kontraster..

Åter igen dessa kontraster..
Från härliga morgon till h-lveteiska natt!
Denna natt går till historien so men av de jobbigaste hittills.. JAg var så trött när det var dags kliv upp att jag bara ville lägga mig ner på golvet o sova så känner jag ännu..
Mina ungar har väckt varnadra om vartannat..

känner ibland även att det f-n är so matt vara ensamstående fast man inte är det.. Nu borta hem ikväll men åker igen på söndag eftermiddag.. wiihoo säger vi i resten av familjen! Not! Surt vara borta 3 dar för EN match som de dessutom förlorar.. Nej när det kommer till resdagar så önskar jag verkligen lule låg lite närmre till saker o ting..

Avstyrde dagens tripp till teknikens hus pga att orken helt enkelt inte fannsdessutom verkade min tjej vara rätt törtt hon med. Så  vi fick besök här istället för lite mys o lunch.. myset infanns sig väl först men utbyttes sen i tråkiga toner.. min tös var helt enektl för trött för att umgås idag o det yttrade sig inte så bra. trist!
Fick ha ltie serious talk efter det o ja nu ska vi snart åka iväg mot gammelstad.. hur jag ska hålla mig vaken på bion är en annan fårga nåja jag får ju snutta på min älskling iaf :-)

ska försöka få t att sätta på sig jeansen o strumporna igen.. så vi kan glida iväg..

Kommentarer
Postat av: Cammi

Varför lyckas barnen alltid ha jobbiga nätter när man är ensam med dem? Slår liksom aldrig fel! Hoppas du hinner ta igen lite sömn i natt även om J har match i mon och också behöver få sova...konstigt nog behöver ju karlar alltid få sova ;-)

2009-10-02 @ 20:07:01
Postat av: Sussi

Det blir inte alltid som man tänkt sig...

Hoppas ni får en härlig kväll, det är du värd du starka kämpande kvinna. Hoppas J skämmer bort dig med massage och pussar och en massa mys. tack för en smarrig lunch och så ses vi ju i kyrkan nästa gång, det blir lite ovanligt ;)

Kram

2009-10-02 @ 21:01:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback