..

Nu kommer ett oerhört spännande inlägg NOT! (så ni som inte orkar lsäa strunt, skit i detta då.. ha ha)


Jag velar som sjutton. Tänk att mina dagar alltid ska se ut så. Varför kan jag aldrig ha lätt bestämma mig för saker. Idag velar jag mellan storhandling på maxi el sång o lek på eftermiddan. Båda med kidzen så J ska få vila innan matchen.. storhandla själv med båda ungarna låter kanske inte som nån höjdare, men tindra älskar ju att vara i lekrummet på maxi nuförtiden, hon tjatar o vill alltid dit, så då är det ju lugnt.. O sång är ju trevligt, surra o fika, men samtidgt blir det nog sång imorrn så nja det lutar åt handling..

Match ikväll oxå o tänk jag börjar bli lite nervös ha ha.. Jag tänkte först se hemma men mamma o pappa erbjöd sig komma så då kände jag, vad sjutton sässen kan vara slut snart så man får passa på. För till nästa år vet vi ju inte ännu vad som händer o vem vet kanske många av guldklimparna försvinner så det är klart jag masar mig dit..
Det är en sak jag tänkt på, f-n vad segt det skulle vara OM ett stort stort OM J inte spelar här utan nånannanstans så jag o barnen bor kvar här, hur segt skulle inte det vara. För ja jag tycker det är lite trevligt att komma iväg o se matcherna, o ibland träffas hos nån o se nån bortamatch..Då gör det liksom inte lika mkt att de är borta massa kvällar i veckan.. men alltså tänk vad segt att inte ha det ens.. o typ inte kunna träna på kvällarna el nått, alltid själv själv själv varje kväll, sköta alla vardagsrutiner själv jämnt.. hugaligen hemska tanke. Men OM det skulle vara så, så reder ju det sig oxå, klart man pallar det, men känns lite småsegt nu... Men men vad framtiden har att erbjuda orkar jag inte tänka på nu. Det löser sig så småningom ,liksom ingen ide jag sitter o tänker på olika scenarion, det blir sällan som man tänkt iaf...fast för det mesta bra ändå :-)

Nu väntar jag på att hjärtat ska komma med lite lunch till mig kurrelikurrar rätt friskt i magen min faktiskt...

O en sak till: det snöar idag igen, man kan ju bli deprimerad för mindre! Vill som sagt ha vår!! Antar det är därför jag är inne i en sakna linkan period, för där får man sitta på fiken typ i månad innan el strutta till parken o han en lekdag ute.. dra fram sina ballerina dojjor, solbrillor o njuta av att staden börjar bli grön o fin...men men jag ska ha förtröstan det blir ju vår här oxå, så småningom...

kram på er...


Kommentarer
Postat av: Cicci

Ja visst är det sjukt hur mycket snö det kommer. Till och med här snöar det igen. Helt galet. Ringde just hyresvärden eftersom att takfönstret i trappuppgången utanför våran dörr läcker in både vatten och snö så det står väl inte på´t förens det rasar in.

Hade planer på att ringa dig idag, men som vanligt dyker det upp massor av annat som att hämta nya bilen, ärenden osv. Du vet hur det är. Men slår en pling i dagarna, måste ju få lite uppdate på läget med allt :)

saknar dig!

2010-03-01 @ 13:54:46
Postat av: Anonym

Hej vännen!

Vad kul det är bokat nu :-)

Ja vi msåte rignas nån dag, inte hänt så mkt i dem plnaerna sen sist kanske men vi msåte höras ändå!

stora kramar, saknar dig!!!

2010-03-03 @ 08:39:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback