för mig finns bara en..

Jag för mig finns ju såklart bara en Bond o det är ju egentlgien itne en MR Bond utan en Miss Bond :-)
Steg i graderna hos gubben bara av att höra efternamnet...

sugen...

sugen på att se på bond... :-)
Gissa varför för Daniel Craig...oj oj oj hela hans uppenbarelse är ju så god damm beautiful... Folk skrattar lite åt mig när jag berättar vilkewn scen jag minns från förra filmen: he he... Jag älskar scenen när han är naken o stackarn blir piskad, men herre min skapare vilken kropp...
jisses amalia, klart gubben får med mig på bond ha ha ha....



Finally får jag gå snart gå hem... Där hemma väntar lite god mat o cider eller vin ska bli förbaskat gott o det är jag helt klart värd!!  
Idag gjorde jag nått osm återigen visar hur förbaskat snäll jag är ha ha.. Vill inte kalla det god gärning för jag ser det då verkligen inte så. utan mera som att bara ställa upp för en vän. O om det är omvänd situation kanske inte handlar om samma sak men nått annat litet bekymmer man råkar ut för så hoppas jag ju att det finns guldklimpar som ställer upp för mig med... det är väl liksom lite det vi är till för. Att ställa upp o hjälpa varandra. Fick iaf celebert besök på jobbet idag o det var riktigt trevligt om än jag kände mig lite stressad, nåja  ses säkert snart ändå hoppas jag..

nej ni nu beger jag mig hemåt...

Hoppas alla får en dundrans mysig kväll
puss puss

..

Idag har jag fått lite saker uträttade:
*Köpt spökdress till gumman..
* Varit inne på gina o hämtat ut min älskade lilla rentröja :-)
*Köpte älski en presang som han velat ha länge men aldrig fått tummen ur... Köpte han en så fin mysdress.
*Ordnat med blommor till J's mormors begravning. Trist inte kunna närvara men tankarna kommer vara där ändå!
*Varit  på bibblan o lyssnat på spöksagor med hjärtat..

träning si tiden flög iväg o jag hann inte  , däremot har vi ätit ruskigt god middag:

Family Franz middagstips:

Potatis o rotfruktslåda med fläskfile o rödvinssås:
Tag ca:
*4 stora potatisar
*1/2-1 sötpotatis
*1 rödbeta
*ca 1 Palsternacka
* 1/2 kålrot
*(ev morötter glömde dessa själv, ruskigt gott även utan)
*Flingsalt

Dela allt ungefär som när man gör egna klyftpotaitsar eller skiva. Samt strö över flingsalt. Skjuts in i ugnen på 225 grader.
Till detta gjordes fläskfile o rödvinssås.
MUMSFILLIBABBA, jättegott!!!

Nu är vi trötta o ska jag ska då ta en ordentlig softarkväll



Gumman är lite halvförberedd inför spökfest imorrn, fått lite lila/blått hår.
Ska förbättras imorrn, var ju bara tvungen tjuvtesta..


Take care everyone!
Pusss på er gobitar där ute! extra stor till Johan såklart..

Det får vänta...

Har inte jobbat nog länge för att söka till BM än, men har ändå funderat mkt på om det verklgien rä dags reddan. trivs ju ypperligt med mitt60% jobb som jag ju får förlängt tom juni o sen ett halv år till. (anledningen till ett halv år i taget är att personen som är tjänstledig bara söker för ett halvår i taget, men tillbaka kommer hon inte) Att sen plugga till BM redan nu kan ju till viss del vara lite dumt eftersom jag ännu inte kan ta såna jobb med kvällar o helger. Så är man klok får det väl vänta ett par år till även fast det är det jag vill i slutändan, men men hey livet är ju långt. Så jag vet ju iaf vad nästa steg i min sjuksköterske roll kommer att bli. O jag ska inte sticka under stolen med att jag längtar tills dess. Jag längtar tom till de där satans böckerna. Ja att få läsa om allt det där känns otroligt spännande. Så snart en dag då kommer det.

älskar mina lediga onsadagar..

Igår var jag så sjukt trött , idag känns allt bättre. Förutom att jag ännu blir så sjukt arg när jag läser tidningarna o påminns om idiotin som utspelar sig nu. Ska inte orda mer om det snart. jag vet att jag inte bör o jag vill inte heller. Kan bara avsluta allt ang detta med att säga att mina känslor ang detta är många främst besvikelse, irritation, o även lite ledsenhet..Det tråkigaste är att blitt en slags tuppfäktning o där hamnar spelarna i kläm...men men enough about that..

Idag är mina en av minna favvodar undr veckan.. lööv mina lediga dar.. Idag ska jag kila ner på stan en liten sväng bara kolla läget... Måste köpa nån slags spökdress till gummz som har spökfest på dagga imorrn, o så utklädning på familjegympan på lördag..

sen ära vänner tror jag jag det är dags sparka igång arslet igen , äntlgie äntligen tror jag att jag kan börjar träna igen. Har varit en så seg sjuak det här men nu borde jag vara i ok form för att börja lite lätt iaf, fan inte tränat på 2 veckor nu o det känns, mest i bollen, man blir så putter när man inte får träna :-) Åhh oh my god vi har ju haft främmande nu rätt länge o shit det blir rätt mkt gosaker då :-) Så jag hoppas o tror jag ska kunna börja köra igång idag..


ja ja i'll be back...
puss puss puss på er alla


..

Blir nog inget landslag... "det blir lite många matcher" Ett gemnsamt beslut från klubbens o spelarnas sida.. tolka det hur ni vill .. Men men det som jag nu verkligen INTE hoppas sker är att J blir avstängd nån match, han har ju liksom redan på nått sätt straffats nog o hamnat i kläm..

Idag gjorde tindriz års debut på ishockey rinken, ingen succe direkt, hon ville inte alls ,men vi testar nån fler gång sen när det är lite barn som åker ... Själv är jag inte i form  helt än, är ruskigt trött nu faktiskt...blir zzzz zzzz zzz länge imorrn :-)

Har kommit på en sak jag skulle vilja göra på halloween, ett sätt jag skulle vilja spöka på, men hur det berättar jag inte för någon ;-)


puss på er

duktig!

Gumman har varit så duktig o suttit ner nästan hela matcherna nu 2 matcher i rad. Har inte hänt i världshistorien tidigare o kommer säkerligen inte upprepas, men så duktig!

Surt att andra laget fick andra poängen när vi var värda  båda!

Är iaf sjukt sjukt irriterad, ja nästan så det pyser ur öronen på mig. Jag tycker hela faderullan som sker/skett är rent ut sagt sakmlig men vad det är kan jag ej förtälla, men mkt mkt irriterande iaf!!


Stackars lilla mamma som blev påkörd idag, tur att det gick bra! Man fick sig allt en tankeställare på vad som kunde skett..

men men nu dags sskingra tankarna...
 o snart dags att sova...

kan hon verkligen menat mig...

ha ha... En kollega till mig sa nyss, hör o häpna:

" Jenny det är ordning o reda på dig"

skrattade för mig själv o tänkte , jisses min skapare du skulle bara veta vilken oreda man har inne i fågelboet :-)
men det är ju tur att det tycks se ut som att man har full koll på sitt lilla skatbo ... Nej rå är fakitkst riktigt förvånad över mig själv på jobbet, för där kan man ju typ jonglera med 100saker samtidigt utan att glömma nått. antagligen för att det är så viktiga saker. Det är annat på fritiden då man knappt kommer ihåg vad man heter ibland...DÅ hade jag blitt riktigt förvånad om nån sagt så ha ha ha....

ciao puss

lönen..

löneförhöjning... nu jäklar ska det shoppas.... ha ha ha...
nejrå, den är ännu på tok för låg, men det går la åt rätt håll iaf. Innan jag pinkat in mitt revir klart här så är den nog inte så skamlig mer ;-)

återigen..

Återigen vill jag bara säga Grattis o tycka det är kul för my man!
Men nej återigen, hamnar han i kläm.
O jag måste säga att jag tycker det är för j-kligt. Man ska inte behöva stå där som spelare o känna att vilket beslut man än tar så blir det fel. antigen mot klubben eller mot  landslaget.
Att få spela med landslaget ska väl ändå vara något som tas emot med glad  besked o en klapp på axeln "grattis grabben" i stället för disskussionr om hur vida man bör ställa upp eller inte.
Skamligt o dåligt planerat från alla parter tycker jag!
För det är la rätt självklart man som spelare vill få vara med i en landslagsturnering ( om man nu kanske inte är en gammal räv, som inte ser det som en utmaning mer) , det är ju en sporre, en slags morot att det man gjort är bra. MEN att man däremot ska få känslan av att  det inte är omtyckt av det andra laget. Nej där är det fel. O varifrån si det vet jag inte. Om det kanske inte borde blitt uttagna i första fallet eller om uttagnigen borde repekteras...men det jag tycker är tråkgit är alltså att spelare ifråga själv hamanr ikläm!


Men oki. Hur du nu än blir så säger jag grattis Älskling!  Du blev ju iaf uttagen :-)

...

en i princip vanlig  fredag (förutom ett visst tryck) :

Okej hittills har min dag sett ut så här:

* vaknade kl 07.00 trodde inte det var sant, mörkt mörkt o trötter... men men dags åka o jobba...

*07.40: mötte en kollega i korridoren som tyckte jag såg piggare ut än igår, så det var ju trevlgit iaf med tanke på att man trött som fisk...

*8-9.15: Cyklat runt i kylan, gett sprutor, lagt om ben, ringt urologen,kardiologen mm mm... (okej ung här började nog trycka på....)

*9.30 Det bästa med att jobba på fredagar: FREDAGSFIKAT mumma, alltid så goda smörgåsar o pålägg. Farliga farliga kaffemaskin med choklad i men typ 1000sockerbitar/kopp...   (här kändes det lite mera..)

*10-11.30 : Föröskte övertala en pat till att få "touch his tallla lal al" men nej blank nej här skulle ingen kad dras, var bara sättas sig på telefonen igen o ringa o bestämma nya direktiv...

*11.30: Lönesamtal: ha ha ha oh lord vad rik jag är, nämen allvarligt, vet inte om man ska skratta el gråta, är ju eg bara allmän skit, liksom ingen ide bry sig.. okej fick iaf höra många fina ord om hur bra jag är :-)

*12: dags för lunch fick bli kycklingsallad från lokala pizzerian, goda sallader!! (men gissa hur det trycker på nu...)

*13: dags för lite omläggnignar, dokumentation,  vaccinationer etc.. 

*14.15: Nutid: lite fika paus... men vad fan nu vill jag SKIITA

ha ha ha... ja vet ni en sak: Vi tjejer gör oxå sånt. MEN jag HATAR att göra det på andra ställen än hemma.så nu har jag alltså hållt mig the whole f-cking day... kan inte klockan få bli 17 nu så jag får gå hem... Ja inte för den skull men för att få MYSSSAAA o  äta gott, smaska gott o kika lite film el teven kanske...





BARA TILL MAMMA:
Älskade lilla mamma vad rar du är! Men nu mår jag bättre du behöver inte oroa dig, jag lovar hålla mig på mattan (o vara iaf lite lugn) tills jag är frisk. Tack för att du bryr dig. Du är bäst!!


Puss på er alla andra oxå!!

dags igen..

Japp idag vare dags för ny match..
Matchen igår behöver ju eg inte ens nämna hugligen den var ju inte bra nånstanns.. Stackarna!
Men som sagt ny match idag o jag hoppas hoppas vi vinner, håller tummarna.

Kan bara säga så här utan att säga för mkt. Jag tycker redan det syns skillnaden på att spela med en coach som inger lugn o förtroende till spelarna. Än en som man mer "spelar under piskan " för. En till viss del ruskigt bra coach, man kan nog kalla det perfektionist., som verkligen vill ha ut max av spelarna..Riktigt bra på det han gör. Men det som  man i mitt tycke absolut inte får glömma  är att liksom skapa förtroende,lugn i laget . Så att det oxå  på så sätt känns ordentligt kul... Ja lite pojk hockey kännlsa när mål görs, det ska hoppas o skrikas i alla hörn :-)
Så visst perfektionst menvar då gärna lite laid back med :-)
Skulle eg kunnat babbla massa om vad jag känner o tycker men njet inte här o inte nu...Spelar ingen kommer ju vinna ändå :-) ha ha ha...

Nu dags hämta johanna på tåget..

ciao ciao...

yrkesskada...

EN yrkesskada man har är denna:

När jag går o kikar på sådana här fina skönheter



När jag läser storlekarna: 6.5,  strl7, el 7.5 etc...Så får jag istället upp bilder på såna här handskar



Jag får ibland tom upp bilder på vår lilla film om hur man ska ta på sig dessa :-)

Liten yrkesskada jag har... ha ha

hälsostatus...

Just nu åt h-vete..... Är säkert ingen fara men jag kände bara att hmm det här vill jag nog iaf kontakta min vc för...De hade en tid halv tolv som jag tyävrr inte kunde komma på (trodde inte att jag skulle hinna få nån tid förrän efter lunch då de skulle ringa upp mig halv elva så jag lät johan ta bilen) Men sköterskan tyckte nog ändå nån skulle lyssna på mig men fanns eg ingen tid i eftermiddag dock skulle hon ta upp det med doktorerna på deras möte o sen ringa tillbaka så vi får se...


I övrigt är väl allt ok, förutom att jag är så less på att aldrig bli helt frisk! känns surt varit sjuk hela min lediga tid :-(


Men men har iaf varit jättetrevligt ha päronen på  besök!! Pappsen fick fixa både det ena o det tredje.... stockholm var oxå jättemys , hittde mig en skön o mysig vinterjacka... behövdes!  Allt var jätteskoj men hade varit ännu bättre om man mått prima ballerina!

men men mycket neg från mig nu, blir bara så när man är sjukt less på att må dåligt,


kram på er

..

Idag, tog jag min välbehövliga sovmorgon, första på flera dar. Jag har ju egentligen varit i rätt risig form sen förra onsdagen, emn haft päronen på besök så vila har liksom inte varit tal om, mne så idag kände jag bara att nu måste jag... Åhhhh gudarns vad skönt det var!

Appropå min förkylning så håller den förhoppningvis på att bli bättre, nu är jag liksom mest väldig snorig , samt att det rosslar o river massa i hlasen när jag hostar, så hmm kanske kanske sakta men säkert det blir bättre. Tyvärr är jag liksom på gränsen mellan feber/inte feber. Men men idag ska det lunchas på stan o mysa! (sen får man väl vila lite på kvällen)
Ligger nog inget fint paket med stora krulliga snören under min säng, däremot skulel jag få kika ut nått på stan ,hihi..
Tror jag faktiskt ska kolla på ett fint halsband eller armband nått sånt.. C hade ett såå fint när jag såg henne på stan men det var tydligen nån norsk design köpt i oslo.. Ja ja we will see. Blir glad bara av en pronsstårtbit på stan oxå :-)

med andra ord kanske dags klä på sig lite snart :-)

Ta hand om er puss puss

GRACIÖS

ha ha ha.... Graciös det är nog det minsta man kan kalla mig. Nej ingen av årets 365 dagar är jag särskilt gracisös, men det finns ju dagar som är värre o ev rådande omständigheter som spär på min ogracisösa förmåga att  lyckas vara klumpeduns nummero uno:

först av allt det finns dem som snubblar till, kanske halkar lite, eller ramlar lite lätt. Och så finns det även dem som gör vurpor, rejäla vurpor: o sist men inte minst kommer jag som gör DUNDERVURPA

Tänkte visa er det genom att summera denna formel:

Tag först ett par nya, lite förstora, skiiitsnygga skor:



Lägg till lite vin innanför västen:(fast som sagt klumpeduns är man 365 dar om året, men kanske inte så här....)


Tag sen o lägg till, förrädiska, lömska trappsteg i mörker på krogen, (det var visserlgien bara 2 trappsteg, men det räcker gott o väl när man tar ett kliv):



RESULTAT :
En mega stor vurpa som slamrade till rejält, och vad fan man fick ju några sekunder då "all the attention was pointed to me" Får väl se det från den sidan :-) ha ha fyyyy satan vilken vurpa....

Så idag sägerj ag bara aj  AJ AJ aj aj.... dessutom svullen ankel :-(
Men vet ni det var det helt klart värt, hade en toppenkväll! o dag...

På tal om vattkoppor...

My man har varit ifarten igen.. Gick o pratade med mamsen om vattkoppar när gubben plötsligt kläcker ur sig:
Dessutom väldigt eftertänksamt o på fullaste allvar:

"Vattkoppar det har jag inte haft många gånger"


(öhhhhh???!! GAPSKRATT::: nej för man brukar liksom bara ha det 1 gång...)

MIN SÖTNÖT!! LOVE U SOOOOO!!!!

snart kommer dem...

Nu sitter mamsen o papsen på tåget ner hit, ska bli mys!
 Tyvärr har jag feber nu, (det tråkigaste är att det är sån feber med värk i kroppen oxå) men  som vanligt kommer väl inte det hindra mig. Måste ju mysa med päronen mina :-) Om jag är jättesjuk på lördag däremot, då gråter jag nog.. :-( nejrå så illa är det inte men det vore jättesynd, men nej nej nej det kommer jag inte vara!
Tur förresten att jag bara kände att jag inte hann träna imorse, för ananrs hade jag garanterat varit nere på gymmet, vilket kanske inte är bra med feber... (imorse hade jag mest värk i kroppen o kände mig hängig, insåg sen att "hmm  vännen du har nog feber..")

Idag är jag såååååååååååååååå GLAD för min goa vän Sara, hon har lyckats med första delen av sitt mål, o jag är både stolt o glad för hennes skull!  hon har kommit in på polishögskolan, wiihooo ska bli så kul följa hennes framfart senare!¨Sagt det typ 100a gånger redan men återigen, STORT GRATTIS! Mys o njut nu idag! (trist vi inte kunde ses, men  vi kör på nästa vecka istället!


Har varit sååå fint väder hela veckan nästan ,men idag har det regnat lite, typiskt bara för att mor o far ska komma, hoppas det åfr vara fint väder istälelt ås man kan vara ute o mysa lite...

Lite höstmys har jag o tindra haft igår iaf:

Löven var intressantast att leka med... :



Kände mig iaf på sånt här "överraska gubben" humör idag o köpte han en present. se så fina saker han fick:



Gubben är för övrigt iväg o tvättar bilen nu o ska snart komma hem med nån "hämt mat", jag är liksom inte sugen på nått idag, men lite flott får man alltid ner...
sen tror jag att jag o gumman ska fixa tårta så den är färdig till imorgon fm när mormor kommer men schhhhh säg inte för dt är ju en överraskning till henne!

Enkelt o snabbt..

Mmm enkelt o snabbt tycker jag om när det är i köket.. :-)
Detta var ett superenkelt recept som jag kan rekommendera, tog bara typ 5 minuter, o blev jättegott:

          Pastasås med kräftstjärtar:

*1 purjolök
* 1 förpackning kräftstjärtar
* 1st förp Kelda citron sås 
* valfri  gärna färsk pasta
* Citron


*Strimla purjon o stek i smör , rör i citronsåsen, häll bort "lagen" från kräftstjärtarna och vänd sedan ner i såsen.
Serveras med färsk pasta och lite citron som  pressas över.

Voila snabbt, enkelt o framför allt GOTT


..

Surt sa Räven:

Hjärtat har skyhög feber igen, eller hon måste iaf haft det i natt. Så varm o dessutom yrat på sä där konstigt som hon aldrig gör annars o massa hemsk hosta :(  Det som var bättre igår på dagen... Det tråkigaste är ju att vi igår förberedde för att ta med matsäck till dagis, de skulle ju ha mysig utflykt i skogen idag o tom äta lunchen ute... Vet ju hon älskat den här dagen.. men men kommer säkert fler dagar...

Åhh hur ska de på jobbet klara sig utan mig??
Nej skämt o sido, men fan känns faktikst ganska tungt, vet vilken hemsk dag det var idag, syntes på scemat redan i fredags o vi fick justera om lite här o där.. Såna där saker  får det att  kännas lite i min mage fakitkst. Specillet dessa gånger när man inte är sjuk själv. Jag fick iaf inte tag i min boss, men sa att om det behövdes kan jag komma in o jobba på eftermiddan då Johan är hemma. Får väl se om det ringer... Känns extra dumt så här dan innan man blir långledig.. men men, jag kan inget göra åt att hjärtat är sjuker...Förhoppningsvis vet alla som har barn att det ofta får feber o förkylning iaf nån gång på hösten...

helgen...

Innehållit både det ena o andra...

Blev lite coktail mysi fredags med damernao  gubbz hängde med grabbzen, var jättrevligt, fick testa både den ena o tredje drinken...Jag är ju superdålig eg på vad drin kar heter o så, Om jag beställer en drink så är det ofta "gör vad du vill, inte för söt o itne för sur" ha ha... Fast en favvis sen innan har varit Blueberry mojjito o även whitelady..
Men nya favvisar är Strawberry daquiri o Cosmopolitan...

Som från ingenstans så blev gumman sjuk, C sa när vi kom hem att Gummz blitt rätt hositg.. o ja på lördag morgon var det ett faktum..Dock ingen feber då, så vi åkte på barnkalaset, men efter det oj oj var ingen pigg tjej vi kom hem med, på kvällen blev hon stekhet. Vägrade ta panodil, tror febern var riktigt hög, för hon liksom yrade o pratade så kontstig, visst lite så där i sömnen men ändå itne som hon brukar..men men readan idag har hon ingen feber igen utan bara hosta...
Men idag blir en soft dag.. sitter o spanar runt på nätet lite...

Småsaker jag vill ha är:
Dessa fina från Cultdesign: 

Typ så fast den tredje vill ja ha en tom kub, för diskborsten..
o i badrummet vill jag nog ha en tvål, o en tandborste samt ev en ljus..





Nya påslakan:

Från laredoute.se







Dettaa coola/roliga knivställ:


FInns tex på coolstuff.se


oj oj listan kan göras lång...

äntligen..


Ni vet ju vad jag älskar:       POLLY

Så jag kan ju inte annat än att älska detta recept:

POLLYKAKA:

3 Ekologiska ägg
2dl Råsocker
100 g Smält smör
200g Mörkchoklad
1/2 dl Vetemjöl
En nypa salt
1 Påse Polly

Vipspa äggen och socker poröst, smält smöret och rör ner chokladen. Rör ihop äggsmeten och chokladsmeten väl och tillsätt mjölet och en nypa salt. Sedan vänder du ner påsen Polly. In i ugnen 175 grader och grädda ca 30 min. Servera med vaniljglass...


ohhh my god, måste prövas här snart, mumsfillibabba :-)

(tur att man spanade runt lite i blogg världen o fann denna goding )




Bara fredag kvar..

Eller fredag dag kvar sen är det helg :-)
Ännu inte bestämt mig vaddan som ska ske på kvällen, coktails or not thats the big question...

Sitter iaf här i soffan nu o känner mig allmänt ofräsch. Nyss haft mysbesök av H. Trevligt! Men oj man känner sig inte sååå frech när man jobbat hela dagen skyndat hem o hämta från dagga, kocka ihop middag o sånt.. "arbetande småbarnsmamma " kände jag mig verkligen som :-) Insåg att det verklgien stämde 1 helt år sedan vi dansade loss tillsammans nu, det håller ju inte...skärpning!  Men men allt trevligt träffas då o då..

Igår var'e mys hemma Hos S o A, gumman tycker jättemkt om att hälsa på dem, hmmm hon tycker om alla deras spännande böcker ha ha..Jag tycker oxå det är dundermys, alltid så trevligt utan att egentlgien göra nått, man kan verkligen liksom bara vara... Hoppas planerna för den närmsta framtiden håller nu, vore allt trevligt...



..

Igår blev det vinst, kul... J fick göra mål wiihooo, det var la lite extra kul dock...
men nej vet ni efter matchen när man gick upp o hämtade käk o såg hur många man egentligen känner i laget så kändes det för jäkligt, jag tycker det är sjukt tråkigt för grabbarna o jag hoppas hoppas hoppas verkligen att de får sig några poänng snart!!!  Men vad sjutton det har ju nyss börjat så kämpa på nu!!!

Jag o gummz är iaf själva större delen av den här veckan...Kommer typ inte se gubben på hela veckan.. Jag jobbade ju igår hela dan o sen vare match, o idag har han åkt bort kommer hem natten på tors o fre jobbar jag hela dan..Jag ska nog glida ner på spinning en sväng snart..(om jag orkar) Fast hmm skulel behöva fixa lite ärenden på stan, isnettj ag msåte köpa en almanacka , blrjar vara mkt saker hålal rätt på i huvudet mitt nu...
Imorrn, måste jag in på vc'n på personalmötet då "högsta hönset" kommer, för att höra lite vad som tänkts, vad som sker o hur tankarna går hos övrig personal...
Längtar redan tills jag får hem min slarviga, slöa, sega men åhhhhhh så underbara gubbe, lite mysigt få sakna ändå.. :-)
Till helgen blire nog en myshelg, en riktigt  sån här dunderhelg för tindra med bio, gympa som pappa ska få följa med på oxå den här gången o så barnkalas...Kanske hinna klämma in lite "pröva åka skridskor tid" om ledig tid finns i nån hall...Ska bli bli sjukt mysigt o jag längtar massa efter den helgen att bara få vara hela familjen tillsammans, mys  á la family franz!

Är ladies night på lördag o har blitt tillfrågad om jag vill hänga på, men nej tror vissserligen det skulle vara sjukt kul, även coktail party på fre som jag ej bestämt mig för ännu, men tror det blir mys mys mys för hela slanten istället.känner som sagt mest för en mys mys mys helg med personerna jag älskar mest i världen, passa på o mysa lite bara vi, sen har vi besök nästkommande helger, samt ev ett bortabesök inbokat med.. vilket självfallet oxå blir mys men på ett annat sätt :-) Ibland behöver man liksom bara vara lilla familjen o ha en mys helg med.. o ja det är det jag ser mest framemot nu, en helt vanlig, ledig skön helg med min familj!

idag är inte heller en vanlig dag..

För idag har bästa mamma födelsedag! stort Grattis till Mamsen! Present får ohn när hon kommer, längtar massa nu, känns nsätan som att vara liten o sakna mamma o pappa, är ofta så när det gått ett tag o nu har man ju inte setts sen mitten på juli så visst det börjar vara ett tag..

Fick även veta att J's syrra kommer på besök här i slutet på oktober, blir oxå väldans trevligt! ska bli kul höra om hennes planer med henens nya projekt, kommer nog bli superfint!!

Appropå projekt, hörde om ett program på radion idag. Ett program jag aldrig brukar se därför att jag nädå har tummen mitt i handen. Programmet är alltså Äntlgien hemma. Det är sååå frustrerande för man om man råkas se på det o ser sååå fina saker det gör så spritter det ju i fingrarna o man vill oxå ha lika fint. MEN om man då vågar sig på att testa, nån liten yttepytte sak. Tror ni verkligen det är så lätt so mdet ser ut eller blir lika fint för jennybenny: nejhe ni det kan jag berätta att det blir det INTE......
Till saken, jag hörde alltså om den här sässen av det programmet o den kanske man ändå måste kolla in så där nångång... Den här sässen ska nämligne handla om att de renoverar upp ett helt hus. de har alltså köpt ett hus som behöver totalrenoveras. Ja de köpte det för den nätta summan av 5.5miljoner, huset ligger på lidingö o är 250kvm, så hmm nog lär det säkert bli fint alltid.   o i slutet av sässen hoppas det sälja det i direktsändning, man underar ju för vad?! Så lite nyfiken blir man ju ändå på den serien i år, bara kika in så där nångång iaf......


vet ni vad det är för dag idag...

Idag är ingen vanlig dag... nej för idag är lilla gummans fördelsedag...

Oj oj vad tiden går. Lilla lilla goskrutten Agnes blir hela 1 år!! Stort Grattis till lilltösen!
Grattis i efterskott till storasyster, som fyllt hela 3 år...




Även litet grattis till mig på namnsdagen.
Gumman var så söt kom inrusandes till mig imorse när jag stod o fixade iordning mig för att åka till jobbet. "Mamma mamma idag är det du som har bollibompa namnsdag" :-) Söt ungen min... (har ju vanlig namnsdag men på Bollibompa har de även ett namn som inte finns i almanackan som har namnsdag varje dag, så min namnsdag var ju eg den vanliga... )




jobb jobb jobb... ja vad ska man säga.. nu jobbar personen som slutat iaf, jobbar kvar som doktor så det var ju bra!! men vad ska man säga... tvära vändningar hela tiden... man orkar liksom inte bry sig hela tiden, eller det gör man ju såklart men det är jobbigt.. så jag hoppas nog komam in på utb ändå (fast tror intej ag gör det men hoppas kan man ju....) Fast hmm om allt bara är stabilt o läget under kontroll så trivs jag ju bra... Fast barnmorska är ju ändå det slutgiltiga målet... :-)o känner mig redo ta det klivet nu, snart...

ikväll blire hockey, var i valet o kvalet i morse hur jag skulle göra men klart jag ska gå är ju dessutom mot dear dear lule.. lite känslig ikväll. Klart jag håller på vårt lag men hmmm hoppas verkligen lule tar lite pinnar snart de måste dem, men ok kanske inte ikväll men sen får de allt rassla inte lite poäng...heja heja heja...

..

Började dagen med vår lilla gympa tripp... Är sååå mysigt o man blir ju faktiskt svettig själv :-)
Sen  vare lunch time o så brummade vi ner o köpte lite lördags godis o en film, där är vi just nu... känner mig så trött o seg idag... fast bara man vaknar till liv blir nog allt fint.

Tänkte baka med gumman idag, mest för hennes skull för att hon tycker det är så skoj..Men nej ni jag bakar inte hela vägen, köpte ett typ färdigt dag paket man bara tillsätter vatten o jäst, men sen ska vi knåda resten, så snart finns det ny bakta bullar á la franz style.. ja iaf i em nu slöar vi ju lite...

Måste köpa nya sängkläder, sett fina på hemtex som jag vill ha... (intresseklubben antecknar, antar jag ha ha)

Har sökt barnmorskeutb nu, den började visst till våren så jag slängde in en ansökan, (vet inte om jag jobbat nog länge, men söka kan man ju alltid), så då var det ju det här med tålamod, jobbet jag sökt kan man söa en lång tid till o denna utb kan man ju söka ända tills 15okt, så hmm jag vill ju veta nu nu nu.... men men kommer jag inte in nu, kommer jag ju söka igen o igen o igen senare..

J's match började först sent idag, trodde den börade typ  fyra, osis, ommer hem så sent nu..

Var mys hälsa på hos "grannarna", lilleman trivdes så fint hos mig, såå söt, var mys se alla ungarna pyssla på med lite olika saker  i hörnen, ha sina olika funderingar , gumman trivs så bra ihop med deras kidz...Saknar alltid tallis lite när man är där på besök..

strul at work som vanligt...

                             * Jobbet:
Suger just nu! Har tydligen hänt massa grejjer ,chefen har fått sluta omedelbart bums (vet inte riktigt hur, o varför, vilka omständigheter..), = en läkare mindre till kanske, vilket vore total katastrof, turbulent bland andra personalen just nu. Känner mig bara less, kändes sååå bra nyss, men till lsut lessnar mna på att det aldrig bara kan få kännas bra utan att det alltid ska hända nått... det ledde mig till en annan sak:

                           * cv skrivning:
Har sökt ett jobb idag, ett jobb som jag gärna gärna skulle vilja ha. Har ju bestämt mig för att läsa till barnmorska sen, men hmmm ska kanske avvakta ett tag o se om det tar sig i  brasan eller inte...Men iaf så känns detta jobb som ett bra jobb på vägen. dessutom tyckte jag det var superkul när jag hade praktik på en sån avdelning hemma. Men vi får se, söker ju eg heltid o jag vill helst inte jobba mer än 75%, sen är det det där med kvällar o helger men kanske skulle gå o fiffla till ändå, ja ja jag har iaf sökt. Däremot har jag inte så stora förhoppningar på det, då det sen ett bra tag tillbaka är anställningstopp i vårt landsting, vilket innebär att det väldigt väldigt sällan är tjänster ute o när det väl är så är det nog måååånnnnnga sökande o min erfarenhet är ju inte allt för stor :-( men men jag har iaf sökt, så håll tummarna nu kära vänner!

                         *kroppen:
svider o värkar, aj aj aj mina stackars lår...

                          *ang problemet i förra inlägget:
Dear friends don't worry, åter igen är det eg ingen fara, ville bara ventilera mig lite... o visst jag tycker ännu det är jättetrist o det gör mig ledsen, men som sagt det är ingen fara på det stora hela så don't worry :-)

                          *helgplaner:
Ja få se nu.... hmm på ett tag brummar bilen mot tallis för mys med "grannarna", käka lite kvällsmackor o se på idol...
Imorrn är det förstfamiljegympa, sen hem o ta det lite lugnt.. o så sen hoppasj ag på att kika på matchen med nån/några damer, antingen med kidzen hemma hos nån eller ute o käka.. we will see..
Söndagen står tråkiga tvättstugan på schemat, men tänkte nog även förröska klämma in en bio där med gummz blev ju inte av förra veckan...


                            * Middag
Jeps dags för det nu  så so long everybody!


..

Idag har jag varit hemma från jobbet då jag känner mig lite smårisig form...
Åkte dock ner p åstan för ett spec mission.. handla lite nödvändigheter från Apoteket så som Ipren o Baffucin, även lite flourtabletter stod på shoppingslistan...
På vägen till o hem från apoteket hann jagi n på en gardin affär o hittade nya gardiner till sovrummet, perffa! Höstmys därmed nu :-)
Gick även in i nån lite klädesaffär, samt såg alllllllaaaaaaa som var ute i såååå fina höstkläder, men ska erkänna jag inte hittade nått eller hmm känner mig lite tveksam till shopping just  nu.....för faktiskt är det så o ja det är nog enda gångerna i livet man ser framemot det... men ja jag har börjat längta rätt mkt till att få bli tjock o fet igen ha ha... vet att det kan ta en hiskelig tid o så.. men hmm suget efter att bli fet har iaf kommit... o i mitt fall brukar det bara säga poff så är jag fet.. alltså inte "det som killarna tycker är roligast" utan jag menar poffet efteråt när det väl är klart.. oh my jag brukar bli stor som ett hus på en gång hi hi men som sagt suget finns men sen får man väl se när o hur OM det blir....Men är iaf inte på värsta shoppinghumöret för mig själv just nu... Istället längtar jag efter att få handla pyttesmå kläder igen.. JA jag har tillslut blivit smittad av alla småttingar omkring mig...
Ibland har vi tom sagt varför vi väntat så länge, men i andetaget efteråt säger vi att det var bra, dels pga att J kanske känner sig mer tryggare i sin roll som spelare o jag har återigen landat ordentligt efter en fakitkst rikktigt riktgt jobbig tid ett tag, en jobbig tid som jag hanterade på HELT FEL sätt, men men nu när jag väl landat o så känns faktiskt allt (ja det mesta såklart) prima ballerina.. Jag är så lycklig med min egna fina lilla familj som jag älskar över allt annat... Finns nog faktiskt ingen annan, nej ingen annan som vi, family franz är allt lite speciella ,men oj så älskvärda ha ha... :-)


Men hörrni.... Nu vill jagi nte att ni alla går o kikar hela tiden efter om jag blir tjock.. för nej det kan mkt väl oxå bara bero på allt gotta som jag stoppar i mig, jag är dessutom sån som brukar börjar tjuväta gotta innan oxå , liksom dra fördel av det så mkt man bara kan o sen slita som ett djur efteråt :-) o dessutom så är jag ju bara sugen på att bli fet, inget som rä sagt att jag Ska bli det ha ha

En liten tråkig sak har dock hänt idag, vad det är kan jag inte berätta, men det fick mina tårar att rinna, kändes konstigt att inte ens kunna gråta ut hos min gubbe, för helst av allt ville jag nog bara gråta som ett litet barn o bara bli tröstad... men men ja gjort är gjort o hur mkt jag än vill kan jag inte ändra på det som skett o om man inte kan försöka bara se framåt så kan jag inget göra om än jag känner mig väldigt ledsen över det... (torkar åter tårarna) men men nu ska iaf jag bara se framåt...kan inget annat göra så det är bara face it liksom...

GISSA VAD VI GÖR NU?!


Svårt ...



nej kanske inte... tänk efter.....



det vi gjort de senaste lediga stunderna vi haft...................





tittar på............................



24, nu säsong 5 oj oj oj vad bra det är :-) har ni inte sett så kika