En fredag som rann iväg...

Igår var vi på ikea hela långa dagen. Hann kika in på tapetaffären först.
Barnen ska byta rum, Tindra ska få ny säng nytt skrivbord en soffa. Det ska tapterseras om, nya gardiner, lampor etc. SÅ det var en del plock...
Men nu är vi på G.  Bara taklampor till barnens rum kvar... (eller nog finns det andra saker oxå men av de större sakerna)
 
Idag ska lillgubben på sitt första riktiga kalas. Ni vet sånt här man får inbjudan i lådan av dagiskompisar. Klart han varit på kalas innan, men nu ska mamma liksom bara droppa av han. Vad hände med tiden ?? 
 
Jag borde fixa i vår klädkammare idag den är under all kritik men vette fan om jag orkar börja med det idag. Dessa klädprojekt har liksom en tendens ta en evighetstid...
Samma gäller hallgarderob plus byrå samt lilla skrubben i hallen... Fast samtidigt skjuter man det bara framför sig blir det då aldrig gjort...Men är själv med barnen hela långa dagen o natten så kanske får bli en annan dag ändå :-) 
En fika på stan o beställa tapter tror jag iaf ska planeras in!!

Kommentarer
Postat av: Cicci

Mysigt med Ikea och pyssel hemma. Har ni fortf inget Ikea i Luleå?
Ikea är ju perfekt på många sätt, billig lunch, barnvänligt och perfekt häng när man är mammaledig :-)
Jag saknar dig massa.

2012-09-02 @ 10:40:23
Postat av: Anonym

Nej inget Ikea i Luleå ,utan Haparanda... Jo men lite långt för häng härifrån ;) Det var dock perfekta platsen att hänga lite på när man bodde i tex schweiz man fick liksom en dos sverige ändå, till o med svenska flagga i köttbullarna :-)

2012-09-10 @ 08:37:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback