...

Har ni tänkt på en sak??

Hur ofantligt tråkiga rubriker jag skriver.. Det har jag gjort..

Kan ju meddela er att det är lite med flit.  Jag är inte en sån som skriver för att många massa okända ska läsa. Då man ju skriver en hel del tjafs som inte hela världen behöver veta. Känner inte ännu heller för att göra den låst. Men att folk liksom ska klicka sig till min blogg av de spännande rubrikerna o sen liksom fastna i att läsa om min/vår vardag, nej det klarar jag mig utan. Jag är nöjda med att skriva för de flesta nyfikna man känner... Har ju insett att det är fler av er än jag först trodde som läser, er små smygissar ha ha ha ha...Men det är la så det är, det sprider sig bland friends o bekanta .. och fine för er skriver jag såå gärna. Ni känner ju ändå oss. Virriga yra family franz... Tack o lov så kan jag ändå behörska mig o cencurera mycket. Bra mycket mer som inte cencureras vid möte eye to eye..Spec om både jag o gubbz är närvarande he he. Men vad f-n man ska bjuda p åsig själv, livet blir så bra mkt roligare då!!

Snart är det dags..

Snart hamnar man igen i det här facket som en del tycks störa sig otroligt mycket på..

Ja snart är man nämligen en sån här "morsa på stan med barnvagn ivägen" igen. Ja herre min skapare en del tycks verkligen tycka att folk med barnvagnar är nått direkt skickat helvete nerdimpet på stan. Trist men sant. Fast visst kanske man kan förstå ibland när det kommer vagnar i bredd på gatan som liksom inte viker en centiemter åt håll för någon. Men allvarligt hur ofta är det så?? En del stör sig verkligen på fenomenet "mamma med barnvagn" bara. För om jag tex råkas  toucha lite på en tanta (el likanade) med min vagn så händer det (iaf var det så..) titt som tätt att man får mördande blickar i form av "se dig för med den där vagnen, hmm du borde minsann inte köra omrking här med den där  Om jag själv utan vagn råkat bumpa in samma person o sagt ursäkta på precis samma ursäktande vis så hade blicken inte alls varit densamma.

Nu ska vi inte tala om hur jobbigt en del verkar tycka det är med att barnvagnar står på restauragen. trots att man knölat dem så nära in på sig man bara kan och dem i facto inte är i vägen för någon, så väcker visst bara anblicken av dem hos vissa människor agg...

Men tack o lov är det inte så många som är så, finns ju många (många fler) som är världens gulligaste o erbjuder hjälp om de tror man behöver så el småspanar in i vagnen för att få en skymt av lillskatten i vagnen...

Jag kommer då köra min pärla överallt jag känner för. O ser jag några såna där surkärrignar el gubbar el vad -fn det nu är kanske jag tom kör på dem lite extra med flit för att sedan ursäkta mig stort  men inombords tänka "Japp 10points to me, där fick du din sate" he he  jadå sån är jag ibland :-)

härliga helg!!!

Härliga härliga sommar välkommen!!!

F-n vad skönt idag har det varit sommar sommar sommar ute. Vi har varit ute hela dagen o njutit!
Hängt stor del av dagen ute i björnlyan med grabbarna grus o lillkickan samt päron. Jättetrevligt!
Efter det brummade jag o tindrizen mot mina päron i g-stad där det stod en ny uppblåst barnpool på gården. Gumman var inte sen att hoppa ur kläderna o plumsa i plurret...

Nu har man nyss fikat lite tårta o snart blire grillat. Johan är på nått ploj sposorgrej. Ni vet det här med gert o robban för prostatacancer...

Tindra var jätteduktig på begravningen. Den var fin o allt gick jättebra.
Harä ven hängt lite ui stugan, fast jag brummade mot ikea själv en sväng igår. Skönt. Köpte kudde o täcke till spjälsängen, skötbordsunderlägg mm. För fast det  inte känns som att det är snart så kryper det ju närmre tills lilleman ska komma ut till oss... Själva sängen o madrass köpte jag dock inte än. O nu sa min mamma att de kunde köpa den när de åker mot ikea i sommar :-)

Imorrn dagga dags, hoppas allt går bra!

så kan det gå ...

Lite things som hänt under vår sk tillfixninga av råttboet:

: Älskling har lyckats med konstycket att föröska hänga upp en hatthylla upp o ner. Det såg för sjukt ut när han stod där o liksom krokarna hängde överst men upp o ner... att han inte förstod bättre :-)

* själv har jag lyckats med kosntstycket att skruva upp en handukshängare där toarullehållaren skulle hänga. Japp jag visste vilken sort jag ville ha sagån/ikea, o såg "den" på ikea packade ner den i gulbagen fine inte mer med det.. (hade nämligen typ en sån i läggan i linkan oxå plus tt jag spanat in modellen på nätet). hemma skruvade vi upp den på plats. HMMM bekymmer vad fan hur i HELVETE får man in toarullen i den här, det går ju liksom inte att få isär så lätt som det ska. Går typ inte att rubba. Som vanligt ropas min pappa till hjälp. som skakar på huvvet o skrattar säger efter ett tag " jenny du måste ha köpt en handukshängare" Jag muttrar o surar att det minsann visst är en toarulle hållare. Ska minsann visa dem på nätet... Tjurar lite ett tag o skrattar samtidigt men kommer på att kvittot finns att kika på. Mkt riktigt där står Sagån-Handukshängare F*ck.......... ajjja ska rätta till det...(vet att det finns samm fast lite mindre jsut toarullehållare...)

* Har även hunnit med konsstycket att sätta in boxerkortet rätt ner i teven :-) Plopp sa det bara o in i teven stack det.

Jag farsan min hade sagt att vi hade sån där himla av modul el vad sjutton det nu hette o kunde bara sätta in kortet i teven utan att behöva ha en sån där stor mottagare.... AHHHHHA tänkte jag ivrig när jag skulle sätta på teven.. Satte kortet där på plats o som sagt så kändes det ut att gå lite för lätt o liksom bara föll rätt in i teven. Återigen ropades kära far dit o han skakade återigen på huvudet " jenny man msåte ju ha en av-modul först" stackrn fick skaka rätt på kortet o skruva ut det ur teven åt mig...

Kan säga som så attj ag vet eg inte hur mkt till hjälp jag o johan varit dessa dagar. Ibland känns det mer som stjälpande händer än hjälpande :-) Men vad fan vi förösker ju af :-)



3månader kvar..

idag är det 3 månader kvar till BF. Länge kändes det som..
Nåja nästa tid till BM är ons 10e. Märks att lillparveln vuxit för han (om det nu stämmer) har börjat göra precis som sin syster. De verkar trivas med att sparka o dona i mina revben ,aj aj aj...

Funderar allvarligt på om jag måste inhandla mig ett par supersexy stödstrumpor, har så ont i fötterna på kvällarna, men vad fan kul liksom gå omkring i tantastrupor mitt i sommaren he he. Nej jag hoppas det är för att man varit ifarten o stått upp typ hela dagarna nu de sista dagarna...

Vet ni vad som är helt sjukt. Känner mig redan sugen på en 3a. Men jag vet detta är ju innan numemr 2 tittat ut. Och då kommer man nog kännas sig lite trötter med tanke på att man inte kan sova på samma sätt som med första.. Men det ltar åt att det blir en trea nån gång i framtiden. Även gubben är sugen på det... (men nej nej jag behöver inga förmaningar om LUGNA OSS , det är absolut inte så vi ska  pippa till en ny kiddo på en gång, ha ha nej nej sen ska det bara övas i x antal år igen i sånt fall, övningsåren är bra skoj dem med ;-)

Har kanske glömt berätta att gröna faran är såld. Men nu ska ni ju inte tro att family franz är utan leksaker för det, nehepp absolutly not. J har köpt sig nån ny slags leksak . Vad f-n det heter vet jag inte riktigt Motard tror jag.. Ja den är iaf orange o svart.. o lillskruttan får sig minsann en rosa camoflage fyrhjuling..
- hmmmmm bara mamma kvar, vad ska jag få då??????!!!!

Kanske nya brön efter amning.(om så behövs, det får vi la se efteråt) Eller en shoppingresa med nån tjeja. Nått kul vill jag oxå ha... ähhh vad sjutton skojjar bara. Kanske man kan få en fin förlossningspresent iaf. Har minsann hört et är det nya. Att en del ladies får det av sina män efter förlossningen för att de varit så duktiga. Kanske man kan få en ipod/mp3 el nått.. Ja det är man värd efter att mest troligen fått uppleva känslan av att skita ut en soffgrupp för andra gången i sitt liv :-)

inget batteri..

Ja därav min tråkblogg för tillfället..Inget batteri i kameran o vart i alla lådor sladden är si det minns jag inte...

Får uppdatera er med lite pics när den kommer fram (torde bli snart)

såvrt att låta bli..

Verkar vara lätt att fastna i traderaträsket :-)

Just nu bjuder jag på ett fint tyg som jag vill ha till kappa/hissgardin i hallen samt en bärsjal till lillskorven, har n
en bra men den är från 5 månader...

RETRO TYG I ROSA TULPAN


(fast en brun) Bild från stellaris.se

...

Länge sen jag skrev I know..

Inte hänt mkt, mest varit i läggan o lagt golv känns det som. Inte hunnit ett skit annat. Men till veckan ska vi nog kunna flytta in! Nice!

Världens största tack till min mamma o pappa som på olika sätt hjälpt till med allt detta under dessa dagar!! Så mkt värt!! Ni är bäst!!


På fredag är det dags för dystrare toner, då är det begravning , johans morfars.Alltid tråkigt sånt där. Om än vackert på nått sätt oxå..
Helgen spenderas nog i stugan. Och på måndag är det dags för lillskruttan börja dagga igen. Ska bli kul o spännande hoppas hon kommer trivas!

Snart snart kan man börja socialisera sig igen, känns tyvärr som att MITT LIV, ja ni vet  MIN EGEN TID varit på paus på tok för länge nu. I need it badly now! Bara kila ner på stan själv en sväng, träffa nån kompis ta en fika elller luncha, en promenad. el vad fan bara ligga i sängen... Vad som JAG känner för...



DET BÅDAR GOTT...

Haft en riktigt trevlig grillafton med familjen strandberg. Känns som att det bådar gott inför fortsättningen sommaren, tiden på björx. Kanonfina vänner som man kan ha mkt skoj med :-) Kidzen hade oxå skoj. OM än det var trötta barn idag  o lite humörsvängningar ibland. Men iaf kul att se att de hade så skoj.

Är iaf på plats i lule igen, för att förhopppningsvis snart få ordning i läggan.
2 irriterande saker bara: Spisen som fanns där var trasig, jajjebull man fick öppna ugnsluckan med skruvmejsel. Men den hade iaf häll. Nåja vi fick en ny spis. Men gissa då kommer de med en spis med plattor. Ursäkta mig men tillvaerkar de ens såna mer???!! Fult! ja ja skit samma...
Samma skåpluckorna så äcklig färg, efter knopparna är det typ märken som ej går bort så de syns typ massa när man satt dit nya, men skitsamma inte min lägga kommer bli ok ändå...Kanske får lacka om dem ändå till hösten men nu orkar vi inte...

Just ja Johan sa åt mig i morse: Nu fan har den växt mkt magen de sista dagarna. S utbrast samma sak när vi kom ikväll. Och ja den har nog dragit på en del sista veckan..Hur ska detta sluta... Får ännu SD ganska omgående jag bär nått tyngre, inte onda direkt nu men ändå Sd men men snart time för bara slapp o glidar sommarliv...

Älsklingen kom ihåg helt fel slut på en rolig historia vi skulle berätta. "Är dörren låst" Fast det gjorde liksom det hela ännu mer skoj när man berättade hur det egentligen skulle vara: "Har du släkt i källaren?" Vågar itneskriva ut hela storyn men ni som är lite kluriga kan nog förstå vad den handlar om ändå...



ändrade planer som vanligt..

Blir ingen stuga i helgen, nej ska fixa o dona så det blir färdigt nån gång hemma istället. Har ju liksom inget eget hem ännu..
Blir att åka till ikea i eftermiddag. (tror jag säkert ska man aldrig säga..) Hade tänkt hyra envägssläp men det var ju svindyrt så nej då får la härka på och hyra fr hit till hit.. johan lär INTE gilla det he he...

Nu är iaf golv lagt i sovrummen o fönsterbrädor på plats. Kvar är golv i kök o hall samt nya golvlister o fondväggarna.
Kommer ju som sagt ändå vara härkigt men  bra mkt bättre.. Hoppas få det lite beboligare i helgen..

Imorrn är dett tydligen en dag som hette nått i stil med Nykterhetsdagen, Nästan så man blir sugen ta en skål bara för det :-) Känns lite surt inte få smutta på rosé i solen i sommar, men vad fasen får ju nått så mkt bättre ändå...
Herre min skapare läste att allas vår skandal "beauty" ni vet.. Den rätte för Ros..., ska ha barn. oh my god, stackars barn..

men men msåte klä mig o skriva en "liten" inköpslista nu...




såååå skönt!

Nu imorse har jag njutit som bara den!!
Jagh ar haft min första morgon helt själv sen gud vet när. O ja även om jag älskar min 2 tokskruttar mest av allt så är det ibland så skönt bara vara helt helt själv!!
Tindrizen var så lycklig hon har fått följa med mormor på dagis idag, och det ska ni veta tjatade hon om hela dan igår så det är kul för henne!

Idag blire mera fixande.
Imorrn bär det av mot stugan. Hade eg tänkt vara tills på söndag men klurar på om vi ska åka hemåt på lördag o ta ikea då. Så har man hela söndagen hemma att fixa. Ska fråga m faster kan vara med tindriz nån timme när vi ska på ikea. Ja när man ska handla så där mkt så är det rätt bra för både oss o tindra om hon får göra nått annat mys istället. Fast annars får hon såklart följa nemas problemas..

Nej nu skaj ag fortsätta mitt njutande men även börja ränna fram o tillbaka..
Hade lugnt njutit mer om allt varit klart, nu harm an tusen saker i skallen...

en sak som INTE var så bra var att jag igår kväll efter jag målat ett tag fick riktigt onda sammandragningar. Ville inte säga nått till gubbz men lirkade mig ur målandet så han fick måla klart. Men men när jag tog det lugnare så försvann oxå dem efter ett tag. Så idag är nya dag ,nya tag ska dock såkalrt lyssna på min kropp.. men psssst säg inte nått till min älskling då blir han så orolig. dessutom vill jag ju kunna hjälpa till så vi blir klara nån gång!!!  Orkar inte bo i kartonger mer!
dck otroligt skönt sova hos mor o far i natt!

Det tar sig...

Men förbannat sakta...
Ja ja ljuset i tunnel hägrar. Nu är alla deras skitmöbler ute! Thank god för det!

Tapeter till fondväggar är beställda. Blir fondvägg i tindriz rum samt vårt sovrum.
Tindra får den där tapten i rosa som jag förälskat mig i o som var tänkt sätta i trojs blivande rum i marinblått (men nu har ju han inget eget rum så då får det bli så här) Tindra blev mäkta glad när hon såg den. "rosa med stoooora stjänor"

På vår vägg blire en med vit bas sen blommor i lite grått o turkost, även guldinslag i den. Svårt förklara o jag har glömt vad den hette så kan inte länka till den...

Köket kommer nog vara bra apfult ändå men där får det bara bli ny bänkskiva o knoppar. Det får bli som det blir, blir nog bra.. En liten babian som jag kommer nog trivas där ändå ha ha...


hmmm har inte mätt måttet för golvlisterna. Men vad fan satt här o höftade lite då jag ju innan mätt längden resp bredden på rummet. Och fick det till att vi borde köpa kring 60-62m list, fan låter bra mkt kan det verkligen stämma ha ha...


I slutet på veckan blire nog stugan o därifrpn sen mot ikea innan hemfärd till luleå igen så då ska man handla allt som behövs.. oj oj mkt mkt..

...

Hemkommen från stugan.
Härligt väder i helgen! Nice!

Nyligen ätit middag hos mor o far, trevligt! TAck så mkt skönt slippa ifrån måleriverkstaden.

Har iaf fixat både i stugan o läggan ltiegranna så så smånigom ska la saker o ting bli klara. Nu ropas det efter mig så måste kila...

tjillevippen


nej vet ni vad...

Det får bli råttboet ändå..

Ja vi ska måla o fixa till litegrann.  Det värsta är dock badrummet som jag bara vill kräkas åt men som nog inte kan fixas till. Ni vet blåa våtrumsgolv o väggar. Mumma väggarna har även snäckor o dylikt på sig.. O gosh så fint! Men men i övrigt ska vi iaf måla om. Köket med sin härliga panel är la inte heller så roligt men vad fan nog blire bra :-) det får helt enkelt duga. Ska la iaf kunna förvandla från ett råttbo till en slumlägga ha ha.. Nej då det känns faktiskt bra. Det blir helt enkelt helt ok! Vi trivs j ubra här på björx..

Fick lite kalla fötter efter besiktning o iom att de sålde privat o det är svårt veta det eg marknadsvärdet. Samt att johan faktiskt bara har ett års kontrakt o man aldrig kan veta helt säkert för nästa år. visst vi skulle ju hyra ut men fick lite kalla vibbar av det oxå, spec iom det rätt höga priset vi fått betala för ett sånt radhus. Vi hde ju varit jätte noggranna men våra hyresgäster, hmm det vet man aldrig. Hade kunnat kännas mkt tungt hyrrt ut det  o sen komma hem o  fått se att mkt inte är i samma skick som innan..

Börjat måla men fått inse jag suger på det, så jag överlåter det till johan fakitkst. men ska fixa med lite annat nu..

så ciao ciao...

enformigt gnäll från min sida...

Ja jag måste nog be lite om ursäkt för hur jag bara gnäller, men jag är fakitskt ruskigt trött!
Är så less på allt jäkla fix fejjande , spyr snart bajs åt allt det där men men vad fan snart klart!
bråda dar i början av veckan med olika saker som måste göras men sen ska jag o då ska jag verkligen göra det, ta det lugna gatan ett tag.

Nu är iaf våra gejjor i stan,nu äre bara få ordning på kläder o dylikt som ska packas iorning i råttboet. Sjukt less!
Så snälla sommar o sol kom o gör mina dagar till lövli underbara värmande dagar utan massa slit o skit.

Idag har iaf varit en väldigt trevligt dag (trots all stress) Med kalas hos lille /store O som fyllt 4. Mkt mkt trevligt. Känns allt bra bli "grannar" . Även kul träffa vildethilde med familj, så skönt kunna hänga med folk lite mera nu när man känner för det, inte under 5dar då allt ska hinnas med...

Mamsen var iaf så söt. Hon kom o hämtade upp mig o tindriz på björx o hade då handlat med sig 3 påsar med mat o andra nödvändigheter till läggan så vi inte skulle behöva börja med det...
Även riktigt snälla av mina päron att köpa mig en cykel i förskottspresent, det gjorde mig jättejätteglad!!

Borde packa ihop saker nu, men som sagt gnäll gnäll , energin finns bara inte just nu...

som vanligt saker o ting tycks trassla upp sig rätt bra..

Ja det är som vanligt: A la family franz style, saker måste liksom få ta några extra snurror o vändor innan allt kan lösa sig!

Men hör o häpna nu verkar allt vara på G att bli riktigt riktigt bra igen. Vi ska köpa radhuset som vi först tänkte (om nu inget  oväntat sker  som är liksom really bad). Inflytt är kring 2a juli. Ska bli så skönt komma iordning i god tid innan bebben beräknas komma, förhoppningsvis få lite guests i sommar.
Lillan har fått daggaplats redan från 1a juni ,perfekt! Inte på 1a alternativet men som sagt  känner vi inte att vi kan vänta i tid otid på det utan det andra daggat är nog oxå bra.

Det som är mindre bra är sunkris lägenheten vi ska bo i fram tills dess. Herre min skapare hur har nån kunnat bo där.. bläää! Vi hade fått fixa till den om vi ville men då det bara är en trea o det liksom blir för lite på ett år ändå så kände vi bara nej orkar bara inte lägga mer energi på såna saker. Tror allt lägganmannen blev lite besviken när han hörde vi bara bor där fram tills vårt radhus är vårt o nte orkar fixa iordning alt, för ursäkta mig men vem f-n ska vilja bo där sen... Ni är mer än välkomna o hälsa på oss där oxå såklart ha ha.. Tack o lov att stugan blir vår tillflyktsort på helgerna!

Har önskat mig en cykel i förskotts presang av mor o far, vi får la om man får det, känner iaf det skulle vara nice med en velociped att frakta fram tungarslet på ibland. Kussen kunde nog hjälpa mig så jag kommer igång med lite träning här snart igen. Nice!! Jag ska iaf börja promma på kvällarna nu när vi får vårt eget place igen, skönt! S i will call u!

Har trängts på skrotmarknaden idag. Tindriz blev iaf nöjd hon fick sig 2nya filmer o 2 cdskovir samt ett par boxarhandskar. Till lilleman köpte vi en badbalja.

Men men host host vad jag o min gubbe tänkte ägna åt oss nu ska jag inte säga men mor o far är på vift o tindriz är fastklistrad vid sin nya film, so you guess ha ha ha

klart snart...

Snart är det klart, snart officiellt...

Det känns bra, hoppas ni oxå ska tycka det! Vi får väl se....

ska iaf brumma in mot staden snart för att gå på lite baby/barnsång....
Längtar ännu massor efter en hel hel sovardag, men snart snart kanskej ag kan få ha det.. Jag behöver det, verkligen alltså!

ödets ironi...

som vanligt liksom...

inget blir som amn tänkt sig..
4an finns inte kvar så det får bli en 3a i sånt fall, inte på markplan grrrrr.. Nåja det blir nog oxå bra OM än jag verklgien verklgien velat ha 4an, surar ännu lite över detta...

cykeltvätt...

Mina skatter är sååå söta nu. de står nämligen sida vid sida och tvättar sina "cyklar"
Jag skulle knäppa kort men tyvärr var batteriet slut :-(

Johan tvättar alltså sin båge o Tindriz står brevid o gnuggar lika frenetiskt på sin cykel.
Ganska söt syn faktiskt.


Har avstyrt ett boende/radhus  vi hade på G. Det var verkligen jättefint, men känns ändå vid eftertanke som att nja då avvaktar vi på det rätta huset isället o bor i en helt ok lägga istället som vi fixar iordning med lite tapeter o ev golv. verkar vara en helt ok 4a på markplan. Inte illa pinkat det heller.. Ja så får det nog bli.. fast får la avvakta o se det med.. Hoppas kunna avslöja ev ort inom kort he he....

tokigheter...

Det roligast att läsa är ändå dessa ord som står lite varstanns just nu:

"Enl en säker källa"


ha ha ha... ja ni fattar liksom: hur  kande  vara säkra när han inte ens har skrivit på nånstanns. Tokiga snubbar det finns..
Det roligste var ändå det jag läste nyss att han skulle varit klar för lule sen 1/11 -08. ursäkta mig, men vännen lilla hur tänkte du där???!!!  eller det var nog det du inte gjorde....

Fast visst jag tycker oxå om Silly S på sitt sätt, lite skoj läsa om alla rykten hit o dit...

Inget blev som planerat....

förvånad någon??

Känns mera som en regel än ett undantag när det kommer till Family Franz....

Jag blev glad när jag i eftermiddags såg att det var flyttgubbarna som ringde på min tele. Tänkte genast jaaaa nu hinner dem komma i em ändå. MEN jag hörde bra snabbt på killens röst att det var nått helt annat han ville.
Gissa vad som hänt??!!!:
Jo lastbilen hade pajjat o det var tydligen inte ett litet fel heller, utan nu stod den på verkstaden i väntan på att delen skulle komma (nått elektronikfel) Han kunde inte alls lova nått när de skulle komma nu.
Jag kände genast  FAN ,orkar inte mera svammel nu! Nåja jag började genast försöka göra det bästa av situationen. Gick ner till grannarna o frågade om de kunde ätnka sig lämna över nyckeln till flyttgubbarna när de kom. tack o lov så ställde de upp, skönt! Så det blev snabba ryck fixa det sista och boka tåg plus flyg...

Gubbz blev mäkta förvånad över mitt samtal när vi pratades vid. Han hade tagit in i övik för att stanna över natten. MEN jag hade på känn att även han skulle få myror i kroppen nu när jag får åka hem idag. Fick ett mess för drygt en timme sen: Jag sticker nu puss puss... Alltså är min älskad galning oxå på väg hem inatt...

Men som sagt nu är jag TRÖTT TRÖTT TRÖTT, känner mig så trött som ett litet barn ni vet när man liksom känner sig f-n gråtfärdig typ hela tiden..

Tindra belv iaf glad när jag sa att hon får komma i o kramas med mamma i natt om hon vaknar. Min ögonsten!

Ska iaf ringa flyttfirman imorrn o försöka deala ner priset lite, för ja vi har ju liksom planerat allt efter dessa tider o visst jag har full förståelse för själva flyttgubbarna. Jag tycker tom synd om dem. (Killen som ringde sa tom att inte ska du tycka synd om oss, det är ju er det blri sy6nd om, men vad f-n jag vet j uatt dem oxå vill komma hem. O eftersom jag längtar så hem, förstår jag såklart att de oxå vill hem) Däremot så tycker jag alltså att själva flyttfirman gått får lov att gå ner lite i pris  nu tack vare att deras tidschema inte alls håller. spec med tanke på det dyra pengarna det kostar.

Men men idag går iaf ändå dagens eloge till just flyttgubbar!
Shit vilket slitigt jobb de har, aj aj aj aj, deras ryggar o kroppar måste slitas snabbt med det jobbet!


men men  snart time gå till gaten...

puss på er alla

nu visste dem...

Fick precis ett samtal från flyttsnubbarna:
De kommer imorgon på morgonen, buuhuuu jag som vill pysa hem nu, nåja är la bli tidiigt imorrn, säkert en 7-8 så man kan ju pysa hem snabbt ändå :-) ska kika lite på tåg o flyg snart..

Även ett annat samtal ang lilltösen vår, där vårt hetaste första alternativ tyvärr tycks falla bort, buuhuu igen. Men jag hoppas o tror nog att andra alt oxå ska bli bra. Vi får se hur allt blir.. För att vänta, vänta o vänta  nej det känns iaf inte som ett bättre alt, vem vet kanske hon får vänta ändå tills nästa år då o det vore ju inte skoj.

Blev ingen prommis idag, regnet pissar ner här ute. Jag som skulle gå till affären o fixa mig nått att äta men  tänkte jag får la beställa hem pizza istället. Tack o lov kom mina räddande snälla grannar under upp o skulle säga hejdå. När jag berättade om läget så bjöd de ner mig på käk ikväll igen. Mkt snällt! Känner mig lätt labil idag ha ha.. Men f-n inte kul liksom bara gå runt i den här sktien bland allt nerpackat.. Hade det varit goväder ute fine, men nu regnar det ju oxå, nåja ska dra på mig täcket nu o sova ett tag till... O längta tills imoegon em...

kram kram


visste bättre??!

ha ha h a... ja det vet jag ju inte om man kan säga att jag tycker dem gjorde det...

Lät ungefär som att dem mest troligen skulle lasta ikväll, kanske vid 8-9 och lastar dem ikväll gör dem klart ikväll. men visste inte säkert än, han skulle ringa mig senare.. Kunde bli tors fm oxå..
Jag kunde iaf åka när jag väl släppt in dem o sånt..o ge dem nyckeln som de sätter i brevinkastet.. (annars ger jag la den till grannen som kanske kan låsa efter dem) men beror helt på liksom när de kommer...

jag som hade hoppats hinna med flyget 22.40 el så tidiga imorrn 8.35, men vi får se...

Har iaf bokat den där besiktningen nu. Blev på fredag.. lite tight med tid, Kanske tindras 4års kontroll måste flytta på sig. Har försökt  ringa o se om hon kan få tid på fm i stället, annars direkt  i början av nästa vecka.


Kan ni förstå jag går in i v25 nu, helt f*cking unbeliveble! Knappt hunnit med denna grav, pyret hakar liksom bara hakat på o funnitss där inne. Inte alls på samma sätt som i första.

Fast iofs beror det nog oxå på att det varit sååååå mkt hela jäkla tiden sen typ januari nu. Jag börjar faktiskt känna att det snart tar stopp. Inte fysikst, där ska jag inte klaga , latmasken jenny känenr jag mig som då! Men psykiskt, varit så jäkla mkt att fixa o dona med hela våren, saker att hålla reda på, snabba ryck, osäkra kort. Ja mkt helt enkelt under en ganska lång period. Att jag på nått sätt känner att nu nu måste det vara klart snart. Nu måste jag bara få ro i nått slags hem snart. Jag orkar liksom inte mer snart! Har varit jag som fått typ ta hand om o fixa med allt som ska göras, gubbz han fixar ju med sina saker som han måste, men kanske inte riktigt är så bra på att ta tag i allt som liksom kommer i kring o följer i vågorna av allt som sker. Ibland funderar jag på vilket kaos allt hade varit om jag inte hade haft min hjärna på höggvarv hela tiden. För så känns det faktiskt att man hela tiden måste föröska liksom hänga på i jämna kliv med allt som sker (helst steget före) för att få allt att gå  ihop. Och visst vi har fixat det galant och allt har gått jättebra, men som sagt känner jag att nu, nu börjar det baske mig ta stopp, nu är jag less på allt som ska fixas. Så jag hoppas att man snart får lite ro. Jag hoppas mkt på 1a veckan där i juli. efter den veckan ska jag inte fixa mkt mera då ska jag bara njuta njuta njuta...

(så där nu har jag haft mitt gnäll för ett tag... finns nog en del av er som tycker "hon ska f-n inte gnälla, hon jobbar ju inte ens... och nej det gör jag inte och det är även så att dessa månader har oxå inneburit mkt skoj för vår familj! men oerhört mkt som ska fixas på kort tid, tror det kan vara svårt förstå utan att liksom varit i den sitsen själva.. Och för den delen så "gnäller" jag ju inte för att få ert medlidande ha ha. Utan bara för att få ut mina känslor lite)

Så där nu ska jennybenny torka tårarna, kliva upp , packa det allra sista o så kanske gå ut o äta lunch senare, banksnubben verkar ju inte behaga ringa...
fresh air kommer göra susen :-)

ciao ciao

vad göra..

Lite fundersam hur jag ska styra upp morgonkvällen...

Så här ligger det till:
Johan drar tidigt på morgonen med sin ögonsten (bågen), ska stanna o sova efter vägen.
Och jag pratade nyss med flyttgubbarna, de trodde de skulle komma sent på ons em eller kvällen. O visste ej om de skulle hinna lasta klart då, ev. annars ev börja då och göra klart på torsdag morgon. Mitt dilemma då blir liksom vart lilla jag ska sova ons till tors...  men kanske får inhysa mig på soffan hos grannarna.. Helst skulle jag vilja hinna hem till på onsdag kväll, men ser lite mörkt ut nu... Saknar tindriz sjukt mkt plus att det är lite saker som jag måste fixa o dona med i norrland oxå... Vill eg oxå hinna med estholmo med C gumman, men vette kattsingen om det hinns, ev om jag pyser mot sthlm på ons kväll o bor nånstanns där så kan vi kila på stan på dan på torsdag innan hemfärd... Kan inget säga förrän imorrn när jag vet hur flyttisarna ligger till... Fast sthlms mys låter bra skoj så vi får se.. ska försöka kirra med det..

Vi får se skulle ringa flyttgubbarna imorrn på fm så visste dem bättre...

Har iaf kirrat med sista pappren för den här läggan nu, skönt! I princip packat färdigt, vet inte hur bra flyttisarna kommer tycka det är dock :-)   :-( kanske får skäll ... Skan sart ner o ta en sista bastu o sen blire soffan/sängen , johan gluttar fotboll o jag antagligen nätet/ möte med john blund...

En sak som löst sig rätt bra, har liksom strulat till sig lite... men det verkar återigen lösa upp sig rätt fint, så jag hoppas det ska fortsätta på den banan... Håller tummarna för det iaf.. (handlar inte om hockyen för er som trodde det)

Nu är make och maka åter tillsammans!

I går natt somnade Johans morfar in.
Den långa krutgubben med den dåliga hörseln. Han som levde sig så in i när han fick berätta om när han en gång i tiden åkte skidor eller om tex kalas han varit på. En oerhört ståtlig äldre man som nu somnat in...Nu får han åter vara med sin älskade hustru i ett "liv" utan krämpor och förtret.

Täknte på det igår. Man kan nog knappt föreställa sig den sorg som måste infinna sig när den man älskat och levt med i vissa fall 50år tom över det plötsligt inte finns mer. Den som man delat nästan alla livets dagar med. Den man format sina rutiner tillsammans med. Kan inte föreställa mig den sorgen och tomrummet som säkert infinner sig när den ena tvingas lämna jordelivet före den andra. Så visst nu är iaf mina tankar att dem åter är tillsammans och har det gott!

Vår lilla son kommer iaf få andra namn efter Johans morfar, det var redan planerat innan. Han kommer även heta samma som johan, min far och även min farfar hette.
Vår lilla klimp som förvörigt sparkar som en galning nuförtiden ska nog få namnet:
                                         Troj Carl Albin F......



helg i gosakernas tecken :-)

I går var'e bröllop. Herregud vad fina dem var o vad bra ordnat det var. Festen/middan efteråt var kalasbra. Hoppas dem oxå kände deras dag blev kanoners...

Nästan så man blir sugen själv :-)

Idag har vi varit o hälsat på "grannarna". Oj oj blev mkt gotta där med. Både smårgåstårta o tårta, mummsfillibabba. :-)
Kommer sakna att itne ha dem nära, men roligt få dem på besök sen iaf :-)

Har köpt min vagn nu. jättenöjd faktiskt!
Ikväll blire nog kanske bio om man inte blir för seg o vill somna. Har lagt madrasserna framför teven (då vi sålde sängramen idag) så det ser lite lockande ut det med...

Lite små lustigt läsa alla både roliga o dåliga kommentarer folk skriver om J's vara el inte vara  nästa år. Spekuleras hejvilt om SKEÅ el lule... En del saker blir man ju bara så irriterad på att läsa men  skrattar mest åt skiten, nåja vi får la se , vi får la se vart det bär av... Snart vet vi... snart vet ni.... snart blire lugn o ro igen :-) Jag längtar tills allt är kirrat o man får lite normal vardag igen. snart snart blire nog så...

Lite things som händer in my life:

* Bio ikväll
*Mån: packa, ringa banken för att kirra iordning lite grejjs, ringa boka tid med en annan snubbe, middag med grannarna under
*Tis: Skriva papper med mäklaren
*Ons: flyttlass ev
*Tors fm: flyttlass ev
* Slutet på veckan: Flyger hem till tindra, längtar!!
*Fre:  fyra års kontroll samt ev besiktning
* Sön : 4års kalas
* Nästa tis: Bm kontroll, sen fixa ny tid där jag ska fortsätta gå, mys!
* Under nästa vecka: tid på banken för att kirra lite grejjs
sen hoppas man att man kan få boende/provisioriskt boende ganska omgående

irriterande!

Typiskt!

Stressade som fan för att göra mig iordning, oj oj oj, bara kstade på mig make o kirrde håret.. Ropar till Johan, med en bra irriterad ton:
"Nu får du f-n se börja byta om, B ville åka härifrån kvart i" (vilket jag mkt stressat står o sliter i mitt hår o tror är om 5 min)
Johan muttrar till svar:
Nog hinner jag: det är ju över en timme kvar dit.

VAD FAN jag har aöötså tagit fel en timme på tiden, nåja tur iaf det var åt rätt håll.
Men fan lite surigt ändå när man stressat ögonen ur sig o så inser man att man kunnat göra allt i lugn o ro o ordentligt. Orkar inte dirket börja om heller så nej nu får'e vara så här. Är ju ändå inte jag som ska vara i fokus i kväll. Utan 2 helt andra lövli personer!

bröllop idag...

Åhhh vad skönt att go sommar vädret håller i sig! så kul för brudparet o oss andra oxå!!!
Ska verkligen bli dundermys gå på bröllop men mina tårar kommer spruta var sååå säker!

får la hoppas klänningen ännu passar he he.. men jag tror så..

nej ska brumma iväg på maxi o kirra lite nödvändigheter nu..

trevlig helg på er allihopen nu :-)


Förresten linkan folk: Om nån är sugen att köpa nått av dessa hojjta till:

* brio sitty svart/rosa (pris på blocket 450kr)
* rosa 12" tums cykel med stödhjul o liten cykelkorg. nypris 995 (pris 500)
* Hopen sängram + 2 sängbord i ek : 1200kr
* Malm byrå 4 lådor i ek : 500kr

självklart kan det redan braiga priset filas på en del för vännerna :-)