sugen...

sugen på att se på bond... :-)
Gissa varför för Daniel Craig...oj oj oj hela hans uppenbarelse är ju så god damm beautiful... Folk skrattar lite åt mig när jag berättar vilkewn scen jag minns från förra filmen: he he... Jag älskar scenen när han är naken o stackarn blir piskad, men herre min skapare vilken kropp...
jisses amalia, klart gubben får med mig på bond ha ha ha....



Finally får jag gå snart gå hem... Där hemma väntar lite god mat o cider eller vin ska bli förbaskat gott o det är jag helt klart värd!!  
Idag gjorde jag nått osm återigen visar hur förbaskat snäll jag är ha ha.. Vill inte kalla det god gärning för jag ser det då verkligen inte så. utan mera som att bara ställa upp för en vän. O om det är omvänd situation kanske inte handlar om samma sak men nått annat litet bekymmer man råkar ut för så hoppas jag ju att det finns guldklimpar som ställer upp för mig med... det är väl liksom lite det vi är till för. Att ställa upp o hjälpa varandra. Fick iaf celebert besök på jobbet idag o det var riktigt trevligt om än jag kände mig lite stressad, nåja  ses säkert snart ändå hoppas jag..

nej ni nu beger jag mig hemåt...

Hoppas alla får en dundrans mysig kväll
puss puss

Kommentarer
Postat av: Sanna

Ha en riktigt sköööön helg hjärtat!

Saknar er, vi borde ju ses snart. Vi har ju MASSOR att prata om ;-)



Puss!

2008-10-31 @ 18:40:27
Postat av: Anonym

mmm mysprata MASSA vill ajg!!!! :-)

kram kram

2008-11-04 @ 15:20:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback