söndag..

Idag har man gjort sin plikt! Jag har tagit min chans att påverka eller iaf vara delaktig i det som kalals : demokrati. Jag kände mig nöjd och belåten när jag gick från vallokalen. Även om jag varit kluven. Men första gången jag fick rösta hade man liksom ingen koll. Nu är jag väl egentligen inte så mkt mera insatt. Men jag känner mig ändå mognare och snappar upp en del från tidningar och debatter etc.. Så jorå jag kände mig nöjd och liksom glad över att vi faktiskt har ett sådant system att vi alla har chans att påverka lite.

Även om jag samtidigt ville ta alla sverige demokrater valsedlar o bränna upp de när jag såg dem! Fyy fan alltså!

Här hemma har vi städat undan för höst. Ja så känns det! Jag har tack o lov fått bocka av många av utegrejjerna på min to do list. Världens bästa papi, har varit här o hjälpt mig med bodan, stapla ved, bära undan grejjer. Åhh såå skönt! ((sen måste det bara fixas lite där fram vid bodan, men det kommer bli kanon!)

För övrigt är jag inne i lite så här höstpysslar känslor. Jag kommer på små ideer till hemmet men men det får ligga i träda till våren..

Vet ännu inget mera om avfärdsdatum får nog veta inom kort.
 Jag blev iaf hemma igårkväll. Jag var helt enkelt galet trött och hade dessutom inte hjärta fråga päronen. Jag la mig supertidigt i sängen.. tom före min dotter :-) Japp hon satt uppe o såg färdigt dansfeber medan jag kröp ner i sängen. När det var slut fick hon slå av teven o komma o krypa ner med mig.. ha ha trött mössor :-)

Snart dags för lite ensamma mammor..
Har förresten fått fjutt i brasan ikväll oxå! Dessutom påfyllning med mycket näver ha ha... perfekt!

ja ja ska la valvaka lite nu innan mammorna..

ciao ciao



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback