mentalt slut...

Länge sen jag kände mig såhär mentalt slut!
Våra stora barn har haft (har idag) sin första vecka på den internationella skolan. Det har varit en mycket känslosam vecka, med både gläjde men också stor oro, fundersamhet och mycket ledsna känslor.
Första 3 dagarna var inte roligt lämna Troy. Första dagen bokstavligne sprang han åt andra hållet i korridoren när fröken kom och gärt o sprakade. Andra dagen sprang han inte iväg men grät o sprakade på en soptunna samma den 3e. men den 4e dagen grät han mindre o jag fick gå han sa good bye. Idag sa vi hejdå vid platsen utan tårar!! Kändes skönt!
TIndra har tyävrr haft motsatt effekt på sin vecka men jag tror hon är ännu tröttare oxå därav mer ledsen nu. Hennes första dag var jättebra då kom hon hem stolto  glad, hade klarat av något bra etc. andra dagen utflykt. Den 3e dagen kände hon sig lite utanför på lunchen och hade blivit ledsen. Igår var hon ledsen stor del  av fm. ville först inte springa loppet och tur som var hann jag sem ailet hennes fröken skickat och sa att de skulle föröska uppmuntra henne att springa att jag och johan längtade efter att komma och heja.
För som hon sprang. Hon vann hela sin grupp, började längst bak men rusade om en efter en och ledde sen hela tiden.  Kul för henne då stod en av de andra grupperna längs banan och hejjade "tindra tindra" . Efter loppet fick hon diplom av idrottslärare och rekor infr 3e klassarna som alla applåderade. Så det var ett bra avslut på en mkt mkt tuff dag. Tyvärr satt nog den känslan mer kvar för denna dagen började inte bra :( Tindra grät o grät jag följde med henne upp. men hon ville följa och lämna Troy. Det slutade med att vi träffade hon som är extra stöd och gick till henne rum 2 svenska tjejer från åk 5 kom ner o skulle vara med henne en stund och spela spel mm. så jag hoppas på en bra dag.
Det skär i hjärtat och jag vet verkligne inte hur jag ska göra mer för att motivera henne, jag försöker peppa och stött, planera in roliga saker som en morot. På måndag ska hon och jag gå på bio o äta på vapiano tror jag... Kanske lite egen tid med mamma är bra... 
Är bara en vecka till sen har de lov så vi får bita ihop. efter lovet börjar det med nya saker. Nu är alla i klassen i slutet av sina projekt och även det blev lite tokigt för henne då är de så spridda i sina jobb. Så vi hoppas på en bra start efter lov. 
 
 
Vi träffade en jätterar tjej igår som i första hand ska vara med Otis när Johan har hemma matcher, dels så jag får se men då får jag även vara med de stora lite. 
 
Troysan har hockeyträning idag o när tindra har han hockeyläger, träning fm o em varje dag under veckan lilla liten :) men tisdagen missar han nog för då ska vi på återbesök med tindra...
 
oj oj rörigt inlägg.. men jag behövde bara skriva av mig..