tecken på att man börjar bli gammal..

Betalade just räkningarna, ja även det litet ålderstecken hehhe
 men det jag tänkte på var att det slog mig att det är år 2008 o jag kommer precis ihåg när det var den här hysterin för att det var skulle bli millenium fatta nu är det 8 år sen...

ja ja man bl bara så gammal man gör sig...

smått o gott...

Snabb uppdatering:

*Förlust, surt surt!!

* 2 Nya jackor kul kul. En svart skinnjacka o en vit tigerjacka..

* Kommande shopping imorgon samt partylarty på kvällen... hmm vad ska lillskruttiluttan jag ha på mig, har ju en kjol men nja vette katttsingne om jag e sugen på den, ja ja ja.. we will see..

* ska fixa mina naglar så dem blir "långa" (halv) o fina, nån gång nästa vecka, ja vad sjutton är ju enda gången när man e sjukskriven eller semester som man kan ha såna naglar så klart man måste passa på..

* Gumman gjorde en liten söt sak idag: När J tittade på fina trosor drog helt plötsligt gumman ner byxorna på affären o ville såklart visa upp sina fina trosor =)


He he såg på kustbevakarna igår var lite skoj för hmm känns som man har hört den förr av några grabbar i ens närhet: standardfrasen bland de drängfulla killarna/männen som de mötte i båtarna var " Jag har druckit en 2-3 bärs idag.." jooo man brukar ju bli så där rund under fossingarna då....



Handlingslista för morgondagen (förutom ev spontan shoppingsaker he he)
* Strumpbyxor el stayups, kan inte bestämma mig om det blir svarta el hudfärgade we will see (beror på om det blir kjolen såklart, svart typ knälång kjol med hög midja)

* Vin , jeps så man kan "smutta" på nått gått under kvällen

* ett nicigt anteckningsblock, japp tänkte fila ner lite notes om saker jag gjort på jobbet så jag kommer ihåg tills jag ska tillbaka...

* ett par sköna fina mjukisbrallor, bra att ha dels till mina prommisar som jag baske mig ska ta mig ut på under min sjukskrivning samt att jag hoppas jag kan få lufsa runt i dem på sjukan på måndag i istället för i deras uber fina vårdkläder..

*nått litet fint till värdinnorna för kvällen...kanske.. =)

(*kanske en fin svart väska , min börjar vara helt kaputt o slut...såg en rätt nice till bra pris ska kolla in den bättre iaf..)

sen får man la se vad man springer på, joo förresten ska kika på gina på typ "basbodysar" sugen ev ha en röd eller gul, till kjolen iställt för mitt gröna linne som plannat.. jeps ska kika..

...

Vinst idag igen, skönt skönt, hoppas hoppas hoppas att det håller i sig.. men men som jag tjatat, krävs 2 vinster till för att gå vidare o det är lååååååååångt dit... men iaf ett yttepyttekliv närmre håll tummarna...

Hmm saknar, tänker, tycker lite, svårt låta bli...=)

Jeppzi pepzzi åter till matchen den har kikats på i soffan, nice nice, slökollat lite... Imorrrn e det åter dags för jobb igen.. Kul kul. Känns ju lite surigt måsta vara sjukskriven när jag nyss börjat jobba men men får la lyda doktorn o hålla mig i skinnet...

Idag värmde iaf solen lite igen, tack!!! Snö smält bort nu o bli vår vår vår , längtar ju efter en latte i solen, =)
Fast igår var faktiskt första gången som jag på riktigt kände ett stort sug efter norrland o snö. Såg på filmen solstorm, nja filmen var inte så värst bra tyckte jag, men oj, all snön o när dem gjorde snöänglar tom att se liksom vinterföret typ (he he) fick mig att bara få tok snö/riktigt vinter saknad. Såg sen idag på en kompis blogg, deras vasalopp på dagis, dundermys.Här nej du inte en chans... Kul för barnen med riktig vinter. Om än jag för det allra mest, som tex nu igen tycker det är vidunderligt skönt att slippa den långa långa långa vintern med den hemska kylan..men nja lite abstinens finns allt i min kropp... Är såå sugen på att åka skidor o grejjer,.. ja vad fan bättre sent än aldrig måste ju öva mera, var ju grymt skoojjjjjjj

Men men mest längtar jag efter min latte i solen på torget just nu =) När det kommer till vädret alltså.. Finns ju andra saker jag funderar mer på annars he he....

Nyfriserad lilldam

Jepps var verkligen på tiden klippa lilldonnan, har tagit bort säkert över 1 dm, men resultatet blev jättebra, se själva:

image517
image519
Fina poser oxå=)
Nya kläder köpte jag o hon till henne idag inför kommande vår sommaren, måste ju givitvis testas med samma, lik sin mor =)


Själv har jag tänat idag på fm, fan jag  insåg att det kommer kännas ruskigt tungt inte få träna 1månad är ju lång tid. Kände mig nästan lite sorgsen idag på gymmet när jag gymmade järnet he he.. kommer vara väldigt svårt hålla sig därifrån men men är la ruskigt sugen köra igång sen då när man väl får igen...

Siffror o koder..

Det är lustigt det här med siffror... jag har ett supersifferminne, (konstigt nog med tanke på mitt övriga minne he he)Fast så fort man inte behöver siffrorna eller koden mer så glömmer man den i ett nafs (ja ja jag vet har la med de här olika minnena som vi läst om..) Men som nu tex, var ju inte allt för länge sen jag använde min skolmail, men nu är det putsväck borta, siffrorna som man har i själva användarnamnet.. typiskt. Jag som skulle kolla hur delen kvalitativ metod såg ut eftersom den bara e 3 poäng tänkte jag att det moment kankse jag kan försöka fixa ihop, men men ingen aning om upplägget på det..

Men åter till det här med siffror, min gamla kortkod som man visserligen bytt några gånger, kommer ihåg de nya, men de gamla poff, borta. Mitt gamla telenummer, (visst många år sen jag hade det) gone with the wind, samma med andra nummer man typ kunnat slå i sömnen innan, tex mitt ex, ingen aning idag vad det nummret var.. Kanske det beror på att man har så mkt annan info som man måste kunna använda så då när hjärnan liksom vet att OK nu behövs inte det här mer, poff sorteras bort... (iaf i min lilla brain..)

Viktor lille vän..

Lille söte  rare Viktor 16 år från Luleå, mmmmm söt o rar, ganska duktig på att dansa, kom tillbaka lilla charmtroll... =)
Jeppz i det läget var jag lulepatriot, kära hjärtanes vad söt han o hans pappa var...

http://kanal5.se/web/guest/492/k5videoplayer/single/20816/none/


I övrigt var han ju grymt bra även han Daniel T o Emma..


Sen fanns det ju stjärnor som var mindre bra..
http://kanal5.se/web/guest/492/k5videoplayer/single/20402/none/

Japp kvällens tevetips är:
So U think u can dance, kanal 5 kl 20.00
(idag skulle det vara med nån tjej, som när de frågar vad hon ska dansa för dans svarar, striptease.. he he.. toka!!!)

Läget är som följer...

Gick bra bra hos farbror doktorn idag, fick min op tid, jippppppiiiiieeeeeee som jag väntat!!!!

Fast hmm blev snabba ryck , ska opereras redan nästa måndag gahhhhhaaaaaaa hjälp panik oro i lillkroppen...
vad f-n jag kan ju bli döv på örat (fast vad sjutton e la ingen större skillnad mot idag..) läskigt att man ska vara vaken under operationen.. men men som sagt lovely få det gjort...

Så här är läget:
Op nästa  måndag alltså, sen följer sjukskrivning i 1månad, fan jag får inte ens träna på 1 månad (suck!!, bara lugna promenader,) Inte flyga på 1 månad... själva op tar bara ca 90 minuter. Fast nu var han inte säker att det var den där diagnosen jag fått innan utan kunde vara några andra alternativ, vilket som skulle man nog kunna fixa det när man väl opererar, men lite beroende på vad det är när dem öppnar så kan op bli lite olika omfattande... Operationen innebär i vilket fall som helst att jag måste ligga inne ett dygn (hade jag inte trott) Sen så kan jag/kommer jag nog besväras av ganska mycket yrsel den första tiden efter op, hjälp obehagligt..och pga detta kan jag om jag har otur må ganska krassligt, men behövde inte bli så...Den allra första veckan efter op ska jag vara extra förskitig med att INTE alls lyfta tungt eller böja mig för djupt o sånt, o det gäller ALLA 4 veckor men den 1a veckan var allra allra allra viktigast! (påpekade detta för mig flera flera gånger då han nog märkte att jag är en rastlös typ..he he)

Hmm så då är läget så här, att jag ju inte kan flyga upp med gummz när jag tänkt (tänkte åka typ nästa vecka eller i början på veckan efter beroende på hur det går. Men nu får jag ju inte flyga. Så istället kommer nog J ner o kikar lite hockey, (2 hemma matcher i rad...) myser o hämtar sen lillan, åker nog hem dan efter min op. (inte helt säkert ännu) Alltså lite tidigare än först planerat, men eftersom jag kan må ganska krasst i början o tyo inte får göra mycket, inte får lyfta o böja mig o dona (vilket man lätt gör med gummzilummz) o gubben är mer borta än hemma nu så kanske det är lika bra  både för lillvännen o förhoppningsvis en åter hörande Mamma att gumman åker nån dag innan planerat upp till norr o har mys med sina kära mor & farföräldrar. Oj oj hon kommer älska snön, grilla krov o grejjer, hoppas hoppas på fint väder..Men oj oj vad tomt det kommer eka här i franz house...snyft, fast som sagt får försöka intala mig att det kanske är bäst att följa instruktionerna noga så man slipper göra om op en gnåg till istället..

Åhhh det är så underbart snällt av våra päron att kunna ställa upp så här, dels som planerat men nu även rycka in lite innan, för som sagt jag är suprans suprans glad att äntligen få operera mitt lillöra o slippa säga "va va ursäkta" hela tiden..Men hmm man tänker att opá lilla örat kan la inte ha sån stor inverkan men men det verkar påverka mer än vad man tror, det störta hänger väl samman med att när man går in i örat så är man så hiskeligt nära balanssinnet o även flyttar o grejjar på smaknerver. (Japp kan få förändrad smak på en del av tungan i upp till ett år efteråt, fast för de flesta försvinner det efter nån vecka..)


Men som sagt jag är jättejätteglad att äntligen få göra det här!!


trött, mätt men belåten

Ojsan vad mätt jag är nu, ni vet typ så där nästan för mätt, hugaligen...
Ligger här o soffan nu, tvättat bort sminket, satt på mig dundersköna kläder, vara strumpisar, fryser som fan. Hämtat täcke o kuddar, gjort lite varm chocklad o slagit på nån film på teven bara myser!!

Åkte iaf ner på O´l idag, var som vanligt väldans trevligt, kul kul, skönt att man gjrode det. Kul att grabbzen vann, om nä jag blev väldans nervös av J's piruett vid 3-3 målet, ja ja var länge sen han hade nån sån där tabbe o alla måste ju ha det nån gång.. Nu vann de ju en redigt skön seger ändå...
Hmm har lite beslutsångest nu igen, denna gång inför lördagen. det framkom att vi ska ha lite mys med mat o grejjer med damerna på lördag, ja även en liten överraskningsgrejj, vad vill jag inte skriva här..=) Kul! Alltid skoj när det väl blir att vi fixar o ordnar så vi ses.. men dock så pep det även till i mobben min o så fick jag höra att 2 andra tjejor fyller år o ska ha lite födelsedags galej men självklart samma kväll, grrrr typiskt... Tror nog det får bli födelsedagsbarnen som får min celebra närvaro, men tanke på att man ser dem mer sällan, de andra bruttzen ser man ju rätt ofta nu o jag hoppas det bli många fler middagar här ett tag framöver =) Fast helst hade jag velat göra båda sakerna men men man kan ju inte få allt här i livet.... ja ja . bara måndag än...

Shitpomfrittes tur tur tur att jag satte mig här ett tag, annars hade lilla jag glömt bort att jag måste ställa väckaren o pysa tidigt till US imorrn, ska ju vara där o göra hörsel testet kl 8 imorrn o sen träffa läkaren 10, däremellan tänkte jag gå o ta mitt fina "sjusköterskekort, att ha på bröstet" Men men det hade slipt my mind, men tur jag kom på det nu...

Blir iaf att träna imorrn oxå, skönt.. Onsdagsmatchen blir nog att kika hemma, orkar inte gå till hallen då gummz ska på dagga tidigt på torsdag, dessutom lång dag på fredag så nej, kikar hemma på onsdag..

Svåra beslut

Svåra beslut i görningen....
Japp svåra beslut är /har aldrig varit min grejj, jag kan vara ofantlig dålig på att fatta svåra beslut...behöver ofta lite hjälp på traven...

Mitt oerhört svåra beslut för dagen är åka på oelarys o kika hockey med damerna eller inte... hmm velar fram o tillbaka, allt är klart o färdigt för olearys men hmm kan ändå inte riktigt bestämma mig..Är ganska sugen bara vara hemma idag oxå..

Idag har iaf A varit förbi o hälsat på lillgummz fick så fin present,målar för fullt här nu..
Tog en cykeltur till CC o hämtade bilen måste säga det var skönt att ha fått igång "gamla bettan" igen (min cykel alltså..)


Är helt galet väder ute, nu minsann snöar det för fullt, hmmm kunde det inte gjort det lite tidigare i år, fast det är plus grader ut så det lär nog inte ligga kvar länge iaf..

hmm måste grunna lite på dagens beslut nu he he...

kramiz


roligt...

Jim och Edna var båda patienter på ett mentalsjukhus. En dag när de gick förbi sjukhusets pool, hoppade plötsligt Jim i, sjönk till botten och blev liggande. Edna hoppade direkt i för att rädda honom, simmade till botten och drog upp honom. När chefsläkaren fick höra om Ednas heroiska insats, beordrade hon omdelbart att Edna skulle skrivas ut från sjukhuset. Hon gick till Edna och sa:
- Edna, jag har både goda nyheter och dåliga nyheter. De goda är att du blir utskriven. Eftersom du var kapabel att rationellt reagera i ett akut krisläge genom att hoppa i och rädda livet på en annan patient, konstaterar jag att du har ett friskt tänkande. De dåliga nyheterna är att Jim, patienten du räddade, hängde sig själv i badrummet i sitt badrocksskärp precis efter det att du räddade honom. Jag är ledsen, men han är död. Edna svarade:
- Han hängde sig inte själv, jag hängde upp honom för att torka. När får jag åka hem?


mysig helg..

Påskhelgen har varit urmys, så trevligt med besök från götet! Nu får vi allt se till att det inte går ett år mellan gångerna vi ses! =) Men som sagt snart ledigt alla helger, blir kanoners....

Är så trevlgit när man umgås med vänner o bara har mys o trevligt, pratar o skrattar.. Herrn i huset har la muttrat en del för att han inte kunnat ta en bira, men som sagt fler tillfällen kommer nog att ges.. det bjöds ändå på bra många skratt i huset under helgen..

Lite roliga saker som framkom under helgen:
*Jag vet en som tycker att den mest erotiska färgen (var det på underkläder) är röd, för specificera mig lite, sammetsröd...
* Jag vet en som tycker den mest erotiska kvinnsosporten (fan e ju inte ens en sport) är snygg kvinna i snygg bil..
*Jag vet en som trodde att sin pratner skulle önska sig att bli lite snabbare eller smartare om denne fick välja en ny typ egenskap..
*Jag vet vem som är chefen i ett förhållande...

Roligt spel =)

Känns iaf som att jag mumsat i mig ett helt ton med godis , men men så är det ju när det är helg... =) Har iaf tränat en sväng i eftermiddag skönt..
hmm familjen har inhandlat en boxer = gubben i huset bor framför sportkanalen... ok men ibland grrr..

Är(var) grymt sugen på bastu, så skönt, ja eller vore riktigt nice bara hänga lite .. men men jag ska nog dyka ner i gottaskålen igen, passa på medan det finns , här lämnas inget åt slumpen förstår ni....

Är ledig ända tills på torsdag, lvoely, men börjar faktiskt redan bli lite rastlös av alla röda dar, har en förmåga att liksom bli det he he... ska iaf bli ruskigt skönt få gå till farbror doktorn på tisdag, håll håll håll tummanra att jag får göra min operation snart!!

Lite bilder på vännerna:

image510
Gobitarna, såååååå fina båda 2!!

image511
Kramizzz på dig gummz!!

image512
Vackra o rara!

image513
My man, intagit sin hockeyposition..

Kan berätta en lite rolig sak, som oj höll på att förrstöra påskafton.Japp vi köpte ju en boxer men när den skulle kopplas in funkade den ej, gahh panik. Gubben arg som ett bi, muttrade o svor, den skulle tillbkaa bums på måndag o det ena o deet tredje. Alex frågade så J han verkligen satt kortet rätt. Ja då det hade han ju sa han... Ja det ringdes till kundtjänst o de kunde inget göra.. gubben var så arg så det rök ur öronen.. var fbk-vf so mvar sååå viktig att se. Jag hann bli less på att han betedde sig så dåligt, ja ni vet , som en cirkus.. Ringdes upp till kundtjänst igen, hmm Har ni kollat så kortet är rätt väg, Johan: Okej jag ska se efter. Där hade vi det stora komplicerade felet, min oerhört händiga sambo hade alltså vänt kortet upp o ner... he he he.. Japp då ja då var det problemet löst o alla nöjda o glada.. he he he...

Långfredag..

Långfredag var det visst igår.. var en trevlig dag o kväll, hade ju tänkt träna både igår o i förrgårr men nope blev inget av det, jag kanske då i sånt fall lite av armarna om man anser plockandet av godisarna ur påskäggen som träning, kan tilllägga att jag körde många repetioner på denna övning he he...
Ähh vad sjutton nu är'e påskhelg o ska njutas, ska försöka ta mig i väg o träna lite på söndag iaf kanske..

fyyy fabian vad jag hatar att handla när det är sjukt mycket folk, att gå på stan när det är mkt folk kan ju bara vara mysigt men att handla, nope don't like it, ja ja vi överlevde bland alla racerkörande tanter som typ itne tar nån hänsyn... he he...

Sen fick vi efterlängtat besök från götet.. Sanna o Alice.. (alex men gummz kan ju ännu inte säga det..) Jättemys o skoj, blev god mat o lite god dricka på det, en väldans god drink mumma..Kikade lite teve o gummz hade dansshow som vanligt, sen när hon somnade för natten, drog vi fram spelet " Lika par leka bäst" ja du det framkallade många roliga skratt kan jag lova, ett riktigt roligt spel. Tyvärr förlorade jag o gubben båda gångerna, tänkte inte så lika alla gånger he he he...

Fick ett samtal rätt sent på aftonens timmar, antar personen var rätt lullig, o förstår nog vad tanken var... kanske bagageluckan som gällde ja vad vet jag.. ha ha ..lite söt ändå,

Igår var det iaf skit snöväder men idag verkar solen skina så vi får se vad som sker idag, kanske en tur ner på stan eller så, i don't know.. Nu är iaf gubz o tränar..

Mina tankar glider ibland iväg, men men  ja det e la bra mys! ja ja ni vet virrfia som man är... =)

nope kanske dags kliva upp

Stor stor kram o puss på er allesammans, extra stor till Johan

My rockstar...

Jeps gummzi lummz älskar ju att dansa o sjunga när det är nått sånt på teve. Let's dance är hennes favvo program då dras danskläderna på o det dansas hela programmet långt.. sötnos!!

Här har vi när hon sjunger till repsisen av mello:

image502

image503
image509
Riktig rockstjärnefrisyr hadee hon oxå för tillfället, helt rufsigt o ouppsatt... he he..


En liten bild på trollen när dm leker tillsammans, här är från sista besöket av våra fd grannar. Här kör gummz omkring på Ossian i sin barnvagn o säger att hon ska på jobbet... =) (dockmössa o strumpbyxorna bakom fram har hon även lyckats med att fixa he he..)
image508

Glad påsk!!


Don't Hassel the Hoff
He he....



Glad påsk på er alla!! Hoppas ni får en lovely helg!!!

Skäms massor nu men hmm jag har ingen aning om varför vi egentligen firar påsk, gaaah det har jag totalt glömt bort, hjälp måste kolla upp det så jag kan vara en ordentlig mamma o iaf berätta det nån gång för gummz när hon blir äldre kanske he he he...få se nu var det nu han dog den där jesus o återuppstod ellr var sjutton var det nån helt annan gång *skämms lite* =)

dagarna sprungit iväg

De sista dagarna har gått i mega fart, vilket ni ju vet att jag trivs med, hatar verkligen segdagar , eller vad sjutton ibland är la det oxå skönt men  men tycker ju om när det händer lite grejjer, som sagt behöver inte vara mycket men liksom bara nått he he..

Igår fick tindra o vi stort stort påskägg med posten o lite presenter till tindra, Tack så mkt!!

Igår var en sån dag när allt verkligen gick i 120knyck på jobbet hela dan, hela tiden var det nått, o nya saker droppade in som liksom inte kunde vänta en dag eftersom det belv helg.. men men kul kul... Blev dock lite svettig på morgonen när det visade sig att lilla jag skulle ha en läkare som gör provtjänstgöring att gå brevid mig de första timmarna fram till fikat, gahhh he he men men det gick bra, han verkade så nöjd så sen, en lustig liten filur det där..
Sen hade vi lite besök av gobitarna P & a o käka lite tacos o såklart efterätt, mumma... kikade även lite hockey på teve. Känns som att det e hockey every f-cking day nu he he...
sen fick jag brumma vidare en sväng även det var riktigt trevligt,

Ja ja somnade iaf riktigt gott både trött o nöjd med vad dan inneburit..

Kom för övrigt precis en liten dam inspringades o ropade " Mamma mamma lönken (mjölken) spillde av sig själv" med stora förvånade ögon o händerna i sidorna...
He he bättre bortförklaring får hon nog komma på till nästa gång, min gofis

Idag vanakas iaf besök av gobittzen från götet blir riktgt sköj o trevlit oj va nog ganska precis ett år sen vi såg dem sist så oj det blir trevligt...
alltså kanske dags plocka ordning iaf lite i oredan..

Till er som ska ut o röja ikväll, ha super kul, men hmmm kanske inte för skoj =) ,nej då have fun, *avvis så in bomben*

Puss puss puss

en underlig fundering...

Ibland när vi e lata ställer vi bara ut soppåsen på balkongen. Tyvärr har ju skatorna vaknat till liv nu o börjat upptäcka detta så nu äre bara att kila ner..

Min underliga fundering är då om dessa små fula skator har minne. Undrar liksom om dem kommer ihåg o tänker " Hmm jag drar en repa förbi Franssons balkong, för där, där brukar det finnas smaskigheter" eller om de liksom bara känner det eller ser... hmm. Jag förvarnade ju er att min fundering var lite underlig he he =)

tänk snart är det 3 år sen...

Lång lång story... förlossningen...



Jag kommer nog ännu ihåg den där dan den 20mars för 3 år sen som att det var igår. Finns nog ingen annan dag man kommer ihåg så detaljerat precis vad som skedde o hur det var så här var läget:

Det började redan den 19 mars, Kommer ihåg att jag eg skulle åkt till A.E o cpmpany o käkat tacos på kvällen men av nån anledning kände jag mig inte riktigt fit for fiight.. Dock hörde Johanna o hennes dåvarande hunk av sig o undrade om vi inte kunde haka på bio, hmm tänkte jag ,kanske bättre hitta på nått iaf.. så visst bio blev det. Men från typ att bion började hade jag förvärkar av o till hela tiden med 7-10 minuters mellan rum, Då visste jag ju inte om det var förvärkar eller vad shit tänk om det börjat nu.. Kan säga som så att filmen kommer jag inte ihåg mkt av =) Kommer ihåg Johannas sista ord innan hon åkte att hon trodde vi skulle få en bebbe i natt, hmm nej tänkte jag inte än, lite förnekande så där, för vad, kunde det verkligen vara dags nu. Man har längtat så länge man kan liksom inte ändå förstå att shit, nu äre dags nu kommer vår älskade knodd snart...

Halv ett på natten förstod jag på en gång att de värkarna jag haft innan bara varit förvärkar, för nu var det som att nått hände, på en gång ökade intentsiteten i värkarna nått fruktansvärt o nu gjorde det riktigt ont . Dumma som vi var sov vi ju inte, nej då vi var så ivriga o låg o klockade o skrev upp värkarna. ha ha ser oss ännu framför mig o vi var fan bra söta. Skulle inte direkt göra så om det blev ett syskon...

Halv 5 på morgonen var det mellan 3-5 minuter mellan värkarna o jag kände nej nu vill jag åka in... Väl där blev jag fastspänd i ctg kurva, o hmm där hade värkarbetet gått ner lite, jag fick iaf ligga kvar en stund men de funderade på att skicka hem oss igen, men så "poff" så gick vattnet. det var en konstig känsla. Jag har tidigare hört folk berätta att det låter högt för en själv som en knäppning. Så var det verkligen. Jag sa till johan, hörde du vilken smäll, han lite frågannde o nervöst. "vad, vad menar du nu?" he he hördes självfallet bara liksom inom mig.. ja ja så nu låg man där fastspänd  o blöt i brallorna. Nu blev det iaf lite mera fart i magen igen, var dock bara öppen 2 cm, men eftersom det ökade på värkarbetet o vattnet gått blev jag kvar o gick o badade.

Att bada var nått jag bestämt mig för att jag ville göra långt långt i förväg. Nu tyckte ju inte jag att det var så skönt som jag föreställt mig, men jag försökte spola på magen när värkarna kom, o Johan stackarn fick fibbla med den där uråldriga bandspelaren dem hade... Kommer iaf ihåg att där i badet, så var vi så upprymda över att bebben snart ska komma så vi messade till Annna o Johans syrra eftersom hon nog ändå anat att nått var på G, övriga fick vänta eftersom att vi inte ville oroa o ha folk väntandes oroligt om det skulle dra ut på tiden...

10-halv 11, kände jag att jag hade badat färdigt, stod helt enkelt inte ut mer, pratade med min bm o sa att jag vill ha eda, men nej hon övertalade mig att testa nått annat, dum som jag var o utsatt tänkte jag ju att hmm hon vet la bäst. Jag testade nått som heter kvaddlar. Det gör sjuhelsikes ont o jag tyckte inte dem hjälpte nånting... Nu kan man ju tycka att jag var ännu dummare som blev övertalad att testa dem igen i fall värkarna kanske mer kom från rygghållet, fy sjutton vad jag skrek av smärta då. Johan såg helt förskräckt ut o nästan nära ut att gå o knocka ner den stackars bm, =) Ja ja dem hjälpte nada o jag tog hjälp av lustgasen. Vi blev själva i rummet o jag kände bara hjälp vad illamående jag blev, hmm vad fan ska man kräkas i. J rycker ut med första bästa sopkorg , sen går han iväg med den  , stackarns han såg helt förstörd ut o tänkte nog,"hur i hela friden ska det här sluta" Ha ha lustgasen var iaf en kär vän under hela förlossningen, jag gillar den där fina groggiga rösten man fick...=) Den fasen var johan helt underbar, stackarn fick massera o massera min rygg, av o till hela tiden. När han satte sig för att vila kom en ny värk o jag ropade med min fylleröst" massera" he he... Han var så klart underbar under hela förlossningen, min klippa att luta mig emot, underbar!!

Nåja jag kämpade på. Vid skiftbytet kan jag säga som så att det kändes som en ängel kom in genom dörren. det första den nya bm frågade var att hon hört att jag velat ha eda, om jag ännu ville det. Oj jag hann nog knappt andas innan jag sa ja.. Tog sitt lilla tag innan personalen kom, men kvart i 3, tror jag den var satt iaf. O oj, det var som himmelriket. Den fasen av förlossningen var som ren njutning.

Gubbz var så söt, för då passade han på att springa ner o köpa nått att äta. Han träffade på en bekant o berättade att vi höll på att få barn. Vännen frågade om han var nervös då. "Nej då" svarade han så där lite tufft ni vet... Fast hans bekanta skull ha sett han när han kom runt hörnet, för då sprang han så fort han bara kunde för att inte missa nått...


Jag hann nog bara ha min eda i lite drygt en timme, sen började krystvärkarna komma. Det var en mäktig känsla o man hade en sån kraft.. Var svårt att inte trycka på för mycket, som man ju inte får göra till en början. Men trots att jag hade krystvärkar var dem inte nog i intensitet, utan jag fick mera värkstimulerande för att öka på det hela, de kikade flera gånger men inte mycket hade hänt. ökade på stimulerande igen... o så där höll de på ett bra tag..Kommer ihåg att de sagt att när krystarbetet kommer igång brukar de ta ca 1 timme tills ni har er bebis. Tror att vi i sånt fall skulle haft vår lilla älskling hos oss vid 5-halv 6, men inget hände o man kände liksom att nej nu orkar jag snart inte mer, men nu hände nått nu tog det iaf fart o lillan vile komma ut.
Fyy fabian självkrystarbetet nu var la inte det roligaste. o jag var så inne i det så jag märkte kanppt när det började prata om att hjärtljuden hastigt sjönk ner o att det blev bråttom, det ville hämta dit en läkare så han fanns där.. Utan återigen, var det mera gubben som uppfattade det o blev nog väldans orolig över vad som höll på att ske. Han har berättat för mig efteråt att han trodde att hon inte levde mer, stackarn fy vilken hemsk känsla.Så slutfasen blev väldigt bråttom att få ut vår älskling , snabbt o hastigt fick det ut vår lilla tös, som alltså hade navelsträngen runt halsen, men tog inte länge förrän innan hon gav i från sig sitt första skrik, o just där o då fanns ingen som var lyckligare än vi! 18.22 den 20 mars 2005 föddes alltså vår Tindra.
Oj man tyckte hon var så fin men sååå liten, hur skulle man egentligen göra med en så här liten nu, man vågade ju knappt röra henne, sen blev det att ringa runt till släkten o berätta... oj oj ja sen börjar hennes livshistoria men den får vi ta en annan gång...



* Aldrig aldrig nånsin hade jag trott att jag inom mig har sån kraft. Jag var/är så imponerad av oss kvninnors kraft, fan vad vi är starka när det kommer till denna bit. Helt otroligt!!
En eloge till oss kvinnor!!

* Dessutom är jag mäkta imponerad av männen, för oj vilken press det ändå måste vara på dem, att liksom stå där brevid o inte kunna göra mycket mera än att vara ett stöd, peppa, massera o finnas till hands. Men ändå vara det där starka stödet man behöver.Däremot uppfattar de nog ibland bättre om vad som håller på att ske o deras nervositet över hur de ska gå är nog säkerligen bra mycket större, för själv är man ju liksom så inne i sig själv att man liksom knappt kan tänka... Men att liksom stå där och peppa och vara fullkomligt underbar och försöka att inte visa sin nervositet utan bara hjälpa en framåt i arbetet, underbart!!
Så en eloge till mannen oxå!!

Lite saker jag tänkt på till min eventuellt nästa förlossning:

* Försöka äta, o sova o vila så mkt jag kan innan, för denna förlossning blev en segdragen process, men för lite sömn i bagaget kanske...

* EDA topp ett på önskelistan, lustgasen likaså..

* kanske ha med lite egen musik att lyssna på, det som fanns var ju crap...



Min förlossning var ju egentligen ingen drömförlossning kanske, men vet ni detä r ändå den bästa dan i mitt liv och jag skulle uppleva den om o om igen för det som skedde i slutet var värt allt kämpande och värk man haft. Allt det onda var som bortblåst när man såg på sin skatt första gången. Helt enkelt hade ett mirakel blivit till och tänk detta mirakel är vårat eget underverk!
Det kallar jag LYCKA!!!!!!!!!!



men men det var my story...

Påskkärring...

Ja idag var det en stolt tjej man fick föra till dagis.
Idag stod nämligen både påskfest o hennes firande av födelsedag på schemat...
Mamsen hade dock ingen riktigt påskig sjal att låna ut så det fick bli den bästa vi hittade o kanintröjan som la är lite påskig...(hade oxå velat ha lite ansiktsfärger o kunnat måla henne riktigt fin men hmm det fanns inte heller så fick bara bli lite prickar på kinderna...hann inte köpa igår, pga att det tog bra mkt längre hos frissan än tänkt..)

Hon var iaf mäkta stolt när hon gick i väg med hucklet på huvudet, sina prickiga kinder o glasspaketet under armen..
Mammas stora dam!! Hoppas hon får en underbar dag på dagis.. (när de firar sina födelsedagar, tar de ofta med o bjuder på en glasspinne, de får även sitta på en speciell typ tron stol o ha på sig en krona (kanske inte idag då alla har hucklen o grejjer..) Tindra var mest uppspelt över att idag skulle minsann alla sjunga just för henne, min gobit!!

image501

Min dag..

för trött för att tjöta min dag:

* Styrketräning

* sen en kaotisk hårklippning som tog flera timmar pga av diverse tillstötningar gah hjälp, ja ja nu är det la helt ok ändå he he

* lite slapp o fix

* ruschig hockeymatch med speedad lilldam

LHC klara för semi jiiiiippppiiiieeeee


Natti natti är helt färdig nu!

(förressten  vår dörr är självklart öppen om ni vill komma! vore bara väldigt väldigt skoj  våra dear friends från väster!!!   =)    )

Historia..

Smart blondin

En blondin och en advokat har platserna intill varandra under en flygning från Stockholm till London.

Advokaten frågar om hon har lust med en rolig lek. Blondinen, som är trött och vill försöka slumra till, avböjer artigt och vänder sig mot fönstret för att blunda till lite.

Men advokaten tar ingen notis om detta utan fortsätter med att förklara att det är en väldigt enkel och rolig lek.

Han förklarar:
- Jag ställer en fråga och om du inte kan svaret ger du mig 50 kronor och vise versa.

Blondinen avböjer igen och försöker på nytt få lite sömn.

Advokaten, som absolut inte vill ge sig, säger:
- Okej, om du inte kan svaret ger du mig 50 kronor, och om inte jag kan svaret, så ger jag dig 5000 kronor.

Nu har advokaten lyckats fånga hennes uppmärksamhet, och då hon förstår att han inte tänker ge sig går hon med på att vara med i leken.

Advokaten ställer den första frågan:
- Hur långt är det mellan Jorden och Månen?

Utan att säga ett ord tar blondinen fram sin portmonnä och tar fram en 50-lapp som hon ger till advokaten.
- Okej, säger advokaten, din tur.
- Vad är det som går uppför kullen med tre ben och kommer ned med fyra ben?

Förbryllad tar advokaten fram sin bärbara dator och söker i alla sina databaser, inget resultat. Han kopplar in modemet till sin mobil och söker på internet, inget svar. Frustrerad sänder han mejl till kollegor och vänner, utan resultat. Efter en timme väcker han blondinen och ger henne 5000 kronor.
- Tack så mycket, säger blondinen och vänder sig om för att få lite till sömn.

Advokaten ruskar blondinen och frågar:
- Nå, vad är svaret?
Utan ett ord tar blondinen fram en 50-lapp, ger den till advokaten och somnar om.

vinst, skönt...

Yeees skönt med seger hoppas de tar det imorrn, men men många matcher kvar.... Men vore ruskigt skönt OM de kunde få vinna imorrn så gummz får ha papsen hemma på sin 3års dag även om mamsen måste jobba till 17...

Trivdes bra i soffan min men fanns ett antal andra ställen jag gärna oxå varit på:

* På plats i hallen, verkar ha varit bra drag i dag...

* Lite mys med min Johan, efter en kall o regning dag,  vilket ju är lite svårt när han inte e hemma...ja ni vet ju alla att han e på ett annat ställe o svettas för fullt...=)

* Hade gärna varit o hälsat på C i det 25 gradiga landet i väster... o frossat i skor o kläder men ffa bara myst =)

* I en frisörstol o fixat till min lilla frisyr, hmm kommer aldrig ihåg o boka tid o nu vill jag bli fin i kalufsen igen he he

* svettats på gymmet, istället för att som vanligt mumsa på polly o röda typ hallongodisar..

oj oj oj sen finns det ju såklrt miljoner andra ställen jag skulle kunna säga, ni vet på en solstol i thailand, på en bar i new york, på yatch ute på havet i värmen.. u name it men nu tänkte jag lite mer på liksom verkliga saker som jag liksom gärna varit på på riktigt just nu... och dem ställen kan oxå eg göras till många många fler.. myst hemma med family o friends, eller en tripp till götet.. men som sagt ovanstående var dem som var närmast i tankarna just för kvällen..

Skitväder...

Fyyyyyy fan vilket skitväder!!!
Idag hade man gärna sluppit vara ute.. Regnat blötsnö hela jäkla dagen. o jag har varit ute o inne om vart annat. vilket jag ju tycker e skoj, men nja inte idag. Spec inte att söka efter en adress j-vel i det där ologiska samhället o inte komma till en pat som bor långt långt långt borta o få höra att "nej hon är inlagd, har försökt ringa men inte kommit fram" Tack tack, nej men snömonstret jenny cyklar väl tillbaka igen grrr.. he he... Ja ja dock har jag ju även haft mina raringar oxå. en tant som gav en stor chokladkaka till mig, =) hmm vill hon jag ska rulla fram... En annan tant som jag var o hjälpte hennes make, hon är jättedålig på svenska, men  sa iaf innan jag gick, verkligen ansträngde sig o sa att " Du är så snäll, du gör mig glad" mmmmmm värmer i hjärtat när dem är goa...

Är la bara passa på att suga in alla positiv feedback man får för i telefonen är det inte alls kul att sitta. En del ssk'or blir kallade det ena o 3e. Starka ord som hora o grejjer, fyy fan alltså. Men det är liksom ibland en ohållbar situation med brist på tider o hemskt att det är så, men hmm man ska ändå inte behöva bli kallad såna saker.. alla gör ju trots allt ändå så gott dem kan, men som läget är nu är det synd både om de som behöver vård o sköterskorna, har sett flera av mina kollegor vara helt uppgivna o riktigt ledsna, helt slut efter en dag i telen, så ska det inte behöva vara!!    Jag är la ännu för färsk för att skrämmas av det där utan längtar oxå efter den biten att sitta lite i telen, fast vill helst göra mkt praktiskt oxå o inte bara sitta o telefonen, trivs bättre när jag får ruscha runt...
Idag ville en äldre herre bjuda ut mig på lunch i veckan, he he he jag tackade vänligt men bestämt nej till erbjudandet =) Ja ni ser det händer grejjor på jobbet...


Hade iaf bestämt mig för att ta ett långt härligt bad så fort jag entrade hemmet idag, men har inte orkat än, känner mig helt färdig idag, antagligen vädret o att jag har sovit dåligt några nätter i rad nu av gummz hosta.. Igår kväll ville jag en grejj tur att det inte blev så, f-n låg ju redan typ avklädd i sängen med tindra o var eg helt död, somnade rätt snabbt o gott i går, hade nog inte orkat börja klä mig egentligen men men så är'e när man är irriga o virriga lilla jag...

Blir iaf ingen livehockey idag, gummz sover redan o jag ska ta täcket (o snarra påsen he he.) till soffan o kika där, hoppas de lyckas vinna!

En sak till ang vädret som jag tycker är rätt löjligt, skrattretande som jag inte riktgt förstår. Är det kaos som utbryter här nere för att det kommer lite snö, ursäkta men vad f-n det är väl vinter varje år, vad är paniken o varför i hela friden kör så många i diket,stollar!!! Hmm men jag hoppas det bara är en dag för ananrs vet jag en herre som inte lär vara nöjd, en herre som beställt nya däck o fälgar till bilen... he he...

men men see u!!


Godiset slank ner i korgen igen...

Rackarns gummz är riktigt hostig ännu o är ett gränsfall för dagga , jag hoppas verkligen hon är bättre imorrn, vill verkligen inte behöva va hemma imorrn oxå men jag tror hon kan gå, sen e jag ju ledig tis+ons så det e ju lugnt..

Har iaf nyss varit på aerobics, skönt men efteråt var man ju grymt hungrig, och då är det dumt dumt dumt att handla är som att godisarna ropar mitt namn o bara vill följa med mig hem, o jag barmhärtig o snäll som man är kan man ju inte låta dem ligga kvar där ensammna på hyllan över natten, nejdå det får komma hem till mig o mysa istället =)
Är som förgjort att heta jennybenny o komma ut från affären utan godis när man handlar när man e hungrig..

...


ditten o datten..

Förlust igår, surigt men men flera matcher kvar, tänk tänk om de kunde få vinna båda hemma...
Såg iaf just att matchen imorrn är på kanal 9, skönt eftersom jag jobbar till 17 o inte tror gummz orkat glida ner till CC efter det.. men men nu kan vi ju mysa hemma i soffan istället..

Var iaf nice igår kika lite hockey på olearys o åt god mat,, yummie =) Men en sak som faktikst var väldigt jobbig var det här med min hörsel el just avsaknanaden av den =). För det var både hockey o schlager på teven, jag satt i mitten av bordet, surrades alltså åt alla olika håll, oj kändes bara som ett enda virrvarr ibland.. Sen märkte jag en sak som jag inte tänkt på tidigare, måste vara för att jag ansträngt mig så i flera timmar, för sen när jag gled förbi "grannarna" där det inte var så livat, fick jag ändå säga va, ursäkta typ hela tiden hmmm men som sagt berodde säkert mest på att jag var helt trött i bollen av alla ansträngning av örat, hoppas hoppas jag får opa skiten snart, men som sagt jag ska inte hoppas för mkt för då blir jag bara sjukt besviken om det inte blir förrän tills hösten...

Gummz verkade oxå haft en väldans trevlig kväll o stojjat runt med alla boyzen, hon tycker så mkt om att träffa dem, tur att vi ska flytta från gården här oxå, för oj det hade nog känts tomt här utan dem nu till våren...

blev lite smått less på en annan sak igår kväll ,men det är ju bara inse att en del är för dumma för sitt eget bästa he he... =) Ja ja jag somande rätt skönt ändå, fast tyvärr belv det en rätt dålig natt, japp gummz har hostat väldans mkt, hmm så går det när man är lite slarvig med kläderna o tänker "den där lilla korta biten"..

Tror jag ska vara lite husmorsaktig på en stund o kanske baka lite bröd, he he få se nu har jag gjort på typ flera år, nja he he.. fast å andra sidan lockar stadium lite o kika in om det finns nått fint träningslinne att inhandla för mitt presangkort...

ciao på er



....

Grått o trist väder är det ute, men men jag o gummz ska nog ändå bege oss ut o leka på en stund, ni vet cykla lite o gräva i sandlådan he he...


Imorse vakande jag med träningsvärk, framför allt i "lilla" rumpestumpen min, men men skön känsla med lite värk här o var =) Är efter mitt pump pass igår jag körde lite tyngre än vanligt på en del muskelgrupper, men känner så här i efterhand att jag kunnat lägga på mer på en del saker, får la göra det nästa gång...
En annan känsla som finns i min kropp när jag vaknade var såklart den här lilla abstinens känslan jag har ibland, he he inget att göra åt, =)
Hmm som vnalgit dök jag dock ner i gotta påsen igår kväll, ja ja vad fan man måste ju få unna sig oxå...=) Gottegris det kommer jag nog vara hela livet he he...

Idag är nog en vän till mig som ett barn på julafton eller som ett barn i en leksaksaffär... ja han får nog sin nya leksak i helgen, säkert redan fått..Ja jag tycker allt dem är för söta killarna när de kommer till dem o deras leksaker... he he, tindrar allt i deras ögon när dem pratar om dessa saker he he he...

Själv hade jag en suprans plan i morse men som vanligt sprack den ,trodde jag skulle kunna snippa över till usa under påsken men si det gick inte, rackarns, sen kom jag på att jag kanske kan glida på en sista minuten, men fan det sprack oxå.. kollade istället på lite så här weekend resor ,men nja jag vill nog ändå att det ska vara mera vår i sånt fall typ i rom , barca el paris..nåja får la roa mig här i linköping istället... blir nog nice det med!


Men men time att gå ut o rota fram barnasinnet o leka lite...

puss puss puss på er alla extra stor till Johan

Tindra, vad gjorde mamma utan dig...

Ja du inte många av dem här sakerna iaf... =)

Tänkte jag kunde skriva några ord om saker jag kanske inte så ofta skriver här men det är saker som min vardag består av ständigt o jämnt, den vardagen som jag fullkomligt älskar för att jag lööv min tösabit över allt annat:

Japp så här kan det vara, saker man ständigt göra o som man inte ens reflekterar över alla gånger:



* fibblar o trixar, kolla i kalendern så att gummz ska få så bra dagistider som möjligt...

* Man tar en sån där vagn med bil på maxi, trots att den är omöjlig att köra, bara för att gumman älskar att åka i den.. vill ju dock kliva u o gå själv efter typ 20meter..

* Man gör till sin röst o leker ena dagen  troll andra dagen prinsessa

* Man kryper på alla fyra o leker hund eller häst, ibland med en vild unge åkandes på ryggen...

* Man plockar leksaker från alla tänkbara ställen, varje dag, ibland flera gånger...

* trots att man vet att det redan finns så mkt leksaker, kan man inte låta bli att köpa nån till liten grejj bara för att man vet att hon skulle bli/blir så glad...

* Man kan bli tårögd av fåniga saker hon  säger, skrattar  ibland åt sånt som ingen annan skulle förstå..

*Man bryr sig inte lika mkt mera när andra personer kommer med skrikiga el gnälliga barn, man tittar mera medlidsmat o kanske i lband säger nått uppmuntrande, för man vet själv precis hur det är...

* Ibland vill man slita sitt hår, när det enda man får höra är "vill inte o kan själv" o man typ måste vara på plats inom 15 minuter...

* man är van att få sin sömn lite rubbad mellan varven, o ibland ligga o balansera på kanten av sängen o låta den där knappt en meter höga varelsen ta upp typ 2/3 av sängen..

* Att kika på fina barnkläder o hitta nått som man tror hon skulle passa så bra i, får en på gott humör...

* Man får avbryta vad än man håller på med för att man hör nån ropa " jag är färdig", o är man inte där inom några ögonblink hörs rösten igen denna gång lite starkare "jag är färdig"

* att hela tiden i olika lägen upprepa frasen, "vad duktig du är, du kan ju"... o faktikst hela tiden se sin donna utvecklas o göra framsteg. Tänk denna bit är smått fantastiskt, tyckte nyss hon var en liten bebbeloo o man väntade på att hon skulle snurra runt första ggn, sen väntade man ivrigt på att hon skulle krypa, o det roligaste var nog ändå när man satte sig 2 meter ifrån varandra på golvet som 2 fån, klappade i händerna o blev så glada för att hon kunde gå 5 hela steg själv.. Ja nu handlar det mera om att klä på sig själv, kunna cykla o såna saker..


Ja jag skulle kunna fortsätta i ievighet för det finns så många olika småsaker som man gör för sin donna som man inte ens reflekterar över, men oj även om man ibland vill slita sitt hår o vissa period kan vara lite tuffare så finns det inget INGET i hela världen som skulle kunna få mig att inte tycka om alla dessa små ibland lite konstiga saker  man gör just för att det finns en liten tjej som heter Tindra, en tjej man älskar över allt annat.







image458


......

Jeps så här är läget...

Vinst igår igen, jipppiiieeeee =) men men mycket kan hända än, först till 4 är det enda som räknas he he...

Fick vabba idag, för typ första ggn i hela mitt liv (ja förutom de där 3 timmarna för nån vecka sen) oj oj vad vuxet det känns, hemma med sjukt barn.. Om än trist, jag hade lite småpanik i hjärnan min i morse o tänkte över vad som stod på mitt schema om det var olika saker jag var tvungen att säga, tror jag redde ut ev oklarheter o jag hoppas att dan inte blir kaotisk för dem där borta, hugaligen är det sista jag vill.... Nu tänker jag iaf oxå på hur skönt det är att jobba så mkt som jag gör. Oj vad skönt få dem där dagarna som går i kanonfart o man pinnar på till tusen men massa saker att fixa o dona det tycker jag ju liksom om, kul kul kul...För nu inser jag oxå varför jag tycker det är så kul komma, ut, för oj nu är kl 10.45 o jag har knappt fått nått uträttat här hemma, tänkte fixa o städa lite, visst jag har börjat, men i jämförelse med vad man hade fått uträttat på jobbet så nja är det inte ens en fis i rymden he he o eftersom jag blitt hemma rätt länge av olika skäl, så känns det grymt kul vara back in business. Tänkte på det själv har man jobbat typ 1 mån som ssk nu, medan en del av mina kursare har jobbat i typ över 3 år, oj oj dem börjar ju vara gamla rutinerade rävar i spelet... Men som sagt skönt jobba lite lagon tid, att jobba heltid o bara få dem där hektiskt dagarna med häcken full o inte orka ha kul o vara busig på sin fritid, nej ni se det vill jag inte, det hinns med senare i livet.....

Är väldigt tacksam att vi har våra guld "grannar" som ställer upp o hjälper lilla mig imorrn, gummz lär då älska att busa runt med boysen nån timme, tror hennes favvokille är lille Ozzie, jag tordde först på att wilmer skulle vara favvisen, men nja O är den som gäller och kanske är det för att han är den som blir lyckligast av tindra kommer på besök. Har iaf lovat bjuda familjen på lite pizzatime där när jag lämnar av gummz, så det blir nice. Jag ska alltså bara glida iväg på en restaurang med typ nästan alla damer o kika matchen. Sen brummar jag tillbaka o hämtar lillhjärtat, jag det blir kul att umgås o kika matchen.. .Kanske man hinner se upplösningen av mello oxå... Lite surigt jag inte kunde träffa Hanna imorrn men men vi får ta det en annan gång....Håll tummarna nu för grabbzen imorrn...


För övrigt håller J på att förstöra gummz smak redan, nyss kom hon här ropande, "jag vill se sven-erik"  Jag fattade ingenting.. hon sa samma sak i igen. Jag lika oförstående då kommer lillan springande med fodralet o pekar på Pistvakt, fattar ni, hon vill se pistvakt... hjälp!! Dessutom verkar  hon gilla det o ha ha sett det en del för hon kunde ju hans namn.... Tokfian o tokstollen till gubbe man har =)

......

Sicket pissväder det är ute idag, hmm anledningen att jag tar upp det är för att jag varit ute på safari i skägget (stadsdelen) idag, hmm sökte o sökte efter en jäkla gata o när jag väl fann det, nej man vad f-n då har pat flyttat till ett annat ställe, jsut där o o då, var jag INTE så glad kan jag meddela he he..
I övrigt har det varit en rolig dag men massa blandad kompott, suturtagning, omläggning av stort op sår, omläggning efter amputation, injektioner, blodtryckskontroll ja mm mm.. blandad kompott o det är ju skoj....

Vet ni har verkligen tänkt att i helgen blir det bara soffan ,men hmm nja nu lutar det nog åt annat än då, men ingen utgång iaf. Så här är läget, tidigare i veckan surrade H en av ladiesen om att fixa barnvakt o dra ihop damerna, käka ute o se matchen, inte hört nått mer om det, men nu när matchen är halv 7 kan jag nästan tänka mig att det är många som är sugna.. så det är ju skoj, är ju bara slutspel 1ggn/ år (ibland inte ens det).. Sen fick jag även ett roligt meddelande från "imse vimse Hanna" om att hon skulle ha lite fest med några kompisar, om jag ville komma o det låter oxå jättelockande för det är/verkar oxå vara en supergullig tjej. Träffade henne på en fest typ i november o vi surrade massor , har sen alltid sagt att vi ska dricka lite vin ihop  igen men det har liksom aldrig blitt,Har stött på'na på stan o skolan o sånt.. hmm ja så det lockar ganska mkt för hon verkar oxå vara riktigt go...så vi får la se...

Ang min lilla op, så ringde jag o surrade lite med dem o hörselprovet får inte bli äldre än 3 månader, hon hoppades o trodde att jag  skulle få en tid i april, det hoppas jag med, vore ju perfekt. Om det blir nått vajjsing o ändå inte blir förrän tills hösten blir jag fan megabesviken, nej då jag ska gnälla som bara den när jag gör mitt hördselprov. Japp man vet ju att det är så man måste göra för att få tid, så bara tjata på...

Förresten kom ihåg att hålla tummarna ikväll igen!!


sjuksköterskanslön= skandal

Ja finns inga andra ord egentligen.
Har flera kill kompisar som inte har nån egentligen utbildning för det dem gör o de tjänar flera tusenlappar mer än mig. O de är ju väldans roligt för dem, saken är bara den att sjuksköterskans lön är på tok för låg.

Så dera friends.. gå in här o skriv på!!


www.upproret.se

Att lönen är så dålig handlar väl om att det är ett kvinnodominerat yrke samt att man inom sjukvården inte gör några vinster, de tjänar liksom inga pengar på oss, utan vården kostar ju bara pengar..Men för att få folk att vilja arbeta inom vården, stanna kvar att göra det dem trivs med så måste något hända faktiskt...

gick helt ok !

färdigtränad o nyduschad.. Ja idag gick det faktiskt riktigt bra, men var massa snurrar till höger o vänster tjooo, pust he he... men som sagt gick rätt ok.. O visst jag blev svettig men eftersom det var så mkt nytt o massa snurrar som jajg inte e så van vid så tog man väl inte ut stegen till 100% så jag körde lite på maskinen efteråt oxå, men men skönt nu är man hemma o nyduschad o fräsch, dags att kika lite greys..
börjar  tänka lite på en sak som jag e lite sugen på att göra.. he he... men men nu åter till teven istället

puss på er

guld med lite ledigt mitt i veckan!

Älskar mina lediga dagar!!!!!

Japp idag har jag o gummz sovit länge, sen har jag strosat på stan, handlat lite, bara gått o myst...
efter det kom gubben in till stan o vi lunchade, sen blev det fika med med gobitarna Anna o Patrik..Ja jag älskar verkligen mina lediga dar, sååå skönt liksom hinna lite annat oxå o inte bara jobba hela tiden o vara helt slut, känns som att man orkar ge mer på jobbhet oxå när man får tid för lite annat oxå, jag liksom har skoj varje dag på jobbet oxå.. så jag är glad att jag jsut nu iaf har denna möjlighet att jobba som jag själv kallar det lite "lagom mycket" =)

men men nu dags att dra på sig träningsoutfitten o ner på gymmet o skutta åt fel håll igen, japp jag ger det chansen igen he he... kul kul...

men men cya!!!

lite nytt

Lite nya saker som hänger i min garderob nu:



      Inte lätt när man heter jennybenny o ska ta kort =), (andra bilden är mest med för att visa hur bra jag är på att ta kort på mig själv he he) linnet finns iaf på ginatricot.se o heter: Tindy lace tank

TENESEE
Så svarta kjolen, o gröna linnet samt pumpsen tror jag blir nicigt dra på sig när man ska ut nångång, el typ på avslutningsmiddan o grejjer...

Sen har jag köpt lite fräschiga vår kläder i form av en röd "blus" , En röd, kavaj med en knapp och utan ärm. 2st baslinnen modell längre i rött o svart. En vit tunnstickad kortärmad halvlång v-ringad tröja. o ja denna...


Pappan i familjen fick oxå  lite grejjs såklart: Köpte ett vitt ribbat linne och en svart/vit typ rutig skjorta..


Kanske bra om man läser ordentligt vad som står he he

Jennybenny hade visst läst lite fel, själva op kommer inte va 25/3 men allt liksom som ska göras innan op kommer göras då, hörselprov o info. Sen kommer jag erbjudas en tid med kort varsel o det lär nog inte vara för långt bort från den 25 eftersom att hörselprovet ska vara ganska färskt, så jag hoppas hoppas det blir ganska snart iaf. Skönt iaf att det liksom är på g, går lite framåt!! Lite tråkigt dock att man alltid själv ska måsta ringa o typ tjata för att få en tid, hade jag inte ringt dit så hade jag ju inte fått en tid förrän tills hösten, var så det var tänkt först.. hmm har kommit på att det gått över 1år nu sen jag kom på att jag hörde sämre på ett öra...Ingen kan ju säga att det direkt går fort med alla olika instanser hit o dit...

Lite kloka ord...

LIVSINSTRUKTIONER:

1.
Ge människor mer än vad de förväntar sej
och gör det för att du tycker om det...


2.
Tro inte på allt du hör, spendera inte allt du får
och sov inte så mycket som du skulle vilja...


3.
När du säger: ' Jag älskar dig', säg det på riktigt...


4.
När du säger: 'Jag är ledsen', se personen i ögonen...


5.
Tro på kärlek vid första ögonkastet...


6.
Älska djupt och passionerat.
Du kan bli sårad, men det är det
enda sättet att leva livet komplett...


7.
Förolämpa inte!


8...
Tala långsamt men tänk snabbt...


9.
Om någon ställer en fråga som du inte
vill svara på, le och fråga istället:
' Varför vill du veta det?'


10...
Säg prosit när du hör någon nysa...


11.
Låt inte ett litet missförstånd förstöra en stor vänskap...


12.
När du upptäcker att du gjort fel, rätta till det genast...


13.
Le när du svarar i telefon, den som ringer hör att du ler


14.
Spendera lite tid ensam...


15.
Öppna din famn för ombyten/förändringar,
men släpp inte på dina värderingar...


16.
Kom ihåg att tystnad ibland är bästa svaret...


17.
Lev ett bra och värdigt liv...


18.
När du blir gammal minns det som varit,
då kan du njuta av det en andra gång...


19.
Tro på människor, men lås alltid din bil...


20.
Dela med dig av allt du vet...
Det är ett sätt att uppnå odödlighet.....


21.
Avbryt aldrig någon som håller
på att visa dej sin tillgivenhet...


22.
En gång om året, åk till ett
ställe du aldrig varit på....


23.
Om du tjänar mycket pengar,
placera dem för att hjälpa andra
medan de fortfarande lever...


24.
Lär dej alla regler, och bryt en del..


25.
Närma dig köket och kärleken med djärvhet...

en överraskning...

Japp fick mig en överraskning för nån dag sen.. mmm fan jag som tyckte om hans hår....

ja ja nu ser han ut som en huligan istället my man:


Ni vet är'e slutspel så är'e


men i like alot better så här:


kanske inte så mkt skägg dock  he he...nåja nu är'e ju bara gilla det hårlösa läget... he he


han hade la kunant göra en sån här slutspelsfrisyr istället:

image494

Whatever , fin ändå!!

Idag börjar det..

Så håll tummarna nu för sjutton att det gåra bra!!!!!!!!!!!!!!!!

dagen har bara svicchat fram

Oj den dag har bara gått i ett nafs, tyckte det var nyss man krafsade på sig träningsgrejjerna o drog iväg mot stan men nu är klockan redan halvfyra..

Tränade iaf ett långt o ruskigt skönt träningspass, o tammetusan musklerna syntes riktigt bra i vissa maskiner, el set man gjorde, synd bara dem döljer sig så förbaskat bra annars he he.. Idag körde jag armar o axlar, klämde la in lite mage oxå..
Imorrn blir nog att köra 2 express pass, booty o coren...jeps det blir nice...

Efter träningen traskade jag in mot stan för att luncha med A, alltså så nice träffa henne, goflickan.. Till en början surrade vi om ditten o datten, kikade på lite niciga bilder, såg fint o trevligt ut... Hade även ett ruskigt skönt samtal, bara liksom blev så, helt plötsligt så var det la dags att ta fram vissa saker som legat lite undantryckta långt inne i jennybennys inre, gick åt några servetter för lilla mig he he.. kanske inte blev så mkt klokare men jag fick fick nog iaf en lite välbehövlig ventilerings stund, tack gumman, kändes jätteskönt!  Att du bara fanns där o lyssnade lite på mitt virrvarr, var ju inga svar liksom jag ville ha för dem måste man ju komma fram till själv har jag insett men oerhört skönt du fanns o lyssnade o gav lite råd... Guld värt!! Nästan gång får vi ha lika skoj som vi brukar he he.. fast som vanligt så skrattade jag ju nästan lika mkt som jag gjorde nått annat he he typiskt mig liksom...

ja ja tiden får ha sin gång, inget att grubbla på nu är rätt ok nu med...

Fick förresten ett efterlängtat brev på posten idag, japp kallelse till op, här var det snabba ryck om jag fattat det rätt ska jag op'as redan på tis den 25/3. Underbart skönt få det gjort om än lite trist måsta börja med att vara sjukskriven..Måste söka lite på nätet nu om op, för nu bubblar tusen frågor om den i lilla mig... hmm då lär man ju nog vara ledig efter sässen men saken är ju dne att då får jag inte flyga på en månad, hmm fan segt åka bil upp, vet jag inte om jag orkar alltså, ja ja vi får se.. jag hoppas ju inte sässen är över förrän i mitten på april ändå så..

Gubbz har nogi af lagt sina hoj planer på hyllan (host host iaf denna veckan) ska nog köpa nya fälgar till bilen istället tror jag... får jag passa trottoarkanterna ännu mer he he...

nu ska jag osm sagt söka lite info om min stundande op. Hoppas ni alla har det ruskigt bra runt om i landet, ppuss på er alla, extra stor till Johan

självinsikt fattas hos en del

Ser just nu på american idol, fy fabian vad man får skratta åt en del, har folk verkligen ingen själv insikt... ja  jag vet sjunger inte allt för fint själv  heller men skulle ju inte heller få för mig söka till idol he he


natti natti

lite kuligt...

Den deprimerade tanten till doktorn:
- Var sitter hjärtat? frågade tanten.
- Under den vänstra bröstvårtan, svarade doktorn.
- Okej, svarade tanten. Sen gick hon hem och sköt sig i sitt vänstra knä.

Namnet


Vad bildar ditt namn för meningar ?

A. Alla avgudar dig.
B. Alla vill ha dig.
C. Riktigt barnslig.
D. Gillar att dansa loss.
E. Oh, jättebra kyssare.
F. Bra personlighet och utseende.
G. Skiter i vad andra tycker.
H. Sådär kyssare.
I. Helt underbar i sängen.
J. Gillar att dricka/festa!
K. Vild och galen!
L. Alla älskar dig.
M. Kanske inte så jätte smart.
N. Du kan behålla hemligheter.
O. As sexig, grr
P. Populär bland alla.
Q. ful
R. Helt GALEN
S. Lätt att bli kär i.
T. Omtänksam och bryr dig.
U. Kingen på att bara tare lungt.
V. Bästa kyssaren som finns.
W. Tänker sig inte för eller nått, sjuk i huvudet.
X. Jätte bra i skolan/jobbet.
Y. Bästa en pojkvän/flickvän kan begära.
Z. Alltid redo
Å. bäst på allt
Ä. kan sin grej
Ö. finns alltid där


J: Gillar att dricka/festa!
E: oh, jättebra kyssare
N: Du kan behålla hemligheter
N: Du kan behålla hemligheter..
Y. Bästa en pojkvän kan begära.

S: Lätt att bli kär i
U: Kingen på att tare lugnt
I:Helt underbar i sängen   x2
K:Vild o galen    x2


He he vet inte om det stämmer  men en del iaf ;-) ha ha ha


Full rulle...

Nu vet jag nog vad dem menar med att måndagar är smått kaotiska på en vc.. eller kaotiska men fullt upp...
Ja ja jag tycker det e skoj att ha  massa att göra tiden går så ruskigt fort, fast lite trist att man är så trött nu när man väl e hemma, hade ju tänkt åka  o träna ikväll men nu vette sjutton om jag orkar det.. hade lite andra ideer oxå men som vanligt gick det inte, fast det hade jag nog allt orkat med..

Idag var jag hem till en person, fyyyy fan alltså ,det var nästintill vedervärdigt, man kunde knappt andas av hur illa det luktade.. rysningar får jag. fan det är synd om en del alltså, finns riktigt många ensamma människor i vårt land..

Idag måste även jennybenny ha en sk "sötdag" he he. Ja idag har jag fått flera olika komplimanger av både olika kollegor o patienter att jag ser så söt o fräsch ut, alltid skoj=) Spec roligt just nu när man eg inte känner sig så prima ballerina...(ni vet tankesnurret) Ja det är ju alltid skoj höra lite snälla saker... =)

Råkade även skojja om en sak idag till en viss person hmm jag hoppas denne förstod att jag skojade, o att de eg inte är nått att skoja om, fast är la lite lättare så ibland, slipper man tänka på hur jobbigt det fakitskt kan vara...o skoja bör man, annars dör man... =)  


balkongen....

Ja så här när vi går mot våren så börjar man ju såklart fundera lite på hur man vill ha det ute på balkongen o sånt.. eftersom jag inte direkt har gröna fingrar så har jag fått en annan ide på lite balkonginredning...

Men f-n måste erkänna att jag faktiskt är lite copycat i ämnet såg en sån underbart fin balkong som jag tänkte kanske skulle passa jennybenny,  Fastnade speciellt för  de oerhört magnifika "burkdekorationerna":

Balkongsprydnad

gör si gör så...

Kan ingen komma o säga till mig bara: "Gör så här så här så här så blir allt jättebra Jenny"

Men nej tydligen inte, det är för mycket begärt när man är en stor flicka, då måste man tydligen lyckas klura ut alla saker själv, (ja friends jag vet att ni finns men jag menade inte så nu)

vet nog vad jag vill göra, men skittsvårt ändå, finns saker som skulle göra det lite lättare, fast ändå inte men men...ja ja så här är la livet ibland... man kan inte alltid bara glassa omkring o le som jag för det mesta gör he he...


Är det dags nu.......

Ja vad f-n nu kommer den smygande... ni vet den förbenade himla måndagsångesten som kommer som ett brev på posten på söndagkväll... fast hihi jag har la inte för betungande schema just nu, jobbar mån, sen ledig tid+ons o så jobb tors+fre sen helg he he. Finns dem som jobbar bra mkt mer än så... Men men jag njuter för fullo, för till hösten lär det nog bli att lilla jag kanske måste jobba 75% el heltid ja ja that's life antar jag...
Har la inte heller så stor måndagsångest eftersom jag ännu tycker det är riktigt skoj jobba, o dessutom går dagarna ruskigt fort eftersom det är grymt mycket att göra...

Har iaf nyss kommit hem från ett svettigt aerobics pass, fast fan idag var mest svettigt i knoppen först. Hugaligen min krodination är ju inte alltid tipptopp o jag brukar inte gå på avancerade pass, men jag tänkte äh vad f-n jag testar... hmm kanske inte bästa så här tiden 17 en söndageftermiddag, oj oj fyyy fan kände mig värdelös i början men allt eftersom blev även lilla jag en fena på det där he he... ruskigt skönt att träna en timma o vila knoppen för ja nu är den inne i en tung funderar period igen....


Lite bilder...

Pippi som ni aldrig sett henne förr:
Men leoprdklacckedojjor o sm-silver runt halsen he he

image485

förskotts kalas:
Blåsa ut ljusen på tårtan:

image486

O så lite paket öppning:
image487

Fick sig minsann en egen hoppboll, en sån kommerj ag ihåg fr närj ag var liten, i löööved it:
image488

Cykeln är en rolig grejj som vi kommer få vara ute mkt med:
image489
Cyklade ifrån mormor:
image490



O så avslutningsvis så dök nu bilden upp som J tog på mig för ett tag sen på vår prommis runt stångån.. hmm konstigt den var liksom bara borta o nu fanns den där helt plötsligt så avslutningsvis en liten bild på jennybenny herself:
image491





Thats it for now, nu dags skjutsa päronen till tåget o så åka ner o gymma lite,
kul kul med besök, gulliga rara päron man har!!!

Puss puss på er


Kondom+rakat= bebis...

Japp kära vänner det är ett fakta jag fått höra på sistone. Att antalet ofrivilliga graviditeter trots användning av kondom ökat. Vet ni vad dem säger är en av faktorerna, om man har rakat så kan de små håren som kan finnas sticka hål i kondomen.. Oj då, tänk på det! så om inget annat p-medel används, var försiktig, raka noga eller fixa buske igen he he....

Balas idag= Kalas

Ciao ciao!!


Söndagmorgon, med ballonger i huset, jepsi pepsi, idag ska nämligen gumman få ha för tidigt balas som hon säger (kalas) med mormor o morfar, så de hade tydligen pysslat med  att blåsa upp ballonger när vi var borta. oj oj hon lär va så uppspelt när hon får blåsa ut ljusen på tårtan.... Av mommo o moffa har hon redan fått lite förskottspresenter, det hon tyckte bästa om var nog självklart sin allra första cykel, en fin rosavit hoj blev det. Typiskt mig har bara kort på telen, kameran har liksom varit med  hela helgen men inte dykt upp ur väskan...

Yesterday var fan en lycklig afton för mig, fyyyy fan vad jag var nervös för luleås skull o hjälp kände mig faktikst lite nere när jag trodde det var kört för dem, men oj oj när jag insåg så inte var fallet så oj oj jag blev så lycklig!!!
Visst igår hade man nog gärna varit hemma hade nog varit en uberrolig afton... =)
Kvällen här var rätt nice den med, käkade middag på Olympia, oh f-ck vad god mat det var mmmmmmm, skrattade ltie gott efteråt, fan vi åt upp maten i ett nafs för det var så gott glömde nästan bort snacka med varann he he.. efter det var det movietime, kikade på iskariot en svensk film, hmm vad ska jag säga, var la ok, men kändes som att den liksom bara tog slut helt plötsligt, nja inte så bra kanske, ... Sen var jag först sugen gå o träffa T som åker tillbaka till usa på onsdag, snyft!! (kom snart tillbaka!!)  men efter en bio blir man ju lätt lite lojj o fan det var så kallt ute, surrade även med Carro o dem skulle gå de 2 plus grabbzen o sätta sig nånstanns o ta nått glas, fan nej orkade mig bara inte ut igen i kylan...

Däremot hörde jag av gänget i sälen, fyyyyyyyy fan ska inte sticka under stolen med att jag var lite avens på dem, vill oxå! Fuskungar!! =) ja ja dem verkade ha trevligt o mysigt iaf, kul för dem då he he...Anna bryt inga ben nu!! hoppas dem hade kul, hmm men kanske inte för kul he he...(vilket dem säkert hade.. grrrr)

Har fan sovit lite dåligt natt, min hjärna har nog funderat på ditten o datten, fan alltså svåra saker som man borde ta tag i, har jag liksom lätt att skjuta framför mig spec när jag känner mig oviss inför situationen, men jag borde ta tag i det, hjälp får lite ont i magen, fast det har jag ju liksom hur som...


oj oj oj vad mkt svammel fr min sida, idag idag idag idag måste iaf jennybenny ta tag i träning legat på latsidan på tok för länge men nu ska det fan i mej bli andra bullar... jappps ska göra ett ärligt försök , vet sagt det förr men nu jäklar alltså...

men men puss på er där ute, stor puss till Johan


Lite roliga saker som skett i min vardag...

2 saker gummz gjorde på restaurangen igår:

Hon sprang o tjoade o hoppade förbi alla borden, ropade till Johan att hon minsann kan bajsa själv, kan bajsa själv... Alla som satt där titade på henne o började skratta...

När vi ätit färdigt o skulle betala, tittar hon lite allvarligt på servitrisen o säger att : Jag har faktiskt mat hemma" he he min lilla sötis...

Det skämmigaste som skett har jennybenny dock lyckats med allra själv, ni vet det är en sån här sak som nästan bara jennybenny kan klara av att fixa på egen hand, faaan alltså. he he he, this is the story:

Min nästa patient som jag skulle ha var ne man som vi kan kalla Gösta, han skulle ha en injektion. Jag kikar ut i väntrummet och det jag ser är 2 personer sitta där:  en kvinna i 40års åldern, och en äldre herre. Jag tänker det där måste vara min Gösta. Så jag frågar ganska högt sålart: " Är det gösta"... Tur som fan hör skrället illa och säger högt med en väldigt kvinnlig röst, "ursäkta vad sas.." den 40åriga kvinnan förstår mitt misstag  o ler stort mot mig. Fan alltså jag har tagit fel, min gösta är ju en äldre dam som sitter iväntrummet, tur tur tur att kärringen hörde illa, jag låtsas lite förskynt kolla runt hörnet "hmm jag tyckte precis jag såg han, men jag måste sett fel" he he he he...
 
fy fabian, tänk om hon hört vad jag sagt, stackarn, men nu hörde hon ju intem så tack o lov!!
(ja men det såg fanimej ut som en man, ni vet vä latt en del äldre kvinnor kan få lite skäggväxt typ o hon var väldigt lång o hade mörkblåa byxor o en typ skottsrutig tröja..)

ja ja det var lite smått o gott från Jennybennys vardag...

Ps stort grattis till BHC håller alla tummar o tår för fortsättningen oxå!! Kul att alice fick göra mål oxå! (Nope vi testade igår o hon kan ännu inte säga, alex, utan för vår dam är ni ännu : Sanna o Alice, hi hi)


Fin historia

Det var en gång en Kung som var ut och vandrade i sin trädgård. Till hans förvåning fann han att både blommor, buskar och träd såg ledsna ut och de var alla på väg att vissna.

Han frågade då sina växter hur det kunde komma sig?!
Eken svarade och sa :
 - Jag är ledsen efter som jag inte är lika lång som tallen.
När han frågade Tallen svarade hon:
- Jag är på väg att dö för att jag inte kan blomma så som Rosen
Och Rosen sa:
- Jag håller på att vissna för att jag inte kan ge frukt så som äppelträdet.

Och på samma sätt fortsätta växterna den ena efter den andra....

Men till slut fann Kungen Blåsippan, och den blommade som aldrig för och sken som självaste solen.

På Kungens fråga svarade Blåsippan

- Jag tog för givet att när du planterade mig ville du ha en Blåsippa. Om du hade önskat en Ek, Ros,Asp, tall eller Gran så tror jag att du hade planterat det. 
Så jag tänkte efter som jag ändå inte kan vara något annat än den jag är,
så ska jag försöka vara det så gott jag kan!

image160

.....

Blir ingen total makeover av Jenny idag, gummz har nog visserligen ingen feber men får vara hemma idag med, så hon säkert är frisk när päronen entrar staden.  Så det blir nog att bara köpa färg som vanligt o så gå o klippa sig, dock ska jag nog låta dem klippa lite mer än vanligt we will see...

Igår på jobbet fick jag ett sånt sjukt sug att glida över till C&F, tyvärr är nog tiden för knapp o det hinns inte, hade jag vetat att Laura skulle över dit hade jag ju kunnat glida med henne ,rackarns oxå... men men är la bara jobba o slita lite mera nu...

Har iaf sett schemat över slutspelshockeyn nu, många många matcher som vanligt. Hmm jag hoppas ju såklart de vinner många matcher o går långt långt . Har mest kikat för att ha pejl på hur lång sässen kan bli som allra längst o som längst håller den på tills 20april...Jag hoppas iag att de kan vara så grymma o vinna kvartsfinalen, o gärna på 5 matcher för annars har j borta match på skärtorsdagen som jag jobbar till 17, den dagen är till lika t's födelsedag...

Kan ju även berätta att min bilnörd till sambo, var lite glad efter förra matchen, han fick då pris som matchens lirare.. o priset var en tur i dragracingbilen i sommar på mantorp park..

Idag blire iaf en tripp ner på stan, måste kolla om de där jeansen finns kvar, köpa lite hårfärg.. sen får vi se..träna vill jag nog oxå göra, ja eller iaf gå runt stångån får se om jag orkar in o gymma
Måste la försöka städa lite oxå innan man får storfrämmande...

Jenny...ego stund he he

Jeps lite songs med mitt namn he he... Anledningen att jag ens började tänka på det var för att jag hörde på radion i morse nån tävling som gertan o titti o dem hade o då var en fråga vad lasse beghagens låt fr 1975 i schalgern hette: Ja just Jennie Jennie (fel stavning alltså egentligen he he) då tänkte jag bara hmm undrar om det finns många.. Jag vet ju en låt som jag hade ett bra tag som min ringsignal för bra länge sen nu. Kan ni gissa vilken???

Rätt svar såklart: Jenny from the block....  Kommer ännu ihåg en gång på dansgolvet hur vi fånade oss o skrattade som fan åt just den låten, men va fan jag kommer ju alltid va Jenny från g-stad he he he.... 




Dessa 2  ramlade jag in på o dem tycker jag faktiskt var riktigt bra, spec den första!!:

http://www.youtube.com/watch?v=i6_CqKJbMQ0&feature=related   The Click Five -Jenny
 
http://www.youtube.com/watch?v=e9mhzLVVTSc    Terra Naomi- Jenny¨



image482

Nu håller jag tummarna som fan för min stad.

Måste säga att det fanimej gör ont i hjärtat att det inte går nått vidare för luleå, fyy fabian, redan imorrn kan det alltså vara klart att luleå tvingas kvala, usch vad trist det skulle vara! Men fyy om nu fallet skulle vara så, så skulle jag nog nästan bry mig mer i att lule fick vara kvar i elitserien än att lhc gick långt i slutspelet, Ja vad fan utan elitseriehockey i stan.. hmm va fan nej den tanken vill jag inte ens tänka..Det känns tråkigt för man känner så många av spelarna o skulle inte vilja vara i deras kläder nu, jobbiga tider, men som sagt jag är övertygad om att lule är ett elitserielag även nästa år!!  (det enda som kanske skulle oroa lite är la, att det finns väldigt många utländska spelare, många ruskigt grymma, men frågan är ju hur motiverade en del av tex slovakerna är för att kämpa för att hålla kvar laget, samt att laget har många unga spelare, håller de för pressen.. ja som sagt det tror jag!!!)

avsluta meningen

AVSLUTA MENINGEN
Svara INTE på frågan. Avsluta meningen, som om du hade skrivit den själv.

1. Jag har insett att min sista kyss... vill jag mer än gärna göra om, rätt nice feeling.

2. Jag lyssnar på..... radion på morgonen o garvar för mig själv åt tok gert o co

3. Jag pratar... utan att tänka efter ibland

4. Jag älskar/tycker om...att leva livet o ha allmänt skoj

5. Min bästa vän(ner)...är såå goa!

6. Min första riktiga kyss... var allt en upplevelse..

8. Jag avskyr när folk frågar.... jaså vad heter han då? he he.. nejdå men lite less frågan ibland... hallå, nu pratar ni liksom med mig he he...Ego

9. Kärlek är... lovely, men kan vara ruskigt jobbig ibland oxå.

10. Äktenskap är... säkert nått jag kommer ingå nångång

11. Någonstans, tänker någon... undrar hur hon tänker egentligen den där jennybenny

12. Jag kommer alltid att... vara jag, alltså tokig,virrig o för det mesta ruskigt glad.

13. Jag är hemligt förälskad i...min hemliga förälskelse och allmänt hög på livet.

14. Sist jag grät var...i en dans med Anna he he

15. Min mobiltelefon är....för tom på musik, måste fixa in lite sköna låtar.

16. När jag vaknar på morgonen... blir jag pigg snabbt, men allra först tänker jag, NEJ vill inte..

17. Innan jag går och lägger mig... har min hjärna ofta gått igeonom dagen som varit så allt gått rätt till.. he he

18. Just nu tänker jag på... att det vore skönt att ta ett bad o så undrar jag lite vad j gör..

19. Bebisar är... grymt söta, tur de finns att låna ibland, för en egen vill jag inte ha.

20. På min Myspace får jag... lyssna på lite schysst musik, har då ingen egen.

21. Idag ska jag.... bara softa, är grymt sugen på chokladpudding he he

22. I kväll ska jag...kolla teve o slöa, bada kanske

23. I morgon kommer jag ... mest troligen jobba, tror j kan vara hemma med t, annars blir jag hemma.

24. Jag vill verkligen vara... lycklig!


raket måndag..

Dagen har gått  i raketfart kan jag lova: På morgonen började min lilla runda med lite patienter ute , sen när det blev dags för mottagningsjobb så skulle jag ha en ssk student med mig, kändes lite skumt eftersom jag eg själv ännu har min inskolning. Men det gick ju prima, jag fick vara lite assistent en förmiddag, Hon går ju T5 o kunde ju kirra massa saker själv, dessutom hade hon varit med på många av dem patienterna tidigare. Så det var no problemz, Kände mig allt lite stolt när lilla jag fick skriva utlåtande i hennes "skoldagbok" =)

 På eftermiddan var det både mottagning o så ute till patienter o jag hade bara tur för när jag precis var på väg ut från en patient kände jag hur det började brumma/vibrera i jackan  av min privata tele. Då var det  dagis som sökte mig, de hade ringt in på vc:n o fått min jobbmobil men fått fel nummer. Så tur dem fick tag i mig ändå, för det visade sig nämligen att lillsnuttan hade 38.8 i feber. Så det var bara hojja järnet o ge insulin till den pat som kvar kvar, in o snabbt dokumentera, berätta läget för en annan ssk o så skynda sig mot dagga...

Så pust nu hemma =) Gummz är nog som jag var när jag var liten. för trots att hon har ganska "mycket" i feber så är hon rätt pigg av sig, ja ja vi får avakta o se hur det blir. Imorrn blir hon ju iaf hemma. Jag tänker självklart allra allra främst på gumman, men det skulle kännas lite trist om hon var sjuk på onsdag  så jag inte kan gå o bli finfin i håret..Torsdag o fredag ska hon ju iaf redan vara hemma från dagga enligt planerna.. Ja ja huvudsaken hon blir bättre..

Oj oj oj vad jämt det är i nedre delen av tabellen, jag håller verkligen tummarna för luleå nu att det ska grejja slutspel o absolut absolut att de itne ska behöva kvala, GO lule!!!
O såklart hoppas jag lhc vinner idag....

men men over and out..

Söndag eftermiddag...

Okej jag erkänner, blir ingen träning idag heller, fy fan vilken dålig karaktär jag har.. Men nästa vecka då jäklar!!

Kunde inte heller klippa av gumman hennes änglahår, vi ångrade oss i sista stund när vi väl nästan var framme vid salongen, när det är nyduschat o ordentligt kammat så är det ju sååååå vackert, så nej idag gick det bara inte att klippa av det...

J fick lite nya kläder för ett presangkort som han hade, o jag prövade ett par supersofta sköna jeans som jag vill ha. Kruxet var bara att det var så mjuka så jag genast prövade en storlek mindre än jag brukar ha o visst det satt rätt nice, men kändes kanske ut som att det blir stora på en gång, Hon på affären sa dessutom att de töjjer sig ungefär en halvstorlek, så vad fan får alltså testa 2 storlekar mindre än jag brukar ha =) he he.. Men tyvärr så fanns ju inte de på ikano utan bara inne i stan, fick lägga undan dem till stängning imorrn o tänkte jag hinner brumma dit efter jobbet. FAN hade glömt j har match imorrn, har jag tur kanske kanske kanske jag hinner på lunchen, men beror ju på vissa dar har man ju knappt lunch..hmm annars får jag la ringa o fjäska så de får ligga tills på tisdag stängning. Grejjen är bara den att den affären egentligen bara kör med att man får lägga undan i en timme, så att få lägga undan 2 hela dagar 2 par jeans varav jag bara ska ha en paret.. känns lite svårt att få dem gå med på..men jag får lägga på storcharmen..

Har iaf myst lite idag bara av tanken på att det var rätt nice igår, skön tanke helt enkelt..Kul kul Alltid trevligt när man får så trevliga kvällar.

Fikade lite med ett så schyrro par idag oxå, fan det e så sköna lirare som man alltid har skoj med o kan vara sig själv.. då behöver man då inte oroa sig för vad man säger, där är liksom det mesta tillåtet he he..Skönt tycker jag, tycker ju om att vara lite ful i munnen ibland o  prata/skojja om ni vet saker under bältet... he he.. Fast inte alltid såklart men jag har då nada problemz att prata om det som en del, som f-n dör om man nämner ord 6 eller liknande..

Ikväll finns det en sak som är given o det är att se på köping gänget oh my god vad jag tycker om att se på dem man blir liksom lite glad i kroppen =)

Nu blire lite kotletter o potatis med yummie sås o sallad mumsfillibabba..

Puss på er allihopa

.....

Har förresten hört att en go vän till mig köpt en grym båge och ett grymt fint ställ till Så resultatet under våren/ sommaren kan ju inte annat än att bli grymt ;-) Måste nästan få en liten åkttur , om jag vågar...

Nu när jag är ledig 2 dar i veckan är det ju perfekt upplagt för att ta tag i det där med golfen iaf så jag måste surra med damen i fråga.. kul!

Redan mars alltså, fan vad tiden går, vilket ju på sätt o vis är bra för shit fan snart är det riktig vår o så sen kommer den lovely sommaren, längtar som f-n!! Tyckte nyss det var september o sässen började, o nu är det alltså färdigt med grundspelsmatcher redan på lördag, kosntig känsla. Tycker det var nyss man gick omkring i sina klackedojjor o barbent, o fan snart är det dags dra fram spirorna igen he he... kul men hjälp eftersom jag fan inte tränat som tänkt he he... :)

Curly sue

Har ju glömt berätta för er vilken låt som jag tycker är dunderskön för tillfället:

http://www.youtube.com/watch?v=VmNJJ-QWeSk

(hörde den nog allra först hos erran, så tack för tipset!)
Grym är den iaf!

Lör: först bus för T och sen mello på kvällen

Igår blev planerna inte som tänkt:  Jag vill ju som jag berättat vara ute o mysa i friska luften, men självfalllet var ju vädret pissdåligt igår, typiskt bara för att alla är lediga.. Men det blev ok ändå, först latade jag o gummz oss länge i sängen för att sen köra att snabbt "plocka ihop kaoset" race.. Sen begav vi oss in till stan för att träffa Janina och lIlle E (hmm kan tyvärr inte stava söta killens namn) Gumman o de lekte jättebra trots ålderskillanden, gummz tyckte det var superskoj busa med nån mindre o han tyckte det var väldans skoj se gummz fara fram som ett vidunder...
Hade varit i valet o kvalet hela dan om man skulle bjuda hem nån o ta ett glas vin till mello under kvällen, fast kruxet var ju att jag inte ens hunnit själv in på systemet he he.. Gubbz hade ju bara magtch i södertälje så de var ju hemma redan strax efter åtta, skönt. Sagt o gjort jag hörde om inte L ville komma hit, så vi satt o surrade massor, sen hörde vi att även J & T var ut på o tog ett glas vin o bestämde att infärd mot stan skulle ske en sväng.. Hamnade på Harrys, där även go A var, var som vanligt trevligt o skoj, Vi dansade mest på schalger golvet, stackars L som inte är så bra på svenska fick stå o dansa till alla konstiga låtar som folk dansar som galningar till. Jag brukar väl inte reflektera så mkt över vilka låtar det är eg men nu när jag mellan varven för skojs skull skulle berätta lite vad dem sjöng så skrattade jag allt lite för mig själv. Var rätt skoj tex jag dansar aldrig nykter, o så senzuella izabella...men tyckte det var väldigt mkt fula gubbar på dansgovlet igår... Kvällen blev väldans trevlig o mysig iaf måste jag säga!! =)

På schemat idag står la inte så mkt, har förresten snöat ute lite inatt, trist.. men är mest blött ute.. Ja idag blire det nog åka ner på ikano o försöka få en klipptid till gummz, ni vet det har en sån där bil där, tror de ska få klippa bort typ 1 dm, hon kommer ju ändå ha långt hår men kanske det blir mindre trassel.. Borde la träna lite ikväll får se om jag orkar..


Veckan som kommer ser iaf ut så här Jobb på mån o tis,
ledig ons: då ska jag äntligen få min förvandling från grådassig sötis till en supersnärta he he..alltså ska gå o klippa/färga/slinga håret..blir skönt som f.n ,sen blev jag lite inspirerad av J igår som hade köpt så fina vårkläder, att kanske se om man hittar nått fint själv.. Tillåter vädret så går jag gärna även runt ån en sväng med nån , tycker det är så mys.
Ledig tors: då kommer mamsen o papsen, då ska gummz få sin födelsedagspresent av dem, en cykel, det lär hon älska, o så ska min stackars far sättas i arbete, he he nej då han ska jag hjälpa o fixa om de där 4våderna i köket som gummz ritat såå fint på..  o så på kvällen får vi se vad som sker.., kanske jag hör om nån vill kila på bio med mig el så..
Fre: jobb jobb, sen ut o käka med la familia o så blire väl hem o mysa, mamma o pappa lär älska att se gumman dansa till lets dance...
Lör: vet inte om mamma surrade om ikano då,  o så blire det la att jag går på sista grundspelsmatchen, o sen vet jag inte om dem planerna hållt sig än, hörde tidigare nått om lite vin med skoldamer, o då gör säkert J nått med grabbarna kanske tv-spel el liknande.. o om inte vin med damer så lär då jag o gubbz typ gå på bio o ut och käka el nått sånt,vore ruskigt gott är så soft gå ut o käka lite middag o bara känna chillet o mumsa på den goda maten!!..vilket som blir mys iaf..

Sen vet jag inte vilken dag gummz ska få firas i förskott av päronen, då måste hon få tårta med ljus oj oj hon kommer vara i himmelriket för som hon pratar om sitt kalas he he..

ja ja bäst hoppa in i duschen o fräscha upp sig lite nu he he
puss på er!!!!

TÄNK OM

Har ni ibland tänkt på alla tänk om..... finns både bra och dåliga, här är några tänk om från mitt lilla liv:

TÄNK OM min mamma inte valt att ta det där steget när jag var liten bebis... Det är jag ruskigt glad att hon gjorde, för nu harj ag haft en ruskigt bra uppväxt med min mysiga familj, men OM inte  så vette kattsingen hur min uppväxt varit o mitt liv kanske hade blitt lite trassligare...

TÄNK OM man inte flyttat till gammelstad som 6åring, undrar hur annorlunda man varit då idag, nu blev ju min uppväxt där väldigt bra, ganska mkt  inslag av sport i form av fotboll och basket, det är jag jätteglad för, kul med sammanhållning o  bra att hålla på med nått. MEN inte säkert det hade blitt så på bergviken, kanske man börjat umgåtts med helt andra människor där, nu vet ju jag i efterhand att många där sysslade med dans tex, hmm kan inte riktigt se mig som en dans tjej men va fan det vet man aldrig he he...

TÄNK OM jag inte blev tillsammans med min kille där i gymnasiet, idag när jag tänker på han så känner jag bara shit vad vi var olika, ja iaf är idag, o hmm ja jag kan la inte riktgt förstå mitt val av kille idag he he.. MEN  just där o då var det väldigt bra han klev in i mitt liv tror jag...

TÄNK OM jag inte träffat L som jag var tillsammans med i rätt många år, undrar vad som skett då, om jag ens börjat läsa till ssk, eller kanske andra planer fallit sig in...var ju tex på väg till london med S o några andra tjejer i typ 3-4 månader tror jag det var, men backade ur i sista stund...  nej  då det var bra vi hade en fin tid tillsammans, snäll o rar.

TÄNK OM jag flyttat till sthlm el borås där jag först kom in på sskutb, undrar hur det blitt då.. men fyy huga då hade jag ju inte haft tindriz idag..

TÄNK OM jag gjort slag i saken verkligen bosatt mig i uppsala som flyttlasset gick mot, istället för att vända hem efter sommaren he he...ja vad sjutton kanske man bott i uppsala ännu då, jobbat på us o varit med i sjukhsuet på 3an ha ha...

TÄNK OM  jag o L gjort slut där innan en gång som vi var på väg, shit undrar vad som skett då om det funkat med M oh my god, ja du det får man aldrig veta.. Men är så glad att vi trots allt var tillsammans med varann kanske lite för länge, för annars hade jag ju aldrig träffat J

TÄNK OM Tindra velat komma ut ur min mage den där blöta kvällen med J's lagfest 8 dar innan hon behagade komma ut, hade jag fått föda själv då, eller hade det funkat med 24 koppar kaffe o ett dopp i kallt vatten, nej du hemska tanke, tack gumman du valde stanna inne ett par dar till, räckte så bra att fokusera krafterna på att få ut dig, o inte oxå ha en fullman att se efter he he..

TÄNK OM nått gått snett vid förlossningen, jag var nog för inne i mina värkar för att på riktigt fatta allvaret o brådska de fick i att få ut gumman när de hjärtslagen plötsligt gick ner snabbt,de ville hämta doktorn o tog fram hemska verktyg o allt o de insåg hon hade navelsträngen runt halsen, fyy sjutton börjar nästan gråta bara av tanken på hur hemskt det hade varit om lyckan förbytts till katastrof..

TÄNK OM vi inte bott kvar i lule sista året, hade vi ju inte fått möta alla goa människor som kom dit då, som tex tänker jag på våra finska vänner, som vi hade många trevliga stunder med.

TÄNK OM det inte blitt VF utan nått av de andra alt som fanns, shit pomfrittes hur hade det varit, men jag är sååå glad det blev vf så vi fick träffa C & F o så klart S &A (som jag ångrar vi inte hängde mer med) Är så glad över att ha bott i götet, lööv that city

TÄNK OM inte bäckman kommit till vf, hade vi då hamnat här i linköping till sist eller vad? oj ingen aning o m vad som skett då. Men oxå en vändning som blev jättebra, lhc gick ju ända till final o vi hade många trevliga stunder med ladiesen, hängde med lite folk o hade allmänt mys..

TÄNK OM  jag valt att börja på kirurgen, oj hade säkert trivts jättebra men nog varit svårt pussla med t's tider o dessutom hade jag ju aldrig börjat på psykiatrin då som ledde till att jag istället pluggade o träffade min goa A som jag är så glad jag träffat, o så klart alla ni andra ladies oxå!!!

TÄNK OM bvg inte varit så tråkigt kanske jagh ade haft helt andxra plugg planer nu då, fast nu är jag oxå såå happy att det var trist så ajg fick det här jobbet på vårdcentralen som jag trivs ypperligt med...

ALLT SOM SKER , SKER NOG AV ETT SKÄL, ELLER KANSKE INTE MEN FÖR DET MESTA SÅ LÄR MAN SIG ALLTID NÅTT AV DET SOMSKER ÄVEN OM DET KAN VARA JOBBIGT FÖR STUNDEN, FINNS SAKER JAG INTE VILL "TÄNKA OM" JUST NU, JAG VILL HELST BARA LÅTA DET SKE.. O OFTAST FALELR ALLT BRA UT TILLSLUT ÄNDÅ.. SÅ MAN SKA NOG INTE GÅ O TÄNKA OM INFÖR FRAMTIDEN, MEN VAR LITE KUL ATT TITTA SÅ HÄR I BACKSPEGELN O TÄNKA OM