...

Tänk vilken skillnad det gör få komma hem till ett hem som ser välstädat ut o det doftar middag från köket. Det är liksom så mkt lättare fortsätta eftermiddagen kvällen på ett bra sätt. Slippa komma hem toktrött o bara känna hur alla måste bara fortsätter :-) Nu kände jag HARMONI!
 
Jag erkänner jag njuter lite de dagar de är jag som är borta sent, även om jag såklart gärna har familjetid. Men det är som skönt ibland slippa vara den som är själv hemma med barnnen o styr o ställer med middag. 
 
Det rör på sig med uppsatsen. Det är mkt jobb nu men samtidigt skön känsla att det går framåt. 
 
Känner lite pirr i magen inför imorgon. Spec eftersom jag skulle börja med att bli presenterad på deras personalmöte... mer info imorgon :-)
 
 

ser framåt...

Kan inte riktigt rå för det, ska bli jättekul med praktik snart igen, men samtidigt längtar jag bara tills den är klar. Det känns som att veckorna fram tom v43 är galet hektiska. Så först v43 kan man stanna upp o andas o njuta igen. Det längtar jag efter!!
 
Det här veckorna är iofs fyllda med en del roligt oxå men det är mkt måsten o fix o trix för att få ihop livspusslet.
 
På onsdag gör jag min första o ev enda introduktionsdag på nya jobbet, spännande minst sagt! Måste köpa ett block innan o helst förbereda mig med massa frågor jag vill veta svar på innan hon lämnar över stafettpinnen till mig.
 
Veckan är även fylld med d-uppsats jobb, 4 intervjuer ska rasslas av o sedan skrivas, kondenseras mm.. 
 
Helgerna under hösten/vintern verkar vara vigda åt dottern o makens sportande... Ja det blir mys kika iaf, i år skulle de tydligen ha matcher i innebandyn oxå :-) Sportmamman kommer vara på plats :-)  innebandy lör kl 10 och basket sön kl 16. Det är tur vi liksom sällan ändå har lediga helger ihop. Då gör det liksom inget. Bara mys ha småfix o trix att ordna med :-)
Blev för övrigt tillfrågad om jag ville vara med o hjälpträna i basketen men jag kände nog att nja tiden var lite dåligt tajmad nu. men vem vet kommer fler år... vet inte varför jag kläckte ur mig.. nja men lagledare kanske... känns inte riktigt som tid för det just i år men vi får se...
 
 
 
 
 

välkommen hem till ekorrhjulet...

För det första minns jag inte heter det hamsterhjul el ekorrhjul??
 
Det är en typisk sak som skett många gånger när min man varit på resa. Man pratar (det man hinner) skickar rara sms, o berättar man saknar varandra! Ska bli mys ses o pussas etc... Det gör liksom att den som är på resande fot kanske bygger upp en bild av mottagandet när man kommer hem. Nått i stil med att världen ska stanna o man ska stå där med öppna arma o bara ge en stor stor kram o hela världen står stilla....
 
 
Tro mig jag skulle önska det var så oxå... Tyvärr är det alltsom oftast "Välkommen hem till verkligeheten" Som igår då kom J precis  när det var första infon om basketen som Tindra börjat, samtidigt som Troy inte hade tid lyssna på det utan ville leka med alla roliga bollar... "Så det där himlastormande välkomnanade" blev liksom hur jag pekade o viskade "Gå o lek med han i korridorren". Efter träningen var det bråttom bråttom att handla, för sen var det fotbollsträning (krockar nu i 2 veckor innan fotbollen slutar för säsongen) så inte mkt till mys där heller, hungriga uppspelta barm... Sen hem mötas av en ivrig hund. Får nån slags blick o kommentar i stil med "hur mycket har hon fått vara ut". Jaa sååå var det med det välkomnanadet för sen var jag sur som ättika, fällde ltie gravidhormonstårar oxå o snyftade att han minsann skulle hört vad grannen sagt "om jag gör annat än går ut med hunden".... ekorr/hamsterhjulet snurrade på med hämtning, lämning på fotboll, middag, dusch, nattningar... 
Efter det var man gode trött.... o ja ännu lite sur över hund kommentaren ;)
 
Men det är liksom ett faktum som hänt flera gånger. Det är som svårt förstå. Det kan verka som att "hmm visst vad du saknat mig" men det har vi såklart. Det är bara så att "bara" för att någon kommer hem så slutar tyvärr inte resten av hjulet att snurra. Jag skulle önska det var så. Visst är det så ibland. Ibland är det så att han möts av stort välkomnande i hallen o nån mysig middag på bordet... Men det darlingen måste lära sig är att han  liksom är borta typ mer el mindre hela tiden o då blir det liksom lite av en del i vårt lilla snabbt springande hjul det med....   Det blir nog inte samma sak som när någon som alltid är hemma o reser bort en helg eller två per år... Då blir det mer speciellt. Men när någon reser iväg kommer hem 2 dagar o sedan reser iväg igen.. så blir det inte på samma sätt. Men ABSOLUT så saknar vi han när han är borta. O absolut ska jag försöka bli bättre på att visa det när han kommer hem, men han måste sluta förvänta sig att livet ska pausa för att han kommer hem!
 
ha ha virr virr virr :-) :-)
 
 

En fredag som rann iväg...

Igår var vi på ikea hela långa dagen. Hann kika in på tapetaffären först.
Barnen ska byta rum, Tindra ska få ny säng nytt skrivbord en soffa. Det ska tapterseras om, nya gardiner, lampor etc. SÅ det var en del plock...
Men nu är vi på G.  Bara taklampor till barnens rum kvar... (eller nog finns det andra saker oxå men av de större sakerna)
 
Idag ska lillgubben på sitt första riktiga kalas. Ni vet sånt här man får inbjudan i lådan av dagiskompisar. Klart han varit på kalas innan, men nu ska mamma liksom bara droppa av han. Vad hände med tiden ?? 
 
Jag borde fixa i vår klädkammare idag den är under all kritik men vette fan om jag orkar börja med det idag. Dessa klädprojekt har liksom en tendens ta en evighetstid...
Samma gäller hallgarderob plus byrå samt lilla skrubben i hallen... Fast samtidigt skjuter man det bara framför sig blir det då aldrig gjort...Men är själv med barnen hela långa dagen o natten så kanske får bli en annan dag ändå :-) 
En fika på stan o beställa tapter tror jag iaf ska planeras in!!

ibland undrar man...

Ibland funderar jag på vart man får allt ifrån. Jag undrar hur en drömtydare skulle tolka denna dröm. Jag var på trav med kungen. (fattar ni trav... jag är väl inte det minsta intresserad av kungen, o vart i hela friden kom han ifrån...)
Sen var jag på apoteket o köpte en hel arsenal med tamrirriterande medel o bulkmedel...Det kan jag iofs förstå.. Jag är så trög i lilla magen att jag tom drömmer om att få bajsa rejält ha ha....
 
 

1143-om_du_har_riktigt_dryga_barn.jpg

Jag tror dock att det kan ha varit denna bild som fick mig drömma om vår konung, såg den igår o skrattade gott :-)
 
O så lite seg mage på det....

ont-i-magen-t14815_195891028.jpg

Där har vi min dröm....