han är piggelin o har ingen feber. Men tänk tänk om han blir sjuk när vi är i fjällen, vad skulle mamma göra då. Nej fy tänk om han får lunginflammation el nått. Hemska tanke.. bort bort hemska tankar. Han är bara förkyld! Och tyävrr så är ju småbarn det ganska ofta. Jag antar min oro kommer sig av att jag ändå varit väldigt förskonad med såna saker. Tindra har ju för sjutton inte ens haft vattkoppar. Hon har fakitkst sällan varit sjuk, o oerhört sällan riktigt sjuk (peppar peppar ta i trä!) Kanske därför man börjat bli nojjig över OM de skulle bli det...
Men som sagt ingen ide oroa sig över ev lunginflammationer innan de ens finns tecken på att det är i närheten av det. Nej tack fy sån föräldrer vill jag inte bli. Min hjärna går nog på högvarv ändå o jag får nog inte plats med såna tankar oxå...


men men kommer han aldrig.. jag saknar ju... eller är det Gunvald jag vill se ha ha ;-)



..

Eftrer 4 dar allena är jag för trött i huvudet för att kommai håg nått vettigt...

Hockeyn blev ju bajs.. surt! Jäkligt spännnade nu framöver. Hoppas J inte är så skadad så vår fjällresa blir kek.. Dessutom härjar magsjuka det vore ju fan typiskt om den kom o förstörde allt..

JA vad har mer hänt. Mina rings beställda :-) Troys outfit beställd.. Tindras vet vi nog vad vi vill ha ,storleken är det svåra..

I helgen veckan har jag mest hängt här på björx o mått gott. Inte hemma mkt eg utan mest hos goa grannen, nice!

Just ja, igår läste jag om kittel.. Fan jag blir nervös!! Hur i hlevete ska det här gå???? JAg som bara stått i backen en gång!! Läs här: från akaskidor.se:


Ett berg med lätt till medelsvår lutning, men där 45 av 50 nedfarter aldrig pistas. Här åker du ofta i raviner.

Barnfamiljer, nybörjare och carvingfantomer har lite att hämta i Kittelfjäll. Stammisarna består istället av erfarna åkare och friskusar som inte bangar lite turande för att nå offpistlöpor strax bortanför själva liftsystemet. Många uppskattar den avspända stämningen.

Skidåkning

De båda rätt ålderdomliga ankarliftarna i Kittelfjäll slutar just ovanför trädgränsen, därifrån skråar du ut för att välja någon av ravinerna eller korridorerna ner genom skogen. Eftersom fl ertalet nedfarter inte pistas bör du gilla utmaningar. De flesta åken har lätt till medelsvår lutning, svårigheten består istället i att hinna svänga – Kittelfjälls pister är inget för storslalomfantasten. Ravinen Storgrova är en klassiker, pröva att skråa utåt sidan i början så kan du få några riktigt branta svängar. När det snöar ordentligt förvandlas Kittelfjäll till ett litet offpistparadis, och den som gillar att tura kan hitta fin offpist på kalfjället, bland annat vid Sadeln. De senaste vintrarna har Kittelfjäll anlagt en park med hopp och räcken samt öppnat en grillstuga i backen. Barnbacken är kanske Sveriges mest vågade, inget för räddhågsna föräldrar att släppa ut sina guldklimpar i.

Boende

Avslappnade Hotell Kittelfjäll samlar de fl esta besökarna, i allt från skidåkarrum till enkla hotellrum. Ett par alternativ är Kittelparkens stugby med intilliggande camping, och trivsamma Pensionat Granen som dock ligger en bit ifrån liften. Eller hyr någon av alla privatägda stugor.

Restauranger och party

Många gillar hotellets bufféer, kanske särskilt för att portionerna blir generösa. Pensionat Granen har en bra restaurang som byggdes ut ifjol, och Kittelparken har bar och restaurang med Texas-inspirerat kök. Partyt finns i hotellets källarbar och kan bli både roligt och röjigt med liveband och bra dj:s.

Nyheter

Fjolårets charterfl yg får en fortsättning när Skyways trafikerar Arlanda-Vilhelmina från vecka 5. Hotellet satsar extra på nöjesbiten, med band och dj:s varje kväll under helgerna. Kittelparken börjar med catskiing. Dessutom växer det fram flera nya stugområden med fina lägen nära backarna.

MISSA INTE!

Med helikopter når du lätt och relativt prisvärt till fjällmassiv som Risfjäll, Dauna, Marsfjäll och Borka. Alternativet stavas catskiing, som heliski fast med snövessla.

Fallhöjd 420 m Nedfarter 50 Antal liftar 3 Veckokort 950 kr vuxen, 760 kr ungdom Säsong 21/12–1/5 (tidigare start om snö finns)

Vårt betyg

Snötillgång: ****
Experter: *****   (spec detta gör mig nervös)
Medelgoda: **
Nybörjare: * (men än mer detta ha ha.. kommer bryta mina ben)
Barn: **
Service: ***
Fjällkänsla: *****


Linda skrattade åt mig när jag inte förstod det här slalomspråket o undrade lite knasiga frågor om lifterna o hur man skulle åka idiare sen :-) men vad fan inte lätt för mig...

Ja ja vi får väl se hur det går. Roligt kommer vi ha det iaf. Spec Linda hon lär väl dö åt mina färdigheter, men jag bjuder ju på mig själv iaf :-)

Nu snart lite tårta.. o så får vi väl se om min herre orkar med lite mys sen..

see u


På hemmaplan..

Japp efter några dagar på vift är Troysan o jag hemma igen..

Trötta men varma o glada i själ o hjärta!
Troy fick tyvärr feber, men  verkar redan vara borta, hoppas hoppas för denna natt var inget annat än en bajsnatt..

Tindra slaggar hos mormor.. hon tjatade hela dagen.. o vi sa nej .. men när vi brummade förbi där för att lämna min värdefullaste klänning för närvarande så frågade hon mommo själv som sa att det gick bra.. o jag förvissade mig om att så var fallet.. Ja du det såg rätt glada ut i ögonen båda 2. det är roligt se Tindras glädje över att umgås med sina mor o farföräldrar mer kontinuerligt nu..Hur hon  glädjs o verkligen ser framemot stunder med dem..

På tal om att glädjas över lyckan av att par glada ögon.. så skulle jag bli ännu lyckligare om min son just nu denna kväll rätt snart kunde stänga sina otroligt fina stora blå ögon o säga natti natti.. (el hmm det var ju att ta i eftersom han inte kan säga nått än.. men på sitt sätt...)

Johan har lyckats med 2 typiska frallan saker idag: Det ena var hans inbokade tatueringstid som jag liksom planerat allt utifrån denna dag.. styrt upp o av planer för denna tid.. Tack o lov så åkte vi förbi innan för att se om han var frisk.. o tatueraren såg mkt förvånad ut o tyckte att han nog var ute o cyklade nu.. Mkt riktigt det var inte förrän på 2 fredagar som johan hade tid. Grattis älskling! det andra söta var när han stod o delade en grillade kyckling, började fundera lite o kläcker ur sig. Vart jagar man såna här, vart skjuter man dem..

Älskling bara för att din vän P jagar behöver inte allt vi äter vara såna djur som jagas... That's why i love u, du är helt enkelt freaking unique!!

Vad händer mera..
Ja jag svarade ju ja som ni såg :-) oväntat eller hur ?!
Så nu smids planer för fullt.. saker bokas, köps o beställs, frågor ställs, o saker kluras på.. otroligt många frågetecken än men det klarnar väl med tidens gång hoppas jag ha ha .. Ja ja det ska inte vara helt prickfritt fläckfritt, stelt o perfekt.. det är ju inte familyfranz style liksom.. Det ska mera vara galet, roligt fint o trevligt!

nu lite freeeeedagsmyyyyyys...


mys i södern..

Jeppz nu är man framme i södern.. som visst bara var landets mitt ha ha.. Men för mig som blitt ritktig norrlandsbrutta igen så är det ju för f-n  södern :-)

Allt gick bra, resan gick fint.. Troysan har dock fått lite ögoninf o såg inte så fin ut igår.. Men det är redan bättre! (Skönt! Peppar peppar)


Blev förvånad över vad mtk snö dem hade här nere.. Mysigt! Men jag kan inte låta bli att sakan sommaren, såg några  scener på teven igår från sommaren o ohhh my god vad jag längtar!
Har kommit på att i sommar kommer jag tillbe gudarna som f-n ett visst datum i sommar.. så snälla lilla skäggiga farbrorn i himlen låt det inte var dåligt väder jut den dan.. JAg ska skärpa mig med mitt svärande o hmm se till så att min dotter inte använder fult språk heller..

För jisses vad skämmigt igår när jag ringde typ pastorsexpeditionen o skulle höra en grej.. Så var ju båda kidzen hemma.. Tindra gick precis in i ett typ dörrhandtag med armen, ni vet ju hur himla ont det gör.. O vad flyger ur hennes lilla fina mun just då joo ett högt o ljudligt SATAN:.. Shit jag tror jag rodnande  med luren i handen o ursäktade mig ha ha.. typiskt..

Men men nu ska denna gamla tanten hoppa in i duschen så jag är färdig för en stadstur när frun i huset kommer tillbaka från frisören längst ner i huset..

 så see u all!