sjukstuga..

Sjuka men ändå bättre..

Igår kväll fick båda mina barn feber. Tindra 38,2 och Troy 38.5.. Kul tänkte jag...
NAtten var väl inte vidare rolig då tindra hade sån hemsk hosta, man riktigt såg hur ont det gjorde i  halsen när hon hostade.. Idag är hon bara hes o hade ingen feber på morgonen, men ser inte allt för piggelin ut. Ska prova igen snart o se..

Troy har lite feber o sover nu..

Nåja så länge vi klarar oss från magsjuka är jag nöjd.. På ett sätt skönt göra bort sjukdomen innan påsk, sitter hellre inne nu än då...


JAg har en tid jag inte kan avboka, men min bror är så snäll o lovat ställa upp o hjälpa då...TAck så gulligt!

förresten så snöade det lite imorse igen, vad är det för fel. I förrgår var det snökaos hela dagen.. Ingen mera snö nu tack!!!!! Blir snart knäpp på all snö!

 Update: Tindra hade visst oxå feber nu...


..

Det slår ALDRIG fel.. och jag fattar inte varför???
Varför blir mina barn alltid sjuka när jag är själv. Satans jävla orättvist är vad det är!

Ja ja det är ignen större fara med dem ,båda hade lite feber o vem vet kan ju vara gone till imorrn. Det hoppas jag för jag vill ju både träffa och ffa gratta mina fina vän som precis klivit över strecket.. Strecket från att vara lite omogen till att vara mer som en lagombakad banan i affären.. Ja jag väljer att se det så nu eftersom jag snart själv blir en så där lagom fin gul banan i affären.. inte fan vill man ju ha dem där omogona gröna.. fast fan, det går ju tyvärr fort från att bananen blitt mogen tills att bäst före datumet passerar.. Ha ha..

Nej nej nu ska vi inte se det så Idag säger jag Grattis Nina, grattis på 30-årsdagen!!!

Helgen o dagarna före det har rasslat på för fullt, spec helgen. Den hade alldeles för få timmar o allt som ville hinns med hanns tyvärr inte :-( Dessutom var jag inte i prima form, tänkte först bara ligga hemma o kurera mig på lördagen men insåg att jag ändå skulle blit lite smått crazy på min familj då, så vi började beta av det ena med det tredje som skulle göras.. Slutade även med galej o utgång, kul! Jag ser det som så att hade jag valt soffdag så hade jag fan säkert varit supersjuk på söndagen. Då hade ju min kropp fått panik o lagt av bara därför.. Så nej jag höll min vana trogen o körde fullt ös.. Det funkade, gammeltanta blev fort frisk.. (men hmm mina barn verkar ju ha fått det istället, hoppas det går över lika fort för dem!)


Idag har jag haft en mys lunch på stan med rara tjejer, alldeles för sällan, dags köra bättring på det! Nåja  nu vet man ju det blir inflyttningsfest i sommar iaf.. Ja jag räknar med det ha ha...
Appropå inflyttningsfest så börjar det kännas lite segt med att inte veta vart i helskotta man ska bo, alltså även om det blir här så vet jag ju inte... Ja jag får nog gå här i min ovisshet ett tag till.. Tycker inte om känslan av ovisshet, inte kunna planera ett skit.. men men huvudsaken jag har nånstanns att sola benen i sommar har jag inget eget hem så våldgästar vi vännerna ofta. Jag har ju en favoritbaksida som jag mer än gärna hänger på :-)

Puss på er alla


Ps: tindra kommer precis o frågar: Mamma visst kan hundar vara bruna? ... Jaa svarar jag..  Följdfrågan blir då: Mamma visst kan bajskorvar ruttna... (skrattar så jag storknar inombords) Frågar, hur tänkte du då?: Ja men om dem ligger för länge i toavattnet o blir alldeles svarta...

Ha ha ha... nu ska jag lägga min sötunge o ligga o prata lite mer om hennes funderingar..

nöjd o belåten även under bordet...

Inte alltid lätt vara lillebror:

Han satt i sin lillastol o lekte på... hipsvips hade syrran förpassat honom under bordet.. men lika glad var han för det...


Syrran var stor stolt o duktig o rullade sina köttbullar, bättre än mamma tyckte hon. Visade även hur hon o mormor brukar göra.. Ok tindra du vet redan att mamma din inte är så haj på sånt här :-)


Ja får skriva lite mera sen nu middagsbestyr med kidzen...

..

Jag är lite för trött för bloggandet nu... dessutom springer dagarna på som f-n just nu . Hinner typ inte med..

Nu är iaf gubbens kostym check, likaså Robbans, perfekt skönt få bocka av lite på listan..


Just ja igår natt föddes en liten guldklimp till världen, han var så söt! o jag säger stort stort Grattis!!





..

Man blir trött av barnkalas, men gumman är så nöjd över sitt kalas o det värmer i hjärtat av att se henens glädje!
Idag har vi hunnit vara ute i solen  grilla o åka pulka, mys!

Fick precis ett mail som värmde mitt häjrta än mer, nästan så man tycker det är därför det är roligast få gifta sig, möjligheten att samla "alla" de man tycker om på ett o samma ställe för en kväll. Jag bryr mig egentligen inte så mkt i att vara  skinande fin, nej det som betyder mer för mig är ju just det faktum att det är en kväll när folk kommer på en glädjefylld dag o dem gör det för vår skull. Att få möjligheten att träffa personer tillsammans som man i vanliga fall inte kan samla på samma sätt..  Det är ett av de storka skälen som för mig gjorde att valet föll på ett kyrkbröllop!

Men antagligen även det som gjorde att det här med inbjudningarna var sååå himla svårt. För det är lite lurigt när ens gubbe spelar en lagsport o man möter sååå himla många människor man tycker om. Tyvärr måste man ju dra en gräns för nja tyvärr vårt bröllop kan inte bli lika stort som vickan o daniels.(spec när man märker att hostar man bara ordet bröllop så kostar det skjortan..) Tex så finns det en bunch of people from da old crew i linkan jag eg skulle velat deladagen med, men det svävar iväg sååå fort..  Men men det där tror jag ju o hoppas att alla förstår... Ni vet ju jag , jag hade gärna delat dagen med hela världen i one big happy party med prällen som starter för dagen!

Jag är lika glad för alla ja som inkommer, Sarahs mail värmde dock riktigt gott i hjärtat mitt, det känns så roligt att få höra av folk de uppskattar vår stora dag oxå! o jag är så glad för hennes skull oxå, åhhh vännen miss u girl!!




En annan sak som är lite rolig är ju att johan tydligen är klar för både skeå o värlmands laget, jasså det var mer än vi visste... Har ingen ingen som helst aning om framtiden, men det löser är inte orolig. Jag är ganska säker på att det blir bra vilket som! 


Men men nu mera fika för födelsedagsbarnet...

kram på er gofisarna mina!

lek lek mera lek..

En dag i tindras tycke... Lek lek lite mera lek..

Först lite morgon besök av Molly o mamma sen kommer nästa kompis, vi får se de har aldrig träffats innan men en 5 årig flicka tindra väntar spänt. Lite lunch o så bus på leos.. kan dagen bli mer toppen om man är tjeja på snart 5, nja på min tindra så tindrar då ögonen för fullt nu..

För övrigt lyser det i hennes ögon när hon talar om sitt kalas imorrn. Ni förstår det är hennes första riktiga.. Vi har som alltid varit på språng el i nått mellanäge så kompiskalas har det inte blitt så mkt av. Självklart firad av familjen! Men hon är såå glad över sitt kalas imorrn...

Så idag ska jag iväg o köpa lite kalas grejjer.. försökt styra över henne på nått annat men nej det är princess tallrikar o glas som gäller o denna dag måste hon ju få bestämma.. Ska även köpa henne en miniskatebord i present detta har hon velat ha länge. Vår lilla busunge...

Nu lunch time

liten börjat bli stor...

Min lilltös håller på att bli stor. Johan råkade precis vifta med fjärren så det tog på hennes armbåge, varpå hon drar igång ett riktigt tjut o gråter hulkande ut " Nu tycker jag du är otrevlig"

Papsen förösker förklra det inte var med mening o att hon ska komma så han får blåsa... Tjutet fortsätter:
"Det tänker jag aldrig, aldrig göra"

Jösses jag får tankar på när man själv var liiite större tjej, jösses det kommer bli tufft det här i framtiden med  dessa smällande dörrar o tjut på sängen.. oh lord.. Det kommer nog vara många gånger man undrar "Ja ha vad hände nu då, vad var det som blev fel"
En vindlande svindlande härlig skrämmande o rolig färd i uppfostrandets o föräldraskapets bana.. jesus christ ge mig styrka o lär mig göra "rätt"... ha ha...


En annan sak jag önskar mig vore så gott om nån liten einstein kunde komma på nån manick som kan vika ihop tvätten åt en.. Jag kan tvätta o jag kan hänga den MEN sen det är sååå tråkigt vika ,sortera o lägga in, HATE IT... Fy den rena tvätten växer på hög, o snart måste jag börja om tvättandet MEN det tråkiga med det är att då måste ju tvätten vikas... fy fan för det!


Har förresten lunchat med en gamal god barndomskarmat o henens familj. Det var sååå trevligt hela familjen är såå go! Så kul hon verkar träffat så rätt, synd bara det blev så långt borta... Jag gillar deras livsstil o sät att se på lviet!  Ganska likt oss själva kändes det som! Johan tycket hennes karl var grym, lite bil båt hoj prat o han var fast ha ha...

Men men nu ska kidzen i säng o sen ska vi se lite 24.. (har dukat upp sett hockey o ätit tacos men jag gav upp rätt snabbt, så länge kvar tills det liksom börjar gälla om bucklan..kan la sträcka mig o se sista finalmatchen, för jag får gåshud o gråter när de som vinner får sina hjälmar o glädjefnatt!! Likväl som jag minns känslan att se killarna förlora den andra finalen för andra året i rad, då kom tårarna på mig oxå faktiskt av att se deras besvikelse ...blä för det)

men men nu mission tindra i säng o sen game on i sänghalmen ha ha...


..

Det finns en man som förföljer mig i mina mardrömmar så här efter säsongen är slut. Jag kommer drömma hemska drömmar om denna karl även i år ser det ut som..

det bara inse, thailand tar jag mig nog aldrig till om så ingen bara en dag kommer o hämtar mig o skjutsar ut mig till flygplatsen ha ha.. Äh jag säger som vanligt:  " Det får bli nästa år"

I år var besvikelsen inte lika stor, jag hade det liksom på känn.. Så det var bara börja planera om.. Hmm vad i hevete ska man gör nu.. Skulle som vilja hitta på nått kul med familjen i påsk, men få se om det blir fjällen el en tripp neråt i landet... det är som synd de vi firade påsken med förra året strax ska kläcka sig sitt senaste tillskott för annars hade det varit kul åkt iväg med dem igen..

Funderar även på att åka ner till sthlm en helg i sltuet på april. Först tänkte jag lura med mina päron, men  vi får se lurar nu lite på om bara jag o tidnra ska åka o ha en riktig tjejhelg. Gå på Bounce o så på grönan som öppnar den helgen. Hon pratar ju ännu om att hon vill göra resan som jag gjorde med lillebror när jag åkte till västerås.. så kanske det är dags för mamma dotter my i sthlm.. Det tråkiga med det är nog att mamma kanske inte får shoppat så mkt som skulle önskat om hon är själv med tindriz..Fast iofs när det är bara hon o jag så brukar vi kunna ha riktigt mys o även kika i lite affärer.... Vi hoppas ju såklart att papsen skulle kunna hänga lite med oss oxå då (han är mest troligen i sthlm då..)

Ja en tjejhelg i sthlm kanske det får bli, troysan får vara med mommo o moffa i sånt fall :-)


Ps det är klart jag är lite ironisk med min mardrömsman, jag vet det är bra o är såkalrt jätteroligt!! Fast man får faktiskt tycka ändå att det inte är såå kul kanske vara själv större delen i upp till 2 månader o ingen rolig semsterresa.. Fast det positiva är ju att då kanske man kan åka nånstanns efter allt ståhej o då är det ju kanske varmt lite varstanns.. 

I veckan ska det iaf ordnas kostym o ring till gubben.. O på tisdag möte med dem som mest troligen ska kirra maten. det tar sig sa mordbrännaren..
Måste ta med datorn till papsen så han får fixa in word på den igen stör mig när jag inte kan kirra det jag vill med en sak...


drömmer ..

Japp som vanligt efter sässen kan jag inte låta bli börja drömma om thailand... vore sååå grymt skönt! Njuta o ha mys hela familjen, tindra skulle älska o bada  o bara se på allt.. Åhh jag kan inte låta bli att drömma mig bort..
men men får väl nöja mig med viewn från snövägen.. Massa snödrivor...

nej jag drömmer om solen nån dag till iaf...

..

 Blev tillslut en tripp till happis o ikea samt finland var nice men blev inte mkt shoppat men tidnra fick fina skor till stora dagen o troy fick gröt i tetra förpackning, bra gjort finland!

Skulle ha klippt kalufsen idag vilket verkligen verkligen behövs men det blir på tis dag istället.. var lite nervous jag var sjuker imorse men verkade vara lugnt sen... Längtar tills tisdag håret behöver fräschas till!

Imorrn har tindra sitt skidlopp på dagis hon är lite olycklig hon inte lärt sig åka snabbt än.. Informerar om att det viktiga är inte att vinna utan att delta o ha kul.. Skruttan verkar redan vara en tävlingsmänniska...

Jag o Johan har för första gången på länge en hel mys förmiddag sjävla med troy, får se om det blir att glida förbi dem som mest troligen ska fixa käket på stora dagen...

Tråkigt hur ledigheten i år är ordnand, rätt kasst faktiskt.. men men det blir nog fint ändå! Väntar på nått intyg för att fixa pass till lillgubben vet ej om det behövs egentligen men borde komma imorrn.. tror tindra får göra nytt samtidgt hennes går ju ut i maj.. 5år sen.. Hon gjorde ju sitt när hon var 2 månader, för när hon var tre drog vil till mallis

Är irriterad på en sak rent ut sagt lite arg.. Jag blir sällan arg men detta tycker jag vara risig stil o inte vänskapligt gjort. Skulle aldrig kunnat göra så själv men det är ju jag det... Och man är ju för snäll bara se på hur förmiddagen såg ut den dagen samt hur jag avslutade dagen.. Nåja inget jag ska fundera en sekund till på, men men nja det är bara inse man får inget tillbaka av att vara snäll .. Det är ju dem lärda brukar säga o nu kan jag hålla med! 
men men shit happens trist bara .. ibland har man bara svårt förstå  andras handlingar..men men nu skiter jag i det.. lite besviken bara!


Men men imorrn vankas det klädparty oxå, ska bli nice få klämma o känna o kika lite barnkläder, träffa lite tjejer o bara komma ifrån en sväng.. Nåja nu ska vi kika film o äta oxe (Tack svärmor o svräfar!)

Så nu mys al al family franz!


trist!

Går dagen blev ju INTE som planera,t gud vad surt o trist! Tycker synd om grabbarna! Läste nyss de johan sagt i kurren igår om att det var den tyngsta förlusten han upplevt.. usch fy inte kul..

Tycker även det bev lite tråkigt för min vän som fick komma in i detta hoceky tumult, det sörjdes o pratade hockey hockey hockey.. det som bara skulle bli en röjjar skiva, det hade det ju blitt annars o inte alls på det sättet! Nåja jag hoppas hon hade trevligt iaf :-) Har ju hunnit med massa andra småsaker oxå,. det gör man ju när man kliver upp sex även det msåte ju varit en chock, stackarn.. he he...

Johan fortsättern att dränka sorgerna idag med betoning på dränka...Haft en trevlig dag fram tills för ett tag sen då jag bara kände att jag inte pallar mer o ville hem o sova med mina barn.. men vad fint det är ute på klubbviken! 

JA ha ja vad ska man mer säga mer än att det känsn trist trist att det är slut nu.. det känns oxå konstigt sväva i ovisshet,nu går man bara omking och inget vet..
Skulel iaf vilja hinna ut o resa en sväng får se om det går ...

På lördag fyller iaf tindra 5 så då kan vi ju bjuda på kalas i helgen.. måste bestämma det där imorrn nu är jag sååå trött o ska gå o krama på tindra!



vi lever..

Bara inte haft tid ork med detta..

Våra kidz har nu tre dar i rad behgat vaknat före klockan sex, detta uppskattas inte av mamma jenny kan jag lova!

Men men det funkar ju om man får se solen längre :-)

Igår var en helt fantastik vanlig dag, en sån här dag som fick mig att uppskatta vardagen massor..
Snosade bebis o surrade mys med mamman,  hem o hängde ett tag, sen dagga hämtning ,drog med mig en annan go tjej o henens barn ner på lekstund, där även andra rara människor var, ja en trevlig dag.. 2 poäng blev det oxå hade ju gott kunnat bli tre, fan nervös redan!

Nu rasslar denna dag igång eller egentligen hela helgen känns det som. Tar sin början med lek på leos ,träffa raringar  man inte sett på länge..sen diverse ärenden,  o om det är träning får tidnra kika på den, o så pussa på gubben, droppa av dem o åka o pumpa, hem o duscha, mysa lite sen förhoppnignsvis brumma mot flyget o hämta A om hon inte virrat bort sig innan förstås ha ha...

Solen skiner idag hoppas det fortsätter vill gärna visa luleås bästa sida... :-)
imorrn kommer man vara toknervös tror jag....


Nu längtar jag med..

Vet inte om det är solen och kanske att "vårkänslorna" (skumt med typ 1 meter snö utanför fönstret säga så)  som börjat komma som göra att jag nu längtar jag med.

Folk har tidigare sagt åhh vad kul, vi ser fram emot er stora dag, längtar till ert bröllop, vilket jag tycker är jättekul! Men samtidigt så hade jag inte hunnit börja längta(eller jo såklart..), men det berodde nog oxå på att jag var för nervös för det , liksom för många lösa trådar .. men men saker o ting tar sig så sakteliga så det känns ändå ganska skönt även om det är mkt mkt som ska kollas upp ,fixas o lösas.. men jag har börjat längta och det känns underbart!!

Åhh gud vad roligt det ska bli!! Men jäkligt nervöst glida in där i kyrkan...

men åhhh jag längtar...Det känns härligt glida hem till mamma o pappa o där på håll se kyrkan, jag får på nått sätt redan pirr känslor i magen när jag ser kyrkan o tänker på den stora dagen.., så för fan hur ska det gå när det väl är dags...

Jag är glad att vi valde detta alternativ, att vi inte smet iväg. Nej den här dagen vill jag nog liksom inte missa.. Åka utolmlands gör jag ändå massa gånger, men att stå där framme framför prällen o säga JA det gör jag bara 1 gång i livet... Så även om det blir mera nervöst så här så känns det verkligen som rätt alternativ för oss...



..

Guldklimpen:


Liten face picture...


men men nu ska jag hämta han där han sitter o leker i princess tältet med mjukisdjuren.. och så ska jag o han passa på att kila till affären o köpa lite godis, msåte ju passa på när jag får ha skålen alldels för mig själv :-)


harmonisk..

Ja trot elller ej men så känner jag mig just precis nu... (Även fast rastlösheten redan börjar göra sig påmind)

Johan o Tindra brummade till Kalix o kvar belv jag o Troy. det kändes som en mysig lösning för hela familjen. De skulle vara ute o grilla korv o sen kika hockey.. o ja jag vill ju se familjen annorlunda o hollywoodfruarna så då kan ju jag o Troysan lika gärna ha en mysdag själva.. Så får pappa dessutom sova hea natten ostört, viktiga matcher kvar nu...


För jisses det är spännande nu, lite för spännande...

Igår var iaf en toppendag. Vi hann med mkt. Ute några timmer på lek o bus i jämtön, (joah nvar på nån dag där o busade med barnen) åt grillade hamburgare ute,träffade familjen westman/bäckström så mys! och vi hann även med barnkalas o bio.. Vi såg farsan den var sååå rolig, se den!!


Haft utvecklingssamtal på dagis idag. Det känns faktiskt riktigt bra. Jag var lite orolig innan att det inte skulle bli så mkt prat om verksamheten o tindra utan mer om andra flummiga grejer. Men nej det blev väldigt givande och som pedagog tycker jag denna människa är fantastisk,sen att jag ibland får sår i öronen av att höra om helande kvinnor i asien är en annan femma... Så visst känns det konstigt i hjärtat inte veta säkert om tindra ska gå kvar där till hösten el inte... För även om vi är kvar köper vi säkert nått eget, men det är ju inte säkert det är i detta område (kommer sällan ut hus man vill ha..) svårt, men även där sa han kloka ord till oss så det känns lugnare i mammahjärtat!
Det var roligt få se bilder från verksamheten, när de fångar barnen i leken o i samlingar. Hur hennes personlighet liksom syns tydligt där.. Hon verkar trivas o må gott. Imorse sa hon tex att hon skulle till sina kompisar o att det var synd om mig o pappa som inte fick ha lika kul som henne.. Hon verkar komma in bra i gruppen fast hon är ett 15timmars barn o även ha väldigt lätt hitta nya kamrater utanför avdelningen... Hon dansade tydligen lika mkt på dagis som hemma o tycker om rörelse o skapande, kan även vara envis (nej det visste vi inte ha ha.. ) Jag tycker de har en bra filosfi o fångar upp den unika individen på ett bra sätt. Jag skulle kunna fortsätta massor om detta men jag tycker att de har en bra filosofi o jobbar på ett bra sätt. Jag har ibland varit lite negativ på att det känts ostrukturerat, men nej jag är riktigt nöjd med dem!
Så nu känner sig mamma nöjd o belåten...


Känns som att denna vecka kommer gå i ett nafs o tänk sen kan hockeyn vara slut, men NEJ det vill vi inte, på ok för tidigt!!
Imorrn blir det ev bus på leos så pappa får vila till matchen, sen hoppas jag kunna gå o se matchen, el det kan jag ju i vilket fall som helst. Om inte mamma o pappa kan/orkar passa barnen så kan de ju följa o tindra börja typ 10 halv 11 på dagga...
Det bästa med veckan är iaf frekväll, då min Anna kommer på besök.. Hon landar i Kalix, eller hur var det nu gumman? Nej kallax.. det är luleås flygplats :-) Hoppas hon inte irrar bort sig nu då med tåg o gater o sånt ha ha..

men men nu ska jag mysa med min son..



Morgonstund har guld i mun..

Det tycker iaf min son....

Detta baserar jag på det faktum att han ständigt slår upp sin bå o skiner som solen när det väl är morgon (för tidigt tycker mamma).. Under naten när han vaknar så är han inte lika glad, men varje morgon en solstråle..

Det var ingen rolig natt i natt heller, mamma kom på sig själv med att tänka tanken att skrika. Jag orkar inte mer, gjorde såklart inte detta ha ha...Men detta försvinner ju ganska snabbt när väl morgonen (återigen enl troys tid..) kommer o han är som en solstråle...

Min son började dagen med att läsa "morgontidningen"




För att sedan fundera lite på vad som stod


Smaka lite på nyheterna:

Och slutligen slå ut med armarna o kunngöra vad han kommit fram till



Men det bästa med morgonen var nog att ostört kunna glida in och utforska syrrans rum. Annars brukar han få många restrikoner  men nu var det bara en öppen värld man kan riktigt se hur lycklig han är:



Nåja nu fortsätter denna oglammiga mammans morgonbestyr med att städa iordning i kaoset, för huga så det ser ut. Städa o tvätta står på schemat, innan det blir en sväng ut i friska luften o så sen hockey o heja heja heja, för nu gäller det verkligen!


19 juni..

Jag har hört på ryktesvägar att kronprinssean o hennes Daniel ska gifta sig då..

Men vill ni veta en sak: det skiter jag fullkomligt i !! 

Det är nämligen dagen då jag ska få min alldeles egna prins, LYCKA!!





glad morgon!

Känner mig (visserligen trött, men det är mera en kostant faktor nuförtiden) glad över denna morgon!

Ni vet säkert från tidigare inlägg eller prat med mig at mina ensamma mornar med Tindriz inte alltid gått så smärtfritt. Detta har på sistone gått mkt bättre, tidigare var det ltie strul med kläder o sånt ,men det har vi vuxit från nu känns det som...

det rolgia med denna morgon var ALLA funderingar hon hade, alla söta små saker som kom ur hennes mun som fick mig att inse hon fakitkst fyller 5år på mindre än en månad. JAg kan inte förstå vart tiden tagit vägen, tänk efter nästa sommar börjar skruttan 6-års..

Hon funderarde på ullet i sin mössa, o sa att det kommer från fåren som man klipper. Det roliga med det tyckte hon var att fåren då blev nakna... Det skrattade hon åt så hon tjöt. Sen hade dem visst vassa tänder men dem visade sällan sina tänder men man skulle ändå passa sig lite..

Och så berättade hon att pappa lärt henne koppla (sätta fast byxorna i strumporna så de inte åker upp när man drar på overallen) Jag sa att då kan hon lära lillebror det när han bli stor. Ja då det skulle hon. Hon böjde sig dock fram til mig o viskade: "Men jag får inte lära han att svära" Sen glömde hon viska o sa, tänk om jag råkar säga Fan, då får jag säga att så får man IIIInte säga. Så kom hon på sig att han faktiskt låg där nu. Tittade förmanande på sin lillebror o sa med en mkt allvarlig röst. " Lillebror man får inte säga Fan, det är fult ord, man ska inte svära"....

Det roligaste var ändå på vägen till dagis bär hon säger. "Pappa kan ju inte peta nästan o ta snus, för ddå lär han ju mig göra det"    ha ha ha ... så där hör du pappa, sluta upp med båda nu! :-)



Det var en mysig morgon, o ännu trevligare var det att jag fick ett samtal från en tjeja Jag inte pratat med på sååå länge, det var mysigt höra hennes röst, hennes östgötska. Hade gärna bubblat över en lunch men tyvärr liiite långt..

JAg hoppas att vi fortsatt får trevliga dagar nu när gubben återigen dragit iväg på en roadtrip, ovanligt not! Blä less på denna säsong nu. Men jag bönar o ber för slutspel, klart det är ju det som är det roliga med alltet!


nej kanske man ska föröska hinna vila innan troy slår upp sina blå, men det är nog försent strax..


Nej nu slipper ni inte...

Tyvärr nu klarar ni er inte undan mitt vackra tryne mer..

 för skatan har gått o köpt sig en ny kamera wiiiiihhhhooo!!


Men då får ni ju även se dessa skatter:
Lilla älsklingen som  mår gått i sin "bollhavs drake"




Syskona bus i sitt essä... Troys favorit att dra i tvätten, ännu roligare blir det ju om syrran gömt sig där mitt i allt..

Ja nått mer orkar vi inte skriva idag, än att vädret suger, jag ville träna men tiden flög iväg.. Johan o tindra åkte ner till tatueraren iaf så kanske man kan köra lite hemma...
Jag konstaterar bara att tiden är en bristvara!, Spec den egna jennytiden som ska innfinnas i samband med att inte tröttheten tagit överhanden.. men men bara det blir bättre vädre så blir nog även jag en solstråle åter ha ha..För ojsan oj vilken negg kärring jag vart på sistone, men ja det har ju varit antingen mins 30 eller så snöstorm så inte udnerligt man blir lite less efter ett tag..

För övrigt så är jag LIVRÄDD för den där hemska magsjukan som vandrar runt om i staden nu. VILL INTE; VÄGRAR; jag  ger den långfingret! 

men men nu lite hemmaträning a la jenny benny
 Så see u...

 


..

Nu kommer ett oerhört spännande inlägg NOT! (så ni som inte orkar lsäa strunt, skit i detta då.. ha ha)


Jag velar som sjutton. Tänk att mina dagar alltid ska se ut så. Varför kan jag aldrig ha lätt bestämma mig för saker. Idag velar jag mellan storhandling på maxi el sång o lek på eftermiddan. Båda med kidzen så J ska få vila innan matchen.. storhandla själv med båda ungarna låter kanske inte som nån höjdare, men tindra älskar ju att vara i lekrummet på maxi nuförtiden, hon tjatar o vill alltid dit, så då är det ju lugnt.. O sång är ju trevligt, surra o fika, men samtidgt blir det nog sång imorrn så nja det lutar åt handling..

Match ikväll oxå o tänk jag börjar bli lite nervös ha ha.. Jag tänkte först se hemma men mamma o pappa erbjöd sig komma så då kände jag, vad sjutton sässen kan vara slut snart så man får passa på. För till nästa år vet vi ju inte ännu vad som händer o vem vet kanske många av guldklimparna försvinner så det är klart jag masar mig dit..
Det är en sak jag tänkt på, f-n vad segt det skulle vara OM ett stort stort OM J inte spelar här utan nånannanstans så jag o barnen bor kvar här, hur segt skulle inte det vara. För ja jag tycker det är lite trevligt att komma iväg o se matcherna, o ibland träffas hos nån o se nån bortamatch..Då gör det liksom inte lika mkt att de är borta massa kvällar i veckan.. men alltså tänk vad segt att inte ha det ens.. o typ inte kunna träna på kvällarna el nått, alltid själv själv själv varje kväll, sköta alla vardagsrutiner själv jämnt.. hugaligen hemska tanke. Men OM det skulle vara så, så reder ju det sig oxå, klart man pallar det, men känns lite småsegt nu... Men men vad framtiden har att erbjuda orkar jag inte tänka på nu. Det löser sig så småningom ,liksom ingen ide jag sitter o tänker på olika scenarion, det blir sällan som man tänkt iaf...fast för det mesta bra ändå :-)

Nu väntar jag på att hjärtat ska komma med lite lunch till mig kurrelikurrar rätt friskt i magen min faktiskt...

O en sak till: det snöar idag igen, man kan ju bli deprimerad för mindre! Vill som sagt ha vår!! Antar det är därför jag är inne i en sakna linkan period, för där får man sitta på fiken typ i månad innan el strutta till parken o han en lekdag ute.. dra fram sina ballerina dojjor, solbrillor o njuta av att staden börjar bli grön o fin...men men jag ska ha förtröstan det blir ju vår här oxå, så småningom...

kram på er...