litet test..

2008 testet =)

2008: Det ultimata testet,=)


FRÅGOR
Ditt fullständiga namn: Jenny Maria Elisabeth
Hemlighet du nu tänkter berätta:   Att gumman en gång fått med sig ut en leksak från maxi som vi inte märkte förrän vi satte henne i bilen o ja jag erkänner jag orkade inte gå in med den igen. Fast självfallet tog jag den ifrån gumman (ett tag) o sa att man absolut inte fick göra så. Att sen mamsen inte gjorde det rätta äh vad fan  en billig liten skitpryl, jag orkade bara inte
Någonting du vill att alla ska veta: Att jag gör det mesta jag gör av goda skäl, älskar att må bra och att min omgivning mår bra. Och att jag mår väldigt dåligt av att vara oense med folk jag bryr mig om, nej fy det får jag rysningar av att tänka på.
Någonting du vill ändra i världen: Spaniens mål i andra perioden mot Sverige (håller med föregående talare så surt!)
En dag du alltid kommer minnas: Dagen när Tindra föddes
Någonting du ser fram emot: semster, men innan det mys med C & F, oj saknar massor!
En vän som vet mer om dig, än någon annan:  Lite svårt säga. Jag är för det mesta som en öppen bok, har aldrig haft svårt tala om vad jag känner o sånt, men ja vet inte riktigt vem jag ska säga..

ÄRLIGHET
Har du sagt hora till nån lärare? Nej du inte det
Har du legat på sjukhus, på grund av narkotika eller någon annan sorts drog: Nej du inte det heller
Tar du droger: nope
Har du svikit någon: Jo tyvärr har det nog hänt =(

FRAMTID
Vill du ha barn: Har en gofis, vad som händer i framtiden får vi allt se...
Finns det någonting du vill göra innan döden: Ja du massor! Ni vet man ska leva livet till max o inte ångra att man inte gjorde nått. Jag ångrar hellre att jag gjort saker än går o grämer mig över varför jag inte gjorde så.
Är det någonting du absolut vill undvika: Ja att min dotter blir allvarligt sjuk, mobbas el på nått annat sätt far illa!


KÄRLEK
Tar du kärleken på allvar: Ja då, kärleken är en viktig del av mitt liv. Älskar livet o min familj o vännerna
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Kärlek kanske lite starkt ord, men liksom den där starka attraktionen som man bara känner för vissa speciella o som sen kan leda till kärlek, ja för fan!!
Tror du någon kan leva med samma person resten av deras liv: Ja självfallet! Men jag tror även att det inte alltid är rosenskirmande, ett förhållande behöver man jobba med ibland o visst det finns toppar o dalar o tar man bara sig igenom en dal så blir nog nästa topp fan så mkt bättre
Är du singel: Nehe du, har ju my man o min gofis!

RÄDSLA
Känner du att någon/några går för långt ibland: hmm ja då så är det väl.
Har du känt att någon förföljer dig: hehe förföljer är fel ord, men fanns en person som fick mig att må lite dåligt, eller ja mest känna stora olustkänslor. Jag visste liksom när det närmade sig en viss dag i veckan att nu, nu snart ringer det o mkt riktigt det gjorde det...
Har du blivit överfallen någongång: nej men nära på rånad på en utlandssemster
Går du runt och undrar över att hemska saker ska hända:nej det skulle nog bara vara jobbigt, men som jag tidigare skrivit så kan man ibland fundera lite vad man ska möta innanför dörren vid nästa hembesök.
Är du rädd att folk ska uppfatta dej fel: nej för det mesta inte, de allra flesta uppfattar ju mig som den glada, alltför snälla o virriga virrhöna jag är. Men visst det finns saker jag skulle vilja att vissa kanske förstod, kunna förklara o reda ut lite oklarheter. Men nej för det mesta inte är ju för det mesta en rätt okomplicerad donna=)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback