lite bilder..

Lite bilder:


Spana in famljens vrålåk för sommaren =)



Hjärtat mitt!


Skål på dig R!


Bröderna.. minitatyr franz skötte sig ypperligt, trots storebrors sällskap =)


Sen sent sent, behöver inte säga mera he he he....=)


Hjärtat mitt har picknick ute, myyysss!!!


The man himself, en levand legend, ja en skön person som jag/vi tycker massa om!


Jeppzi peppzi lite av de bilderna som fanns på kameran nu.. fler kommer säkert..
Ha det bäst !!


fram o tillbaka...

Som vanligt hattar vi fram o tillbaka mellan lule o köllix... o nu är vi i lule, ska nsart åka o träna fy rackarns vad skönt det ska bli!!

Båda ställen vi häckar på är mysiga på sitt sätt... lule är allitd luleå, ja det finns liiite mer att göra här o många man vill träffa... i stugan så är det väldigt mys o skönt spec om det är fint väder, ni vet bada , åka båt, grilla, o så mysa framför en film på kvällen.. så klart mys med båda våra familjer oxå!

SKa be papsen om hjälp o kirra in lite bilder här senare.. som vnaligt inga märkvärdiga då det ju är jag som varit i farten med kameran.. Kalixdan vad ska man säga.. var trevlgit o surra med friends men själva utgången ,naj det var la som vanligt där, kanske inte allt för skoj... måste nog dra en färjan tripp här i stan i stället det brukar liksom alltid vara skoj...ja i år måste jag iaf äta lite mat dära en kväll ska visst vara väldans gott...
ja ja nu ska jag gå o mysa med skruttan min o även be bror min bränna en skiva till henen med hennes favvosånger ja ni vet detä riktiga ubertjej sånger som, empty room, hero  o upp o hoppa.. =) men kalrt lilldamen ska få en egen dansskiva..

men men dags kila
pussen




home sweet home

lovely att vara hemma, skönt idag är det kööölix dan så visst det blir väl att gå ut en liten sväng... men men see u later alligator...

Var iaf på bio igår såg en sån där feelgood film så skönt o mysigt.. känner mig lite pissed att jag inte hittat nått nytt fint linne att ha på mig nåja det blir nog great ändå, ja ja en stjärna glänser ju alltid liksom =)


kram kram


..

mina tankar börjar mer o mer riktas åt ett håll, eller hmm hur ska man säga, ja justt nu känner jag mig helt insnöad på det.. ja så där som det lätt blir he he.. men men nu är det semster o den ska bara njutas av , ja ni vet verkligen njutas för fullt (hosthost..) nej då skämt o sido, ja leva livet o hitta på massa bus, förhoppningsvis sol o bada, åka båt, träffa familj o vänner hinna med nån lite tripp på båten, köra lite gocart, mysa på stan... åhhh men oj jag längtar efter att se alla friends mest av allt, fan har varit så dåligt med det under året har ju knappt varit hem o när man väl varit det så har det varit uberkorta svängar...

just ja J ångrade sig ang sin köra mc hem.. lessnade efter typ 8mil när han insåg det var 110 mil kvar, hmm god lus t säga "vad var det jag sa" Men men jag har i af fixat hemfärd åt honom nu på annat sätt, synd bara att det alltid ska bli så här osmidigt o hastiga vändningar för oss. ,men ja jag vet det är ju liksom ett signum för family franz....=)

Åhh stort grattis till lillafamiljen som blitt större imorse, mys för er!!!!

nej time för fotboll men men see u
puss på er




inget går upp mot att ha familjen nära

Kom precis på ytterligare en sak som jag tycker är freaking lovely med att komma hem, kan liksom låta lite fel i vissa öron, men har man inte upplevt det så kan man inget säga heller innan. Ja det ska bli ruskigt skönt komma hem, för att liksom det är på nått sätt lite avkoppling efter ett underbart år men ändå ganska "tungt" mellan varven, man är ju liksom alltid allena med gumman, ja visst vi ha haft barnvakt ibland, men jag menar liksom på nått sätt kopplar man av på ett helt annat sätt när man vet lill skrållan är med mormor, farmor el dylikt.Man vet ju verkligen att de uppskattar tiden med henne oxå =) Ja när vi är hemma känns det ibland lite som att komma tillbaka till nyförälskelsestadiet, för då kan vi helt plötsligt bara smita iväg o görra nått bus om vi vill o gumman har minst lika skoj den lilla stunden o kanske busar ute med morfar... eller vi kan enkelt komma på när hon somnat att oj vad sugen vi blev på bio.. Ja jsut lite det här med att kunna snippa föbi sina familjer när som man känner fö det är väl det man inser man saknar mest, (ja ja vännerna oxå självfallet, men det ni redan om!) annars trivs jag som sagt yppeligt här nere..
Men som sagt en matbit hos päonen när man känner för det el att kunna fast smita iväg själva bara fast en halvtimme (utan att planera 1vecka i förväg) kan låta som små¨saker, men fan det är sååå underbart o nått hela family franz ser framemot =)

Grattis till oss!!!

Idag älskling, idag är det bara vår dag, ja du vet vår underbara dag!!
Idag är det 4år sen vi förlovade oss (jisses vad tiden går).. Kommer ännu ihåg den helgen som om den var igår, okej kanske även för att den var händleserik på många sätt.. Vi var ju nämligen i usa på draften..
Vi hade tänkt slå till å middan efter draften men ja saker o ting ville sig inte riktigt så, kan säga som så att halva sällskapet var rätt ledsna o besvikna då valet inte blitt som tänkt, men vår halva var glada. så ajg o gubben smet iväg till hotellet istället, där föll det sig så fint att det var bröllop så vi fick se ett vackert brudpar o höra massa kärlekssånger.. det lustigaste var nog ändå när vi skulle gå o lägga oss o min ring var borta, oj vad vi sökte he he.. men men den låg så fint på handfatet =)

men men grattis till oss!!

http://www.youtube.com/watch?v=Yukkw5Ppx2k&feature=related
Vår låt: sara Löfgren-För alltid- Japp dne lyssnade vi massor på när vi nyss blitt tillsammans o jag får ännu knottror på armarna av att tänka på det, ja när jag tänker riktigt mkt blir jag nästan tårögd... he he blödig som man är.. Så om det nån gång blir bröllop så ,ja så då är denna låt given, o då kära vänner om ni ser mig så kommer nog tårarna rulla ner som kroodoltårar på mina kinder av lycka!!
Puss på dig min prins o jag älskar att vara en del av ditt liv, vårt liv, vår framtid!  Mys på dig hjärtat!!
O för den delen grattis i efterskott till Johanna!!!

empty...

såååå söt hjärtat mitt!:

satt här o lyssnade på lite musik o kunde o när gumman kom in i rummet kunde jag efter ett tag inte hålla mig utan säkte fram hennes favvolåt: ja ni vet ju "Empty ruuuum" .. Hon sken upp som en sol, skyndade sig fram till datorn o runt för att komma på bästa möjlgia plats. så tittar hon på mig  säger: Mamma jag tycker ju så himla om empty ruuummm... He he..Ja svarade att ja jag vet gumman, jag älskar empty ruuum kom till svar sen. sen föröskte hon sjunga med, hon kan den nog nästa bättre än mig, hon ville jag oxå skulle sjunga med o då sjöng hon några små ord här o var, visst med sitt egna lilla uttal men det syntes ändå tydligt att hon hört den x antal gånger.. =)


..

Tänk vad grejjer det blir att ta med sig för en tripp hem över sommaren..
3 väskor tror jag minsann jag kommer få ihop.. Kommer nog som vanligt bli svettig över hemfärden. Jag ska ju som vanligt flyga själv med gummz, J ska åka mc (ja ni vet han får ju nu...) he he....
Men vi brukar fixa det fint, brukar bara vara lite svettigt få alla grejjer till incheckningen o samtidgt få tindra att inte sprigna iväg =) Men efter det är det ju en barnlek... o väl "hemma" så har jag ju många händer som kan hjälpa til latt bära, eller ja som jagi af kan garantera håller koll på var tösen min tar vägen =)

Nyss betalat alla jäkla skiträkningar fyyy bubblarns vad less man blir på dem. Blir dessuto malltid massa skitomkostnader när man flyttat, fick en stor bamse elräknbing från förra läggan, trist, o så avslutet på mitt förra abonemang.. ja ja skit samma.... Får la dra fram esset i stället he he, ja ja lite skrammel ska jag la ha ändå ha ha:

http://www.youtube.com/watch?v=3HI-7P7sxYg

Var nån som sa till mig innan sommaren att frida, ni vet den där "upp o hoppa" kommer bli en riktigt sommarlåt.. hmmm.. men men jag ska erkänna hörde den när jag var o shoppade igår, ja vad fan den fick en att känna lite sommarkänslor o bli sugen på en smarrig drink  ute på nån glassig terass...

Upp och hoppa, ligg inte och dra dig, du och jag måste fånga dagen, du och jag måste leva nu.....leva leva livet nu!!

Man ska aldrig säga aldrig...
upp o hoppa!!


800kr i böter..

Om man urinerar på gatan/kanske allmän palts, så tänk på det! =)

3.5miljoner kroner har staten fått in för böterna hittills i år o östergötland var överlägset högst upp i statistiken, undra varför? Tycker om öl kanske, gör en ju som bekant kissenödig, eller inget vett i huvudet, ha ha...ja ja men nu har jag iaf informerat er om summan man kan få om man drar ner byxan på fel ställe =)

jobb..

Sitter på jobbet, en liten glutta lucka hittade man sig idag =)
Tänker på min lilla gofis hemma,mammas lillhjärta!
Lite rolgit är det allt det här med personkemi o hur bra man känner att det liksom funkar med vissa, ja ni vet kan röra arbete el fritid o hur det liksom känns mera ansträngt med vissa, Som tex på jobbbet, jag får alltid lite ont i magen när jag tyvärr inte kan närvara, ja ni vet ju att jag är den som gärna gör allt för andra o ibland liksom glömmer bort mig själv mitti  allt..men åter till jobbet, fan jobbigt när man vet att vissa sliter häcken av sig, ja det är ju liksom vissa man känner mer för , ja vad sjutton kalrt man vill alla ska ha en dräglig dag på jobbet såklart ha ha men alltså ni vet vissa funderar man mer på när man är hemma, mest kanske dem som gör samma arbetsdelar som en själv.. ja för så är det nog att det finns vissa som sliter mer än andra...


Ja ja snart får vi alla komma upp till norrländska luften blir kalas alla tiders, har ju hört att det är köölix dan på lör, J är inte så sugen nu men jag vet hur det brukar sluta ändå =)
Undra sa flundra om lilla damen behagat titta ut än, börjar ju bli nyfiken på'na.. =)

men men time to go back to work..

Läget:

* Längtar till norr ska bli dundermys!

* Hoppas lillhjärtat ska bli pigg o kry igen!!

* Är åter tillbaka lika oschitzo som tidigare...skönt vara back in business...Ja oj vad jag tjafsat fram o tillbaka, men vad sjutton liksom inte lätt när man på nått sätt lyckats trassla in sig som en trasselsudd , ja då kan det ibland vara svårt hitta en enkel väg ut. Ibland önskar jag liksom jag vore mindre känslomänniska, för ja jag vet ju att vissa är såna som liksom bara stänger av.. men nope sån har jag aldrig varit o kommer aldrig att bli.. Nope jennybenny är nog en känslomänniska ut i fingersptsarna o ja eg älskar jag ju det, fan så kul känna varje känsla till max.. Fast lik väl som jag älskar mitt fula ekande skratt så kan det ju svida i kroppen av de där ledsna känslorna, av saker som liksom bara blitt fel på jaaaa eg alla sätt. ja så blev det ju faktiskt. Men inget jag kan göra åt nu, uppenbarligen.. Så now i'm back lite mindre oschitzo bara virrig =) =) =)

*Måste börja träna ordentligt igen, har nog allt "tröstätit" lite i mitt grunnande på ditten o datten. Ja liksom tröstat mig med en polly istället =) men nu är klart med tröstandet he he.. Jepz jag känner mig ruskigt tillbaka nu.. ha ha, 

* Saknar många av er runt om i landet, spec 1 lite faktiskt som eg finns nära men på ett eg väldigt onödigt o ja lite dumt sätt halkat långt bort känns det som...

* Nyss sett en dålig film, som jag bara såg klart för att den var inspelad i lule, var lite skoj se, alla platser man kände igen o visste var det var, hade varit .. Annars som sagt bad bad bad...
Såg dock good luck chuck igår, den var rolig =) J skrattade som f-n när Jessica A var i sitt esse med alla sina klantigheter o sa att hon (ja kanske mer hennes sätt såklart he he) påminde så om hur jag är... Ja ni vet kan lyckas vara klantig i de mest klantsäkra situationerna.

* Pratade med mormor för nån dag sen , Lilla älskade mormor! Men kan inte låta bli att tänka på min älskade morfar oxå, åhh jag saknar honom, men men livets gång är så jag vet.

* Nu får'e fanimej se till att vara ruskigt fint väder när vi är uppe, o liiiiiite mygg tack!

* ska ner på ikano imorrn o kirra 2 fina saker jag hittat till mig..Kanske en liten presang till gubbz oxå för att han var så duktig o fixade körkortet såklart..

*Insett att jag återigen börjat planera in för mkt saker att hinna innan hemfärd, får nog inse att det jag måste fokkusera på är att få tvätten fixad o planna lite vad som eg ska packas, cirka 1månad är ju förbaskat lång tid eg.. Även om andra saker låter riktigt trevlig med..

* Riksbyggen ska ringa mig imorrn ang tvättstugan, sa att jag vill de ringer tidigt, gaaah vad har jag gjort, bara dem inte ringer klickan 7

*dags att som vnalgit hoppa ner i sängen o somna till J's bedrövliga filmval för kvällen/natten.. ja ja tur man har lätt somna.. o jag har ju även ett bra knep för att somna ännu fortare ;-)

Sov gott allesamman , puss o hej

Midsommar redan varit...

Ja kan ni fatta att snart är det juli??!! Helt sjukt snabbt går tiden...
Midsommar har varit var väldans trevligt med besök av C&F, tyvärr prickade hjärtat in att bli sjuk just då så det kändes lite surt att det blev så, stackarna fick säkert sova helt dåligt av alla hennes hostningar.. men men jag tyckte vi hade trevligt ändå o ser redan framemot nästa gång vi ses =)

Jobbet var la som vnalgit idag, massa massa att göra, huvudet snurrar på bra friskt av allt som ska fixas o donas o fejas..

J är ute o tar en snabbtur på mc'n he he oväntat  va?! =)
Just nu vill jag bara åka hme hem hem längtar masor faktiskt att komma hem till norr o allt vad det innebär. det enda jag inte saknar är myggen he he.. Nu harj ag hört att R har köpt guitar hero, wiiihoo det måste vi ta till stugan o har han inte köpt singstar är det då nått av det först jag kommer inhandla, för här ska det skrålas =)

Var på ikano en sväng igår, fler som fick sånt här kli i kroppen av av röda dar o stängt p åaffärerna. för det var massa folk där.. Jag såg iaf massa fina kläder till gummz men hon behöver ju inte direkt nått. Jag har iaf helt plötsligt börjat tycka om läven lite andra kläder till henne,som jag tidigare eg inte tyckt om  finns så mkt fint.Tindra har ju inte direkt haft mkt blusar o skjortor el vanliga baslinnen  t-shirtar med typ snygga shorts el sånt till men nu har jag börjat tycka om lite den sortens kläder.. Ni vet lite som "finare" men ändå lekvänliga kläder..Fast självfallet alla kläder hon har hemma är så fina de med =)

Jag är även ruskigt sugen på en annan sak jag håller lite hemlig än så länge..



men men time ta ett bad..
puss puss p åer

Grattis Älskling!!

Grattis till gubben som kirrade mc-kortet idag!!!
Smack på're hjärtat mitt!!


..

Rackarns alltså fick veta en sak efter jobbet som allvarligt talat fick mig att känna mig lite små sad. Fan vårt danska par blir inte kvar i stan =(  Vem ska nu agera yrväder o vem ska dra skämtet om man får ta bilder... =( Mnem ne lycka till i nya staden !!

Men men det som lite väger upp är att jag tidigare i veckan fått veta 2 andra bra saker  bla annat att en gullis fått det jobbet hon ville, wiiihoo  grattis (igen..) Sen en annan gotjeja som ska gå o bli sambo snart, gulligt, ja är löööv så är liksom å det är då fan så lovely!!  Det jag nu håller tummarna för är la att alla jäntor som sökt skolor till höger o vänster kommer in på det dem önskar..

Idag var en sån dag på jobbet då det känns extra uppenbart hur ensamma en del personer runt om oss är, fy jag tycker verklinen synd om alla de ensamma såna här helger. En  stackrs farbror trodde det var midsommarafton idag o satt där alldeles ensam. Lilla vännen...Hade man haft obegränsat med pengar hade jag lätt kunnat göra nån slags typ allmän "fest" för alla dessa ensamma utsatta människor. Jag hade självfallet även slagit till o haft en dunderbrakfest för alla vänner o bekanta! =)

Tänkt en sak idag ang personligheter, det är nog bara så att vissa personer är såna som liksom är negativa o kanske liksom söker lite fel el sånt. Gahh får nippran på såna människor. De allra flesta av dem har antagligen så ruskgit tråkigt liv själv så att deras negativitet måste spridas runt till alla andra. Nej för bövelen skaffa er lite acton i ert eget liv istället för att negga på andras liv el bara om små petittesser som ändå ingen bryr sig i!  he he


Vi har en rysk doktor på vc'n gah hon var lycklig idag hmmm arma stackare hon kan då inte kikat så mkt på fotbollen för grabbzrns skull för satan i gatan vad fula dem är =) 

men men time att kika vidare. snart får vi besök wiihhooo vad mys


Slut!

fan alltså 4 minuter kvar av andra halvlek men jag vågar nog ändå säga det redan nu tyvärr, sveriges tid i em för denna gång är nog slut! Fy fan alltså jag var typ stensäker på att det kulle bli kvart iaf.. fast fan man har ju haft fel förr (trodde ju verkligen ett annat lag skulle nå hela väg fram i år..)
Men men åter till fotbollen just nu känns det surt väldigt surt!

Följetongen tvättstugan =)

Nu har jag äntligen kommit ner i tvättstugan, men typiskt så fanns det ingen tid idag. Så nu får gubbz tvätta imorrn själv. detta är eg superduper bra för han behöver ju verkligen lära sig he he.

This is the story: När vi bodde kommer inte ihåg var skulle J vara så snäll o sätta på tvätt som jag bad om. Hmm han var så nöjd när han kom upp o jag frågade hur det gick: Ja då det var ju inga problem bara slänga i allt i maskinen o starta den. "Allt" frågar jag lite panikartat. Han svarar: Ja vad fan allt rymdes så jag snörde in det....... Gahhh rusar ner i tvättstugan får stopp på fanskapet o räddar all tvätt. Ja då där låg allt blandat huller om buller, vitt o svart, handtvätt o 60graders tvätt. My darling. men men han gjorde ju af ett försök.  men vi kan säga som så att sen har det liksom blitt så att jag har tvättat, när man haft maskin hemma har det liksom ändå varit lätt bara sätta på en maskin då o då. 
Dock har det ju tom framkommit i en intervju hur lat min man är. Lite glad blev jaf när han hade sagt att jag gjorde ett jättejobb hemma o han inte ens visste hur man satte på maskinen. Har ju dock efter det fått påtryckningar från mina medsystrar på olika håll att "Jenny du måste ju för fan lära han tvätta" Självfallet nu när vi flyttat till lägga har han vackert fått följa med ner i stugan.. Hur mkt han lärt sig återstår att se för nu ska han alltså tvätta själv imorrn. Men jag kan förtydliga för er att jag var tvungen sortera tvätten innan o göra en tydlig lapp:



=) =)
Får väl skriva in ytterliga del sen i hur det gick med allt, inte för inte som jag komemr vara lite nervös för alla mina kläder på jobbet imorrn. För gaaaahhh det är mkt tvätt denna gång. då vi ju missade tvätttiden i söndags som sagt..
men men kalrt my hero fixar det med he he =)

besök fr norr...

Idag får vi kööölixbesök åhh det ska bli dundermys!

Jag ska få snosa bebis.. ellerj a hmm han e la ingen bebis mer, shit han e la snart ett år tror jag oj oj oj tiden går fort. Jo jsut ja jag minns förra sommaren när E vacklade runtm ed stor magen när vi var i stugan. Ja ta me tusan han måste ha hunnit bli nästan ett år. Hmm jag som tänkte få snosa på bebis, men en liten knubbig ett åring går la lika bra.
Gumman berättade iaf det , det första hon gjorde för fröknarna. När jag sa att han var bebis så tittade hon på mig o skrattade. "Nej mamma han e ingen bebis"  ha ha hon hade alltså bättre koll än mig. (fast det hade hon nog eg inte) men men ska iaf bli jättemys! Ja såklart att hela familjen kommer =)

Imorrn ska jag öfrresten sitta hela långa dagen i telen, blir en spännande upplevelse att se liksom om man är lika trätt då som man är av att springa häcken av sig. De som sitter i telen säger att det är sjukt jobbigt rent psyksikst eftersom det finns så dåligt med tider  folk blir frustrerade vilket självfallet förstås men som sjuksktöerska kan man tyvärr inte trolla fram en tid hur gärna man än vill. Så det ska bli skoj skoj skoj...

see u my darlings!!

hoppas vädret är med oss i år!!

Det finsn en sak med att typ känna sig hemma på 2 ställen som kan göra mig galen o jag kommer  bli fan så förbannad om det blir så i år (igen)!! Ja ni vet när man är p ådet ena stället är det fint på det andra o tvärtom!! Än så länge skaj ag inte klaga. För vi har ju för inte så länge sen haft dunder väder i typ över 2 veckor, gräset är ännu så där gult o fraisgt på en del ställen efter den hettan. Dock surigt väder nu o hemma verkar det vara fint så jag känner lite rädsla, säg inte att det har börjat redan nu. Tex fint hemma nu i 2 veckor o när jag väl kommer , nej si då vänder det.... Nej då jag ska ha förtröstan, det ska bli en udnerbara sommar med mkt sol o bad, ja så ska det fanimej bli!! Vattenskoter ska det då oxå gasas o okejj ag lovar vattenskidor ska åkas o ring såklart. så please please låt nu hela sverige få en dundersommar!!  ja vad fan skåningarna skiter jag väl i he he... men resten

Vår enda ynka lilal växt som stått ute på balkongen, har nu dött (sorry sarah!!) men den får fan stå där o se lite ivssen ut orkar inte fixa iorning en ny , när vi som sagt psyer hem efter nästa helg.. Ja vi blir nog kvar över helgen, ja ni vet mantorp hägrar...


4 ynka pyttiga dar kvar..

Jepz that's the krassliga fact =) Ja 4 ynka små sketna dar kvar att jobba. Ska som sagt inte klaga jag jobbar ju inte sååå många dar/vecka. Men f-n jag vill ha semster nuuuuu o pysa hem bumsfillums!!! Har tidigare inte längtat såå mkt faktikst pga olika saker, dels pga att jag mest fokuserat på faktat att jag inte riktigt velat vara där i 4 veckor utan hinna med nått anant skoj oxå, typ utlandssemster, el tripp ner till danmark kanske vidare till tyskland, eller öland. Ja men ni vet ni som känner Jennybenny att jag liksom vill hitta på nått skoj. O jag menar ju självfallet INTE att jag inte tycker det är skoj åka hem, tvärtom!!!! Men jag vill ju liksom kanske hitta på annat bus oxå.. För kruxet är ju detta (både på gott o ont) att när man har släkt o de flesta vännerna i sin hemstad så hittar man ju oftast på nått lite extra busigt på sin semster (ja sån är då jag iaf..) MEN när man har då på 120mils avstånd (inte liksom snippa förbi på middag avstånd) så blir det ju så att man vill åka upp dit när man blir ledig...men jag har ju alltid tyckt det ska bli skoj åka hem. Men nu idag fick jag liksom helt plötsligt megamega saknad efter norr. Vill bara hem nu. tror det har att göra med att vi får kalixbesök idag, samt läst lite vänners bloggar hemifrån o ja nu när det liksom börjar bli sommar hemma oxå så kommer bara myskänslorna över en. Ska bli så götttt träffa alla. Hänga i stugan , bada mm mm ja ni vet liksom göra norrland!!!!

Men men först ska det midsommar o det ska oxå bli dundermys!!! Tror bestämt C& F kommer på besök, jag hoppas iaf det. Åhhh vad jag saknat dem, spec  C så klart, my girl! Nu när vi bor närmre varann får vi allt se till att kika förbi lite då o då =) Vi måste glida förbi dem efter semstern... Jag tycker ju även att dem kan komma upp till norr på besök, vem vet kanske i sällskap med göteborgarna, så vi får visa er norrland , ja det vore såååå kul!! =) =)


Men idag, ja idag smäller det, hjälp biter på naglarna redan, Sverige Sverige snälla fixa nu det här, men det är klart dem gör!!

Sitter för övrigt o väntar på att de här rackarns fastighetsskötarna (el vad de nu kallas) ska fixa så jag kommer ner i tvättstugan, måste tvätta idag el imorrn, annars är det kris! Missade vår tävtttid i söndags då vi liksom avktadade till rätt sent med att glida hemmåt i kärran efter fotbollsfesten..

Igår gjorde jag en sk sen anmälan till lite kurser ja jag tyckte dem lät lite intressanta. Typiskt mig har ju kikat igenom kursutbudet förr men liksom missat massa kurser jag kan läsa pga att jag inte kikat på avancerad nivå , inte lätt när man heter jenny =)  Den jag eg skulle kika på hittade jag inte, får se, ska nog kanske gå den.- Är en telefonrådgivningskurs på 15 p, rätt skoj ha när man ska tjöta i telen. dessutom så kommer det liksom doktorer vid olika tillfällen och går igenom tex de mest vanlliga barnsjukdomarna, el liksom allergier o olika utslag, ja mm En annan dag så kommer en annan doktor o går igenom nått annat vanligt ämnesområde. Så man lär sig liksom mkt allmänlära som kan vara nice fräscha upp lite. Men nu hittade jag ju inte den utan sökte andra kurser som kändes passa bra in på mitt nuvarande jobb. De kurserna jag sökte var alla 7,5p o gick ganska omlott så vi får se. de jag sökte var: 

*Sjukdomsprevention 7.5p

* Hälsofrämjande förhållningssätt teori och metod 7.5p

* Sömn och trötthet i förhållande till aktivitet och hälsa. 7.5p

* Socialt kapital och hälsa 7.5p

Jeppzi pepzi alla dessa, kändes som att på nått lite sätt kunna vara bra i mitt arbete på en vårdcentral med stort ohälsotal.  Men alla 4 kanske jag inte kan läsa, fast de går som sagt lite omlott men men vi får se. Nu var det ju så att sista dan för kompletteringar av meriter är imorgon o jag kan inte kika vad de har inne för grejjer nu utan först när pinkoden kommit hem med posten MEN det känns som att de borde ha papprena på att jag är klar ssk eftersom jag tidigare sökt barnssk i liuleå och kommit in. Fast jag vet inte de kanske bara vet det där eftersom jag läste ssk där.. Ja ja vi får se... Vore skoj iaf knåpa på med nån av de där...

Träning gör mig glad!!

Ja ni det är bara att konstatera fakta åter igen.. Så är det verkligen träningen får mig att må som en prinsessa. Ja ni jag får sprudlande mkt energi. Nu är det ju inte så att jag går o surar annars =) Men bara det att jag verkligen blir på toppen humör efteråt, spelar liksom ingen roll hur slut man är i kroppen, det gör susen för knoppen =)

Idag hände dessutom en annan sak på gymmet som bara fick mig att mysa inombords. Ja ni det hände eg inte mig nått spec, utan mer bara så att jag såg en sak: vet ni vad jag såg: Jooo jag såg en ett par spec killen där det var sååå uppenbart att de tyckte om varandra. Oj oj oj de var så gulligt. Alltså inte puttenutte gulligt. Utan mer bara att man blev glad inombords av att se spec på honom. hur mkt han än hade velat hade han nog inte inte dölja vad han kände he he... Ja ni vet det liksom bara syntes i hela hans aniskte, hans ögon tindrade och han hade bara typ ögon för henne o såg henne hela hela tiden typ i ögonen nästan. Ja ni vet han såg så där glad ut i liksom hela ansiktet, ögonen skrattade verkligen he he... japp det var det gjorde mig på ännu bättre humör =)


litet test..

2008 testet =)

2008: Det ultimata testet,=)


FRÅGOR
Ditt fullständiga namn: Jenny Maria Elisabeth
Hemlighet du nu tänkter berätta:   Att gumman en gång fått med sig ut en leksak från maxi som vi inte märkte förrän vi satte henne i bilen o ja jag erkänner jag orkade inte gå in med den igen. Fast självfallet tog jag den ifrån gumman (ett tag) o sa att man absolut inte fick göra så. Att sen mamsen inte gjorde det rätta äh vad fan  en billig liten skitpryl, jag orkade bara inte
Någonting du vill att alla ska veta: Att jag gör det mesta jag gör av goda skäl, älskar att må bra och att min omgivning mår bra. Och att jag mår väldigt dåligt av att vara oense med folk jag bryr mig om, nej fy det får jag rysningar av att tänka på.
Någonting du vill ändra i världen: Spaniens mål i andra perioden mot Sverige (håller med föregående talare så surt!)
En dag du alltid kommer minnas: Dagen när Tindra föddes
Någonting du ser fram emot: semster, men innan det mys med C & F, oj saknar massor!
En vän som vet mer om dig, än någon annan:  Lite svårt säga. Jag är för det mesta som en öppen bok, har aldrig haft svårt tala om vad jag känner o sånt, men ja vet inte riktigt vem jag ska säga..

ÄRLIGHET
Har du sagt hora till nån lärare? Nej du inte det
Har du legat på sjukhus, på grund av narkotika eller någon annan sorts drog: Nej du inte det heller
Tar du droger: nope
Har du svikit någon: Jo tyvärr har det nog hänt =(

FRAMTID
Vill du ha barn: Har en gofis, vad som händer i framtiden får vi allt se...
Finns det någonting du vill göra innan döden: Ja du massor! Ni vet man ska leva livet till max o inte ångra att man inte gjorde nått. Jag ångrar hellre att jag gjort saker än går o grämer mig över varför jag inte gjorde så.
Är det någonting du absolut vill undvika: Ja att min dotter blir allvarligt sjuk, mobbas el på nått annat sätt far illa!


KÄRLEK
Tar du kärleken på allvar: Ja då, kärleken är en viktig del av mitt liv. Älskar livet o min familj o vännerna
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Kärlek kanske lite starkt ord, men liksom den där starka attraktionen som man bara känner för vissa speciella o som sen kan leda till kärlek, ja för fan!!
Tror du någon kan leva med samma person resten av deras liv: Ja självfallet! Men jag tror även att det inte alltid är rosenskirmande, ett förhållande behöver man jobba med ibland o visst det finns toppar o dalar o tar man bara sig igenom en dal så blir nog nästa topp fan så mkt bättre
Är du singel: Nehe du, har ju my man o min gofis!

RÄDSLA
Känner du att någon/några går för långt ibland: hmm ja då så är det väl.
Har du känt att någon förföljer dig: hehe förföljer är fel ord, men fanns en person som fick mig att må lite dåligt, eller ja mest känna stora olustkänslor. Jag visste liksom när det närmade sig en viss dag i veckan att nu, nu snart ringer det o mkt riktigt det gjorde det...
Har du blivit överfallen någongång: nej men nära på rånad på en utlandssemster
Går du runt och undrar över att hemska saker ska hända:nej det skulle nog bara vara jobbigt, men som jag tidigare skrivit så kan man ibland fundera lite vad man ska möta innanför dörren vid nästa hembesök.
Är du rädd att folk ska uppfatta dej fel: nej för det mesta inte, de allra flesta uppfattar ju mig som den glada, alltför snälla o virriga virrhöna jag är. Men visst det finns saker jag skulle vilja att vissa kanske förstod, kunna förklara o reda ut lite oklarheter. Men nej för det mesta inte är ju för det mesta en rätt okomplicerad donna=)


..

Måndagen har flutit på rätt fint.
Hade min inskolningsdag idag, fast visst det började med att en pat stod o stampade i korridorren som jag fick ta mig an vilket gjorde att jag missade min första del av introduktionen.. men men sen harj ag varit nån timme på bvc, sååå mys!! Men jag har ju alltid tänkt jag vill jobba kanske typ på bvc el nått sånt, men nej inte ännu iaf, kanske när man blir lite äldre o så. Just nu är det nog ett arbete som är lite för enformigt för min smak..

Idag måste jag ju även säga :

Stort Grattis till min lilla snutt som Klarade teorin idag!!!!
Fick uppkörning redan nästa vecka så , nu gäller det att hålla tummarna!!!

Grattis även till Robin som klarade körkortet idag!




sista minuten som vanligt...

Jadå det var som vanligt!
Vi har haft hela veckan på oss att bestämma oss om vi skulle åka till direktören i täby men som vanligt inte kunnat bestämma oss, när vi typ på morgonen typ bestämt oss att nej det blir nog inget, DÅ Då ångrar vi oss såklart o snabba ryck blire att packa ihop grejjer hoppa in i kärran o rulla av mot chefen himself. O vad jag är glad vi gjorde det! Det var en toppentrevlig kväll. (förutom surt att fotbollen gick kasst, så jäkla irri, 92a minuten!!)  Ja gud ja det var god mat, trevligt folk, massa surr, 2 systrar sjöng en rolig omgjord sång, gott ros'e slank ner hos de flesta.. Sen på natten tog vi det längsta längsta bad i utebubblet som jag nånsin tagit, fan vi såg ut som russin när vi badat klart. tror vi satt där i , i ca 4timmar. P & J hade sin barnflicka där så det kunde slagga en stund på morgonen ändå o vi somnade nog en liten stund med.Guld med en liten powernap iaf =)  Men jag kan säga som så, att det var lite halvrolig syn när vi ännu satt i bubblet efter kl07 på morgonen o gumman slår upp sina blå, överlycklig över att det badas, säger som så hon fick doppa sig fort, sen upp o duscha så klädde vi på oss la oss i lekrummet på madrassen o kika barnprogram på morgonen ..zzzzzz

Gumman hade som sagt oxå en toppen kväll hon lekte för fultl med deras kidz o den andra killen som var där o så sen när hon skulle sova så gick det hur bra som helst. Hon gjorde hör o häpna som hemma,gick in o la sig själv i rummet o vi bara kramade go natt, så bums sov hon..

Ruskigt dålig med kameran var jag men nån liten bild kanske man har...


Chefen o Kaiser



Goa N!!


Gubben sååå lycklig, visade sig att A var polis, vilket fick honom att fråga lite olika frågor av den nyfikna sorten. he he.. snäll o rar polis.. =)


Det var här vi häckade i fleeeeeera timmar sen, se så fin present Jenni fick, värsta flytgrejen med olika färger där man sätter glasen så man ska veta vilken som är ens glas, supperfiffig grej som vil lekte massa med =)


Söt!


Brudar med klös i =) Klart vi oxå slängde av oss kläderna drog på oss våra bikinisar o hoppade i plurret...
Helt enkelt en lovely kväll!

Nu skaj ag gå o mysa med min familj o idag, idag blire flott kan jag lova! Ja ni vet dricka o chips!!

Imorrn har jag min introduktion he he.. ja ja bättre sent än aldrig, ska iaf bli skoj ska vara typ 2h på bvc, o det tycker jag är dundermys! Dock tror jag det är när jag vet en person ska dyka upp på vc'n lite ysnd var lite nyfiken se denne person..

men men time för slapp
see u kramen


...

Uppdatering:

Linser: gick kanoners idag både in o ut , så fna kanske man redan e en fena på det där..

Byte av eg: Nemas problemas ,lätt som en plätt...

Dock en hel klan av ett visst speciellt folkslag på vc'n idag, självfallet hade de inte bokat in sig som alla vi andra måste göra, nej då det krävde i princip bara hjälp.. fattar inte varför i hela friden de ska ha så där hiskeligt stora kjolar, alla de där människorna fick ju knappt plats i mitt rum..ja ja de fick hjälp med det akuta, de andra får de allt gör precis som alla andra, ringa o boka en tid. Blir irriterad bara av deras sätt gaahhh.. men men suttit lite mer i telen idag oxå, ritkgit skoj faktiskt!

för trött för att orka tjöta mer nu
see u

..

Halv nio o precis baxat ner rumpan i soffan, skönt! =)

Har varit en nicig dag på jobbet, förutom att en i personalen fick kila hem sjuk o en av mina pat var rätt dålig när jag kom dit.. I övrigt trevligt. Lite typikst bara, men så är det alltid. Ja ni vet liksom jsut de dagarna el de stunderna man känner att "nej inte just nu, inte idag vill jag träffa den o den" DÅ gör man det, så är'e liksom alltid, varför??!! Ni vet det kan vara av olika skäl man kan tex vara för trött för att orka träffa den där som bubblar lika mkt som en själv, el känna sig ruggit trött o sliten o vill helst inte springa på nån.. Fast för det mesta är'e ju bara skojsigt he he.. Men just de gånger man känner sig ruggigt fresh , nej så då möter man ingen =)  Men men idag var iaf en sån där dag då jag kände mig lite upp o nervänd hela jag, annars brukar jag alltid ta en snabbdusch av iaf håret på morgonen (älskar ju annars bada på kvällen) så man ser fin o fräsch ut på jobbet, men imorse nej då var jag ju så fokuserad på att testa mina nya linser o tiden sprang iväg... så håret var lite som ett fågelbo. Dessutom var ju ögonen lite röda eftersom jag fibblat med linserna. o för att inte tala om mina "väntar på högvattenbyxor" he he.. Ja de kändes allt i kortaste laget, men fan var så sjukt stressad att jag tänkte vad fan så får'e va idag helt enkelt.. Men men ja ja. Självfallet så just där o då, kommer typ den enda personen jag "känner" i skägget till vårdcentralen, Men så äre ju alltid slår liksom aldrig fel. Ja de andra dagarna när man känt sig som en ruskigt söt nurse, nej då passar det minsann inte att dyka upp he he.. =) Ja vad sjutton detta är ju såklart absolut inget som spelar nån som helst roll, utan kom bara att tänka på det där med att det liksom alltid är så rent allmänt.

Har förresten suttit lite i telen idag, riktigt skoj tycker jag allt... =) skulle eg sitta lite imorrn med, men nu när en personal e sjuk (el eg 2) så måste jag jobba ute, ja det är ju oxå skoj, men jag tycker det e så skoj lära sig nya saker hela tiden.. men men det hinns =)

Gubbz har iaf kirrat ny tid på måndag nu, ska hålla alla tummarna då! Han har lämnat teven på med sitt inspelade motorcykel gp, FIII fan alltså säger jag, vad grymma dem är egentligen, oj oj fan alltså de ligger ju verkligen ner i kruvorna o inte går de sakta heller... En annan som knappt kan köra cross kan ju inte låta bl iatt bli lite impad =)

men men ska hoppa in i duschen nu see u
puss

..

Linsskola del2: Skönt att åter se igen, men ojsan lite kruxigt få ut de små rackarna, spec när de suttit i några timmar.. men skam den som ger sig..

Träning: Har nyss varit o kört de svårast passet jag nog nånsin kört men oxå ett av de roligare. spelar liksom igen roll att de tar tid innan man snappar upp olika steg kombinationer o snurrar hit o dit ändå roligare ha nått att bita i liksom.
Dessutom tycker jag ofta det är så här för mig att när man tex kör nått av blocken så kan det vara nått ma ntycker är trixigt men när man väl lägger ihop allt så flyter det liksom på o man får grepp på allt (ja iaf det mesta =)  är inte o kommer aldrig bli nån stjärna på det här ändå ,emn fan så skoj är det iaf =)  Ska gå nästa vecka oxå.. Imorrn blire nog att köra lite pump tror jag el så kanske bodystep, beror på när jag kommer hem från jobbet...

det känns iaf precis som jag o en donna snackade om för nån dag sen, att vad träningen gör gott för sinnet, jag kan verkligen va a real bitch när jag inte tränar, nej nu tog jag väl i, men mera trött o less kanske, när jag tränat, hur slut man än blir så känner man sig piggare o mer tillfreds med sig själv, såååå skönt!!

men men ags se hur det slutar för mina kära norrländska karlar..
puss

..

Äntligen har jag kirrat linser, känns ur skönt!! Glasögonen är oxå bestätllda kommer la inom kort, ja bra att ha så där hemma ibland bara, o kanske på jobbet nån gång om jag vill se lite extra bright ut för ovanlighetens skull =) Tycker ju annars om den lilla oskuldsfulla stilen, som liksom är oförarglig he he..
Men vad skönt med linser, nu ser jag ju liksom =) ja oj vad nice liksom nu ser jag skyltarna mkt tydlgirare o ja konturerna blir skarpare..

Ja jag har ä venäckat på vägverket, tyvärr gick det inte som tänkt för gubbz 1 ynka rätt ifrån, så nu blåser det andra vindar här hemma i lägenheten...

I övrigt förösker jag tjata till mig lite utlandssemster med min familj ,men går segt, ja ja annars åker jag själv med gumman udner min sem i augusti, vi får se..

men men nu ska jag ta mig ett långt skönt bad
 see u

Började bra iaf...

Håll nu tummarna det ångar på lika bra, framåt framåt.. yeeees, det ska jag hålla tummarna för! Jisses skönt med seger idag!! Nu kan man somna med ett leende på läpparna, under vad man kommer drömma om i natt.. ja då herrar ni får besöka mig i sömnen... =)
Var lite roligt med målen förresten, Zlatans mål hur snyggt som helst, o Petter H's mål inte direkt lika snyggt , snarare ett fulmål=) men fan lika gött!! 2 helt olika mål, men båda fick mig att jubla =)

Finns några fotbollsmän jag tycker e lite extra heta, Ja zlatan det vet ni ju redan, jag gillar såklart att han e grym, hans grymma attityd, sen att han e så där härligt lång o stor gör inte saken sämre. Han har liksom det mesta, snygg fru , söta kidz, lovely hus o snygga kärror, ja jag gillar hela paketet... men sen har vi lille ljungberg, ja vad kan man annat göra än , vilja drunkna in i hans eyes o liksom hela hans uppenbarelse. O så H.Larsson, grymt fin o grym grym spelare han med. Ett lite otippat kort e kanske en viss man vid  sidan om. M.Hedman oh my god, ja tycker han e lite het, beror nog oxå på hans storlek, ja ni vet hans jätte händer som bara fångade bollarna.. Ja mest är det nog storleken, svag för sånt...En tjejkompis till mgi hade nyss skrivit om hur det kommer sig att fotbollspselare e så mkt snyggare än hockespelare.. Ja i just ett fall e jag ju grymt partisk o där slår liksom ingen min hunk=) Men i övrigt får man nog hålla med. Liksom jämföra zäta med ljunigs nja.. inte direkt. el foppa o  beckham.. he he..
Tänkte på en annan sak, tänk tex när spanien -england lirar. shit vad många miljoner det skulle bli om man räknade  samman alla spelarnas moneysar men tanke på att de tjänar rätt saftigt med cash...
men host host, jag ser fakitskt mest på matchen!! Jo si det gör jag, ni skulle höra=) Gumman började härma mig så som hon gör ibland när vi ser på hockey oxå.. =)

Nu time för sängen..
Imorrn ska jag försöka med nått jag är dålig på, ja ni vet just det där med att inte göra så mkt. Fast redan har min hjärna börjat göra upp planer för dagen, ni vet se om det finns optikertid, träna, fixa lite annat..Hmm ska iaf dra fram min tunga medicinbok, ska byta peg på jobbet imorrn, e la eg piece of cake men vill bara kika upp det lite för säkerhetsskull innan..
så sov gott dear friends!!

Storm..

Nästan iaf.. blåst som attan idag men rätt varmt ändå.. lite synd baa det blåst så mkt idag..
Har iaf varit ner på stan o käkat med tjejan, gör trevlig som jag hade för mig =) Ja det var nice, lite  synd bara att dagarna i sommar springer iväg så fort, ja huga jag börjar redan få panik för att vi går mot höst snart he he.. nej då så illa är det inte..Sommarn har ju just börjat o fan vad det ska njutas!

Drömde en sjuukkkk dröm i natt. Dels drömde jag om onaturligt mkt kroppsbehåring, vilket var typ var en skräckupplevelse, Kommer säkert från jobbet då man ser både det ena o det andra he he.. Andra delen av drömmen var riktigt trevlig o glad upplevelse, förstår bara inte varför jag drömde om denna person, fick mig att fundera lite.. Handlar om en person jag inte har direkt kontakt med nu..ingen kille! ja ja massa lustiga drömmar i natt alltså..
När jag väl vaknade kom jag att täkna på en annan sak o det lustiga var att bara tanken på den saken o när tankarna spann på fick det att pirra till ....he he.. ja så kan det vara ibland minsann..

nu är'e fotboll på teven, skräll va =) Nyss käkat gott o även fixat till lite god chokladkaka som ska in i ugnen precis vad kroppen behöver, men gott ska're bli =) Ska njuta o kika på sverige, shit börjar redan känna mig nervös =)

Har kommit på en lite rolig grej jag kanske vill testa lite måste se om det funkar o är möjligt men ltie kul vore det..
Ett annat misson jagh ar är att jag nog msåte gå o skaffa mig lite linser nu, så man ser ordentligt igen..

men men tack o hej leverpastej


Holland-Italien

Vekar vara en grym match, ,kikar lite titt som tätt men följer ej slaviskt...
Dock kom jag på en rolig sak .
detta förknippar jag med holland:

Ruud Gullit på tiden det begav sig..

bryr mig inte...

nej vet ni jag tror nog aldrig jag kommer bli en sån som bryr mig nämnvärt i räntor, regeringsförslag, budgetar, partikonflikter, kyrkotafs...jag erkänner jag är värdelös på politik  o dylikt..Jag orkar liksom inte engagera mig i det, vad sjutton känns som att det blir rätt samma sak ändå.. oj oj oj jag vet finns nog en del av er som tycker jag e hemsk som inte orkar bry mig i sånt ,men vet ni det bryr jag mig noll i =) Jag är nog dessutom lite för trög för att fatta såna där saker.. Nu är det ju inte så at jag har noll koll, lite koll har jag ju ändå, men det är inte så att jag diskuterar såna saker i onödan.. Nej då hör hellre på tex mix megapols nyheter som är lite lagom tunga. Ännu hellre bara när det svammlar på om saker det gjort eller hört, det är snarare saker jag tycker om att prata om... =) eller liksom saker som hänt en själv.. Att snacka siffror, politik el religion, naj då ska ni nog för det mesta välja nån annan =)

trött trött

Idag känner jag mig trött o sleten...
Jobbet har gått i ungefär 700tusen knyck, knappt hunnit fika vare sig på fm el em, men som vanligt rätt skoj oxå, fast idag kände man stressen i bakhuvudet hela tiden... blev som vanligt kvar lite längre än till 17..


Ja ja nu är man ju iaf ledig 2 dar o imorrn blir det lite lunch med en tjeja, ska bli nice, vi har sagt länge länge att vi ska ses, men det har liksom aldrig blitt, ni vet så där hur det är ibland, men nu så...
o sen är ju dagisfesten he he.. ja ni vet den som vi trodde var förra veckan.. o sen så smäller det ju med fotboll!!
(ja om vi nu inte får besök fr norr för då bokar vi ju in oss med er såklart, men då vi inte hört nått mer antar jag att det inte blir nått...)

Fick iaf en väldans rolig o trevlig inbjudan till lördan men f-n vi får nog skippa ändå. Blev nämligen bjuden på att kika fotboll på storbildsteve o partytält, barnfritt var det. Lät himlarns skoj, kruxet var att det var i täby, men f-n hade nog varit många trevliga folk där.. men nej det blir nog inget med det...

tyvärr har vi tvättstuga idag, fy bubblarns.. nåja gubbz skulle glida förbi där nu innan han drar en sväng med bågen, ska hyra lite film o grejjer, ja ni vet bara för att köra lite he he..

see u
kramen

Äntligen hemma:-)

Ja nu är "vi en mysig familj" igen.. ja så som gumman brukar säga... O man kan bli så glad av saker hon bubblar ur sig. som idag när jag parkerade bil o hon säger "mamma du bästast i världen" =) min älskling..
Sen så brukar hon ju dock även säga ,att "mamma tyst du sjunger så fult" he he så sant så sant, sjunger jämt o hellre än bra, vilket inte alltid uppskattas av övriga familjen =)


Ja ja nu sitter restan av familjen i bubblet o fräschar till sig lite inför kvällsmys med gosaker, åhh vad nice!
Nu ska jag oxå kila o mysa
så see u!!

...

ja jag har tagit ett beslut som jag eg tagit för länge sen.. men visst vacklat en del av o till, svårt som fan liksom , bara closa.. men men nu är det ju som det är o vad jag vill el inte vill spelar liksom tydligen ingen roll så då får det ju bara vara så.. fine..ja vad mer kan jag säga.. nej vill inget säga.. bara skita i allt.. nej inte i allt men just det... så nu  är det så o så får det la vara...fine!


Över till nått helt annat, ja  ni vet Melissa Horn som jag tycker är helt outstanding, ni vet "långa nätter" har tydligen även gjort en låt med winnerbäck, ja den är oxå outstanding : Som jag hade dig förut

http://www.youtube.com/watch?v=CL2LYLbaQ3Q

Har för övrigtbränt mig som en räka i  solen men vad gör väl det efter en sån här mysig o underbar helg!!

Underbar helg!!

Vädret är freaking underbart, verkar aldrig ta slut men men jag vet.. det måste komma regn o det behövs verkligen, gräset e typ som fnöske o riktigt frasar under fötterna på en  del ställen...

Idag har jag o hjärtat varit till Tinnis o badat så mys, gumman hade tokskoj, lyckan var total när mio var där=)  o inte var det sämre av att en pojke från nya dagiset oxå var där..  Wille o hans pappzi var där med, msåte nog ta tagi det där med att slå våra kloka ihop snart har gått på tok för lång tid nu, fast nu får vi la se om V orkar med magen .. =) Tycker iaf barnavd på tinnis är  toppen.. Fick iaf höra att M's päron separerat o att mamman hade haft lite så sä där med att trivas i stan men att det nu kändes bättre, jag tycker ju att mamman är görgo samt att min dotter älskar att leka med hennes gofis, så Klart jag slängde ut mitt nummer o sa att personen skulle hälsa det till mamman att de kunde komma förbi oss nån dag o ta en fika så kidzen får leka. ...

Helgen i götet har varit så myyyyyyssss, jag bestämde mig redan på torsdagen för att jag nog måste stanna till lördag em. Ja fanns på tok för mkt jag ville hinna med, även om vi mest tog det lugnt så ville jag ju liksom hinna njuta av att vara i tsan oxå! För njuta det har vi gjort i allra högsta grad!! Haft så mys tillsammans med Anna hela helgen hon är allt go, var så säker vi kommer fler gånger =) O mysa med sannis går inte av för hackor det heller, jag log för mig själv hela vägen till bilen efter vårt besök upp hos dem, ja så snäll o rar tjeja det där. O när vi slår våra kloka ihop allesammans (gubbarna med) ja du det blir inte direkt sämre då! Mer sånt åt oss =)
ja det som fattats denna helgen är väl min hjärtesten!! Men han har ju haft sitt roliga på annat håll =) snutten.. he he.. ja ja att vara i götet väckte så många minnen, inte bara att jag älskar den staden men gud vad jag o gubbz haft mys där.. fan där vill jag bo "när jag blir stor" så är det bara!!

Nu längtar jag efter att klockan ska bli 20 så hjärtat kommer hem ska allt bli gött få ha han i min famn igen, my man!
ska nog fixa nått gott mys då o så blire bara film i soffan...

Känner mig nervös inför morgondagen, ska på vpl på US, hmm har ju aldrig gjort det liksom på plats innan, o nu så har liksom högsta hönset i primärvården varit på möte med oss på vårdcentralen för att liksom hjälpa oss få det att gå runt , känns skitabra att de hjälper till, men en sak han sa var att det är bra om vi börjar åka på vpl o tex säger nej till de pat som vi inte kan ta emot, gahhhh hoppas hoppas inte det är en sån pat imorrn, blir ju nervös i lilla magen, att de ska äta upp mig där uppe på US då.. he he.. ja ja...

En sak jag tänkte på var att vi gick på Liseberg på kvällen, tänkte liksom det kudne vara mysigt på nationaldan, men vet ni, där var då nån himla INTERnationaldagen, så ni vet "andra generationen" de som sjöng den där skit kebebpizza låten uppträdde o massa anat skit.. hmm jag är verkligen inte den som är den mot andra fokslag MEN jag tycker faktiskt att vi är nog dåliga på att fira vår nationaldag så att vad sjutton då kan man väl iaf försöka fira den på ett "svenskt sätt" just den dagen när det väl är Sveriges nationaldag o röd dag... Hmm internationaldag , självklart fine, men kanske inte just 6 juni! Nej det kändes liksom typiskt svenskt, att då ska vi liksom uppmärksamma alla andra kulturer för att det får ju inte bli för mkt firande, nej då kan ju nån tro att vi är rasistiska.. herregud, det finns en dag som är sveriges dag, låt den då gå i ordentlig svensk anda med traditioner, ja med tex visor o tjosan... sen kvittar det mig hur många internationaldar vi har..

Ska vi se om vi hittar lite bilder från helgen som gått:  Den har iaf inneburit bad i  hovås, liseberg,hotell m frukost, bad i näset, liseberg igen, natt hos Anna, Free port kungsbacka... O idag tinnis (inga bilder dock)

:
Posing i hovås




Mys på liseberg!!







På väg till hotellet


Även en liten tjej kan ta det stilla en liten stund p åstranden o läsa sin prinsessa tidning





Mys hos Anna:



Det  var inte rosén som gjorde vi såg så knasiga ut :-)



JA det var väl det, tack o hej leverpastej!


zzzzz zzz måste man strax..

Kvällen har bestått av att kika på frusna o grejja med tvätten, skönt skönt faktiskt, kan ju inte låta bli tycka de är lite go, "mina norrländska" gubbar" =)

Måste snart sova för imorrn pinglar klockan i ottan ska skjutsa iväg gubben till sin tripp o sen börja mitt o gummz lilla äventyr mot mys på västkusten över tors-fre.. ska bli så trevligt att entra stan igen, men det allra bästa blir såklart få träffa Anna o Sanna där , skoj skoj!! Jag o gummz ska lyxa till det o sova på hotell, ser redan framemot frukosten...Ja det blir mys med ett litet mini äventyr, så får vi se vad vi gör för mys resten av helgen hemma i lkpg..

Om bara ändå tankarna kunde försvinna el nej det vill jag ju inte heller, bara lite trist läge som det e nu.. men men skit samma, nu ska jag knoppa in o iaf drömma lovely drömmar :-) för att vakna utvilad o redo att busa på liseberg, o senare mysa uppe på guldheden, fredagen håller jag verkligen alla tummar för kanonväder för då vill jag bada på nått av alla dundermysig bad som finns!!, så zzzzzzzzz   zzzzzz zzzzz zzzzz

see u
puss puss puss, smack på my darling såklart

...

Dagens braiga,ja si det måste vara att jag(vi) fixat så hela familjen ska gå o kolla till sina tänder i slutet på sommaren. Ni vet dem där som står på stan, den där nya  tandläkaren, har hört jättebra om dem på jobbet så självfallet nappade jag. Ja det var nått erbjudande from 1 juli men eftersom vi nog inte är här då på ca 1 månad så fick det bli iaugusti.. ja helt enkelt suprans bra!

Vad har mer gjorts idag, lunchat lite med J & C , o tjackat lite nödvändigheter, gubbz har växlat lite dinero o jag har kommit på en grymt trevlig sak som gummz o jag ska göra från imorgon tills på fredag em&/kväll åhhh det kommer va toppen, hoppas bara vädret håller i sig men det har dem ju lovat så nu får de baske mig hålla det oxå.. Ja då mys ska vi ha, ska bli så trevligt!! Guldkant på tillvaron helt enkelt, klart jag o hjärtat oxå måste få göra nått spec bara vi:-)

men men nu tvättstugan, pust
see u
kramen

attans

Attans gumman har feber, tycker självfallet mest synd om henne, men FAN vill verkligen jobba på torsdag, dels hade jag massa saker att pyssla med men även så ville jag verkligen det.... men i nu läget känns det inte så aktuellt skicka lilldonnan dit även om hon piggar på sig tills dess, för f-n hon har ju dessutom sin längsta dag på evigheters evigheter tiden är från 7.30-17.30 o när man nu sitter brevid en dam som är varm som en kamin 39,2 i feber så känns det inte roligt lämna då.. men men får se imorrn hur läget är, men knappast helt feberfri då, så även om hon är piggelin på torsdag kan det kännas som lite tuff start med just den där megalånga dagen att börja med o eftersom j inte är hemma då så finns liksom inget annat alternativ... hemma eller jättedag på dagis.. ja ja får pejla läget imorrn...men gaahhh mest göre ont i maggropen för jag vet hur attans jobbigt det blir för dem som får jobba när en själv måste vara borta.. o gahha nej det känns inte skoj... Hade även eg velat åka in på personalmötet imorrn, dels för att träffa nya chefen som börjar imorgon men även för att det var lite andra exciting stuff som skulle tas upp.. men tveksamt jag hinner det nu...Fan fan fan...men men lilldonnan i första hand så äre ju...

en härlig tisdag..

japp det blev det, käkade lunch med gubbz min på en av mina favvoresauranger här på sommaren, Magnolia så mysigt o fräsch o god mat, nice helt enkelt!
Sen skulle vi bara kika på ett bara dojjs till gubbz o ett par shorts, men vet ni det blev en hel shoppingrunda med bara grejjer åt Johan, vi gick o myste o hittade massa fint, eller host host, jag var det som hittade, han bara smilade o smilade blev allt glad över allt vi köpte åt han. Lite sommarfin o visst lite clothes till deras lilla weekendtripp såklart...Ja jag tyckte faktiskt oxå det var ruskigt skoj, beställde även ett par grymma etniesskor till lillan som kommer nån gång nästa vecka:

Här är gubbens fina saker:

image567
Här är mina sötisar: (skulle eg ta på gubben men gumman ville såklar oxå vara med)

image569
O lilla jag förstås:-)
image571

Det enda som jag insisterade på att få, vara mumsa på lite goda jordgubbar i värmen. Sagt o gjort efter stan bar det av hem till balkongen för lite fika mys:image572
Gumman så nöjd över sin lilla plats i solen:image573



Efter det var det dags för del 2 i den spännande tournamenten som pågår mellan herr franz o mig... 0-1 låg jag under med. Ja det handlar alltså om den mycket prestige fyllda 21tävlignen som pågår varje sommar mellan oss båda..Har kanske glömt berätta att jag vunnit 2 år i rad.. =) =) Men nu är vi båda laddade till tusen:


Jag med vattnet redo:

image574


Johan ska som vanligt flasha:

image575

Gumman var så nöjd över att cykla dit o cykla runt o leka där. =)


Stilstudie:

image576
image577
image578
image579

Så här glad blir man efter att utjämnat till 1-1...he he
image580



Tyvärr tyvärr så slutade det hela med en 3-1 ledning för herr franz men varje match var jämn jämn o fan jag hade lika gärna kunna ledat med 3-1 grrr.. men men sommaren har bara börjat!!!


Men men time handla lite småsaker o sen bara ta det soft hemma...

Kramen på er allihopen!


kvar ett tag till iaf..

Ja nu är'e alltså klart att vi blir kvar in town, har ju varit väldans osäkert ang det ett par månader... J har ju tydligt sagt att han vill åka om han får chansen o intresse har visat från olika håll..(inte pga att vi/han inte trivs här, absolutly not, utan mer bara att det kändes som att får man chansen igen ,måste man ta den..) Men nu kan mamsen pusta ut.. för vi blir kvar.. Pga det där himla avtalet ..Ja ja det är säkert lika bra det o det känns grymt skoj ändå. Jag har ju tyckt att det vore grymt grymt skoj men samtidigt svårt att ställa in sig på nått innan det verkligen varit klart o visst jag har haft funderingar på hur det skulle bli för mig, men självfallet backat upp j till 100%..o nu blev det ju inte så, så skönt att vi gjorde som vi tänkte, fortsatte leva som vanligt. För visst där ett tag kändes det lite weird, ni vet nyss köpt lägenhet, fått ny dagisplats o så var det stor sannolikhet att vi inte skulle vara kvar...kändes lite skumt måste jag säga.. men men nu är vi still in town o det är skönt bara veta läget... om man ändå som sagt aldrig ändå kan känna sig riktigt  helt säker,nu är'e nytt år o ny coach, så vi får se... men det e klart vi e kvar =) Åhh känns ruskigt bra fakitkst... ska bli nice när'e blir höst o alla sköna människor åter entrar stan.. =)
ja nu är's sommar nu är'e sol, nu är'e koskit i hagen... =)
Japp o nu ska jag ner på stan o käka lite lovely lunch så bye bye see u....


det här är vad jag väntar på....

;-)




Ni vet bar yber..... he he he..

oh la la av med tröjorna nu:

Erkänn ni längtar oxå...Ja till själva fotbollen menarj ag såklart =) he he
Ska bli grymt kul med Em snart skoj skoj...Alltså med fotboll menar jag =)


typiskt...

typiskt gubben min...
ja ni vet ju att jag har skrivt att det är "dagisfest" idag.... ja planerna har ju varit så.. O till saken hör att jag ju jobbat tors,fre o mån så det är alltså j som skött hämtning o lämning dem dagarna. Jag har ju ändå sagt till J du kommer väl ihåg vi ska på dagis idag, "Ja vilken tid" har typ svaret varit...

Idag när jag lämnar på dagga sittter en stor a-4 lapp ovanför hennes fack att festen är flyttad till nästa tisdag.. varje unge har en klämma ovanför sitt fack där de fäster sån info de vill att föräldrana ska se o kunna ta med sig hem, kan ju säga som så att nästan bara vår lapp satt kvar (några till fanns kvar)... hur i hela friden har göken kunnat missa det?! =)  Ja ja det blir lika bra med nästa tisdag, lite synd bara om gummz för vi har ju sagt en del både igår o idag om hur kul det ska bli att få komma o se när dem sjunger idag på dagis, o hon har lyst upp som solen, "får jag oxå stå där framme o sjunga då??" ... ja ja fröken skrattade gott åt gubben min o de säger säkert till tindrizen att festen är på en vecka, vi får väl åka in till stan o äta lite glass ändå eftersom vi även sagt att det är glass på dagis idag, kan ju inte snuva lillan på allt liksom..

Én annan sak som nog stått på tavlan nån dag som my dear darling inte sagt nått om, är att det står att kidzen gärna får ta med sig sina badkläder, för de brukar sätta på vattensprigdaren på em så de får leka i den nu när de är så varmt, ja ja det går ju lika bra i trosor.. men lite lustigt är det allt, skygglappar på liksom.. Kan man inte tänka på att det liksom kan finnas info som fröknarna vill ha ut, he he he ja ja min sötnöt är allt för söt iaf... =)

Krävs inte mycket för att få en glad....

Idag när jag kom hem från jobbet, efter att som vanligt jobbat över, klockan var väl just innan 6 när jag entrade hemmet, ganska trötter..  Blev fakitkst glad över att mötas av skurmoppen i hallen =) Ja o ännu gladare blev jag av att gubben lagat färdig mat, ja som sagt kräver inte direkt mkt för att vara som en prima ballerina. Blev ruskigt glad över att komma hem till ett nystädat hem (ja iaf lite städat) o få en god mumsig middag, inget spec, bara makaronilåda men ändå.. gott var'e oxå:

Detta gjorde mig glad:
image564

Självklart ville jag åtgälda detta o brummade iväg ner på stan o hyrde en film:
image565
Köpte även en bukett rosor (men host host oki kanske var för att jag ville ha nya blommer till köksfönstret he he..

Inga gosaker köptes utan det enda jag ska bjuda han att smaska på är mig själv he he :-) Jeppz myyyyyyyyyyyyys på hög nivå!!
Only for u darling.... ;-)
image566


Känner mig för övrigt ruskigt anti på en annan sak, kan bara säga en sak, störd!! men men fuck it nu ska jag mysa ändå! =)

Puss puss puss på er, extra smack till my darling!

Dela med sig...

Ja ni det är orden som jag upprepat titt som tätt de sista året. "Man måste dela med sig".... he he. Japp så har man sagt till gummz lite jämnt o ständigt.. men vad sjutton fan det finns saker jag egentligen helst inte vill dela med mig av, skulle helst ha det alldeles för mig själv!  Men si det går ju inte o det hjälps inte om nån säger "Jenny man måste dela med sig"  Nej vad fan, jag skulle vilja ha just det för mig själv! Så nu förstår jag, ja nu förstår jag att gumman kanske inte alltid heller velat dela med sig.  Vissa saker vill man ju helst vara lite ego om, fast man vet att man måste dela med sig.. ja ja jag får väl tjura lite som min 3åring hemma gör då.. he he he

Ibland...

ibland känner man sig ruskigt liten fast man så stor så stor, eller ja vuxen...
O ibland är det så kul så kul att vara just stor.. men ibland så önskar man att man bara fick vara liten igen o slippa alla vuxen"problem" el funderingar man har,ja vad fan eg är dem inte många, men jag tycker sån skit är nog jobbig ändå, vill ju helst bara ha det skoj jämt, ni vet suga på en godisklubba hela dagarna o bara le, Men lite tankeknak får man räkna med. iaf om man är en irrande virrande jennybenny, velande evigt felande jennybenny, med oerhört svårt att få ut nått klokt ur...fast visserligen för det mesta en rätt rolig tillaro med jennybenny oxå, händer många knasigheter i min virrande vardag.. men som sagt.. ibland ibland känner jag mig liten fast jag väl borde tycka att jag börjat va stor nu... =)
Jag trivs med att vara lilla barnsliga jag som älskar att hitta på småbus o bara vara allmänt lite småknäpp o ha skoj.. gammal o grå mus nej si det kommer jag nog aldrig bli =)

men även fast jag ibland känner mig liten så känner jag faktiskt aldrig riktigt så här liten:

Höjden av litenhet

 
 

Vad är höjden av liten?








Svar: Att kunna sitta på en mattkant och dingla med benen

:-) :-)





vilken king alltså!!

Har alltid tyckt att Zlatan är (verkar vara) en störtskön kille o ja vad ska man säga efter programmet igår förstärktes ju bara den åsikten oh myg god vad grym han är!! Störtskön!! ja jag lööv people som är så där tokigt spontana o bara liksom glidr ,lever livet o är fullkomligt sig själva fullt ut, mer sånt!!!!!

Är på jobbet , som vnaligt tok mkt göra, får berätta mer om det sen,men så roligt o kul, skönt vara här slippa tänka på andra förrvirrande saker i min förrvirrande vardag.. Har haft en jobbig (eller orlig period) då jag inte vetat vad som ska ske, kanske ska ske, visst varit spännande o jäkligt skoj med men även nervöst o svårt planna.. men nu verkar det fallera pga olika saker som vi ej kan göra nått åt, så nu behöver jag nog inte tänka på det mer, är alltid så när man väl inser att man inte behöver fundera på det mer, då inser man hur mkt det eg gnagt i bakhuvudet..nu är det bara mitt vanliga tankeknak som pågår, äh skitsamma, ska bara vara o sluta klura på det där nu!! hmm =(

ja dags att jobba.. men men zlatan, världens king!!! Shit snart börjar em.. lite synd genrepet blev så dåligt men vad fan hejja sverige!!
Vill förrestten hitta en typ fotbollsklänning till gumman men  helst i typ lagtröjematerial fast en klänning då, el ja iaf en sverige klänning, nån som sett nån söt sån till barn?? Klart gummz måste få ha det!!

Hoppas solen skiner imorrn med, då vill jag bada o el äta glass!!
kram kram

..........

Går omkring härhemma o känner mig lite som att jag vore en boxarbrutta, ja går omkring i mina svarta shorts o svarta sporttop så jag ser allt lite boxaraktig ut.. he he... okej kanske inte riktigt lika vältrimmad kropp =)  kanske är det oxå för att man känner sig lite mörbultad idag he he


Känner mig lite såhär i min slappar utstyrsel, ja ni vet mest stilen he he:

image563

Men jag vet ser mer ut så här he he he he:
















Tänkte på en helt annan sak i mitt virriga liv. Jag förstår inte att jag ALLTID (väldigt ofta iaf, spec när jag stressparkerat)lyckas glömma vart jag parkerat. det är så jämt spelar typ ingen roll vart jag ska, tex om jag varit o handlat så kommer alltid tanken när man går ut genom dörrarna, "hmm få se nu vart f-n är bilen" .. Ja ja jag lyckas ju alltid till slut irra mig dit, men att jag liksom aldrig lär mig, det spelar liksom ingen roll om jag försöker tänka på det när jag parkerar, för sen när jag stressar iväg o gör nått annat, så vips så är det bara borta... Får kanske börja sätta upp ni vet en sån där orange vimpel på bilen när jag parkerat så jg lätt hittar den när jag är klar med mina ärenden...
De finns de gångerna då jag faktiskt kriver upp vart jag ställde mig o det är när jag tex parkerar på långtids parkeringen på arlanda, annars skulle jag ALDRIG  ALDRIG komma ihåg vart den var he he...

men men so long från boxarjenny ;-)

Stackars kidz!

Ja ni tyckte det var lite sjukt när jag läste i en av kvällstidningarna : Linda osing: " Nu ska jag fokusera på barnen"
Kära linda, kanske lite sent påtänkt, dina kidz börjar ju ha några år på nacken! Dessutom helt sjutk att det ens ska vara som en slags rubrik, vad sjutton det ska man väl liksom göra  hela tiden.. ja ja jag orkáde fakitkst inte läsa vad det stod, ínte så intressant men synd om henenns kidz tycker jag det är..

årliga turneringen har tatt fart..

Japp så var den igång min o gubbz årliga "21" turnering. Var min ide men jag borde anat ugglor i mossen när gubbz var sååå himla på, han såg nog sin chans att ta ett försprång med tanke på att min hjärnverksamhet går lite på sparlåga idag... men men vi körde bara ett game o attans han leder m 1-0 men nej ni jag kommer gå segrande ur den här striden =)
Har iaf nyss testat vår pizzeria här i kvarteret o my vilka bauta pizzor man fick, vi tog en mini till gumman men det var ju typ som en vanlig pizza ja ja gott vare , men man har ju itne så stor matlust i värmen...

Vädret är still lika lovely o ska visst vara så imorrn med, lite surt jobb men men så är det ju i livet liksom..
Igår var det en riktigt trevlig kväll med ladiesen, men aj aj aj vad jag hade ont i mina arma fötter imorse, gick hela  vägen hem i mina, hööööga klackedojjor som jag inte haft på länge, blev rätt mkt brfota oxå, hmm jag hade ju för mig att cykeln stod där uppe vid o'learys men INTE så då tänkte jag att vad fan lika bra gå hem, hmmm inte såå skönt. Hände dessutom en rätt otäck grej alldels innan jag var hemma, blev fakitkst lite rädd.. men men jag skyndade mig in genom porten o upp i min trygga lilla vrå


På tisdag är det dags för gummans lilla sommarfest på dagis, mys =) o på torsdag glider gubben iväg på sin lagresa o är gone hela helgen...så då får jag o gumman hitta påegna myssaker..