bäst även om han inte är bäst på just det..

min äiskling är fanimej bäst!! Grymmast o skönast!
Men han är lik förbanant inte bäst på matte, men bäst ändå ha ha..

Han går omkring o muttrar ,vart hittar man miniräknaren på mobilen:

vaddå  då frågar jag..

Ja men vad är 10% av 350hkr...

-35 svarar jag typ utan att blinka o båda faller vi ut i gapflabb...

ha ha inget mattegeni som nån fick för sig på en fest i sommar, men härligast!

stor puss till min darling

Hemma i helgen...

Hajen o kakan är tydligen hemma i helgen o överlämna pucken el vad det nu var..
Lyssna in denna små coola låt på youtube: Haj o kaka :
http://www.youtube.com/watch?v=4WoP_mOdLl4

kul!!


Ikväll kan det väl inte bli annat än kul?? Först seger i matchen ha ha o sen så partylarty.. Jag hoppas bara att govännen bestämmer sig för att följa som planerat, blir lite upprörd annars, vore tråkigt, ja ja mest för henne som missar det roliga... nog om detta här..

snart msåte man la påbörja sin transformation lite smått...
från trashig 2 barnsmorsa till  softistikerad hockeysupporter, o finally till partypuma





...

Mina  oerhört dystra dar för nån dag sen fick tack o lov en naturlig förklaring ... JAg blev faktiskt riktigt orolig öfr mig självdär ett tag, kände mig så rå deppig o schitzohelt plötsligt, så när jag på morgonen dan efter gick på toa o upptäckte att min mens återkommit efter uppehållet sen jag var gravid, ropadej ag till Johan ,glad faktiskt  o berättade vad som hänt. Han förstod nog inte min glädje först men sen när jag liksom förklarade att det var som en lättnad förstod han vad jag menade...
Jag brukar inte vara så där pms ig, men jag antar det var en blanding, dels att det var första ggn på ca 1 år man fick det o sen även att man faktiskt var sjukt trött oxå...
ja ja nog om min lingonvecka..

Imorrn är det dags puma till sig lite o ha välbehlvligt tjejmys o så ut i vimmlet en sväng.. nice! först kika lite match o hejja som f-n... För här upp i norr skådas inga röglefans så långt ögat når ;-)
En extra hälsning till Freddan: Ni har inte en chans imorrn!!!Lär sopa banan med er :-)

pustar ut...

Det var inte så illa som J först kom hem o sa utan trippen kortades av en del, tack o lov!
Känner mig ännu ,lite trött o sliten men men alla har vi ju såna perioder.. Till helgen ska jag iaf verkligen försöka komma igång så smått med träningen ordentligt igen eftersom J är på hemma plan  ett tag sen..

Idag har varit en riktig hemma dag, skönt! blev inga skrillor, kärran var inte klar då kanske får bli imorrn istället... vi får se.. Ska nog in till stan iaf kanske..
Har hängt med lite goa vänner ikväll iaf, det var noce som vanligt! Tindra trivdes som fisken i vattnet...


men men nu time se färdigt filmen "State of play" sedan kika in förra avsnittet av mammas pojkar

Tindra kommer bli glad...

JAg tror min tjej kommer jubla när jag hon kommer hem. Hon har nämlgien fått en alldeles egen namnsdag ,25juli..
Ingen big deal men för henne verkar det vara det :-) Hon tittar ju alltid på det där på bolibompa o surar ofta ihop lite när det inte är hennes dag, så nu har sötisen iaf en egen dag :-)

(troy verkar även han ha en engen dag, 8 december..)


Idag hänger jag nog bara hemma tills t kommer hem, sen blire lite skridskor o maxi tror jag, ekar liksom tomt överallt tom blöjorna är i princip helt slut..
imorrn åker J bort IGEN, 3 dar för en match i sundsvall, hur kan det vara möjligt??!! Inte omställningen till 2 barn som är jobbig, utan det faktum att  pappan, min älskling aldrig är hemma. JAg sakanr liksom det här vardagsmyset som knappt hinns med, ja ja nästa vecka är e landslagsuppehåll iaf så då är det på hemmaplan iaf..

på lördag är det galej för damerna, men hör o häpna: jag är inte sugen.. Ja jag vet hur det blir nog kommer jag bli sugen(kanske) men i dagsläget känns det inte så lockande, spec inte när killarna har träning 9 på morgonen, tufft bli lämnad med ungarna då o kanske inte må så  där super... ja ja får la kanske kika in nån outfit imorrn iaf, utifall att.. Jag ska då ta mig ett wineglas i pausen o till middan o lika bra vara förberedd då o ha kittet redo iaf för då brukar suget komma :-)  Hmm vet man borde ta sig i kragen o bli sugen, det skulle nog vara välbehövligt med tanke på all tid man är just själv.. så får la helt enkelt rycka upp mig lite o hitta fram partytarmen igen :-)

ja ja nu dags ta tag i tvättberget, det har liksom växt o växt o växt, nu msåte det bort, men det är redan tvättat bara inte orkat vika o det kan ju vara lite små mys göra framför teven ibland, ja jag vet tokiga jag!

kram på er

regnar ännu..

men inne känns det bättre!
igår var en trött dag för hela family franz.. o på mig yttrade sig genom gråt gråt gråt..
hade dessutom stött på flera av mina känsliga punkter under helgen som gjorde allt så mkt värre.....
O då eskalerade mitt dåliga samvete över allt, att tiden inte räcker till eller egentligen orken, för att  ibland när det finns små tillfällen att kanske leka lite med tindr (såklart man gör det oxå men ytterligare ett tillfälle)  o dåliga känslan av att inte träna, har knappt ens prommat i veckan, visst igår em fanns tiden oxå men inte orken... o det är då det blir som jobbigast när tiden eg finns, men inte orken innfinner sig..
Jag får nog inse man inte är nån superwoman man måste liksom bara få vara oxå o det är förbanant lika bra det med!!

Idag ska jag iaf vila vila vila för första gången sen troy kom på eftermiddan, så håll tummarna att man får sig några timmars sömn, jag längtar efter att få hålla om Johan o slumra till så som vi alltid passade på att göra när Tindra var liten...
Sen blire match ikväll, nice hoppas på vinst, men kommer J göra mål, tveksamt vi kom av oss i rutinen,  missade även förra matchen o se där inga poäng ha ha ha...


ingen lust..

Inte på humör blogga idag.. för trött o sliten!

Helgen har varit fin ändå tack vare goda vänner omkring sig! O det är inte tungt fysiskt, inte alls, bara känslan av otillräcklighet o lite annat som gör en nere.. ja jag känner mig lite nere just nu.. har nog grinat säkert  25ggr i helgen... (bra jobbat jenny!)  Dåligt samvete om man gör si, men tungt för en själv om gör så, vet att det är båst på det viset men inte helt optimalt, men det alldeles optimala känns liksom rätt svåruppkomligt. Gäller att hitta den där bra balansgången för att ALLA i familjen ska må bra... De jag främst tänker på är tjejerna i familjen , grabbarna i familjen tar liksom den tiden de beöhver  av sig självt liksom..
Vill inte att T ska komma ikläm o känna sig glömd el undanskuffad, få känna sig som de svarta fåret titt som tätt, om än självfallet rätt ska vara rätt o man måste säga åt. Det tråkiga är nog just det när man varit själv att man fått känna sig som nån jäkla polis hela helgen.. Och det gillar jag inte tanken av, jag vill ju liksom få tid vara mysmamman oxå, men men har nog bara varit lite mkt nu kanske..

INTE mening skriva för att få massa "du är så bra" kommentarer, för nej även jag vet jag inte gör allt optimalt ibland men jag försöker så förbannat gott jag kan..

Ibland känns det ju bara skönt få skriva av sig lite o på så sätt rensa skallen...
Det tokiga idag blev liskom att jag nog på nått sätt laddat för att J skulle komma hem, få gråta av mig i hans famn lite, o så blev allt bara tok tok tok...Han trodde liksom jag gjorde det för att han tränat o var senare än en del andra, o blev liksom lite sur för det, men det var ju  inte grejjen utan bara känslan av att han var hemma o jag kunde pusta ut få berätta hur det kändes men det hann jag liksom inte innan det blev missförstånd...
Ja ja jag har iaf förklarat lite nu så det känns bättre... även hunnit gråta lite för han :-)


Oj oj oj ett regn höst depp inlägg, det blir bättre i promise, i veckan!!!
Ps jag ska få köpa nya glasögon för priset j fick som matchens lirare, 2500kr, wiihooo bara det gör en ju glad :-) återkommer säkert med bildero sånt när jag prövar mellan olika varianter....

En sak som är bra är att när man gråter i regnet så syns inte tårarna lika väl, för nu ska jag ut o traska

kram på er mina gofisar!!

det vägde verkligen upp det...

tidigare år har min födelesdag kanske inte varit så kul, visst jag har la typ fått köpa mig nått fint så där men liksom inget mys pys över det hela. .. men i år så vägdes det upp med råge!
 Han tog mig verkligen på orden när jag sa "det enda jag önskar mig är en natt på hotell o få sova en hel natt"

För det blev både mat, bio (brölloppsfotografen, rätt rolig film faktiskt!) o sen hotell mys, oj oj oj vad nice det blev.. Hela em var jättelyckad. Jag fick det jag vile sova en hel natt o även lite mer ;-) he he he


ska inte gnälla men men nu äre dags för lite reality o imorrn bitti är det dags för 3e f*cking helgen i rad som tillbringas själv med barnen.. blää för det, men tack för vännerna runt omkring!! Skönt det finns flera helgensammstående än jag :-)

nu sova sova säng säng sova sova säng säng


..

Ät upp er strumpor!!!

När vi var hemma sist när Gumman var nyfödd o bebis så var det en del sk förståsigpåare, fans som skrev/ sa att j inte spelade bra pga att han nyss fått barn.
Inte riktigt velat erkänna det men varit lite orolig att det skulle börja tungt o att dessa personer skulle börja snacka så igen. För det är ju liksom inte särskilt kul för mig höra det (även om man  vet det inte beror på det)..Så alldeles i början var jag helt nojjig över det där o frågade flera gånger om det gick dåligt pga att han var trött, el om skadade sig för att det hände si el så... men han skrockade alltid o skakde på huvvet som att jag var en knasboll som ens funderade på det...

men iaf till dem som sa så förra gången att det skulle berott på det:
Ät upp er strumpor o skit ut dem o ät upp dem en gång till.. För nu har tom andra barnet kommit  o inte spelar han särskilt dåligt för det ;-)




..

Ensam helg ovanligt.. NoT!!

Ja ja helgen har varit nice ändå även om pappan i familjen varit på vift. Det blev så att jag o ungarna slaggade hos mina päron  hela helgen faktiskt, Skönt! Tack för all hjälp!

Lördan var jag verkligen i valet o kvalet, glida ut el inte. Orka el inte? Värt det el inte?
Jag valde att glida ut, kände det skulle vara nice  få komma ut o träffa lite folk, (förutom alla mammor träffar hit o dit som oxå är jättetrevliga men på ett annat sätt..) allt blir så intensivt när man är hemma själv så mkt, ibland känns det som att det bara snurrar, blöjor, ersättning, nattning, tvätt o duschning i huvvet på en.. Så det var gode gott koppla bort allt det för några timmar...

Om än jag  hade kunnat hoppa över känslan som infann sig i mitt huvud på söndagen!
(men lördan var trevlig men mkt trevligt sällskap!)
Just ja hade innan dess, 2 rara damer med barn på besök hos mig o kikade match, nice!

Är förresten sur sur sur jsut nu. Hatar när man lyckas klanta sig!! JAg började min måndag morgon med att slå in fel pin till banken 3 ggr, suger stort!!  Bhövde verklige kirra en sak där idag, blä blä blä...

Nu måste jag skynda mig in mot town o kirra massa ärenden..  sen är det föäldramöte ikväll jippie (men innan dess ska jag då pröva på indoor w)
Tis  får jag tydligen inte planera in nått spec på em/kvälle,n spännande :-)
Onsdag kanske en utflyktstripp el så griller på em..
Torsdag massage, lek o så hockey..
Sen lonely helg igen... med besök till momor inplnnat iaf, hon vill ju få en glimt av lillskräpet vårt :-)

Kolal in min "LillGubbe"




en bild som fick mig att skratta mitt i min irritation: Ni vet känslan av att ha 3 barn, JAg tycker den illustreras rätt tydligt här:  Lillen  sitter i sittern o har börjat gnälla, stortjejjen har bajjsat ropar "färdig" JAg springer runt o packar upp alla grejjer sen hela familjen varit brta några dar, vad gör den så kallade pappan i familjen??? ! : BADAR, när jag ropar o säger torka hon du, du är ju nädå där. O man får till svar: Men jag badar ju. Då kände jag bara. Jag har fan 3 barn!! ha ha ha

 

Ja ja han fattade till sist vinken, skrattade oxå ,för jag liksom sa till han .Nu har du f-n kommit hme. Nu är du inte kvar på nått hotell o kan gldia o hoppa i ett bad mitt i all kaos... Han muttrade o skrattade om vartannat, nej fan här blir det då ingen ro ändå ( Surprise vill du ha ett lugnt bad så bada när kidsen sover kanske..)

 


ändrade planer..

Igår blev inte mkt som planerat!

Jag hade fixat iordning mig o skulle just hoppa in i bilen när telen ringde. Var en go vän till mig som var sjuk o behövde barnvakt, tvekade såklart inte utan  trippade dit o passade deras guldklimp. Troy var så rar att han sov hela tiden så jag behöve inte oroa mig för att ha händerna fulla...

Sen kom avlösningen hem o jag fick lugnande besked! Tack o lov man hann bli lite orolig o jag ska erkänna jag kände mig lite ledsen , för när nån blir lite mer sjuk än vanligt så kommer alltid de där tankarna "tänk om" (inte nu att jag trodde det var nått jätteallvarligt så ,men mera tänk om det hade varit det o det gör en alltid nedstämd..) fick även  förfrågan om jag kunde ställa upp o hjälpa till på kvällen. Självfallet tackade jag ja, var liksom inget att fundera på. Bara styra om sina planera o göra det bästa möjliga av situationen..
O det gick bra på kvällen med!
Även för gubben min he he Det verkar liksom som att de gånger mina torsdagar blir smått omkullkastade o ändrade planer så blir hans mera briljanta.. Så vad som väntar min nästa torsdag vågar jag inte tänka på..

Huvudsaken är iaf att vännen mår bra!
Hennes mamma måste bokstavligt talat ha kastat sig på planet hit o det gör att jag får rysningar på kroppen o nästan tårar i ögonen. För jag VET att hade det där hänt mig under nån tid vi bott långt ifrån våra nära o kära så hade hon gjort precis samma sak. O det värmer i kroppen att veta det. Att trots att det kan kännas långt borta så finns de alltid nära om man verkligen behöver det! KÄRLEK!!



..

Blev ingen indoor w igår. Tickets var slut, blev ganska sur jagh ade ju laddat för det där! Ja ja fick köra lite styrka istället blev lite hafsigt o lite här o var men men  var nog ändå helt ok första dag på gymmet annars hade väl tx mina armar avldit.. Idag harj ag mera träningsvärk..

Idag blire ingen träning utan det blir en prommis från stan.. måste kirra lite ärenden..
Sen i eftermiddag massage oj vad mys! (alltså för lillis) o så lek för tindra, perfekt får J vila innan matchen..
ungarna ska vara hos päronen under matchen o sen ska vi dit o sova, känns redan blä inför morgondagen då J åker bort igen ,hela jäkla helgen...

men men time to go soon... see u

..

Snart dags för indoor w... jisses ska min kropp verligen orka med det ha ha...
ja ja bara tuta o köra!
Min egna lilla kärleksgrotta fick godkänt med beröm idag ha ha... så även där tuta o kör ha ha..

cyklade dit o herre min skapare märktes man inte spinnat på ett tag, trodde röva min skulle avlida .. men nu ska här brännas fläsk.. från vildsvin till minigris iaf ;-)

idag var det riktigt skönt ute, härligt ta sig ut i friska luften på promenader måste bibehållas...

Appropå bakning: när jag väl ser ut att lyckas (muffinsmix ha ha ha) då jävlar sitter jag här o drömmer så dem typ nästan blir brända... typiskt mig!!

Ja ja time knapra i sig en banan så man orkar med träna.. ciao världen!





..

sååå jäkla skönt! Igår var det dags igen för att känna hur det brinner o svider i kroppen, åhhh fan vad det brände ha ha... Trodde nog jag skulle avlida vissa övningar på coren igår... Tyckte ryggövningarna var rätt tunga brukar inte tycka det känns så där, men antar det är för att man burit på sitt knytte i 9 månader o att det inte blitt så mkt träning under den tiden som tänkt.. den roligaste träningen under min graviditet var nog vattenspinningen i lugano ändå, mest för grejjen, sitta där på en cykel till italienska låtar o knappt fatta vad instruktören säger (hon kunde inte engelska) men jag lärde mig öka o minska ha ha... sen fattade man ju ändå eftersom man spinnat en del innan...

På cirkus en timme är det dags för min efterkontroll, jag  tycker det känns bläää... men skönt få det gjort...
ikväll ska jag nog testa indorr walking, sen blir det bonde söker fru ha ha idag är det ju speeddating programmet, brukar vara rätt kul se på det...

har plockat fram varmdunjackan o det är såå mysigt burra in sig i den, för jisses det är kallt nu, eller eg inte mot för vad som komma skall, men det sägs väl det blir ändå lite varmare luft när snön väl är här...


stiga åt sidan..

Åter igen var det dags...
åter igen fick mina planer gå i kras..
mina "viktiga saker" som jag planerat in för länge sedan, bokat tid o sett framemot, blev på en sekund inte värda ett skit.. utan måste bara flyttas på o planeras om.. Jippiiie tänker jag för typ hundra gången...

Nu var det för er kanske en väldigt ytlig o inte så viktig sak.. o visst även  jag inser ju att inte världen går under av detta..men jag blir ändå besviken..

Jag hade alltså tid att fixa min fransar idag, vilket iofs verkligen verkligen behövdes göras nu de håller verkligen på att rasa samman.. Efter det hade jag tänkte stanna på stan,äta ,kirra 2 ärenden innan det var dags för träning o sedan möte..hade sett framemot denna egentid..Med en sambo som är borta så mkt så behöver jag verkligen  att få komma ifrån ibland, träna, promenad en fika whatever..
nu gick det inte att få en ny tid imorrn som jag hoppades på utan första tiden var på lördag kl 15. visst det funkar ju, får fråga mamma o pappa. Jag vet ju att dem ställer upp men känns just nu inte kul ändå behöva fråga dem mer än nödvändigt.. De ställer ju ändå upp titt som tätt..ville även att j skulle få vara ensam med barnen lite , bra för dem allihopa.. ja ja får höra med päronen kanske de kan komma in till stan o ta en fika med mina barn i en timme...

inser att det säkert låter väldigt gnälligt o så över en småsak.. men ni vet säkert hur det är,ibland kan ack en så liten sak kännas viktig där o då för just dig, så självfallet infinner sig besikelsen när det uteblir...

får fundera o strukturera om dan nu.. ja ja läkarkontroll av troy  idag oxå..


...

Söndag fylld med tindra aktiviteter som vanligt.. först kalas sen funky kidz..
Efter det blire nog att äta kansek tacos eller nått blev som sugen på det, men vi får se kyckling o bulgur lockar oxå lite...

allt med sport blev bara bjas igår.. Förluster odåligt spel, blä! Ja ja många matcher kvar i hockeyn iaf så bara rycka upp sig o ta nya tag! Jag hängde iaf hos vänner o kikade, det var trevligt o magen blev full med gosaker ha ha...

Vädret är kalasfint med minusgrader, men härligt med sol o klarblå himmel... borde hinna promma idag ,men även sugen dra med mig killarna i familjen på stan för en fika o lite nya myssisar till troy han växer ju så snabbt..
ja vi får se, känner mig lite seg iaf...  

imorrn ny vecka igen...planerade saker för kidzen:
mån lite babysång..stan kika in villervalla rean , ha ha
tis tindra ledig från dagis, o troy har 2 månaders kontroll hos fru doktor. Möte ang träningen
Ons, jag ska på efterkontroll, blää för det men skönt få den gjord..
Tors:babyamssage, sen lek för tindra, kaffe för mamma, hockey på kvällen, med el utan kidz får vi se..
Fre: barnen hemma från dagis, j åker bort igen (skräll..)

o så ska det börja tränas i veckan... helst redan idag men hmm det orkarj ag nog ändå inte...
ensam mamma söker..






den morgonen räddad...

Japp mamma fick dra sig in på favvoämnet imorse för att få till det här med strumporna som tydligen var ett himla bekymmer för vår tös få på sig idag:..

de skulle slängas i soporna o det ena med det tredje.. Men så när hnon gömmer dem bakom ryggen i rump/troshöjd så snitzar mamma till det o säger:
" Men inte viste jag att du kunde bajsa Strumpor, hello kitty strumpor dessutom"

 Japp så var den morgonen räddad, tack vara lite skitsnack ;-)
Så enkelt kan det vara ibland! Sånt skitsnack är då fan bättre än den andra sorten, blä för den ha ha


löjrom en sen torsdagskväll...

Älski var faktiskt riktigt bra igår, som typ alla var.. Men han belönades iaf som bästa lirare..
 o ja med den korgen kan han gärna få bli det igen..  :-)

På torsdagskvällen fick jag alltså hem 2 flarror med mousserande vin,  tunnbröd, massa massa löjrom ,lök ,gräddfil o mkt torkat renkött, yummie! Tänkte först skåla i bubblet men vi väntar tills idag ;-)

Grabbarna hade tydligen sagt nått i stil med "är du inte garanterad idag så vette fan..."
Men som motsvar till det säger jag bara: Vill ni pippa med nån som är stel som 85 åring, skriker aj när man rör i han, som så upphetsande gräver upp sitt finger så långt upp han kan i snoken när ni romantiskt ser på film, Nej tack inte jag... ha ha ha... Han var ju så torr i näsan som han sa det...
ja ja men förutom det är han ju grymmast o vad fan vi får pippa ikväll istället , ni vet lite lulliga med bubblet i magen ,ha ha i like it.. :-) Ja alltså smålulls sex.. det är väl det bästa som finns ha ha ha ha..

Den andra killen i familjen är för övrigt så söt nu! Jag hade liksom lagt massa urväxta kläder på skötbordet men inte hunnit/orkat plocka undan dem. Så gissa vad som åkte på han idag när Johan klädde han.  Japp kläder som låg framme, så nu ligger han här  i för små kläder, ska byta på han snart men inte orkat än..

Stortjejen dundrar runt i sitt rum, har stängt dörren för att överraska o städa men det går tydligen inte som hon vill, för jag hör hon gasta o gorma där inne, bästa vänta in monstret o se hur hon löser situationen...brukar gå över..Hon är väl som jag var när man var tonåring ( o ja lite ännu) Jag kan bli sjuk arg, smälla i lite dörrar, men sen kan jag inte vara sur länge. Jag hatar nämligen surkänslan o jag hatar att vara ovän med nån.. Så visst det kan gå hett till först men sen  går det över lika fort... Ibland är det så dumt, för Johan vet ju han lätt kan få mig att skratta, jag kämpar in  det sista men böjar alltid garva åt han :-)

ja ja nu ska jag väl rätta till båda problemen som mina 2 barn har för närvarande... innan våra husdjur  ska in i dammsugarburen, ja jag brukar försöka samla in mina råttor där då o då...

4timmar..

4 timmar hr gått sen fadäsen på fikat hände.
Mat i magen, glada miner, pigg o glad. Känns lovande! Hoppas det håller sig så!!!

Kan ju förmedla att pappan i familjen verkligen höll sig på sin kant innan han åkte, intstängd i sovrummet innan han smög sig iväg...  Hoppas det går bra lira idag trot lite ont på ett ställe. Ajabaja herr flower skada min gubbe så där ;-)

Är förövrigt så förbannat sugen på godis! blir less när jag liksom är inlåst nu, Johan måate då köpa hem snarra ,karra, godis, gotta, kalal det vad sjutton ni vill JAg behöver godis i min mage  helst för en stund sen men senarei dag går oxå bra :-)

Det svarta fåret-...

I eftermiddag fick  jag verkligen känna mig som det svarta fåret för en stund :-(
Vi gick nämligen på "liten o stor" direkt efter dagis. Tindra tycker ju om sånt där o så tänkte vi vara lite snäll med pappa så han fick vila innan matchen..

men man kan säga så här det slutade inte så fridfullt som planerat!
Vi hann nämligen bara fika, allt var lugnt, vi satt i godan ro, Tindra gick iväg o lekte mådde hur bra som helst, troysan vaknade o ville ha mat. Då kommer tindra tillbaka o precis som jag fattar vad som håller på att ske, så sker det: Lillan kräks  bara rätt ut  vid fikabordet ...Stackarn! (o stackars alla runt omkring)Fick skynda oss till toan o så sen snabbt packa ihop våre grejjer o hafsa hem..
Det var där man kände sig som det svarta fåret. Såklart folk förstår man inte kommer dit med nån som är sjuk o att de förstår de hände så där, men känslan innfinner sig ändå.. för magsjukan är ju det som alla skyr som pesten (jag med!) o nu råkade det ju vara just mitt barn som drog spyan rätt ut vid bordet...

Kan villigt erkänna jag var så mesig att tårarna faktiskt kom när vi kom hem.. blev bara  så tokigt allt! Hoppas inte vi smittade ner nån (om det nu var magsjuka o inte bara nått hon käkat.. el fikat för mkt..) Synd för gumman som blev så olycklig o förklarade att hon inte hann säga till i tid "det bara kom"  (förklarade så klart att det inte gör nått sånt händer..)
Även tråkigt att mysplanerna gick i stöpet, skulle ha kidzen hos mamma o pappa under matchen o sen åka dit o sova...  Ja ja matchen ser vi ju lika bra hemma så det gör inget...

Tindra verar då piggelin, sjunger o pärlar. först druckit blåbärssoppa när vi kom hem inget kom upp. Nu ätit  lite mat oxå  som gick bra. Men för tidigt ropa hej än...
Ni vet iaf hur det är med magsjuka man börja liksom genast må illa själv, bara nojjar över det där att man ska bli magsjuk...




Innan allt det där hände hann vi vara på babymassage, jättemysigt! (blir nog ännu bättre nästa gång då troy kanske inte är lika hungrig...)
Fick mumsig middag igår av jägaren själv o hans goa familj!, yummie!

ja ja hoppas på vinst idag!!!! ( o inget mer kräkande!)


vad är det för dag?

Vad sjutton är det för dag egentligen??
Tycker allt bara blir knas av dessa  roadtripps som J gör. Igår kom han ju hem igen  o på nått sätt fick det mig att känna som fredag. Tindra var ledig från dagis. blev fika på stan o som extra mysig dag, ja det kändes som fredag..
fickvferkligen klura vad sjutton det r för dag idag.. det tråkiga är ju att helgerna inte känns lika mysoga som helger brukar iom att man är själv så jäkla mkt..

Idag öser regnet ner utanför fönstret.. fick precis mess om jag o lillis skulle haka o träna. Hade jag bara vetat lite tidigre hade jag följt. Nu sitter jag här oklädd, utan bil, inga regnkläder el paraply= orkar inte ta mig ut genom dörren.. Har annars kännt mig rätt pigg idag, tack vare det var "min" sovnatt..
Överraskade tom älski med  frulle uppdukat, hade tom plojjat till det o satt på datorn brevid med hans favvo sajt, tänkt först sätta upp nån v lokalblaskorna el  kvällstidningarna, då vi itne har tidningen i pappersformat. Men kom snabbt på han mer skulle uppskatta blocket ha ha ha..
Han blev jätteglad över detta o sa det gång på gång. Gör ju en själv glad. Tänk vad roligt det kan vara göra små saker o få nån annan glad.. Glädje smittar av sig :-) (tyvärr andra känslor oxå he he)

Tänkte först dan var perfekt för "lite" andra missions= Städa hemma + yttertrappen. samt röjja undan o fixa ordning i tindras rum eller fixa i garderoben.. men nej jag orkar inget av det. Har iaf fixat iordning bland tindras teckningar o målarböker, det behövdes. Tänk vad hon äslkar att rita vår lilla tjej...


hmm kanske kanske ska skura trappen ändå, ska se om min lilla känguru unge som sover i bärpåsen på min mage nu behagar fortsätta sova i sin säng då kanske man gör ett litet ryck...



...

Sitter  med täcket i soffan nyss kikat på film som jag valt :_) O nu snart snart äntligen dags att sova.. Mmm I like it so much (de timmar man får sova..)

Dan har inneburit, barnsång, lunch på stan, lite handling, sushi, kladdkaka, ljuvligt bad med tända ljus, skum o tvättmaskinssurr i bakgrunden.. Filmkik..

Det underbara med tvättmaskinsurret kan jag förklara. Det gjrode alltså så att när jag stängde dörren så var det bara JAG o mörkret. JAG mina tända ljus, det skummande sköna varma badet JAG hörde bara mina egna andetag för en liten stund. Det var ljuvligt få stänga ute resten av min familj för ett litet tag :-) För att sen öppna dörren o åter vara tillgänglig för mat, rapning, nattning etc..

Läste precis ett rykte om att ett rysslag vill ha mustchgubben,  ja men vad f-n ta han!! (ha ha ha)Så man slipper höra obviusly nått mer i sverige, för pyser han tror jag nog han gjort sitt i sverige.. (förstår dock inte hur nån så bra lag kan vilja ha han...)
Läste även de väntar snöoväder över stora delar av norrbotten. Please please don't let that be here!!!!

nä nu ska jag sova.. så man orkar upp imorrn.. men tack o hej!




namnsdagsprat

här hos oss är det mkt prat om namnsdagar just nu...
Sa till tindra jag hade namnsdag imorgon. Hennes svar blev :Igen det hade du ju i Linköping"  (tänk vad de kommer ihåg)

Sen funderade hon ett tag och så kommer hon springande till köket o utropar:
"Mamma har du oxå skickat in en teckning till Bolibompa" (bolibompa namnsdagen alltså..)hi hi hi

 


premiär...

idag blire premiär för dagis på måndagar...
o premiär för babysången! får se om vi även går dit en sväng o hänger efter dagis beror lite på..tveksamt idag blir nog senare i veckan..

var iaf helt slut i knoppen igår efter allt tjohej med tindriz...o hoppades på en tidig kväll, tog sitt lilla tag söva t men tillslut somnade hon själv, yes ett micro steg tillbaka mot rutinerna som fungerade så bra i linkan (blev lite si så där med dem rutinerna i schweiz när vi inte hade dagis o kunde sova länge varje morgon.. mamma var ju inne i värsta trötthets perioden just då oxå ha ha)
 
men sen är jag riktig glad över natten! lill T var rätt orolig på kvällen bara åt o åt o ville bli buren, somnade vid 22. Han började knorra vid halv 1 o jag tänkte genast NEJ inte nu igen orkar inte med en till  sån här natt själv men tack o lov så lät han bara ett tag o somnade om. Nästa gång han vaknade så var klockan tjugo i 5. Jag trodde inte mina ögon...reste mig upp o skulle ge han tutten men somnade om ,men klockan 5 var det dags för mat o så somnade han om sen men vid halv 7 var det dags kliva upp. men även där microsteg åt rätt håll hoppas hoppas det fortsätter så!!:-)

har även snappat upp det hae ramlat ner lite snö här o var,ingen som ligger kvar me ändå..bläää vill inte ha kallt!!

ruskväder..

Idagä r det inte liak fint väder ute, idag är det snåt här riktigt höstrusk ute... (men vi har ju haft fint så otroligt länge att man eg inte ska klaga..)

Lite synd bara det är sånt väder när man ska iväg o flänga hela dan..
från 11-16.15 har vi 4 olika missions som måste utföras. Fast skjutsa johan till hallen kankse han kan fixa med nån annan vore gött!

From i eftermiddag blir man själv igen till tis em, lite blä känsla över det men men det blir nog fine det med.. Beroende på väder imorrn får jag se om det blir prommis till stan eller buss.. tisdag är tindra ledig från dagga tror vi ska åka in mot barnsången...

just ja ikväl ensam mamma måste man ju kika på. O imorrn hollywood fruarna, måste kika på deras galna life...

Blev förlust igår, trist! men många matcher kvar än! Mina kidz skötte sig bra igår. Troysan sov sig igenom matchen igen, o tindriz satt  stilla nästan hela tiden förutom då hon var upp o busade med B1 och B2..


Just ja Tindrizen är verklgien kär i en kille i laget "På riktigt" som hon så fint sa det..
Det första hon frågade när hon vaknade "Får jag gå till P" (inte ett ord om övriga familjen som liksom brukar vara de hon frågar efter...)

Tindra uppmärksammade imorse: "det är KAMELbullens dag idag" Sötnöt.. fick rätta till det till KANELbullensdag..
(hmm hon ska ju på kalas idag o där lär det nog fikas rejält plus att det blev godis igår o sov hor mormor natten innan host host...Så hos oss blir det då att fira kanelbullens dag nån annan dag..)

surade inte hela dan...

Ville baar förkunna det för er: Att jag gick faktiskt inte omkring o var trött o sur hela dan igår.. Nej ni så här på eftemiddan när jag brummade mot gammelstad för att droppa av mian barn för några timmar. Solen lysta o det var så fina färger ute  o gubben var hemam i stan igen (dock på träning) Då blevm an genst lite piggare..

För hur det än är att det är jobbigt att vara själv så pass mkt så finns det även en viss tjusnig i det... Man går ju inte direkt varann på nerverna.. utan man får längta efter varandra o sakna varann.. Så det var nog därför jag tyckte solen sken lite extra mkt igår :-)

Stackars älski han o en annan kille hade köpte varsin (dyr) body lotion till sina kvinnor. När johan gav den till mig så var det liksom inget spec,inte ni vet osm när man bruakr få nått. Så jag fattade ju inte han hade köpt den till mig. jag liksom skrockade nått till en annan tjej om Jaha vart har han fått den härifrån, jag trodde typ han köpt den till sig själv.. eller jag trodde ju faktiskt inte han köpte den utan fått den från någon.. De hör inte till vanlgitheterna att johan köper sånt till mig, spec inte eftersom jag inte direkt bruakr använda såna där dyrlotions ..så jag fattade inte alls detta. Skämdes lite när jag förstod det var en present ha ha..

Sen blev det mys i biomörkret el mys o mys så mysigt är det ju inte när man ser såna filmer Men oj vad dem är bra. Längtar redan till nästa film kommer!
Andra filmer jag vill se är Snabba cash o  nästa film av twilight...

Vad dagen bjuder på får vi se.. Jag kanske måste brumma iväg o tjacka en näsfrida o koksalt till gubben, o så kanske en ny väska ja vet inte om jag nog måste springa in på gröningen en sväg oxå, jo jag tror det, vore som gott med lite vin ikväll ;-)
Eftermiddan består av hockey... Hoppas på vinst idag..

kram kram på er

kontraster..

Åter igen dessa kontraster..
Från härliga morgon till h-lveteiska natt!
Denna natt går till historien so men av de jobbigaste hittills.. JAg var så trött när det var dags kliv upp att jag bara ville lägga mig ner på golvet o sova så känner jag ännu..
Mina ungar har väckt varnadra om vartannat..

känner ibland även att det f-n är so matt vara ensamstående fast man inte är det.. Nu borta hem ikväll men åker igen på söndag eftermiddag.. wiihoo säger vi i resten av familjen! Not! Surt vara borta 3 dar för EN match som de dessutom förlorar.. Nej när det kommer till resdagar så önskar jag verkligen lule låg lite närmre till saker o ting..

Avstyrde dagens tripp till teknikens hus pga att orken helt enkelt inte fannsdessutom verkade min tjej vara rätt törtt hon med. Så  vi fick besök här istället för lite mys o lunch.. myset infanns sig väl först men utbyttes sen i tråkiga toner.. min tös var helt enektl för trött för att umgås idag o det yttrade sig inte så bra. trist!
Fick ha ltie serious talk efter det o ja nu ska vi snart åka iväg mot gammelstad.. hur jag ska hålla mig vaken på bion är en annan fårga nåja jag får ju snutta på min älskling iaf :-)

ska försöka få t att sätta på sig jeansen o strumporna igen.. så vi kan glida iväg..

härlig morgon!!

För en gångs skull har vi faktiskts haft en helt bekymmersfri morgon! Det brukar nämligen kunna bli lite extra tjafs de mornar vi ska iväg när pappa är borta men idag busade vi tom o knäppte kort:

Redo för en ny dag:



förra veckan skickade tindra äntligen in sitt efterlängtade brev till bolibompa: Hon lyssnade spänt imorse när det var dags för dagens bolibompa namnsdag men idag var det inte hennes tur heller. Hon har alltså gjort en teckning o´skickat in o önskat bolibompa namnsdag. Hon säger det varje dag hon ser det där: Hoppas det är mitt namn idag..



Håll nu tummarna för att dagen fortsätter lika bra!
snart prommis in till stan, sen blire att jag o ungarna åker ut mot storheden,lite handling som vanligt! T ska få köpa present till kalaset, lite slömiddag med maxbox o så hem få besök av laura, kika hockey hoppas på vinst!!!