jag klarade den fakitskt =)

Tindra gummz har varit sjukling idag, men nu på eftermiddagen verkar hon redan vara bättre, idag på dan har hon inte orkat göra nått bara legat framför teven med täcket o kudden men nu är hon sitt vanliga jag o går här o filofsoerar, kanske ingen direkt matlust men ändå  man ser på AT't att hon är bättre.. Hoppas alltså det går över lika fort som det kom.. blir ju hemma ändå från dagga såklart..

Hmm jag tog mig då iväg o tränade ändå, baske mig så skönt, benen bara liksom skakade efteråt he he..  tyvärr gjorde jag ju missstaget att handla sen på vägen hem, ni vet ny tränad tokhungig slutade såklart med choklad i munnen, ahh vad fan som jag sagt tidigare man ska ju njuta oxå... =)


Vet ni vad jag är mest chockad över idag: Jo så här är det jag klarade tentan, jippiiiee! =) Fast jag måste erkänna att jag på nått konstigt sätt nästan får lite dåligt samvete för att jag klarade den som inte pluggat fan, inte ett dyft  nästan, hade ju inte ens några böcker o mina anteckningar var ett enda virrvarr i olika böcker varav en var tindriz typ riblock o en del anteckningar kom upp o ner o andra på ett blad där hon målat oxå..... men vad sjutton man måste ha lite tur ibland oxå o magkänslan kanske inte är helt fel att lita på ibland, när jag satt där o föröskte gnugga geniknölarna o tänka på vad de egentligen sagt på föreläsningarna..(hade lite annan spec uppladdning he he..) o kanske verkligen inte är den som bryr mest om det hade gått o skogen.. fan känns så dumt när jag vet det finns dem som verkligen kämpat med att fixa den.. hmm men men dåligt samvete ska man väl inte behöva ha, fast så är det när man e lilla jag, jag vill ju helst att all my friends ska grejja det, blir ju bra mkt roligare då... men jag vet att dem fixar det på nästa försök!!
Förresten så chockade jag även mig själv lite idag när jag skickade iväg ett rätt argt mail till en stackars studievägledare på skolan, jag var så less över att A inte fick ta ut min tenta som jag vet andra kunnat göra.. Jag är ju inte direkt den som bråkar i onödan he he, fast att säga ifrån o bråka är ju olika saker o att säga ifrån har jag lärt mig att göra he he.. Det har däremot inte j, han är sååå "trög" (ursäkta uttrycket men jag kommer inte på ett mer passande ord) när det ringer typ telefonförsäljare eller nått, han lyssnar så vänligt på allt dem har att säga, låter sig nästan luras, hmm ja typ luras... fast ändå inte men sen så säger han när han ska avsluta samtalet att det var sååå trevligt att dem ringde o att dem gärna får ringa igen he he... Får mig faktikst att tänka på en rätt rolig sak en släkting till mig gjorde en gång.. Han var en riktigt skojfrisk typ o så knackade jehovas på hos dem en dag, han tänkte ähh va f-n låt dem komma in o surra ett så han bjöd in dem i köket.. Hem kommer hans fru tror att det liksom är hans bekanta så hon drar fram värsta storfikat... he he hon tyckte väl inte det var lika kul sitta där o prata med dem sen.. =) Det har jag då lärt mig när dem plingar på med sin jäkla vakttornet tidning så hinner dem inte ens öppna munnen förrän jag lite småskrattar o säger att jag inte är intresserad o smack så stängs dörren...
Nu ska jag inte ta upp d till diskussion här o nu för det varken orkar jag el har lust med, men hmm vilket folk alltså.. tycker synd om d stackars barnen!

Över till  en helt annan sak: Nu är det lustigt nu känner jag mig lie tjurig bara för att jag inte kan gå på hockeyn, fast jag vet ju att om jag hade kunnat hade jag kanske inte orkat ändå, men ni vet det är ju grejjen att jag liksom inte ens har valmöjligheten.. he he.. fast nej det ska bli skönt lägga sig i soffan kika lite på tv, hoppas det är nått bra, hmm har inte kikat men vet ju iaf agtt gynnings program är idag det är ju lite roligt. jag gillar hennens sköna style=)

Puss puss puss på er . extra stor till Johan

Kommentarer
Postat av: Sanna

Visst är Gynning skön?! Diggar henne totalt.:-) Och du, Alexander är hur mesig som helst då det gäller försöljare. Eller ja, kanske översnäll är det ordet som passar bäst. Han köper ALLT de säger -Rätt av! Vi har haft våra diskusioner om det där. Framförallt då han fick hem en skit rakhyvel med blad.. Tänk att han till och med gick på den. Haha. Men det sista har han gjort famsteg och inga rakhyvlar har kommit med posten. :-)

Natti Natti & Krya på dig tindra

Postat av: Sanna

Och, GRATTIS till tenatan såklart. Du har som troligast ett gigantiskt innehåll
i din tankboll som samlar mer info än du tycks tro. Din begåvade rumpnisse!!

2008-01-29 @ 20:30:42
URL: http://jagodu.blogg.se
Postat av: Marran

Grattis, grattis och åter grattis! Klart du ska vara glad! Hoppas du är hemma till nästa fest!
Kram Marran

2008-01-29 @ 22:14:12
Postat av: Cicci

Grattis gumman, vad roligt för dig! Såg att du ringt förut, så det var rätt nummer du ringde på :-)
Har ett nummer till som det förmodligen är billigare för dig att ringa på, så skickar det till dig på msn.
Miss ya!

2008-01-30 @ 02:44:22
Postat av: fröken själv..

Sannisen: Ja hon är helt klart grym tycker jag! Okej översnäll är väl kanske ett bättre ord =) hmm lite skönt höra att det iaf finns flera såna he he...Ja tack så mkt, ja du det msåte nästan vara så, eller jag vet ju attj agh ar lätt för att lära mig saker men INTE så
lätt.. ja ja är ju bara vara nöjd denna gång =)
Ha det bäst vi hörs kram kram kram

Marran: Hej gummz, var så kul surra lite med dig i lördags, hoppas ni hade grymt skoj, det betvivlar jag ju inte en sekund att ni hade he he..Tack så mkt! jooo jag är glad såklart=) men kände mig liksom lite dum när jag vet det finns dem som verkligne kämpat o jag fan lagt ner noll.. men men ja det kan ju inte jag rå för.. Ja du nästa fest hoppas jag oxå jag är hemma , du vet vad jag sagt lura med lite brudar o kom ner till våren så ska jag visa dig ett o annat he he he...=)
kram kram

Cicci: Tack så mkt hjärtat! Ja vad bra jag rignde rätt iaf, kom¨på sen att hsit klockan kanske inte var så mkt... hmm ja jag jag gör ett nytt förösk här inom kort o hopppas få höra din röst..
Pusss puss

2008-01-30 @ 10:43:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback