tiden går... men tycker det börjat gå sakta

v 37 har man gått in i nu.. så nu närmar det sig med stormsteg men nog f-n går det sakta nu ändå. Jag har väl iofs aldrig varit känd för att vara den som är bra på att sitta ner o vänta på att få saker jag vill ha. Otålighet o ja kalla det kanske framfusighet passar nog bättre in på mig... Så att nu måsta sitta här o vänta på att den här parveln som tagit hela min kropp till sitt bo gör mig rätt rastlös... Fast iofs "sitta här o vänta" var ett oerhört felaktigt ordval av mig...
Vet knappt när jag liksom sist bara suttit rakt upp o ner... (el jo när man är på saker o ting ser jag la till att ta för mig av att sitta ner..)

Varit mkt i veckan tycker jag... Inte hunnit kirra ihop sängen som tänkt (inte ens hämtat hem den, men på lördag ska jag nog kirra det)  Inte heller införskaffat oss lite levande växter..vem vet kanske idag..
Iförrgår var en dag som verkligen gick  hela dagen bara poff. Rullade in mot stan vid 10tiden, lekte i stadsparken, käkade lunch o glass med vänner. Stannade på stan med en go vän medan papporna o kidzen åkt hem o busade (Skönt he he)sen bar det av hemåt ,var hemma vi halv 5, o 5 stod besök utanför dörren , Jennybenny bjöd på lite kycklingsallad, hade en 6veckors bebis på besök, Tindra var mkt förtjust i henne, hoppas det bådar gott för kommande syskon!  Besöket stannade iaf till strax innan nio  Efter det projekt "unge i säng" (INTE lätt varva ner efter besök ibland..)
Var bra mör i kropp o knopp efter den dan, men inte har man vett att lugna ner sig efter det inte.. Hade ju bokat in playdate med S & O på torsdag fm, klart vi måste hänga. Blev busstur in till stan, med obligatorisk lunch o glass i govärmen! (hade gärna åkt o badat med hade lovat j att ta bilen till boden på några himla tester..) Blev lite karusellande o span på stan med.. Sen hem o ta igen sig en liten stund iaf. Innan nästa besök stod utanför dörren... Då stod Johanna där o ville hälsa på under kalasansdet i helgen. Sagt o gjort vi brummande in mot stan igen, för lite karusellande med tindras kompisar, kik på rimx fm -festival. Lite festival mat o så hem...

Har iaf bestämt oss för att det inte blir nått kalasande i år för vår familj. Orkar helt enkelt inte.  Johanna slaggar ännu o ska ut o svira idag. Ni vet ju att hade jag inte haft den bastuba till kagge så nog sjutton hade jag säkert vela kalasa i år då.. Men herregud bara 26 dar kvar nu till bf. Läste dessutom 2 saker igår ang kommande guldklimp. Dels att man skulle ställa in sig på 2-3 dar tidigare än förra vid denna förlossning, hmmm vad sjutton kan det verkligen stämma?? Nej jag tror ännu på en september bebis.. Däremot tror jag på nästa grej att 2 an ofta väger mer o dessutom om det är en pojke. Jag tror nämligen att den klimp kommer väga kring 4kilos strecket..(om inte ännu mer..)


På lördag ska vi ner på barnkalaset på stan, sen tror jag att jag o älski ska gå o se på "sommaren med göran" måste man ju se :-) Och sändag tänkte jag ha som vilodag (fast det är bara för att det är så långt fram ha ha, hoppas på goväder o badväder!!)



mjukstart..

Nu närmar sig vardagen o hösten med stormsteg. Men på nått sätt ruskigt skönt få komma in i vardagen igen. Missförstå mig rätt, har självfallet varit underbart skönt med sommar, sol, smester, sand mellan tårna, häng med vänner o allmänt upponedvända dagar. Men på nått sätt är det liksom skönt att vardagen med lite mera rutiner närmar sig (önskar bara J inte skulle vara borta så förbenat jäkla mkt!) Även skönt med nån slags mjukstart. Älski har kört igång igen, men är äbdå rätt lugnt denna vecka o nästa. SSamt att lilldamen börjar om på dagga på en vecka, ÅS sakta men säkert kanske vi närmar oss rutiner o sånt. För hmm vi är ju ändå inte dem som har rutiner till överflöd så  nja jag blir inte less på dem :-) Kan vara skönt att ha kommit in i mera som det brukar vara när bebben väl kommer...
Det stora projektet som påbärjats är att vänja tillbaka dottern till normala sovtider. Klart man fått vara uppe lite längre under semstern, spec när man haft besök o gäster..

Igår var förresten premiär för både papsen o oss i ishallen. Lite weird gå in i kall ishall när solen gassar på ute. Tindrizen vari af så duktig cyklade hela vägen dit o hem! sen käkade vi även ute på walle, jag  lyckades klanta mig o välaj mat jag inte ens tycker om, hur dumt är inte det då??!!  Ja ja viltlöksbröden går iaf inte av för hackor :-) God mat o trevlgit sällskap men kanskei nte mkt lugn o ro dock hehe, blir la så när man är ute o äter med 2 4 åriga tjejjer med spring i benen. Idag har vi hängt på arons  hela dagen sen o efter det lekte ungarna vidare lite i björnlyan , trevligt! Hoppas på sommarväder imorrn med!
(för jag vet ju att sommaren kan vara över en månad till, så inte så jagm enade med att hösten närmar sig med stormsteg..)

Älski är minsann o får gomat på restaurang med grabbzen men vad fan min o tindriz middag går inte av för hackor den heller.. Vi åt tomtegröt med o rostmackor med leverpastejo  saltgurka. Yummie tycker jag minsann :-)

Har införskaffat bilbarnstolen idag men den ligger ännu sin kartong..men nu är den iaf hemma...


Nu dags börja dagens slit med att återvända till vanliga sovrutiner..

goda vänner..

Dessa är just nu goda vänner till en sån som mig  just nu: Alltså höggravid kvinna:

Herre min skapare undra hur många ggr per dag man får springa o kissa egentligen. Trångt om plats där inne nu..


Denna är eg en ännu bättre vän uppnbddad o mer gosig. Gärna med kuddar i fotändan att få lägga upp sina svullna fötter på, Skönt  på kvällen när kraften liksom bara tar slut...


Måste även bjuda på  en bild på världens sötaste hockeynörd, kvällen innan säsongen drar igång igen :

Lillpojken ser laddad ut infrö morgondagen :-)

Har nyss haft besök av goda vänner, Tindra längtar nog redan efter grabbarna..hon sitter nu o ser på bolibompa o frågar titt som tätt om de oxå gör de, vill gärna göra likadant, Hoppas hon har vett att somna oxå "som de ju gör snart"
Stackarna skulle få simpla spagetti o kötterförssås av family franz men vad händer, jennybenny glömmer såklart sätta på pasta vattnet så det slutar med att alla ungar sitter vid bordet o är vrålhungriga , ja ja typiskt mig :-)

Kanske kikar in träningen imorrn, i veckan ska jag nog iaf köpa bilbarnstol, grejja ihop spjälsängen. Köpa blommor. Kanske mysa o baka nått med tindriz, hoppas på goväder så man kan mysa på beachen oxå. J börjar ju träna i veckan men tindriz och jag ska mysa på..  Måste försöka boka in en tid för att klippa håret mitt oxå..

Kanske man borde packa bb-väskan oxå, vette sjutton om vi liksom ens gjorde det sist, men vem vet om det blir bråttom nu, ja inte än det hinns. Jag vet ju vad som ska med, men vill nog ha det iordning för om det skulle bli så att j fick fixa det så blire nog inte som planerat :-)


fin..

Hade bara lillskiten varit lite större i vinter hade den stått högt upp på "Vill ha" listan:

Molo babyoverall multi colour (Holden)
baby overall från Molo , tyvärr verkar den börjar från size 68 :-(
men annars störtskön!

Tror förresten lillskiten ska få heta Troy med Y istället för J. Gubben har ju alltid velat stava med Y men jag har envisats med J men nja har börjat vela nu, ser nog lite bättre ut med Y ändå ..
Nu får han gärna komma snart...

Blev för övrigt utan vår stora tös idag, för hon ville verkligen sova hos mormor o morfar i natt och för dem gick det bra så hon stannade kvar där efter middan. Jag o j tänkte först gå på bio men  kanske inte så skönt när jag har så ont i ryggen.. Nu liger vi bara i sängen o slappar, får la se om vi förblir här o kikar en film el  kanske glider o är lite sociala en sväng.. ja vi får se hurdet känns senare.. Nu känns det som film o gosaker i sängen..
Nya favvo gottat är jordgubbar, melon som doppas i smält choklad yummie!!!!!!

sötungen!

Sötungen vår kläcker ur sig de raraste kommentarerna ibland
Ta tex detta:
När vi kom förbi till en person som tindra var hos fick vi snabbt förklarat för oss att hon sett henne duscha o upptäckt/tyckt hon hade "konstiga bröst" som hon så fint uttryckt det. Tindra hörde när hon  förklarade detta för oss. Skyndade sig fram o typ drog upp tröjan o liksom skulle visa så vi fick se oxå ha ha.. Så sa hon med stora ögon "Hon har låtsas bröst"      - Ja gumman du har så rätt så, vad ska man ananrs kalla det :-)
(silikon som ni säkert har förstått)

Och idag när jag frågade henne om hon haft skoj på kalaset som vi var på, eller eg på frågan om hon fick sitta vid ett rosa glas. (som hon så fint upptäckt innan det fanns o ville sitta vid). Svarade hon ja. Frågade om tårtan var god, mmm var svaret på det o så kom efterföljande mening men jag var först lite blyg vid fikat. (det var liksom det hon tänkte på hela tiden när jag pratade om glaset o tårtan för man märkte liksom hon klurade på nått)
Goungen, det var hon ju faktiskt, tänkte på det att hon var lite tystare än vanligt. Men jag trodde liksom kanppt att hon själv förstod vad som menades med det ordet men tydligen så... Men men efter fikat så var det då ingen blyghet kvar :-)

Liten börjar nog bli ganska stor får mamma inse. Herregud skruttan min vad fin du är!!

lördag..

Först på tapeten idag står barnkalas..Sen hoppas jag att mor o fark an bjussa på lite tidig middag. Sen msåte family franz handla lite käk, ekar typ tomot i kylskåpet..

Ikväll el imorrn står trista saker på planering så som att packa irodnign massa kläder o det tråkiga tråkgia must do saken: fixa förrådet. Måste även fixa iordning nått smart system för viktiga papper...

Mår lite si så där idag, är nog bara trött efter resan ännu. Mina fötter är svullna som satan o jag hr lite weird mensvärk.. men så är det bara, som agt bara en trött dag antagligen..

bm besök..

Intet nytt eg...

Sf mått 33
bt fortsatt lite stigande men ännu inte för högt..
hb: 110 (bannor av bm om att vara noga med mina järntabletter..ha ha)
bebis huvud :ruckbart
hjärtljud: 144

ja ok förutom lite lågt hb..
tid näst nästa vecka på tisdag..

Nu har hon kommit...

Igår behagade hon vår nya älskling att komma!!
Vi fick dock åka 100mil för att få hem henne till oss...
Hon äter mycket men efter det så brummar och spinner hon så sött... Allt har flytit på bra, fler än vi som tycker hon är fin har man märkt.. (man har ju lätt en tendens att bli hemma blind o tycka sin skatt hur som helst är finast i världen, men men har märkt folk tycka hon är fin)
Hon verkar redan ha fått mycket muskler, tycker mig känna/se att det är amerikanska muskler.
Hon är en fröjd för ögat och även för sinnet...
Vikten är nog ganska tung men då har hon ju ett hjärta på 5,7l's V8 hemi , det har jag fått lära mig av älsklingen min.
Längden är oxå ganska lång och framför allt har hon väldigt stora fötter. Visade sig vara hela 22"'s, INTE billigt köpa nya skor till damen ifråga. Framför allt ger hon ett tufft intryck och vi välkomnar henne hjärttligt och med öppna armar till resten av family franz!!  Vi lovar att ge henne ordentligt med mat nya skor när så behövs, hel och ren ska hon få vara jämnt. Vi hoppas hon ska trivas hos oss!
Kan bara tillägga att gladast i familjen är nog pappa, han kan ha hittat sin livs kärlek nu! (förutom mig såklart..) Jag tycker oxå om henne, riktigt nöjd faktiskt men har inte alls samma kärleksuttryck för henne som pappa har :-)

Här är hon, vår nya medlem i familjen:



















slemproppen


Ett par kommer in till BB för att föda sitt efterlängtade barn. Kvinnan visas in på ett förlossningsrum och ombeds ta plats i sjukhussängen. Läkaren kommer in för en första kontroll av läget och frågar henne;
- Har slemproppen gått?
- Ja, men han skulle bara parkera bilen...

arlanda

Här sitter vi på arlanda o väntar på vår date.. kändes lite tidigt be nån komma redan nu så vid halv 10 ska vi mötas... Dags för en ny kärra, vad det är för nån vetj ag kanppt själv. Liksom slutat orka engagera mig så mkt i bilbusinessen, nåja en kombi är'e iaf o lite cool tror jag oxå den är..

Inte alla som hunnit få ett samtal av sin mor så här halv 8 på morgonen. Men det har jag. Sötaste mamma hade varit så orolig när jag skulle iväg o flyga sä här sent i graviditeten o ringde o hörde så allt gått bra. Jadå prima ballerina!
Har förreresten glömt tacka henne o far min för att de var så snälla o ställde upp o lånade ut sitt hus till oss i 2 nätter när vi hade besök. Jättejättesnällt!!! Tack så himla mkt!!!!

Är såå sjukt trött nu men ska snart bälga i mig en stor kaffe tror jag...
ja ja ska kika vidare

see u

imorgon=35dagar..

Oj oj när man ser det så, så är det ju riktigt nära till bebisen beräknas anlända..
Imorgon är det nämligen 35 dar kvar till BF (beräknat födelsedatum) Vilket med lite tur kanske kan förkortas nån liten dag, ,men såklart  även fölängas med x antal dagar..

Jag o j har gissat själva:
Johan tror knodden kommer 20aug och jag 28aug (jag gissade på senare bara för att försöka intala mig att man ska gå över tiden, så dem dagarna kanske inte känns allt för outhärdligt långa) Vore iaf lätt för älski om knoddas kom den 20:e för då är både jag, tindriz o knoddas födda den 20e i olika månader :-)

Nåja bf är iaf 26 augusti. Är det nån annan som känner för att gissa på när konddas kommer till världen??

vilodag!

Jappz idag ska jennybenny försöka sig på en vilodag.. Bara uppdaterat mig lite i nätvärlden, innan jag ska kasta mig i ett av årets längsta bad o sen vila förhoppningsvis slumra till nån timme oxå, nice, tom fett nice!!!! men lär la inte bli så heller är ju inte så bra på att vila..

Vi huserar ännu i kalix o ska nog för en gångs skull sova inne i "stan" Våra gäster har åkt så nu pysslar tindra för fullt , j klipper gräset o jag bara chillar.. Har haft en riktigt trevlig vecka o tur med vädret har vi oxå haft. Hoppas de är nöjda med sin norrlands tripp.
Här är lite av vad vi sysslat med:
*Vid ankomst bjöd vi minsann på älgskav, sen blev det ett kvällsdopp på storsand (riktigt vackert faktiskt, inte varit där själv på flera år)
* Western farm o dess galna invånare fick sig ett besök
* Pite havsbad men vädret mulnade på, men blev nice ändå iom stooooooor lekpark o avslutningsvis glass
* rallycross i köllix, stughäng ,med grill o bastubad
* kukkola forsen, happis o en sväng över till finland, gokart..
* bad på frevis campingen, men efterlängtat vattenrutchkane åk..
Fullt ös alltså, riktigt trevligt! saknar redan min lilla lilla älskling Didde :-) (de andra oxå såklart)



På torsdag morgon blire nog en blixtvisit till estckholmo tror jag, men på fredag morgon bör jag vara tillbaka har nästa bm besök då.. Kalrt man måste flyga in i det absolut sista, ähhh ingen mår la gott av att lägga sig på soffan o bara ruttna för att man är gravid, nej ni, det passar inte mig  :-)

men men nu till mitt efterlängtade bad, åhhh så skönt!!!!!! (hoppas det lättar upp min onda onda rygg lite, aj aj aj har fakitskt rätt ont på liksom ett ställe i ryggen..)

Bilder hoppas jag kunna bjussa på lite senare kanske, men vi får se , ananrs får ni bara tro mitt ord på att vi har haft en nice vecka, visst lite tjiv o bråk har det la varit, men vad sjutton det får man räkna med, hör liksom sommar o barnsemster till :-)  

bm besök..

Besök hos bm idag..

Allt var bra:
Blodtrycket ökat lite men var ännu accepterbart
Spår av äggvita oxå accepterbart
Sf mått 32
Bebben låg med huvudet neråt, ganska långt ner ..
Huvudet var rörligt/ruckbart (lite rörligt om man tog i ,som hon sa..)

ja no news alltså eg... allt flyter på... o går la framåt..
Alla man möter säger: åhh nu börjar det vara nära, el så säger dem ÅHH stackare hela sommaren.. he he.. Ja ja själv  så känns det  iksom nära men ändå oerhört långt bort, men  känns helt ok mår ju så bra.. lite tröttmössa dock idag..

Tankarna inför förlossningen börjar oxå kännas bättre. Har ju fakitskt inte ens velat tänka p ådet där. Då förlossningen med tindra var sååå lång o jobbig.. Men men  nu känns det liksom på nått sätt lite som att  jag ändå faktiskt längtar lite tills den stunden ändå, även om jag vet det kommer göra sjuhelvetes ont så är det ju den underbaraste stunden i livet (förhoppningsvis!) o hur än hemskt det kommer kännas så fixarm an ju det på ett eller annat sätt. O det är värt varanda lite helvetes värk för att få ut sitt mirakel...

badvädret lyser med sin frånvaro..

Jag som tänkte plaska o bada med tindrizidag.. fast hmm vi hade nog fått plaska utan gubben...
Han plaskade nog i sig typ 75 drinkar för mkt igår... Nåja jag o tindriz hade lätt roat oss själva, men tyvärr lyser vädret med sin frånvaro...

Nej vet ni nu ska jag väcka aset, nu är det sovit färdigt :-) Lite roligt  är det allt att kunna pinas... när man själv mår prima (visst lite trötter), kanske han blir besviken på mig nu'rå...(bara bra för det blev jag oxå igår..) vet ni vad det skiter jag i..
Nu ska persinnerna upp o ljuset in, stanken ut o gubben upp ha ha ha

Trevligt träffa släkten igår oxå:


JAg o min älskade mormor. Fin min man har.. men hörrni visst ser det lite kul ut, som att jag har satt in en kudde  i klänningen ha ha


familjen o kusin vitamin..


Klart barnen måste hitta på lite bus..

(bilder från kusin susanne)


hade nog oxå varit sur o tvär ibland..

Ni vet man gnäller ju titt som tätt på att vakterna ibland är sura o tvära, griniga. Men herregud, jag förstår dem!!! Jag hade aldrig, aldrig i hela mitt liv pallat med deras jobb. Herregud tänk jobba där helg ut o helg in med alla fulla, visst de flesta  trevliga skötsamma o rara människor, men oxå en hel hög av den här drösen som verklgien raglar runt, ramalr in i folk, är allmänt otrevliga o bara för fulla. Nej fiii f-n jag hade aldrig pallat. För de är ju mest dem typerna de får hanskas med. Går fram o ställa vanliga frågan " hur var det här då??" .... Eloge till vakterna idag! (fast inte till de drägg som faktikst oxå finns o verklgien INTE borde vara vakter,)

Man har insett som vuxen, som stora damen (ha ha) att många saker i just vuxenlivet är fan så komplext o inte så lätt att se varken svart eller vitt på. Jag är inte den som inte vågar stå för min åsikt. Kanske det var så förr men nej nu är det inga problem. Däremot kan många saker vara oerhört svåra och man kan liksom känna att saker på ett sätt är fel medan  å andra sidan okej.
Ta tex det här med vårt egentligen sjuka sjuka sammhälle, med plastikoperationer till höger o vänster. Det är botox hit, restylance dit, silkon i mängdrt o fettsugning. Man vill ta bort en rynka här o förminska näsan där.. Det är eg helt sjukt o jag tycker det är oerhört tragiskt på sitt sätt. Jag skulle tex bli oerhört ledsen om min dotter kom när hon var 18år o sa att hon vill förstora sin bröst. Det känns på nått sätt som att  det naturliga inte får samma plats att existera i dagens samhälle, varenda bild, varenda reklamannons är ju retucherad. Och råkas det vara nån reklam som innehåller vanliga kvinnor så liksom ska den reklamen ha massa cred helt plötsligt, istället för att liksom bara vara nått naturligt. Nej ni när modeller går o dör på catwalken o är så avmagrade att de ser ut som vandrande skelttet, då ryser jag längs hela kroppen och får lite panik o rädlsa inför framtiden.Det ger konstiga signaler o ideal till våra unga. Då tänker jag främst på tex dagens unga osäkra tonårstjejjer som inte hittat sin idientitet ännu. För dem blir ju idealet av hur man ska se ut en rätt sjuk o skruvad bild. Kraven o pressen på de unga idag blir iaf ofantlgit hög, man ska ju dels se ut som en docka sen även vara framgångsrik både inom utblidning o sociala livet,.. bläää blir allt för upprör när jag tänker på det där...

O nu till min dubbelmoral kanske.. För jag kan ändå anse att det här med ex,vis silikon  el annan plastik är ett ok alt för dem som verkligen känner att de behöver det. Nu pratar jag inte om oförstörda små oskyldiga tonårstjejjer som  eg inte funnit sig själva än fast att de i mångt o mycket tror det.. Nej utan mera om kvinnor (ja vad f-n i jag är nog allt en kvinna ändå ha ha)  som kanske tex förädrats oerhört mkt i sin kropp av en graviditet och mår väldigt dåligt utav det. Då tycker jag att alt ska få finnas o även kunna respekteras. Ta tex det här med en kvinnas bröst. som för en del kan förändras oerhört mkt av en graviditet o amning (o för andra inget alls nästan).  Svårt att förklara men för många kvinnor är liksom ens bröst en stor del av en själv, INTE för att show off för andra utan på nått sätt bara en viktig del av en själv. Jag skulle själv tex kunna tänka mig att fylla  upp mina bröst lite om de känns typ helt utpumpade efter denna grav. Jag skulle inte vilja förstora o jag skulle inte börja bära massa urringat o liksom framhäva mina bröst, utan jag skulle nog kanske bara må bättre inombords av att ser mig i spegeln igen.. Visst jag erkänner att det till viss del nog är sjukt, o säkert en följd av vårt superutseende fixerade  samhälle vi lever i, även om jag när jag tänker på en ev op  inte ser det så utan då ser jag det ur ett välmåeende perspektiv. Fast visst  egentligen är det nog en följd av detta. För det naturliga är ju inte på det här sättet o våra mammor o mormödrar har inte på samma sätt handskas med dessa val o funderingar. Därmed inte sagt att det inte finns en del av dem som kanske gått omått dåligt i många år över saker som hänt med deras kroppar. Men visstj ag önskar nog på ett sätt det itne fanns denna möjlighet för då skulle vi nog inte på samma sätt ha dessa tankar utan mer vara nöjda med oss själva. Äldre kvinnor regarar alltså!!   Men tyvärr kan vi ju inte backa bandet..Ett annat ex är ju tex de här som går ner väldigt mkt i vikt och som får massa överflödigt fett  liksom hängande kvar på magen. Herregud visst sjutton ska la dem kunna ta bort det fettet på sin mage utan att känna nån skuld o skam för att de gör ett ingrepp på sin kropp... Eller de kvinnor som tvingas ta bort bröstet pga ex cancer,  då är de ju liksom självklara saker och mera av medicinsk krakratär!

Men liksom var drar man då gränsen, för alla som gör sina op säger ju liksom att de inte mår bra av att de ser ut si o så. Medan de i andras ögon kan vara vackrast i världen... Skitasvårt o oerhört lurigt ämne... I grunden anser jag såklart att det är sjukt tråkigt att världen ser ut så här ffa då främst för våra unga som växer upp med ibland orimliga krav o ställer faktiskt oss föräldrar inför än störra utmaningar i att få våra barn att inse att de duger o är vackrast just precis som de är. De kommer jag kämpa för att uppnå med mina barn!!

Åter till min dubbelmoral (som ja det ju faktiskst eg blir)
I mina egna funderingar går tankarna så här . OM mina bröst skulle färndras så till den grad att jag verkligen skulle må jättedåligt över det då skulle jag kunna fylla ut dem. Men det är absolut inte det första som  jag tänker på. Allra först vill jag med mina egna verktyg o egna uppsatta mål, träna mig i god form o kondition igen,för  att må gott både själsligt o kroppsligt. Träningen gör så mkt gott för både kropp o knopp, hjärta o själ.  I min träning får jag liksom inte bara ut själva prestationen utan även ett oerhört må-gott recept för mig. och nej ska jag vara ärlig så tror jag nog inte jag komemr lägga den sjuktstora summa pengar på att fixa mina bröst..om än jag säkert kommer stå fraför spegeln o svära x antal gånger över vad naturens gång gjort med mina små älsklingar :-) (men återigne ett OM ..skulle jag dock må dåligt över det skulle jag oerhört noga fundera o överväga om de skulle stilla  det jag mår dålgit över o få mig att må bra igen.. o ja i såna fall rättfärdigas just "skönhetsop" tycker jag..)

herregud längt bubbel från mig om ett av alla olika komplext svåra ämnen som finns i vår värld idag. Jag vet för vissa är frågan int alls komplex utan den ärbara svart el vit, men för mig är den komplex  på nått sätt. Även om jag innerst inne nog önskar att möjligheten inte fanns alls, förutom i strikt medicinska syften!


varför just idag..

Brukar inte bry mig särskilt mkt i om nån har fest el så, hör ju ändå som en kratta :-)
Men idag, varför just idag/kväll ska grannarna ha fest... Känner hur min huvudvärk börjar bli mer o mer påtaglig av att liksom höra deras musik så där smådåna i väggen hela tiden... grrrrr irrriiiiii...
min plan var eg att ha slumrat  in för länge sen men , nja inget blev som tänkt, tindra vaknade o hade ingen som helst lust att somna om, så det tog si så där x antal timmar av min sova tid att få henne att somna om o nu dånar det i väggen....gnäll gnäll i know, men med skallebang är det inte kul med dånande musik, spec när man inte valt låtarna själv :-)

Nåja jag vet kvällen är ung än.. så nog f-n hinner jag få min skönhetssömn ändå, ville verklgien bara ha en riktig riktig sovar kväll idag.Fast vad f-n hör la mer till ovanligheterna att nått går som jag plannat så..

trött dag..

Herre jösses vilken skallebang jag haft hela jäkla natten i natt, har knappt sovit en blund, hoppas det berodde på vädret i luften o inget annat.. Inte känt mig så där prima ballerina idag heller...

Dåren min har cyklat hela vägen mellan lule o köölix, fattar ni ,tokstolle :-)

JAg är iaf rätt nöjd över mina nya gravjeans, fast än det kändes liiiite onödigt köpa ett par såna nu, trots allt bara 6 veckor kvar, Fast jag tänkte att jag kan ju inte heller vara byxlös i 6 veckor :-)
Se så fina:


ja ja inte så märkvärdiga, men för en med en stor boll i vägen till  mage så kändes dem tjusiga ha ha... ett par somrigt ljusa jeans från hm mamma avdelningen..

JAg ligger redan under täcket o har tänkt stanna här resten av kvällen, beöhver det.. Dessutom ladda batterierna till en fullspäckad kalasdag imorgon..
(skulle ev vilja hinna in till stan o köpa ett par somriga klackedojjs modell kilklack, tycker eg inte så mkt om kilklack, men tänkte det borde vara skönare för fötterna, för i mina vanliga klackedojjs avlider jag, så de går fetbort..)

Tänkte hyra the International men den var redan utyrd... Såg iaf twiligt igår,  och f-n en sån läcker vampyr hade fått sätta tänderna i mig varje dag...  (nåja jag har ju min egen vampyr,  tack o lov är han inte så blodtörstig utan bara mera vanligt begär ha ha)

saknar..

Tror det är nu spec på sommaren som jag saknar att bo söderut. För jadet gör jag, spec nu när jag spanar runt i bloggvärlden...

Att bo där i linkan el götet passade liksom vår virrfamilj prima. Lite mera möjligheter att hitta på tokiga småbus som vi ju är rätt bra på, en miniweeekend i stockholm, el pysa till fast skara sommarland el kolmården.. ja you name it, känner mig lite smålåg nu men det är nog mest pga skitvädret somär utanför förnstret, skit skit väder, Kom igen nu solen jag vill få chilla ute!!

Nåja är nöjdmed att ha familj o vänner så nära,men önskar man kunde flytta luleå si sådär lca 100 mil mera centrerat i sverige

..

jag längtar massa till lillkisen ska komma! mest efter hjärtgrynet såklart, som  förresten lever viran i min mage massor. Borde han inte börja lugna sig snart..
men jag längtar faktikst massor  oxå efter att få tillbaka makten över min egen kropp, ha ha nja men jag har bestämt mig att när jag kan köra på ordentligt igen så ska de baske mig brännas fett o formas muskler på en här gammelgäddan! jajjamensan det ähr håller inte... Fast iofs njuter jag av att vara gravid nu o kanske sätter i mig lite för mkt onyttigheter oxå, men what tge f*ck på sommaren ska man få njuta!

Det som skrämmer mig lite o som kommer bli ett brutalt uppvaknande o  ny erfarenhet igen är hur mkt ensam tid med kidzen det kommer vara. Satte mig igår o kikade igenom j's schema för hösten ordentligt, herre min skapare shit pommfrites, det var inte liiiiite som de var borta, Surt trist o jobbigt!!! Nåja man kommer la in i det oxå rätt fort, ska då försöka sysselsätta mig med roligheter ändå, även om man måste komma ihåg att bara take it easy oxå...
Vill inte att de ska låta dumt men jag är inte en sån här mamma som älskar att 7 dar i veckan, 24/7 enbart hänga med mina kidz, nej jag mår mkt bättre om jag får lite lonelytime oxå, tex träning el häng med vänner.. för att sedan verkligen njuta av min tid med mina kidz oxå...Alltså en del älskar ju att bara vara hemma, att hänga i lekparken dag ut o dag in... .o visst det gör jag med, men  jag mår inte bra av att liksom bara göra det... O alla är vi olika, jag beundrar dem som är så som människor oxå, en sån här riktig bullmamma typ, men nja det är bara inte jag.. Ja är ju ändå så klart en prima ballerina finfin mamma men den här bullmamman nej si det blir jag nog aldrig.. Jag är bästa mamman om jag får lite balans i det hela, en vågskål där ändå alltid kidzen väger tyngst såklart men lite tid på egenboostning måste få finnas i mitt liv :-) Känns bara sunt...
trist som sagt när de är borta mkt, för det man vill ju även få hänga som familj oxå , göra mysiga saker. Det är stunder jag verkligen uppskattar, antignen bara la familia el tillsammans med vänner oxå.. Iom att man är mkt mkt själv med kidzen så kan det kännas svårare att ta sig tid för den här egna tiden tex träningen, men till hösten ska jag f-n lova mig själv att verkligen satsa på det , mår f-n så mkt bättre då! En-två timmars träning nån gång i veckan är ju inte så mkt tid egentligen :-)

...

Gumman åker snart till lycksele o vi vuxna ska anstränga iss hårt för att inte göra ett skit...
Riktigt svårt när man är som jag :-)
Mamsen sa det att nu kan ni väl se till att vila lite, el eg sa hon jenny... :-) Vi var nära dra iväg på en minisemster till estocholmo men insåg det inte blri så lugnt då. så vi tar det lugna bananer..
Idag blir det inte många knop gjorda, tror vi drar en bio ikväll, imorrn kanske vi åker mot stugan, rätt skönt bara vara vi, läsa massa magazines, ta en barre kika film o sova gott... ja så kan det bli.... (kanske se om det går att få båten i vattnet o få iordning tunnan bara..) Först blire nog några till sovtimmar när gumman åkt. så ruskigt skönt bara få kramas o somna om, ännu bättre i en helt nybäddad säng...



oj oj

oj oj oj...
Nu ska det pratas i stugorna..
Nåja det var iaf INTE ett vanligt år!!(,på många sätt dessutom) utan ett annorlunda år som man kan göra typ en gång i karriären (fick ju rådet/tipset av en annan riktigt gammal räv som gjort så även denna... även ett spec system som fungerade riktigt bra just det året..)Ja ja mer än så orkar jag inte redogöra här o nu :-)... o ska inte behövas heller.. lite surt bara att många nog inte förstår hur det eg ligger till.. ja ja strunt samma i know

Måste ta tag i tindras packning nu BLÄÄÄÄÄÄÄÄ!! men men går la rätt fort...
Älski är ute o leker av sig med bågen.. själv måste jag lägga gumman i säng snart.. sen blire ett långt härligt bad!
Har insett jag inte känner mig på långa vägar lika "bortskämd/sedd" av min gubbe denna grav som förra.Eg inte så konstigt då jag själv knappt kommer ihåg det alla gånger.. :-)  Mår ju så bra faktiskt! Förra gången herregud man fokuserade liksom på ett helt annat sätt på just grav, kunde allt o läste om vecka för vecka etc.. nu flyter tiden mera ihop o går ibland fort framåt ibland för sakta... Dock hade jag gärna uppskatta lite mera gulligheter de få gångerna jag behöver det, när man känner sig trött, stor o tung el har ont...Fast iofs kanske inte lätt veta när de gångerna är.. :-)
Har nog börjat samla lite vätska för ringen har fått åka av.. Ska fråga mamsen om hon har en halskedja liggande som jag kan låna, känner mig ju naken utan...

men men dags att återgå till packningen nu...

Men hörrni har ni hört???!!!

I natt är det ORGASMNATTEN
ha ha ha hörde det på radion, ska visst vara några slags spec krafter i luften i natten , så jag hoppas ni alla får till det ikväll/natt o inte minst får en skön orgasm ha haha
orgamsa på'rå tjing på er

hjärnsläpp..

Dagens hjärnsläpp:

Stressar o fixar middag, msåte fått nått slags hjärnsläpp. Skulle "durka" spagettin men vad gör jag, glömmer liksom durkslaget, så hips vips är all nykpkt pasta i slasken typ.. Hmmm hur tänkte jag där??????!!!!!

Bara fixa nytt vatten o koka ny pasta, precis vad man är sugen på när hungern börajt göra sig påmind... grrrrrrr! Ge mig mat o ett durkslag :-)

vädret är så kallt, tur att vännerna värmer vamt!

Ja stackars stackars våra besökare från södern, de prickade ju INTE in de finaste dagarna här uppe direkt..
Det har iaf varit riktigt trevligt ha besök, om än solen gärna kunnat få pryda himlenså vi kunnat göra roliga sommarsaker..
Saknar att ha dem nära! Spec min gumma  att bara kunna vardagshänga..(f oxå såklart, men är ju van med att ha grabbarna borta o roa oss prima själva..) men men man vet ju aldrig hur vägarna bär i framtiden :-)

Varit ruskigt dålig med kameran i helgen... men idag kom den fram iaf.. I dagh ar familjen varit på teknikens hus o kollat läget, sen pös vi till johans kusin o kikade in nykläckt bebis, herre min skapare vad söt, men oj oj oj så liten...

Min älsklingar, rätt lika varandra:


Envisades med att ha en bild på knubbisen oxå..


Mys på teknikens hus, tindra kör traktor, sedan kör de båtar:



men men nu ska jag snart packa lite till min tösabit som ska åka till lycksele med mormor o morfar imorgon.
Sötungen sa att inatt kommer hon sova gott för då ska hon drömma om när hon ska till lycksele :-)