bloggilogg..

Bloggenkät

1 - Hur länge har du bloggat?
Svår fråga på en gång för en som har minne som en goldfish.. Lets see... fan det börjar bli 2 1/2 år..

2 - Hur såg din bild av bloggar och bloggare ut en månad innan du själv började blogga? 
Jag  hade typ knappt en aning vad en blogg var faktiskt.. jag tyckte nog det var rätt nördigt ska jag erkänna..

3 - Vilken var den första blogg du förälskade dig i?
Den första jag läste, var ju min goda vän C o inte bara för att hon är min vän utan hon kan skriva så fint o tänkvärt ibland. Men även vadagliga, roliga o jobbiga saker..

4 - Hur känner du inför dina första blogginlägg, när du såhär i efterhand läser dem?
oj måste kika..! Blev en del listor, sorry för det he he.. Men i övrigt blir jag själv nostaligsk, får nästan tårar i ögonen av saknad.Lillan var sååå liten.  Av götet vårt söta radhus, tindras braiga dagis, våra goa vänner. Ja trots att det inte blev som tänkt efter ett tag. Så var det en riktit  fin tid i mitt liv. Som ni vet saknar jag götet på ett sätt. Jag äslkar verkligen stället vi bodde på. Skulle gärna flytta tillbaka just dit. (inget märkvädrdigt så, men så mysigt för barn o grönt o fint)

5 - Hur många bloggar återvänder du till regelbundet som läsare?
Inte så många en 5-6 kanske

6 - Av de bloggar du läser, hur många procent är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar (teknikbloggar, modebloggar, politiska bloggar)?
Nästan alla är nog lite av dagboksbloggar. Jag läser bara mina vänners. (förutom att jag kikar in på nån annan ibland, typ kändis el så..) Men jag följer bara mina vänners..

7 - Nämn en bloggare (obs: länka) som verkar väldigt olik dig, vars blogg du tycker om.
Kanske... svårt!! Får la ta Lotta. Vi är lika men ändå rätt olika. Hon är f-n så mkt smartare än jag he he...Kan dessutom sånt här med ekonomi o skit.. (själv noll koll liksom) Jag faccineras av hennes tänkvärda inlägg mellan varven, likväl som jag tycker om att se bilder på kidzen. Jag facineras o förundras över hur hon får ihop allt. Hon förstår nog det inte själv men i min ögon är hon en perfekt mamma:  Lotta:
mittsakalladeliv.wordpress.com   (eg fanns inget särskilt bra svar då jag bara som sagt läser vänners bloggar..)

8 - Nämn en bloggare (obs: länka) som verkar väldigt lik dig, vars blogg du tycker om.
Skulle nog säga   Cammi , Eller  Sanna. Eller  Cicci... (den första nämnda är väldigt lik mig , på så sätt att vi har 2 döttrar av rätt så lika kaliber, sötast o BUSIGAST.. , De andra 2 är goda vänner som visserligen inte lever samma familjeliv som jag, men som är lik mig på många andra sätt, goda rara o söta tjejer he he.. Dessutom 2 bruttz som jag kan känna igen mig i när det kommer till sambons bransh, o det är skönt ibland!  Länkar inte då 2 är lösenordsskyddade o den 3e vet jag ej om hon skulle vilja det..

9 - Vad tycker dina närmaste om att du bloggar?
Jag tror dem tycker det är kul. Jag vet iaf att dem är nyfikna på att läsa mina nya tråkiga inlägg.. Många vill se bilder o sånt.. Var ju lite därför man började blogga, för att man bodde så långt bort från familjen så de fick se hur man har det.. Fast host host ibland kan man känna sig begränsad. Jag är rätt frispråkig i mitt tal i vanliga fall, men njjjja när mamsen o papsen läser kanske man inte vill skriva vad som helst he he

10 - Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg?
Ja då det tror jag. det hoppas jag iaf... O det är mest folk jag känner som läser. Jag har aldrig liksom velat att den ska läsas av många andra.. Jag brukar typ aldrig skriva min bloggadress i kommentarer o sånt just därför . Folk är så nyfikna ändå :-) Fast jag vet ju att den läses av en del iaf o det är ju skoj.. får man la bjussa på..

11 - Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden?
Det är en svår balansgång vill jag lova. Vissa saker som verkligen kanske påverkar hur jag mår o känner för stunden är saker som jag absolut inte bör skriva el nämna här.. Det är därför det ibland känns lite meningslöst o liksom tomt bubbel.. Men när jag får skriva om saker så gör jag det gladeligen..

12 - Nämn några saker som du aldrig bloggar om, och varför.
Jag bloggar aldrig om saker som hänt mina vänner el bekanta el familj som på nått sätt kan kännas obekvämt för dem. Däremot lite skojjiga händelser kan de räkna med att tas upp...

13 - I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse, tror du?
hmmm svårt, inte direkt så, eftersom jag som sagt liksom aldirg velat att den ska läsas av för många, snarare känner jag mig obekväm dåMen visst det är ju lite beroendeframkallanade man måste liksom skriva när man börjat men bekräftelse, nej det tror jag. Kan jag ju passa på att ge er en liten känga oxå: För många av er är ju liksom ändå otroligt dåliga på att skriva en liten ynka pyttekommentar... Ett litet ord kan vara ack så trevligt ibland, tänk på det!

14 - Tror du att man kan lära känna en person genom att läsa hennes/hans blogg?
Till viss del, men aldrig fullt ut... Jag skulle då aldrig påstå att jag känner nån för att jag läst det dem skrivit.. Men visst man kanske får ett hum om hur människan är..På gott o ont...

15 - Har du träffat folk IRL (in real life) efter att ha fått kontakt med dem via bloggen?
nej..

16 - Tror du att det kan vara skadligt för vissa personer att blogga?
Skadligt var la lite krafitgt kanske.. Men hmm kanske inte så bra för en del , typ yngre tjejjer som skriver  o får många negativa komentarer, kan säkert ta lite stryk på självkänslan för dem...

17 - Har du någonsin blivit sårad av någonting som skrivits till/om dig i kommentarer eller i andra bloggar? Och i sådana fall: Hur har du hanterat detta?
Kanske inte sårad, men besviken. 3gånger kan jag räkna det till. Jag blev otroligt arg o även lite ledsen då jag spec i det ena fallet kände att det var helt fel, människan hade noll koll liksom. Men kändes skönt med den dåliga kommentaren kom ju även flera andra stärkande kommentarer.. Så det är bara skaka av sig o move on..

18 - Har du själv skrivit saker du ångrar i din egen eller andras bloggar?
Nej inte det...

19 - Hur ser bloggandets nackdelar ut, för dig?
Det är la det här med att vissa liksom bara nöjjer isgm ed att kanske typ läsa hur man har det o sen så är det liksom fine, ja då vet dem ju vad man gör.. Sen att man ibland kan känna sig lite utelämnad (jag vet man väljer själv vad man skriver o så!) Ibland funderat på lösen, men samtidigt så vill jag liksom inte välja bort några sådär.. Men vi får se hur det blir.. För när man verkligen har koll på vilka som läser kan man ju eg skriva fan så mkt roligare..

20 - Tror du att du fortfarande bloggar om två år? I sådana fall: Tror du att ditt bloggande har förändrats då?
Säkert...

21 - Tror du att bloggarna har (eller kommer att ha) någon inverkan på vår kultur, eller är de en grupp människor som mest påverkar varandra?
he he ja vad ska jag säga...Jag är ju själv bloggare men tyckert ännu att vissa är otroligt nördiga he he.. Men visst finns ju dem som tjänar massa på pegnar på detta. Tex modebloggar som unga tjejer apar efter så sure lite på nått sätt..

22 - Avslutningsvis: Kan du sammanfatta kort vad ditt bloggskrivande har betytt för dig?
Det har varit en plats för mig att få ventilera mig till vis del. Skriva av min frustration men oxå visa min glädje, min stolthet över min familj o jag vad f-n mig själv oxå.. Ett sätt att visa familj o vännerhur vi har det, vad vi gör o mår etc.. Ja en slags öppen dagbok på nått sätt.. de gånger jag inte kan /får skriva om saker så tänker jag ju ofta på dem ändå o de bearbetes lite.. He he.. knasigt svårt att förklara...

23 - Avslutningsvis 2: Kan du sammanfatta kort vad bloggläsandet har betytt för dig?
Jag har fått äran att kiak in mina vänners vardag o en inblick i deras tankar o funderingar. Jag har fått en del tips o ideer exvsi recept el inredning.. Menm est bara mysgit få läsa om hur folk man känner har det..

24- Vilka bloggare vill du ska göra dettta?
dem som känner för det. De som inte vill , lär ju inte göra det ändå..


tydligt tecken..

Ett tydligt tecken på att man är gravid. Ja förutom kulan man har att uppvisa då..(den är ju lliksom rätt solklar nu..)
Är att jag typ började grina åt att läsa en artikel i AB. Inte vilken som helst. En sportartikel tom (nog för att jag allt som oftast är blödig o ofta gråter åt sportprestationer live. Så jäkligt mäktigt se ibland!) Men att börja gråta åt detta tar priset :-)
Japp jag läste om VIK's målvakt o hans två tavlor o hur det nästan brast för han i intervjun o hur han darrade på rösten. JA jag tyckte så synd om han, lillstackarn. Aldrig roligt känna att man gör 2 stora tavlor själv, Dessutom inte när det verkar som att ES-platsen oxå hängde på det... Lilla vännen hoppas han mår bättre idag :-)

Men som sagt tydligt grav tecken  :-)


Vad är klockan??

VAd är klockan??

15,20



Oki surfar runt ett tag till, surrar en del, äter lite frukt. sen så: Vad är klockan??


15,20




hmmmm hmmm ingen reaktion förräns på ett tag, kan det verkligen stämma,bara 15.20 ÄNNU??



Vem vet kanske klockan ännu är 15.20 i sjiulis o det snart är dags för middag :-)

(internt, men för oss som var med var det riktigt roligt.... )

lever o mår bra..

BAra så ni vet liksom. Allt är som vanligt , Bara lite bloggtorka så här, samt lite lite energi sätta sig här ibland...

Helgen har varit rätt fullspäckad.
Roligt att träffa 2 nygamla vänner o deras familjer. En som jag lirat basket med, som det blev en fika hos. Gumman hade så skoj med hennes jämnåriga dotter. O så min gamla "bästis" från lågstadiet som hade 2 -års kalas för sin dotter. Jättekul, så mysiga familjer båda 2!
Sen har det även varit middag o skönt surr 2 kvällar i rad så ja verkligen jättekul vara hemma o bara träffa govännerna!!

Idag har vi rensat massa ur tidnrizen gamla kläderm na blir nostalgisk o även lite ångest över allt fint som liksom bara ligger där nu.. Ja lite ges bort men det mesta kommer finns till beskådning o försäljning på myrorna :-) Brollan kan ju inte baaaaara ha rosa he he...(men en del kommer han heltklart få ha, lillprinsen) Johan blev så lycklig när han hittade de 2 par nikedojjorna han köpte när han var på junior -vm i usa (tänk han lirade fan junior vm när han skulle bli farsa första gången. Får la använda hans eget uttryck : STOOOORT!)  Även de små söta djurtofflorna fanss kvar. De han fick i julklapp när de bytte klappar i laget, fakitskt robban nilsson som köpt dem :-) Gulligt!


Börjar känna lite att det skulle vara skönt veta snart vad som händer. Men jag vet det kan dröja länge ännu.. ja vi får helt enkelt vänta o se. Det är iaf lite lustigt. Jag o Johan snackar en del om det där o funderar på vissa saker. Fast samtidgt vet vi båda liksom att det inte är nån ide att typ tänka för mkt på nått för mitt vad det är så dyker det upp nått annat högintressant som man inte räknat med. Man kan väl säga som så att trots hans rätt unga ålder så känns det som att vi varit med om en del snabba ryck o liksom vant oss vid att inte "ta ut nått i förskott". Som jag säkert sagt tusen ggr bara vänta o se!... (men gärna snart vore kul.. vill ju få börja boa för bebisen snart.. fan måste ju köpa massa saker, späjlis, bilbarnstol, babysitter, vagn, you name it..)

men men ska leka lite med min busunge nu. (pappa är ju på vift hela veckan igen, så nu myser tjejerna i familjen o längtar lite efter pappsen så får vi ha ordentligt familjemys i helgen :-)    )

liiite nytt iaf..

Ja lite nytt blev det iaf i garderoben om än jag visste jagi nte ksulel hitta mkt ida.g Nej idag var en sån här dag när man känner på sig innan man inte kommer hitta mkt. Låter bra trögt men lite hänger på the look liksom. Idag var en dag när jag kände mig ugly o risig o slitet hår ni vet en sån här bad day. O då ser ju inte mkt fint ut i provhytten heller..Så nej vill ha o behöver nya tröjor, baggy jeans o tunikor, men nope inget av det blev det.

Dock tre par trosor, 2 trikåkjolar från gina (en grå o en svart) o en jeansjacka från MQ, av märket 365 Sunshine (jättefin om du frågar mig he he) Sökt bild men hittade inte..

Inskrivning gick bra: inge spec, järn o socker bra, men rådde mig ändå börja äta tabletter på nån vecka.  HB 125 o glukos 5,2. Vikt : säger jag inte!! Men kanske plus sisådär 2-3 kilo, . Helt ok alltså (men inte bra med den här fikatakten, f-n blir ju typ fika på stan varje dag..) Däremot oroar BT  mig lite. Fast Bm sa det var normalt. Jag brukar vara skolexempel på 120/60 men idag var det: 135/75... Inte bra tycker jag, ok kanske är ok, men det finns ju inte mkt marginal att stiga på iaf...

Längtar efter min plutt nu, imorrn kommer han då ska jag nog krama han så hårt så hårt :-)


Vill klippa mig, men msåte ha nån egentid för det, ingen bra ide ta med tindra till frisören tror jag. Nå kanske nästa vecka..

Just ja köpte såklart lite småstuff till "lillebror" oxå... kan visa er sen..


piggelin av finvädret..

Japp klart vi var tvungna gå ut i solen o njuta idag. Vi gick till ett av ställen som jag verkligen tycker om under vår/vintern hemma. Nämligen ut på isen mellan norra o södra hamn.. Grymt mysigt att bara promma o gå..

Kameran följde med o jag hade tänkt visa er varför jag tycker vår hemstad är så grym denna tid, tyvärr ville kameran inte vara med batteriet var urladdat. Nåja nån bild blev det men inte som tänkt he he.. (man fick liksom slå på den fort o ta en bild o så dog den.. tillslut vägrade den helt.)


Vi hade iaf en mysig prommis som avslutades med varm choklad o smörgås







Avslutningsvis en sista bild från alplandet, som legat kvar i kameran. Från min o Tindras egna dag ute i solen (när pappzen svirade med boyzen)... Inte underligt det var lite svårt få henne att förstå att här måste man faktiskt klä på sig ordentligt för att inte frysa. Lite kontraster ju. Båda har sina charm dock på olika sätt :-) Fast mm hur mkt jag än njutar av vårvinterns sol så längtar jag nog snäppet mer till riktigt vår o sommar...


trötter...

JAg fattar inte varför jag är sååå trött idag... Är väl för att man varit ifarten varje dag sen man kom hem kanske ähhh vad vetj ag. Idag är jag om en zommbie iaf. Men det blir nog bra med lunch i magen o frisk luft..

Funderar på leoslekland men hmm vädret verkar kanon så kanske lite varm chokld o mackor nere i södra hamn vi får se...

Dålig på att uppdatera er är jag oxå.. som sagt lite trötter har jag varit ...Men vi lever o myser i allra högsta grad!!

Nu har jag iaf fixat med FK o är föräldraledig fram tom 2 mån innan nästa bebis beräknas o sen ska jag ta ut lite fp av den bebisens dagar. OM inget händer innan så vi kan kirra daggaplats o så, då kanske jag jobbar lite...

Igår hittade jag en jeansjacka jag vill ha, ska nog kirra den imorrn. hmm kruxet är när man kan börja använda den här, men vad tog den ändå i en size större än vanligt o en sån kan man ju liksom inte växa ur...

Magen har börjat växa ordentlgit nu, mera som en bebismage på g. Vet dck ej om det är av all god mat i sverige o brist på motion. Har inte orkat mig ut på pommis på kvällarna o på dagarna är det ju lite svårt när t inte åker vagn mera. Visst hon är duktig att gå o orkar gå långt, men det går ju inte så snabbt o känns liksom inte som motion... Funderar ibland p åatt köpa mig en bra corsstrainer men det är väl säkert hiskeligt dyra..

Lilla älskling får iaf en fullspikad helg när han väl kommer hem he he.. fast det vet han om o han tyckte om alla saker. Kul! Det gör vi båda. för det är ju det som är bäst med att vara hemma. Det här med att träffa alla vänner!
Så på fre blir det mest troligen lite middag (utan barn el med sovande barn, rätt nice det md för en gång skull!)
Sen barnkalas på lördag mitt på dan o så brummelibrum till sjulis för bus med tjejerna o mat.. ¨
o så stod kalas på planeringen på söndag med, men tror det skjutits upp en helg om jag fattat allt rätt... VIlket som passar iaf oss..så kanske vi glider mot kalix då i stället... En rolig helg!!

JA sen får vi se om det blir en vecka till med gubbz på vift el inte.. (lite sugen ordna kalas för tindra men vi får se det  beror lite på det oxå..)

Ska även tröffa en gammal kompis på fre fm som har en dotter i tindras ålder o en liten son, blir oxå jättekul!.
O imorrn är det även dags för inskrivning. Ja inget spec med det. Men lite skoj att få veta mitt hb värde iaf o bebbens hjärtljud.  BT borde la ligga rätt bra ännu så länge iaf, hopaps jag då!! JA hon skulle liksom göra allt sånt oxå då jag gått så pass länge..

men men ska det bli nått gjort idag måste jag klä mig nu.. solen lockar faktiskt..

barnvagnsdjungel...

Länge kvar, men roligt kolla :-)

Måste säga att jag tycker det är oändligt mkt svårare bestämma sig nu än med första barnet, man har liksom mera krav. Man vet mera vad man önskar o hur nöjd man varit med sin sista vagn (trots man gärna vill testa något nytt)

Man har flera olika saker man önskar men verkar vara svåra att få i ett paket.
Det jag önskar är en:

*lättstyrd vagn, (3-4fyrhjulig med svängbart framhjul, allt annat går liksom bort när man haft en UJ)
*gärna vändbar sits
*inte för bred helst
*helst inga rangliga hjul som gnisslar el går sönder..
*hmm gärna en hårdlift..

Har hittat en vagn som passar in p ådet mest, ja snyggheten är bra viktig oxå. Den jag fastnat för nu sist är :
Babytravel Milano (kurxet med den är att den inte har spearat liggdel, jag brukar tycka det är så fult med bara mjuklift men denna verkar helt ok med det.. Fast hmm vill nog helst ha hårdlift/ separat liggdel, gaah men denan var så fin, svårt svårt!!)



Hmm men men bara klura vidare.. Undrar om det funkar med nån lite flashigare finare mjuklift än babytravels? måste kika in mått o sånt...

(två andra högoddsare för närvarande är Teutonia Spirit S3 o Cosmo. Båda är fina o inte så breda, lätthanterliga hmm svårt svårt...)

I övrigt blev inte dagen som planerad, men hey det hör ju mera till vardagen än det andra.. oj oj oj en händelsrik förmiddag , kan man lugnt säga..Jag blev itne klippt i håret som tänkt, inte heller fick FK besök av mig. Men jag gick till banken o jag fick bokat inskrivningstid, så lite nytta fick jag gjort...


frusen frusen frusen...

Jag har varit sååå frusen hela em, hoppas inte,verkligen inte att man håller på att bli sjuk!!

Filmen var iaf jättebra!! Riktigt lång men det tänkte man faktikst aldrig på, så skönt.. men jobbigt bara huttra o frysa, så nej nu blire sängen o gosa täcke o snosa gubbe hehe.. :-)

lördag..

Ikväll ska man kila iväg på bio o se fimen som många av er säkert redan sett :
"Män som hatar kvinnor" , ska bli nice, har visserligen inte läst boken. Fast iofs har jag inte läst många böcker..

Har även hunnit med att träffa govänner idag, åhh såå mys!
Fick som vanligt frågan om nästa sässe o även frågan vad liksom jag vill. Har funderat på det en del så här i efterhand o jag tror liksom att jag inte vill tänka för mkt på vissa möjligheter el så, jag blockerar nog det lite, för det är bara jobbigt kanske börja tänka på en sak o så blir det en helt annan sak.. Så det får liksom gro fram istället. När det liksom finns mera konkret att ta på.. Hur som helst så brukar ju saker o ting bli bra vilket som :-)   Olika saker har olika fördelar liksom..

men men nu suktar jag efter en kram o för att få en måste jag bege mig in till vardagsrummet där det som vanligt kikas på hockey, så so long my friends!

...

Måste säga vi haft tur med vädret sen vi kom hem.. Soligt o fint iaf på förmiddagarna. Dock har vi la inte hunnit utnyttja det så bra.. Men men dem dagarna komemr oxå :-)

Gumman blev så nöjd över sina små presenter o vi har sår i öronen av mamma mia skivan o typ  walkie talkie telefonen som ringer hela tiden ,men vad gör man inte för sin skatt ha ha..

Igår var det faktiskt jättemysigt att vara demopat. Var rätt häftigt att ha ca 50 perssoner som i omgångar kom in o fick höra om ultraljudet o se på vårt underverk. Då o då kom små skratt o åhhhanden från dem, när tex bebisen kliar sig bakom öronen el sprattlar på. Den första handledaren började tom gråta. Så ja det var mysigt.. Kanske inte som det brukar, ul brukar ju liksom vara en rätt typ lugn o intim stund, men kanske intes amma känsla men ändå liksom , ja känslan av att ja typ se ett mirakel faktikst.. De allra flesta var ju så unga o hade inga egna barn så det var häftigt få visa dem "vår bebis"
Nu vet vi nog med största sannolikhet vad det är:
Jag bad ju nämligen innan om att kika gärna lite extra ,typ i förbifarten om du kan se vad det är..Nyfikna som vi är :-)
Så till en grupp zoomade han in bidlfen o frös, frågade: Ser ni vad det här är:
En kille skrockade till o Höhöhö inte så svårt så. Då mätte doktorn upp o skrttade tillbaka o sa att ja eg är det nog det för den är bara 7mm stor. Alltså mest troligen pungen :-)
En annan gång frös han bilden på hela paketet o sa här har vi nog en snopp... :-)
Han kallade bebisen hela tiden han,(fast sa ofta att han bruakr göra det..)  så ja det bor nog en liten kille i magen :-)  (han sa iaf efteråt att ja kan nog vara ganska övertygad på en pojke..) Fast det är klart helt säker kan man ALDRIG vara (o det spelar ju ingen roll)
Fast pappan i familjen är rätt glad :-)

Jag tror tom vi kommit på namn, även o mdet först kändes skita svårt, men nu har vi nog hittat det vi vill.. Blir klockrent tror jag!! Tom med andra namnen vet vi. Dem var inte svåra. I  andra namn ska nog krabaten få heta : Carl Albin Fransson
Carl efter både pappa o min pappa o farfar. Oh Albin efter Johans morfar.

Vanliga namnet håller jag nog på ett tag... :-)

4år, kan ni förstå??

Herregud det kan knappt jag. Tänk att idag fyller vår skatt hela 4år. Helt sjukt vad snabbt det gått. Men helt sjukt vad många dagar vi fått vi fyllda med hela hjärtat fyllt av kärlek til vår dotter. För vet ni hon är f-n i mig det bästa som finns!!!

Grattis skruttan på 4-års dagen!!!






(hittade inte nyare bilder på datorn, men tänk från liten skit till stor busfis, vår älskade skatt, 4år!!)

trevlig dag!

Idag fick family franz ett kärt återseende. Träffade vår likartade familjsom vi ofta hittar på bus med. Där våra döttrar är bra på att hamna i blickfånget. De är väldans framåt o glada, busiga skulle man kunna kalla det. Framför allt rätt lika i sättet... Roligt att se att dem har så kul ihop.. (även om en annan får fullt sjå ibland..) Så tack för en jättemysig dag!! Gör vi gärna snart om!!

Skönt johans tripp var bara tom 27e sen kommer  han hem igen (ja iaf för ett tag, kanske slut för denna sässe el så iväg igen på ett par dar, jag hoppas ju han får åka igen ...)

Igår kalasade vi för tindra i köölix, hon fick så fina presenter o gott fika var det med :-) Oj oj oj om jag klagat på min kosthållning i chweiz så är det eg ingenting mot min kosthållning nu, men vad sjutton första veckan måste man ju liksom ta igen allt man missat, sen får det bli skärpning ..

Men men för trött nu för att bubböa vidare.. får bubbla mer imorrn...

Det är sååå mysigt...

Att vara på ultraljud är bland det mysigaste som finns... Att få se sin lilla bebbe  i magen är som nått magiskt på nått sätt!!!

UL gick iaf bra, allt såg ut att vara normlat o fint, kallade det tom för en "snygg bebis" he he...
Hon som undersökte var jättegullig o rar, undersökte noga o länge. Vi sa att vi gärna ville se vad det var och hon föröskte verkligen kika.. Fick veta vad det verkade vara ,men hmm få se inte bestämt mig än om ajg ska delge er det.. :-) Jodå men ni får nog ge er till tåls tills på fre. FÖr då ska jag nämligen på UL igen.. Inte nog med att bebisen var snygg, min mage var oxå snygg ha ha.. Nej då men den var tydligen  inte så stor o lättundersökt samt bebis i bra storlek.

Jag blev tillfrågad om jag ville vara demonstrationspatient åt ett antal läkartuderande el nyblivna läkare. Tror jag svarade ja innan hon hann fråga färdigt. Vore ju bara kul få se bebben igen. Så på fre fm ska jag flascha magen för läkare som ska se hur UL görs. Hon som undersökte mig sa att då får jag pressa honom o fråga igen  men som sagt så trodde hon på ett visst kön , så blir spännande se om det sägs samma. MEN jag har svårt att se att det skulle nått annat än det som vi trodde...

Just ja BF 26aug, bara framflyttat 1dag..


men men nu mys i kalix...

bättre idag..

Ska erkänna att igår var jag ledsen, jätteledsen. Länge länge sen jag var så ledsen.
Det beror nog på att jag verkligen ställt mig in på att åka o tyckte det skulel bli underbart, liksom drömssemestern!!O sen bara PANG!!! allt skiter sig... Klart man blir ledsen...
Vi avaktade ett tag just för att detta ev kunde hända, men nja kändes inte så aktuellt.. MEN tydligen hade personen försökt få tag på johan på hans schweiz nummer som inte används (så han varit så snäll ge mig telen så simkortet bara ligger löst) o ringde på svensktelen först igår kväll...

Men idag, idag känns allt bättre, visst lite ledsen blir jag över att aldrig nått kan bl som planerat men hey man är rätt van så :-)  Nej det blir nog nice, nånstanns ska vi åka sen, vet itne om det blir i vår el i början av sommaren, får avvakta o se. Tyckte lite synd om gubbz igår, för jag vet ju hur gärna han oxå ville åka o liksom inte göra oss ledsna, men igår var jag liksom för ledsen för att kunna sluta gråta.. fast det gjrode oxå ont inombrods jag ville ju itne att han skulle må sämre för valet han var tvungen göra. För så är det bara, det går liksom inte att säga NEJ tack jag ska till thailand, då harm an liksom bränt sina chanser för ett tag framvöer...
Det var ju liksom aldrig Johan jag var arg på utan mer känslan av att det alltid blir så här, känslan av att aldrig säkert kunna planera nått ...

Så nu hejjar jag poå gubbz istället o längtar tills vi äntligen kommer iväg.. men mest längtar jag dock till UL imorrn :-)

fans jäkla helvetes skit!!!!

Just nu är jag såå arg ledsen o besviken!!
Nej  jag är inte det minsta glad!!!

blir kanske inget thailand, el iaf inte för hela familjen verkar det som...
inte nu iaf.. alltså inte i år heller så ledsen är jag!!!!!!!!!!!!

hemfärd...

Imorgonbitti är det dags för hemfärd... wiihooo!!

Idag har mn dock mega skalelbang men säkert för att det är så mkt att tänka på...

Massa småsaker jag måste hinna fixa o köpa o grejja hemma, men är för trött nu för att ens orka skriva ner.. nåja har ju 3 olika flygresor imorrn jag kan roa mig med detta ...

Tindriz hade lite svårt somna ikväll. vet inte om det var för att det var lite tidigare än vanligt el för att hon oxå vet vi pyser hemåt imorrn, Liten blandning tror jag..

nåja huvvet värker för mkt för att skriva mer ikväll...
Take care allihopa..

Kram kram

22grader o mera glass...

O även muffins.. ja vad sjutton vi gav faktiskt lite till fåglarna oxå så lite cred sk jag iaf ha för det, som delade med mig av mina gosaker:-)

Har varit ute hela dan från lunch till nu. alltså otrolgit 22 grader här idag, lovely! Tindra hittade en kompis i lekparekn, kul. En tjej som pratade eng o inte italienska. De hade jättekul. Det var som att de förstod att båda dem pratade ett annat språk än de flesta andra.. Jag hade oxå trevligt , o hade en lång pratstund med mamman..

Hade tur, eg ville de att folk skulle stanna tills på tos -fre men då vi berättade om UL på ons fick vi åka på tis :-) Dock en lååååång resdag med 3flyg o en resa till milano på 1h.. Avfärden börjar redan ca 7.30 hemifrån oss o slutar på kallax kl 19.00.... Men oj vad kul...

hmm dock vet vi inte riktigt hjur länge vi blir hemma,(fast vi kommer ju tillbaka efter avstickaren..) Johan har nämligen bett mig kolla på resor från sthlm med, wihooooo kanske tar oss iväg till thailando ändå :-) Har ju tänkt åka 3 år i rad nu men aldrig gått, så nu msåte vi liksom!! Mannen har förövrigt suttit på piazzan (torget) hela dan o insupit *host host* vatten... Ja herregud vilken härlig dag de fick grabbarna för detta, kul för dem.. :-) Jag o t nöjde oss med munk, muffins o cafe cool från donken  vid vattnet... Rätt bra det med :-)

men men ska spana in lite resor nu , hoppas jag httar nån nicig!!

home sweet home...

ja då Home sweet home here we come!!!! :-) :-)

Ligger under med 6-0, bara runnit iväg. 1 perre kvar hur kul ska det vara gå ut o lira den.. nja...

Ska iaf bli kul få berätta för lillan att hon snart ska få åka hem till mormor o farmor  ja ni vet the hole bunch och alla kompisar , hon kommer bli sååå glad.. Hoppas bara de får tummen ur härifrån o bokar vår flight till mån el tis... helst måndag :-)

Tråkigt för grabbarna !! Men men så är det ibland.. dem kommer nog på andra tankar snart..

..

Just nu är försvinna närmast till hands...

För mig kvittar ju eg alternativen. Trivs grymt bra här i det härliga vädret men hemma är j ualltid hemma liksom vore kul hinna hem till annat än slask för en gångs skull... (om än liite tråkig omställning från att kika på schnyyyyga klackisar som man nan ha på fötterna nu o tunna vårjackor...till visserligen härlig vårvinter,som saknats flera år nu av oss! men sen då, slask o skit innan vår..  fast som sagt hemma är alltid hemma o  där finns ju många av er!!) Även på nått sätt lite vemodigt lämna om än det varit vårt hem så kort så har det liksom hunnit börja kännas som hemma, så klart det känns konstigt än en gång, ta sitt pcik o pack o inse man inte kommer bo där mer...Men återigen, en resa som inneburit nya vänner, det är det bästa med hockeylivet :-) (om än dem eg bara känt mig under min zoombie tid som början av gravid he he)
 
Men men bara vänta o se..
Lite saker som avgörs för mig själv iom matchen ikväll:
Vinst: Fixa Ul här i schweiz, ringa frissan bums!!
Förlust: borde hinna hem till UL o en dropin tid när man entrar lule...

Hur som verkar thailando gått i stöpet om än de åker ut i dag, :-( Finns bara dyra dyra dyra resor kvar tror jag, men ska kika bättre sen när man vet...

men som sagt bara vänta o se...
Tick tack tick tack tick tack, kan inte matchen vara klar snart..

idag gäller det!!!

Idag är det verkligen vinna el försvinna!!

Ok jag ska göra ett erkännande: När grabbzen låg under med 3-1 i matcher tänkte jag nog lite: äh vad f-n åk ut nu ni vinner aldrig 3 raka o då kan vi lika gärna pysa hem på en gång. MEN MEN nu är vädret så härligt o har varit ett par dar så nu trivs man galant. Nu kan dem gärna få vinna, för vi kan stanan här länge länge o äta glass. Självklart saknar vi alla hemma!  Men 1v el3v känns som det kvittar iaf så länge vädret är så här :-)

Det suriga är att jag inte hittar några kläder till mig, Irri!! Kikade idag, hittade visserligen lite men inget jag blev så där in lööv i... Tindra fick en gul kjol o en gulprickig kortärmad skjorta samt ny svarta tights...

Snart kommer fam norsk på besök så blire lekpark o så tacos, sen ska jag försöka hinna ta mig ett långt bad, föröska få t i säng innan matchen börjar, sen blire till att bita naglarna...

(Inget av de där 2 ovanstående sakerna kommer jag säkert lyckas med, för T har vart vaken rätt sent på sistone så nja hon somnar nog inte men i will do my best!!!


kramizar

Glass idag igen...

Oväntat.. Nope kanske inte. Glass glass glass i stora lass kan man lugnt säga det förtärs här i Lugano :-)
Träffade familjen Norsk i stan, som vanligt trevligt o mysigt att ses, verkligen jätteroligt dem oxå är här!

Solen har skinit hela dagen idag med, härligt! På vår balkong är det svinigt varmt på dan, hade lätt kunnat sitta i bikini, men nej  jag spar omgivningen en blekfet valross som solar på balkongen he he... :-) Men linne o kjol satt jag allt i. Det som fattades var en bra tidning att läsa o kanske en god dryck att zippa på...Men men som sagt kallt i  skuggan o så fort solen går bakom molnen...!! Så nej inte såååå varmt...

Blev liiiiite less idag. Jag åkte till ett ställe där det finns lite affärer hoppades p åatt hitta nån tunika o fin t-shirt typ ev ett par coola jeans. Men nej inget inget inte ett skit hittade jag... Jo kanske en typ casual väska o ett par klackedojjs...
Johan däremot som liksom eg bara var med o käkade lunch däremot följde med in i en affär  minuter senare hade han hittat ett par jeans o en t-shirt. Han skrattade gott åt mig sen. Ja ni vet hur det är när man liksom vill o BEHÖVER nått nytt men hittar inget o så kommer den där filuren o hittar fina saker, klart man blir lite lack he he...Nåja min prins blir ju fin iaf :-)

Nu dags hjälpa gubbz med dinner sen ska det faktiskt ses på Lule- frölunda på datorn. Kul!!


Polletten har äntligen trillat på plats...

Idag har mina ögon runnit o runnit. först sa jag " Det  måste bero på solen", sen blev det  " Det måste beror på vinden"

Till slut klack det till i mitt huuvd, samma sak varje år liksom. Men i år får jag nog baske mig inse att jag har lite pollenallerig ändå. Inte mkt men lite känslig. För det har ju itne varit så här en enda gång på vintern, men under vår o sommar besväras jag mkt av det här med rinnande ögon. Visssa dar ser det ut som att jag gråtit i flera timamr av att ögonen rinner så.. Blir inte direkt svullen o täppt i näsan utan sätter sig bara i ögonen... Men visst fan måste det vara nån slags pollenallergi.. För alltså här har ju våren börjat komma.  Blommor i parken o grönare o grönare.. (om än kallt i skuggan..)Oftast kring en 14grader varje dag. I söndags var det ca 17 grader när vi var ute o gick.. Så alltså bättre sent än aldrig inse saker....
 
Tänkte då först " Nemas problemas" , Bara kika in på nått "apotek" o säga vad man har för problemns får man väl några droppar el pillz, men hmm så klack det till, kan man knapra sånt när man är preg?? Nja droppz är nog bätte, borde gå bra. Typ Lomudal.. Borde la inte vara nått problem.. Nåja bäst kika upp..

Äntligen en ledig dag då nått är öppet...

Ja idag var det äntligen ledigt en annan dag än söndag  (då allt är stängt här...)

Familjen Franz beslutade att det var dags att brumma iväg mot Milano, sagt o gjort det gjorde vi... Liiiiite nervösa i nörjan  av all trafik i stan, men vi fixade det galant, lyckades parkera ganska nära dit vi ville komma o gick o strosade o kikade o månnnga affärer... Kul!
Inte mkt shopping blev det men lika glada ändå, Var liksom en heldag med bara upplevelse. (sorry inte ett enda kort blev det, var för upptagen med att kika in alla affärer..) På Zara hade jag nog kunnat shoppa en del, men det var såå stort så johan blev liiiite smått less o då blir jag alltid så stressad, nåja en kofta o ett par sneakers blev det iaf. Hittade ett par superniciga baggy jeans med låg midja som hade funkat även med några extra kilon o grav mage, men nope fanns ej i min storlek. Men det är iaf det jag vill ha nu. Mkt skönare med det än tighta jeans, dessutom rätt vårigt o fint tycker jag med nån fin ljus skorta/blus el t-shirt... Så the hunt continus..

Lilldamen var iaf i himlen när vi hittade Disney butiken :-) Hon köpte sig en Ny väska 'a la tingeling (el vad hon nu heter...) o ett glas med nån av prinsessorna  på...Hon var så söt när hon köpte skulle så klart ha på sig väskan genast. När hon väl fått på sig den, snurrade hon flera varv för oss o visade, men det var ju inte nog hon måste ju se själv oxå. Vår lilla tös letade alltså ivrigt efter en spegel att få se sin nya fina väska i .. :-)
Det är så roligt  att se dem så glada över småsaker.. (inte just över att man köpte dem saker, missförstå mig rätt..) ta tex igår, då fick Tndra nya tuschpennor, för hmmm hennes har en tendens att slitas rätt flitigt. Lyckan var total hela eftermiddan/kvällen. Hon ritade o ritade o ritade.Det var ju inte som att hon inte hade pennor innan... Hon var sååå glad över sina 12 nya pennor... Lillskattten...


Nåja hemma i dag blev det bara tacos, mumsfillibabba! O nu slappar resten av familjen i badet o sen blir det nog filmtajm i sängen rätt tidigt idag skönt...

Ta hand om er alla . Miss u!!

kram kram

...

Igår var en härlig dag med sol sol sol.. Vi träffade familjen norsk käkade lite lunch, Gick sen till lekparken o hips vips så slank en glass oxå ner efter vägen, mums fillibabba...

Märktes att det var fint väder för oh my god vad folk det var i lekparken, lite för mkt fakitskt. Nåja ungarna hade skoj...

Vad jag o gubbz gjrode resten av em vågar jag inte berätta för er... NEJ inget dirty i promise! (he he) Men nått som tidigare verkligen varit big NO NO NO från min sida men nu känns som ett ganska vettigt alternativ, bra pris o praktiskt, vore rätt skönt faktiskt...(på nått annat sätt /alt skulel det liksom inte fungera,  skulle sväva iväg  för mkt per månad..) Men men vi tar det lite slow o ser vad som händer först.. Sen kan jag berätta mer om vad vi grubblande på :-)

Idag återigen Vinna el försvinna... Hemmamatch idag o idag ska vi gå o kika. Kul!

Nu ska jag o tindrizen snart gå ut i finvädret, promma till affären o fixa lite käk till oss....


Hoppas alla andra får en bra start på den nya veckan!!

Många kramar till er alla!

Stressad...

Fick frågan igår av en go vän om vi visste vad som sker nästa år...

* Ingen aning faktiskt...

Följdfrågan blev då lite om jag inte var nervös när vi ska ha en bebis o så....

*Nej faktiskt inte, men visst har jag många funeringar o frågor..Men så här är det ju att nånstanns ska vi bo, vet bara inte vart, men det löser sig, det gör det ju liksom alltid :-)

Men visst finns saker man funderar lite på...
Hmm saker som tex att jag nog får börja på MVC hemma  o sen kanske byta till en annan stad?
Vart i hela friden komemr jag föda vårt andra barn, kommer Johan kunna vara med. Barnvakt till Tindriz etc..
Lite småsaker som  tex barnvagn ska den passa bäst i mkt snö el komemr det liksom knappt vara snö..Lillgumman när kan man få  börja fixa ny daggaplats till henne (snart sommar så liksom ingen panik men vore kul om hon hade en plats till hösten..)  Ja en så liten sak som vart f-n ska vi bo he he.. möblerna vi har etc..

Men fakitkst så ororar jag mig inte direkt, har nog på nått sätt vant mig vid att det är så här. Hade vi väntat första kiden hade man nog vart lite stressad, men nej jag känner mig lugn. Barn föds ju överalt i Sverige o världen så nog fan ska jag få kläckt min unge där som helst jag befinner mig :-)
Sen är det ju liksom lååååååång tid kvar till nästa sässen (fan den här är ju inte ens slut än) så på nått sätt skönt leva lite som i en bubbla ett tag, inte behöva börja fundera o fixa o trixa inför det som komma skall...


Såååå spec mamsen oroa dig inte nu för framtiden. Allt kommer bli prima ballerina. Ingen ide tänka på det förrän det finns något liksom for real att täkna på. Så ta det lugnt, det gör jag! :-) Ska faktikst bli riktigt spännande se vart vägen leder denna gång...

vinna blev det..

Match på tisdag(kanske måndag..) igen nu....Som vanligt i slutspelstider så känns det som mkt mkt mkt hockey...Fast det är ju nu det roliga liksom börjat..

Mål idag av Johan, 4-4 målet.. så det var kul!!

Själv ska jag mumsa i mig lite mera kvällsmackor efter en konstig kväll då man ena stunden trodde allt var färdigt o man hann tänka på att åka hem, för att i andra sekunden inse serien lever i allra högsta grad.. Nu kan vad som helst hända.. Bara vänta o se...

Hoppas vi kan hitta på nått mys imorrn...el ja skönt iaf sova länge tillsammans..

Vinna el försvinna...

Jepz ikväll är det vinna el försvinna som gäller....
Bortamatch för grabbarna, vilket innebär att resten av familjen  planerat in lördags mys framför teven datorn med schlager o hockey...
Såg precis ett mess om att några damer skulle ut o äta ikväll vid 9 om jag vill följa. Lät rätt kul, men känns som jag hoppar, Frågade iofs tindra vad hon tyckte om att ha en barvakt här när hon sover, som pratar engelska hon var jättepsoitiv o tyckte det var kul... men nej inte lika kul om hon vaknar tror jag.. så nja jag  hoppar o softar i soffan i stället...

Vi får alltså se, antingen kommer gubbz hem ganska sent el så antagligen väldigt sent o väldigt vinglig... Bara vänta o se...

Jag håller iaf på med den oerhört roliga o spännande sysslan att tvätta alla sängkläder, ffyyy så trist.. men men måste ju göras...


Igår var iaf Tindra så söt igen. Jag har läst nånstanns att 5åringar ofta har rätt när det gäller kön på barnet i magen när man frågar dem (nu är ju tindra visserligen 4), för när hon pratar om bebisen med mig säger hon oftast han. Fast när hon önskar är det en lillasyster :-) så jag föröskte inge johan lite pojk hopp he he.. o skulle få tindra att prata om bebisen så där vilket inte var lätt :
Jag sa nått om Hur gör man när man byter blöja på bebisen då.?? Tindra tittar på sin mamma så där förvånat o säger med en hög röst samtidigt som hon slår ut med armarna: Bet (vet)du inte  det mamma??
Varpå både jag o johan börjar tokskratta :-)
Hmm ny strategi, jag säger till Johan: Hur ska jag få henne att säga kön högt?
Varpå Tindra höjjer rösten markant o tittar återigen på oss som att är ni knasiga eller: Jag kan säga KÖÖÖÖN högt.....

Så vi gav upp våra försök o Johan tror ännu på en tjej , (jag med eg) han säger när hon pratar med honom så säger hon alltid hon om bebisen... Nåja allt det där är ju bara skrock men lite kul... Kanske vi får se snart iaf... hoppas! Om dem inte säger är jag ruskigt sugen på att göra ett Könsul privat när vi ska till Linkan... är ju i v24 då.. vi får se...
Jag tror dock förresten att jag återigen denna grav kommer bli bakåt flyttad säkert 1-2 veckor, ganska säker. Magen känns liksom inte såååå stor nått mer...

Ja just vet ju att jag tjatar lite om mina kläder, är ju absolut inte så att jag fått nån slags klädköpar djälvul. Absolut inte, har ju for f*ck sake inte köpt ett skit på 2 månader.. Bara det att när man packar hit o ska ha med både overaller o vinterskor o etc, ni vet hur det är man priar sin barn då blir det inte allt för mkt plats över till en själv.. så buuhhh känns liiite enformigt med dem skitkläderna jag har med mig. Men  hmm ibland har dem allt lite konstig stil här, (inte alls lika fint som hemma..) dessutom så dyrt, så tacka vet jag Gina, fina kläder o bra priser he he :-)

Vinner grabbarna ikväll är det jag som bokar tid till frissan här på måndag, ananrs är det klipp klipp hemma som gäller...

kramen på er

intet nytt...

Dåligt med uppdateringar,men hmm händer inte sååå mkt just nu..

* Regnat hela veckan, pissar ner idag oxå, blääää

* Var på foxtown igår Johan köpte en skitsnygg skinnjacka, ett par jeans o ett par dojjor...
  Jag köpte inget, hmm inte ens solbrillor nej hitade inte riktigt, köper hellre sen då.

* Ruskigt sugen på thailandsresa ändå så hoppas vi hinner...

* Bokat UL idag, får se om vi är hemma då, annars får jag boka om. Ville eg boka fr 1 vecka senare men jag berättade situationen o om ev thailandsresa så då fick jag den tiden istället...

* Match idag, hemma, står tyvärr 1-2 i matcher så vi får se hur det går idag...Inte bestämt än om vi ska kika får se..
  idag börjar även play off hemma, åhh vad kul, saknar allt lite den spänningen hemifrån, inte samma här, spec inte när man kommit in så sent...

* Har kommit på litesmåsaker som tindrizen ska få av oss i presang, hon lär ju få så mkt prylar av alla andra så jag tänkte vi kan ge nått annat kul. Dels ska hon få "Mamma mia" Soundtracket hon älskar det, spec honey honey, o mamma mia... Sen ska jag host host bränna ut lite av filmerna hon har på datorn. Antingen med fina fodral el så köpa ett fint (vad fan heter det) cd-fodral för många skivor... O sist men inte minst det hon kommer älska. Hon är inne i en period då hon frågar mkt om när hon var mindre o vill se bilder etc. Så jag tänkte jag ska göra henne ett eget fint fotoalbum från hon var bebis. Lillskruttan har ju ändå hunnit med en del. Mallis när hon var 3 månader, bott i luleå, l götet, linkan o nu schweiz, mysa i stugan, vimmerby, kolmården. Ja ni vet massa saker, Så det ska hon få... Sen blire det säkerligen en del andra småsaker oxå, brukar väl sluta så :-)      (måste bara få lite bilder av mamsen o papsen då hon var bebis då datorn vi hade dem korten på pajjat ihop.. ,men lär inte vara några problem dem har ju en hel del...)

söndagspyssel..

Söndagspyssel á la Family franz:

Ja jag måste erkänna vi var söta hela familjen när vi satt vid köksbordet med all reklam o klippte o klistrade ihop vårat hus. Tindra fokuserade mest på heenes o (för stunden var det tydligen en kille) lillebrors rum...




Fint eller hur he he... Detta roade iaf Tindra sen resten av kvällen oj oj vad hon klippte o klistrade mera när resten av familjen ansåg sig färdiga...



En bild mest till blivande Poppen Sarah, men även för er andra såklart..
Herregud se så gräslig outfit polisen här i alplandet har. Helt sjukt! Ibland när man kommer körande får man verklgien kika för att se om det är vägarbete el poliskontroll man ser ju typ ingen skillnad...
Så Sarah var glad du ska bli poppe i sverige :-)



Suddig bild tagen i farten ....




Man kan iaf inte anklaga dem här för att saker o ting går fort, ingen lön idag heller, grrr börjar bli lite less på deras seghet ibland...dem är jätteba att ha o göra med, fixar o trixar med saker man ber om, MEN man får ju räkna med att det kan ta tid...Men rent allmänt känns det lite som ett sömningt land :-)

..

Kläder kläder, jag saknar min garderbo hemma!  Jag saknar att kika in på gina säkert 1ggn i veckan iaf.. Kiakde precis på nätet o ser att de fått in trikåkjolar, precis såna jag ville köpa innan ajg åkte, såna som förhoppningsvis kommer se fina ut när magen är en kula, (bara dem inte blir för korta då, o asset växer för mkt med)
Nej längtar efter att göra stan hemma, alltså inte shoppa mkt men nån tunika o fin tröja kanske.. det längtar jag efter he he...

Dagen har varit lugn o skönt inte gjrot mkt alls , riktigt skönt faktiskt. Insett att jag nog allt får ta det lite lugnt, :-) (Ibland alltså!)

Frågade tindra vad hon tyckte bebben skulle heta hon sa som vanligt "Hugo" Vet inte vartifrån hon fått just det men så säger hon alltid..frågade henne då vad hon tyckte om tex namnet Bella om det blev en flicka. Då sa hon att hon ville heta det. Storasyster Bella skulle hon vara.Vi försökte säga att du heter ju redan tindra, men nej hon blev så arg så hon började gråta. Såå hmmm Bella kanske inte blir nån bra start för ett ev lillasyskon, vill ju inte de ska bråka om namnet :-)
Fast jag tror Tindra tänker på Belle (ni som har småbarn kanske vet att så heter flickan/prinsessan i skönheten o odjuret.. Vi vet iaf, för tindra vill ofta se på belle..)

Ja ja nu sover iaf storasyster Bella o vi ska fortsätta kika på Lost

Så hoppas ni alla har en skön söndag kväll kram kram