Äntligen en ledig dag då nått är öppet...

Ja idag var det äntligen ledigt en annan dag än söndag  (då allt är stängt här...)

Familjen Franz beslutade att det var dags att brumma iväg mot Milano, sagt o gjort det gjorde vi... Liiiiite nervösa i nörjan  av all trafik i stan, men vi fixade det galant, lyckades parkera ganska nära dit vi ville komma o gick o strosade o kikade o månnnga affärer... Kul!
Inte mkt shopping blev det men lika glada ändå, Var liksom en heldag med bara upplevelse. (sorry inte ett enda kort blev det, var för upptagen med att kika in alla affärer..) På Zara hade jag nog kunnat shoppa en del, men det var såå stort så johan blev liiiite smått less o då blir jag alltid så stressad, nåja en kofta o ett par sneakers blev det iaf. Hittade ett par superniciga baggy jeans med låg midja som hade funkat även med några extra kilon o grav mage, men nope fanns ej i min storlek. Men det är iaf det jag vill ha nu. Mkt skönare med det än tighta jeans, dessutom rätt vårigt o fint tycker jag med nån fin ljus skorta/blus el t-shirt... Så the hunt continus..

Lilldamen var iaf i himlen när vi hittade Disney butiken :-) Hon köpte sig en Ny väska 'a la tingeling (el vad hon nu heter...) o ett glas med nån av prinsessorna  på...Hon var så söt när hon köpte skulle så klart ha på sig väskan genast. När hon väl fått på sig den, snurrade hon flera varv för oss o visade, men det var ju inte nog hon måste ju se själv oxå. Vår lilla tös letade alltså ivrigt efter en spegel att få se sin nya fina väska i .. :-)
Det är så roligt  att se dem så glada över småsaker.. (inte just över att man köpte dem saker, missförstå mig rätt..) ta tex igår, då fick Tndra nya tuschpennor, för hmmm hennes har en tendens att slitas rätt flitigt. Lyckan var total hela eftermiddan/kvällen. Hon ritade o ritade o ritade.Det var ju inte som att hon inte hade pennor innan... Hon var sååå glad över sina 12 nya pennor... Lillskattten...


Nåja hemma i dag blev det bara tacos, mumsfillibabba! O nu slappar resten av familjen i badet o sen blir det nog filmtajm i sängen rätt tidigt idag skönt...

Ta hand om er alla . Miss u!!

kram kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback