Blir nog ingen...

Jag har hittat väskan som är sååå gudomligt fin.  Vi var nämligen o bara gick o strosade i foxtown igår, avslutningsvis åt vi glass...

Kikade in på alla möjliga affärer o ja tillslut hittade jag den som var sååå fin. Det var en Burberry, men NEJ jag ska strunta i det. Visste så kalrt att alla var dyra, men nej känns sjukt mkt ändå...För ni vet ni vad den ksotade 1200Fr = 8400kr. O ordinare pris var ca 14 000, men fattar ni en väska för så mycket. Jag som kanppt nämns köpa en väska för typ en 500ring. Nej då ingen sån väska kommer följa med hem. De flesta som såg nått t för världen kostade tyvärr minst 800fr= 5600kr ungefär... Så nej tack :-)
Jag hittade iaf en armani väska som är lite fin på vår o sommar, kanske kanske den får följa hem....Inte i hel skinn, men beige o vit o stor, ganska fin.
Jag ska istället nämnas köpa en fin väska i normalt pris när vi kommer hem :-) för si nån väska för 8000 det behöver jag inte... Hade jag nu varit en sån här nippertippa dam som verkligen liksom  hade blitt överlycklig av en sån väska i garderoben då hade jag nog vickat o vickat på mina ögonfransar,men nej fan så mkt roligare man kan ha för dem penagarna. Nej fi jaag skulle inte sova gott om än den var groteskt fin. The one alltså.. men men jag ska nog hitta nån i rimlig prisklass i stället :-)

Idag är det dags för andra play off matchen, Om johan inte lirar tror jag  att jag o tindriz är hemma o kikar mello i stället...

Tindra har sovit 2 nätter utan tutte nu , kul tycker hela familjen..
Tog mig inte upp o boka Ul i veckan, men ska ringa under nästa vecka.. som sagt bara så jäkla tidigt...

..

Mina älsklingar!!





'



Blev vinst igår i förlängningen, kul! Om dem nu ska vinna o gå till semi så hopaps jag dem kan vinna snabbt så dem får nån dag ledigt innan semin drar igång :-)

Hade hoppats på löning idag o foxtown, men inte då, ja ja får la bli utelek o glass som vanligt :-)

Nästa onsdag går jag in i v16, så ingen panik än för ul el så o jag mår ännu bra förutom att jag mår sjukt illa av o till. Men men det börjar iaf dra  ihop sig. Kan inte förstå att det redan gått över 2 månader sen man fick veta man var preg. När man tänker så har tiden gått sjukt fort. Jag tror på nått sätt denna grav kommer gå rätt fort iom att man har så mkt annat kul man liksom ser framemot nu. att komma hem o träffa alla, att det blir vår o sommar, funderingar om vad som sker nästa år..  Dessutom så börjar man ju senare att gå på mvc så det blir oxå himla kul. så det känns som att det kommer sviccha till. Om än jag vet man brukar vara lite less i slutet. men som sagt mkt man ser framemot inte bara bebisen, men såklart mest den :-)   

Johan kör nog nån slags försvarsteknik genom att typ blockera möjligheten för att det ens ska kunna bli en kille, han säger bara. Det är en tjej jag vet det. Fast då o då ser man det lilla hoppet tändas i hans ögon som igår då han, begrundande lillmagen o sa: Hmm är det inte annorlunda form än sist, kanske är en kille ändå :-) Jag tror dock det är en liten tjej igen, men bara det borde johan vara glad över då jag för det mesta har fel :-)
Nåja vi blir såkalrt lika glada vilket som, men klart en liten grabb vore rätt skoj, när man redan har en tös. men men bara vänta o se vem som gömmer sig där inne ;--)


dofter...

Kan bara inte låta bli plåga er med ännu ett rolgit uttryck från min dotter under dagen.

Hon har snöat in på dofter. Går o sniffar överallt. Antinge luktar det " Bläää vad det luktar illa" men det kan likväl lukta "åhh så underbart"

Ni vet barn i den åldern frågar o frågar om allt, allt som går att fråga. Lika bra med raka o ärliga  utförliga svar liksom för att kanske klara sig undan att bombarderas med 100följdfrrågor, varför det, hur då, mm mmm...

Idag frågade hon alltså vart jag skulle, hon var mig dessutom hack i häl.
Jag gav ett så ärligt svar jag kunde: Jag sa att mamma ska gå o bajsa (sorry... men så var det, skita gör vi allihopa)

Tindra vände snabbt som ögat o började gå iväg hon sa "Fiiii det kommer nog kanske inte lukta så gott"


Efter hon gott hallvvägs vände hon sig dock om o tittade med huvudet på sned på mig samtidgt som hon sa:
Fast jag älskar dig ändå :-)



Min lilla rackarunge, sötungen!!
som förövrigt sover första kvällen /natten utan tutte, håll tummarna att det håller hela vägen!!





lätt som en plätt!

Jag vet vilket lag jag kommer hejja på i kvalserien: lätt som plätt: Hejja hejja västerås!!

Ska hålla tummanra varje match!!!!

hörde visst lite fel..

Idag på min o tindras promenad hörde jag hon säga : F*ck F*ck.

Jag säger genast med lite hårdare tonläge, Men vad säger du? så där får man inte säga!!

Tindra ser mkt förvånat på mig, men verkar förstå att jag tror hon säger nått annat så hon säger igen: Men jag säger ju bara F*ck F*ck....

Jag säger återigen, NEJ absolut inte säga såna ord.

Tindra ser både förvånad o lite irriterad ut säger:
Mamma varför får jag inte säga som ankan: Kvack kvack... (lät verkligen som F*CK F*ck)

Varpå jag börjar skratta o säger " Förlåt älskling, mamma hörde fel, klart du får säga kvack kvack som ankan...

bättre sent än aldrig..

Har idag äntligen hittat, youghurt med låg fettprocent o samma typ drickyoughurt. Tog bara drygt en månad. Men men bättre sent än aldrig. Men jag lovar det är rätt svårt med jsut mejeriprodukterna här, det finns typ bara 3% youghurt o i småa förpackningar. men men idag är jag så glad när jag hittat det där, drickyoughurten var dessutom jättegod. Kan låta som en småsak o det är det ju oxå ,men jag är fröbanant glad ändå. Ska bli skönt återgå till det lättare alternativet igen. Inte kanske bara beisen som gör att mammas mage växer ;-)

..

Igår eftermiddag var en mysig mysig dag. vi var ute i lekparken, gick vid stranden/hamnen/vattnet kastade stenar i vattnet tittade på alla fåglar i vattnet. sen gick vi på en promenad. O efter det blev vi så sugna p åatt äta middag ute, Jag var sjukt sugen på kina mat, så vi gick dit men den öppnade ine förrän på 1 1/2 timme, varvid vi hann strosa runt mera. Kika på klockor. Johan har nog hittat the one nu den han vill ha o jag med för den delen.. vi får la se om vi slår till. Men men måste allt vänta på lönen först-Här får man tydligen lön först 1a varje månad.

Har ibland börjat fundera om ang thailand, alltså jag ill ju verkligen åka dit, men vi får helt enkelt se när vi väl kommer hem vilket datum det är o hur det känns men klart det lockar. Annars är suget rätt stort åka nånstanns typ turkiet el nått i slutet på maj/början på juni. Men vi får helt enkelt se. Fast kruxet är ju det att om johan skrivit på för nån svensk klubb då så tränar dem ju då o om jag inte får åka nånstansn i vår/sommar kommer jag bli så megasuperduper purken. Inte varit på 3 år nu. INTE likt mig!!  Tror även att lilldamen skulle älska vara i utlandet nu o sola o bada o äta glass i stora lass. Ja vi får se går säkert lösa ändå, på ett el annat sätt :-)

Tog fina bilder igår men orkar inte hämta kameran nu, får se dem sen..

Idag börjar playoff kul! får se hur det går. Där ett tag tänkte jag lite inombords, fan låt det ta slut snart. Men nej nu har de ju väl börjat o går rätt fort ändå, Plus att det är så härligt väder nu så gör inget om de går långt :-) ska ju hem sen ändå liksom :-)

men men tid att gå o plocka iordning lite sen skaj ag o tidnriz gå på prommis till affären nära oss så jag får kika in min klocka igen o vi får handla lite frukt o juice o sånt..Kanke även solbrillz till lilldamen

Ciao

borde kanske förstått..

Ja jag borde kanske förstått att det skulle sluta så.. Tindra fick låna min telefon o lyssna på musik. Gick jättebra hon tyckte det var jättekul o dansade för fullt..'

Saken var ju bara den att när jag fick tillbaka den, blinkade den alldeles konstigt o frägen var typ borta., gaaahhhhh nu är den typ alldeles svart o man kan inte se nått.. Irriterande..  :-(

Goo & Blandat..

Böev sååå besviken idag. Hade nämligen fått för mig gott & Blandat fanns på ikea här, men NEJ, fan fan fan, nåja fick bli lite malaco snören istället :-)


Insett jag måste färga håret  snart eg redan i förrgår, för det här ser för bedrövligt ut o även klippa mig helst för 2 månader sen.. så snart snart måste jag fixa det... Går inte att vänta tills man kommer hem, kan ju vara rätt snartm en kan ju oxå vara på riktigt länge..

...

* Sköter mig INTE som hemmafru, nej det där med att städa städa o åter städa, har liksom aldrig legat mig varmt om 
  hjärtat. Ganska tur vi inte får så många oväntade besök här :-) Fast så illa är det intem I promise! ska dessutom snart ta ett litet ryck med det, (sååå trist bara)


*Mitt hår har börjat se ut som trassel , troll, långt o risigt! med utväxt.. Nice nice på hög nivå! Men om jag kan vill jag helst vänta tills vi är tillbaka i sverige (beror förstås på hur långe till sässen håller på) Då mitt hår har en tendens te sig som det vill när man ska färga det. Spec nu när jag är sugen på att ljusa upp det lite.. fast fan alltså trivs bra i mitt mörka hår, passar ju rätt bra idet... hur ska man veta... Men om jag bara ska klippa mig kan jag gå här, ska tydligen finnas en som är duktig o dessutom bra på engelska! Tack så mkt!  Ja vi får se men ska det göras ljusare så nej inte här!

* Har börjat sakna mina kläder, rymdes ju inte alltför mkt att ta med sig o efter ett par veckor blir det lite långrandigt när man vet man har andra stuff hängande i garderoben hemma.. Ja ja jag gjorde iaf lite sommarklick på nätet igår, Mest för att om allt går som tänkt så hoppas jag vi ska hinna pysa till thailand efter sässen, men återigen då är alla dem kläderna i linkan, nåja lite småköp så fixar det sig nog, sen tänkte jag fråga en god vän om hon kan tänka sig låna ut nått litet plagg till mig kanske..(inte somamr i sve än ju..)
(Förresten lite samma med gummz, visserligen är hennes kläder mindre så hon ifck med sig mer, men tråkigt när man vet hon har mkt fin fina kläder "hemma"  linkan.. Nåja dem hinns nog användas ändå..O hann ju användas innan vi åkte med..)

*Ringde barnmorskan hemma i sverigen idag, för att få numret o kunna boka in Ultraljudstiden i sverige. Ska ringa imorrn, bara jag är vaken, fan alltså tele tiden är ju okristligt tidigt 7-7.45.  Kunde iaf göra ul även om jag inte hunnit skriva in migpå nån vc. O allt var som jag trodde. Hon sa att allt var lugnt så länge jag mådde bra så var det ingen panik med besök till MVC ännu.  Skönt man redan har en knodd för man känner sig l iksom lugn med allt det där man är ju bara otroligt nyfiken... Har ju bland funderat prata med dem här o få en tid här o kika, tror det skulle kunna gå att fixa utan att jag måste betala MEN måste jag betala är det snuskigt dyrt för UL o undersökning= 500Fr = lite mer än 3500kronor, sååå nja jag passar nog...


Nåja dessa skönheter klickades hem:

Sko

sen var det bara lite strandklänningar, kruxigt med storlek bara nu.. hmm de stod att de var stora i storlek, men vad f-n jag har ju en växande mage, så vettekattsingen hur man skulle göra men ja man får la skicka igen det som inte passar..


Denna strandklänning i rött o gult... det ska gå att knyta banden på flera olika sätt såg rätt nicigt ut.. hmm frågan är ju bara om man får till det... :-) men men som sagt ananrs tillbaka i lådan..

....

Idag eller ikväll är det match igen, kul kul, hopaps det går bra..
Man kan inte låta bli att hålla lite koll på ES oxå,  måste säga att jag tycker det är för jäkla kul, härligt,bloody fantastic, att det går så bra för lule, HEJJJA HEJJJA. Hoppas jag hinner se nån slutspelsmmatch hemma vore grymt grymt skoj!!!

Hejjar såklart även på grabbarna i förra laget vårt, kanske inte direkt på mustachnissen som ska leda laget men nej på grabbarna. O jag mest på dem bakom, det är ju dem som är värda guldet..(he he) You go girls!! :-)

Nyss varit in på La posta o skickat iväg brevet med mälkarstuff, skönt! Kom då att tänka hur mkt jag liksom tycker jag vuxit som person det här senste 3 åren. Inte förändrats utan bara fått lite mera kött på benen. Man lär sig rätt mkt både om sig själv o sin familj, man lär sig stå på egna ben o man får liksom verkligen en familjekänsla... en liten "vi-känsla" Ja ni vet "Family Franz på språng".

Idag är det förresten sista matchen innan play off, kul. Play off börjar på torsdag spännande...
Mindre än en månad kvar till lilltösen fyller hela 4 år, fattar ni helt sjukt vart tar tiden vägen..

parkering...

Oh my god.. Idag harj ag klarat av ytterligare en bedrift här i alplandet...
Jag har nämligen kört til lstan o parkerat i ett av stans parkeringshus. Den som säger att det är trångt att parkera i p-husen i sve, kan ju dra sig baklänges o skutta iväg nånstanns. Det går nämligen inte på nått sätt att jämföra med hur det är här, oh my god...Trångt o jäkligt, mindre space får man leta efter, men I made it, I'm proud...

Kikade in på Benetton idag på deras barnklädes, åhhh fanns mkt fint, men prislappen var rätt bra oxå, men ja nått fint ska la tösen få därifrån sen. Idag blev det en väska o klänning från hm. Själv köpte jag mig en skjorta. Faktiskt en mamma skjorta, inte för att det behövs än, men för att den var fin o dessutom praktiskt att man får plats växa i den...

Johan har bortamatch idag, ska nog kanske inte lira men ville han skulle följa för sammanhållningens skull. Imorrn är det hemma match, blir rätt mys..

Jag o tindra ska snart åka o träna o sen handla lite, sen blir det nog myskväll för oss båda. Skönt!

Jag lbev så glad igår när paketet damp ner i brevlådan, för där i fanns nämligen såna här portionspåsar oboy. GISSA hur mkt jag NJÖT till frukost??!! Helt sagolikt..

Mäklarpapprena har oxå kommit, kan tyvärr inte skikca tillbaka dem idag då ju johan inte är hemma men får föröska till posten imorrn, bara den är öppen. Inte riktigt vant mig vid deras öppettider här ännu INTE som hemma. Mataffärerna är bara öppna till halv 7 på vardagar förutom på torsdag då det är till 9, På lördag stänger det klockan 17 o på söndag stängt. Omställning från en som är van handla på maxi i tid otid ..

Smart dotter man har...

Känns som att Tindra fattat galoppen. Ja vad f-n att tjejer liksom rules...
för när hon blir arg på mig hotar hon ofta o skriker:

"Då har du en penis"....

Ja liksom hon verkar ju tycka det vore hemskt ha detta så , You go girl he he he.....


(hmm fast ibland är man såklart bajs o bajskorv oxå... he he)


ett år äldre, men alltid min lillplutt ändå:-)

he he ja hur han än gör hinner han aldrig i kapp... (borde la gråta för det, men jag får la istället säga att jag inhyser så mkt mera visdom än gubben min)

Igår trotsade jag min krasslighet o gjorde allt för att Johan skulle få en bra födelsedag = Lekpark och djurpark he he...





Lekpark:










På djurparken


 



Födelsedagsbarnet ser nätt nöjd ut med dagen ;-)


Måste bara få säga att både jag o gubben blev lite illa berörd av djurhållningen på den där lilla djurparken. Spec för de stora djuren som lejonen. De såg ganska stressade ut måste jag säga.  De var instänga /deras hem, var sååå små inhängnader, att de liksom bara gick fram o tillbaka... På kolmården har ju tex lejonen jättestor plats att vara. detta var inte många kvadratmeter. Dessutom fanns liksom ca 1 halvmeter utanför buren ett till räcke man skulle stå bakom. När vi skulle gå stod en unge o typ hänge på den o sprang fram o tillbaka o hetsade lejonet, som sprang o hoppade upp mot gallret o väste... Djurskötaren stod där brevid o sa liksom ingenting. stackars lejon såg liksom inte ut att må så bra...


Men men vi hade en bra dag, trots mina bacillusker, men tack o lov verkar dem vara på bortgång nu!!
Funderar på att ringa o fråga om tid till en bm snart ändå ,börjar vara så nyfiken... Hade eg tänkt vänta tills om det blir klart att de går till semi, för innan dess är det ingen brådska ,men vi får se hur jag gör...

vårtider/sommartider...

Åhhh längtar tills första helgen i Maj, det kommer bli en underbar helg i kärlekens tecken, gud ska bli jättteroligt jag längtar faktiskt! (Hoppas bara inte jag är stor som en kossa då he he)

Hoppas det passar in även med lägga tömning vore perrrfa, borde ju få veta det snar.t..



..

Är lite sjukizen igen, fan så trist.. nåj a man har la inte dött av att slappa lite :-)

Imorrn fyller gubbz år, men jagh ar inte köpt nått än, :-( skäms på mig! Däremot såg han ett par riktigt fina jeans nere på stan igår som kanske kan bli presnag, vi får se. Vi har iaf pratat o att ha en riktig shoppar dag här snart, fast vi får se, kanske spar det till en shoppinghelg i sthlm bara jag o han, vore rätt mys, bo på hotell o bara rå om varandra...
Vi får se men shopping ska det iaf bli här snart...

Imorrn är det eg babyshower för målvaktens nyfödda bebis, men hmm om jag är i den här formen måste jag nog skippa det. Surt. Jag brukar ju liksom inte vara den som är den, men faktum är att man liksom är lite off här, på nått sätt så orkar jag liksom inte engagera mig fullt ut i det här med socialiseringen he he... dessutom är det såå många av tjejerna som inte kan ett ord engelska, en del förstår men kan inte prata tillbaka. Nu är det ju absolut inte så att jag är osocial, självfallet inte, :-) Pratar självfallet med folket omkring mig he he. Däremot så känns det liksom som så kort tid kvar o ja jag ser mer framemot att få vara social hemma :-)

däremot håller min shopping tarm på att bli galen, jag vill hoppa shoppa shoppa, men nja finsn inte sååå jättemkt att shoppa här i stan.. men jag får ge mig till tåls he he. Men men en väska o solbrillor åker jag inte hem utan att ha köpt he he...

Idag ska paret som vill köpa läggan signa på papprena så håll tummarna allt går som det ska..

Längtar efter paket från sve, johan har beställt snus o tidninngar, tror visst det fanns nån tidning för mig med att läsa, ska bli sååå gött!! Hoppas det kommer idag! Måste be johan köpa lite glass till mig, det får man ju faktiskt äta i sängen/soffan när man är sjuk....

so long my friends

nei nei

Nei Nei.. så säger vår dotter nuförtiden när hon ska säga nej... hmmm hur ska detta gå, kommer hon börja prata norska till slut.. he he
Ja söt är hon iaf, när hon säger Nei nei


härlig utsikt:

först av allt skadan var inte så farlig, bara vila ett par dar sen mest troligen spel igen skönt! Kändes mkt mkt bättre redan idag, så superskönt!

Idag stod bad på hotellet/gymmet samt lunch efteråt på schemat.. Efter det gick vi ut o kikade på baksidan av hotellet, måse säga löövli view så där fick kidzen busa ett tag medan jag bara njöt.. (förutom liiite kalla vindar..)

Kika själva:




(M ställer motvilligt upp o poserar.. )


Inte lätt fånga en springande Tindriz på bild...

Rätt fint idag, så hoppas bara det blir ytterlgiare några grader plus till så blir det nog kanoners, ännu kalla vindar.. Men solglasögon står högt upp på min önskelista nu :-)


schlagermiss..

Åhh vad irriterande.. Jag tänkte tom först stanna hemma från matchen idag o mysa med tindra i soffan o kika på schalgern, hon älskar ju dansa till musik o jag älskar ju krypa upp i soffan o mysa o äta glass he he..Men nej vi åkte på matchen..

Då tänkte jag min dumma sate att jag kan ju lyssna på bidragen sen. Vilken miss. för nu kan man la inte lyssna på de som gått vidare förrän det är just andra chansen o finalen, för nej det får väl inte spelas mer innan dess. Vad f-n o lyssna på dem som åkt visst fine men nja jag missar ju liksom lite av hela grejjen.. STÖRIGT he he.. Världsproblem I know :-)

5-års dagen slut lbev INTE som planerat...

Fan fan fan....
Jag vet man ska inte svära, men det är så tråkigt! Älski blev skadad på matchen idag. Jag förstod nästan direkt det var ett satans knä. Han låg länge länge länge kvar på isen o man såg han pratade o rörde sig men inte mer. Han blev utburen på bår o det är alltid lite läskigt se sitt hjärta bli skadad så där. Tack o lov var P så gullig att han nog förstod jag blev orolig så han åkte o visade mig med teckenspråk vart han hade ont. Var gulligt gjort!
Hmm tänkte jag vad f-n ska jag göra nu, hur vet jag om jag ska vara kvar el om han åker på sjukan.. Var en snäll tjej som iaf visade mig ner o vi fick prata med en kring laget som berättade att det nog inte var såå bad som det såg ut men att han skulle upp på sjukan o röntga iaf o hinna tillbaka tills matchen var slut  (pyttsan tänkte jag inomords, hinna tillbaka yeah right..) efter matchen ,tom förlängning så var han såklart ej tillbaka, men de kom iaf ut o sa att jag kunde åka hem om jag ville så skjutsar de hem han sen. Snällt!
Så hoppas hoppas nu det inte är nån fara med gulleplutten min. Han lär iaf inte vara glad det är ett som säkert. Men jag hoppas verkligen inte det är en bad skada, risken är ju att det är samma skada som gått upp igen, nån uttänjning i ledband, = väldigt ostabilt som följd= klarar vardagsliv ok men kanske inte kan lira på ett tag, Vore surt surt surt!
Så nu vill jag bara älski ska komma hem så jag får pussa på han o få han på liiiite bättre humör. Samt  höra att det inte är nån fara med knäet!!!!

Var iaf skönt för ett annat par vi känner som ska ut på lite mysig dinner ikväll, tur att dem vann o dessutom blev han matchens lirare o gjorde lite poäng i kväll, bra för mysfaktorn liksom ;-)

Ja för just det vi vann i förlängingen iaf.. (J var först inne på nått bakåt men såg annars riktigt het ut idag så jag tror det hade blitt en bra afton för han om inte skadad skett..)

Hoppas nu ni alla andra får en löövli el kanske redan haft en underbar alla hjärtans dag...
själv ska jag uppdatera mig i vad som skett i schlagerns värld :-)

Sötaste uttrycket

Fick precis höra så gulliga ord av min dotter, hmmm undrar vem som brukar skylla på Pappa när det är stökigt ;-)

Vi kom precis hem till lägenheten, alldeles mörkt var det. Så fort vi tänder lyset uttbrister Tindra, helt häpet och förskräckt
"Oj oj vad stökigt ,här nog en liten pappa varit"

:-)he he.... stackarn blir beskylld för att stöka er när han inte ens är i stan. Men helt rätt tindra det är pappa som är duktig på att stöka ner o mindre bra på att plocka undan efter sig..

Lördagsgodis..

En sak till jag saknar, är vårt plockgodis :-) ja man är ju godisråtta! Jag o Johan har redan surrat om vilken stor på se det blir när man kommer hem...

Idag fredag har gubbz borta match vi ska till fam Norsk o äta Tacos, väldigt uppskattat. Har tränat idag, skönt. Gumman var med, det gick bra men visst hade la kunnat köra lite längre o säkert hårdare om hon inte varit med, men hon skötte sig prima. Hon är sååå söt när hon tar en kilos vikterna o tränar hon med, lillhjärtat! Nu sover hon igen, hon är frisk men sömnen verkar ha lite efter så hon får sova idag med..

Igår ringde telen här kanske kvart-10 i sex,det var m som undrarde om  vi skulle kika bio. "Ps I love u", o gud den filmen är sååå bra! Båda hade redan sett den, men det var liksom inte viktigt utan bara att komma ut en sväng var såå otroligt skönt. Vi blev visserligen typ en kvart sena o när vi kom dit så visade det sig att det var nån special bio. Herren som mötte oss undrade hur vi  hittat om denna bio, vi sa "Google" Han berättade att det inte sålde singelbiljetter utan bara säsongskort i början av året (weiird) O skakade lite på huvudet. Men då tog jag/vi till med dödsstöten. Vi la huvudet på sne o sa att vi inte visste o att det var den ENDA filmen på engelska o vi förstår inget annat.. Då smälte han o släppte in oss, behövde inte ens betala :-)

* Budgivningen på läggan är i full gång, men tror nog det håller på att ge sig snart. Går jätteba, bättre än vi trodde faktiskt så det är skönt. Hoppas bara att ignet strular sen..

* Johan är i fotbillshimmlen ska gå på Milan -Inter på söndag. Kul!

* Imorrn är det match igen då hemma, blir skoj, spec för tindra..Lite synd bara de har lördagsmatcherna så sent, de börjar ändå först kvart i 8 på kvällen.. Vill ju fira vår årsdag samt alla hjärtans dag.. men men det hinns nog ändå ;-)

* På onsdag är det gubbz födelsedag, hmm vet inte vad vi ska hitta på köpa, men nått kul ska vi la kunna hitta på..

*Just ja solen skiner ute , härligt väder. Var i valet o kvalet om att åka in till stan idag, fick precis mess om att vi skulle suttit vid vattnet o ätit glass nu, så vilken miss av mig..Nåja hoppas på fler dar

Ja ja nu ska jag la oxå slappa lite medan det är tyst o stilla i "huset"
take care puss puss

en önskan..

En önskan jag har just nu är att slippa detta illamående.  Snälla herren däruppe skona mig nu för sjutton. Det räcker nu...
Nej fii fan allvarligt nu vill jag det ska vara över med illamående. När jag väntade T mådde jag inte alls illa på samma sätt. Jag var däremot mkt känsligare för vissa dofter så som ex stekos el lukt av viss mat. Kunde kanppt gå genom affärer om de hade såna där hörnor där de lagade mat. Men nej hellre så än så här. Det här är liksom mer el mindre konstant. O inte så att man kräks utan bara går o mår "småilla" hela dagarna...

Jag hoppas det ska bli som i min första grav. Jag kommer ihåg det såå tydligt, det var som att det gick över på 1 dag. Men då handlade det mer om tröttheten. Då förstår ni var jag så trött så jag kunde nog sova dygnet runt tror jag, så har jag inte upplevt det denna gång, vet ej om det är för att man kanske liksom beror på att man ändrat sina sovvanor en del, samt att man inte hinner tänka på det på samma sätt då man har ett barn som pockar på uppmräksamhet. Men i min första grav så var det iaf så att jag var sjukt trött trött o en dag typ i vecka 15-16 så kände bara shit "now I 'm back" Jag kommer ihåg för vi var på väg till bilen, o jag bara började garva. Johan fattade liksom ingenting. O undrade vad som flygit i mig.. Jag försökte förklara att jag bara tänkte på " hur j-kla tråkig jag måste varit de där veckorna"  Han erkände att han hade svårt förstå hur nån kunde sova flera timmar på dan o sen utan problem somna på kvällen..Men att det samtidgt var rätt mysigt med lite vila på dan.. Många lata dagar liksom....

Nej vet ni nu längtar jag efter att magen ska komma, på riktigt, jag längtar efter att få svajja fram likt en pingvin...Längtar efter att bebisen börjar sparka. Längtar tills både Johan o Tindra kan få känna bebisen i magen... Men mest av allt längtar jag tills lillpyret behagar komma ut till oss.. men nja lite tidiigt börja längta än.. är ju för f-n hela 27 veckor kvar.. Så först ska vi allt ha lite mamma bebis relation, bara h*n/jag. Den får ta kontroll över min kropp ett tag men på köpet får den minsann en hel drös med känslor o kärlek! Men så mkt vi kan ska jag o pyret dela med oss till pappa o blivande stora syster, av sparkar, hjärtljud, Ultraljud. På så sätt kära pyret kommer du  komma ut till en hel familj som älskar dig från den stunden du bestämmer dig komma...(okej visst stora syster kan nog bli ganska avens ibland, men hej pyret det får man ta liksom...) Så vi hoppas att du mår bra där inne o att du ska trivas. Jag ska göra mitt bästa o bjuda på lite av livets delikatesser under färden I promise!

...

En blogg jag börjat kika in lite då o då är hör o häpna: P. whalgrens blogg på Mama, vet ni varför. Mest för att kika på en del bilder på hennes fina kläder hon har ibland, verkar köpa mkt från bland annat asos...Fin fina saker... Men även mkt för att hon tit som tätt lägger ut recept på saker som ser goda ut, o även oerhört lätta att göra, vilket I like a lot.. Nu har jag ju inte gjort direkt nått av dem här i alplandet ännu, men hemma ska jag nog rassla av en del av dem :-)

En fråga bara, hur är det nu om man skulle vilja beställa från tex asos själv, man får betala rätt mkt frakt o sånt va??? Inte så insatt i detta... men men ska gå in o kika o drömma mig bort i skoparadiset...
Har förövrigt köpt ett par finfina svarta stövlar på sale här. Lycka!!

graviditeten....

Ja imorrn är man i v13... sakta men säkert knatar det på framåt. Så här kan man läsa om v 13 på Familjeliv.se


Vecka 13
Kroppen:
Nu är gränsen för den andra trimestern och då är det rimligt att gå upp 300-400 gram/vecka. Nu brukar illamåendekänslorna och den värsta tröttheten avta. Vissa kan redan känna fosterrörelser, men det är ganska ovanligt. Det är svårt att urskilja fosterrörelser från vanligt bubbel i magen. När man ligger stilla i sängen kan det vara lättare, känner man ett litet sprattel en bit nedanför naveln och det inte åtföljs av något kurrande ljud är det mycket troligt att det är just fostret som rör sig.

Fostret: Benvävnad skapas och revben kan ses på ultraljud. Fostret kan öppna och stänga sin mun, suga och svälja, gäspa och sträcka på hela kroppen. Lungorna är färdiga och fostret börjar röra på bröstkorgen som om det andades, men syret kommer genom blodet. Att fostret tränar att andas i vatten är bra för lungorna, från samma ögonblick barnet kommer ut och navelsträngen klipps av så måste andningen fungera perfekt. Vattnet trycks ut ur lungorna precis vid förlossningsögonblicket och från att vara vattenvarelse börjar barnet andas luft genom munnen och näsan.


Som sagt inte underligt man mår som man mår, när man tänker på vilket himla underverk, mirkael som egentligen skapas där inne. Inte mening låta högtravande men  det är verkligen så att när man tänker på det där så är det ju helt jäkla fantastiskt vad som egentligen händer inne i ens kropp under en graviditet... Det som händer utanpå o hur man mår känns inte alltid lika bloody fanastic men det tar man ju alla dar i veckan ändå :-)

Har precis kommit på en sak som jag inte hoppas ska ha nån inverkan på denna graviditet. I min förra graviditet låg jag i slutet hela tiden i gränslandet på gränsen för hanvandeskapsförgiftning. Fick springa på MVC varannan dag för att lämna urinprov o testa BT (vilket ju är jättebra det har sån koll!)  Jag hade högt Bt o spår av äggvita i urinen, mot slutet 1plus el om det tom blev 2+ protien, kommer inte helt säkert ihåg. Däremot var det ju så att dan innan el ev dan dan innan tindra föddes, skickade min BM upp mig på kontroll på sjukhuset, då äggvitan stigit o jag  hastigt samlat på mig ganksa mkt mera vätska. Fick ta massa blodprov o kolla ctg etc... sen skickade dem hem mig med ny kontroll hos BM nästnästa dag. Vilket aldrig behövdes för då var Tindra redan född.  de har sagt åt mig sedan att det är mkt möjligt att det var därför förlossningen startade då.

Jag hoppas inte det ska vara så denna gång. Eller om det bara håller sig på den nivån gör det egentligen inget, för jag mådde ju prima. Men hade oerhört svårt följa att de ville att jag bara skulle vila. Kommer ihåg att min BM inte ville jag skulle gå på hockeyn tex, men gud jag var en trotsig patient o gick ändå :-) så det är bara det  om de säger man måste vila massor som jag har svårt med. Men skulle det bara bli så o hålla sig på den nivån är det ju ok, det man fasar för är ju om det skulle bli värre denna gång.. Men men ja ingen ide tänka på det.. Det blir ju helt enkelt som det blir ändå...O inte ska det då bli HF det tillåter jag inte!! =)

Hatar att vara sjuk!

Inte känns det direkt roligare att vara sjuk när solens strålar riktigt värmer utanför fönstret och det verkar vara en grymt härlig dag. Men jag bara pallar inte idag. Länge sen jag var i så här risig form, ögonen bara rinner av att titta på solen o huvudet värker. så nej det är rätt mörkt här inne trots den härliga dagen utanför fönstret.
det värsta är nog ändå det här med tänderna. Fan det gör så hiskelens ont, varför ska jag vara en av dem?! Jag får alltid sjukt ont i munnen/tänderna när jag blir riktigt förkyld. Har för mig " Anatomi Ulla" beskrev det nått i stil med att vissa oss människor har nervändarna /el nerver från tänderna som är så tight ihop med typ näsan så att dessa även påverkas vid förkylning. Fan alltså det är verkligen det värsta!! Nåja det blir några avsnitt lost idag o bara allmänt slapp...

Hoppas man är frisk imorrn, men tveksamt. För imorrn skulle vi hitta på nått mys med fam norsk. Då papporna nämligen ska på lagaktivitet o sova borta. Så vi hade ev tänkt kika in como, som ligger alldeles på italienska sidan, ska tydligen vara rätt bra shopping där. Och efter det inplanerat mys även med deras barn som går på skola/dagis, men nja känns tyävrrr, tyvärr tveksamt idag.

Tindra kändes inte särskilt varm på morgonen o var ganska pigg men nej hon är varmare igen o har sovit i säkert 1 1/2 timme nu, vilket är ett tydligt tecken på att hon är sjuk, Annars sover inte lilldamen i onödan direkt :-)
Nåja vi får ha en mys o slappdag hemma iaf. Nu verkar det ju iaf bara förhoppningsvis vara virus inf som vi har då både jag o hon är sjuka. (hoppas inte på flunsan, jag har ju fan vaccinerat mig tom)  Blev nämligen först liiite rädd hon skulle få vattkoppor, då jag hälsade på grannen nedanför med 3åriga flickan o hon fått koppor i fredags. Gumman lekte ju med henne för nån dag sen o som ni säkert vet så kan ju vattkoppor debutera med feber, trötthet etc.. Det gör ju eg inget om hon får vattkoppor, det får man ju liksom räkna med. Men jag skulle föredra om hon fick det hemma i sverige istället. Att bara vara inne är länge länge kan lätt bli lite långtråkigt...


Oj oj viket gnälligt sjukinlägg, man kan nästan tro att jag är man :-)


Jag längtar iaf tills efter sässen o hoppas att vi kanske tar oss ivä'g till thailand då, beror lite på hur lång sässen blir  samt lite beroende på lägenheten oxå... men åka skulle vara härligt!

Händelsrik helg...

Helgen har varit både slapp o skön men även händelsrik. Gumman blev frisk snabbt men på fredag var vi ändå bara hemma skönt. Jag o Johan fördriver våra kvällar med att se flera avsnitt av Lost. Är på säsong 2 nu, riktigt bra måste jag säga, om än man ju faktiskt eg inte riktigt fattar allt vad det handlar om :-)

På lördag åkte vi till det där badet, hade jättejätteskoj. Här kan ni se lite om hur det ser ut:
http://www.alpamare.ch/main/p_id/307/obj/4/nav2/307/lang/5.html      Hela familjen åkte massa rutchkanor o hade skoj.. Väl hemma handlade vi o lagade god trerättersmiddag. Mumma... Jag blev så glad så jag nästan började grina när jag insåg att jag kunde schlagern på datorn, live. Japp man är en liten nörd, vaddå schlager hör ju till det är ju lite svensk kultur över det hela. dessutom är det ju dessa låtar en del av dem som man kommer få dansa bra mkt till på dansgolven om ett par veckor.. :-) Jag vet inte vad jag tyckte eg. Alcaaar var ju bäst i af. O Ugglan vet jag inte vad jag ska tycka om, Först garvade bara jag o Johan, men sen kan jag liksom inte på nått sätt låta bli att tycka att hon är rätt skön ändå. Ja vad fan rätt skönt kunna sticka ut sådär, iställte för att hmm vara som den vita dunfjädern i slutet... Nej lite cool ändå, om inte nått bidrag vi ska skicka vidare :-) Jag tyckte fakitkst om första bidraget oxå..

Nåja hmm söndag var tindra igen liiite gnällig, men vädret var kanon, så vi tänkte fan vi måste åka o åka pulka i bergen...Den resan blev inte riktigt  som tänkt kan jag säga! Men ändå rätt skoj. Vi messade en kille i laget o frågade vart det var de brukade åka låg rätt nära så vi drog.  Det var såååå oroligt vacker väg, oh my god helt sjukt alltså. Svårt fånga  det på bild men... Ja iaf när vi hade si så där 6km kvar så började det gå lite tungt, folk stannade o satte på snökedjor på bilen (vilket inte vi har!) Hmm vi körde en bit till, men vi ca 4km tog det tvärstopp, FAN tänkte vi. MEN skam den som ger sig, vi vände om o försökte siså där 4ggr till. Var med mkt skratt men även lite åkrädsla för mig som vi gasade o gasade upp o ner o upp o ner...  svårt att förklara man måste nästan ha varit med... bland annat stötte vi på samma bil x antal gånger, både vi o andra bilen garvade för fullt... Men till slut fck vi se oss besegrade, bilen tog sig inte längre upp än att det var kvar 1km. Ja vi tänkte vad fan har vi tagit oss så här långt så måste vi ju för fan gå sista biten. Sagt o gjort det gjordevi, rätt upp för var det. JOBBIGT!! Men vi tog oss upp :-) Dock slutar inte historien här. Nej för väl uppe efter allllllllt besvär så visar det sig att backen är stängd pga av FÖR MKT SNÖ, Vilket skit. Vilket innebar att alla ställen typ rentals o sånt oxå var stängda så nej det blev ingen pulka men ändå en rätt rolig em :-)  Kändes som en typisk Family Franz upplevelse iaf :-)

Hemma hade gumman blitt sjuk igen, trots massa massa kläder o strålande sol. Hög feber o ont i örat. Även jag började känna mig risigare o risigare o idag är ingen av oss i särskilt bra form. dock inte ont i örat mer verkar det som...

Lite bilder:
På väg mot äventyr:-)


Faktsikt förvånad han inte pissar PÅ bilen :-) Den var inte mkt värd där alla gånger  he he...  Som ni ser så är man inte direkt diskret i bilen...


Vackert vackert...



På vår vandring ner mot bilen igen, Var eg först nerför man märkte hur brant uppför vi gått, visst man blev hur slut som helst att gå uppför, men kändes liksom ändå inte lika kraftigt uppför som när man väl knatade ner, Gubben har sett bilen o har nog Mc Donalds i tankarna, lycklig som få :-)


(Förresten helt sjukt vilka skiftningar i väderförhållandena det är, ni ser ju grymt mkt snö där.. o där vi bor ca 6-7mil bort ligger ju sjön o vattnet, där såg det helt vårigt ut när man körde längs hamnen igår  em.. Häftigt! Dessutom på vägen upp såg man palmer längs vägkanterna samtidgt som man skymtar dessa berg i bakgrunden. .Vad fan varför kan inte vi ha så.. Palmer i i kyrbyn o ändå lite vinter men nära till vårt härliga berg måttsund :- )    )

Tack o hej leverpastej!
Ska gå o kika lite Jönssonligan med gummz nu puss på er

handling när man kommer hem...

Jag undrar hur det ska gå när man kommer hem o ska handla mat första gången, blir nog redigt mkt...

Här är några saker som jag saknar:

mmm mjölk i stora lass.... (tänkt lite på det här med bebben, det är väl bra  att dricka mjölk o sånt när man är gravid, men jag kan bara inte dricka denna, inte ens med sk liknande oboy går det.. Men jag förösker äta lite youghurt varje morgon så det borde la täcka upp det. Det är iaf bra att gumman tycker om mjölken!)


fattar ni , jag som är den största oboy drickaren av oss alla, hade jag veta detta hade jag garanterat, jag lvoar packat med med en förpackning :-)


Bara sånt här vanligt "svenskt" bröd... Finns massa goda baguetter o andra franskor, men nästan allt är ljust bröd vilket jag tycker om, men nja tänk er Oboy o limpmacka med hamburgerkött, el makrill oh my god. Mamma Ladda upp  kylen tills vi kommer hem :-)

Ja mest är det såna småsaker, som man är van vid vid frukost o kväll. Det är ju som sagt även väldigt kul o handla , dels pga att det liksom har ett helt annat sätt när det gäller kött o fisk, finns inte så mkt färdigpackat, en del men mkt köper man direkt över disk o mm det är gott!! Så det är häftigt o kul med en lite annan matkultur Men mjölk ,oboy o vanlig limpa saknar jag  allt :-)


...

Vet ni en sak som stör mig...

Förstår ni hur många fina, underbara vår/sommar städer som liksom ligger på ett visst inte jättenära men ändå liksom ett avstånd som funkar, Det som stör mig är ju att vi är här så kort, o när den riktiga våren( ja våren hinner vi la med men då är det matcher varannan dag i play off) /sommaren sätter igång då är inte vi här mer...
Gud finns så många städer saker jag bara skulle hinna vilja se...nåja här är nog rätt fint här med när våren kommer!!!
(fär ni som kännmer oss vet j uatt fara o flänga runt litegranna så där under lediga dagar, det är inget hinder för oss, utan det ser vi bara som roligt!!! o vem skulle inte vilja åka en helg till tex Nice..

småsaker...

Ja då känns som att dagarna fylls av småsaker som ska fixas som tar typ hela em ändå...

Det största missonet för veckan har varit att kirra bank här nere, hmm var lite krångligt då J saknade ett papper som behövdes först, men idag gick allt vägen. Är så glad det löste sig idag, för gubben som hjälpte oss idag var så rolig o trevlig. Bra bankman helt enkelt. Han skrattade gott när jag sa att jag kan försökra han om att vi inte är svenska terrorister. För det var tydligen nån fråga de var tvungna ställa om terrorism, kriminalitet etc.. :-)
Så nästa steg blir att förstå sig på allt när det väl är klart...

Fick iaf post hemifrån idag, jäätekul, Tack så mkt päronen var jättebra!! (Johan har inte hunnit öppna sin del ännu, då han är på träning igen..)

Inte så smart upplagt här, i Sve har de även om de tränar mer iaf lagt upp de så att de gör bort allt på fm, men här har det varit så nu när de är spellediga att de tränar först på fm o sen på em igen. Vilket gör att min träning aldrig kommer igång, för johan är inte hemma förran ca halv 6 igen o då mår jag oftast tyvärr så dåligt att nja  det funkar inte. (för mig är det nämligen så att det liksom inte bara är på morgonen, nej det blir nästan sämre på em/kvällen, antar det har att göra med den försämrade/ långsammare matsmältningen elller nått...)

Har planer på att åka nånstanns i helgen när de är lediga, men ingen aning om vart. Dessutom är tyvärr lillhjärtat sjuk nu, febrig o snorig, men det hinner kanske gå över. Kan inte bestämma oss, vart finns flera ställen jag vill åka till, fast dem är inte fina liksom förrän längre fram i vår så kanske väntar med det.. Däremot ska det finnas ett jätteroligt inomhus vattenland i en stad ca 20-25mil härifrån,europas största inomhusvattenland så det skulle T älska o bo på hotell typ en  natt, MEN nu med förkylning, nja kanske inte vi får helt enkelt se. Även funderat på att åka till nån skidort, ev Saas fee, för både skidåkningen men även testa den häftiga pulka åkningen. Men tyvärr regnar det ute idag o jag tror vädret inte ska vara bra i helgen heller o nja då är ju inte det heller så kul.... Hade det varit ledig så där 4-5 dagar hade målet varit utstakat o klart då hade vi åkt till Paris o disneyland det hade gummz älskat men nu blir det för stressigt... Ja hmm i rom finns ju iaf nöjespark o zoo o allt o så j allt det där andra man ska ni vet men även här kanske man vill ha längre tid på sig  än 2-3dar.. O för det första måste ju t bli frisk.. I annat fall blir det bara mys här á la family Franz


Tindras söta uttryck som vi hört flera gånger här nere är när hon ser på tex italienskt teve program så säger hon, " Åhhh varför kan dem inte prata ordentligt som jag"  Likväl som hon uttrycker överlyckligt när hon ser på svensk film "Äntligen pratar dem ordentligt"  Hon blir oftast  lite blyg när de kommer fram till henne o tjattrar på italienska men ibland säger hon ciao när vi går från affären :-)
Hon har iaf fått göra hål i öronen, gick jättebra, hon tyckte tydligen inte alls det gjorde ont. Vi gjorde så att de sköt i båda öron samtidigt, för ananrs hade det nog bara blivit ett hål :-) Så stolt över sina örhängen nu, sen vill hon tydligen ha "Hello kitty" örhängen, hmmm undrar o mdet kan bero på att Matilde har såna...

Jag o Johan skämde iaf ut oss för vår australienska granne. Det var ganska sent o vi hade hämtat lite tvätt i tvättstugan o Johan börjar låtasas åka skidor in i hissen, medan jag går i min egen värld, helt plötsligt ser jag en lång man i ögonvrån, jag sprattlar till skriker o hoppar som nån annan galning samt att min hjärna inte hänger med utan jag tryckte precis på knappen som kör upp hissen. Så där utanför står det en australiensisk man som börjar skratta högt o ljudligt  medan vi skrattande åker uppåt. Han måste nog tänkt " Crazy swedes..."

Liite bilder på vår lägenhet..

Inte mkt men så här ser den ut...:





















Så där det var nog läggan förutom en till toalett med dusch...


Barnen dansar i pausen till karnelvalmusiken som spelas :-)

Är det så här livet som "hemmafru" är he he...

Det gäller ha tungna rätt i munnen när man "pärlar"


Johan är lycklig över att dessa fanns på ikea he he


Inga roliga "fina bilder" tagna ännu, kommer så småningom i promise!!

träning...

Idag ska jag börja träna igen, gudskelov vad skönt det ska bli :-)
Var i valet o kvalet hur jag skulle göra men har insett efter att varit här i en vecka att här verkar folk liksom inte gå ut o gå på samma sätt, hmmm är ju såååå backigt o vägarna kanske inte direkt bygda för att ha massa folk kring vägarna, så nej jag ska börja träna på gymmet  i badhuset som är närmast oss. Visserligen får vi halva priset på ett gym som ligger på ett jättefint hotell, bla där svenska fotbollslaget bodde när de var här för em/vm...el nån landskamp vad vet jag... O det verkar riktigt fancy, o då ingår spa delen o allt... MEN det är ändå dyrare än min prova på månad på badhuset där oxå allt ingår, bad o relax o gym o klasser. Anledning att jag väljer det är närheten hem. Det andra verkar rätt krångligt hitta till, detta är typ raka vägen o då vet jag att träningen blir av. sen behöver jag inte så där jättefancy, verkade skönt kunna simma lite oxå...

Tror iaf jag ska gå på step idag, vilekt lär bli en upplevelse då jag inte tränat på ett tag samt fattar typ nada italiano.. men men vi får la...
Jag funderar oxå lite, jag har eg för mig man inte ska köra så mkt step o sånt när man är gravis pga av ligamenten o man lättare trampar snett o etc?? Men så här tidigt borde väl inte göra nått. det är dessutom ett easy pass o kanske ltie lighter... O hur är det med situps o styrketräningen, gärna tips o råd, för jag kommer inte riktigt ihåg hur det var med alllt....
(annars googlar jag nog oxå... he he) men vore skönt få lite info av nån som kanske vet...

Dagens syn

Jadå dagens syn var när hela family franz åkte till det lokala badhuset. Efter att först ha jagat badkläder ett bra tag, tindra var urenkelt , johan oxå rätt simpelt köpte ett par fotbollsshorts. Det som var lite värre var till mig, hmm fanns ingen  nånstans i stan ,det som fanns var på rearearean på hm hmmm så gissa hur fina o verkligen ihop hörande under o överdelar det fanns, nåja den  det fick bli kostade bara 75kronor så det fick bli som det blev he he...
Men men synen var iaf sen. Det är tydligen obligatoriskt med badmössa i badhusen här så vi fick låna tre stycken, he he Fan vad fab vi var, riktigt söta :-)


Idag fyller min mormor år så vi har ringt o grattat, var roligt höra hennes röst, såå söt,..Lite rolig för hur vi hade det, när vi inte var i sverige.. hmm för hon ser det nog inte på samma äventyrssätt som vi..

Hon blev iaf glad när vi berättade nyheten... Ja nyheten som många av er redan klurat ut på olika sätt. Nyheten som känns oerhört rolig o spännnade. MEN även därför jag varit lite frånvarande i mitt bloggande o den varit liiiiite tråkig är nämligen så att jag mår ruskigt illa av o till o även rätt trött, men illamåendet är värst, men den som väntar på nått gott :-)
Lillgumman tycker iaf än så länge att det ska bli jättekul o säger gärna stolt till folk hon ska bli storasyster. sen får vi väl se hur det blri när väl bebisen kommer (för ja det är alltså en bebis på väg....) Om det blir som för en del andra då att efter va 1vecka kanske hon frågar, när bebisen ska åka :-)

Men just nu så längtar iaf hela familjen tills slutet på sommaren... (är ännu liiiite tidigt, går in i v 12 imorrn så håll bara tummarna att allt går bra...)




Men som sagt där av lite dåligt med uppdattis ibland, jag orkar helt enkelt inte, men jagl ivar ska skärpa mig...

Vädret suger iaf här jsut nu, snöat hela dagen...