parkering...

Oh my god.. Idag harj ag klarat av ytterligare en bedrift här i alplandet...
Jag har nämligen kört til lstan o parkerat i ett av stans parkeringshus. Den som säger att det är trångt att parkera i p-husen i sve, kan ju dra sig baklänges o skutta iväg nånstanns. Det går nämligen inte på nått sätt att jämföra med hur det är här, oh my god...Trångt o jäkligt, mindre space får man leta efter, men I made it, I'm proud...

Kikade in på Benetton idag på deras barnklädes, åhhh fanns mkt fint, men prislappen var rätt bra oxå, men ja nått fint ska la tösen få därifrån sen. Idag blev det en väska o klänning från hm. Själv köpte jag mig en skjorta. Faktiskt en mamma skjorta, inte för att det behövs än, men för att den var fin o dessutom praktiskt att man får plats växa i den...

Johan har bortamatch idag, ska nog kanske inte lira men ville han skulle följa för sammanhållningens skull. Imorrn är det hemma match, blir rätt mys..

Jag o tindra ska snart åka o träna o sen handla lite, sen blir det nog myskväll för oss båda. Skönt!

Jag lbev så glad igår när paketet damp ner i brevlådan, för där i fanns nämligen såna här portionspåsar oboy. GISSA hur mkt jag NJÖT till frukost??!! Helt sagolikt..

Mäklarpapprena har oxå kommit, kan tyvärr inte skikca tillbaka dem idag då ju johan inte är hemma men får föröska till posten imorrn, bara den är öppen. Inte riktigt vant mig vid deras öppettider här ännu INTE som hemma. Mataffärerna är bara öppna till halv 7 på vardagar förutom på torsdag då det är till 9, På lördag stänger det klockan 17 o på söndag stängt. Omställning från en som är van handla på maxi i tid otid ..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback