så kan det gå ...

Lite things som hänt under vår sk tillfixninga av råttboet:

: Älskling har lyckats med konstycket att föröska hänga upp en hatthylla upp o ner. Det såg för sjukt ut när han stod där o liksom krokarna hängde överst men upp o ner... att han inte förstod bättre :-)

* själv har jag lyckats med kosntstycket att skruva upp en handukshängare där toarullehållaren skulle hänga. Japp jag visste vilken sort jag ville ha sagån/ikea, o såg "den" på ikea packade ner den i gulbagen fine inte mer med det.. (hade nämligen typ en sån i läggan i linkan oxå plus tt jag spanat in modellen på nätet). hemma skruvade vi upp den på plats. HMMM bekymmer vad fan hur i HELVETE får man in toarullen i den här, det går ju liksom inte att få isär så lätt som det ska. Går typ inte att rubba. Som vanligt ropas min pappa till hjälp. som skakar på huvvet o skrattar säger efter ett tag " jenny du måste ha köpt en handukshängare" Jag muttrar o surar att det minsann visst är en toarulle hållare. Ska minsann visa dem på nätet... Tjurar lite ett tag o skrattar samtidigt men kommer på att kvittot finns att kika på. Mkt riktigt där står Sagån-Handukshängare F*ck.......... ajjja ska rätta till det...(vet att det finns samm fast lite mindre jsut toarullehållare...)

* Har även hunnit med konsstycket att sätta in boxerkortet rätt ner i teven :-) Plopp sa det bara o in i teven stack det.

Jag farsan min hade sagt att vi hade sån där himla av modul el vad sjutton det nu hette o kunde bara sätta in kortet i teven utan att behöva ha en sån där stor mottagare.... AHHHHHA tänkte jag ivrig när jag skulle sätta på teven.. Satte kortet där på plats o som sagt så kändes det ut att gå lite för lätt o liksom bara föll rätt in i teven. Återigen ropades kära far dit o han skakade återigen på huvudet " jenny man msåte ju ha en av-modul först" stackrn fick skaka rätt på kortet o skruva ut det ur teven åt mig...

Kan säga som så attj ag vet eg inte hur mkt till hjälp jag o johan varit dessa dagar. Ibland känns det mer som stjälpande händer än hjälpande :-) Men vad fan vi förösker ju af :-)



Kommentarer
Postat av: Cammi

Ni är då för söta ni två!! :-)

2009-05-28 @ 18:12:31
Postat av: Cicci

Hihi, håller med föregående skribent, ni är ju för söta :) Hoppas ni har det bra. Jag tänkte på er igår.

Vi är på västkusten och har det gott. Vi hörs snart igen. Stor kram

2009-05-30 @ 18:39:28
Postat av: Anonym

he he... söta vet jag inte om ordet min far skulle

anväda är :-)



Åhh vad nice med västksuten!! Som sagt bör ni ta er upp mot norr snart :-)



kram på er

2009-05-31 @ 17:56:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback