..

Har varit på lite egna små missions idag, inget märkvärdigt bara småfix som skulle styras med, stör mig när det inte bidde som jag ville...

Vad som är ännu mera störigt är att det för tillfället inte ens ekar tillbaka om jag hojjtar ner i plånboken, den börjar vara för utmagrad för att ens ora eka tillbaka... f*ck, hatar det.. Ja ja idag kom iaf barnbidraget, vilket faktiskt syntes på maxi när jag handlade, vi var många där vid blöj o barnmatshyllorna ha ha..
Det där arma barnbidraget som egentligen bara säger poff så äre borta..
Troysans går till en satans massa blöjor, våtservetter, mat, frukt ,gröt välling POFF POFF gone! Ja just ja litte "Mamma latte" räcker det nog till oxå ;-)
Tindrisens hmm blir en del glasspengar och annat bus...

Tindra var iaf för söt imorse när hon ville ha hjälp o knyta skorna. Jag ville visa henen hur man gör. Men nej hon tyckte att hon inte kunde det där. Varvid vi kom in på samtalet att man lär så länge man lever,att om hon övar så kommer hon kunna det oxå tillslut!  Tindra du kunde inte heller gå när du var som troy gammal (vit lögn, kunde hon visste det.. men det var liksom inte poängen med liknelsen för tillfället så vi lät det vara sååå.) men nu kan du. Han kommer snart oxå lära sig. Nu kan hon cykla själv, en del ord på engelska, hon kan klä på sig själv etc etc.. Sen kommer andra saker man lär sig när man blir större, att köra bil, bo utan sina föräldrar, handla etc...

Tindras fundering i det hela blev svaret: Mamma hur gör man för att få en kille när man blir stor då...

Varvid jag nästan satte frukosten i halsen och funderade lite,..vi skrattade lite o så sa jag att det kommer du märka när den tiden kommer.

Tindris fortsatte dock i sina funderingar o var klar på hur man skulle göra:

Jag frågar helt enkelt bara om han är kär i mig. och så får jag se om han svarar ja och då blir vi så där kära..

Dessutom har hon blivit helt till sig av en ny funlight. Kärlekssaften eller vad hon nu kallar den. De pussas visst i reklamen när de dricker den o igår när vi såg den så bara mståe vi köpa den för att se om man blir så där pussig... (lustigt det eftersom jag o johan ju typ ladrig får pussas nuförtiden, då kommer en vis tjej o tränger sig emellan..)


 

Ja ja nu får fan semstern vara slut snart, inte för att jag inte njuter, nej tvärtom det är ritktgt skönt o härligt!!. Men jag börjar bli less på min dampman, att aldrig liksom bara kunna få vara utan massa tjat..Nej du fram med lite vardag o egentid för mig eller iaf egentid a la jenny and the kidz! :-) Nån måtta får det vara :-)

 

 


Kommentarer
Postat av: Cammi

Vi kanske ska skicka i väg våra dampmän till Frevis själv så kan de dricka öl och fylla badtunnarn så åker vi dit o badar när den är lagon varm :-)

2010-07-20 @ 21:54:25
Postat av: Anonym

sounds like a good idea!! :-)

2010-07-21 @ 09:07:31
Postat av: Cammi

Eller så lämnar vi dem i Frevis med alla barnen och så åker vi på IKEA och kommer tillbaka när det är dags att bada ;-)

2010-07-21 @ 19:24:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback