..

Ja vad ska man säga...
 
Jag fick det :-) wiiiie!!!
SKa ringa imorgon fm och lämna mitt löneanspråk, plus att jag har några till frågor då.. Så än ska man eg inte ropa hej. Men dety känns spännande, kul och faktiskt lite läskigt. Vad det är  berättar jag efter imorgon el senare i veckan beroede på hur allt går i slutändan :-)
Men det vore perfekt nu med en liten på jäsning!
Hmm vet inte om det är hormoner som spökar igen men jag har bullar i ugnen (visserligen mix paket). Lillgumman ska få md sig nybakta bullar till utflykten imorgon... Jag har även börjat intressera mig LITE (observera lite) öfr att kanske kika ut nått roligt recept för att få ihop nån god middag... vet ej iofs om det beror på att jag är illamående o inte sugen på allt o måste hitta nått som ser gott ut :-)
 
 
 
 

Hösten är här...

Hösten är här och genast känner jag hur jag får massa måsten på min lista.
Jag vill fixa med det ena och det andra men ingenting blir liksom gjort...
 
Igår köptes iaf nya stövlar och regnkläder till Tindra, fleccekläder och fingervantar till gubben check. 
 
Saker jag vill få gjort nu är försöka få till det lite mysigt hemma. Jag vill ha en matta från mio (hmm måste alltså ta mig till boden el piteå nån dag...)  Vill ha en matta under köksbordet byta tillbaka till de gråa gardinerna (vart f-n jag nu satt dem...) ny duk, blommor.. Jo för ni vet jag köper nya när de gamla dör.. mina blommor står sig sällan så länge utan det blir nya lite då och då...
VIll ha en lampa till sovrummet.
Det stora projektet är iaf byta rum till barnen, får se när det ska påbörjas om det blir snart el i okt november...
 
Nu raggar vi folk till de sista intervjuerna i vår d-uppsats sen så blir det analysera så man kommer vara döless på allt vad människorna sagt egentligen då man gott igenom det tusen varv...
 
Var förresten på anställningsintervju skulle få veta mer i slutet på veckan men det kändes faktiskt oförskämt bra så vi får se :-)
 
Nu dags för återbesök till vetrinären... sen kanske rassla av lite måsten innan naglarna ska få sig en rejäl upphottning.

hormoner..

Imorse var nog första gången jag på riktigt kände hur gravidhormonerna spelade mig ett spratt big time...
När jag sa hejdå till lillkillen på dagis, vinkade och sa " Ikväll kommer pappa också hem" så kände jag hur tårarna brände i ögonen på väg ut genom dörren... Måste varit på grund av lite trötthet tror jag ;)
Sen hann jag inte långt innan nästa gråtattack ville komma... Jag satt i bilen på väg in till universitet när regnet började pissa ner. Då blev jag så ledsen när jag tänkte på min hund som var ute i hundgården. Jag tog upp telen o ringde min granne så hennes man kunde plocka in hunden på lunchen. Jag skrattade o förklarade hur hormonerna spelade mig ett spratt, ni vet så där när man skrattar o gråter på samma gång. Hon sa hon hade velat ge mig en kram nu.. Ja för mig innebär alltid en sån kommentar ännu mera tårar ;) ha ha men men det löste sig o vovvsingen hade det garanterat bra, hon har ju dessutom sitt hus där med golvvärme ..
Sista gången inom loppet av säkert 40 minuter som tårarna åter var på väg att komma, var när jag var på väg in till bibblan på universitet. Jag kom liksom på mig med att kika in i fiket efter goa Emelie, men då kom jag på att hon såklart (som så många andra snyft) flyttat! Ja så då var vi där igen, tårar som ville rinna... ha ha...
Hormoner +trötthet kan det nog summeras :-)
Det är fan inte alltid lätt vara en gravid bitterf.... ;) Äh när man tänker på hur mycket som händer i kroppen så är det inte så konstigt man får lite tonårsfinnar, blir sur som ättika, gråter mer än pohlman ens kan förutspå. Det är trots allt ett litet mirakel som håller på att bli till.
Väl inne på bibblan mötte jag upp Ida och vi skrattade åt min griniga morgon sen körde vi järnet med våra textenheter. Så stolt över hur bra vi jobbade idag!
För övrigt så skriver jag inläggen och delar in i stycken , gör ny rad mellan MEN när jag publicerar det så blir all text ihop ändå, varför??? nån som vet?

...

Vet inte om jag  vågar basunera ut det. Har ju gjort några tappra försök men liksom inte orkat tillslut ändå...
Men jag kände helt plötsligt ett sug för att blogga. Vilket iofs känns helt ologiskt just nu med mitt mående trött som en gnu och illamående som en bakisdag from hell. Men vad sjutton vi testar o kör.
Jag ska inte skriva ett monster inlägg så det får bli lite om sak för sak här, ta det lite eftersom. (eller jo det är klart jag kommer virra till det som vanligt, ta saker i ordningsföljd o efter någon slags organisatorisk mall,nej det är ju liksom inte jag :-)   )
Igår var jag iaf på möhippa hela dagen lång. Var en jätetrevlig och mysig dag!!
Bästa Pia som ska ingå äktenskap om två lördagar, woop wopp !!!
För min egen del var jag mest orolig för dagens zumba klass som var en del av dagens spektakel. För ja jösses man kan inte direkt säga att jag förärats med världens bästa rytm känsla. Men jag gjorde mitt bästa och kul var det. Dock  måste jag som ett "mission" i livet lära mig att skaka på brösten .Det ser bara fånigt stelt ut och enbart rumpan som skakar. Min hjärna får liksom inte till det där :-)
Ja ja vi var iaf två gravidmorsor på vift dagen till ära. Så medan blivande bruden var uppe i luften så passade vi på med att dra vårt strå till stacken...
Vi stannade till utanför den här rikstäckande butikskedjan som har en kundkrets på allt från 20-80 bast, kvinnor som män. Bohemer, kostymnissar, svensson familjen.. ja alla hittar hit... och frågar man om vägen i någon ny stad så vet oftast folk vart man ska åka... det är konstigt det där ;)
Vi tänkte som så här... att bara för att inte vi får... så ska de andra minsann inte tro det slipper undan så lätt. Nej då.Vi tyckte vi hade ett uppdrag för kvällen innan vi lämnade stället och damerna som stannade över natten...
Vi lyckades med vårt uppdrag med väl godkänt om du frågar mig.
Alla fick lite "bitterfitta dryck"  i sina snaps glas under kvällen...
Sen brummade vi hem den långa vägen genom skogen. Nöjda och glada över en mycket trevlig dag och kväll.
Väldigt skönt att vakna upp i sin egen säng. Jag vågade nämligen inte riskera att sova i samma rum som 8 andra galna damer och vakna i deras "dagen efter ångor". Nej tack jag mår redan nog dåligt på morgonen.
Men jag hoppas o tror att alla som var där hade en toppenkväll.
Det är tomt o tyst på gatan... Så här lugnt trodde jag inte det skulle vara damerna var borta. det ska bli kul att se när de kommer hem, måste snippa in hos någon och höra hur de haft det fortsättningsvis.
Samtidigt som jag lite känner att jag borde hitta på något med mina barn och åka någonstanns, eftersom jag vet att alla dessa damer säkerligen är rätt trötta när de kommer hem idag... :-)
Vi får se vad dagen erbjuder. Det är iaf sol ute och härlig underbar höstluft att dra ner i lungorna. Ger även en tröttis som mig ny energi!