...

Jag är stolt. För er övriga jordebor kan det nog vara obegripligt varför.

Jag, knubbiga lilla jag har gjort något som jag så inni bombens hatar. Jag hatar det så mycket att det fick mig att grina för siså där fem år sedan. Sedan dess har jag nog aldrig gjort om det... MEN idag kände jag mig åter manad.Jag tänkte att semstern skulle vara slut även för mig. Japp. Jag gjorde det. Jag tog mig i kragen o for ut och sprang. Skönt!! Jobbigt, svettigt! Sen tog jag mig mera i kragen, stängde in mig i garaget o körde lite annat, situps armhävningar, utfall etc..
Ska jag springa mer krävs det dock att jag får musik i öronen. Inte för att slippa höra flåset. Eller jo även därför. För det hatar jag! Mest för att slippa höra småprassel i buskarna. fan jag blir ju rädd. Tänk om det stormar fram en björn. INTE FAN springer jag då i från nån björn. och ett krävänligt möte med en liten nallebjörn nej det slipper jag gärna oxå!
(Ännu mera stolt är jag över att jag sprang ner ca 2/3 av den långa relativt branta backen o kände suget för att vända o springa upp igen, japp vände om igen. JA VET inget märkvärdigt, men för er som verkligen känner mig o vet hur mkt jag HATAR att sprigna så är det fan märkvärdigt! ) det är en stor dag i jennybennys liv.

Är sugen köpa månadskort nu för tiden som är kvar, kanske mamsen o papsen kan hjälpa nån timme så där när johan åker iväg den där månaden.. ja vi får se.. En crosstrainer i garaget , lite mera vikter o musik vore oxå toppen!

NU har jar stängt in mig i sovrummet, johan överraskar med middag och snart får vi besök en sväng. Jag bara chillar. SKönt!


Måndag 26 Juli

Back to reality...

Ja lite så är känslan idag.

Idag är J's semester över och livet får åter lite mera vardaglig touch. Hösten verkar fan vara på intåg, men det kan bara inte stämma!

Vardag är skönt på ett sätt. Lite mera kafferutiner och lunch häng är aldrig fel!

Det som är skärmmande o roligt på samma sätt är att riktigta hösten närmar sig på ritkigt då.
Vad ska hända, när ska det bli, vart ska det bli. Ja vad fan det LÖÖÖÖSER sig, detgör det alltid! :-)

Har idag en känsla i mitt bröst som är både ledsen och sårad. Blää för det!

I övrigt då: Fan vad dålig jag är på att uppdatera, jag hinner liksom bara inte. Hängt i Kalix i helgen, var trevligt. Hunnit med både stughäng, vuxenhäng o lite party, blandad kompott.

Nu väntar vi på min mor som ska vara skjuts till våra vanliga rutiner så här dags : Kaffe på snövägen! Så skönt att Puman är tillbaka, ska även bli kul att se hur stor lillrockern har blvivit. Och om de blir glada av att återse varandra... :-) Första polaren liksom :-)

Vad händer mera: Ja ni ditten o datten liksom :-) veckan lär väl svicha till som vanligt.. O sen är man själv i en vecka :-( Ja ja det är bara liksom lite uppvärmning inför den ungefär dryga månaden man blir själv snart.. Nåja. vi har ju friends and my family här så det är lugna bananer man är ju van :-)

PSSST: msåte väl uppdatera: mamma ringde nyss o det var tydligen inte höst ute mer.. Det var ganska varmt o så har de tydligen lovat ryssvärme i veckan! Gillas starkt!!

Och en sak till: är det nån som har en crosstrainer bara stående i nått hörn avv bli av med så köper jag den gärna till vårt hörn!

Lovar att leta reda på kameran så ni får se lite roliga pics snart.

men men seeu ,nu kommer mamsen o hätmar mig, Ska bli kul catvh up med puman o höra hur hennes sommar varit!

..

Har varit på lite egna små missions idag, inget märkvärdigt bara småfix som skulle styras med, stör mig när det inte bidde som jag ville...

Vad som är ännu mera störigt är att det för tillfället inte ens ekar tillbaka om jag hojjtar ner i plånboken, den börjar vara för utmagrad för att ens ora eka tillbaka... f*ck, hatar det.. Ja ja idag kom iaf barnbidraget, vilket faktiskt syntes på maxi när jag handlade, vi var många där vid blöj o barnmatshyllorna ha ha..
Det där arma barnbidraget som egentligen bara säger poff så äre borta..
Troysans går till en satans massa blöjor, våtservetter, mat, frukt ,gröt välling POFF POFF gone! Ja just ja litte "Mamma latte" räcker det nog till oxå ;-)
Tindrisens hmm blir en del glasspengar och annat bus...

Tindra var iaf för söt imorse när hon ville ha hjälp o knyta skorna. Jag ville visa henen hur man gör. Men nej hon tyckte att hon inte kunde det där. Varvid vi kom in på samtalet att man lär så länge man lever,att om hon övar så kommer hon kunna det oxå tillslut!  Tindra du kunde inte heller gå när du var som troy gammal (vit lögn, kunde hon visste det.. men det var liksom inte poängen med liknelsen för tillfället så vi lät det vara sååå.) men nu kan du. Han kommer snart oxå lära sig. Nu kan hon cykla själv, en del ord på engelska, hon kan klä på sig själv etc etc.. Sen kommer andra saker man lär sig när man blir större, att köra bil, bo utan sina föräldrar, handla etc...

Tindras fundering i det hela blev svaret: Mamma hur gör man för att få en kille när man blir stor då...

Varvid jag nästan satte frukosten i halsen och funderade lite,..vi skrattade lite o så sa jag att det kommer du märka när den tiden kommer.

Tindris fortsatte dock i sina funderingar o var klar på hur man skulle göra:

Jag frågar helt enkelt bara om han är kär i mig. och så får jag se om han svarar ja och då blir vi så där kära..

Dessutom har hon blivit helt till sig av en ny funlight. Kärlekssaften eller vad hon nu kallar den. De pussas visst i reklamen när de dricker den o igår när vi såg den så bara mståe vi köpa den för att se om man blir så där pussig... (lustigt det eftersom jag o johan ju typ ladrig får pussas nuförtiden, då kommer en vis tjej o tränger sig emellan..)


 

Ja ja nu får fan semstern vara slut snart, inte för att jag inte njuter, nej tvärtom det är ritktgt skönt o härligt!!. Men jag börjar bli less på min dampman, att aldrig liksom bara kunna få vara utan massa tjat..Nej du fram med lite vardag o egentid för mig eller iaf egentid a la jenny and the kidz! :-) Nån måtta får det vara :-)

 

 


Hurra hurra hurra

Idag är prinsen 11månaders dag!

Grattis Lillprins bus!!



Det är även 1 månad sen vi gifte oss: Grattis till oss!
Love u darling: From here to eternity!!

Det får kosta vad det vill!!

Hej!

Ja man kanske måste börja så. Liksom hälsa er välkomna tillbaka!!

Jag har liksom varit frånvarande bra länge nu... Av olika orsaker, mest tidsbrist. Bortresta, stockholm, finland, stranden, besök, inget nät hemma etc etc.. But now I m back on track!! Kan iofs sammanfattas med ett anant ord oxå : SOMMAR!!!

Jag fullkomligt älskar sommaren. Har varit halvbrun av mig själv hela sommaren utan minsta klet från någon brun utan sol, bara det är göttigt :-)
Det mindre göttiga är ju allt göttigt som kommer med sommaren som sååå lätt slinker ner i min kropp, nåja det är sommar nu!! Jag har min bootcamp i september när jag är själv :-)

Det som rubriken talar om är alltså CHOCKLADEN!! Hörde nyss på nyheterna om att nån stolle köpte massa kako, alltså massa som typ galet mkt så mkt att kakaopriset förväntas gå upp och chokladen kan bli snusikgt dyr. MEn vet ni I don't care !! :-)

Nåja sommaren har iaf varit riktigt nicig o mysig. Stockholm fem dar myshäng för bara mig o gubben, sagolikt bröllop... BAdhäng hemma, semster tripp till finland med en annan skön familj. Tanken var 2 nätter men det bidde fyra :-)  (det tråkiga är att kameran är borta så typ inga bilder från sommaren :-(    )

här kommer iaf lite bilder från finland. Lånade av Camilla!


Jag o Kottarna!


Papporna o Tindriz lever livet :-)


Glasspaus i det galet varma vädret!

Tindriz duckar men mammorna blir skvättvåta :-)

Troy har redan hittat sin favorit tjej: Gör som pappa: Faller för äldre tjejer ;-)


Bus!


"Barnpoolen" I jukupark i Kalajoki. Detta badland kan verkligen rekomenderas! För stora som små!

En del av lekaparksområdet i badlandet..


Eftersom det hänt så mkt som jag inte hunnit skriva om så skippar vi det nu, börjar här o nu istället..
Var iofs ut i lördags o det var riktigt trevligt, bjöds på gooo middag först o trevligt surr! men men nog ordat om allt det...

kommer ju bubbla nog ändå snart så :-)