mjukstart..

Nu närmar sig vardagen o hösten med stormsteg. Men på nått sätt ruskigt skönt få komma in i vardagen igen. Missförstå mig rätt, har självfallet varit underbart skönt med sommar, sol, smester, sand mellan tårna, häng med vänner o allmänt upponedvända dagar. Men på nått sätt är det liksom skönt att vardagen med lite mera rutiner närmar sig (önskar bara J inte skulle vara borta så förbenat jäkla mkt!) Även skönt med nån slags mjukstart. Älski har kört igång igen, men är äbdå rätt lugnt denna vecka o nästa. SSamt att lilldamen börjar om på dagga på en vecka, ÅS sakta men säkert kanske vi närmar oss rutiner o sånt. För hmm vi är ju ändå inte dem som har rutiner till överflöd så  nja jag blir inte less på dem :-) Kan vara skönt att ha kommit in i mera som det brukar vara när bebben väl kommer...
Det stora projektet som påbärjats är att vänja tillbaka dottern till normala sovtider. Klart man fått vara uppe lite längre under semstern, spec när man haft besök o gäster..

Igår var förresten premiär för både papsen o oss i ishallen. Lite weird gå in i kall ishall när solen gassar på ute. Tindrizen vari af så duktig cyklade hela vägen dit o hem! sen käkade vi även ute på walle, jag  lyckades klanta mig o välaj mat jag inte ens tycker om, hur dumt är inte det då??!!  Ja ja viltlöksbröden går iaf inte av för hackor :-) God mat o trevlgit sällskap men kanskei nte mkt lugn o ro dock hehe, blir la så när man är ute o äter med 2 4 åriga tjejjer med spring i benen. Idag har vi hängt på arons  hela dagen sen o efter det lekte ungarna vidare lite i björnlyan , trevligt! Hoppas på sommarväder imorrn med!
(för jag vet ju att sommaren kan vara över en månad till, så inte så jagm enade med att hösten närmar sig med stormsteg..)

Älski är minsann o får gomat på restaurang med grabbzen men vad fan min o tindriz middag går inte av för hackor den heller.. Vi åt tomtegröt med o rostmackor med leverpastejo  saltgurka. Yummie tycker jag minsann :-)

Har införskaffat bilbarnstolen idag men den ligger ännu sin kartong..men nu är den iaf hemma...


Nu dags börja dagens slit med att återvända till vanliga sovrutiner..

Kommentarer
Postat av: Sanna

Älskade gumma! Tänk vad tiden går, dagen D är inte så långt bort längre. Njut, klappa magen och ta vara på dig den sista tiden!



Miss u!

Pussis från Sanna

2009-07-29 @ 09:37:20
Postat av: Anonym

ja tänk, snart är han nog här, helt sjukt vännen!! Börjar vara less klappa mae nu, vill ha min gobit istället :-)men ska försöka t vara på sista grav tiden...

hoppas allt är bra med dig vännen!!! Stor kram

2009-07-29 @ 22:35:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback