..

Som jag nästan förstod och som folk sagt till mig så kom tröttheten efteråt... När all "press" o stress släppte...

I veckan har jag varit galet trött, känner mig inte ännu helt piggelin, eller jag blixtrar till emellan varven...

Midsommarafton var iaf jättemysig! Häng o fika på hägnan... sen hem till oss för lite mat o bus för ungarna, sen sov en familj över hos oss o barnen lekte på, de var riktigt trötta efter dagen o somnade ändå i skaplig tid. Vi fortsatte o satt lääänge i uterummet o sen blev det en långdragen bastu. En mkt trevlig o mysig kväll!!
Återigen får jag fan lite småont i hjärtat av att tänka på att personer man bryr sig om snart kommer vara långt ifrån oss, att våra vägar ska skiljas åt ... bläää för det!!!

Jag lurar o lurar på hur vi ska lägga upp sommaren, klart är att vi ska vara i estockholmo på lördag då andra bröllopet för sommaren går av stapeln...Måste även befinna oss där på onsdag då lite annat ska fixas... Hmmm så nu velar vi på om vi ska åka ner på en semster hela familjen, glida runt lite i södra sverige o hälsa på lite skönt folk o göra mysiga saker.. Eller om vi ska åka bara vi ons-sön o myyyyysssssa.... Hmmm saken är den att hur vi ska göra beror lite på vad jag hoppas få veta imorrn... Så här är läget, J ska mest troligen till LA 2sista veckorna i juli,ingen regelrätt camp men ändå träning o träffa folk etc... Så imorrn får vi veta typ hur mkt det är.. för om det är lagom mkt åker vi nog över hela familjen på en semster.. men om det är lite mer så kanske bara jag följer (för det som johan är borta kan jag ju slappa vid poolen, ta sovmorgon el shoppa ha ha...lite lonetime a la jennybenny..) o se det lite som VÅR resa... MEN om det är så, så vill jag nog kanske åka i veckan med barnen..... hmmm lurigt det där ;-)  ja ja vi får se.... vilket som blir bra :-)

Igår var jag o johan på bio o såg nya beck filmen, den var faktiskt riktigt bra o idag har vi käkat hos mina päron o nu hänger vi i kalix.. Imorrn kommer äntligen lite mera möbler till huset. Det är galet skönt att ha ett hus!! Love it!!!

hoppas få lite bilder senare...


Dagen D...

JAg är uppfylld av kärlek o ännu bra vibrationer i min kropp...

Dagen D var grym OM än vädret svek rejält. Men lyckliga kommer vi då bli!! (som seden säger) Tyvärr regnade det, men det tänkte man då bara på först... Allt blev så bra.. Jag är så glad o rörd över hela dagen. Över alla fina mäniskor som var med o delade dagen med oss. Utan er hade det inte blivit lika grymt!!

Maten var kanon, tjejerna duktiga, Olle sköte sig top of top!! Alla som hjälpt till för under o efter är alla värda en guldstjärna!! Dukningen blev kanonfin!

Pssst... Det finns en ny verson av Evighet!  gjord av the Fransson :-) ha ha... Det var ett så galet o roligt påhitt!
Ja jag är lite för stressad nu för att skriva fint om dagen... det kommer senare...

Här är några få bilder från dagen, mera kommer sen oxå...
Just ja kvällen blev galen, underbar, blöt, vild,naken, o ffa galet galet rolig!!








SÅ där ja nu är vi Da fransson family "på riktigt"


Men som sagt finare o mer ord kommer senare!


Puss på er hela världen, jag är lycklig o glad, o fan tom lite nykär efter denna underbara dag 19 Juni 2010 

galet nära nu...

Nu är vi alltså inne på bröllopsveckan...

Det går ruskigt fort...

O ska bli så kul o mys..
Inte bara att gifta sig utan även att få träffa vänner man inte har möjlighet se så ofta, myyys!

Känner mig ännu sliten sen i lördags men oj det var riktigt kul o trevligt..! I lördags var det alltså möhippe dags..

JAg hade det på känn, nästan visste det.. att de skulle lura upp mig på den där sablarns hästryggen.. Galet stora djur det där, läskiga grejjer.. MEn I did it, proud över mig själv... :-)
Jag är öveuvudtaget väldigt tacksam över hela kvällen/dagen. Guld värt tjejer!

Lite pics:

Framme vid det otäcka placet...



men man är nog en naturbegåvning ;-) NOT!! ha ha


Sen fick man byta om till tjusga överklass dam klädseln..


Schnyyygt :-) Tjusig passform, o väldigt heltäckande, i love my hat :-)
Just ja klänningen var ändå en bra  partydress, bara svänga massa på det där galet mycket tyget..


nu dags kila vidare kram kram

..

HALLÅ var det inte första juni jag gick o väntade på nyss?!?
Vette f-n om jag kan gå med på att det redan gått o blvit 7 juni.. hmmm tiden går förbannat fort nu iaf...
12 dagar kvar nu :-)

Johan tror nog dock ännu det är 4 månader kvar minst ....

I lördags var vi på en jättekul 30års fest, dansade massor i slutet, ja det var helt enkelt ritkigt trevligt, även gubben kom igång eftrer ett tag om än han var ruskigt sliten först... Efter en galet hård svensexa ha ha...

Idag har vi varit på ikea o skulle köpa det ena med det tredje men kom hem nästa tomhänta, så svårt veta hur man vill ha det innan allt är klart.. men sen så :-) Nåja en stekpanna o handdukar o toaborstar blev det iaf  så då kan vi ju göra det viktigaste med stil:
Kocka ihop en god middag, duscha, ta en bastu... sätta sig o äta en god tilllagad middag... o sen om så krävs efter att man avnjutit den goda middagen så kan även toastolen rengöras ordentligt.. (ja alltså johan.. vi tjejer bajsar ju aldrig.. och om vi gör det så luktar det ju hallon... )

Nåja målaren jobbar på i huset ,hoppas det blir klart i slutet på veckan.. är som lite segt spec nu när det målas speciellet att vara där med troy.. eller ja det går ju egentligen inte... Ja ja får hålla oss på vift på dagarna så kan man vara där lagom tills han ska sova...

Imorrn... tänkte jag udnerhålla mina barn med leos under tiden killarna tränar.. själv ta en kaffe o kanske tom ha med ett block för lite planering..

Onsdagen och torsdagens dagar kommer bara säga svisch...

Nåja jag måste fixa lite ikväll.. det är bara det att, jag varken har tid, plats eller liksom ork egentligen... Men men när troy somnat idag så då baske mig, tindra får hänga med farmor...

så nu time att se om det finns nån god mat att slänga ihop ..

see u





idag var det dags...

Idag var det dags för gubbens svensexa... den håller på för fullt nu. Och jag hoppas o är helt övertygad om att han får en kanon kväll... På 2 sätt, kanon som superkul :-) och även kanon som i kanon i arslet :-)

Nåja grabbarna verkar har hittat på roliga bus, och jag tror att han kommer vara mäkta glad över dagen, men även i öm i kroppen ;-)
Har bara kommit på att jag funderar på om jag skulle satt adresslapp på han innan han åkte, då vi ju nu bor på tillfällig adress, men men han vet vad det är för adress..
Jag håller tummarna för att vädret ska bli bättre, ganska ruggigt o blåsigt nu! Men visst det är lite av en hisnande känsla oxå.. ordet svensexa får mig liksom att rysa litegrann ha ha..

Här är iaf ett av busen de gjort som väckt stora känslor bland en del personer, men det flesta tar det med ro, som sig bör. Herregud ha lite humor i kroppen!  :-)

Fralla
Foto Nickals Samuelsson (kuriren) Finns även en liten artikel om deras bus:
http://www.kuriren.nu/nyheter/artikel.aspx?articleid=5405246

Hoppas de inte tankar han  allt för full bara, (full lär han ju vara ha ha..) men det är ju roligare komma ihåg kvällen o kunna avsluta den på ett värdigt sätt kan jag tycka, men vi får se.. it's his day, jag smyger undan o har myskväll hemma idag :-) Snarra, kanske ett glas vin o lite surr...

I huset går det sakta men säkert framåt.. Nu var iaf alla rum färdigspacklade.. o sen har vi sagt att vårt sovrumo tindras ska färdigställas först.. men vem vet kanske hoppar in i gäststugan snart, då vi liksom inte får plats hos mamma mer.. vi får se.. Bara inget kul ha troy där iall målfarfärg, lite svårt hinna med :-)

Funderade på om jag skulle satt mig ner o skrivit lite vad herr toastmaster ska pyssla med i början av kvällen, i slutet vet jag ju inte, men ibörjan kan jag ju säga lite hur man tänkt..Fast fan orkar nog inte nu.. i helgen får det bli...

En helt annan sak. Plannja kan ju inte byta namn till länsförsäkringar basket, hur dumt låter inte det...

men men nu gröttime för lill killen... see u

det är mkt nu...

Bloggen blir gode försummad just nu..

men det är för att man inte hinner någonting, dagarna har för få timmar ,fast iofs hade det varit fler timmar så hade jag nog gått in i väggen. Jag är ju som inte så bra på det här med att stressa av och ta det lugnt.. Kommer inte ihåg sist jag slg ett öga mot teven ens (eller jo det var nog faktiskt lite i lördags på schalgern..) Fix fix fix, men än så länge är det mest riv o släng o packa i och packa upp, städa, kasta skit etc.. Alltså ännu så länge tråkgöra. Det roliga hittills har väl varit att packa upp i vår fina klädkammare,(typ walk in closet.. ha ha) får plats med massor, trots att ytan kanske inte är så där jättestor, bra organisering. Det glädjer mig. Dock blir jag ju sur över att få fylla upp det med skit...Vill ha nya kläder!! (men hinna på stan o strosa pyttsan...ha ha..)

Denna vecka är liksom "lugn" vad gäller bröllopsfix, men då är det ju kaos vad gäller hus och lägenhet ..
Nästa vecka blir nog inte mindre hektisk den. Då ska håret fixas på onsdag, klänningen sys upp i piteå på torsdag.. Hmm sön, mån el tisdag skulle jag vilja göra ett besök på ikea.. Sen vore det nog bra ha en pysselkväll nån av de kvällarna.. Bolaget ska få tömma hyllorna en aning.. Solariet ska få slita lite på sina rör.. Och mot slutet av veckan hoppas jag kunna fixa iordning en del av huset, gärna stor del av huset... Just fan gräsklippare måste köpas o gräset måste få sig en omgång..

Veckan efter är det möte med prällen, naglar o fransfix.. konsultationssminkning.. just ja skor tilll herrarna i familjen måste införskaffas... mm mm... Och såklart är det ju allt det vanlga oxå, barn som ska matas, bytas blöjor, aktiveras o underhållas, sövas  och sövas om ¨på nätterna, tas om hand på mornarna... tror troysan håller på att få sin förrsta tand nu oxå.. Bra timing av vår lille dynamit harry! Stackarn har haft feber o inte så sugen på att äta, inte får man känna han imunnen, den kniper han igen o blir arg som f-n när ,man vill känna..

Så nja det känns som det är mkt nu :-) och inombords är det då ännu mer funderingar kring andra saker..Som oxå tar lite tid o kraft..
MEN jag har sagt det efter den 19e då börjar min semster. Fy fan vad jag ska njuta!! Då har ju äntligen vickan fått sin Daniel och jag kan sluta stressa runt ;-)

Det är en rolig tid :-) Men samtidigt lite på bristningsgränsen för vad min hjänkapacitet klarar av. Speciellt när jag nu förälskat mig i en man som ibland lever i en annan värld .. Det känns ibland som att han oxå är en gäst på vår stora dag.. det har liksom itne gått upp för han ännu, så här 16 dagar innan stora dagen, hur mkt det är att göra.. Nåja det går väl upp ett ljus snart iaf :-)

Har alltså inte tid sitta här.. för nu måste jag stressa vidare.. för mitti  allt det här ska bilen kanske säljas.. Och JAG var tydligen tvungen åka till hsuet o leta rätt på ägarbytespapprena (medan j tränar..), NEJ älskling jag har inte heller någonting att göra... Älskar älskar dig, men ibland ger du mig spunk! :-)

ja ja sen ska det rusas vidare hämta ut lite papper o kika ev på tapeter, det var ju bra på ett sätt jag måste förbi huset, jag msåte ändå höra en sak med målaren...

Oj oj oj... Sorry allt gagg från min sida.. Som sagt lite för mkt i bollen för att kunna skriva nått vettigt!

Och så vill jag avluta med ,ni behöver inte oroa er, jag är van leva med detta kaos.. Och som sagt bara 16 dar kvar tills jag får semester... Så jag håller ut :-)