3 flygningar senare..

Efter en morgon som starat redan klockan halv fem, men trötta barn som man fått väcka så började vår avresa mot landet bortom atlanten.

En resa som jag förfastats lite över samtidigt som jag längtat. Kvällen innan jag skulle åka när jag packade  ihop hemma. Så insåg jag verklgien vad betydelsen av ett riktigt hem gör. För nu blev ju inte det här riktigt starten som man hoppats på. Så ångesten över att lämna sitt kära hem, vänner o familj gjorde sig rätt lätt påmind. Jag tyckte såklart ändå det skulle bli kul..
När jag lämnade .s kunde jag inte låta bli säga : "Hej då huset"  när jag låste igen dörren och gick.

Flygningen gick bättre än väntat. men på Newark blev jag svettig. Det var mkt kånkande, och få fram pass, formulär, fylla i mera formulär, hålla troy på armen och förklara för tindra... Fixa en bagage vagn, få upp 2 stora resväskor en vagn o allt handbagage och samtidigt ha ett barn som inte kan gå.. mm vagnjäveln ville ramla av hela tiden så man fick hålla den i ett fast grepp och med andra styra och manövrera babagevagnen o hålla fast troy så han inte skulle klättra ur den..
Sen då.. alltså ursäkta mig: men kan de inte fokusera på andra personer. Nej då ska de fråga o skriva upp vad förslags barnmat man har med sig. var tydligen väldigt viktigt veta om jag fört in bananer el äpplen i landet.. jesus vilket bullskit liksom... jaja vi fixade det. och nu är vi framme på hotellet. Var galet trött igår. men barnen har klarat om omställningen bra hittills.

Var en härlig syn träffa darling igen. Även om bland det första han sa till mig inte var det väntande kanske.. ha ha.. Men iofs kanske inte så oväntat heller.. Love you darling men jesus... efter en lång resa o mötas av dina ord.. ha ha ja jag ville bara skratta.. Vad det var lämpar sig inte att skriva ut här... ;-) Love you to in all ways!! 
 
Nu sover hela min familj.. eller tindra är vaken men ligger under täcket och ser på barnprogram. Ikväll blir det cirkus och idag hoppas jag få besöka köpcentrat som finns här...

Har faktiskt träningsvärk i armarna efter igår :-)

Just ja frukosten på hotellet går inte upp mot i sverige. fanns frukt och youghurt (dock bara en , o den var  garanterat fet.. emn riktigt god..) sen var det äggröror och bacon, french toast.. Ett stooort fika bord. De enda bröd som fanns var rosbröd, ett vitt alt och sen ett som såg ut som nån slags chocklad bröd, sen fanns ett som nog skulle vara lite nyttigare men nej det såg inte direkt hälsosamt ut heller... Ja ja kaffe, yoghurt och frukt är inte fy skam :-)
Och nej jag är la inte den som är nyttigast av nyttigast. men jag förösker faktiskt. Och fruktosten vill jag inte börja sådär.. kanske kan lyxa till det på lördag el söndag.. men vill helst inte visa barnen det där bordet alls.. nej munkar till frukost känns inte som ett nödvändigt alternativ!!


Försöker busa bort lite energi på arlanda...


Tindra var nöjd med skärmen i stolsätet framför sigg och lillis slog igen sin blå ett litet tag...


En sovande lillebror var visst sååå sönt.. tillslut lite för söt... råkades väckas innan han sovit klart (2ggr) men jag tror iofs det bara var bra för kommande natten. Och störde inte nämnvärt resan heller. mer än att jag aldrig knoppade på långresan.. dock somande vi alla 3 på kortaste flygningen :-)



..

Igår hade jag till en början som vanligt nuförtiden helgdepp! Ja jag tyckte det blev fan ännu värre när solen sken ha ha..

Funderade länge om man skulle orka åka på matchen men sagt o gjort så fick det bli och det var ett bra beslut!
Väl där velade jag länge om man skulle orka gå med ut sen el inte. Kände mig inte pepp för det. Men efter vinst o tankar på att man snart inte kan göra det på samma sätt så blev det så. Och det var ett bra val!
Det var trevligt , surrade med folk. Sprang på fina Ninis som jag inte sett på sååå länge. tyvärr blev det inget mycket dasngolv för mig (det ångrar jag idag, fan älskar ju o dansa!!) och det var nog där nina var queen!!
Satt o surrade rätt länge vid ett bord. Pratade om saker som egentligen inte har med mig att göra men som på något sätt ändå berör en. Ja sån är jag som människa. Det är aldrig roligt när en människa far illa, förstör sitt liv och sin kropp på ett sånt där sätt! När folk som står nära förösker fånga upp den trasiga lilla fågeln, men tyvärr är den inte redo för att bli hjälpt och då går det inte. Sorgligt!
Nåja sen brummade taxin hem o jag slocknade nog fortare än jag lagt huvudet på kudden!

Idag har jag cyklat till morsan.. Blev lätt illamående av detmen gött i solen. Sen hemma med besök hela dagen, Sköntoch trevligt! men är ruskigt trött nu... Troy är hostig o rosslig, såå håll alla tummar ni kan nu för att vi får en bra natt!!!

Har precis läst att på onsdag är det dags igen då görs nya utgallringar. Gud jag blir faktiskt lite nervös i magen.Spännade se vad som händer o sker... Ja ja vår framtid på andra sidan atlanten kommer närmre och närmre...

Imorrn ska jag rigna o boka tid för att få fixa mina naglar. Hoppas det finns tid på onsdag el torsdag!
Ska passa vilde bill på morgonen, blir rätt mys :-) Sen blir det nog sång o lek på björx på em..
Samma sak i stan på tis..sen första föräldramötet!
Sen kommer onsdagen... fast innan jag får veta något om det så är det sent på onsdag kväll i sånt fall...

men men nu ska jag kika vidare på mammorna!... Fan det är en del med fina tatueringar med, shit det är sexigt med killar med tatueringar o snygga armar, me like!! Nej ni den här komstym, bratt killen går fet bort för mig! Fast det vet ni ju redan.. Min lilla älskling är inte direkt sån :-) Även om jag faktiskt tycker just han är otroligt sexig även i kostym... men så är det ju han är ju grym i whatever!!! saknar o längtar<3  Världens finaste!!!! (hoppas han inte läser just det här.. men längtar nästan tills han gör mer på armen och på andra underamrmen som han vill.. mmm mmm mmm kommer vara såååååå sexigt!!!)

men men nu mammorna!



..

Spännnade! : 37 kvar, 23 som fått åka vidare..
Bara hålla tummarna!
Men ni vet vad jag sagt vilket som blir såklart bra, men hoppas iaf få hänga i LA lite i år om vi nu inte skulle å göra det från början.

Idag ska prinsessan på bio med mormor.. o troy ska busa med morfar.. mmm det har han sett framemot att själv få hänga med lillparveln..
Själv tänkte jag la göra så mkt spännnade som att ev kika in stan och tvätta handdukar och sängkläder..
Jag är glad vi inte slipade golvet direkt till när vi flyttade in, hade liksom varit åt ingenting med den här kryp olle i huset... men till våren vill jag nog göra det!. Har även kommit på en bra simpal plan för hallen!! wiihhho!! Desssutom funnit en grym stol jag skulle vilja ha dit.. men hmm degen fattas tyvärr nu..synd för  det där är en sån där stol som inte dinns i så många ex som hade varit lite kul att ha!

Ikväll vankas det nog hockey. hmmm är inte spec sugen nu, men kan la vara kul att gå och kika! jo så får det nog bli men vi får se :-) Har tidigare varit sugen på utgång men nu vette sjutton alltså! nja jag tror jag hoppar det. hockey räcker gott o väl ha ha :-)

ja ja time att kliva upp och börja denna dag! (samtidigt som mitt hjärta somnar för natten.. shit pommes hur ska tröttmössan jag klara tidsomställningen ha ha)

kram

..

Satans tur man klippte gräset igår! För idag är vädret piss och blä!
En riktig sån här dag när jag önskar väskorna stod packade i hallen och vår skjuts till flyget var på väg.

Lite så är det för att jag pratade med J imorse. och nu blir saknade större och större. Det går liksom inte att göra saker hela tiden för att inte sakna. Eller JOO det funkar men den blir som större och större hela tiden.
Jag är glad man har barnen att ta i beaktning oxå ,annars hade jag nog längtat ihjäl mig nu..

Men iaf sjukt trist väder ute idag, regn regn regn!!!  

klippt var det här!

Japp nu är burret borta!
Sååå satans skönt! Även om tofsen känns fånigare än fånigast när man ska sätta upp håret :-)
Men jag gillar känslan i hårbotten iaf :-)

I eftermiddag kom även solen fram. Jag insåg jag liksom inte kunde skylla på nått längre utan drog på mig finstassen och ut på gården. Japp tyvärr fanns ingen återvändo gräset behövde klippas!
Världens bästa storasyster hjälpte mig vara barnvakt!

Hon var så duktig. de flyttade runt efter mig och ibland fick han krypa i gräset.. Vad skulle jag göra utan min stora tös?!? <3


Pluggade in lite musik i ena örat och faktiskt så var det riktigt nice vara ute och klippa idag. JA jag tycker ju som om den härliga höstluften! Så det var skönt komma ut och vara ute någon timme!

Spana in den mycket sexiga looken..(Johans typ fulaste t-shirt med halvlångärmad under och tights till det yummie) mmmmm mm (darling, jag vet du hade velat äta upp mig ha ha ha)

Men som vanligt när jag tar mig för något så ska liksom något rackla.. hmmmm det var inte mycket bensin i den du!! Ja ja . Här ute är det inte dirket så att jag bryr mig om grannarna ser mig i min faboulosa look. Nej då vi travade till grannen längst bort o bad om lite bensin. Tyävrr var inte gubben i huset hemma utan bara frun.. Hon gick och kikade i garaget. Kommer lite frågande ut. " Jooo vi har en dunk, men hur vet man säkert om det är bensin i den... men lukta du nog måste det här vara bensin" Jag dyker i med näsan - jooo det är det väl..
Snillen spekulerar.. :-) hmm jag säger -Jooo vi hade en dunk hemma med typ 2 takts tjosan.. men det vet jag att det inte ska vara.. Ja ja vi chansar väl på att det är bensin.. (opppsss jag vet inte hade gräsklipparen gått sönder om vi tagit fel ha ha ha)

SÅ ÄLSKLING OM DU VILL ATT JAG SKA KLIPPA DIN (VÅR) S-TANS GRÄSMATTA, KAN DU VÄL IAF FYLLA GRÄSKLIPPAREN FULL OCH ÄVEN DUNKEN. DET ÄR VÄL INTE FÖR MYCKET BEGÄRT :-)

men men det denna foxy kvinna inte löser, det vette katten :-)

Vi grejjade det! Om än det var på håret i slutet, då storasyster lessnat på att passa lillebror, och lillebror lessnat på att kika gräsklipparen ..

Jag är iaf såå oerhört tacksam att min son fick sova i g-stad igår. För då var energin slut. Jag var helt bomsäker på att jag höll på att bli sjuk. MEN imorse när jag vaknade förstod jag att det bara var energibrist. För nu känner jag mig pigg och glad igen :-)

ikväll kan jag inte låta bli kika på idol, skånefruar, o fan jag vill itne men jag msåte ändå kungarna.. (åhh fyy de är sååå pinsamma så jag egentligen bara vill slå av..) Vill även se på välkommen åter det verkar sååå kul men det får nog bli på datorn sen...



En liten bild på mig utan burret.. No more sue ellen :-)
Till veckan ska jag förresten gå o fixa mina naglar igen(msåte bara boka in en tid som funkar), Japp jag saknar dem. Man känner sig på nått sätt alltid lite fin! Och ja det gillar jag i min inte alltid alltför glamorösa vardag  (se ovan ha ha)



puss puss puss


vi ska måla hela världen lilla mamma...


Målarstund hos mormor:


Någon gång ska vara den första man testar på att måla :-)


De använde sig av olika tekniker :-)


Opps tillslut blev man själv rätt smutig :-)


Men vad gör väl det när man haft så kul och dusch finns :-)


dassig period

Känner mig inen i en dassig period..
En period när jag egentligen vill rusta för höstrusk med mysiga koftor o stickade tröjor, fina halsdukar o annat smått o gott.. men ni vet vi står här o vet inte vad vi ska rusta oss för.. förlängd sommar eller faktiskt höst.. hmm we will see ...

Ja ja idag ska äntligen mina extensions bort. Ska bli lovely!!! Men kommer känna mig tunnhårig efteråt. Dessutom ska jag bara klippa mig där sen o tona hemma.. japp hade inte riktigt degtill att go all in med det...

JAg har även en till ytlig fundering inför kommande flytt. Ni vet ju att jag göra mina lösögonfransar var tredje vecka ungefär. Frågan är om jag ska behålla de o hitta nått ställe i usa att fixa till det. Borde väl inte vara så svårt?? Nån som har koll? Elller om jag även där ska ta bort de och satsa på en jäkla dundermascara för även där vet jag att utan skulle jag känna mig naken!!
Ni vet lite som en nakenhund, helt plötsligt utan burret och fransarna..

Är sååååå förbenat trött idag. Har eg blitt bjuden på fika o kika hockey hos en skön brutta. men jag tror inte jag pallar faktiskt. HAr även ont i huvudet. Återigen har min familj visat mig varför de är så underbara o ska ta hand om lilleman ikväl. Åhh sååå snällt!! Han har nämligen sovit ganska risigt nu två nätter o det innebär ju att även jag gjort det...Så ikväll blir det nog idol mys i soffan med gumman o sen sova säng säng säng...

puss på er




borde förstått..

JAg borde förstått att nätterna flytit på för fint hittills..
och att min son ska få tänder..
För JAA jag tror faktiskt på riktigt det är det där s-tans tänderna som är på g nu. För nu dregglar han värre än en riktigt dregglig hund... Och som grädde på moset har han sovit katastrofalt dåligt i natt! Han har vaknat flertalet gånger och varit ledsen. Inte kunnat somna om trots olika försök. Testade tex med att ta över han till min säng. Mne då han aldrig sover i den så blev j udet liksom lattjo lajban och han började göra som han gör när han komemrö ver på morgonen: Klättrar som en bulldozer för att få tag i allt som går.. Nja så det gick inte (spec inte med tanke på att tindriz oxå sov där..) Tillbaka i sängen, förösökte vagga han till sömns i famnen... Nja till slut var det jag som mitt i nattet dundrade ut genom ytterdörren. (tur det var mitt i natten. För jisses annars hade nog grannarna undrat vad som flygit i deras "grannkärring") hämtade vagnen.. Till råga på allt var det så kallt så den där bagagespärren som håller upp bakluckan kärvade.. japp jag balanserade dörren på huvudet o bänglade ut vagnen..
Sen bidde det vagnen.. Vi gick här inne fram och tillbaka, många gånger.. fick göra om proceduren x antal gånger ock så. Men till slut så!
Fast efter det har han ändå gnytt och varit som ledsen i sömnen ibland gråtit till ordentligt.. Mot morgontimmarna, hoppade han tillbaka till sin säng o sov iaf ett litet tag. Så min sömn är la i stort sett obefintlig. Men nu är det lugnt är väl till em/kvällen man blir trött... Har faktiskt till och med varit pigg i natt..kanske man borde klivit upp o gjort nån nytta istället för att föröska sova..

Lägger nog Troy innan lunch idag o så får det bli senare lunch.. Får se om jag hoppar i bingen ett tag.. Har ju visserligen tindra hemma.. men hon kanske kan se sin film hon inte såg igår ;-) Men jag har som svårt att vila på dan.. DÅ är jag liksom lite för uppe i varv :-) Så jag tar nog igen det i natt. Bönar o ber om en bättre natt i natt!!!


Sen är jag så fruktansvärt besviken på alla jäkla muppar som röstat på SD, jag blir helt jäkla nollställd när jag inser det finns så förbannat många jävla idioter!

Idag blir det iaf lugna gatan fram tills em. DÅ vi nog följer vår lilla rutin: Björx bibblan, sen sång o lek oc h efter det lite handling där. JApp det är som mysigt. Den stadsdelen känns som oxå som hemma på nått sätt. Fast jag känner ändå att jag nog trivs bättre så här lite lantligare..(men ändå relativt nära in)
Igår när jag promenderade i kykrbyn så kände jag bara att vi var helt rätt ute. Vi var nära lägga bud på ett hus i kyrkbyn innan vi helt visste hur läget skulle bli (ringde tom till mäklaren o sa hon inte fick sälja om nån ville köpa det innan budgivning utan att höra av sig till oss..). För det är verkligen magiskt mysigt i kyrkbyn på sina ställen. Så till er som går i hustankar så är jag helt såld på kyrkbyn el såklart Rutvik. Jättefina ställen!

Får se om cammi med kidz dyker upp  i em! Vore trevligt!

Blir mer o mer osäker på avfärdsdatum.. men idag får jag nog veta mera.. vi får se...

JAg är iaf världens lyckligaste! Jag blir varm i kroppen (även om det inte alltid känns varmt inne ) så blir jag varm i hjärtat när jag går förbi "myshörnan" i vårat hus. Där hänger bröllopsbilden och den gör mig så fullkomlig. Jag känner mig så lycklig och glad. Dessutom blir jag varm i kroppen när jag vaknar å morgonen och går runt hemma. Det känns underbart att ha ett eget "litet krypin" För nu spelar det ingen roll vart i världen vi än befinner oss , det finns ändå ett riktigt hem här hemma. Det är en grym känsla. En känsla som på nått sätt gör en lite mera hel. Man behöver liksom inte känna samma känsla av hit och dit hattande utan en rot.. Nu finns vårt eget ställe! Åhhh sååå skönt!! 




söndag..

Idag har man gjort sin plikt! Jag har tagit min chans att påverka eller iaf vara delaktig i det som kalals : demokrati. Jag kände mig nöjd och belåten när jag gick från vallokalen. Även om jag varit kluven. Men första gången jag fick rösta hade man liksom ingen koll. Nu är jag väl egentligen inte så mkt mera insatt. Men jag känner mig ändå mognare och snappar upp en del från tidningar och debatter etc.. Så jorå jag kände mig nöjd och liksom glad över att vi faktiskt har ett sådant system att vi alla har chans att påverka lite.

Även om jag samtidigt ville ta alla sverige demokrater valsedlar o bränna upp de när jag såg dem! Fyy fan alltså!

Här hemma har vi städat undan för höst. Ja så känns det! Jag har tack o lov fått bocka av många av utegrejjerna på min to do list. Världens bästa papi, har varit här o hjälpt mig med bodan, stapla ved, bära undan grejjer. Åhh såå skönt! ((sen måste det bara fixas lite där fram vid bodan, men det kommer bli kanon!)

För övrigt är jag inne i lite så här höstpysslar känslor. Jag kommer på små ideer till hemmet men men det får ligga i träda till våren..

Vet ännu inget mera om avfärdsdatum får nog veta inom kort.
 Jag blev iaf hemma igårkväll. Jag var helt enkelt galet trött och hade dessutom inte hjärta fråga päronen. Jag la mig supertidigt i sängen.. tom före min dotter :-) Japp hon satt uppe o såg färdigt dansfeber medan jag kröp ner i sängen. När det var slut fick hon slå av teven o komma o krypa ner med mig.. ha ha trött mössor :-)

Snart dags för lite ensamma mammor..
Har förresten fått fjutt i brasan ikväll oxå! Dessutom påfyllning med mycket näver ha ha... perfekt!

ja ja ska la valvaka lite nu innan mammorna..

ciao ciao



..

Nu har det börjat på riktigt!
Så håll tummarna ! Hjälp jag blir lite nervös i magen av att tänka på det.. Men för varje dag som går så kommer vår nya "vardag" närmre.. Kul! Spännande! Läskigt!

Igår efter Johan o jag pratat om det där så började såklart tankarna snurra. Så imorse hade jag en manisk känsla av att jag måste göra en lista.. Japp så nu är listan skriven:
Den innehåller både saker att göra hemma innan, saker som måste inhandlas. Saker som inte får glömmas och saker som ska vara i handbagaget..
Genast började även tankar på hur veckan bäst ska läggas upp att formas i mitt huvud..
Nu snurrar tvätten för fullt, jag har lagt mkt av barnens kläder åt sidan..
Hmm är bra sugen dra fram resväskan.. men jag vet det kan ännu ändras snabbt så jag har lite is i magen iaf.. Väntar tills jag vet mera säkert...

men hela tiden när jag sitter o skriver om det här så kommer jag på flera småsaker som ska göras innan.. Nåja skulle jag tråka glömma göra något hemma så löser det sig nog ändå. Det viktigaste är att få med sig allt o på ett bra sätt.
HAr börjat ladda en ipod nano med musik till tindra. Men hmm skulle vilja ha några fina lurar till henne. Såna här små snäckor är liksom förstora för hennes öron. Så det kanske får bli lurar a la hello kitty eller nått sådant.. borde kirrat det idag.. hmm attans oxå...Ja jag hinner :-) (flr jag tror ändå inte vi åker så snart som jag jsut nu tror...)

Det är iaf tyst o lugnt hemma nu.. Bara tvätten som surrar.. men snart är friden slut o lille prins bus vaknar...

ciao ciao

borde..

Just nu är det en sån här stund när man BORDE göra si och man BORDE göra så.

Anledningen till att jag borde är att Troy sover o Tindra leker hos kompis. Så antingen bordej ag sätda iordning i viktiga pappers stället o rnesa.. El så städa lite mera överallt...

Men NEJ ibland är SOFTA just det man oxå borde.. JAg är som en sån som har svårt med det under dagens timmar..

Idag hade egentligen varit kul gå på hockey ,men nja ingen barnvakt har man..och samtidigt ska det bli jättemys få hänga med gumman o mysa o äta lördagsgodis!  får se hur planerna blir för sen..Just nu vet jag inte om jag orkar. Måste energi boosta mig lite!
Men samtidigt så är det nog sista gången för både mig M på väldigt länge så hmmm lurar o velar.. får se hur det känns senare.. o om det går att lösa.. men just nu är jag lite trött..

Nej ska la ta ett ryck o städa upp bland de där tråkiga papprena..Lite ordning o reda på torpet måste man väl ha!



humöret har stigit igen!

JA från att ha varit lätt läg igår så blev det en bra fredag ändå!

Började med att jag vaknade vid 8 snåret.. När jag klev upp märkte jag att det var galet kallt inne..hmm jag hade såklart lyckats slå av hela maskineriet i förrgår kväll el igår morse. JAdå typiskt mig :-) (när exakt minns jag inte, allt flyter liksom ihop..) Slog snabbt på den men orkade inte börja göra nån brasa då jag ändå skulle åka inom kort..

Efter ett tag ringde en go vän o ville komma på en kopp kaffe. Nice!! Hon fick dock sitta med jackan på stackarn ha ha..
Det hela slutade med att vi åkte till stan o gjorde våra ärenden o sen tig en lunch tillsammans. Mycket trevligt!

Sen åkte jag till kidzen. Hade egentligen tänkt åka till typ teknikens hus. Men nja var inte uppladdad för det. Så istället fick jag med mig brorsan hem. Det var ett superbra val!!

YES! Ett litet stressmoment har släppt: Vi har städat i garaget!! Gud vad skönt! Alltså det är ännu saker kvar att fixa men nu är det ordning o reda så det som ska få plats får plats! Jag hade aldrig fixat det där själv, eller iaf inte tiden då Troy är vaken.. Nu fick han raca runt i en för liten gåstol. Men han var rätt nöjd ändå.. (ville inte ha han krypande där..)

Har dessutom bockat av två andra viktiga samtal som båda gick som smort så det är kanonbra!

Tindra har lekt med kompisar i stort sett hela tiden sen vi kom hem. Man funderar alltid lite så där strax innan klockslaget man sagt hon ska komma hem. Men än så länge är nog även det kul Hon frågar innan hon går när hon ska komma hem. Och mycket riktigt kring den tiden, står hon alltid i hallen o ropar: "Mamma kom jag hem i rätt tid" (jooo jag vet... hon kommer självklart inte alltid göra så.. ha ha.. trust me i know alla kidz missar tiden.. o med min busfia så är jag beredd på att få lära mig ett bra sätt att få henne förstå vikten av att hålla tiden! men än så länge är vi på rätt spår :-)   )

Japp fredagen kan även den bockas av som en bra dag!!

Först imorrn ska det iaf städas o tvättas lite, kul kuliga grejjor :-) Ja känns lite så där lördagsmysigt ändå bara, hänga hemma o ta det chill. Klä på sig när man känner för det, softa runt. Tänkte först skriva sova länge.. men inåg snabbt att nja det stadiet är vi inte riktigt i .. Jooo jag Och Tindriz kan dra oss länge men inte herr minimarodör.. Nej då han pockar på uppmärksamhet rätt tidigt på morgonen.. Och ingen kan då anklaga han för att ha dåligt morgonhumör. Gladare lill ansikte får man nog leta efter! Blir som varm ikroppen bara av att tänka på det stora leendet man möts av. Ibland även med inslag av det där bubblande skrattet!

tack o bock för mig! Hoppas ni får en fortsatt trevlig fredag!
Här myser vi med tända ljus o kikar teve!
kram
l




lätt låg

Idag är en dag när jag är lätt låg!

Jag har haft jättetrevliga o mysiga dagar. EN hel dag med cammi igår på ikea, Supermys o trevligt mycket surr och skratt. Lyckades som vanligt klanta till det i mina formuleringar när en för mig helt obekant kille kom fram o hälsade så glatt :-) (berättar om det senare..) Detta ledde iaf till x antal skratt på vägen hem..  "Borde jag vet vem du är??"...

Idag har jag fått både lunch o middag o hunnit med kalas o fått träffa Anna o kidzen. Myyysss!

Dessutom har jag fått hjälp av min bror med troy igår plus dagishätmning. Och idag slaggar båda barnen med mormor o morfar. Guld värt! de är helt enkelt bäst!!

Men ändå kvarstår faktumet att jag känner lätt låg idag. Ja jag saknar Johan massor. Lite vet jag varför det känns mer nu. Dels för att han saknar oss väldigt. Men även för något som jag i vanliga fall älskar: Det är helg strax!
Mm det är därför jag saknar pluttis.. Inte för att vi liksom brukar ha vanliga familjehelger ändå.. men , ja every f*cking else har ju det o det är då man saknar sin egen skrutt som mest!! Nåja nu är det ju så att vi reder oss bra. Men ibland måste man bara få uttrycka sin saknad också!
Jag saknar att bli stressad över hur han stökar ner överallt. Hur han jämnt ska äta. Har en tendens att hitta all sport som finns på teven.. Ja det börjar kännas ensamt att få ha såå här stor kontroll över fjärrkontrollen. Men snart ska vi nog små fightas lite om vilken serie eller film vi ska se.
Yeees!! Jag kom precis på en sak: Usa är väl inte så där superintresserade av fotboll: Alltså kanske inte champions league , la liga o dylikt visas... Jiiihoooooo :-)

Jag känner mig lite låg också över att återigen inte riktigt veta hur jag ska rodda en situation. Ibland är det liksom inte alltid lätt veta på vilket sätt man "hjälper bäst". och vad som är bäst för en själv och hela situationen. Ja jag längtar bara till nån slags vanlig vardag igen.. men jag vet det är säkert dryga månaden bort... Nåja den som väntar på nått gott..

Skulle vilja ha mig en egen "RUT" här hemma. RUTAN skulle få fixa upp allt jag bara inte ids. Men på lördag ska jag fan ha en stöd o röjjar dag... Får väl städa med lillis i hasorna o köra röjjet o garaget när han sover.. Planering lilla plommet planering... JA det är ett himla planerande nu.. men jag tycker jag sköter mig över förväntan :-))

Just ja kände hela veckan igen snubben i halv 8 hos mig, till sist föll polletten ner. Vi har ju varit på bröllop ihop o 40års fest.. that's why. Hans flickvän är en söt roliga snärta!


puss på er alla sockertoppar där ute!

ytterligare en dag som rasslat till!

Först av allt :BAJSKORV!! (hade skrivit hela inlägget så försvann skiten, less!!)

Så vi börjar om:

Idag var egentligen en dag som jag kände mig trött och sliten! Det enda som stod planerat var att kika förbi mamma o säga hej efter deras utlandsvistelse. Sen tänkte jag bara slöa hemma hela dagen innan L skulle komma.

Nja det bidde inte riktigt så: Men jag trivs gött så. Det är skönt veta att man somnar snabbt ;-)
Hälsade först på mamsen. De verkade ha haft de gott, fick fina presenter :-) o lunch!
Sen kikade L förbi o sa hejdå innan sin spanien trippen.
Efter det tog jag o kidzen en minicykeltur. Det har nämligen varit såå fint väder idag.
Sen bidde det sång och lek på björx, efter det brummade vi vidare förbi morfars jobb och se hej. Samt tittade på "de spännande maskinerna" som Tindra så fint uttryckte det.. :-)

Ja hem käka middag. Nu är lillungen badad, disken igång. Tvätten brummar på. Lillungen skan snart i säng och storan kommer in får duscha. Sen en kopp the och surr. Efter det spana in idol o se på förmågorna från hemstaden. Men jag vet vi kommer få se det raggigagste orginalet eller ånn annan mupp. Trust me!

Sen kan jag ha på känn att det kan bli som jag trodde, att vi är ute ur svedala innan oktober infaller. Inte för att vi vet mer om framtiden innan utan bara för att vi är Tha fransson family:-) Den som lever får se, kan mkt väl blir mitten på oktober oxå..

Så kommer dagen i korthet i bilder (mest för daddy skull):

cykeltur vid golfbanan, älskarn att cykla förbi där när solen skiner. Såå fint här ikring



Lite pics så ni förstår varför jag kallar det skogen o pratar om kossorna. Det är inte skogen, men kor har vi på ängen nedanför o det är sååå rofyllt. Jag bara älskar vårt hus!! ocgh dess omgivning!:



Sen hann vi även förbi bibblan en sväng oxå innan sången (inte där länge där av troysan fick hänga i vagnen)
Båda läste iaf så fint i sina böcker.. :-)



Avslutar väl med en bild på mig själv.. Som ni ser inte ens på bibblan läser jag en bok ;-)


Nej nu måste jag nog skynda mig ut med soporna innan mitt besök kommer. Hon är nämligen färdig nått miljötjosan.. Så hmm vill inte få bannor över mitt slarv med soporna.. Men hon vet nog redan jag sktöer mig prickfritt ;-)

Ha ha brukar mest skratta åt det där för jag har noll koll. ,nåja hon får väl lära mig ett o annat ;-)

Just ja kan ha sagt mitt första avsked idag :-( Men nja, så var det inte så därför blev det kanske inte så ordentligt. I hate good byes så äre bara! Men Love u honey!

kram på er alla!

och hjärtat fan saknar dig massor!! När vi ses ska då få en så jävla kyss  så du blir alldeles vimmelkantig o nästan svimmar av att allt blod helt plötsligt dras i en riktning! ;) Älskar dig!! Du är bäst! Kär så det ryker nu!!




vardagslunken..

sega sega söndag...

ja ja tänkte iaf uppdatera med nån liten bild på vad som försegårsig här ute i skogen :-)

Först sprang jag på ett fynd på leksaksaffären när tindra skulle köpa present till grannkillen.( tidigare i veckan..)
Detta fina piratskepp o gubbar köpte jag till T för enbart 100 pixidaler. HAde kostat 290. Och vist han kanske är lite liten ännu men när vi kommer hem är det prima. Det fyller alla funktioner oxå: Det är fint, rejält, låter inte, en kul leksak.
Japp mamma kan leka sjörövare med dig sen gubben! :



I  eftermiddag efter kalaset har gumman fått hjälpa mig göra tacopaj. Hon fick skära purjolök, riva osten o sen sätta på tomaterna o strö över osten. Det är som härligt se hur mycket små saker egentligen gör. Såna små saker gör att det känns som hon växer flera decimeter av stolthet och få känna sig duktig. Så det var faktiskt mysigt. Mindre mysigt var väl att minitrollet drog ut resten av köksskåpen under tiden pajjen tillagades..(nåja fort gick det att rafsa ihop det sen..)



Sen har vi inte gjort mkt, pratat lite med papsen när han vaknade. Haft en trött trött son som precis lagt sig.
De verkade iaf haft det så mysigt hos farmor o farfar! (trodde såklart inget annat heller, kul att de fick hänga lite där själv oxå innan vi åker!)

Sista tiden ikväll för att hålla troy vaken hängde vi alla 3 i troys rum. Han var mäkta nöjd få ha syrran vid sitt bord :-)
:

Vet inte vad man ska kalla det, galen syskonkärlek kanske :-) :




Ja nu sover iaf lillskrutten o jag hör hur tindra predikar om nått i sitt rum. Hon har länge gått an o oratat om nått. Vet inte ritkgit vad hon gör. Hon har skapat sig ett bygge.
"Visst har jag jobbat bra" sa hon när jag kikade in på fantasivärlden hon byggt upp..
"Jaa, hoppas du orkar jobba lika bra när du ska städa tillbaka allt sen bara"

Fast än så länge är hon inte lik mor sin. Nej galningen gilalr att städa. Ibland får hon för sig städa sitt rum så ordentligt då vänds det ut o in o upp o ner på varje pinal. (alltså de lådor hon orkar med) o allt sätts i sin ordning. Så det är ju bra!

 see u
ciao!!

..

Idag är en sakna dag!
Jag saknar Johan massor antar det r för att det är helg o vart man än går så är det liksom familer på vift.. MMM jag skulle oxå vilja gå söndagshandla med min familj..

Ja ja iaf så har jag kommit på mig själv med att när jag är på ica maxi av alla ställen få en stark längtan efter usa äventyret! JA jag ser liksom framemot att få ta del av den amerkanska kulturen den som man liksom ser o hör så mkt om. Det ska bli kul få vara en del av den på riktigt ett tag .Inte bara på semster i typ 2 veckor. Det tycker jag mest ska bli häftigt!

regnet från himlen kom som en räddande ängel: Japp då behöver jag inte få stress i magen över det där satans gräset. Jag erkänner Johan får gärna sköta det där så kan jag hellre tvätta! (fast de soliga dagarna kan jag gärna göra det iaf halva ha ha)

Ikväll börjar ensam mamma söker, vad kul!!! :-)




..

Förkylningen är ett faktum!
Hörde precis att det fanns någon forskning som visar att man tappar 50% av sin prestations förmåga vid en ordentlig förkylning..
Känns iaf som att min hjärna gått och tagit en paus.. den verkar inte vilja presetera under såna här snoriga omständigheter!

Troy fick se pappa på datorn idag, han skrattade o såg förvånad ut om vartannat. Väldigt söt iaf!
Han sover redan! Peppar peppar ta i trä igår ville han sova redan vid 6 o sov ändå i sträck till 8. Snälla snälla låt det vara så!!

Har som inte helt tagit in att man snart ska pysa.. Spec inte liksom att det kan vara så att när min goa kaffevän återkommer brunbränd som en pepparkaka så kan det snart vara dags för mig att pysa.. känns smått weird på nått sätt...(men hmm jag tror inte vi kommer iväg förrän oktober iaf.. el ni vet det vet man aldrig..)

Jag har iaf börjat kika runt på roliga grejjer som måste göras OM OM OM vi skulle få nöjjet att bo lite i LA. Tänker mest på barngrejjor nu :-) Det skulle bli disney world, sea world, universal stuidos, san diego zoo,lego land,  stranden och såklart mamma shopping för att nämna något :-)
Nåja vi får se hur det blir!! Det blir grymt nice det andra alternativet med! Vi längtar iaf efter att börja vårt nya kapitel in da story of our lives... Tror det blir ett lärorikt kapitel för alla i familjen :-)

Besök vill vi ha i massor så kom nu o hälsa på!!

Har haft en go vän på besök. Trevligt! Men kom att tänka på det här med barn. Ibland förstärker barn en annan persons längtan efter barn eller så verkar de i avskräckande syfte. Mina barn var garanterat ett avskräckande syfte :-) Visst troy var söt men han kastade mat på golvet hela tiden, slamrade med skedar, grisade o levde om.. ha ha...

shit vad jag gillar hösten om man ser till tevetablån.. japp nu är det bra på teve väldigt ofta :-)
Ikväll kan jag tex sitta bänkad från 20-23. Nice :-)
Tindras favvoprogram börjar snart. först halv 8 hos mig som hon av nån anledning älskar!! sen idol såklart :-)







..

Idag halv 7 väcktes jag av det underbaraste.
-Nej jag tänkte inte på känslan av att huvudet vägde ett ton o kändes vara fyllt av snor (fräscht, men tror ni vet känslan)
-Uan av skype signalen o hjärtat som ringde.. Båda låg vi i sängen o var trötta fast i olika tider.. Han var kvällstrött (visserligen bara halv 10 på kvällen deras tid, men en lång dag hade det ju varit..) och jag var morgontrött.. Nå det var kul att få byta några ord.. kanske inte så kul slå på cam'en så där direkt man slår upp sina blå, men samtidigt så är det ju lite mera real då.. han skrattade iaf o sa jag var söt.. Har en förmåga att se vääääälidigt trött ut :-)
Ja det hade iaf gått bra o hmmm vem var det nu han hade stött på.. hmm undrar om det var nån slags klubbdirektör, GM el liknanade. Hälsat välkommen o sånt o berättat att de redan nu var 35 st där.. så hårda bud i mellerud blir det!
Spännnade :-)

Men men opps nu är vi sena till dagis igen.. tindras frukost har en tendens att ta tid ibland.. men men ska kila iväg nu..

kram på er

just ja vi har alla olika uppfattningar om saker o ting:

Tindra såg på  sporten och från fotbollen igår. Hon var så söt för då kom hon och stack in huvudet i vår "köksglugg" .. -"Mamma det är tur pappa är borta, annars hade han velat se fotbollen igår"
:-)

..

Tänk vad häftigt en del föds verkligen med talang!
Andra med mindre.
Jag sållar mig till den sistnämna skaran :-)
Estetiska grejjer är liksom inte min grej.. När jag sjunger låter det som man stryper en katt. Dansar så blir det nån slags fuldans.. Sy nej det överlåtar jag till: (ta daaa) min far. virka o sticka etc.. nej du det får nån annan göra. Baka det gör affären så fint så.

men jag är sjulhelvetes bra ändå. Dock bara inte på bland annat de sakerna :-)


7/9

Imorse vid fem tiden så drog han. Lämnade mig ensam kvar! Helt allena..

Nejrå.. det var alltså time nu.. Och på nått sätt känns det bara skönt!! (misstolka mig rätt nu!)
Klart jag saknar han! Fast idag har jag inte hunnit det! (barnsång, lunch, städning, prommis, middag ,tvätt etc..läggning..)
Jag är grymt impad av alla ensamstående som får tiden att räcka till..
Jag har tom börjat fundera på att ställa klockan så att jag vaknar innan barnen o kan fixa mig (de dagar man ska iväg o göra nått spec..) De ni är verkligen something, japp jag är ju galet morgontrött!

Jag är oerhört tacksam för att my darling brukar kliva upp med troysan när han vaknar.. är ändå si så där bara kring 45 min innan hans väckare ringer.. För sen har  jag ju faktiskt huvudansvaret vad gäller det mesta resten av dygnet..
Inser hur fånigt det där egentligen lät.. som att jag försvarade hur vi gör i vår familj.. ha ha.. Inte mening, men jag har hört att man kan fnysa åt att han kliver upp.. JA gud ja det gör mig rätt irro men även fascinerad.. Liksom vi lever väl ändå på 2000- talet o är inte direkt några slags grottmänniskor :-) Dessutom gör vi alla olika!
Nej tack så betungande  arbete (efter säsongen o innan nästa börjar) har de faktiskt inte..  Sen när allt drar igång, då kliver jag minsann upp (oftare iaf..) jag höll mig iaf på vift så vila kunde göras på matchdag o sånt (trots att J ofta sa till mig det inte behövdes.. ) och det var liksom inte alltid såå kul. För med 2 barn så finns liksom inte den här tiden för återhämtning på samma sätt som när tindra var liten. SÅ liksom när väl vilan var över så var det ju antingen en ensamkväll med kidzen el ladda batterierna för att underhålla dem på arenan...
Men jisses vilken parantes det där blev nu .. Ja ja ni vet ju jag har lätt för att bubbla iväg :-)
Sen är vi ju alla olika, det som är jobbigt för en del, är inte alls betungnade för andra.. Men visst lite har jag ridit på vågen av att jag kommer få dra ett tungt lass kommande månader, så jag tycker faktiskt några extra sovmornar är jag väl värd ;-)

Det jag egentligen skulle skriva vara att hjälp... nu är mina sovmornar slut!! F*ck jag är verkligen morgontrött alltså.. Dessutom gillar jag inte att kasta mig iväg o känna mig som den risigaste morsan ever. Så nja hur morgontrött jag än är så blir det nog väckarklocka de dagar man har nått mission direkt efter dagislämning! Bra för välbefinnandet!

Stresshy har jag fått! Har la varit lite stress innan J pös.. Men nu längtar jag bara tills vårt äventyr får börja oxå!
JAg oroar mig inte direkt för flygresan. Dusch finns ju när man kommer fram. :-) Det är mera packningen o hantera den som oroar mig! Hur ska jag få med mig allt? Och hur packar jag allt på smidigaste sätt?

Troy har tack o lov börjat intressera sig för böcker nu så nån liten bok blir det i hans väska. men vad mer??
Tindra ska få ha nån målarbok o pennor sånt där.. Sen harj ag en smart ide. Tänkte slå in typ små paket. En för varje flygning kanske.. I första kan det ju vara typ en pysselbok..  I andra kanske en serietidning eller nått.. Och i 3 an tänkte jag ev om man skulle slå på stort med ett Nintendo Ds som hon var helt uppslukad av när tilda var på besök med sin...Mmm sounds like a plan...

Den här veckan kommer nog iaf rassla till!!
Vädret är ritkigt fint! Har hittat kameran synd jag glömde den på lillprommisen idag. vi gick vi golfbanan, shit vad det är fint!!

Hoppas vädret håller i sig så kan man försöka vara duktig o ta sig i kragen o komma ut på promenader, med start imorgonbitti!

nu duschen sen idol, kul :-)
hmm fan borde inte men det blir nog att synda med chokladpudding :-) Lite dåliga mammapoäng för alla präktiga så här en tisdag, men mkt mammapoäng av min dotter ha ha.. Japp ikväll ska vi mysa hon och jag!!

puss på er alla!!








..

Min lilltjej har blitt så stor så stor..
Hon är kär.. herre jösses.. lillgumman! de är så roligt höra deras tankar o funderingar..

Hon var så stolt när hon skrev sitt kärleksbrev. Men genast när de var färdigt började hon klura på vem hon skulle skriva till nu :-)
Ja ett kärleksbrev fick räcka kom vi fram till. Dock skrev hon till en saknad kompis i Limpan. Hon tänkte så smart att hon inte tog ett av sina hjärtbrev eftersom han bara är en kompis.. Så mtse hon ju spara på kärleksbreven ha ha..

Igår var ett ivrigt väntande på att se om pojken som skulle få brevet kommit hem. Tyvärr kom han hem sent. Men hon sprang förbi deras brevlåda och kikade. Lyckan när hon sprang tillbaka gick inte att ta miste på.. Hon rusade mot oss o skuttade som stopp. JAPP nu har nå hätmat posten..
(inga brustna hjärtan här inte..)

Fick även höra en lång version (som i slutet mest var fantacier) om en annan kompis storebror och hans tjej. Om hur de pussas varje dag och att hon o Tilda (kompisen) brukar gömma sig och tjuvkika på dem :-)

Idag har iaf hjärtat åkt o fiskat. Jag ska väl gå på stan en sväng sen tänkte jag PYSSLA: Jajjamensan you heard me ;-)
Nja jag har en liten surprise på gång... vad det är kan jag ju inte berätta här i fall <3't läser..

Jäklarns vilken god mat vi åt igår!! Kan lätt rekomendera: Mandelpotatis i smördeg med västerbottensost, oxe o pepparsås! Yummieee!! Tänkte äta o mysa bara vi. Men insåg sen att vi hade såå mkt potatis att vi ringde hit mor o far på middag.

jahapp lördag idag.. närmar sig tisdag nu... blandade känslor. Men börjar mest se framemot vår egen avresa nu.. (färdig stampat hemma nu!) Kommer nog känna mer så när väl johan åkt. eftersom utan han känns inte virriga familjen riktigt hel.. ;-)
Får inget vettigt gjort.. Måste ta tag i att ta undan alla utemöbler (de jag orkar o klarar själv är borta) städa iordning i garaget. packa lite (tänkte skicka med barnens somriga kläderna med johan nu ).
Funderar på min egen packning skulle behöva mig en ny väska.. el kanske tom två.. ja ska klura på det där...

ja ja men nu tant göra sig iordning för denna lördag förmiddag!