Nu har vi landat ..

Eller iofs landade vi här i Schweiz för ca 1 1/2 vecka sen men nu börjar vi landa i vardagen så smått. Barnen verkar trivas över förväntan det är nog dels för de har varandra och sedan för att vi har så härliga svenska runt omkeing oss!
Vi hade besök från Lugano i förrgår och hela familjen njöt för fullo. Kidsen hade görskoj! Allra bästa var det nog för Troy han har redan frågat  när det kommer igen..  Vi har haft fantastiskt väder här , T-shirt ( och bara ben på barnen iaf) det är nog oxå en bidragande faktor till att vi trivs så bea. Har varit ute och gjort massa mysiga saker, bland annat låt rodelbana uppe i bergen och lekt i hopptält som de hade där högst uppe vid gondolens slut ... 
Såklart lyckades dock vårt främmande pricka in den enda sunkiga dagen vi haft hittills .. 
 
Vi vi har varit på en jättemysig pumpa äppelfarm sär barnen kan leka gott och vi vuxna kan sitta i mitten och dricka en kopp kaffe..
 
idag  det träningsdag för barnen . Troy har sin hockey träning och jag måste säga jag är stolt över hur tuff han är. Här lämnar man in barnen i omklädningsrummet så är det 2 damer där som tar hand om de o hjälper de byta om och sedan duscha. Vi har varit med förra veckan men tror han ska få testa själv idag , vi får se! Första träningen kom tårarna först när alla grabbarna blev nyfikna på honom och ställde sig i en ring o snackade tyska. Först ville han inte ens ut på isen men efter lite övertalan var han där ute och som han trivdes. Han fick lite nya välbehövliga grejer igår bland annat en dragväska så malmig han var över den.
 
Tindra ska testa fotboll idag (IOM tummen så passar hon på istället för handboll) Det lär dock bli spännande , hel schweiziskt lag och ingen hon känner sen tidigare . Jag tycker hon är tuff som kör iaf!!
 
får skriva mer sen så det inte blir lång novell 
 Spring i benen utanför lägenheten
 
Från Glattcentrum ett köpcentrum utanför Zurich, verkar bra, inte varit in på affärer kollade bara läget då vi hört det skulle vara bra innan vi drog på vårt mission för den dagen ikea.
 
Alldeles brevid ishallen ligger en liten djurpark och nere vid vattnet utanför kan man hälsa på bland annat hästarna om vi åker ner o väntar på pappa.
 
Rodelbanan i sattel
 
Just nu känns det lite som vi är lekparksbedömmare eller något.. Här i en toppenlekpark med kickbike/skatepark brevid samt basketplaner och fotbollsplaner (den vädermässigt ruggiga dagen vi fick besök)
 
Njöt på torget igår. Unnade oss glass i solen
 
Troy Hittade sin bokstav
 
Otis på djurparken med sin Polare.
 
Gondolen upp till Sattel.. Tindra trodde dock det hette Kondom :) :)
 
Det är tur det är så vackert och fint här, goväder. För ska inte ljuga man är sliten som en gnu och tröttare än tröttast. mycket fix och trix hela tiden. Många tankar kring skolan etc och att barnen ska trivas...
I veckan hoppas jag åter kunna/orka börja med min egen träning har hittat ett jättebra gym som jag ska köra på men det blir sen. Inte ens tagit mig ut på en prommis än... men men det kommer!
 
Många många kramar! Lite förlåt att vi varit så okontaktbara men alla har liksom däckat i säng när väl kvällen kommit.