Söndag eftermiddag...

Okej jag erkänner, blir ingen träning idag heller, fy fan vilken dålig karaktär jag har.. Men nästa vecka då jäklar!!

Kunde inte heller klippa av gumman hennes änglahår, vi ångrade oss i sista stund när vi väl nästan var framme vid salongen, när det är nyduschat o ordentligt kammat så är det ju sååååå vackert, så nej idag gick det bara inte att klippa av det...

J fick lite nya kläder för ett presangkort som han hade, o jag prövade ett par supersofta sköna jeans som jag vill ha. Kruxet var bara att det var så mjuka så jag genast prövade en storlek mindre än jag brukar ha o visst det satt rätt nice, men kändes kanske ut som att det blir stora på en gång, Hon på affären sa dessutom att de töjjer sig ungefär en halvstorlek, så vad fan får alltså testa 2 storlekar mindre än jag brukar ha =) he he.. Men tyvärr så fanns ju inte de på ikano utan bara inne i stan, fick lägga undan dem till stängning imorrn o tänkte jag hinner brumma dit efter jobbet. FAN hade glömt j har match imorrn, har jag tur kanske kanske kanske jag hinner på lunchen, men beror ju på vissa dar har man ju knappt lunch..hmm annars får jag la ringa o fjäska så de får ligga tills på tisdag stängning. Grejjen är bara den att den affären egentligen bara kör med att man får lägga undan i en timme, så att få lägga undan 2 hela dagar 2 par jeans varav jag bara ska ha en paret.. känns lite svårt att få dem gå med på..men jag får lägga på storcharmen..

Har iaf myst lite idag bara av tanken på att det var rätt nice igår, skön tanke helt enkelt..Kul kul Alltid trevligt när man får så trevliga kvällar.

Fikade lite med ett så schyrro par idag oxå, fan det e så sköna lirare som man alltid har skoj med o kan vara sig själv.. då behöver man då inte oroa sig för vad man säger, där är liksom det mesta tillåtet he he..Skönt tycker jag, tycker ju om att vara lite ful i munnen ibland o  prata/skojja om ni vet saker under bältet... he he.. Fast inte alltid såklart men jag har då nada problemz att prata om det som en del, som f-n dör om man nämner ord 6 eller liknande..

Ikväll finns det en sak som är given o det är att se på köping gänget oh my god vad jag tycker om att se på dem man blir liksom lite glad i kroppen =)

Nu blire lite kotletter o potatis med yummie sås o sallad mumsfillibabba..

Puss på er allihopa

Kommentarer
Postat av: Sanna

HEJ DARLING!
Hoppas ni mår fint? Hos oss rullar livet på rtt fint för tillfället... :-)
Nice med nya bralls, hoppas de passar fint! Men allt klär väl en skönhet?! Tack för kommentaren hos mig, vi vill också ses! Vi pratade om det också precis, att det vore helmys att ses. Kan vi inte kika lie på det? Ha en skön kväll och hälsa de dina! A hälsar. KRAM

Postat av: Anonym

Hej snygging!
Perrffa att höra att ni har det bra =) Här på den östra delen av landet har vi det oxå helt okej...
Ja vi bode kika lite på det dära, men just precis nu har jag ingen som helst aning över hur det ser ut, du vet slutpsel o grejjer... men det klarnar väl =) Men vi får slå våra kloka ihop här framöver!
KRAM

2008-03-03 @ 17:32:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback