tror'en växer

Ni anar inte hur skönt det är att amningen tatt sig o att även ersätttningen går fint!!
Hoppas nu bara "besiktningen" (vägning o mätning) imorrn går bra..Men det måste det göra tycker liksom det syns rätt tydligt på han att han vuxit... Dessutom en mera vaken kille (om än han sov turbo länge igår natt, mamma klagar INTE!)  

Besiktningstid 10-11 imorrn får la ge uppdatering om vi fick ok el ombesiktning sen då'rå


skön helg!!

Gumman sov hos mormor o morfar fre-lör. hade gått jättebra o hon var så nöjd o även ganska bortskämd kan jag tänka mig :-)

Lördagen tror jag inte vi gjorde mkt spec alls, vädret sög ju. Jo just ja köpte ny matta till vardagsrummet o skruvade ihop lampan som vi fått några vänner att köpa till oss från ikea..
Blev supermysfint, jag är nöjd!!

Idag har Tindra myst med pappa på äventyrsbadet o jag har  varit på shoppingranten med L & D, men shoppade inte mkt ,hmm betalade ju räkningarna på fm o då blir man ju liksom iNTE sugen shoppa efter det.. nåja en kofta o en t-shirt blidde det iaf..
Sen blev det käk på waldorf o så fika hemma hos govänner, kort o gott en trevlig dag!
Det enda gotta som fattas är just gottat , hmm behöver verkligen INTE men är sååå sugen på candy msåte kanske ta mig en tur upp på konsum ändå..


Leker lek med tindra. vi skulle smyga för masken som låg där på golvet...


Lillebror sov gott under tiden "han visste nog inte att masken var så nära, då hade han nog blitt rädd" Tindras förklaring av läget..


Tindra knäpper kort, bara ställa upp o leeee




Min stora fina tös:



virrigare än virrigast..

Det är INTE lätt vara i jennybennys skor just nu..
Ni vet ju hur virrig jag är i vanliga fall. Ni skulle bara veta hur man är nu ..Herregud inte nog med att man inte har koll å bak o fram, jag vet inte vad som är upp el ner, höger el vänster heller..

Några exempel från en dag i veckan:
* Började med att jag entrade hos en vän, slog mig ner i soffan o bubblade på om allt möjligt. MISSAR totalt deras fina uppfräschning, BORDE verkligen tänkt på det då jag satt där typ dan innan o vi dessutom pratade om vad de skulle köpa. *SKÄMS*

*Sen alla saker man glömmer till höger o vänster, höll på att glömma flaskan på fiket  tex..

*När det sen var hämtning på dagis så  glömde jag tom svänga av mot björx utan fortsatte rakt fram med bilen mot ett helt annat bostadsområde, hur  virrigt är inte det..

* hmm var typ hur många aker som helst som hände den dan men resten har jag redan glömt..

men hela tiden är det nått. Stackars Troy, han popade lite o jag skulle bara vänta en liten stund öfr det brukar komma mera, hmm glömde liksom bort det (inte så länge såkalrt men ändå..) o saker som ska på olika ställen lägger jag åkalrt fel saker på fel ställe, blandar ihop allt.

Så kära vänner om jag lyckas missa nått så är det absolut inte av illvilja el så utan bara att min hjärna tycks ha stannat kvar på bb...

ska iaf ner p åstan i fika i em o sen bjussa på lite middag, stort kom ihåg kom ihåg i min brain nu!!

jag lever..

jag har liksom inte fösvunnit från jordens yta eller så.. Har bara varit lite mkt här ett tag.. av naturliga skäl som ni nog kan förstå :-)
Vart tar tiden vägen?? :-)

Igår kväll var jag sååå trött så trött, min ögon var typ helt rödsprängda men fick sova rätt bra i natt o nu är man åter fit for fight.. (ja iaf rätt så..) Anledning att man kanske var extra trött var för att storasyster hade en "se mig, bekräfta mig" dag igår.. Vilket yttrade sig på mindre fina sätt någa gånger..

Var även på bvc, lilleman hade inte gått upp mkt, men tror det ändå håller på attvända, märks tydlgit på hans sätt, mkt mera vaken o visar han vill ha mat  etc.. så han hann nog bara gå ner mer under mån o början av tisdag innan det vände.. Nu  har amningen börjat flyta på, fast lillis får även lite ersättning för att växa på sig (enl uppmaning från bvc oxå, skönt!)

Idag ska nog tindriz sova hos mommo o moffa, hon ville de själv så ska dem gå på leo's imorgon kan väl vara skönt få vara bara med dem..

Mamma skrattade åt mig igår, vi var på stan o jag ille köpa lite nya kläder ble inte mkt. Jag blir mest tjurig o sur av att prova kläder, fiii f-n alltså, hate it! Mamma skrattade o  påminde mig om att "Jenny det är ju bara 8 dar sen du fått barn.."
Då kändes det la lite bättre.. Det störiga är ju liksom att man får tänka på att ha lite clothes som är simpla att amma i oxå, ja ja skitsamma allt klär väl en trött nybliven morsa ändå, man ser ju liksom ändå ut som en burk prima tonfisk,. Ja ja snart kanske man kan hotta upp sig igen o känna sig lite fresh..
Behöver förövrigt stövlar NUUUUUU, jag somalltid bor i stövlar o tights, har inga nu , gråter!



pyjamas problem..

Fick mig tidigare ikväll ett jäkligt gott skratt i duschen.......

Troy hade badat o J skulle klä på han pyjamasen jag stod i duschen.. J började grymta, "hmm den här hade han igår o den gillar jag inte"

"Varför då, det gör då jag "  sva
rade jag

grymtade vidare samtidgt som jag såg hans ihärdiga förösk med att få till knapparna rätt. Nej han tyckte inte om kanpparna, var ju så jäkla många. Tillslut stod han där o grymtade om att det var 2 över o att det måste vara fel på den där jäkla skitpyjamasen,.. ha ha fick ge tips om att börja från andra hållet så kanske det blir lättare.. Man såg verkligen  hur geniknölarna gnuggades..men tillslut tillslut fick han till det, men pyjammasen hade han inte mkt till överes för men jag fick mig iaf ett jäkla skratt o stackars Troy som bara vill få på sig sin fin fina pyjamas :-)

I övrigt så känns det ibland som att man inte vet bak o fram. jag kan inte påstå att det är direkt är av trötthet, för så fasligt trött är jag inte men bara allmänt tokvirrig..

J ska bort imorrn till på fre, lite småsegt, men men det är lugnt har styrt upp saker o ting rätt bra. Tror fakitkst jag o mina kiddosar sover hos morsan ons-fre rätt skönt, kan vara lite nice man kanske hinner med lite mer då..
Imorrn blire nog stan en sväng o på torsdag en sväng med morsan sen bvc.. Hmm får se om man sover torsdag oxå men kan vara skönt, inte bestämt mig ännu...

ja som sagt ingen koll på nått just nu så orkar inte bubbla vidare nu...

är förövrigt just nu rosenrasnade arg på min sk älskade sambo...jävla skit onädiga saker  som tydligen måste köpas, en stor dynghög är vad han är ikväll :-)

...

Denna bild säger mer än ni tror: För mig  visar den lycka o även en utandning av lättnad.
Detta är nämligen bilden när vi var på väg till dagis, nämligen full fräs dit o även en mening om att "jag har längtat till dagis" Skönt! Var lite orolig över hur det skulle bli när lillebror kommit...




Mina hjärtan:




Får skiva mer sen, inte tid nu. dags för mat till lillis innan hämtning på dagga..
Har iaf haft en trevlig fm med skönt häng o barnvagnsprommis,...


back to life again..

Nu börjar livet åter te sig lite mera som vanligt... Eller hur man nu ska säga men nu har vi börjat vara lite mer i faten i af o man är lite piggare..iofs kaske för att lillen sov superbra i natt ( imotsats till natten innan). Kruxet är amningen som gör att man kanske inte riktigt än känner för att hänga på stan o amma så där, utan mera hemma hos nån el hemma (så man kan smita undan o grimarsera o kvida under amning)

Har varit hos morsan o farsan idag ätit god mat o massa tårta, sen kalas på leo's  o så hem lite besök..

Dagarna går i ett o på morgonen får man liksom plarnea lite mera igen:

Vaknar, kanske fixa frukost till tindra
AMMA
Byta blöja, klä på lilleman
tvätta av sig medan lillen liger nöjt på skötbädden, trivs med att ligga där o mysa
AMMA
Sminka sig
Äta frukost
kanske Amma igen
Klä på sig
Kläder till Tindra
Klä på lilleaman ytterkläder
AMMA
FÄRDIG ATT GÅ

Amningen är still not fun men det ger sig väl. Köpte amningsnapp iaf  för ena boobisen o det hjälpte bra, var dock lite snabb att testa utan så nu äre aj ajaj... Troy är inte särskitl nöjd med den i början gråter o flaxar, kommer ju inte lika fort i den, men men det blir nog bra iaf..Imorrn ska vi till sjukan o väga o ta provet o så hörseltest, Hoppas vikten börjat vända, borde vara på g upp iaf även om det säkert kanske är mindre än nä vi skrevs ut från bb Då vägde han 3175gr. (de får gå ner 10%)

Glömt berätta om lillhjärtat oxå. Än så länge går allt jättebra, hon är så snäll o duktig storasyster om än vi såklart har våra duster ibland.  Igår var nog mina hormoner på topp o även tröttheten som störst. Oj grinade några gånger åt att man kan känna isg lite otillräcklig, det är jobbigt i mammahjärtat inte kunna dela på sig. Man vill verkligen inte att gumman ska känna sig undanskuffad o i skymundan av sin lillebror men i början med amningen är det svårt att  hinna med så mkt man sitter liksom där man sitter. men det har ju gått riktigt bra o känns ok, men igår var det nog hormontopp, amningsajajajaj o trötthet som fick mamma jenny att gråta x antal gånger.. (skönt att natten blev super o skönt komm ut lite fakitskt!!)


Bästa amningsunderhållaren: Tindra läser bok för mig o Troy.
(jag så fin i johans morgonrock haha..)


Troy på g på biltur:







Gröt...

Är Det inte gravida eller kanske nyförlösta som ska drabbas av gröt i huvudet..
I denna familj verkar de snarare drabba mannen i familjen..
Ja vi har iaf brönd "gröt" i hela micron...Den är typ förstörd stinker bränt, inte blitt mindre fast jag vädrat flera timmar..
Älskling lyckades nämlgien med konststycket att "göra gröt" o glömma att sätta dit vatten...Nie!
Msåte nog köpa ny micro nu då, perfekt precis vad man känner för idag..

Ja ja ska iaf köpa  tvättlappar, ministrumor o nån till typ hel sparkdräkt i size 50..
Att börja amma har väl inte direkt varit kul, tror iaf lllis börjat ta rätt tag nu, satan i gatan vad ont det gör..
men men lillis är iaf här o det är huvudsaken..

får se om älski ska spela idag, min lilla sjukling..är iaf nere på hallen nu..

Prinsen är här!!

Ja det blev visst inte övertid denna gång heller :-)
Lillebror föddes 7 dar innan beräknat. Nämligen den 19/8 kl 13.05.
Så här gick det till:

På tisdagen brummade vi mot kalix, första gången jag förövrigt tog med mig bb-väskan nånstanns..
Vi tog det lugnt där o gjrode inte mt speciellt. När jag strax innan halv 10 på kvällen reste mig ur soffan så blev det liksom väldigt blött.. men ändå inte det där "poffet" som jag upplevde det  när vattnet med Tindra gick. Blev altlså osäker. Ringde in till FL som bad mig lägga nån tyg bit i trosan för att se om det var vatten som läckte. Ringa tillbaka om 1 timme.. När vi ringde tillbaka vill de att vi skulle komma in för kontroll o ev konstatering av vattenavgång. o sen få åka hem igen.Frågade om det inte gick att avvakta tills på morgonen därpå då vi skulle tillbaka till luleå, men nope de vill ha in oss..
Inga värkar el nått kändes.. Ja ja i bilen började jag ändå känna av sd som gjrode ondare än tidigare de kom ung var 5-6min.  
På FL konstaterades vattenavgång o jag fick veta hur förloppet skulle vara i fortsättning. OM jag såklart inte behövde komma in tidigare pga att värkarbetet startat. Jag skulle fått komma in 1ggn per dygn för kontroll o på 3 dygnet hade jag lbitt igångsatt. Både jag o Johan kände oss rätt glada , visste ju att snart snart var vår skatt här...
Fick rådet att duscha varmt, ta 2 panodil o försöka sova ordentligt på natten. Duscha skippade jag men knaprade i mig 2 panodil som inte direkt hjälpte. Låg o föröskte sova mellan sd, gick ganska ok, men på nån timme så ökade värken i sd o det började göra mkt ont. Kl 5 tog jag 2 panodil till o fortsatt vila/sova samtidigt som jag klockade värkarna på varktimer.se av och till. Jag sov i gummans rum o johan i sitt. För till saken hör även att min älskling var det ju sååå synd om. Han hade ju gått o blitt dunderförkyld. Ja jag tänkte låt han sova ifred så han kan vara min klippa på kommande FL, desutom ville ju inte jag hinna bli sjuk till kommde FL 

Vid halv 8-8 på morgonen så kände jag bara att nej nu vill jag in o kontrollera läget, Hade så onda värkar då. Ringde in till FL o förvarnade om att vi kommer in på ett tag. Jag hann svära åt Johan nån gång. Där gick han i godan ro, spolade upp ett bad o allt o verkade inte fatta hur ont jag hade..
De roligaste. hände ändå på natten rär jag ropade till J. "Nu kommer han, han är f-n här nu skynda dig"
J kom rusande helt yrvaet med byxan i ena benet typ. Han muttrade o  gick tillbaka till sängen . Han trodde alltså att jag skulle föda typ nu. Och jag ropade bara ill honom för att p-vakten var där o vi hade kört upp bilen..:-)

Ja ja.. vi började rulla mot sunderbyn o var väl där kring nio tiden..Fick ligga i ctg.. såklart när man kom in så var värkarna svagare...Typ 5-6 min mellan. O eftersom vattnet gått ville man inte göra nån udersökning  om hur öppen jag var förrän värkarbetet var i full fräs, pga infektionsrisken.
Vi fick gå ut o gå ett slag. Passade på att tanka o köra förbi morsan en sväng. Herre gud vad onda värkar jag fick  då. Vid 11 var vi tillbaka på sunderbyn, mötte min kusin nere i foajjen. Han verkade inte fatta att jag liksom var på väg o föda,. För när jag sa att nu är det snart slut förhoppnignsvis men fan vad ont jag har. Så fågade han nått om jag hade foglsosning :-) (rätt kul när han sen fått höra att vi möttes 11 o 13.05 var han ute..o han liksom inte ens förstod fl var på g)
Väl uppe på FL blev det ctg igen. värkarna syntes men var ändå  inte så där supertäta. Men de gjrode ont ont ont. Hon udnersäkte mig iaf o jag var öppen 4cm. FAN FAN FAN var min första tanke då, ska det bli en till superseg FL: Men oj vilken fart de tog sen hon känt o även satt på den där grejjen på bebisens huvud.
Hon frågade om EDA o jag ville men var ändå tveksam. Hon sa att för omföderskor går öppningsskedet oftast mkt fortare så det var inte alls säkert edan skulel hinna användas så länge. Jag valde att avvakta iom att jag fått såna himla krfaftiga, täta värkar nu. och tur var väl det för nästa gång hon kände. BM märkte ju oxå att värkarna verklgien eskalderade så hon kände nästa gång efter ca 1/2 timme tror jag. Då var jag öppen 7 cm.. O inte länge efter det var jag fullt öppen o huvudet hade sjunit ner dit det skulle, en liten kant kvar bara.
Det var alltså dags att strax krysta. La mig ner på sida. Men där tyckte jag det blev svårt. Jag tror det har o göra med förra FL då man fick klippa o sånt. Jag vågade helt enkelt inte krysta fast de sa att jag kunde. (så han hade nog kunnat komma ännu ltie tidgre eg..) Jag andades bara o pinades genom några värkar. Den nya bm (skiftbyte) som kommit in var verkligen jättebra. Hon instruerade mig i hur jag skulle krysta o ta i allt jag kunde när hon sa. Men när hon sa flåsa då fick jag INTE krysta mer den värken utan bara flåsa, allt för att inte spricka. Efter ett tag med min älskling lustgasen vågade jag.  Kände stort att  änna att man ändå kunde, att han faktiskt var på väg ut. Och när hon sa att det nog bara var 2 värkar så skulle han vara här så kändes det som en hanterbar smärta. Snart var det ju slut.  barnmorskans instrueringar  om närj ag ksulle krysta o flåsa var super. Men jag måste säga att flåsandet var nästan svårare än krystandet. Man känner ju liksom att man kämpar emot allt vad kroppen egentligen vill. Men oj vad jag flådade. När  sista värken kom o han var ute o skrek med desamma kände bara total lycka o även fullständig trötthet. Man blev totalt avslappnad på 1 sekund. Häftigt.

Så denna förlossning känns superbra. Det gick ganska fort. Hade bra personal runt mig, jättebra stöd av älskling. Klarade mig bra på "bara" lustgas. som under förlossningen var min bästa vän :-) Sprack ingenting. o ut kom världens finaste guldklimp..
Alla barnmorskor vi stötte på både på bb o fl var jätterara o gulliga.  Par å bb verkade dem tyckte jag var så pigg för att vara nyförlöst. Sötast var ändå bm på morgonen som öeröste mig/oss med snälla rara komplimanger.  vjärmer i hjärtat. Dessutom alltid kul höra lite postiv feedback :-) (spec för nått som jag ju faktiskt varit rätt skraj för att göra om..helt i onödan visade sig ju!)

19/8 2009 kl 13.05 3300gram och 50cm lång Vår lilla äslkling!!


Nyförlöst o första amningen med gofikat på plats.. Trött men lycklig!


Storis o Lillis tar igne sig lite, mina älsklingskillar!!


Storasysters första möte med lillebror!





MINA ÄLSKLINGAR




Tack för alla gratulationer!
hoppas inlägget inte blev allt för svamligt o rörigt, är lite tött o har en hungrig bebis här bevid mig som ska få mat nu  (AJJJ säger jag baram inte kul amma först!) Ska snart iväg o handla lite käk oxå, j är ju sjuk så.. mrn bara skönt komma ut lite..


 



Sötisen vår!

Min lilla sötis har återigen kläckt ur sig diverse rara saker:

det ena var när vi såg på friidrotts vm, då hon blev helt lycklig när hon såg schweiz flagga o började hejja som en tok.. Sen såg hon sveriges oxå o hejjade på båda dem. Men det roliga vari af när hon frågade vart en löpare var ifrån. Kommer hon från Kuukola eller?? 
Ha ha ha.. jag vet då inte med mig nån löpare från kuukola som skulle springa friidrotts vm.. Lilla hjärtat du är så rar! ( k är alltså en liten liten by med en känd fors mellan sverige o finland vid haparanda)

Efter det så satt vi o kikade i en katalog på kläder, hamnade till slut på kläder åt lilelbror. Då Tindra utbrister: "Åh dem där var väl sexiga?!"
He he inte direkt ordvalen man brukar använda när det kommer till kläder i typ size 56 kanske :-)


Det bådar iaf gott för storasysterskapet. Idag var vi tvunga att åka till affären från j's föräldrars hus o lämna bilen. (nån som skulle åka o hämta päronen)  Robin var hemma men låg o sov. T såg på film o vi frågade om hon klarade sig själv 3 minuter, att robban var hemma .... Hon funderar o utbrister mycket lyckligt:
" Ja jag kan ju vara hundvakt! jag ska ju bli  storasyster så då kan jag ju vara hundvakt!" Världens stoltaste stora lilla tjej!!

nog f-n ska det vara mkt knapert..

Herregud läste precis det knasigaste....

Unga tjejjer som säljer sina använda torsor på nätet för att tjäna sig några hundralappar..
Herre min skapare, vem f-n vill köpa använda trosor.. Eller vad f-n det kan jag väl lista ut.. men sjukt!!
Vet inte om jag ska skratta el gråta.. Tänker mest på den där mannen som går hemma o ivrigt väntar på sitt paket på posten.. Kika nu in er grannar om de sniffar lite extra på kuverten de fått kanske de har gått o köpt sig ett par beggad trosor :-)

tack igen!!

http://www.blaljus-norr.com/18AugustiSingelolycka.htm

Tack o lov för änglavakten!!!!!

Änglavakt o bra bil!

TÄNK OM!!!
Vet inte hur många gånger jag tänkt idag: Tänk om!!

Fick imorse ett samtal som gjorde både mig o Johan chockade o fundersamma. Var en person i släkten som varit med om en bilolycka. Man kan säga som så att personen hade änglavakt o en bra bil tack o lov!!
De hade fått väjja för en älg o bilen hade voltat o var bara skrot. Personen i baksätet fick klippas ut om jag förstod det hela rätt o var nu på  sjukan o ska op'as men har gått bra ändå. Personen vi känner var föraren o bilen är bara skrot o mos. Brandmännen hade sagt åt honom att de var tur de hade en så pass bra o säker bil, annars hade han/de nog inte överlevt.

Mina tårar började såkalrt att rinna, mest för att man  ändå blir så beörd o  tänker på hur chockad han ska vara o hur tankarna ska gå. Och mycket för att man tänker "Tänk om". Tänk om vi fått det dära samtalet i natt o det inte alls hade gått så pass bra som det ändå gick inatt. Det går inte att föreställa sig vilken tragedi det hade varit. Personens mor o far är inte hemma idag heller utan på väg hem från en semester resa,  stackarna vad de ska undra o fundera o vara oroliga nu på vägen hem.
Vi ska iaf åka dit o hälsa på idag, J kände att han ville det o det förstår jag!

Tack för att de fick ha änglavakt!!!

Idag vill jag extra mycket säga till alla mina nära o kära att ni ska vara rädda om er!! Jag vill aldrig behöva få ettsånt där samtal så lova mig att vara försiktiga o kloka i trafiken!!
Mamma jag lovar jag ska sluta slarva med bältet!! 
Har även tänkt på min mammas olycka i våras, även då väcktes såkalrt tankar som tänk om!  Men jag vill aldrig behöva tänka ; Tänk om igen

Bilder på bilen från olyckan, en del av er kanske känner igen bilen....
http://www.kuriren.nu/nyheter/artikel.aspx?articleid=5025340


glas i stora lass!

Japp det mumsar jag i mig nu när Tindrizen somnat, yummie vad gott!!

Har förövrigt börjat längta som f-n efter lillskrutten kan det inte fast sätta igång ikväll.. Men men intet nytt har hänt.. o kommer hända på flera dar.. :-(

Rätt ckilla 2 dar har vi haft, idag var vi o fikade med morsan bara i övrigt hemma o plockat i garderoberna o byggt barbiehus. I går till g-stad typ sov x antal timmar..

Som sagt inte nytt att förtälla er...

noll koll..

VA?? Har  friidrotts vm börjat?? Noll koll liksom. Tidigare hade jag allt lite koll på det där.. men har vi väl knappt några medaljhopp, mot för några år sen då vi hade chanser lite här o var.. Ja ja jag tycker om att kika på den där grymma jamaicanen iaf :-)

var nog rätt orolig ändå..

Dan förflöt på som vanligt igår, nämligen full rulle på dagen.. När man kom hem kände man sig som 90 bast igen o kunde knappt röra sig.. Nåja var trevligt träffa Laura iaf :-)

Skulle ev träffa en tjej på kvällen oxå men kände bara, nej jag orkar inte o ställde in detta. Vad jag lite senare insåg som jag mörkat rätt bra för mig själv oxå är hur orolig jag nog innerst inne varit för att det skulle sätta ignåg utan Johan. För igår kväll/em trodde jag nästan det höll på att barka igång. Jag blev jätteskum i magen o som alldeles skakig, fick sd precis hela tiden o den där molande värken. Så det kändes verkligen lite som att senare ikväll natt kan det verkligen dra igång. När jag gick omkring i läggan o mådde som mest dåligt då började tårarna rinna... Var liksom ingen jag ville ringa o stressa upp så där i onödan på lördag kvällen. J satt ju så långt borta o kunde liksom ändå typ knappt ta sig hem fortare än vad han  gör. Morsan hade blitt så orolig där i umeå o  ja er andra vill jag ju bara inte störa så där på lördagkvällen. (jag vet att jag får, men jag ville inte ringa så där tidigt innan liksom nått eg var på g....) Däremot kände jag att om det verkligen satt igång med riktiga värkar o jag börjat må pyton. då hade jag nog ringt en stand in. Jo det hade jag velat ha.
Jag gick o vilade för att se om det skulle bli bättre, lite bättre blev det när jag viilade, men jag hade svårt att slappna av ändå o när klev upp mådde jag pyton igen.Nåja jag tvingade mig själv tillslut att somna o när jag vaknade kändes allt bättre.  JAg tog ändå aldrig mitt skönhersbad då jag skulle färgat håret o gjort ansiktsmask etc för jag tänkte "kanske kanske jag vill ligga länge i badet senare" Men jag pratade med johan o sa hur jag mått men att det nu var  mkt bättre..
Jag är sååå glad att lilleman inte valde att komma ut igår. Det var alltså inte ens nära eg utan mera en övertrött Jenny som nog blev tokorolig att det skulle ske, det som inte fick ske liksom...

Nåja nu är älski snart på väg hem o jag pustar ut. Match i umeå imorrn o det känns ändå som ett ok avstånd. så nu är det lugnt. Nu känner jag mig trygg igen!
Och kan ju förmedla oxå nu så nu inte tror jag ska föda  idag eller så. allt känns som vanligt igen, alltså typ ingenting.
Men: NU lilleman NU kan du få komma när du vill, fast helst innan september hehe.. o eg efter tisdag fm då jag ju ska göra min fransförlängning :-) Men vi längtar såååå efter dig så kom gärna snart älskling!!

ska bli mys...

Jag lägtar efter att köpa nya stövlar. Jag hoppas jag hittar mig finfina. Båda mina par som jag älskade o använde som tusan förra året, de svarta nog året innan oxå. Hade gjort sitt o är nog kasserade (de bruna vet jag med all säkerhet)
Så det ska bli sååå nice få köpa nya. Alltså svarta med klack har jag men jag menar mina typ vardagsstövlar med ingen klack el näst intill obefintlig, såna ska inhandlas o det ska bli sååååå mys. Hoppas man hittar några fina, spec några som jag trivs lika bra med som mina förra. Stör mig bara ltet att jag typ inta kan gå o prova o sånt nu då jag inte vet riktigt hur fötterna är sen, nu är de ju rätt svällda o jag får typ ha en size större...
Har inte orkat kika in nätet än heller men måste nog kanske börja göra en asvsökning här snart..

gamlingfasoner..

Mera gamling fasoner från 88åriga jenny:
Herregud man kan knappt vara inomhus utan att det känns som att man helst skulle vilja klä av sig naken för att inte vara så jävulusiskt varm.. men klart man besparar omgivningen den synen ha ha..

Hade precis världens kramp i ljumsken 2-3 ggr. Ringde till johan o surrade o sa till han om det, o frågade eftersom han oxå garanterat haft det. Han tyckte oxå det gjordde grymt ont , men sa typ nått vänta tills du får så i vaden. Jag kontrade snabbt med: men vänta du tills du får värkar :-) Ingen aning har dem minsann om den smärtan man upplever då, fast på nått sätt förstår dem det nog ändå lite. För så impad av mig o tjejer rent generellt har johan nog aldrig varit som  efter han var med på min förlossning.. Och fan vad grymma vi är alltså, fatta vilken kraft man besitter!


88år..

FÅ se nu var det 88 år jag var???
Eller hmm kanske 28.. Känner mig då som 28 efter att jag varit i farten hela dan o sen lägger mig. När jag ska resa mig upp ur sängen när man liksom hinner stelan till, fiii f-n alltså det går i ultrarapid o kan göra såååå förbenat ont.. Skönt att jag snart får tillbaka min kropp faktiskt :-)

Har struttat runt på storheden i dag i x antal timmar. Man kan även tro att jag var nån slags "testpanel för storhedens kundtoaletter" För på den stunden vi var där ute hann jag besöka inte mindre än 3st: bra jobbat jenny!! Den som får högst betyg av de jag provade på var nog ändå biltemas ha ha..

Köpte mig bara massa nyttosaker ni vet som tråktråk diksmedel, skurmedel, amningsinlägg, listerine, balsam etc.. Det enda roliga jag köpte var en "höstväska o scarf" i typ ljuslila...

Nu är snart denna vilopaus över för snart ska man vidare o käka lite gott..
Har iaf börjat packa bb väskan, eller packat o packat men lagt fram saker..

Längtar tills på söndag, efter min älskling, ja både storis o lillis!!

Har förresten ett nytt kärleksnamn nu, men känns ju lite som han redan heter Troy.. Så det kommer det nog bli, men helt förälskad i namnet Eddie oxå.. Fast lilleman är ju Troysan såklart..eller vem vet ha ha

känner efter..

Nu har man kommit till et stadiet då man liksom känner efter lite extra om det kanske kanske skulle kännas nått.. men men är då ingen ide för ingenting känns..

Kom plötsligt på igår att shit hmm kanske man ska tänka liiite på ett tjejnamn i fall det ändå skulle titta ut en tjej. Men borde ju verkligen vara en kille då jag gjorde så många UL o han tom ivsade grupperna lillemans mest intima delar ha ha.. Ja ja först var det helt blankt på tjejnamn, men namn som känns bäst på tungan just nu är : Smilla eller Stella
Men det är lille Troy som bor i magen..
Jag har även börjat få ångest över i fall nått skulle gå snett el om allt inte är bra, fyyy hemska tanke. Usch o fy..Nej så får det bara inte vara!

Igår var som vanligt en dag i full rulle. Lämnade på dagga o de skulle gå på utflykt (kul för barnen!) Hem en sväng o vilade ett tag.. Sen var det barnmorskebesök, handling, lunch o så i princip hämtning på dagga.. Efter det playdate här på björx hemma hos Sussi o company. Trevligt! Sen hem o fixa käka till päron o bror som skulle komma förbi. De var så snälla o hjäpte till att få draget lite lyse i kök o tindras rum, samt hjälpte mig byta x antal glödlampor så jag inte behövde klättra o bängla själv. De hade även med sig babysitter, matstol o blöjhink, så nu ni, nu är vi verkligen redo.. ja ja bara packa väskan kvar...

Som ni kanske märkt så närmar det sig FL, jag känner att oj vad jag gojjar på om bebis hit o bebis dit, svårt låta bli ibland :-)

bm besök..

som jag tänkte..

inget nytt att förtälla..

bebisens huvud ännu ruckbart (kommer säkert vara så ända tills fl startar)
sf mått 35 el 36
BT ung samma som sist
Hb svinbra, behöver kanske inte ens äta mina järntabletter nu..

ja i övrigt inget nytt...
ny tid ons 19 augusti kl 14...

Just ja jag har för övrigt bokat in att göra fransförläning, tänkte testa på o se hur de är.. Hade nått special pris. Men då skulle de ta typ 3 timmar, antagligen nån som höll på att lära sig. Sa att nja då vet jag inte om jag pallar, sa när jag var beräknad. Tjejjen jag pratar med var snäll o sa att hon kunde göra en liten fuling o boka in mig på sig själv då tog det bara 1timme. Hon hade själv 2 barn o visste att det inte är skönt ligga still i 3timmar så där i slutet.. ja jag kände bara för att piffa till mig lite.. Ska nog fixa bryn med plock o färg oxå men det smiter jag in nånstanns nångång jag är på stan blir för länge göra det samtidgt.. Kan vara skönt se lite fin ut kring ögonen utan att behöva ta fram spacklet varje morgon, vet ju att tiden blir rätt knapp ibland med en bebis i huset :-)
Så på tisdag ska jag fixa det, om man nu inte är nånannastans då..

ser ändå ok ut..

Kunde inte låta bli att kika in matchschemat lite för början av hösten...
Man måste ju pejal in läget lite så här så man har lite koll iaf...


Jag är ju lite nördig o har svårt låta bli att kika på matcherna.. Men för vår del ser det rätt ok ut iaf i början..
För Tindra går ju dagga tis-tors. Så mån+tisdags matcherna som är hemma kan vara lite tuffa att gå på, eller ev be mamsen o papsen om barnvakt då..
Men fram tom sista oktober hade de bara 2st  ynka hemmamatcher på mån el tisdag, resterande är torsdagar o lördagar, vilket passar oss utmärkt. Den enda jag såg nu i september var den 28sep..  o så en den 26oktober..Så perfekt! Sen blir det säkert ändå så att man kanske stannar hemma nån mer match eller har banvakt till nån mer match det får man känna efter o se hur allt går.. men skönt det var så där lite i början...

13 dar kvar...

JAg tror knappt man förstår hur nära det är till bebisen faktiskt kommer..
Känns helt sjutk att det liksom kan starta nä som helst (fast NEJ det kan det ju inte för j är ju inte hemma ha ha)
Längtar massor nu efter lillen!

Är så glad att Tindra verkar ha jättekul på dagis nu o att det där förra veckan nog bara vara nått temporärt när man varit ledig länge. Hon blev så glad idag när hon fårr kalasinbjudan i brevlådan. Lilla vän!! det är såna småsaker som gör att man verkligen uppsakttar att bo  hemma i sverige. Just det här kalasaeriet o kompisandet blir ju inte riktigt på samma sätt utomlands- Även  om man har kompisar där oxå så är det inte ritkgit som hemma. Så som mamma är jag sjukt glad för min lilla tös nu som har sina kompisar här. Har ju även redan hittat sin blivande fästman ;-) vet dock inte om han är lika med på det där giftermålet haha

J och dem vann igår, vad roligt.. får hoppas de håller i sig.. Har som vanligt så svårt att somna när jag är själv..spec nu i början..

ja ja ska snart ner till bm o höra vad ho har att säga idag, inte så mkt nytt antar jag, allt känns ju som vanligt så.. får se om jag stressar in påstan en sväng idag el väntar tills på fre el lör..

ska iaf o hänga lite hos söta Sussi efter dagis o så kommer päronen hit o käkar ikväll, samt hjälper till få lite lyse i taket här, perfekt!! de är så snälla!!

typiskt mig..

Inte kunna sova när man har guldläge, ja ja jag har iaf tvingat mig ligga i sängen ett tag, men blä vad trist ha ha..
Skulle eg tagit en fika på stan idag o gjort lite småärenden men med tanke på hur vädret var imorse så ställde jag rätt kvickt in det (nu har det ju visserligen slutat men kan vara skönt med en hemma dag ändå) Kanske får fiakbesök här istället..

Ärendena hinner jag fixa nån dag senare i veckan:
Jag tänkte kirra present till storasyster från lillebror.
Inhandla mig lite nya underkläder (När allt är som vanligt så ska jag baske mig köpa lite nya sexy underwear, finns såååå fina, ska ha sen!! efter jag mjölkkossat klart ha ha)
Försöka hitta ett turkost tyg på metervara, vill sy gardinkappa till sovrummet. Skulle ju gjort det för länge sen men alldels glömt bort...
Kika in lampafärren, behöver en svart golvlampa till vardagsrummet, fast tror jag vill ah en kulla från ikea.. men kanske finns nån liknanade här istan.. Börjar ju bli mörkt ute på kvällarna..
Vill även ha en grön lurv vardagsrumsmatta, har sett en på rusta tidigare undra om den finns kvar, ? Hoppas!!

Nu är man aif allena tills på sön. Ja eg mån natt känns ju som att de bara kommer hem för att vända..Match idag, hopaps det går bra!



stand in..

Det är många som erbjudit sig nu att vara stand in åt Johan på förlossningen om så skulle behövas!
Värmer massor i hjärtat att ni är såå goa o kan tänka er ställa upp. Även skjuts erbjuds om så behövs. Rara!!

Nu är det ju såhär att ingen bebis ska födas när j är borta punkt slut!!
Dumt: men så tänker jag! Därför blockerar jag nog liksom lite tanken på hur f-n jag ska göra om karlsloken råkar vara borta.. En del av mig känner för att nej då vill jag nog inte ha med nån annan heller, medan en annan del kanske tänker att jag kan känna mig ensam o lite otrygg där själv.. men men Ingen bebis får komma utan johan punkt slut!!
Gör den det så gör den det, jag är ju van rodda upp saker o ting själv, liksom städa upp efter his mess (o ha ha.. ja vad f.n detta är ju oxå lite så, så får la kanske göra så denna gång med...).
Hur som haver när den än kommer så fixar det sig. Då vill den ut oavsett vem som är med el inte, så nog fan grejjar det sig! Tror jag kan känna först då fullt ut om jag vill dela det med nån annan än johan el inte.. Så här innan kan det även kännas lite skrämmande ha med nån annan, är ju en rätt intim o blottande (på ett annat sätt än själva blottandet.., ) situation. Som känns väldigt privat., hmmm lurigt.. blottande kontra otryggt.. svårt!  Men ser helst att Johan är med o skrattar åt min lustgasröst, stryker mig på ryggen typ 100000000ggr om . Ja helst vill jag ju få uppleva detta som ett äkta "Family Franz moment" o inte själv el med nån annan..

Men jag är sååå glad för er som sagt ni ställer upp om så behövs!! Vem vet kanske jag ringer där grinandes nån natt i veckan o ber om hjälp ändå.. vi får se... Det är ju bara det att  många av er som har erbjudit sig hjälp  har ju egna familjer o inte alltid lätt att ta er lös heller, kanske rent av är själva med barn ni oxå.. o ni känner ju mig , vill helst inte vara till besvär, komma där dragandes med min FL mitt i natten liksom ha ha.. Ja ja.. Som sagt ingen bebis ska ändå ut när J är borta PUNKT SLUT!!



Just det idag fyller en av det bästa år, Min/vår fina vän M, har minsann gått o fyllt hela 30bast, vem kunde ana det. Trodde det var 20-års kalas jag blev bjuden på.. Men tydligen 10år till..  Ja ja vi ska då rocka fett ända tills vi är minst 60bast så det så :-) Stort Grattis till henne iaf på hennes dag!

som vanligt..

Idag gick det bra att lämna på dagis, det var mera som vanligt. Tindra hade bråttom iväg o leka med kompisen Lova. Skönt! Hoppas det håller i sig!! Lättare o skönare när man är själv om det hålelr sig smidigt o bra, orkar inte riktigt med dessa fight dagar..

Idag är det toppning av håret  (hade eg täkt hinna färga själv innan, men inte blitt av.. får ta en spakväll när man är själv i veckan..)sen lite kalasfika, o så hemma o suga i sig några timmar med gubben  o så ev mera fika på stan ikväll (beroende på om man orkar).. Så kanske filmmys..

Imorrn börjar la allvaret igen, känns lite konstigt, NU börjas det igen.. tiden har liksom flugit fram i sommar känns det som o att sässen redan ska sätta igång känns lite weird..

Måste nog be pappsen koppla upp de där lamporna snart för jag har isnett att det nog bara kommer smälla till o bli mörkt sen, o det kan ju vara skönt ha lite lyse hemma :-)

Nu är iaf spjälisen bäddad, skötbädden  på plats (hmm bara mobilen ovanför som inte är på plats , det klarade inte händiga family franz av ha ha) Men som sagt lilleman håll dig i magen ett par dar till helst, :-)

16dar kvar till bf..

Knubbisen herself:



Magilagen:


..

igår kom så regnet.. börjde regna efter vi varit på bio. Varken jag el johan skyndade oss alsl ändå. Det var sååå skönt gå i regnet. Åskade o mullarde som bara den igår kväll , ganska mysigt faktiskt..

Gårdagen blev en riktigt bra mix på dan.. När jag o t var själva gick vi till lulsundet för att bada, tindra träffade som vanligt nån hon började leka med.. Själv höll jag på att avlida i värmen, men vad gör man inte för hjärtat sitt. Sen gick vi o mötte pappsen som hämtade upp oss o så brummade vi mot mina päron, där vi bjussades på middag o Tindra frågade sen om hon fick sova där, vilket mormor o morfar inte var sena att nappa på. Vi tackade o bockade så mkt o bestämde oss hastigt för att bion skulle få sig ett besök av oss..

Lite typiskt är det dock. Varför är det alltid så liksom att de gångerm an ser ut som ett troll o helst inte vill träffa nån då träffar man ALLTID nån, spec såna här man typ inte träffat så mkt innan.. Jag hade ju inte ens hunnit hem sen efter stranden o hade som vanligt fått fläckar på mitt vita linne då jag käkat, (magen är av nån konstig anledning i vägen ibland ha ha).. Kände mig verklgien som en sån här gravid kvinna som slutat bry sig om vare sig kläder o utseende, vilket faktiskt INTE alls stämmer denna gång, måste allt säga att trots ladgårdsdörren till häck man fått så tycker jag allt jag ser ut prima  för att vara 16dar bort från bf, så det så :-) (jag fasar däremot för efter bebisen kommit o min fina mage liksom är puts väck o nått annat återstår.. gahhhhaaaa ha ha)

Ja ja efter bion blev det mysigt skumbad o så lite film... resten censurerar vi :-)

Idag har det la inte direkt varit sol men så där kvavt o varmt ändå..
Idag ska spjälisen skruvas ihop. Idag har man även inhandlat blöjor. Kan ändå inte förstå att han snart är här.. Weird!!

...

Härliga sommar ta aldrig slut är du snäll!! (fast snälla låt mig inte få mer svullna fötter nu heller ha ha)

Dagarna går i ett, inte hunnit vara på playan så mkt men njutit ändå. Kvällen i klubbviken var trevligt, skoj att se alla iaf, blev dock en tidig kväll. Igår hängde vi i kööölix kikade fotboll, gled sen ut till ett sååå mysigt hus där vi grillade hängde o hade allmänt trevligt. Dock var båda pojkarna rätt möra kunde man se så även då blev det en tidig kväll..
Åter i lule nu pga träning tididgt (skit planering!)  idag blire ev att cykla/gå till lulsundet. HMm beror på om jag orkar, hade jag haft min hoj hemma inga problem men liitie långt gå för mig faktiskt. Får så mkt SD o även att det trycker bra mkt neråt så det är inte så skönt men vi får se om vi ska förösöka oss på det ändå... ja vi får se.. chillar hemma ett tag först, äter lunch o sånt..

har iofs inte bara varit härligt,. Dottra min har visat finfina takter mot mamma sin när ohn varti själv med mig. Vet inte om detär nån slags trots, elller testa mamma  eller vad det är. Ja ja ingenting nu på nån dag iaf. Så hoppas hoppas det inte blir så när j är borta i veckan för det blir gode jobbigt då..Fast iofs ska jag ju vara både barn o karlfri i helgen,känns liite skumt . I vnaliga fall hadej ag ju själv boakt in nån rolig tripp ellerl liknanade då men nu vet jag inte, blir nog iaf bio nån kväll :-)

17 dar kvar till bf nu!

flaggan..

"Svenska flaggan på kläder finns det nått fulare -dessutom respektlöst!

Läste detta när jag spanade runt på nätet.
Hmm helt fel eg kan jag tycka. Även om jag håller med om att det är sjukt fult att gå omkring med svenska flaggan på tröjan, typ vuxna män..  Men att det skulle vara resepktlöst är ju eg så inneih-vete fel. Man måste ju få vara stolt över sitt land. Se bara på exvis canadicker o amerikanar, de går jämnt omkring med lövet el usas flagga på kläder, kan ju sia där oxå om hur snyggt det eg är.. Men dock så har man där rätt att vara stotl över sitt land.

Jag håller ändå med om att vi på nått sätt ändå lyckats göra vår egen flagga till nån slags ful symbol. Som står för främlingsfientlighet o inte bra saker.  Förutom när vi flaggar på våra gårdar el stugtomter, el kasnek har en vimpel på båten då rä det ok. Men ser man nån med sverigekläder på stan så får man tyvärr ofta tanken på rascim o dåligheter..

Sjukt tråkigt eg. Lite samma är det med vår nationalsång. Visst den sjungs på idrottevanemang o är då  legalt, men att sjunga den nånannanstans i ett vanligt  tillfälle skulle genast häjja på ögonbrynen.. Som när min dotter var 2 1/2 o började sjunga nationalsången när dagisfröken bytte blöja på henne, De skrattade o förstod ju varför, kanske inte så vanigit så små sjunger på den sången annars. OCh för det har jag tom fått gliringar, "passa er nu så de inte tror hennes föräldrar är racsister" Ursäkta men hör ni hur sjukt det eg är...


Fast så är det ju tyvärr o jag gör oxå så, höjjer på ögonbrynen om nån kommer klädd så.. O jag förespråkar absolut inte mera sverigekläder, för nej att det är fult de kan jag verkligen hålla med om!! Däremot är det lite tråkigt att det typ är fult att vara stolt över att man är svensk, ja  svensk medborgare alltså.  På nått sätt känns det som att fler invandrare är stolta över att vara svenskar än vad andra svenskar är. De är mera tacksamma o känner glädje över sverige medan de andra på nått sätt inte  vågar visa sin stolthet för rädsla att ses som främlingsfientlig..Sjukt men lite så känns det allt...

Nåjja det gånger vi verkligen visar att vi älskar sverige o vårt land det är väl när det är fotbollsvm em eller dylikt. <oj oj oj då åker sverige tröjjorna på, älgmössorna på vi målar oss gula o blåa i ansiktet.  Då förenas vi verkligen o hejjar på vårt land. Och visst kanske det räcker då, gärna för mig!! Bara man ändå på nått sätt vågar vara stolt för sitt land!
Jag längtar tills nästa gång vi har sån där fotbillsyra i sverige så man får bl ialldels kallsvettig i händerna, skrika o hejja, men vad f-n är detj ag hör. Håller vi på att missa nästa års em/vm??? Skandal, vad trist det vore!! Nåjja vi verkar ju ha unga lovande killar på G så det blri nog bra med det i framtiden :-)


tjatigt...

Men fattar ni govädret håller i sig helt f*cking unbelivible vad grymt väder det varit nu!!!
Hmm fast host host inte legat på playan de sista dagarna ändå,TÄnkte först om jag skulle gå ut o steka mig lite nu. Har näss lämnat T till mamma. Men nej jag ska nog lyda hennes befallning: Passa nu på att vila! Fast hmm man vilar ju i solen med.. men nej ska faktiskt ligga här i sängen, man kanske blir helt död av solen  o värmen o det vore inte kul inte känna sig på topp idag..

....

F-n vad nice vara back on track igen.. Idag känner jag mig som gamla vanliga jennybenny. Varit 2 halvjobbiga dar innan..

Vädret är ju helt sjukt bra!! Idag har man lunchat, ätit glass o tårta.. mumma helt enkelt..

J är på sin lilla typ teambuilding tirpp. Läste precis att de fått ett slags teateruppdrag som skulle utföras på den avslutande middan. Hoppas hoppas det är på middagen som vi ska vara med på, vore nog rätt kul :-)
Hmm såg lite oroväckande moln på himlen vore ju typiskt om de började regna ikväll/natt. När det inte funnits en tillstymmelse till regn på lääääänge. J ska ju tälta ute  o har inte direkt med  några regnvänliga kläder.. (liksom kanonväder så länge ,gräset är så torrt så det frasar överallt där man går nästan..)

Idag har jag inte alls haft samma känsla som igår o förrgår, alltså inte lika mkt sd o ingen molvärk, skönt!



20dar kvar..

The countdown continues...
Idag är det 20 dagar kvar tills BF och jag hargått in i vecka 38...

Glömt berätta om sista BM besöket. Kära mor skrattde lite åt mig när jag berättade om  hur det gick. Hon sa nått i stil med :jaha ja det var ju nästan konstigt (tänkte la på hur jag flängt o farit ha ha)
Mitt hb var bättre än vad det nånsin varit o Blodtrycket hade oxå sjunkit litegranna. Perfekt!
Sf måttet var 34, och om bebisen var ruckbar el fixerad glömde jag fråga men  hmm jag tror ännu på ruckbar..

Nu har det iaf börjat komma små vinkar om att f-n den kan ju komma innan oxå (likväl som efter). Fick nästa tid  tis 13/8 men samtidgt som jag fick lappen sa hon : Om du inte är nån annanstans förstås men då ser jag ju det...
Jag upplyste henne snabbt att nej  just då gick det inte för sig att vara på bb för då har jag gubben på vift :-)

Blir lunch på stan först idag..... Tindra blev så glad över att få träffa bebisar så det var ju skoj..


Johan har darigt iväg på min hojj o med lauras väska, han var bra söt. Han är ju inte den största camparen man känner direkt, lilla vännen love u so!


alltså dagen har inte varit bara bad om ni tror det..

Insåg hur negativt mitt förra inlägg var...
Och visst  vissa delar av dagen har varit bläää till och med megabläääää, har grinat säkert  ja typ 4ggr idag, Men mest beror det nog på trötthet och hormoner såklart ha ha (sovit rätt kasst i värmen..) 

Men vet ni vad, solen har skinit o vädret är kanonkanonkanon, helt sjukt så eg ska man inte klaga. Tycker ju bara inte om när saker inte blir som tänkt. (alltså när man är själv med kidz, annars blir det ju sällan som tänkt..)Hade jag vetat vi skulle vara hemma idag, hade man säkert planerat in  strandhäng eller liknanade..

Inför morgondagen velar jag om vi ska åka till arons o bada, lär la vara kanonväder igen, el   cykla till lulsundet även då bad.. Eller som planerat innan åka o luncha med några tjejjer. Får nog känna mig för imorrn hur det blir.. Glömde iaf solstolen i g-tad igen. är liksom inget skönt ligga pall ner på filt, fast iofs är jag själv med t o badar lär jag la sitta mest vid borden ändå.. Men hmm kanske blir stan ändå behöver uträtta lite småärenden.. ja ja morgondagen får hetl enkelt avgöra..

På fre får jag barnvakt från typ 1, ska ivgäg på nån middag o lära känna varandra grej kl 17-24. Ska bli kul på kvällen! ochä ven skönt med några få timmar alldels allena! Imorgon kväll är det nog jag som hyr mig en bra film o ligger o kikar på..

just ja höjdpunkten med morogndagen msåte nog ändå vara princesstårta hos S & O, he he tjatat så om denna tårta sen barnkalaset i stadsparken så stackarn kände sig väl tvungen bjussa på tårta ha ha ha...

upp som en sol ner som en pannkaka..

hmm finns det nått ordspråk som lyder så?? vad f.n kände iaf igen det...

Lite så kändes det med dagis nämligen.. Igår gick det hur bra som helst, torts att vi mött motstånd hela tiden innan att man vill vara hemma o så.  men det gick jättebra o vid hämtning fick vi höra om hur bra hon lekt med en kompis. Vilket även märktes på tindra hon var så glad o pratade om kompisen..
Men idag så var det andra bullar.. vägrade verkligen dagga, ville inte alls gå! o klart jag kan förstå, hon vet ju att jag är hemma o sommaren har varit så bra vi har gjort massa saker, träffat kompisar badat, ätit glass, nästan nya bus varje dag..lart man som barn kanske inte då heller vill få slut på sommaren... Dessutom var de så få barn o ihopslagna alla avd så det var ju itne som de brukar..

Jaja vi blir hemma denna vecka oxå o tar nya tag nästa vecka!

har själv oxå mått lite halvkrasst, Haft tok mkt SD , typ hela tiden.Och som molvärk  av o till.. Hmm kanske förvärkar.. Hoppas bara inte man ska gå o pinas så här iflera veckor! Nåja det är iaf inte på G tro mig! Inga värkar el så, bara segt  med dessa sd...

imorrn var det inplannat fika/lunch men eftersom mina planer inte blev som tänkt så får vi se om  jag o tindriz glider o badar istället... Idag har vi haft en "testa mamma" dag utan dess like, blääääää.....
Antagligen därför jag känner mig ååå trött o gråtmild.. ingen bra dag idag helt enkelt..

men men imorgon är en annan dag..









grymt väder soft dag

Vädret har varit kanonkanores idag.

Tog dick först en rejäl sovis. JA tindra vakande dock strax efter 7 låg dock o vaknade rätt länge sen så upp o ge frukost slå på lite bollibompa, sen kom hon till oss o myste efter ett tag, slog på en film så  låg vi alla kvar i sängen till halv 11, skönt!!!

Sen blev det en ruskgit skön dag för hela familjen har hängt ute i g-stad hela dan, bara soft tagit det lugnt. Tindra har badat i poolen. Härlig skön lugn dag helt enkelt precis vad som behövdes.

Mian fötter sväller som f-n i värmen men i övrigt mår jag bra. Förutom ryggvärken som kommer av o till o när den sätter i så gör det så förbenat ont!!! Är som rätt öhgt opp på höger sida, samma onda punkt. Vet inte om det är typ ryggvärk el om det är pyret som ligger o trycker mot nått så det blir stor belastning där till slut...

ja ja nu väntar jag på älski så vi kan krya till sängs o kika lite film...

(kanske finns nån bils senare men orkar inte med det idag..)

ska visst inte säga så mkt innan...

Ok ska jag låta er gissa igen:

Tror ni vi höll oss hemma igår kväll eller blev det kanske en sväng på kalaset??


PIIIIP PIIIP : Klart det blev kalaset, kunde inte låtabli liksom. men blev inte så sent där utan lite längre på festen innan. Festen var rolig o trevlig, kalaset kudne nog varit superkul men nja fötterna värkte bra mkt efter ett tag o kände att sängen hägrade eftersom "barnkalaset i stadsparken" stod på morgondagens schema (läs dagens..)
Men var somsagt kul på festen surra med folk o ha allmänt kul!!

Denna dag har oxå gått i ett, lämnde dörren vid halv 10 o var la hemma vid 17. Helt slut är jag nu och har fötter som fotbollar, så nu ligger jag här med fötterna i högläge framför teven, det enda som fattas är cola glaset o godiset...
Summa summarum så har det la ffa varit en fartig vecka, med mycket upptåg som oxå resulterat i mkt kul. Liksom suger i sig sommar sommar sommar o boostar med energi till hösten...

(f-n vd jag tjatar om hösten, måste la förbereda mig för att inte bli överrumplad o få nån slags höstdepp..)