som vanligt..

Idag gick det bra att lämna på dagis, det var mera som vanligt. Tindra hade bråttom iväg o leka med kompisen Lova. Skönt! Hoppas det håller i sig!! Lättare o skönare när man är själv om det hålelr sig smidigt o bra, orkar inte riktigt med dessa fight dagar..

Idag är det toppning av håret  (hade eg täkt hinna färga själv innan, men inte blitt av.. får ta en spakväll när man är själv i veckan..)sen lite kalasfika, o så hemma o suga i sig några timmar med gubben  o så ev mera fika på stan ikväll (beroende på om man orkar).. Så kanske filmmys..

Imorrn börjar la allvaret igen, känns lite konstigt, NU börjas det igen.. tiden har liksom flugit fram i sommar känns det som o att sässen redan ska sätta igång känns lite weird..

Måste nog be pappsen koppla upp de där lamporna snart för jag har isnett att det nog bara kommer smälla till o bli mörkt sen, o det kan ju vara skönt ha lite lyse hemma :-)

Nu är iaf spjälisen bäddad, skötbädden  på plats (hmm bara mobilen ovanför som inte är på plats , det klarade inte händiga family franz av ha ha) Men som sagt lilleman håll dig i magen ett par dar till helst, :-)

Kommentarer
Postat av: Susanne

skönt när det går bra! vi hade en skakig morgon här hemma men när vi väl kom fram gick det bra. Skönt när man är tillbaka i rutinerna igen och alla liksom vet vad som ska göras på morgonen och allt flyter. Det tar ju lite tid dock, för oss iaf...speciellt jag har sååå svårt att stiga upp i tid så det inte ska bli stressigt. Oj vilken novell detta blev ;)

Kram

2009-08-11 @ 10:44:53
Postat av: Anonym

jag gilar noveller :-)

Jo skönt när man kommer in i rutinerna igen, efter sommarens härliga "slapp". Skönt när det går bra,kan låta så lite för de som itne är föräldrar men närm an rä det så vetm an verkgien hur de skär i hjärtat att lämna sitt barn o de inte verkar ha det skoj..



kram kram

ps gick bra här oxå idag med, skönt! Var nog bara nått tillfälligt, får se hur det blir när lillebror kommit dock..

2009-08-12 @ 10:06:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback