fler än jag som har lite taskig syn kanske...


bara massa bubbel...

Varför händer det alltid mig... hmm att inläggen försvinner...irriterande...

Just nu går jag  o grunnar på en sak vore guld guld guld om det skulle bli så. vad det är kan jag inte riktigt förtälla er än men jag hoppas kunna komma med lite info snart.. he he...

Blir ingen hockey idag, var först inte sugen, sen sugen men orkade inte börja kirra barnvakt o ja tindra var nog lite för trött för match idag.. så vi blir hemma ... ja skönt det med... hade mest varit roligt surra lite strunt o mingla lite, tycker om stämning o allt folk liksom... he he..

Blev ingen träning idag heller kände mig i lite för risig form, åkte in till stan en sväng i stället, stötte på ett par damer som skulle promma runt ån, undrade om jag skulle haka på, hade varit guld men nja jag kände inte riktgt att jag orkade idag så jag hoppade över denna gång.. borde eg vila imorrn oxå men frågan är om jag verkligen kommer kunna hålla mig därifrån, tveksamt..  Ja ja är iaf skola imorrn, hmm känns la inte såå motiverande, med tanke på att jag redan innan det här med jobbet var rätt så omotiverad så är jag om möjligt faktiskt ännu mera omotiverad nu he he.. hmm hoppas få höra nått snart, jag sa ju att jag kunde börja rätt omgående vilket hon oxå ville så vi får se.. OM jag skulle få jobbet o ev droppa kursen så skulle jag sakna goflickorna o spec A såklart men hon kommer ju ändå vara min gofliiiika he he... =)

men nu spolar badvattnet för fullt så dags hoppa i plurret.. tjötar säkert lite mera sen ikväll ,bara nätet behagar funka.. puss på er, extra stor till Johan

trötter...

nyss hemkommen från träningen känner mig sjukt trött.. fast jag vet varför oxå.. hmm tycker ju inte om när saker inte blir som jag önskar, dessutom aldrig morr! he he he...
Nåja jag gled iaf in på kiosken köpte en stooooor goidspåse o hyrde en film, blir till att krypa upp i soffan när gummmz slagit igen sina blåå. jag råkade komma i precis fel läge, hon hade inte riktgt somnat ut var på väg men blev väldans uppe i  varv när jag kom hem.. ja ja ska la gå o lägga henne nu för jag längtar så efter att i alla fall få sätta tänderna i alla mina mumsiga godisar.. he he

tropicarium blev det...

Ciao ciao...

idag har vi varit en sväng på tropciarium, kom på det bara så där hux flux. Visste det var öppet men ej öppettiderna.. så vi sa till gummz att hon skulle få se apor o krokodiler o sånt.. gissa om det blev en glaaaaad o uppspelt  =) hmm när väl öppettiderna kollades så visade sig ju att det bara vara öppet till 15 (kl var då 12.30) men vad sjutton det var bara lägga i högsata växeln o bege sig iväg, kan ju inte låta dottra bli besviken =)

Lite pics från dagen: tyvärr upptäckte jag efter ett tag att jag råkat ha nån konstig inställning på kameran o därav blev alla bilder så suddiga he he typikst mig...

image462
Först en liten bild på mig själv bara för att jag blev glatt överraskd när jag hoppade i min slappa jeans o skön jackan, var så länge sen jag haft dem på mig, är bra att få bråttom ibland för måste säga att jag trivs i liten slapp style mellan varven.. he he men men nog om detta ... nu till besöket på tropicarium..

image463
ser ni den uppspelta minen... =)

image465
Att gå igenom apstället var höjdpunkten.. de små aporna var så söta o flera tycktes gilla Js huuva , som mest fick han 3 stycken där i he he:
image466

Hugaligen var mkt jag tyckte var lite läskigt fanns ju sjukt stora ormar o en del såg ju vädans arga ut he he.. krokodilerna o ödlorna var fan rätt creepy med, tindra var uppspelt o tyckte det var skoj men jag kommer la drömma mardrömmar i natt he he
Sjukt feta alltså..
Skulle jag se en sån här ringla på min gård fyy fan...
Kolla in arga ögat..

image470
men här har ni en som typ stod o gullade med dem " o lilla vän saknar du mamma"

Ja ja that's it for now, nu dags för käk så jag inte sprängs på mitt träningspass...
see u puss puss puss

Nu börjar det bli svårt...

Ja gott folk nu börjar det här med föräldraskapet bli svårt:  =)     =)

Japp idag frågade nämligen gumman, vad klockan var, kan du visa mig vad klockan är, hjälp ska jag måsta börja tänka nu o förklara att klockan är si när den lilla visaren står på så o den stora på så.. .hmm kan jag ens det he he..
Snart börjar väl damen funderar över höger o vänster oxå o fan då är det ju nästan kört, för ja jag är 27 år men kan f-n knappt höger o vänster än =) =)  (ingen bra vare sig kartläsare eller om nån sitter brevid mig i bilen o ska säga typ sväng vänster.. då blir det liiiite panik o jag ropar vad menar du ska jag svänga åt ditt håll eller mitt så om dem vill ha sitt liv i behåll kan dem inte meddela riktiningen för sent så jag hinner komma på åt vilken håll vi egentligen ska... he he he) Ja ja jag kan såklart höger o vänster om jag tänker efter litegrann he he..

jag klarade den fakitskt =)

Tindra gummz har varit sjukling idag, men nu på eftermiddagen verkar hon redan vara bättre, idag på dan har hon inte orkat göra nått bara legat framför teven med täcket o kudden men nu är hon sitt vanliga jag o går här o filofsoerar, kanske ingen direkt matlust men ändå  man ser på AT't att hon är bättre.. Hoppas alltså det går över lika fort som det kom.. blir ju hemma ändå från dagga såklart..

Hmm jag tog mig då iväg o tränade ändå, baske mig så skönt, benen bara liksom skakade efteråt he he..  tyvärr gjorde jag ju missstaget att handla sen på vägen hem, ni vet ny tränad tokhungig slutade såklart med choklad i munnen, ahh vad fan som jag sagt tidigare man ska ju njuta oxå... =)


Vet ni vad jag är mest chockad över idag: Jo så här är det jag klarade tentan, jippiiiee! =) Fast jag måste erkänna att jag på nått konstigt sätt nästan får lite dåligt samvete för att jag klarade den som inte pluggat fan, inte ett dyft  nästan, hade ju inte ens några böcker o mina anteckningar var ett enda virrvarr i olika böcker varav en var tindriz typ riblock o en del anteckningar kom upp o ner o andra på ett blad där hon målat oxå..... men vad sjutton man måste ha lite tur ibland oxå o magkänslan kanske inte är helt fel att lita på ibland, när jag satt där o föröskte gnugga geniknölarna o tänka på vad de egentligen sagt på föreläsningarna..(hade lite annan spec uppladdning he he..) o kanske verkligen inte är den som bryr mest om det hade gått o skogen.. fan känns så dumt när jag vet det finns dem som verkligen kämpat med att fixa den.. hmm men men dåligt samvete ska man väl inte behöva ha, fast så är det när man e lilla jag, jag vill ju helst att all my friends ska grejja det, blir ju bra mkt roligare då... men jag vet att dem fixar det på nästa försök!!
Förresten så chockade jag även mig själv lite idag när jag skickade iväg ett rätt argt mail till en stackars studievägledare på skolan, jag var så less över att A inte fick ta ut min tenta som jag vet andra kunnat göra.. Jag är ju inte direkt den som bråkar i onödan he he, fast att säga ifrån o bråka är ju olika saker o att säga ifrån har jag lärt mig att göra he he.. Det har däremot inte j, han är sååå "trög" (ursäkta uttrycket men jag kommer inte på ett mer passande ord) när det ringer typ telefonförsäljare eller nått, han lyssnar så vänligt på allt dem har att säga, låter sig nästan luras, hmm ja typ luras... fast ändå inte men sen så säger han när han ska avsluta samtalet att det var sååå trevligt att dem ringde o att dem gärna får ringa igen he he... Får mig faktikst att tänka på en rätt rolig sak en släkting till mig gjorde en gång.. Han var en riktigt skojfrisk typ o så knackade jehovas på hos dem en dag, han tänkte ähh va f-n låt dem komma in o surra ett så han bjöd in dem i köket.. Hem kommer hans fru tror att det liksom är hans bekanta så hon drar fram värsta storfikat... he he hon tyckte väl inte det var lika kul sitta där o prata med dem sen.. =) Det har jag då lärt mig när dem plingar på med sin jäkla vakttornet tidning så hinner dem inte ens öppna munnen förrän jag lite småskrattar o säger att jag inte är intresserad o smack så stängs dörren...
Nu ska jag inte ta upp d till diskussion här o nu för det varken orkar jag el har lust med, men hmm vilket folk alltså.. tycker synd om d stackars barnen!

Över till  en helt annan sak: Nu är det lustigt nu känner jag mig lie tjurig bara för att jag inte kan gå på hockeyn, fast jag vet ju att om jag hade kunnat hade jag kanske inte orkat ändå, men ni vet det är ju grejjen att jag liksom inte ens har valmöjligheten.. he he.. fast nej det ska bli skönt lägga sig i soffan kika lite på tv, hoppas det är nått bra, hmm har inte kikat men vet ju iaf agtt gynnings program är idag det är ju lite roligt. jag gillar hennens sköna style=)

Puss puss puss på er . extra stor till Johan

planerna gick i stöpet.. som vanligt he he..

Jag är en person som förösker planera min vardag lite, har jag inga planer så kan jag känna mig lite lätt stressad he he. Fast jag tycker bara om att veta lite vad som ska ske under dagen men sen faller det väldigt ofta inte ut så ändå o det gör mig liksom oftast inget, =) ..För jag är ju inte kanske direkt den som av min omgivning ses som den mest välorganiserade människan, men uppe i knoppen försöker jag allt ibland =)  Dessutom är jag ju en tidsoptimist som ibland tror jag ska hinna tusen saker på en dag o kan bli väldans besviken när jag inser att dagens timmar bara flyger väg, om än jag även hör till en av dem som även fast jag uppskattar dagens olika timmar så fullkomligt älskar jag den stunden när jag får krypa ner under täcket o känna att nu NU får man bara sluta sina ögon o riktigt koppla av några timmar. Antar att jag lööv it för att jag är dålig på att koppla av både kroppsligt o med tankarna i huvudet på dagarna he he..

Hmm det jag ville komma fram till var egentligen bara det att idag sprack mina planer... hmm Idag var planerna att lämna gummz på dagga, träna, åka till skolan få lite uppdateringar (he he), hämta ut tentan, ev hockey ikväll... men nu blev det inte så för lillhjärtat hostade så hon kräktes i natt, hon är ju väldans förkyld så att hon kräktes hör nog ihop med detta, för till saken hör att J just gett henne välling (slemmar ju ihop mera då) jag hade inte hunnit/glömt säga att hon var så förkyld att han skulle göra den jättetunn om han var tvungen ge (helst inte ge alls, men svårt övertyga henne om annat om han redan lovat göra..).. men nej det hanns inte så det slutatde på ett olyckligt sätt, ja vi besämtde oss att snuttan ska få vara hemma idag o krya på sig.. Det som jag tycker är tråkigast är att jag inte kan träna som planerat (kanske kan åka på em när j kommer hem, fast d beror på om han ska lira (tveksamt, men ska han det vill/behöver han nog vila efter nattens bravader..) se ville jag ju få ut min tenta o surra lite strunt, själva förleläsningen ja det gör mig inte så mkt att jag missar den...he he.. o så får vi ju se hur det är under dan om man kan åka på hockey ikväll eller inte, är lite sugen surra med carina om hon kan.. gummz brukar ju somna redan innan 19 ofta nu så men det får vi se hur dagen fortskrider...vore skönt kunna koppla av o kika för en gångs skull he he..

my man...

Ja jag har ju redan my man.. o han  uppfyller nog så gott som alla mina önskemål en dreamman ska ha.. men läste här nånstanns om nån som skrivit om lite kvaliteer hennes karl skulle ha så jag kom på att jag kan ju skriva upp lite som jag tycker är viktigt iaf:


* Först o främst måste han ha karisma,  liksom nått speicellt som man faller för....

* Det är nog en fördel om han är lite wild and crazy, alltså han behöver inte vara världens tokigaste o galnaste man , men det ska vara lite driv i dem, liksom hända något, vilja göra roliga saker o kunna hitta på oväntade saker, liksom se möjligherna iställer för omstädigheterna

* Vara glad o humoristisk, kunna få mig att skratta när jag som mest behöver det..,  ja humor tycker jag är jätteviktigt, att man har roligt tillsammans o kan skratta. Att man liksom kan ligga där o bara skratta åt saker som ingen annan skulle förstå eller ens tycka vara skojjigt, att man kan skratta o ha skoj även under den så tråkiga tex handlingen...

* Vara ärlig o pålitlig en person som jag kan känna att jag verkligen kan ja lita på..

*  Kunna vara min trygga famn att luta mig tillbaka i det stunder jag behöver det.. att även han vågar öppna sig o göra så för mig...

* Kommunicera:  att kunna säga vad man tycker o känner o hur man mår o vad man vill är väldigt viktigt, lite svårt veta annars...inte att man behöver mala på, nej det kan ju bara vara jobbigt men liksom det gångerna det är nått så ska man kunna säga det..

* Att tro på sig själv, men inte på ett sånt här överdrivet sätt, det är avtändande tycker jag. Men att ja tro på sig själv o vara stolt över den man är..

* att ha självinsikt... inse att man kanske inte är bäst på allt o framför allt att kunna skratta lite åt sig själv o saker som händer runt omkring en... Ja det tycker jag är viktigt att man tillåtter sig själv att skratta även åt sig själv o bjussar på sig själv..

* Bra ekonomi, nej man behöver inte vara stenrik absolut inte, men man behöver ju inte ha kronofogden efter sig heller, utan liksom ja bara ha normal ekonomi så är jag nöjd...

* Att vara vuxen men med barnasinnet kvar oxå jätteviktigt, kunna ta vara på sig själv, men ändå kunna vara barnslig o ha ruskigt kul...

* är ju inte heller dåligt med good looks, sköna moves ni vet var..., lite handyman då jag själv inte är händig för fem öre...(alltså nu pratar jag om handyman  på det här sättet...fixa o dona typ i hemmet, laga saker etc.. he he)

* Det allra viktgaste är såklart att he loves me, ja att han tycker om hela mig även mina små knasigheter o att jag inte heller är helt perfekt..he he

Så summasummarum, en pålitlig grabb med driv i som inte är rädd för utmaningar, tycker om livet, att leva det, gör roliga saker, överraskar i vardagen, stabilt med cach, loves me, får det att pirra i min kropp när jag tittar på han, får mig att skratta o kan bjuda på sig själv inte bara för mig utanför sin omgivning... Ja sounds like my man: Johan he he..


virrvarr..


Detta är som vanligt när det gäller lite större beslut i mitt liv, ett enda gytter av virrvarr hit o dit.. så ni behöver verkligen inte läsa detta, var mera jag som behövde skriva av mig lite he he he.


ja ja så var det dags igen det vanliga velande som liksom oxå hör Jensan till, shit vill jag nu verkligen börja jobba.. hjälllp.. Men vad f-n kanske dags att börja  jobba lite på den utbildning man fakktiskt skaffat sig o med det yrket man vill jobba med o iaf få lite erfarenhet o grejjer... man kan ju liksom inte glida runt o sin softa värld hela livet.. dessutom tycker jag ändå jag skulle ha rätt schyssta tider, 8-15 mån-fre är ju inte direkt fy skam det kan jag liksom leva med.. (det verkade som att det gick fint att jobba så, inte helt säkert än dock, hon föreslog 8-17 tre dar, ledig en dag o så 8-15 en dag.. men njet jag jobbar hellre lite kortare dar tror jag eller hmm kanske eg inte spelar nån roll.. blir ju iofs bara 3 dar till 17 annars.. ).. Ja ja men jag tycker ju det vore skoj börja jobba o faktiskt få användning för lite av det man fakitskt slet häcken av sig i skolan för att lära sig  o inte minst få dra på mig det vita landstingetkläderna he he he...

Ja ja var ju inte direkt heller världens roligaste people som jobbade där, jo dem verkade snälla o så såklart... he he.. ja ja vi får ju se.. men jag tänker nog hoppa på det om jag får, annars lär det ju säkert bli att jag måste börja jobba på ett sommarvik för att få in en fot nånstanns o då kan jag ju kanske inte vara ledig nått på sommaren..  nej det här blir perfekt spec med tiderna o sånt (var nån helg o kväll men väldigt sällan o jag skulle inte börja med det ändå, för det vara på jourcentralen samt i typ hemsjukvården så det fick komma in sen..)
hmm bara tvungen att ventilera lite av mitt virrvarr...kan säkert te sig aningens ologiskt o konstigt för er där ute..men vad fan det är inte lätt, är ju rätt soft plugga, man har ganska sköna dar men nej nog vill jag nog börja jobba igen om jag får!! tjäna lite egna pengar om än man inte blir direkt rik på en ssk lön, ännu mindre då det bara är dagtid... men nej det vore fan skoj börja jobba...

Nu är jag på ett tokigt bushumör....

Trött måndag, nej pyttsan, just nu känner jag precis totalt tvärtom, jag känner mig på sånt här crazy bushumör, ni vet när man bara vill skratta o fnittra hela tiden, nästan tur att det bara är gummz som behöver dras med mig ikväll he he he ... vet inte varför jag känner mig på sånt här tokigt humör ...antingen bara för att jag är tokig eller så är jag kanske lite fööööör trött.. ni vet övertrött he he dan har faktiskt gått i ett... åkte hemifrån kvart över 9  o kom hem just precis nyss... men jag vet att det är vardagen för det flesta av er... =) Har iaf hunnit träna o så åkt på den där intervjun msåte säga att jag på väg dit, spec när jag satte mig på bussen så kände jag bara NO NO NO, jag vill nog inte ens ha jobbet, men fakitkst väl där så blev jag mkt glatt överraskad, det var jättefint o det kan nog ha sina problems med kanske lite underbemannat o en del kulturella problem.. men vad f-n jag tror samtidigt det här med de olika kulturerna o krockarna o svårigheterna som kan uppstå kommer vara en del av charmen, jag tycker om att jobba med lite särskilt utsatta i vårt samhälle o stöta på lite annorlunda situationer... så när jag tänker efter jobbar jag nog hellre där 5 dar i veckan året om än på en annan vc där det mest kommer in gnälliga svennssons.. hmm svårt förklara kanske... Det kändes iaf bra o jag slog på stora charmen så hon verkade ha svårt att motstå fast det visste jag väl redan, vem kan motstå när man sätter den sidan till he he.... skojar bara!!), hon sa i princip att hon ville att jag skulle börja jobba där ,men skulle höra av sig nån gång nästa vecka tror jag, så visst jag hoppas nog att jag får det o kan börja kalla mig "Syster Jenny" igen he he...

trött måndag...

Måndag morgon, uschan o fy.. eller man ska väl inte klaga har ju inte så mkt att stå i he he...

Ikväll/natt kommer iaf J hem ska bli skönt om än det har gått riktgt bra o vara själv o vi har haft det mysigt.. Antar det är därför jag känner mig sååå sjukt trött idag (ni vet en sån där jag som jag beskrev i ett inlägg tidigare..) , jag tror det handlar om att jag vet att snart kan jag faktiskt ta sovmorgon om jag vill. Sån brukar faktiskt känslan bli allra först när man kommer hem till mummy o daddy oxå, o jag tror det är av samma orsak man liksom vet att NU nu finns det nån annan som kan o mer än gärna tar hand om lillsnuttan bara för ett litet tag.. då kommer den där tröttheten som en bomb över en, den man i vanliga fall liksom inte känner av....

Hmm känns som att jag håller på att bli förkyld men jag hoppas det bara är inbillning, skai af glida iväg o träna en sväng snart tror jag (inte helt bestämt om jag orkar idag) sen är det ju dags för intervjuen ja ja vi får se...
Hmm känner mig ännu frustrerad över en sak hmm men men inget att göra åt, men jag hoppas kanske ännu he he..

Imorrn är deti af dags för skola igen, tentaresutlatet har inte kommit ännu undrar om man kanske ska hämta den hos britt-marie hugaligen, vill nog inte, fast nyfiken är man ju....

ja ja dags klä sig i lite vettiga kläder, eller vad sjutton ner på gymmet blir nog bara att dra på sig mysbrallorna skönt!! Dock så gnanger det fortfarande lite i mitt hjärta att mamsen råkat kasat bort mina favvo reebook brallor när jag även måstat kasta mina nikeisar som jag oxå lööved, hmm fan behöver helt enkelt ett par schyssta nya...men no moneysar till det nu..

okidokk se u !! Ha en bra dag!! Puss på er alla, extra stor till Johan

Glad låt...

Denna låt gör mig glad glad glad...:

Vincent med Miss Blue

http://www.youtube.com/watch?v=I0pP--qbUeU

Skön soft eftermiddag ute i mysigt väder...

Vädret var/är riktigt lovely så klart vi måste ut o mysa.. Dock var jag ju aningens för positiv i mitt tänkande när jag trodde vi skulle kunna åka pulka o madrass..ja ja jag var iaf själv som ett litet barn o tyckte vår eftermiddag ute var såå mysig o trevlig, vi gick på upptäcksfärd i "skogen" (snarare typ dungen ) här bakom o tindra bestämde att vi lekte att vi skulle på djurpark o mata isbjörnarna, vi hade väldans kul när vi balanserade fram på stenarna o gömde oss bakom träden he he...

Lite pics från vår eftermiddag:
Lekparken fick även den ett litet besök...
image449

Allt måste så klart testas..
image450

Leka affär hann vi oxå med, jag fick köpa chokladglass för 4 kronor...
image453

I båten skulle vi oxå leka lite.. här kikar tindrizen ut genom ett av alla hål..
image457

Sen begav vi oss till "skogen" o busade.. här har ni drottningen:
image454

att gömma sig bakom träden var riktigt skoj...
image455

hmm jag föröskte oxå gömma  mig he he...
image456

men tillslut hittade vi alltid varandra :-)
image458

Så vi hade alltså en toppendag ute o hoppas att ni oxå har haft/har en riktigt lovely o skön dag, stor kram från mig o Tindra!!:
image459
image460

Hoppas ni oxå får skratta lika mycket och njuta av er sköna eftermiddag!! Puss o kram från oss:
image461

listtime...


Är det omoraliskt att vara otrogen? Ja det är väl klart att det är det..
Är det moraliskt acceptabelt att döda i krig för att försvara sitt land? ja man måste väl, men hoppas att man kan slippa så många krig som möjligt.. (det här med försvaret o grejjer har aldrig varit min grej liksom)
Är det okej att en rik person köper en fattig persons njure för 1 miljon kronor? ja man klarar sig ju med en o den fattige bli ju rik.. men visst kösystem borda la gälla så inte bara det rika får sin njurar... men rent hypotestiskt så visst...
Är det okej att köpa sexuella tjänster om den som säljer för 1 miljon kronor och ingen hallick får några pengar? Ja vad fan vill nån betala så mkt så kör på.. (fast återigen förstår eg inte hur nån kan vilja köpa sex..o ingen ska behöva sälja sin kropp, fast det finns ju faktiskt dem som vill det, ni vet lyxhoror... )
Är det moraliskt acceptabelt att höja priset på en snöskyffel från 150 kr till 800 kr när det snöar? Ja vad fan jag skulle då ta chansen spec med tanke på vilket löjligt kaos det blir här när det kommer lite snö...
Är det acceptabelt rätt att begå självmord? Nope, jag tycker det är en väldigt självisk handling,
Är det acceptabelt att ge dödshjälp? Ja. eller enligt lag nej men man skulle önska att det gick ibland istället för att folk ska plågas eller bara ligga som kollin...
Är det okej att döda en för att rädda fem personer? beror väl på situationen... o vem fan man ska döda..
Är det viktigt att den som mördare får sitt straff? Självklart, vi är lite för mesiga här i sverige ibland..
Berätta tre saker som människor skulle bli förvånade över att veta om dig? fan jag är som en öppen bok men få se.. Jag har bott på en lantgård, jag har varit ruskigt bra på matte en gång i tiden, jag har närmare 40 kusiner
Hur var du som barn? social, fulare, o tyckte om lagidrott he he
Har du funnit harmoni i ditt liv? hmm ibland ibland inte som sagt virrvarret finns där allt som oftast men jag trivs med mitt kaos.., det är ju liksom jag...
Hur svarar du i telefonen? beror på vem som ringer...
Är du pinsam på fyllan?  Nej då itne direkt, händer väl..Oftast ganska packad, surrar massor, skrattar en hel del, ja mest säger jag för mkt  he he.. 
Vilken dokusåpa skulle du helst vilja vara med i?oj fan vad svårt kanske robinson..
Vad är lycka? behöver inte vara nått stort utan bara att man känner det där välbefinnandet o mår gott i hela kroppen, ett glatt leende kan göra mig lycklig, ett rörande slut på en film som sagt krävs inte mkt för att jag ska känna mig happy...
Vilka personer beundrar du? oj det finns många, men tex ett par vi känner som var i thailand under tsunamin , ja jag tycker dem är grymma för oj vad mkt hemskt de måste ha sett o upplevt.. sen beundrar jag min finska vän som trots många motgångar alltid tycks resa sig o var så jävla stark, ja det tycker jag är grymt!!
Har du någon fobi? ormar o spindlar.. sen tycker jag det är lite läskigt bli instängd i ett jättetrångt utrymme, fast beror ju på.. blir man instängd med nån man tycker om kan det ju bara vara skoj he he..
Vad är det pinsammaste du gjort? råkat säga fel namn vid ett mkt olämpligt tillfälle.. enda gången det hänt att jag blitt så full så jag liksom kräks o grejjar ni vet med hink o sånt är självfallet hos päronen, nej fan då skämdes jag..Fast jag har ju hört efteråt att det finns dem som är värre som gör det hos svärföräldrarna o i deras bil oxå he he...


söndagen startade med 25 dockor i sängen typ..

Halv 8 imorse bestämde sig gummz för att det var dags börja kliva upp o leka med sina dolls... japp en efter en hamnade dem här brevid mig i sängen, tillslut var jag liksom överöst med ett berg av dockor som skulle kläs av o på.. erkänner att jag låg kvar i sängen o fördökte slumra vidare ett tag till... Gick ganska bra, man e ju liksom så van vid det där stojjet o leket så man liksom kan typ stänga av fast man är där.. (låter kokko jag vet) Hade nog varit värre för en person utan barn som kanske dessutom hade varit lite bakfull så här på söndagmorgon efter en löningshelg..., ser flera personer framför mig o skrattar litegrann oj oj de hade nog tyckt de varit pest o pina just där o då, även om dem oxå lövvs to busa med gummz...

I övrigt blev jag väckt i natt av min telefon, gör mig inget, var bra skoj ändå, jag är ju så nyfiken he he.. men lite irriterande när det liksom bara vara i onödan ... men vad sjutton som sagt jag somnar om lätt som en plätt, det här men att sova det tillhör verkligen inte nått som jag har problem med kan sova när jag vill o hur jag vill typ.. Dessutom så känns det som att man inte kräver lika mkt sömn nu som förr i tiden, man är liksom van med att inte sova bra alla nätter o kanske vakna tidigt fast man egentligen skulle kunna sova länge. Fast då kommer det istället till att det finns dem dagarna då man verkligen känner att man MÅSTE få ta igen det man missat för att orka, men däremellan flyter allt på som vanligt...

Verkar vara knaonväder idag.. hoppas det inte blåser allt för mkt ute, ser iaf ut att vara blå himmel o lite sol ute.. så måste väl hitta på nått litet mission idag med gummz.. vad det får vi se...

myskväll själv, skönt!

Vet ni nu myser jag på hög nvå!! har tagit ett långt skönt härligt bad med massa skum, tända ljus o en cider vid min sida mmmm soft o skönt!!  efter deet satte jag mig här i soffan o chillar lite... spanar runt lite på nätet, slötittar teve o bara njuter av min kväll. =) för det mesta är jag ju en ubersocial person som får nippran av att va själv för länge, men njet inte idag, idag myser jag.. man behöver det ibland. Dessutom har jag ju iaf fått byta några ord med en gogumma alltid roligt surra med henne =)

Fan du hockeyn gick inget vidare idag 0-6 , aj aj  aj.. jag stör mig grymt p åatt dem förlorar men samtidigt skönt att J inte är med o fan man märker att han saknas, skönt att höra det från viktigt håll oxå..  för ja nu märks det faktiskt, han är ändå en av dem få som i utsatta lägen vågar försöka göra nått o få fram pucken, han kan få igång laget ibland.. o ja det är ruskigt skönt se att han nu kan göra sina rider o lyckas med dem..  (för det mesta, inte som back in the days..) känns på nått sätt konstigt att han nu fakitskt är en viktg kugge o verkligen saknas i laget.. eller vad fan inte konstigt, men alltså att det på nått sätt faktiskt märks rätt tydligt..hoppas hoppas nu bara inte detta får han att vilja förtidigt o bara förvärra sin skada.. shit jag kommer vara nervös nästa match han lirar det är ett som är säkert...
 
Jag hoppas även verkligen att luleå (liksom vi såklart) grejjar slutspelsplatsen, det måste dem!! O det tror jag dem gör!! 

vardagen...

Lista över tråkiga vardagssaker:

I min vardag finns det en rad grejer som jag tycker är riktigt tråkiga. Här följer de fem värsta,

  1. Att dammtorka
  2. Att tvätta sängkläder o renbädda
  3. Att betala räkningarna
  4. Att gå ut med soporna
  5. Att diska

Lista över roliga vardagssaker:
I min vardag finns även en rad saker som jag tycker är roliga o bra mysiga:

      1. Att bada o duscha mmm i like it
      2. Att lägga gumman, ja nu  när hon sover bra så är det skönt krypa ner o bara mysa ihop
      3. Att äta god middag o surra massa strunt o höra om gummz dag
      4. Att komma iväg själv en sväng på träning el dylikt..
      5. Att typ luncha på stan  eller nått....


Sjukt sugen...

mmmm sjukt sugen på mkt nu ....

men det jag täntkte ta upp o tjöta lite om nu är att jag är sjukt sugen på ciggisar.. jag tänkte på det på stan o tänkte fan köpa när jag var på affären men "tur som var" så glömde ju min guldfiskhjärna bort det.. fast oj oj vad det grämer mig nu. Men NEJ jag ska verkligen absolut inte gå ner på affären bara för att köpa det.. men ni vet när man kommit på nått så kan det liksom etsa sig fast i huvudet ... o fan.. hmm får se till att inte komma på nått annat jag behöver för då kommer paktet slinka ner i fickan min...


mys på stan

Så där ja precis hemkommen känner mig lagomt rund o go om magen efter Kyckling foccacia o så klart äve lite dessert i form av kladdkaka yummie.... =)
 Var nicigt träffa J o surra lite om ditten o datten, tindra hade iaf tid att sitta still ett litet tag  he he.. Var iaf som jag trodde massa massa folk, men jag kan tycka att det bara är mysigt om man nu förstås inte har massa ärenden då kan det var lite tråkigare stå i alla långa köer.. I dag var det helt sjukt, har nog inte varit med om det tidigare men kanske oxå var för att kl var kvart i 2 o det stängde kl 14, men det var kö utanför systemet o man fick vänta på tur att få gå in , linköpingsborna var helt enkelt törstiga idag he he... själv ville jag bara ha nån cider, så där til lite badmys o sånt, bara känna chillet

Vi hade sjukt tur med bussen den hade egentligen börjat åka men jag småspang lite o vinkade ( hade typ gett upp redan, för hur många bussar stannar då..) o rackaren var faktiskt snäll o stannade så det var väldans skönt.. Nu är vi hemma o gör inte så mkt speciellt, tindra målar o klipper o jag kikar runt lite här..

hmm vill massor.....

men men puss på er alla , bamsebamse stor till Johan

Blir väl att göra som många många andra idag..

Tror jag o gummz ska glida in till stan en sväng nu... som alla andra oxå lär gära... Kanske höra med J o hennes lille kille om de är sugna på en fika på stan eller så.. Ska nog iaf glida in på stadium, där jag har presentkort o kolla in om det finns nån snygg sporttop samt nytt linne, känns som att det skulle behövas...Kanske även glider in på Jc o kollar har ju presang kort där med...

Har även fått en liten ide som jag kanske skulle ville fixa i gummz rum... tänker alltid så på morgonen när jag blir litre rastlös att mmm det kan jag fixa o dona med när hon somnat men när hon väl sover är det ju ganska soft  att inte göra så mkt.. annars kom jag på att vi har vit färg kvar o så skulle jag vilja köpa typ rosa, hallonröd o typ limegrön o göra lite olika breda ränder på den väggen som hennes säng står mot.. men fan jag är ju inte så bra på sånt så jag får väl skita i det he he... för att pyssla med det när hon är vaken o man är själv, nja det är liksom inget alternativ... Dessutom är ju hennes hissgardiin apful o trasig, hade velat ha en i nån barnfärg men liksom ingen ide just nu kanske... kanske ska fundera lite på andra saker istället..

Kikade på let's dance igår, måste säga att jag innan programmet kanske haft lite förutfattade meningar om en viss linda, men fan jag diggar hon, jag tycker hon är störtskön alltså, så charmig, lite mumin =) Jag har ju sen innan programmet även haft en förkärlek för tilde, hon verkar lite som jag så där omkomplicerad o gillar livet o framförallt att skratta  njuta..., tyvärr fick hon ju en aptrist danspartner, var lite synd..
Åter in på det här med att ta för sig av livet, ja jag är nog verkligen sån som lätt kastar mig in i nya saker , o som vill trivas i min vardag , som älskar att känna saker, glädje, skratt  mm mm... men att man är just så innebär ju även att man är lite känslomänniska åt andra hållet oxå, just för att man så lätt ger av sig själv o kastar sig ut på nya vägar så kan man ibland upptäcka att man faller onödigt hårt o visst det finns dem gångerna då jag tänker, nej nu får det vara nog nu ska jag oxå bli en sån där feg o oöppnande människa som inte tar några risker o inte vågar chansa.. men lika fort inser jag att det är stört omöjligt, det skulle jag aldrig klara o aldrig vilja. Nej hellre ger jag av mig sjäv tar för mig o njuter o kanske faller lite hårdare ibland. Men vad fan då har jag ju oxå fått uppleva så många bra o härliga känslor längs vägen att det liksom är värt det... Så visst jag är nog en känslomänniska ut i fingerspetsarna, mest en glad o lycklig men som sagt det finns dem stunderna då det känns precis tvärtom oxå... Det finns säkert dem gångerna då man tom kanske känner sig sårad eller så, men som sagt hellre våga prova o uppleva det man kan än att bara stå vid sidan om eller ta ett steg tillbaka o låta chansen glida förbi o livet rinna iväg..nej ni hellre känna mycket än att inte tillåta sig känna något!!

I övrigt stör jag mig lite på en sak, blir lite irriterad o aningens less, åhh frustrerad oxå för jag vill ju, fan oxå!!!

Får jag ändra mitt svar..

Var en fråga i nån lista här tidigare om jag tyckte om att fiska.. mitt svar var väl inte ett rungande ja direkt.. men får jag ändra mitt svar?!!? :    he he he

(nudefishing kanske vore nått ändå)



Studiecirkel..

Ny studiecirkel

Läste den här för ett tag sen  o kom på att den var lite kul så jag tänkte ni oxå kan få läsa den.. =)

Medborgarskolan välkomnar kvinnor!
Här kommer nu vårens studiecirklar 2008 för kvinnor.
Senaste anmälningsdag - 12 Februari. Märk kuvertet med kursnummer.

08:6001: Lära sig gå
Konsten att passera ett shoppingcenter utan att "bara" titta in. Övningar med ledarhund.

08:6002: Tydlighetsövning
Hur förklarar jag vad jag vill ha sagt i stället för att säga vad jag egentligen inte vill med förhoppningen att han ska gissa sig till vad jag egentligen vill men inte säger? Träning med yrkesmilitär.

08:6003: Fys-pass Träning i att lyfta upp och ta bort saker ur handväskan.
Handledare från Ölhävarna lär ut det rätta greppet.

08:6004: Förståelseträning
Han menar vad han säger, trots att du försöker tolka det på ditt eget sätt. Eftersom detta kräver en fullständig omvandling av den kvinnliga hjärnan är detta den längsta kursen. Leds av fyra professorer och en docent, per deltagare.

08:6005: Insiktsövningar Du är inte 19 år längre.
Din figur ser inte ut som Victoria Beckhams. Dessa kriterier kommer heller inte att uppfyllas om han ljuger och säger att du ser ut som en ung Victoria Beckham. Fråga inte så slipper han ljuga. Dessutom vill han inte ha en skinnbit som mrs Beckham, han vill ha en kvinna som ser ut som en kvinna. Studiecirkel under ledning av psykolog. Lokal: Spegelsalen. Frälsningsarméns strängmusikkår spelar lugnande musik i bakgrunden.

08:6006: Tidsplanering
Om vi ska gå hemifrån 18.50 för att hinna till festen, hur ska jag då planera för att vara klar 18.50? Känd fysiker förklarar tidens gång med studiematerial inlånat från förskolan.

08:6007: Sakletarkurs
Hur hittar jag alla de nya kläderna och skorna i garderoben istället för alla de gamla trasorna? Går Sherlock Holmes metoder att tillämpa i detta fall? Overheadbilder visar lämpliga ställen att leta på.


08:6008: Rutiner - hur får vi in dessa i medvetandet?
T.ex: Söndagar 20.30-21.15 är det Sportspegeln. Varje söndag. Hela året. Det har det varit i minst 30 år. Minnesträning under ledning av Dr Pavlov.

08:6009: Skrivkurs
För att vara säker på att han ska komma ihåg bemärkelsedagar, skriv "Eva 47 år", "bröllopsdag" o.dyl. på väggalmanackan som hänger på kylskåpsdörren. Du får dina blommor och presenter och alla är nöjda och glada. Praktiska övningar med whiteboard.

08:6010: Logik - vad är det?
"Det bara är så", är det en logisk motivering eller finns det andra, bättre? Diskussionsgrupp, ledd av Bosse Ringholm.

08:6011: Sexliv efter vigseln - finns det?
Filmvisning. Filmen baseras på verkliga berättelser där äktenskap inte lett till förlamning nedanför midjan. Efter visningen frågestund. Ledare: Den kände Dramatenskådespelaren.

08:6012: Flexibilitetsreflektion
Kan han någon gång ha rätt? Eller kan han någon gång inte ha fullständigt fel? Klarläggande föredrag. Ingen frågestund.

08:6013: Bara en styr
I bilen finns endast en ratt. Om du är passagerare kör du inte. Passagerarövning, under absolut tystnad, med ackordsjagande lastbilschaufför. Stor förpackning med pappersnäsdukar ingår.

he he he
(lånat från susanne... =)    )


liten rolig grej...

Välj månaden (numret) du är född i:
1 - I ate
2 - I needed
3 - I ran naked with
4 - I shot
5 - I cuddled with
6 - I smoked with
7 - I banged
8 - I ran shirtless with
9 - I stabbed
10 - I killed
11 - I slept with
12 - I killed


Välj datumet du är född på

01 - the trojan man
02 - a dog
03 - a jew
04 - a toothbrush
05 - Paris Hilton
06 - a homo
07 - Barny the dinosaur
08 - a prostitute
09 - a pornstar
10 - a bag of weed
11 - the kool-aid-man
12 - Santa Claus
13 - a condom
14 - a whorè
15 - an orange
16 - a stripper
17 - a bisexual
18 - a horse
19 - my boyfriend
20 - a crackhead
21 - a homeless guy
22 - my lover
23 - my crush
24 - a easter egg
25 - a jar of honey
26 - a hottie
27 - a bowl of cereal
28 - a french fry
29 - your dealer
30 - a glass of milk
31 - Your grandma


Välj färgen på tröjan/plagget du har på dig

White - Because thats how i roll
Black - because im sexy as hell
Pink - Because the lil people told me to
Red - because I have AMAZING boobs
Blue - because I'm a pimp and your jealous
Polka Dots - because I hate my life
Purple - because I'm gày
Gray - because I love marijuana
Other - because I have double D's
Green - because I'm good in bed
Orange - because I smoke crack
Turqoise - because I have a noodle in my nose
Brown - because i had to
Shirtless - because I've got abs

Min mening blev: I killed a crackhead because I'm sexy as hell :-)


fredag =)

Så där jag blev som jag tordde nu är man glad, nytränad o piggelin, sköna sköna fredag eftermiddag =)

Hade först egentligen planer på att lura gubben min mot de västra delarna av landet i helgen, eftersom jag vet det pågår något där som han gärna skulle kikat på.. jag hade väl mest åkt dit för mysets skull, shopping (host host.. nja fönstershopping hade det fått bli) o framför träffa lite friends!  Men men nu blire inte så gubbz håller ju till i estockolmo hela helgen o dessutom verkar det bli skitväder där nere oxå, så fan lika bra hålla sig hemma...

Åhh jag hade varit sugen på ett litet vinglas eller en cider ikväll bara framför teven, men men jag har ju ingen bil o det är inte så viktigt så jag börjar åka bussen in till stan igen he he.. nej då får bli lite läsk kanske he he..

Snart ska jag hämta prinsessan o fan hon kommer bli så lycklig när jag säger vi ska handla lite godis.. krävs inte mkt för att göra henne glad direkt..

hmm nu ska jag göra ett förösk att få hem lite bra musik så jag kan gå här o sjunga o dansa för full hals.. Jadå jag gör så, o jag vet nog allt att ni är många fler än jag som står hemma o skrålar när ingen ser he he.. Lite fredags groove vill jag höra nu...

Såå pusssssssssss


regn o räkningar, bra start på dagen... fast nu kan det ju bara bli bättre.. =)

1 till bil vill jag ha!! en egen liten kärra.. det är inte direkt uppmuntrande när man vaknar o ser det pissa utanför fönstret o man vet man måste gå ner till dagis.. ja ja väl ute var det inte så farligt som jag trodde.. däremot ringde J o gjorde mig väldans irriterad, fan här springer man fram o tillbaka till dagis o fixar med allt o han ringer o kan inte ens vänta 5 min tills man e hemma igen, fan jag bli så irri på sånt  där när folk tror de ska bli som dem vill bara dem knäpper med fingrarna.. till saken hör ju att jag inte ätit frukost heller då ska man helst inte reta upp mig , ännu mindre när jag är ute o traskar i regnet he he he he...

Dock gick min irritation över på 5 sekunder typ. Kom nämligen hem o såg ett såå fint brev  i lådan.. Anande genast vad det var, mkt riktigt åhh vänner det ska bli så kul få se er bli man o hustru hi hi.. Ja jag kommer då fälla både en o två tårar ni vet ju jag är blödig he he... Dessutom fick jag ett supergulligt mess precis, fan vad snällt blev jätteglad, det gjorde min dag! Oj oj den som får dela sina dagar med dig kommer bli väldigt lycklig o framför allt bortskämd he he...vänner som du skulle alla ha!!

Tyvärr är det åter dags att bli irriterad, japp dags för den stunden som jag hatar allra mest i månaden , nämligen att betala räkningarna...fy fan alltså.. men men sen ska jag glida ner mot stan o träna bort dem irriterande tankarna o känna mig nyttig så jag kan äta nått riktigt smaskigt o gott ikväll.. Gummz har lärt sig.. hon brukar få godis på fredagar (oftast då vi själva mumsar gott) så idag sa jag till henne: Gumman vad skönt idag är det fredag".. Det lyste genast till i hjärtats ögon o hon svarade snabbt " fredag, då får jag dodis, för jag får äta dodis på fredagar"  he he... mammas hjärtetroll =)

Är iaf skönt hon har sovit bra varje natt o somnar typ vid 19 -19.30, så det är skönt få lite egen qualitytime på kvällarna oxå...

men men time för räkningar...

Puss puss puss

46 miljarder..

Ja vad fan inte hade det suttit fel var tydligen en banksnubbe som mest troligen svindlat bort så mkt, vad f-n kunde han inte ha gett mig typ 1 miljard, eller vad sjutton 1 miljon, 100 000 hade oxå gått bra men nej inte en krona har man sett röken av på sitt konto... sicken typ he he...

skulle även vilja kunna ladda hem lite filmer o musik fast *host host' det hade jag ju så klart inte gjort även om jag hade kunnat, he he..

Gubbz blir borta ända tills på tisdag, hoppas det går fint med knäet, jag o gummz roar oss fint själva, idag var dagga stängt pga att de hade planeringsdag så vi fick hitta på nått lite extra mysigt.. Tänkte först glida till busfabriken men f-n jag vågade inte med min vilding, hon vill bara åka den där allra högsta uppblåsbara rutchkanan som tom jag är lite rädd för, dessutom är hon så snabb o bara kastar sig utför.. hugaligen.. Hade vi haft bilen kanske vi hade åkt på tropicarium el nått sånt, men nej vi gick ut o var ute länge i det sköna vädret, vi tog en prommis till max o köpte en maxbox o så prommade vi hem igen, skönt skönt..

Nu har jag länge länge tänkt ta fram städgrejjerna men jag kommer  mig liksom inte för, hugaligen hur kan det vara så tråkigt att städa... ska nog gå ner på kiorren o hyra mig en film tills ikväll o kanske lite gotta.. =)

Mamsen o papsen har iaf bokat en resa nu ner till oss de kommer i början av mars blir jättekul att få dem på besök en sväng...

åhhh jag vill en sak ännu, åhh frustrationen är bra hög he he...

imorrn kommer det äntligen in lite stach på kontot tack o lov dem är väntade =)



måste bli bättre på det här med låtar =) hehe

Har tränat för ett tag sen blev inte det som jag tänkt (dem passen börjar först nästa vecka..) men blev bra ändå..
Stör mig på 2 saker efter träningen:
1. Varför är jag så dålig på vad låtar heter  o vilken artist det är för f-n vad grym musik jag har hört igår o idag, är nog nya killen i recpetionen som sköter om det, dessutom har han lite högre volym än vad det brukar vara ibland, i like it.. men mkt mkt irri, var spec 2 låtar som jag tycker e grymma!!

2: Irriterande när man möter eller ser folk som man känner igen men inte kan placera eller inte vet om man ska hälsa o man ser att personen i fråga ser lite så där fundersamt tittande på dig oxå.. störigt he he...

Har inte vågat öppna min skolmail än ifall tentareusltatet skulle ha dykt in, alltså jag vet ju redan hur det gått mest troligen men fan jobbigt se det ändå..

Måste förresten surra med Lotta om hon har nån av böckerna vi ska ha nu, är lite lur på att hon kan ha dem nämligen..

Just ja kanske ska berätta att det inte var nån intervju idag, tanten ringde igår o undrade i fall det gick bra på måndag istället så då blir det...

 men men see u!!

Morgonlista...

Morgonlista lånad från nån som skrev den i väntan på tröttheten..:-)


din bästa egenskap: oj svårt  säga bara en dem hör liksom ihop.. jag är glad, öppen o spontan, tycker om att ha kul o att att folk i min närvaro oxå trivs..
din sämsta egenskap: lite slarvig kanske...
kroppsdel du har mest nytta av: Ögonen, ni vet flirta lite, hundögonen jag är nog sämst på arga ögonen men jag gör mitt bästa ibland hehe..
kroppsdel du tycker bäst om: oj förut var det nog my boobs men inte nu, nej nu vet jag inte riktgt, är ganska nöjd liksom ingen ide gå o fundera massor på annat..
djur jag är lik: En stor lufsig varm o gosig hund
tror du på något? hmm kankse vet inte
favoritdrink: ja du då var det ju det här med minnet, den ska inte vara för söt o inte för sur iaf..
favoritdag: Fredag, början av helgen...
liknar du en kändis? nej då ingen jag kan komma på
älsklingsfärg: vitt, svart, grått, rött, tycker om många färger
vad ville du bli när du var liten? delfinskötare, det lekte vi VARJE gång på badhuset he he
blev du det? ha ha nej du inte det..
sportbil eller familjebil? oj jag drömmer väl om en fläskig kärra, vore allt nice med en sportbil men msåte ju ha en familycar oxå..
har du nån fobi? Njaäe men jag tycker väl inte om ormar o spindlar direkt..
är du kär? he he dum fråga..
hur tidigt stiger du upp? olika, klockan har nyss ringt för dagen...
vem/vilka vet mest om dig? lite olika, mamma vet väl mest över det stora hela, men just nu vet nog A rätt så mkt om mg oxå..
gillar du att slåss eller? Nej det vore väl bra korkat...
vad har du på dig just nu? Linne, o trosor
vad ska du göra ikväll? Ingen aning , mysa hemma blir det nog
när var du senast riktigt full? så där riktgt riktigt.. hmm kommer inte exakt ihåg när det var, jo det var nog när  vi varit ute med laget o ett par kompisar hade haft 25års fest..
är du seriös? kan vara så när så krävs...
hur många handväskor äger du? ingen aning men vill ha en ny..
hur många bilar har du/ din familj: en svart bmw
vem är snyggast i världen? karln e ju bra fin, men hmm oj finns många..Jared letho e ju rätt fin..
är du likgiltig? nej det är nog sällan, skulle önska jag var det mer ibland men oftast tycker jag nog något..
hårdrock eller synth? helst inget! men  hårdrock
är du uppväxt i stan eller på landet? lite både och
gillar du att laga mat? ibland är det skoj o iblanad inte...
gillar du ketchup? ja fast mer förr, men klart man måste ha ketchup...
sushi eller hamburgare? men åhh vad svårt tycker om båda fast på olika sätt, nästan less hammisar o sushi är det tvärtom med det tycker jag om mer o mer..
är du blyg?  i vissa situationer , beror helt på vilka människor man möter oxå ,men kanske inte så ofta ändå
gillar du konst? Ja visst det är ju fint, spec  de som kan göra den, själv har man ju ingen som helst konstnärlig ådra i sig ha ha
vem är den hurtigaste personen du känner? Det är nog gubbz el nån annan i laget, fast båda lkpgs annorna är ju oxå rätt hurtiga av sig...
är du feminist? Inte så jag betcknar mig som det, men visst dem har säkert rätt i mycket av det dem tycker, fast jag tycker inte det får gå till överdrift heller, kan bli löjligt då..
känner du någon som jobbar på sjukhus: Jaaaaa jag är ju ssk så visst det finns några som fakitskt utövar sin kunskap =)
när grät du senast? grät o grät men tårarna rann lite för nån natt sen, men ja varför vet jag eg inte, inte för saken utan mer hur den sköttes..
sexigaste kroppsdel: Jag är svag för snygga lagomt muskulösa överarmar... En snygg biceps kan göra mig lite tokig (samma svar som erran, håller helt klart med, jag älskar att klämma o känna lite där..)
om du vore en färg: Röd
du har kysst: (alt.) 0-10 / 11-20 / 21-40 /slampa : 21-40/ slampa he he.. *garv* observera har kysst! inte samma som 6 med!
sexuell läggning: Heterosexuell men tycker att tjejer oxå kan vara otroligt fina men inte på det sättet..
om sex månader: åhh då ska jag njuta , juli , underbara sköna sommar
om du fick 10 miljoner: Resa långt bort med vänner o familj, köpa en stor typ porsche cayenne till familjen o en flashig liten kärra till mig, kanske en viper he he.. en helt ny fina garderob, äta ute massor, ge pengar till familjen, oj oj drömma kan man ju...
nära-döden-upplevelse: nej då, skulle väl vara min förlossning he he...  
konstigaste platsen du har haft sex på: hmm kosntig o konstig... men finns några platser men vi bespar mamsen det.. :-)
gruppsex: he he... nej då helst inte
har du bra självförtroende? ibland o ibland inte, beror nog liksom lite på hur man mår rent allmänt oxå
älskar du livet? ja ingen ide göra annat..
hur ser du på framtiden? svårt att avgöra just nu.. men det blir nog jättebra!
har du en bästa vän? har några lite speciella som jag tycker massa om
drömresan skulle vara: oj det finns så många olika ställen jag vill åka till, thailand, hawaii, resa i usa, australien, you name it
vad anser du om porr? hmm nej tack... har svårt att förstå dem som kan ställa upp i en film men inte svårt att förstå att folk blir upphetsade av det..
favoritfika på café? en Latte o kalddkaka kanske...
världens vackraste ord på svenska? kärlek
är du social? Ja då, jag älskar att umgås med people
vad är det mest romantiska du vet? När man blir lite överraskad o nått som man inte trodde skulle ske sker..
tycker du sex är viktigt i ett förhållande? tycker du det är viktgt få lön när du jobbar?? Fan självklart är det väl det, iaf för mig he he...
värsta jobbet du haft? Alltså finns nog inget som är värsta så där när jag har gjort det har jag trivts men jag skulle väl inte vilja sommarjobba på volvo igen men när man e 15 var det ju bara skoj...
trivs du på ditt jobb/utbildning nu? hehe.. inte överdrivet men det är helt ok
skulle du bli förlämpad om din partner tillfredställde sig själv? Nää , fast jo om jag låg brevid o han helt plötsligt bara he he he
har du koll på din dator eller fixar nån annan med den? nej jag är värdelös på datorer..
gillar du att fiska? hmm nja inte direkt, då ska jag då få fisk o det ska inte vara mygg
om du fick införa en ny helgdag vilken dag skulle du då välja och varför? hmm svåt man vore bra skönt med en till helgdag
gillar du kakor, tårta och bullar? he he.. jo då det gör jag..
bryr du dig vad du äter? nej är en för stor livsnjutare för det.. fast lite vill väl inte äta flottmat varje dag..
om du skulle få åka till en storstad imorgon; vart skulle du vilja åka då? New York
har du tågluffat? nej
tycker du parmiddagar är kul eller pretantiöst? Det är mkt trevligt, fast det beror ju oxå på paret såklart
tror du på talesättet att "gammal kärlek rostar aldrig"? nej det tror jag inte
är du romantisk? kanske lite...
vilken är den bästa komplimang du fått? Att jag är bäst i hela världen (var väl kanske att ta i lite iaf he he..)
är du gift? Nope
om inte; vill du gifta dig? jadå men inte just nu..
hur många kuddar har du i din säng? så många jag får..
vilken var din favoritbok när du var liten? kommer inte ihåg faktiskt fast kankse en grön tjock bok med massa godnattsagot
vad dricker du helst när du går ut på krogen? en god drink el en cider
har du någonsin druckit så mycket att du fått en blackout? Finns väl de gångerna man komer ihåg lite mindre ifrån ... oftast är det ju rätt skönt att det är så då oxå he he..

Soppatorsk men glada ändå =)

Åhhh vad jag hatar när det händer: Hade skrivt ett långt inlägg som bara försvann, gahhh blir så less..

Idag är det egentligen föreläsning mellan 15-17 men jag kan tyvärr inte gå efterom jag är själv utan bil, funkar liksom inte att hämta tindrizen vid 18, men skulle få kika på Ericas antecknignar, gulligt gumman!!

Har iaf tränat idag, var som vanligt fan så skönt, hade kanske kunnat köra lite mer o ännu hårdare men tänkte jag tar det lite "lugnt" så  här i början har ju ändå kommit igång bra..

Har även hunnit med att få soppatorsk med vännen idag, vi skrattade rätt friskt o tur som var fanns det en extra dunk i bilen ananrs kanske vi inte skrattat lika mkt... Fick mig iaf att tänka på den gången med gammelvolvon (som alltid dog) , gången då den dog vid ett rödljus hemma, j fick hoppa ur o skjuta på men varje gång han kom till typ mitten så slog det om till rött så han fick skjuta tillbaka =) fick upprepa procdeuren ett antal gånger, jag satt inne i bilen o typ vek mig av skratt ,j tyckte väl inte det var lika kul springa där fram o tillbaka, bara av att se han springa från baksidan till bilen o sen få knuffa på den framifrån o se hans bistra lite skamsna uppsyn gjorde ju bara att jag garvade ännu mer.. ha ha ha ha ha.. fan var rätt kul o efteråt skratttade vi fan skitmkt båda 2 =)

Ja ja har lite tisdagsfrustration o börjar även få ltie abstinens hoppas  jag kan bli väck den ganska snart iaf...

nej inte tid mer nu... see u!!

lite småtips..

Om du tycker det är pinsamt köpa kondomer så har vi lite tips här:

http://www.youtube.com/watch?v=1M2ye2LbypU&feature=related

"Det är ju inte så jävla  kul med en dö hamster i fittan.."  ha ha ha ha.... (så för lustens skull  kanske det är bättre köpa kodisar istället  ha ha)

"För du är kåt eller"  skön snubbe =)

Nya delkursen känns helt ok...

Okej hemma igen vilket skitväder, tur man inte behöver vara ute o jobba.. Gubbz har glidit iväg till sthlm nu så jag o gumman e själva hela veckan nu tror jag..

Gick fint i skolan idag, verkar vara massa seminarium till höger o vänster men detta delmoment håller ju på ända tills april o är uppdelat med tex 2 tentor oxå så det blir nog bra. Gruppindelningen blev väl ok, ingen superrolig grupp men en grupp som nog är bra på att jobba o få saker gjorda så det är ju skönt..

Ska nog snart hoppa ner i ett värmande mysbad med massa skum, eller så väntar jag tills det blir lite mörkare ute o gumman sover så att jag kan tända lots of candels o verkligen bara njuta, i lööv it!

Har tränat idag oxå, har kunnat köra hårdare men är ändå nöjd över att jag bara tränade för var såååå nära att skippa det hela, men gick riktigt fint väl där. Störde mig förressten massor på en snubbe, vilken jobbig typ, tur det inte var min kille fan då hade jag nog lappat till han ha ha...Först tänkte jag bara att han var gullig mot sin tjej (hmm tror det var tjejen men inte säker) o skulle hjälpa henne o typ visa så hon gjorde rätt, men sen höll han på så HELA tiden o bara gnällde o allt var fel, o hon var så svag, hon skulle göra si o så o hon var ett skämt hon msåte verkligen böra träna ordentligt nu... ja allt gnällde han på.. Jag blev så less på gubben att jag inte orkade köra på alla övningar i ett kör där nere där dem var utan gick iväg o körde lite annat emellan för att slippa se han. Fy fan vilken typ alltså, för det var liksom inte på ett sånt här skämtsamt sätt, ni vet som man kan hålla på o fåna sig o säga att man är svag o sånt utan han riktigt kapade henne o bara gnällde, Men visst i mina öron lät det säkert ännu värre eftersom denna dialekt bara låter så gnällig ibland när en del bara öppnar munnen ha ha...
Nej du man fick lust säga åt gubben "men se på dig själv då, du är ju inte så jävla bra heller", för han var inte direkt så här superproffsig själv som han typ fick det att låta till omvärlden.. Ja ja idioter finns det gott om, tyvärr stötte jag på en idag, men skönt jag kunde smita undan han o han inte ingår i min personliga umgängeskrets =)

Nåja nog svammlat om detta ska gå o se så dotra min inte somnat i soffan nu.. men see u.. puss puss


Ny vecka nya tag..

Måndagmorgon:

Hmm kan inte idrekt säga härliga underbara måndagmorgon, nej fy jag hade gärna legat kvar under täcket o bara slappat ett bra tag till...men inte då..

Ny delkurs startar idag så nya friska tag, idag är det även ny gruppindelning få se hur det blir hoppas på bra, orkar inte med hamna i nån konstig skitgrupp...

Sen är det även dags att börja veckans träning igen,  nu när precis all träningsvärk just försvunnit ha ha..

Jag o gummz blir nog mest troligt själv hela veckan, eller jag vet inte hur länge men det verkar som att det blir så, o det hellugnt lite jobbigt bara vara utan bil hela veckan då, jag är ju liksom van att ränna på rätt friskt.. nu blire det till att gå eller ta bussen, ja det går ju det med..

hmm ja jag hoppas väl att den där skitsaken ska blibra igen under veckan, eller bra men bara vara på ett ok sätt..

Hmm trodde csn pengarna skulle komma idag men icke, shit jag behöver verkligen dem hoppas dem kommer snart iaf!!!


Ja ja dags att börja denna vecka nu, see u!




Lööv på teven...

Suttit o spanat lite på youtube o hittade lite myspysiga saker...

http://www.youtube.com/watch?v=QgGk8gYVXck&feature=related

Från kära Grey´s... Nu får det allt börja om snart.... Nu har det ju tagit en annan vändning men oj vad man tyckte dem skulle få till det där ordentligt där ett tag i serien..
Har alltså suttit o spanat runt lite på olika myspsyiga klipp från lite olika serier o filmer åhh man bara mår gott av att se dem, lite extra skönt i detta eviga trista mörker  att se på  lite löööv o nu sitter jag här o smilar o bara myser....Lite skönt att inte tänka på allt annat svammel utan bara mysa med dem ha ha...

Nej nu ska jag sprida lite annan lööv, den kärleken som är bra svår att beskriva men som är så stor att man skulle göra vad som helst för den lilla varlesen.. Jag ska gå o mysa med gumman o få henne att slå igen sina blå för denna dag..

puss på er!!

middag o massa liv o rörelse...

Söndagkväll.. precis hemkommen från fd grannarna..( fan jag kommer nog fortsätta kalla dem grannarna ändå har ju liksom etsats sig fast så i min hjärna...) Käkat lite ,o surrat massa, kidzen har stojjat på som vanligt. Var väldigt trevligt o god mat så klart =) Hoppas nu J tar efter lite av freddan som han sa han skulle ha ha vore allt guld med lite betjäning vid matbordet nån gång.. Måste säga att jag trivs i deras "kaos" eller tumult ha ha nej men alltså deras liv o rörelese, jag trivs mkt bättre så när man är hos nån där man vet att det inte gör nåt att kidzen busar o leker lite än hos nån där man får vara på helspänn hela tiden för att tindra ska råka pilla på fel sak.. dessutom är det så roligt se hon leka med grabbzen, hon tycker nog massa om att komma dit o busa runt med 3 boys...

Hade kanske velat göra en liten annan sak nu här senare men så blire nog ej, så jag får väl bara chilla i soffan o kanske kolla lite på typ det här sport disasters.. oj oj alltså det är så otäckt ibland vilka olyckor som sker...

Nu msåte jag iaf kolla upp schemat för nästa delkurs som börjar imorrn så jag vet mina tider, har inte så bra pejl på det där men jag tror kanske jag börjar 10 imorgon.. vi får se...

Ha det bäst kära vänner!!

Söndag..

Tjolahopp!! Söndag eftermiddag o här sitter man o käkar lite hemlagad pizza mums, har varit duktig o städat hela lägenheten oxå, ja iaf nästan.... inte alls trött eller bakis, hmm kanske lite då, men inte nämnvärt
Gubbz har fått domen tre veckor sa läkaren men han ska nog åka till nån knäspecialist i sthlm  till veckan o då brukar skadetiden förmminskas med några dagar..

Går kvällen var som vanligt mysig o trvelig o skoj på alla sätt o vis, vi surrade massa strunt bland annat om kroppen, familjer, stora problem o funderingar o så klart halkade vi in lite på ämnet 6 oxå =) Ute var det minsann skoj att skaka lite rumpa o fåna sig på dansgolvet..

Ja sen var det ju en sak som jag inte riktigt förstod, eller jo jag förstod helt klart men jag tyckte väl att det kunde ha sagt på ett lite trevligare sätt, o visst sen blev det ju bra men sen råkade lilla jag bubbla för mkt igen. Jag förstår bara verkligen inte för vad jag än säger så verkar det bli fel.. jag vet ju läget o har sagt att det är lugnt o ok.. men jag får tydligen inte säga det högt för då är det oxå fel, o att tro at jag inte funderar på den andra saken trots att det är som det är, är ju bara rent ut sagt korkat, fan klart jag gör hur mkt som helst. det kanske inte alltid märks o syns men intui kan jag lova att det känns! Ja ja jag hoppas bara att det löser sig, fan det vill jag verkligen!!! Ha ha ja nu bubblar jag som vanligt massa goja så nu ska jag sluta svammla o tjafsa om det där.. för hur var det jag själv skrev att man ska föröska vara lycklig o leva i nuet så va fan dags dra på sig smilet igen o visa skrattgroparna åt världen, men fan vad jag vill att det ska lösa sig! =)

Nu är det dags brumma iväg o på lite ärenden  o kika lite grejjer men men see u!!!
Puss på er alla även Johan såklart =)


Blåste nästan bort...

Imorse var det verkligen värsta skitvädret, psisade ner regn o blåste som f-n. Jag trodde dock inte det blåste sååå mkt som det gjorde när jag o stumpzi begav oss ut, så ajg tog med våra paraplyer så vi inte skulle bli så blöt. Smart ide?! : NOT .. herregud dem vände sig ju ut o in på 2 sekunder o stackars lillgumman höll på att blåsa iväg med sitt, hon hade svårt att gå framåt ibland trots jag tog henens paraply. så när vi kom fram till bilen riktigt pustade hon ut o sa: " Tack mamma för att du räddade mig"  Söt eller söt=)

Tyvärr skrämde nog blåsten henne lite (framför allt skräckupplevelsen med paraplyet) så hon har varit lite grinig idag när vi har varit ute.. stackarn...

har iaf varit på ikea med A o sen fixat o donat lite hemma hos henne...blir jättefint

 En sak som känns lite konstigt är att den bortamatchen som ligger allra  längst bort är egentligen hemma...Fick iaf precis reda på min fundering varför johan inte lirade idag o fan jag tycker synd om honom nu, precis repat sig från förra skadan så får han en ny o blir borta 10-12dar, var nått med knäet som hände i första bytet.. För övrigt verkar laget spelat en riktig skitmatch, hmm inte bra hoppas att det tar sig ur den här svackan snart annars kan det blir farligt farligt..

Gummz sa precis en till rätt söt sak.. jag hörde nyss värsta klirret i vardagsrummet, FAN där rök tindras filtallrik rätt ner på mattan, hon kommer inrusande o säger "det var inte jag, det var tallriken, inte jag..jag sa nej tallriken inte göra så" Ha ha....

Ikväll ska man iaf mysdricka lite vin o surra strunt o så blir det att skaka lite rumpa var bra länge sen sist nu. Jagh ar fållat upp en annan kjol som jag hade, tyvärr tänkte inte lilla jag på att man bak har nått som putar ut, så fan den blev lite i kortaste laget där bak men vad fan det får duga...Inte lätt med storrumpan ha ha, men man får vara nöjd med vad man har o skaka sin tillgångar =) En sak jag förudnras lite över är det här med träning o att bröna försvinner, för att det består av mkt fett, men varför i helskotta kan inte samma sak ske med rumpan , vore ju bra underbart!

nej ni inte tid med detta mera, see u

puss på er , bamsepuss till Johan





SSK-intervju

Ska förresten på intervju på onsdag på ett ssk jobb som jag sökt som är dagtid som jag ju helst vill ha. Så håll nu tummarna att det känns bra och att det går bra!
hmm ett lite krux bara är ju inte på sjukhuset utan en vårdcentral jag som ville klä mig i de ubersexiga sjukhuskläderna igen.. Hmm ja jag vill ju egentligen allra helst vara på sjukhuset men vad sjutton är svårt när man bara kan jobba dag... så jag hoppas det här kanske känns bra, vi får se...


Hunnit med masssa saker idag =)

Fy fabians vad jag har blitt bra på att få saker gjorda på förmiddagen , stolt över mig själv !!

Imorse har jag hunnit förbi Annas place o burit några kartonger så dör bara i förbifarten, det blir nog myspys där, hon har hittat så fina grejjor, så det kan inte annat än bli bra. Sen bar det av på stan, ja vad sjutton har ju inte varit på stan på dölänge nu, men jag hade bara ett mission, ville testa en kjol som jag tycker är asfin, som L prövat innan men hon hittade en annan hon fastnade mer för.. men jag testade o måste bara säga i löööv it, fast jag vill nog oxå sy upp den lite så där ,hur nu det ska gå till man hade ju inte direkt bra betyg i syslöjden, eller vad sjuttsingen men hade ju en trea, men vår underbart gulliga lärare stirrade på mig o en kompis o sa att viiiiiiissssssa var väldigt svaga =) ha ha..... men vad fan jag köper hellre färdigsydda kläder finns så många andra som gör det där så bra att det klarar sig utan mitt bidrag till världen, fast visst som nu så hade jag väl gärna kunnat fålla upp min lilla kjol själv.. hmm men jag vet nog vem jag ske be om lite hjälp av... kom precis på en tösabit som går dräkt o design (eller vad sjutton programmet heter här nere..) så det borde ju inte vara några problems tycker man hi hi....Fast har ju inte ens köpt kjolen än, ekar lite på kontot...

Åter till klädes disskusionen, till kjolen vet jag vad jag vill ha till, men jag hittar det ingenstanns,(tänkte att det kanske finns på carlings elller jc men inte då..) hmm jag vill bara ha ett sånt  Klassiskt vitt linne med typ Levis loggan på brösten rött med svart text... ni vet... Hmm undra vars man kan hitta det??? Kanske får spana in på la redoute...

Ja ja nog om det.. jag har även hunnit träna idag, så nu tycker jag baske mig jag varit riktgt flitig och ska unna mig gotta idag o imorrn vin, men det tycker jag lätt att jag är värd, har ju tränat varje dag förutom i onsdag sen i söndags... Har för övrigt grym träningsvärk, o lär la vara ännu värre imorrn, men vad fan det ska svida lite ha ha

oj oj bara massa surr som vanlgit, nu är iaf gruppuppgiften inskickad o vi kan inte göra mer så i helgen ska skolan inte få en endaste lite ynka pytte tanke av mig, nehepp här ska bara njutas o jag hoppas att jag får njuta på det skönaste o bästa sättet jag vet ha ha....

Men see u soon maccaroon

Kom änglar!





http://www.youtube.com/watch?v=hmyMsg1OYNI


Kom Änglar! Med lasse ,den e allt bra....=)  Var ju på den konsert vi skulle gått  när det var julfest men det slutade med att vi satt många många på en restaurang i stan och fokuserade på att mingla, surra o pimpla, var rätt nice det med.. men oj kom änglar hade jag gärna hört iaf...


uppe med tuppen idag med.. vad har hänt?! =)

Ytterligare en morgon i förändringens tecken ha ha... återigen uppe med tuppen o dags för lite plugg, ja nu har vi knåpat ihop nått iaf.. sen bar det av till WC o pumpa lite, var länge sen jag var på body pump nu vilket kändes i mina stackars armar o ben, de typ skakde efteråt.. Men vet ni jag tycker fan det är en ganska skön känsla, ja tom med lite träningsvärk.. ha ha jag har ju aldrig utgett mig för att vara särskilt normal heller.. men vad fan då känns det ju att man gjort nått... En annan rätt lustig sak är vad mkt träning gör för ens välbefinnande för hmm det händer ju inte direkt så mkt med kroppen på typ 5 dar men man mår så mkt bättre o känner sig bra mkt fräschare =)

Tyvärr finns det ju bra mkt gosaker här hemma som är svåra att undå, jag tänkte där ett tag att nu bakse mig ska jag fan köra stenhårt fram till beach 08 men vad sjutton huvudsaken man tränar iaf jag är för mkt för gosakerna för att låta dem vara =)

Har inte bestämt mig för om jag ska glida ner till cloetta idag eller inte, det lutar väl kanske åt att jag inte orkar, man ser ju ändå inte så mkt av matchen med lillgummz så vi kanske lattjar lite hemma istället men vi får se kanske inte kan hålla mig därifrån heller...

Vet ni en sak jag funderat lite på som vi borde bli lite bättre på,"att fånga dagen" att leva i nuet o vara lyckliga, inte ständigt gå o tänka på hur det blir då om jag gifter mig, om jag skiljer mig, om jag får barn, eller om jag får det där jobbet... Att det blir nog lite lättare när jag väl får göra den där resan eller köpa den där fina lägenheten jag drömt om. Nej hörrni vad sjutton stanna upp o vara lyckliga i nuet oxå för tiden väntar tyvärr inte på oss utan den rusar på hela tiden, så visst livet kommer ständigt spela oss spratt och det finns dagar man kanske helst vill dra täcket över sig men försök tänka positivt o se det lilla, vara lyckliga här o nu. Ta vara på livet!! Arbeta som att pengarna inte betydde något, älska som att du aldrig blivit sårad, dansa som att ingen ser det!

Puss på er där ute!! Extra stor till Johan

Lista igen....

välj...
1. pierca näsan eller tungan? Har haft båda men väljer även bort båda i dagsläget inget jag tycker e så fint
2. vara seriös eller rolig? hmmm de flesta ser nog nog som rolig o jag får nog instämma, seriös är kanske inte första ordet som kommer upp i folks hjärna när det ska beskriva lilla mig ha ha
3. dricka röd eller grön mjölk?oj få se nu färgerna här nere är ju helt knas, så jag dricker helst blå.. men av röd o grön så väljer jag grön för det är mellanmjölk, hatar den fetaste mjölkne som är röd...
4. brinna upp eller drunkna? helst inget!! Men msåse jag välja så låter drunka lite bättre
5. umgås med dina fiender eller föräldrar? Självklart mina föräldrar

svara ärligt ...
1. tycker du om någon? Ja då det gör jag massor!!
2. sol eller måne? Sol!
3. vinter eller höst? Höst , fyller ju år då ha ha men bra mys när mörkret börjar komma o man drar fram ljusen
4. vänster eller höger? Vänsterhänt men i politik har jag inte så bra koll, kan för övrigt knappt höger o vänster, får tänka till som katten när nån säger "sväng vänster" hihi
5. soligt eller regn? Sol självfallet
6. vaniljglass eller chokladglass? Choklad

om dig...
1. hur mycket är klockan just nu? 18.28
2. vart vill du bo? Ja det är det som är den stora frågan just nu o fan jag vet inte
3. hur många barn vill du ha? vet inte det heller, har alltid tänkt mig 2 el där ett tag kanske tom 3, men man vet aldrig kanske bara blir tindrizen, det får tiden utvisa just nu är vi så nöjda med vårt lilla busfrö
4. vill du gifta dig? Jo då
5. rullar du spagettin eller skär? Jag skär nog
6. har du ätit sushi? Japp, mums fast jag har mina favoritbitar o dem som jag alltid väljer bort
7. favoritglass? Mjukglass på sommaren är svårslaget
8. hur många olika flingor har du i skåpet? hmm ett gammal cornflakes paket tror jag
9. humör? fundersam om jag ska orka åka o träna ikväll 

har du de senaste 24 timmarna...
1. pussat någon? japp
2. sjungit? Ja då i tindrizens mikrofon ha ha
3. vad sjöng du?  oj oj tokade mig bara o sjöng allt möjligt som kom ur min mun...
4. blivit kramad? japp
5. känt dig fånig? nej då, tycker om att fåna mig så jag känner mig sällan särskilt fånig ha ha
6. saknat någon? Ja
7. dansat galet? Nej
8. klippt håret? Nej
9. gråtit? Nej
10. ljugit? Nej
11. blivit kysst? nej

annat...
1. har du någonsin blivit jagad av polisen? fakitkst.. fast inte så allvarligt, vi åkte 3 st på en cykel i uppsala o hade visst  inget lyse på heller o var bra berusade, polisen skulle säga till detta till oss, var på vi kom på den brighta iden att cykla ifrån dem i uppförsbacke.. ha ha vet inte vem som skrattade  mest i slutändan för poliserna hade bra svårt hålla sig för skratt när de höll sitt allvarliga tal med oss sedan samtidgt som vi garvade som fan.. tur att vi var så söta o dem var så snälla =)
2. har du hund? nope
3. tycker du att du är attraktiv? ibland
4. sover du helst själv eller med någon? Sover helst o gärna med nån jag tycker om, annars sover jag helst själv
5. tror du på spöken? kanske hjärnspöken då'rå

Saker jag vill göra nu...

Japp kan visa er lite bilder på saker jag gärna skulle göra nu eller snart... :


Vore bra härligt känna sanden mellan tårna, solens värmade strålar på ens lättklädda kropp....


Fast visst lockar stortadspulsen oxå vore bra häftigt uppelva new york, att jag täkner på det är la bara för att jag är lite avens för att det är nån annan fuskunge som får åka dit :-)


är väl aldrig fel med sånt här skönt, hett, mysigt ... oj ni vet när man nästan ryser bara av beröringen eller kyssarna ha ha


hmm inte direkt precis just nu är ju, men är allt bra sugen på ett vinglas o massa surr, kanske kanske helgen tillåter det...


ett skönt härligt bad mmmmm så skönt..... jag njuter =) tyvärr har man ju inget bubbel men får la tända lite candels o bara mysa, ska göra det sen ikväll, min egen stund som ni vet..


Jag skulle önska att jag ringde kollade mitt konto och det helt plötsligt stod massa nollor där... eller attj ag hittade en lottokupong som gav mig miljoners miljoner, fast helt ärligt jag skulle bli rätt nöjd med bara några kronor extra .. ha ha..




Ovanlig vecka..

Denna veckan har nästan varit som att starta ett nytt liv för lilla mig =)
Har klivit upp tidigt varje dag för skolans skull, det ni vill jag lova händer inte varje dag annars... Har även tränat varje dag sen i söndags nu o det känns ruskigt bra!

I måndags klockan typ halv tolv hade jag en sån hiskeligt skön känsla, jag gick ute promenerade in mot stan o inte hade nån jäkla statistik gnagandes i bakhuvudet, lite skön värk i armar o nyduschad o fräsch, Det allra bästa var dock solens stålar som tom värmde lite  när jag stod o väntade på bussen hem, shit pommfrites vad härligt, oh my god vad jag längtar till våren!!

Tyvärr har vädret var ganska ruggit o kallt efter det men vad f-n lite för smak fick man iaf =)

Får la se hur det gick på tentan man ska ha tur om man klarar den, men men den som lever får se..
Har iaf försökt knåpa ihop vårt grupparbete i veckan, först hela gruppen o idag satt jag o Anna vi höll på att få krupp till en början när vi inte kunde öppna det där jäkla statistik programmet, men efter många om o men löste sig det hela o vi har jobbat på riktgt flititg, iaf gjort vårt bästa, som fan är bra =)


Såg på ett bra sjukt program på mtv för nån dag sen, scarred el nått sånt hette det.. Handlade om när folk gör illa sig o filmat detta, fyyyyyy faaannn säger jag bara man fick riktgt ont bara av att titta på en del, fast en del msåte man ju nästan säga får skylla sig själv, finns verkligen en del inte brighta folk i världen, alltså hur korkad kan är man om man hoppar bungy jump från typ en bro o så har en för lång lina så man smachar rätt ner i stenarna??! (hmmm man borde väl liksom ha rätt bra koll på sin utrustning innan man gör en sån sak...)

I veckan har det ju även varit idrottsglaan jag har som vanligt suttit o smågråtit när en del fått ta emot sitt pris ha ha.. Dessutom måste man ju säga att Zlatan bara är för het!! Vilket smile alltså,=)

Gummz fick sin lägga, stort stort grattis vännen vad kul!!!!

Måste snart skynda mig o kika vad det är för pass på gymmet idag , man vet ju aldrig när nätet kekar ihop igen...
Känner mig i övrigt rätt glad o som vanligt fan så myssugen ha ha.....

Men men so long på er, see u
pussar i massor o ett stort lass till johan

Oh my...

Oh my god vad gummz har börjat prata som folket här nere gör, hon låter för festlig ha ha..

Oh my god vad dåligt jag har pluggat, inte ens när jag fick expert hjälp =) blev det mkt gjort, utan mera surr om annat  o inte mkt statistik prat...

Oh my god vad jag skulle vilja...

Oh my god vad jag ska träna ikväll ,ja fan ikväll ska jag verkligen för det här håller inte, ska bli gör skönt

Oh my god vad mys det ska bli gå ut i friska luften en sväng snart hoppas det är lika härligt som det ser ut (solen skiner o det ser bra msygit ut)

Oh my... hur ska jag orka upp så där tidigt imorrn, o dessutom försöka var bright det allra första man är ha ha...

Oh my... jag måste försöka ta mitt förnuft till fånga o plugga iaf lite ikväll (men jag känner på mig att jag inte kommer göra det ändå, )

Oh my.. imorrn ska jag baske mig rigna den där kvinnan på bemanningsstyrkan (de är ju alltid så hiskeligt svårt få tag i såna personer, möte till höger o vänster o återkommer då o då, o sen gått för dagen, ja ni vet hur det är...)

Puss på er gobittz out there


fredag början på helgen...

Fredagkväll med god middag o chill o soffan verkar vara det som står på schemat ikväll, ganska soft o nice det med =)

Först drar jag mig alltid för att börja med middag spec när det är sån mat man inte kastar ihop på 5 minuter, men när jag väl börjat o inser vad gott det kommer bli när det är klart, när jag känner fredagsstämningen o kanske tar mig ett glas cider i matlagningen o bara står där o blir nöjd över  hur mumisgt det kommer bli då börjar jag njuta, då börjar det kännas såå nicigt.... Jag är ingen mäster kock o det blir inget avancerat som créme d la créme  med fylld gåslever ' a la bla bla bla... =) Fast nej jag tycker nog det blir gott ändå , det blir potatisgratäng md en smaskig kött bit god sås o fräsch sallad till... Till efterätt är jag allt bra sugen på att slänga ihop en kladdkaka,... mumisgt är ordet =)

Men jag hade även önskat att fredagen eller iaf helgen innehåller en hög dos med mys oxå.. vi får se...
Mys blir det säkert...

Nu ska jag snart ta o göra en annan sak som jag tycker är bra lovely, krypa ner i ett varmt skönt skumbad med massa tända ljus, jag tror jag låser övriga familjen ute idag o låster det bli bara min min min stund idag =)

Har även kommit på hur jag ska förösöka lägga upp pluggtaktaktiken, inte så bra upplagt med tanke på att tentan e på måndag men nu vet jag vad jag ska fokusera på att få in iaf, blir la på söndag men men ja vad fan jag lever på hoppet =) Har iaf föröskt få tag i en tant på bemanningsstyrkan på us o tänkte surra lite med henne, hoppas att man kanske kan  börja jobba lite vore fan superschysst o jag skulle verkligen vilja, hoppa i den ubersexiga sjukhusstassen igen ha ha.. nej men vad sjutton fan vad jag e sugen börja jobba lite igen.. hoppas det löser sig =)


.....

Vet ni just nu vill jag några saker så in bombens mycket  ha ha ha men vad det är njet det säger jag ej  =)


Jag håller även tummarna för att det ska bli som en vän hoppas, shit vore guld!

Missade visst lite skola imorse, trodde första delen var föreläsning o skippade den medvetet, men det visade sig inte vara så.. hmm nåja gick nog bra ändå, blir att köra stenhårt nästa vecka, alltså iaf få ihop det där arbetet...

Idag är det iaf fredag nice nice, kanske lite chill o gotta vore nice =)

see u, puss på er allesammans extra stor till Johan



Hallen verkar vara nått slags rus för dottern min..

skitmatch, tyvärr förlust!
det enda som var bra var la att Johan fick uppleva hur trött man kan bli av att bara vara o titta på en match=) Jag förstår verkligen inte vad det är , hon blir såååå uppspeeedad på hallen, visst hon är ofta ett busfrö o full av energi men som hon är på hallen, njet det är sällan, men där är hon verklgien såååååå fulll av spring varje gång, pust pust man ser inte mkt... så jag hoppas vår lovely barnvakt kan ställa upp här nån timme nån gång då o då...

Sen var det en man som började surra med mig o jag visste först inte bara om han var en  typ "fullgrubbe" ute med firman , en hockeysupporter, en ionom hockeyn, men jag fick mer o mer klart för mig att mannen verkade väldigt intresserad o veta bra mkt om oss, mest om tindra.. Han såg nog att jag mer o mer såg ut som ett frågetecken o sa efter ett tag att han var pappa till en av flickorna på dagis.. då klack det till direkt, sånt där kan vara sååå irriternade när man inte fattar vem f-n personen är o man kan känna sig bra dum efteråt.. Jag fick ju säga som det var att jag inte fattat att det var han, han skrattade riktgt gott o sa att han hade förstått det... Hmm stackarn, han som är så trevlig, men jag tänkte först vad sysslar han med, började gulla o stryka tindra i håret o stod där o svajjade  litegrann efter några öl, o det är ju inte så kul om det inte är nån som man inte "känner" ... ha ha... Men men poletten trillade ju ner även denna gång =)

nej ni nu dags för oboy o rostisar... har en svag misstanke om att oboyen kan vara slut o vet ni då är det KRIS då kommer lilla jag inte kunna sova..

Hjärna resp hjärta....

Ibland undrar man hur man tänker.. varför man tänker men ibland orkar man inte ens tänka man liksom bara kör på.. Hur som är det här med ens hjärnverksamhet en allt bra klurig sak, tänk vad den kan råda oss till bra saker o tänk vad den kan få oss att göra magical things...
Tänk även på hjärtats kraft, oj vad den kan få en att känna saker som vi verkligen vill känna o kanske även saker som vi inte vill känna, kan få oss att må prima ballerina eller kanske känna oss ledsna...
Har ni tänkt på det gånger när hjärnan o hjärtat liksom nästan står i konflikt med varandra ohh my god dem gångerna är det inte lätt att finnas i lillkroppen sin, då  vet man liksom varken ut eller in,..Undrar vilken del som oftast vinner, beror la kanske på vad saken handlar om, eller undrar om det beror lite på hur man är som person oxå om man är en person som låter sig mera styras av sina känslor eller en person som mera litar till sitt förnuft...Hmm undrar vad jag lyssnar på mest.. tur att min hjänra o hjärta är i balans för det mesta ha ha....

Man vill ju gärna tro man är lite smart o tar hjälp av sin brain, men samtidigt vill jag verkligen vara en person som lyssnar till mitt hjärta... hmm som sagt balans är la det bästa kanske...









                                                                                                


de små tar efter så bäst vårda sitt språk =)

Den dag har förflutit precis lika fint som mina andra pluggar dar.. lika med nada gjort... =)
eller nada o nada men i pluggväg iaf, istället har jag haft väldigt långt telesamtal o drömt mig bort i lägenhetsdjungeln.. Lekt med playdoo med gummz, sjungit lite i hennes mikrofon, ha ha... Inte tänkt så mkt på statistik alltså.. Har alltså typ knappt klätt mig idag men det känns ju skönt att veta att jag inte är ensam som har en sån dag idag :-)
Dock känner jag mig inte motiverad för träning i dag heller men bakse mig man borde verkligen komma igång nu.. ja vi får se kanske ikväll, annars så bakse mig imorrn ha ha...
Finns en sak jag mer än gärna gör inom kort, mmm vore fan allt nice!

Just ja har bestämt mig för att verkligen försöka vårda mitt språk, mitt talade spräk för än så länge kan ju gummz inte läsa iaf.. =) men oj oj man får passa sig vad man säger nu för man märker så väl hur hon tar efter uttryck som vi vuxna säger, detta på både gott o ont, jag kommer nog aldrig börja tala som nån akademiker men måste försöka bli bättre på mina svordomar men det har faktiskt gått ganska bra nu när man verkligen tänker på det...

Ähh vad sjutton nu måste jag kila o se om det blir nån middag här i huset..

see u , puss på er alla, extra stor till Johan




Titta eller lyssna det är frågan?! =)

Oh my god.. jag kan inte bestämma mig vad jag ska göra.... Kära Jared du får komma o spela för mig anytime, det vet du väl ha ha.... ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=ige-04rHYQQ&feature=related


Ljuv musik för öronen o bra att vila ögonen på...



Inte alltid lätt...

Idag läste jag lite som en go vän till mig skrivit, lite om en del känslor av att vara splittrad.. det rörde upp känslor i mig själv som jag upplevt inte för allt så länge sen o känslor som jag på ett sätt ännu känner...

Det handlar om nackdelen med att leva med en person som har det yrket min samob har.. Jag vet det finns väldigt många fördelar o det finns väldigt många som tycker att man minsann inte ska klaga man har det ju så bra. Och som sagt visst det är väldigt bra om man gör det ju för att man älskar en person o vissa saker är rent ut sagt verkligen bra medan andra saker är mindre bra.  Det jobbiga är just det att väldigt många hela tiden förväntar sig att man hela tiden ska tycka allt är guld o gröna skogar, att man inta ska klaga... Men jag kan säga som så att efter det som hände förra sässen så är jag mycket mera abrupt medveten om hur fort man kan ryckas upp från sin "trygga tillvaro", att man tvingas packa sina väskor för att återigen flytta. O visst de första gångerna är det roligt o de gångerna man liksom planerat det, att det är ett beslut man tar, så är det ju mera en bearbetad situation för alla, men de gångerna när det inte riktigt är på de sättet, dem är oerhört jobbiga. Inte bara för att man tvingas lämna allt man har byggt upp hux flux, utan oxå för att det ofta är en väldigt trasslig o kanske pressad situation för J just där odå och då förväntas man vara den som finns där o stöttar o pushar på, fast man själv kanske oxå känner ett rent kaos inuti sig..Man kan känna sig ganska utelämnad till sig själv ibland med sina känslor, just för att man ska vara den där som alltid ska stå vid sidan o stötta o le typ, det finns ingen organsiation(lag) som direkt kommer i kontakt med mig o som hjälper mig med mina funderingar (om än många klubbar är bra på att ta hand om familjen oxå.. men men) Utan mitt sociala nätverk det hänger ju liksom helt på mig, detta löser sig ju oftast rätt bra ändå men alltså det kan vara tufft o man kan känna sig rätt lonely mellan varven. Dock är ni alla vänner underbara!! Ni som ofta visar ert stöd o stöttar under dessa jobbiga studner, som jag hoppas man inte behöver uppleva så många fler gånger, helst ingen. Alltså jag kan flytta men jag flyttar helst inte bara så där hips vips..O jag ska inte sticka under stolen med att jag trivs bra här i lkpg.. Men jag  kan ännu känna den där rädslan lite då o då trots att j nyss skrivit ett nytt 2-års kontrakt över "tänk om"  "tänk om det skulle hända igen", ... Det är oerhört svårt att förklara så här o säkert väldigt svårt att förstå om man inte upplevt det själv... Man kanske tänker "vaddå det är väl inte så farligt, bara ett äventyr liksom" O som jag sagt är det planerat o man vet om det så är det en helt annan sak, men att "kastas runt som en vante i ovisshet, det är en helt annan sak o inte alltid ett roligt äventyr"

Hmm det man upplever ibland är alltså splittrade känslor, o ena sidan nått helt fantastikt o underbart som kanske är få förunnat, men å andra sidan finns det saker en själv kan tvingas stå till sidan med o mycket ovisshet o svårt med en del planering...men visst man gör det för kärlekens skull!

Kalla verkar ganska het =)

Träffade pojkvännen i natt efter tre veckor:  - Det var faktiskt ännu skönare än jag tänkt mig

(
stod så här i en av kvällstidningarna idag, i papperstidningen..)

Hi hi..får ju såklart min tokhjärna att associera till något helt annat...
Men oj vilken bra tjej, grymt grymt!! Helt makalöst hur bra hon är!

ytterligare en slappardag, borde ju pluggat..

Ja ni vet det är som vanlgit innan en tenta, inget plugg o inget annat vettigt åstadkomms heller.. så mkt som borde göras men nada is being done.... Har varit en väldans lugn dagn idag, mkt vilning.. gubbz gjorde illa revbenen igår igen  (skadan gick upp) o är som en åttiårig gubbe, (trots massa smärtstillande)stackare hoppas det blir bra snart... Har alltså typ sovit en ruskigt lång stund idag på dan.. Jag som skulle brumma till skolan o fixa lite anteckningar, ah vad sjutton jag gör det imorrn... Kanske glider iväg o tränar en sväng i eftermiddag ikväll det vore iaf otroligt skönt, fast beror la lite på vilket humör vår kära donna är på, om hon e pigg o glad så går det la fint men om hon e trött o myssjuk så kanske det inte är så snällt lämna henne att klänga på Johan...men vad sjutton det ska nog gå fint eller ja det får vi ju se....

Snön varade inte så länge nu håller rackarna redan på att tina bort, trist...fast oj oj oj vad jag börjat längta till våren o sommaren, tänk när man får sätta sig på uteserveringen, dra på sig solbrillorna, smutta på sin latte (eller even better sitt vinglas...), bara myyysa i solen, se på alla vackra människor som helt plötsligt tinar fram, wow, jag längtar!!!, eller hörrni tänk när man får dra till beachen o bara känna chillet o åhhh fatta vad jag längtar helt sjukt... men oj opps shit börjar bli nära nu, bäst komma igång med träningen igen så man vågar visa sig beach 2008 oxå ha ha.....

längtar efter mycket just nu =)
men vad sjutton nog med svammlade för denna gång...

see u!!

Bibblan..

Bibblan, tänkt plugga...

Gör man det, nej, njet no... inte en chans... fy rackarns, jag kommer nog aldrig vilja börja läsa den här statistiken den e sååååååå boring... hugaligen, surrar hellre massa annat strunt eller gör andra mysiga saker , men hah det e la jag i ett nötskal liksom =)

Kanske får göra ett ärligt litet förösk iaf.. men huga i dag är man så trött oxå, ni vet det tog flera dar att "lyckas" vända dygnet till att kunna sova länge på morgnarna men nu när väl det är gjort känns det ju grymt att måsta kliva upp tidigt ha ha...

nej vad sjutton nu ska  jag vara flitiga lisa ett tag o låta hjärnan gå på högvarv en stund.. =)
Ciao ciao

Fylla....

  
 
Olika trevliga fyllor.

Askungen-fylla:
Du kommer hem och har tappat en sko och kläderna hänger i trasor.

Törnrosa-fylla:
Du slocknar i hundra år.

Snövit-fylla:
Du vaknar upp med sju främmande män i sängen.

Lilla Sjöjungfrun-fylla:
Dina fötter klibbar ihop och luktar fisk.

Lilla Rödluvan-fylla:
Du vaknar upp med mormor i samma säng.

Kejsarens nya kläder-fylla:
Du vaknar helt naken i rännstenen och upptäcker en pekande folksamling.

Fula Ankungen-fylla:
Du vaknar upp med en äkta hälft - men det är inte din. Den här är snyggare.

Nalle Puh-fylla:
Din buk har svällt till dubbel storlek och din mun är kladdig.

Stålmannen-fylla:
Din kropp är både röd och blå, och folks viskningar låter som höga skrik.

Joakim von Anka-fylla:
Du vaknar och har en stor hög med pengar men inga byxor.

Musse Pigg-fylla:
Dina öron är svullna och du har dina vita handskar, men av fracken syns inte ett spår.

Hans och Greta-fylla:
Du kan lätt hitta till toaletten genom att följa spåret av nattens uppkastningar.

Pippi Långstrump-fylla:
Du vaknar mellan en häst och en apa och finner väskan full med pengar.

Stora Stygga Vargen-fylla:
Du har så taskig andedräkt att du kan blåsa omkull ett hus.

Bambi-fylla:
Dina ben vägrar lyda dig och ditt huvud känns stort som en badboll.

Attila-fylla:
Du lämnar kaos och förödelse där du drar fram.

Hitler-fylla:
Du slocknar i en bunker.

Christoffer Columbus-fylla:
Du vet inte vart du är på väg, inte var du är när du kommer fram, men hela kalaset bekostas av staten.

Tarzan-fylla:
Du vaknar halvnaken i skogen och undrar varför du är så hes.

Y2K-fylla:
Din hjärna fungerar inte och din tankeverksamhet är totalnollad så du börjar om från igår.

Microsoft-fylla:
De flesta av dina kroppsfunktioner krånglar och du vet att du inte hinner fixa till dig innan svärmor kommer, men du vägrar erkänna att det är ett problem.

På arlanda...

Fördriver tiden i väntan på dottra vår... Sitter här på varsin dator.. hmm jag bloggar o gissa vad gubbz gör?! : Jadå blocket för hela slanten ha ha...

Gick finfint köra hit, satt o tänkte på hur illa en del verkligen kör oh my god har dem fått sitt körkort på postorder, tänkte även på att jag föredrar ligga i den yttrefilen, fan finns så många sölkorvar efter vägen... men nej jag kör försiktigt så oroa er inte =) En annan sak som var lite "lustig" var att jag lyssnade på min nya braiga skiva, det är verkligen nått visst med musik, ni vet vissa låtar kan man bara bli tokglad av o andra känner man sig bra mkt mera nedstämd, jag satt där o kämpade men mina tårar ibland o gubbz han läste så gladeligen sporten i tidningen.. han hade nog allt funderat vad det var med mig om jag suttit där o bölat  ha ha, men ni vet ibland är man ju bra crazy..  En sak som är lite läskig är när man helt plötsligt liksom kommer på att man faktiskt kör bil, man har liksom suttit o tänkt på så mkt annat att man fakitkst inte kommer ihåg hur man kört den senaste sträckan.. men okej det är ju med dem här "automatiserade processerna" , lite har allt fastnat från skolan ha ha

oj oj vad det ska bli skönt få hem lillsnuttan nu, mys mys, sitter dock o funderar på hur u hela friden man ska lyckas hålla henne vaken hela vägen hem, hmmm nja är nog ingne ide att ens föröska men det hade sannerligen varit rätt skönt faktikst...


Fyyyy f-n det går itne att komma undna med att jag har världens söndagsångest nu.. fy sjutton vad trist...
men men nu ska jag spana vidare på nätet..

See uuu
Pussar i massor

Skönt lördagshäng

Snart snart bär det av o hämta lillhjärtat, mys! johan hade som vanligt nått himla sponsorskit men han får allt fixa det o följa med o hämta, det är ok att köra en väg men jag orkar inte köra både fram o tillbaka på en gång själv blir ju ändå 50mil typ.. nej fy då somnar jag bakom ratten o så är det bye bye med oss vår ju allt lite trist...

Ja vad ska man säga mer, ångrar som vanligt lite att jag bubblat på för mkt igen, men f-n inte lätt var jag alla gånger.. =) ja ja strunt samma jag hoppas allt är som vanligt iaf, har även kommit fram till att jag måste fixa en annan sak snart, känns så..hmm ja ja jag hoppas verkligen att det inte är nått strul, för då skulle  jag nog bli ledsen..men nu ska jag iaf föröska sluta bubbla massa "svammel"  inte ett lätt misson när man heter jenny, men i will try...

Hugaligen, imorrn är det måndag kan verkligen inte säga att jag ser framemot det, får nästan lite panik i kroppen bara av tänka på att måsta börja plugga igen, fy fan alltså... dessutom tenta snart igen, nej jag vill INTE, nu kommer dessa jobbsökartankar igen, fast inte BARA därför faktikt, av andra skäl oxå! Har sökt lite jobb, känns lite småsurigt att det ska va så jäkla svårt att kunna jobba som ssk med gubbz tider, fan jag vill ju det, hmm ja ja vi får la se hur det blir med det, annars hoppas jag hitta nått annat skoj o motiverande jobb som ger lite cash..

Igår var anna gumman här o hängde, precis vad jag behövde igår =) ha ha..Nej det var lungt o skönt trevligt massa surr som vanligt..Käkade,Kikade på jvm-finalen fan vad duktiga dem är men f-n så surt att de inte fick vinna nåja silver är ju fan skitbra det med....Kollade förbi huset där brorsan hennes hade fest, fan vad söta, tänk när man själv var 15-16bast, de var tider det... =)

En sak till som är surig med att det är söndag är det är fan så länge till nästa helg, hur ska jag klara mig ha ha..

Men men nu måste jag packa ihop lite urväxta kläder som tindriz har som jag ska skicka upp till morsan  o farsan.. Så so long my friends!

Pucko??








Du är ett riktigt pucko om du ...


 ... påstår att du har sett "osynliga mannen".

... pratar med växterna... och får svar.

... använder ett öppet kylskåp som sänglampa.

... jobbar extra som sandsäck på en boxningsklubb.

... tänker satsar på en karriär som basketmålvakt.

... skjuter dig själv i foten för att se om det gör ont.

... borstar tänderna med klorin för att dom ska bli vitare.

... kör in fingrarna i en fläkt för att få dom lika långa.

... öppnar dörren till frysen när du tycker att det är för varmt med elementen på.

... stolt visar upp alla dina hemorrojder för alla i bankomatkön.

... blir jättebesviken när du öppnar julklappen som du har köpt till dig själv.

... försöker förfalska en 100-lapp genom att stryka en nolla på en 1000-lapp.

... är glad att du inte föddes i Polen eftersom du inte kan polska.

... amputerar benen på din hund för att slippa gå ut med den.

... alltid med dig en miniräknare för att vara någon att räkna med!

... ringer "Svenska spel" och ber om stryktips när du har tvättat kläderna.

... köper en porrfilm till mormor och säger att det är en bra bantningsvideo.

... kliar dig i baken och blir överlycklig när du upptäcker en klick chokladpudding på fingret.

... intalar dig själv att du har massvis med vänner, då det alltid är upptaget när du ringer till dig själv.

... skriver "mottagaren betalar portot" på kuvertet när du skickar kärleksbrev.

... delar ut näsklämmor till alla på bussen när din tamagotchi skitit på sig.

... sätter upp en kondomautomat på en bar för lesbiska.

... tittar vid sidan av TV:n när fotbollskommentatorn säger att en spelare värmer upp utanför bild.

... lägger ner hela ditt liv på att studera stenars sexliv.

... ägnar tid åt att läsa den här puckolistan.


Jag vann på knockout!!!

Gårdagens eftermiddag var riktigt nice, hängde lite i åbylund var ett bra tag sen nu o det var fan riktigt nice , dem är så sköna... Kikade lite hockey.. (fan blev final ,vad kul!!) åt middag o så fikade vi mumma , perfekt liksom. Det skojjigaste var ändå spela lite wii... hmm känns som att vi kan åka dit fler gånger o ha lite battels ha ha.. fan vad sämst man var först (ja eg ännu oxå men det låtsas vi glömma nu för ett tag...) men hosthost... jag jenny zzzooo zzzzooo zoooo j kiiiiiiii vann på knockout mot herr franz himself, fan det ska ni veta det kändes gött på flera sätt ha ha ha... Nej men alltid lite extra skoj vinna mot Johan ha ha... Tyvärr så var jag tvungen kila efter ett tag men det var mys det med fast inte så länge sen bar det av hemåt o kika lite  läskig film, kan ibland vara såååååå skönt ni vet bli så där riktigt jäkla rädd så det känns som att hjärtat ska hoppa ut ur kroppen... ha ha...

Tyvärr har jag sovit asdåligt i natt, att jag aldrig aldrig lär mig att jag f-n inte kan dricka kaffe så där "sent" på kvällen, jag kan fan inte sova då.. men vad sjutton man måste ju offra sig lite till fikat liksom =)

Idag får vi se om det kanske blir lite middag på stan  med a o sen kanske bowling med lite girls, ja får se om jag orkar..
Har gjort mitt bästa för att somna om men fasikens det går ju bara inte o nu är det ju liksom dag, dags att kliva upp, vill eg  in till body shop o köpa lite hudlotion men  det är sååååå förbaskat jäkla kallt ute idag att jag inte vet om jag orkar, det är typ bara -2,5 men blåser som det vore  bra mkt kallare...

Men vet ni nu längtar jag massor tills imorgon kväll då lillgumman kommer hem oj oj vad jag sakant mitt hjärttroll, lillvännen vad vi ska mysa när du kommer!

Kram på er där ute


Vilken...

Vilken film??


I´m just a girl standing infront of a boy asking him to love her




(detta citat ploppade upp i min hjärna igår när jag just höll på att somna...ni vet så där grymt irriterande när man inte kommer på vars det kommer ifrån.. Var tvungen buffa lite i J o väcka han oxå.. Han suckade djupt fan jaha ska man inte kunna sova nu för att grubbla på ditt citat... men så klack det till i min lilla nöt o jag kom på vars det kommer ifrån... kan ni????






















(notting hill...Anna Scott (julia roberts) säger så till sin gubbz ha ha)
Vet inte varför det ploppade upp så där i hjärna just när man ska till o sova men vad sjutton jag har aldrig utgett mig för att vara helt normal heller *garv*

Fredagens alfabete i meningar..

A: Alltid en skön känsla när det blir fredag...
B: Bajsa bör man annars dör man...ha ha
C: Chilla är en skön start på dagen
D: dagen med stort D hoppas jag..
E: eftermiddagsfika mums =)
F: fredag vad mer kan jag säga..
G: Gnälla nej tack e ju fredag..
H: Hångla Himlarns vad jag skulle vilja det...
I: Inte tjura e ju fredag =)
J: Jenny glad o busig
K: Kankse lite k-t oxå ha ha ha
L: Lättsamma dar dessa fredagar...
M: Myyyyssssss vore nice
N: Nice vore det med mysss...
O: Olika fast ändå så lika...
P: pretty in my eyes no matter what..
Q: quuq (ha ha)
R: rolig skön dag hoppas jag på
S: sex kanske oxå ha ha
T: Tops msåte inhandlas pronto
U: Ulven hoppas jag osver idag..
V: visst blire ??
X: xxxx ha ha
Y: ynnej msåte laga lite lunch snart..
Å: Åhh neejjj vad ska man laga då, blir la kötterfärssås..
Ä: Ähh vad f-n det får duga till lunch..
Ö: Öhhh nu var visst alfabetet slut så vi säger good bye.... Ha nu en lovely fredag allihopa

brrr kallt kallt...

Okkidokk.... torsdagvkäll få se här, inte hänt så mkt spännande.. inte som jag hade velat iaf ;-) ha ha..

Har varit en sväng på ikano, kikade in fin jeansen som jag hittat igen.. ohh myy vad det kliar i fingrarna  men vad fan det är bara inse att just denna månad icke är en jeans månad för lilla mig.. nåja jag hmm det ska nog gå bra ändå..Sen blev det lite hockey var rätt nice, var ju ett tag sen jag var ner o kikade nu, så visst det var trevligt surra lite strunt med lite donnor... Matchen blev oavgjord o tyvärr gjorde gubbz lite illa sig i revbenen, hoppas det INTE är värre imorrn, risken e ju ganska stor.. men det verkar helt ok nu , så man får la hålla tummarna att han e hel.. 

Blev åtrerigen aningens konfunderad över en persons beteende, förstår inte riktigt vad denne vill ha sagt med sina konstiga tjurigheter.. hmm vad fan jag vill ju! ha ha...nåja man kan inte förstå alla men denna skulle jag bra gärna verkligen vilja förstå, skulle vara så mkt roligare då, hmmm hoppas det löser sig =)

Måste anmäla mig till tentan nu bums, ananrs e det för sent, att man alltid glömmer o kommer på det i sista stund typiskt mig, ingen bok harj ag ens än o tentan är den 14e tror jag.. eller var det 18e.. ja vad fan jag har ingen koll... Känner verkligne inte att jag skulle vilja köpa dem där tråkböckerna, men kanske kanske man måste hugaligen, jag ryser på kroppen...

Vet ni en sak till, det är mysigt med snö på backen, men vad fan måste det vara så förbaskat kallt bara för det, hugaligen tycker inte om det!.. Hutter hutter, funderar på att hoppa ner i ett bad nu, fast nja jag kilar nog hellre ner i sängen...  Men nu har jag kommit på en sak jag gärna skulle göra med johan i helgen, basta fan det vore mys ;-)

men men nog med bullshit från mig för ikväll

Lista igen...

BRUKAR DU:
Titta på dig själv i spegeln: Jo ho svårt att låta bli liksom ;-)
Gnälla:  Nja, inte direkt, gnäller nog av mig en del  på min blogg men tycker inte om gnällspikar..
Skrika: Nja sällan, eller jo vi kan vara rätt högljudda ibland men det är liksom inte så allvarligt som det låtar oftast är det lite på halvskoj...
Sova: Ja, vem gör inte det...
Ha ångest: det händer väl, ibland kanske jag bubblar ut saker som jag sen ångrar att jag sagt el eg inte ångrar men hmm kan vara lite jobbigt ändå..
Skada dig själv med flit: Nej det vore väl rätt korkat?!
Ta mediciner du inte borde ta: Ehh nej verkligen inte..
Vilja dö: Nej, varför skulle man vilja det, jag har massa saker jag vill hinna göra innan dess!.
Drömma mardrömmar: Inte särskilt ofta men nu på sistone har det spökat lite i mina drömmar
Drömma sexdrömmar: Haha, ja men det händer nog...
Ta droger: Nej nej
Försöka vara annorlunda: Behöver inte försöka jag är nog ganska unik ändå ha ha
Klä dig i svart: Jag fast liksom inte på det sättet, men jag tycker om svart
Gå till kyrkan: Nej, om det inte är nått spec
Gå i skolan:
Ja, fast jag är nog inte så närvarande väl där som jag borde ha ha
Röka: Bara när det e fest, men huga blir sugen bara av att se ordet illa illa
Ha sex: Jadå.. mmmmm
Ljuga: Nja det tycker jag inte om, men visst ibland nån liten vit lögn..fyy
Hata folk: nej inte hata folk, kanske tycker mindre om en del..
Lita på folk: Ja lite för lätt kanske, ibland kanske jag är lite naiv.. hmm får la lära mgi den hårda vägen

VEM:
Saknar du:
Alltid morfar, men saknar en del vänner nu o så Johan
Vill du döda: Nej ingen skulle väl va typ nån hemsk person som typ bin ladin el nån sån i sånt fall 
Rörde dig sist: rörde som i tog i eller rörde my soul? hmm el Johan o johan på båda ändå
Vill du slå: Ingen jo kanske banka lite vett i en person som inte tycks veta sitt eget bästa ha ha
Kysste dig sist: var la J
Vill du kittla: nån riktgt kittlig jäkel ha ha
Kramade du sist: var la j det med..
Vill du prata med: den som kan få mig att förstå.. eller jag behöver inte förstå bara få se när denne pratar ha ha
Skrek du på sist: Haha var nog kanske på j på nyår, när låten skulle spelas för femtioelftegången , o alla andra runt omkring började vara bra less på den, då skrek nog alla i kör "byt låt"
Vill du vara som: Trivs rätt bra som mig själv vettu
Sårade dig sist: Sårade o sårade men lite ledsen blev jag nog allt på Johan
Vill du bli galet full med: ha ha.. ja jag vet nog en som det skulle vara galet roligt med
Gjorde dig riktigt glad senast: Samma som även gjort det omvända
Fick du sms från senast: Anna
Ringde dig senast: Johan
Är vackrast på jorden:  på jorden oj vad svårt.... men jag har ju favoriter... Johan ha ha...

HAR DU:
För många vänner:
Nej för många kan man inte få
Förföljelsemani: Verkligen inte men som sagt ibland kan sms.fingret spela mig ett spratt men e ju bara av goda skäl egentligen ha ha
Tvångstankar: Nej inte direkt
Någon annan psykisk sjukdom: nej
Någon fysisk sjukdom: nope, frisk
Någon skada: Nej
Färgat håret: mmm masssa biljoner gånger
Brutit några ben: nej men stukat fötterna i tid o otid, smat haft hål i huvudet 2ggr
Några piercings: inte nu men har haft... i naveln, tungna o näsan (fast kanske inte alla samtidgt, lät ju lite hemskt) nu harj ag bara kvar i öronen
Egen dator: Egen o egen, men en bärbar iaf..
Bra självförtroende: för det mesta men inte alltid
Kysst någon: Jo, det måste man väl för att hitta prinsen?!
Haft sex: öhh ja det har jag...
Köpt kondomer: Nej
Tagit nakenbilder: ha ha.. ja vad fan det har man väl kanske ha ha
Sagt jag älskar dig till någon idag: nej
Bjudit ut någon: hmm nja inte direkt
Varit kär: joooooooooooo
Dumpat någon:
ja
Stulit någonting: jorå som tonåring..
Lämnat landet: jo, fast bara för semester
Tuttat eld på nått:
mjo, när vi var små var vi allt lite busiga...
Gjort något olagligt:
japp


HUR:

Går du: beror på jag går i min egen värld o tänker, ibland fortare ibland mer långsamt, ibland mera rakt ibland lite vingligare ha ha
Svarar du i telefonen: beror på humör o vem som ringer...
Fördriver du tiden: beror även det till viss del på humöret men även vad det finns att fördriva tiden med..
Mycket pengar har du: nada typ, just nu
Tjänar du pengar: CSN
Ofta diskar du:
När jag måste, fy så trist
Ofta städar du: hmm för sällan, men e så trist
Många stör du dig på: Inte så många faktist e ju bara onödigt ödlsa energi på såna, nej jag tänker hellre på dem jag tycker om
Ofta träffar du din familj:  Inte så ofta bor ju 120mil bort...

TROR DU:TROR DU:

Att du kommer bli något: Sjävlfallet alltid kommer jag väl vara något!
På gud: nej inte direkt
På rymdvarelser: haha, självklart, man möter så mkt konstigt folk i sina dar så en del är nog fanimej inte härifrån garv
Att folk tycker om dig: inte alltid, men oftast ja
På ett liv efter detta:
kanske, känns konstigt att liksom allt som bara är jag skulle försvinna helt..
Att fiskar kan tänka: ha ha ja dem bubblar nog på bra där under ytan
Att du kommer leva länge: mmm säkert


Nu vill jag ha....

* MYSSSSSSSSSSSS

* Nya jeans, hittat ett par som e sååå shyssta, tyvärr fanns dem inte där jag hade mitt presangkort men kanske gubbz får ta det då så köper jag dem där, för oh my god jag vill ha....

* Lunch skulle väl sitta fint, hoppas man slipper laga idag....

* men helst av allt vill jag fan ha mysssss ha ha...





Sovmorgon o tomt utan tindriz..

Oj oj vad man saknar lillgumman nu, börjar kännas bra tomt! Fast jag har iaf passat på att sova länge, allmänt chilla, det är ju lite svårt med sitt energiknippe i farten.. =) Fast det tar även nån dag innan man liksom ens kan sova lite längre man är ju så vna kliva upp o vara pigg... Igår var man även på bio, men filmen  var inte alls bra... Hittade dock sen hemma den där hyrfilmen som varit borta sen i somras.. Vet ni var den låg?!! Högst uppe i köksskpået don't ask me why.. så den kikade man på igår kväll den var däremot riktigt bra en sån där feelgood film ,ni vet när killen o tjejen får varandra i slutet ha ha....=) Tur att jag o tindriz är stammis på kiosken vi behövde inte betala nått för filmen, dem är så snälla där!
Jag vet då en biofilm jag vill se tror den började typ 18 jan, den hette typ nått i stilen med we own the night (ni vet minnet mitt) Med Joaquin Phoenix o Eva Mendez bla...


Nu äre förressten snö här oj vad mkt ljuare o finare det är ute, hoppas snön är kvar när gummz kommer hem.

Finns en sak jag verkligen skulle vilja bubbla av mig lite om, men jag hoppar nog kanske det pga att det nog lätt skulle bli missförstånd o dylikt.. Jag orkar liksom inte skriva direkt vad det handlar om pga alla er som läser som jag inte ens vet vilka ni är.... Men just nu är jag helt oförstående, fundersam o ja ganska ledsen, igår rann tårarna friskt ner för kinderna..Jag fattar bara inte, är det för mkt, eller för lite, eller situationen eller bara för att.. det kan vara som det varit lätt, bara det är liksom... Men jag har nog iaf kommit fram till en annan viktigt sak oxå, ja jag har nog insett det nu..Men men hur som just nu fattar jag nada o det gör allt lite ont i lilla mig.. ha ha... men men nu ska jag inte svammla mer om detta..



Nu kan jag i stället visa er lite söta pisc på hur bra donnan har det uppe i norr, oj oj oj vad man saknar, för nog blire tomt o trist utan sin hjärtebit när man är van med hennes glada röst o galna upptåg, kikade in våra bläckelefanter i köket igår o skrattade så gott, för det syns verkligen att det är elefanter hon föröskt rita där. Vet inte om jag skrivit om det men den där lilla nere i hörnet i köket har fått STORA kompisar... så nu syns dem elefanterna våra ha ha....



Lite bilder på donnn vår:

Klart gummz måste fira in nya året hon med =)
image439


Vinterbilder precis som det ska vara...
image440
image441
image442

Oj oj oj vad kul med madrass, jag älskar verkligen själv att vara ute o busa med madrassen , man ska vara lite barnslig.. Kom att tänka på när jag o johan tog madrassen o åkte högst högst upp i från ormbergsbacken (slalombacke) , vad tänkte vi på ha ha... det var en hisnande men kul färd. Dock så gick det ju ett skidspår alldeles där nedanför o typ några meter innan vi är nere kommer en gubbe på skidor förbi, tur han hann förbi annars hade vi ju fan knäckt benen på gubben.. I alla fall så hade vi ju så hög fart att vi åkte över den ganska höga vallen som typ ska stoppa en, så gissa det blev ju ett bra hopp så landningen var inte särskilt skön, fick ju typ 85 kilo på mig med en bra duns, men fan vad vi garvade samtidigt som vi ojjade oss utav h-vete, jag trodde verkligen jag fått hjärnskakning o typ stukat handen, men vad sjutton man är la gjord av stål o reste sig upp... =) Var fan så kul men jag åker nog inte allra högst upp ifrån igen... fast man ska aldrig säga aldrig, för kul var det =)


Puss på er alla gobitar där ute!


hade allt varit gott....

Var såååååå sugen på färska räkor o gott bröd o grejjer ikväll men varenda affär e ju typ stängd, typiskt nåja fick bli varma mackor istället... Vi käkade lite räkor igår natt o jag äslakr ju verkligen det sååå oj oj oj nu är suget stort...
Hörde att en person kräkts lite igår natt, stackarn hoppas inte jag är boven i dramat, borde verkligen verkligen inte kunna vara eftersom att jag ju hade varit frisk i flera dagar då...

Idag har iaf varit en slappardag, jag har varit piggelin men skönt att ändå bara chilla..men rastlösheten kryper rätt friskt i kroppen min nu...=)

Nej nu skaj ag kika vad osm är på televisionen... puss på er allesammans

en trevlig kväll som innehöll alla ingredienser en lyckad kväll ska ha..


I väntan på den bokade taxin som ändå kom sent...


Stor del av the crew förutom danskarna, weins o sara som kom senare..


Söta nyårsfina ladies.. blev en mycket engelska under kvällen.. Då trischa (till hö) var här o hälsade på..


Bilnördarna fann varandra så klart =)


Tack för den goda maten ladies =)


Vattenfallet i dryckesspelet..


Kungdanskarna förgyllde som vanligt.. (ingen bild på brian tyvärr...)


Lite cigarr hör väl tolvslaget till

Sen blev det lite dans.. med olika stilar o olika bravur...


Vissa tog det mer lugnt o nyårsmös..







Gott nytt år o god fortsättning!!

I'm yours...

Japp här är min nya myslåt =)

http://www.youtube.com/watch?v=fqtRhn4W8wQ




nyårsafton..

Oj oj oj ja det var faktiskt en mysig afon eller mysig kanske är fel ord men den var trevlig massa surr med damer o skratt åt pojkar.. skön snack o fullspel,, ja men det var trevlig, sen hade jag kanske hoppats på en liten reunion senare men vill man  inte eller är man sjuk kan man ju inte rå för det, kvällen blev iaf riktigt trevlig om än kanske inte så mycket myspys men fan så trevligt, pisc kommer nog tomrrow , nu väntar jag på att j har lyssnat färdigt  på låten som jag nog kommer förknippa med nyårsafton 07 =) vet inte vad den heter än ha ha men ska försöka kirra det åt er snart... hoppas de sjuka snart är friska så jag får lite get toghether blir ju abstinens sjuk utan mina gofisar =)

gott nytt år på er alla....!!!
Look in to your heart and you'll find love love love... ........................... i won't hesistate no more no more it can not wait i'm yours..well open up your mind and see like me...love love love love... ... i won't hesitate no more no more it can not wait i'm sure... bla bla bla.... hmmm ha ha... lite så är kanske låten i don't know inte lätt komma ihåg nu... =)