lite läskigt..

Den vägen brukar vi/ jag oxå gå hem från rajtntajtan... Tur man är rätt lat så man ofta tar taxi,, (eller lat, det hanslar oftast om det jädrans ftterna som är ömma av skorna..) Lite läskigt:

http://www.corren.se/archive/2008/8/31/jvaf4gf3t8uf267.xml

(även där jag var med om en lite småläbbig sak...) Så nej själv den vägen tänker jag inte gå.. däremot cykla kanske :-)

Finns så himla många idioter i vårt land verkar det som... blir så less på alla jäkla puckon...

huvudet bankar lite idag...

idag bankar huvudet lite.. för fiiiifan det blev rejält blött igår...
Det var iaf en jättetrevlig eftermiddag kväll med lekar o dylikt.. sen lite mat o dryck... Tindra hade nog jättejätte skoj att se på alla tokiga lekar vi lekte o busa med alla barnen. För oj i år är det många kidz. Alla nya verkar jättetrevliga!
Hmmm böt kläder hos norskan så nu måste man förbi där nån dag o hämta min mysklänning o kofta..

Tyvärr avrundades den jättetrevliga kvällen, inte lika bra, jennybenny var lite väl rund under fötterna o ja det blev lite kaotiskt.. men det har rett ut sig bra ändå.. O snart ska family franz åka på cirkus. Tror eg det är en skit cirkus men gumman gillar nog den ändå!
Attans jag glömde min väska i bullen (taxin) tror jag.. så nu är jag minus lite nödvändigheter ,men man får la fixa nytt...
Fick även igår veta en annan tråkig sak. Kan inte helt säga som man brukar" att jag hoppas de löser sig" För på nått sätt känns det kanske dom att det bästa vore att det inte gjorde det. Men då vore ju det tråkiga att den personen försvinner sååå långt bort så jag inte kan träffa denna  mer.. o jag tycker om den personen massa. Men personen förtjänar att ha det bra o må bra o gör denna inte det i detta, kanske det är dags att traska vidare..Så jag hoppas lösningne blir optimal för de inblandade personerna!

Nej ni dags bli människa igen, o ta sig en dusch kram

..

Jag o gumman fuskar.. vi kör lördag idag:
Ja alltså vi kör lördagsgodiset idag =) Jag längtar dock lte till min älskade lillskrutta slår igen sina blå så jag bara kan slappa järnet.. :-) Ska nog snart ta mig ett långt skönhetsbad, välbehövligt efter alla monster omläggningar jag haft idag...

Åhh jag har ju glömt berätta ,att det känns så underbart skönt, prima ballerina. det enda jag blir, är lite putt på mig själv att jag envisades med det där så länge.. hade jag bara liksom droppat det helt på en gång när jag väl tänkte så hade det ju kännts så här finemang för länge sen.. För vet ni, NU Nu känns det helt lööövli, liksom en befriande känsla, Ja nu är jag tillbaka, o ja det känns bra på alla sätt o vis... Underbart skönt bara!! Men men man ska la ha såna där tankeperioder nångång. Nu har då jag gjort bort min för lång framtid helst för alltid, det vill jag lova!! Det tråkiga är ju bara att en sak verkar ha strykit med i mitt snurr, men jag hoppas det går att reparera, vore väldigt tråkigt annars!
Summasummarum: I'm back! =) =) (fast jag har ju direkt aldrig varit borta, bara lite inne i mig själv ibland, vilket inte hör till vanligheterna ha ha ha)

Nu har gubben snart match igen.. kul men liiiite fusk att några fick vila , hade ju gärna haft hemma min skrutt ikväll jag med, fast även kul höra hur det gått på matchen sen..
ang imorgon så blir jag så konfunderad över upplägget, vi får helt enkelt se vad som sker, men nog blir det party alltid, herregud amerikanskan åker ju för fanken snart hem... lite weird hur man ska klä sig oxå, får la försöka ta nått casual först o kanske piffa upp det senare på kvällen. För vi ska ju ses redan på em  o ha massa lekar o sen middag efter det..

Idag fick jag 2 olika kommentarer ang min norrländska eller icke norrländska dialekt..

Den första kom från min chef:
Hon frågade hur jag hade det idag:
Jag svarade snabbt: JORÅ... (viket för mig liksom självklart är: helt ok, bra...)
Hon såg på mig lite fundersamt o trodde att jag med det menade att  jag inte ha det bra.. men skrattade o sa att det nog bara var min norrländska dialekt som gjorde det.. jag tyckte ju jag sa det snabbt, men hon härmade mig o sa: jooorrrå =)

Det andra var en patien som sa: sa du inte att du var från norrland, haa det tror jag inte på du pratar inte som de jag känner
(tänkte lite inom mig, lilla vän, norrland är rätt stort o det finns ganska många dialekter, jag är nog rätt bra på att visa min breda dialekt , svårt förklä den ha ha) men för hans skull drog jag fram min repertoar o sa: Varrsss., börs o lite sånt, gubben skrattade så han höll på att storkna...(tänkte återigen för mig själv, herregud gubbe lilla hör hur förjäklig er dialekt låter..)
Ja jag kommer nog aldrig komma över det, men jag förvånas ännu på stan ibland över denna dialekt, vissa pratar för jäkligt.. o det e la för träligt att höra :-) :-)

men men time to go... see u...

tjolahopp tjofräs..

Ytterligare en vecka som typ sprungit förbi.. dcet märks verkligen att "vardagen" mera har startat, för jag tycker inte en vecka hinner mer än börja förrän den är slut...

Har nyss duschat efter att ha varit nere på gymmet en sväng, men fan har så hiskeligt ont i en arm, hmm vet inte om jag bara legat konstigt eller var det kommer ifrån..rackarns attiraljer.. ja ja  det går nog över..

Känner mig nöjd idag hittade jag ett sånt här plagg som jag älskar ni vet ett sånt här som både kan vara vardagsfint o men även partyfint.. I min garderob finns för många "en-två gångs plagg.." (eller ja det används la fler ggr än så) jag älskar när man hittar nått som man bara känner åhh vad mys..

Imorrn står jobb jobb jobb på schemat, J har ännu en av dessa sk hemmamatcher som är typ 10mil härifrån, så jag o gummz har la lite fredagsmys när jag slutat o hämtat henne från dagga..
På lördag tänkte jag hinna med lite träning på morgonen innan det är dags för lite jippo med alla familjerna.. H,, i år blev jag lite konfunderad hur vi ska göra.. men blir nog mest troligen barnvakt antigen från middagstid eller när hela happaraiset är färdigt vid typ halvtio, får helt enkelt avvakta o se.... just ja kanske måste köpa lite vin oxå, ja jag får se på den fronten med....Har iaf pratat med vår guldklimp till barnvakt, sagt det förr men såååå glad hon finns, det hoppas jag hon vet oxå!

J envisas med att ligga o sträckse 24, så typ inget annat har setts på teven på länge nu.. funderar å om jag ska glida ner o hyra mig en film imorrn, kan ju vara mysigt att bara ligga o kika film..Känner på mig att morgondagen på jobbet nog kommer vara tung tung, ja jag har en sån känsla bara.. men men vi får se..

time to kila vidare.. see u

..

Som vanligt helt sjuk dag på jobbet igår... oh my god .. men men trevligt ändå!
 igår var det  sköterske möte , o det blev inget tjafs men man hörde den irriterande tonen.. Ja det är det jag säger det ska fanimej inte var för måånga tanter p åett o samma ställe.. jag hatar verkligen sånt där små tjafs.. ni vet ibland kan det låta värre än i sandlådan.. ja jag är ju inte direkt den som tycker om konflikter.. fast det var ju liksom ingen konfklit men man hörde liksom att det var missnöje o skit från olika håll....tanter tanter...

J kom iaf med i landslaget igår kul kul! Fast vet inte hur det blr med det där inte säkert han får åka, el blir att han åker, är ju "bara" en landskamp o nu kan de ju faktiskt vinna hela cupen.. men jag tycker hela tjafset är förbannat löjligt, de borde ju liksom på nått sätt kunna sträva åt samma håll, annars är det ju förbaskat svårt för de inblandade veta hur det ska bete sig..svammel =) Ja ja , för mig spelar det ingen roll, kan la tycka det vore lite kul se honom hemma den helgen  , helst vinna hela skiten.. men samtidgt grymt skoj få "se" han i landslagströjan..  men man får helt enkelt vänta o se..

Igår var jagi af så trött så jag sov när han ringde efter matchen, sov när han kom o sov n'r han åkte imorse, kul tjej liksom =) ha ha... men nu är jag pigg o alert stan er på sta el nja får nog bli ikano o kika lite smått o gott..

kram o pussen

roligaste idag...

Väntade o väntade på min patient...
Helt säkert att det var en tjej, för hmm jag har då aldrig hört det tilltals namnet på en man : Namnet var i stil med  Anna, Hanna eller Maria.. Ni fattar sol kalrt flick namn...

Jag såg att personen registrerat sig för länge sen, långt innan avtalad tid, men jag låg bra till i planering o hade hunnit klämma in denna pat mellan nån annan... Men i väntrummet sitter bara män eller äldre tanter denna person skulle inte vara så gammal.. hmm tänkte ja oki kanske bara registrerat sig o gått nån annanstans ett tag.. Men när tiden är inne, finner jag återigen ingen ung kvinna i väntrummet, utan samma syn. What the f*ck tänker jag, frågar åter kvinnan i receptionen om hon sett min pat, hon ser bara samma som jag att pat registrerat sig men kan inte komma på vem det är...
Efter ett tag kommer hon in o skrattar högt , det nästan bubblar ur henne när hon stängt dörren.. Hin hade nämligen sett en förrvirrad ung man gå fram o tillbaka mellan de olika väntrummen. Hon frågade. Ursäkta väntar du på någon:
 -MMM jag hade tid klockan 16, skulle träffa en sköterska...
-Okej vad är ditt namn:
-Anna, hanna eller maria... ni vet kom till svar...
Min uppenbara kvinnopatient var en man =) =) =)
Antagligen därför han försökt titta så på mig i väntrummet när jag gått förbi där några ghånger.. ha ha ha... så det kan bli.. men men han är hjälpt nu o inför nästa bokning har jag tydlgit skrivit till den sköterska som har patienten att vederbörande är en man så stackarn inte behöver vänta så länge igen...

(ja jag vet man kan se på en siffra i personnummret vilket kön människan är, tro mig deth arj ag fått göra mer än en gång, Men i detta fall varj ag ju bombens säker att en kvinna skulle stå framför mig..)

förkylningen kommer smygandes..

Fan alltså känns som att förkylning är på intåg, inte vad jag vill!!
Gummna har varit hostig likaså gubben.. gahha baciller väck puts bort från min kropp...

Är iaf inte det minsta trött nu.. elller jo eg sjukt trött, första dan på jobbet.. pust pust.. men nyss druckit kaffe nere på stan. tog en liten latte men vad fan var större än störst ändå..så nu kommer man inte kunna sova.. På väg hem kom jag på vad sjutton kanske A vill följa på en kvällsprommis då hon bor så nära, men  ha ha lite sent hon hade redan vaggats in i kvällslunken, vilket jag ju oxå hade om jag inte druckit det där fördämdans kaffet, o själv så här mörkt si det vågar jag inte .. o nu är den dessutom så sent så messa nån annan o fråga det kan jag inte heller då tror de ju jag tappat förståndet alldels..ha ha Visserligen skulle det bli en power walk, om jag gick själv eftersom jag ju skulle gå så fort av rädsla för flåsande man i nacken ha ha... (blitt ännu lite mera skraj sen den där lite halvotäcka upplevelsen en kväll på väg hem från rajtan tajtan..)ja ja bara jag slappnar av kommer jag nog däcka ändå här i soffan, för innan min kaffetår började värka var jag så trött så ögonen bara ville falla ihop.. :-)

får la räkna får eller nått..

bilder..

sötaste tjejen på väg till tvättstugan med mamma:
Man kan ju inte sluta leka bara för att man ska till tvättstugan...



KOLMÅRDEN:

Mys med familjen S:
Ja vad sjutton kanskke är lite lika varann ändå.. men inte så lika som Helena tyckte:
Lilla S är då dundrans söt!!!:

Bästa av allt enligt barnen: få klappa själva:


Jag sa bara LIGG:



Den lilla krabat verkade vilja följa med oss hem, hjälllp :

En person sa till mig: vet du jag är no mera rädd för att möta en varg än en björn tror jag:
Mitt svar blev genast: ja vad fan jag är nog lika rädd för båda:
Skulle liksom inte vilja möta nån av dem i skogen o skulle de komma en björn så tror jag inte att jag hade tänkt "hah hade det varit en varg hade jag nog fan blitt ännu mer rädd =) =)

Gumman helt uppslukad under Elefant uppvisningen:




En liten bild från myskvällen sen:

Spelar ingen som helst roll på viken plats grabbarna kommer, för mig är tjejerna ändå alltid GULD


that's it for now...


 

blandad kompott..

helgen har innehållit lite av varje... från kolmården, till lite vin o tjejsnack... till lite åt det förkylda hållet med slapp..Lördagen var iaf en väldigt trevlig dag och kväll!
Idag har man börjat jobba igen, gick bra men slut i huvudet nu efter att ha suttit i telen hela em, men skoj ändå...
ska snart hopp in i duschen o så ner på stan ta en fika. Ska väl erkänna att jag helst tagit en dusch o krypit upp i soffan men kan inte ställa in igen, denna date har skjuits fram i all oändlighet av diverse olika saker.. så nu är'e dags. Ska nog iaf gå ner o hem, då jag inte orkar masa mig till gymmet idag.. (typiskt för imorrn kan jag inte heller men men strunt samma)


...

Är helt färdig idag... sååå sjukt trött... vet inte om det var träningen som tog knäcken på mig, var på step/styrka idago i slutet på styrkan, kände jag mig alldeles snurrig i planeten... men men fan så skönt ändå!
 Men har varit så seg efter det. Har iaf kirrat liten dop presang idag o självfallet nått litet til lstorasyster med.. Ska droppa av det imorrn, får hoppas det blir bra!

Gumman bara växer o växer, helt sjukt när man testar kläder från i våras som kansk var typ stora då, shit pommfrites, nästan för små nu... sjuka tider... Hon har fått sig ett svart brett diadem idag o nu har hon lärt dig ha på sig dem som man ska, herregud ser ut som en stor tjej nu... vart tar min bebis vägen??!! =)

Igår kväll var det allt mys, måste göras om inom kort kanske utan en tokspeedad pruttande lilldam =) Var trevligt träffa tjejorna o prata strunt o äta lite...saknar dem men inte det som förde oss samman.. nej ni det där tugget var inte riktigt min grej.. :-)

Imorrn bär det av till kolmården, ska bli dundrans mys...Fan C& F att jag inte täbkte på det innan, C du hade nog älskat vara här på lördag då har kingen winnerböck sin avslutande spelning här i linkan... hmm rackarns.. är som sugen glida ner.. ja vi får se... annars får man la tjuvlyssna lite iaf.. :-)

Blir Ledsen!

Ja jag blir ledsen o fäller nästan en tår när jag tänker på vänner och anhöriga tll de omkomna i olyckan som skedde uppe i mina hemtrakter eller mera J's hemtrakter med 2 omkomna o 2 allvarligt skadade.
Håren bara reste sig på mina armarna närj ag hörde att det var en persons lillebrors närmsta vänner som dött, sååå hemskt. Det går itne ens att föreställa sig hur nån bara kan ryckas så där ifrån en..

Så idag vill jag ge enstor kram till alla som på nått sätt personligen berörs av den tragiska olyckan!
Men även skänka en stor kram till alla vänner o familj . Ni är bäst ta hand om er o vara rädda om er!! Love u all!!!

torsdag..

Ja det var visst denna veckodags namn... oj oj tiden springer på nu fort fort, fast i andra lägen går dagarna så sakteliga....

Idag har gumman fått så fina jenas med posten, ja tröjorna med, men brallisarna var klara favoriter. Jeans i harem stil med cerisa muddar.. Jättefina på. Kruxet var la att gumman vill dra upp dem typ till brösten o då ser det inte så fint ut.. men men när hon lekt en stund hasar de ner sig som de ska o hon låter de vara så..

Fått några trevliga värmande mess, alltid trevligt höra av folk man inte hört av på ett tag. o höra att allt är bra. Men ett av messen fick nog min åldersnoja att gå i taket, där stod nämligen typ:" Vi hörs av då, fortsätt vara lika snygg som alltid, kram kram"

Hjälp!! Vet människan inte att mitt bäst före datum börjar närma sig med stormsteg, att jag liksom inte kan göra så mkt mer åt förfallet som är på väg, ja vad fan människan vet ju jag fyller 28 år i år, borde la veta bättre än att sätta sån där press... ha ha ha....fast man tackar ändå!  =) nejj fan alltså skämt o sido.. men för guds skull ,snälla please nu räcker det, stanna tiden!!!! nu vill jag inte bli äldre.. nej jag vill inte ha nått 30års kalas, vad finns att fira...Att det bara är 10år tills man fyller 40, nej ni hör ju det blir bara värre o värre... Men kära vänner jag kommer länge fortsätta leva på mitt ordspråk:
Man blir inte äldre än man gör sig...
Det lustiga är att man nu har både yngre o äldre vänner o de vänner som är 30 o över 30, nej det känns inte så gamla de heller, så nog vette jag oxå klarar av passera den gränsen, men gudarrs skymmning, folk tror ju ofta jag är yngre än vad jag är, man är ju inte såå stor på jorden.. Så så länge jag kan leva på det så är jag nöjd.. =)

Kanske iaf borde rota fram den där toningen som jag slängt in i badrums lådan o aldrig orkat sätta in i håret, samt gå till frissan nästan vecka, ja det kanske jag borde.. ja ja jag har ju aif börjat träna igen, för att liksom på nått sätt slowa ner det som sker med kroppen =) =)

ha ha.. ja ja ni vet mest ironi... men ändå, stanna tiden!!!

roligt!

Denna historia fann jag i Errans blogg, var bara tvungen låna den:

Tre kvinnor samlas: En nyförlovad, en ny-gift och den tredje gift sedan 10 år,

bestämmer att de ska tekniskt pröva hur man bäst kan förföra en man. De bestämmer att, samma

kväll ska de ta på sig en body i svart läder, höga klackskor och så ska de ha

välmålade ögon som är förföriska och i den utstyrseln ta emot gubben när han

kommer hem...

Dagen efter samlas de igen för att höra hur det har gått...

Den ny förlovade tjejen:

Så fort han öppnade dörren och såg mig i läderbodyn o högklackat skrek han som en vilde

och vi älskade fyra gånger på raken, direkt på golvet...

Den ny gifta tjejen:

Jag tog på mig bodyn, de högklackade skorna och sminkade mig sexigt, men det kändes

lite pinsamt att stå där nästan naken, så jag tog på mig en pälskappa som jag hämtade i garderoben.

När han kom hem, öppnade jag pälskappan så han kunde se vad jag hade under.

Han blev tokig och skrek av lycka, han kysste mig överallt, vi gick till

sovrummet och älskade två gånger på raken.

Tjejen som varit gift i 10 år:

Ja du (med en besviken ton), jag tog också på mig läderbodyn och skorna.

Jag sminkade mig mer än vanligt och kände mig snygg. När gubben kom hem, slängde han sig på

soffan, tog tv-kontrollern i handen och sa:

- Hörru Batman, vad blir det för mat idag?? 





..

Hade tänkt träna idag, men vet ni jag tror jag struntar i det, har ändå tränat mån-ons, kroppen behöver nog lite vila nu. Tränar på fre istället o ev lite pump på söndag..Hoppas vädret inte är kasst då, så vi kan ta vår inplannade prommis då, annars får vi väl nöja oss med en fika ha ha...

Nej idag ska jag nog bara ta det chill, ville igår hyra Ps I love U, men den hade inte kommit in ännu (hade eg release igår)  men jag hyrde nån annan istället, kanske lägger mig i sängen o kikar lite movie.. J har hemma match idag o imorrn. Men som vanligt på försäsongsmatcherna så är hemmamatcherna typ borta. Båda matcherna  spelas ca 10mil bort men på olika ställen, så nej det är ju inte tal om att åka o titta... Har hittat på annat mys idag...
På fre är ju matchen i katrineholm hmmm nej too far.. fast lite sugen blev man å vingåker o så.. men nej Hoppas vädret är ok på lördag så vi kan åka på kolmården, har pratat med en annan familia om att åka tillsammans, hoppas de följer med!! Vi lär nog åka vilket som, för de är såååå mys där, så hoppas det inte regnar!

Pust pust måndagen kommer skrämmande när he he... Men igår hade min chef lämnat mobilsvar o sa att de där dagarna i oktober som jag vill ha ledigt nog skulle gå att lösa perfekt!! Dessutom min fp dag som jag önskar en daag i december för att kunna åka hem var oxå grön. Nice nice. Vi har redan bokat flyg hem till jul. Blir ingen lång visist. Lite synd gubbz har träning på lördagen innan jul för då hinner vi inte med nått flyg den dagen utan får åka på söndan istället... Ja jal ika bra det, annars hade man kanske lockats ut i utelivet. Nu blir julen definitivt bara mys mys mys!!!

men men nog svammlat för denna time..

tröttmössa...

Ja det är ett ord som används ibland o just nu känner jag mig själv som själva defintionen på en tröttmössa: Herre min skapare vad seg jag är. På nått sätt har jag varit nöjd över att vädret inte varit tipp topp så att jag kunnat bara slappa o ta det lugnt. Jag antarj ag är inne i en sån här "jenny tar igen sig" period. Det behövs sannerligen mellan varven med tanke på att jag annars är ordentligt duktig på att flänga runt till höger o vänster.. Ångesten över att snart börja jobba börjar så sakteliga smyga sig framåt.. Fast nja tycker mest det ska bli skoj, blir säkert piggare då.. Ja ni vet hur det är, när man får röven full så kommer liksom energin oxå =)

men men ska nsart sticka iväg o träna see u

ciao ciao..

Har börjat träna igen, gudars vad skönt men himlarns vad svettigt. Igår trodde jag att  jag skulle flyta bort där inne på passet =) Och idag kände jag mig nästan som en tecknad seriefigur ett tag.. Det var nämligen en sån här gymgorilla som var i typ samma maskin som jag, de sitter ihop fast man är på varsin sida. Han gjorde som de brukar ha en tendens att göra. Han tog typ så tungt med vikter det bara gick o när han skulle dra sista daget så släppte han bara allt TJOFFF så hela grejjen vi satt på skakade, tror nästan min lilla rumpestumpa lyfte lite från sitsen =)  därav vibbar från teckande serier, ni vet när nån släpper nått med ett duns, så flyger den i andra änden upp i luften som ett skott =)

Jag har lite svårt förstå mig på såna här gymgorillor. om du inte vet vad jag menar med detta så är dessa olika kännetecken:

* De pustar och stånkar ofta väldigt högt

* Lastar på vikter för kung och fosterland, sen är det många av dem som inte ens orkar göra rörelserna fullt ut eller på rätt sätt. Efter sitt set med reps så bara släpper de allt med ett rejält duns så nästan hela golvet i gymmet skakar

* Under hela deras vistelse på gymmet är speglarna av väldigt stor betydelse, är oklart o mde spanar in sig själva eller brudarna, men oftast sig själva liksom först , för att liksom se om nån spanar in dem..

* De bär gärna, ni vet plasttofflor... ett par mysbyxor och ett linne med liksom på nått sätt väldigt stora hål för armarna..

* Om ni undrar var de finns så behöver ni inte kika i rummet med cyklar o löpband etc, för nej värma upp det är för dessa herrar överskattat...

* de tar ofta med sig sin lilla väska el munkjacka ner i gymmet.. (en del byter typ inte ens om, har tom sett de som kör i sina jeans.. fresch..)

ja ja... om ni inte visste vilka jag menade så lär ni nog se dessa herrar nu eller iaf, höra dem... ha ha ha.... Abslut ignet ont om dessa, men nja inte min stil alls, vältränat yes!! Lite biffigt yes! Men nej typ arnold som man får undra om han kanprar ryssfemmor nej tack =)


Dagens roliga...

Som jag nämnt i tidigare inlägg så spillde min darling ut en öl över datorn så den slutade fungera, tack o lov har vi försäkring. så vi brummade till affären idag o skulle lämna in den. ::

Jag harklade mig lite o sa:"vår dotter har råka spilla nått på datorn"  (skylla på stackars oskyldiga tindra så där ha ha)
Expiditen, tog med den o kikade, sen hmm verkade den faktiskt funka, hade nog torkat ihop. Han stod o visade oss att den fungerade. När Tindra plötsligt ser vad vi gör och kommer i full fart fram. Ställer sig med armarna i sidan , tittar rätt på expridieten och säger:
"Vet du, min pappa spillde ut en hel öl på datorn" =) =) =)

Varken jag eller johan kunde hålla oss för skratt, var liksom sååå busted.. Tur som var , så var försäljaren en rolig prick o skrattade han med, han insåg nog vi tyckte situationen var smått generande.. o sa bara:
"Ja så länge man har försäkring gör det inget hur mkt öl man än spiller på son dator"

Hon är för go... men oj oj oj kan tänka mig vi kommer få uppleva många fler såna här stunder.. =)

..

Ville bara meddela jag har trasig dator...hmm J spillde visst ut en hel, väldigt skumande drycke över den.. så nu är den kapott..menm en snart är jag back on track...
Lördags vari af en helmysig dag var o badade i örebro o sen äventyrlandet drä, jättemys.. men men måste kila

Lite bilder..

Så där nu är gumman i stort sett klart.. ska hitta på nått busigt sätta upp därikring skrivbordet oxå men ananrs är det  färdigt..: Gumman är iaf nöjd o det är huvudsaken =)




Lite bilder på övriga läggan kan jag la oxå bjuda på:














ja ja lite bilder inte av bästa kvalla kanske men men ... lite har ni fått se  nu :-)

så här ser det ut hos oss...

OS HEMMA HOS FAMILY FRANZ:

Nej ni man behöver inte åka ända till Peking för att få glimtar av osgrenarna. o uppleva nervositeten.. Räcker bra med att hälsa på oss oss:

Vår morgon började med frukost framför teven, hugaligen, satte nog min kära choklad i halsen både en och två gånger. Var nämligen handbollsdamerna som lirade. I slutet stod jag upp o skrek, (när tyskland anföll såklart) inga inga mål. Gumman tittade på mig o sa: "gör så här i stället" Så formade hon sina händer som en mikrofon o skrek samma som mamma: INGA MÅL INGA MÅL... sen när det bara var ca 2minter kvar, då satt jag inte ner mer utan, stod o hoppade upp o ner, slog på mina lår o ropade massor:Tindra skrattade massor o kallade mig tokmamma.... =) O efter matchen var slut, när sverige vann, ja då var bödiga jag igång igen.. oj oj att se deras glädje  när de vann mot tyskland, helt makalöst, tårarna rann o gumman såg än en gång förvånat på sin mor =)

Sen var det tindras tur "LEKA OS" som hon kallar det. först var det dags,för simhopp, sen blev det gymnastik o så lite vinnargester för att sen avsluta med lite musik:

Simhopp:


Djup koncentration innan hopp:

Sen hopp bar det av.

Roligt var det:

Landningen var inte alltid den bästa men roligt var det ett leende kanske kan rädda poängen:

Sen gymnastik med kullerbyttor:

O så lite vinnargester för så klart vann hon:

Efter det fick vi lite paus musik:



men men nu kom posten o äntlgien har gummans gardiner kommit: perfekt

..

Trodde där ett tag att jag verligen skulle kunna hålla från att åka o kika idag...men nej då.. klart det blir att brumma o kika.. hopppas hoppas lillskruttan behagar sitta still i pray to god =)

fyyyy fabian vilket kli man får i fingrarna av ALLLLLLLLLAAAAAAA finak läder som finns nu... men men kli kli kli får de nog göra ett tag till.... Måste snart köpa överdragsbyxor till gumman, inte hittat några braiga ännu, skulle vilja ha rosa eller grå.. men nope inte hittat.. får göra ett nytt försök snart...

men men time att ta en liten dusch..
see u

Hoppas det stämmer...

Blev så glad när jag läste löpsedeln idag:

Sommarvärmen på väg tillbaka!

jiiihhaaa hoppas det, var rätt varmt idag med men inte direkt som det varit, 22 grader var det iaf när jag brummade hem från stan i vår ny recondade fina bil =)

Ännu finare tyckte jag den var för att den innhöll lite nyinhandlade höstkläder :-) Har idag införskaffat mig ett par nya stövlar, jeans, en skjorta o en vit stickad "kofta" samt en jacka, en scarf.. Beställt en väska i färgen jag vill ha har jag oxå gjort...oj oj det behövdes inför hösten.. förra hösten/vintern bodde jag i leggings o tunikor, kommer säkert trivas i det i år med.. men nej jeans o en niceig tröja el skjorta är sååå fint med..

Har även sålt vår gamla bilbarnstol, herre min sakpare folk har ringt som galningar.. Den första som ringde kunde inte komma förrän idag (satte ut den igår kväll) o hon frågade dessutom vad hon kunde pruta ner den till, jag sa -150kr.. hmmm med tanke på alla som ringt sen vare kanske dumt, fast nja ändå inte med tanke på att vi inte ens hade alla tillbehör här.. Ja gumman är så nöjd i sin nya röd/svarta stol.. Bra när man säljer den gamla, för då kostar ju den nya i princip nada.. Perfekt! Annars tråkig utgift liksom!

Hoppas hoppas värmen kommer så vi kan åka o bada, el kanske åka till kolmården, ja det behöver ju inte vara varmt för att åka dit, men inget regn iaf..

Gumman verkar förövrigt ha hittat sig en radarkompis på dagis.. Ja hon leker bra med de flesta. Men det är en specielll tjej som hon verkar dras till, eller de dras till varandra. Fröknarna har sagt att det är så fina mot varandra o att det är som just så att de verkligen dras till att leka med varann.. Inte blev det ju sämre av att de båda fick se att de hade precis likadana cyklar som de båda fått cykla till dagis på =) synd bara att den flickan är -04, hade varit kul om hon varit -05, Ifall det skulle vara så att man är kvar så länge som till 6års..

Gubbz är ute o kör lite mc hoppas han kommer helskinnad tillbaka =) ... Börjar längta lite nu, för han sa att han hade 2 filmer med sig hem som vi kunde se..

puss puss på er


nu vet jag...

vilket strul det verkar vara försäkringskassan: Hur kan man komma på att göra omorganisationer mitt i sommaren... tokstollar!

Ja jag har inte fått mina pengar för juli månad, då jag tog ut fp.. itne ett öre har jag fått in på mitt konto denna månad, jagh ar försökt ringa dem men alltid var typ 250e i kön el liknande o då gett upp. Men idagens AB fick jag alltså mitt svar.. Det är alltså så att jag är långt ifrån ensam o pengarna ska komma frågan är bara när... Nu har ju jag klarat mig ok ändå, men jag tycker verkligen synd om alla de som verkligen var i jättebohov av sina pengar... Försäkringskassan känns som att det är en instans som måste fungera som den ska, alltid.. Inte kul bli av med sina pengar under sommarmånaderna när man ofta planerar in att göra lite extra mysiga saker som ofta kostar en del pengar...

Ja ja nu vet jagi af att jag tydligen är långt ifrån ensam som väntar på mina pegnar... hoppas bara de kommer snart iaf!!!!

ändrat mig igen...


Ett beslut velas det fram o tillbaka med, vägs noga fram o åter...
Fast eg ska man nog inte väga sånt här för mkt, utan liksom känns det ok så bara do it...Frågan är ju bara hur man känner egentligen....det varierar från, hisnande rädsla, till oro, till mys känslor utan dess like, till saknad, till funderingar på ditten o datten...
Så här har beslutets väg sett ut lite över sista tiden:
från:
Definitivt Nej
Till:
Ja ja ja
Till:
Nej, jag tror ändå inte det
Till:
kanske ändå...hmm vi får se...

he he vad framtiden blir får tiden utvisa... =)  Just idag kan jag då inte svara på det själv...:-)



Tokungen min håller precis på att leka simhopp:  hon ser 10m parhopp på teve o vill gärna göra likadant, sötis, ställer sig precis som de med amrarna o hoppas sen o förösker härmas...vild hjärnan!! =)

vart??

Vart tog sommaren vägen??
Inget regn idag.. o visst igår var vädret lite lurigt o rätt varmt ibland... men men det har även börjat känns som höst i luften.. konstigt från att ha varit ca 30grader o så vips, höftluft... Jag äslakr visserlgien den där friska sköna luften som är på hösten, men nej inte ännu!! Vill få njuta av den sen, men som sagt inte ännu!!!!

Hmmm går inget vidare med min beställning på gummans dunderfina gardiner(ni vet Karin Mannerstål, Tiny storbus-flicka)  samt den där "röda plåtburken med vittkors på", har blitt fel på beställnignen 2 ggr nu o mellan varje gång tar det svinlänge att få veta att det är fel o att det inte kommer. Så nu tror jag att jag ger upp, hur fina de än är.. orkar inte vänta mer utan det får nog bli bara några andra så vi får upp gardiner... Såg ett helt ok tyg i går som var på halva halva reapriset, alltid bra =)  fast hmm ska nog kika in på ohlossons oxå.. för de jag såg var rosa o vit prickigam hade nog hellre velat ha ett sånt tyg men röda med vita prickar... blir liiiiiite väl nmkt rosa för mamsilamsen annars, gumman skulle säkert löööv it anyways...

JA ja gubbz är o tränar nu, sen bär det nog ner till trädgårds o så ner på stan då...o så hämta kärran...
men men sommar sommar kom tillbaka!!!!

..

Har precis legat i sängen o sett på film, var nice o en mysig film!
Jag höll mig vaken hela filmen, wow 10points till mig =)

Huvudet säger trots allt lite spinn spinn spinn... aha vad fan att det ska vara så lurigt...
Blir lite irri på en sak men det är mest av egoistiska skäl, lite som får inte jag så vill jag liksom inte heller att nån annan ska få det... ha ha ha.. o om man vet precis hur jag menar så skulle man förstå att det är en sjuk känlsa som jag  inte riktigt vet om jag ska skratta el gråta åt :-) ja skrattar la som vanligt.. och egentligen så bryr jag ju mig inte alls i den saken heller utan tycker att det faktiskt är riktigt skoj!! o liksom nemas problemas, men bara just det att jag då ibland får mera tankar... fan jag vill oxå...ha ha...men annars är det helt lugna pucks!!

ja ja.. ytterligare lite virriga  funderingar från virrfia herself...mmmm , ja vad ska man säga, don't worry! jag är lyckligt lottad, har det bäst, men nog fan grubblar jag som sjutton för det ändå...är la bara min natur som är så...:-) Inte lätt när man är virrfia o mysfia... för lika virrig som jag är, lika mycket älskar jag att bara få mysa o kramas med kärestan:-) Virrfian i mig har det inte lätt i tankeplaneten alla gånger.... men men jag är o förblir alltid lika virrig o spontan som jag är idag.. är en del av mig som jag hat/älskar... o för inget i världen skulle vilja mognade bort... nej ni , ni får nog dras med en virrig liten dam... :-) he he... men som sagt nu ska jag virra mig ner i sängen o komma till den tiden på dygnetj ag tänker som kalrast : ja i mina drömmar: fast he he det  är ofta bra knasiga det med...

Oj oj oj vet inte hur många gånger man vaknat upp o typ funderat på "vars f-n fick jag det ifrån.."
men men dags att dra dit.. ja ni vet till drömmarns värld..

skönt..

Darlingen kom hem imorse, mys, skönt!!! mitt hjärta... saknat massor!!

Har haft en mysig dag med mycket walking walking... ja ni hörde rätt herr franz have been walking he he...
Jepz hämtade först skrutten på morgonen o så brummade vi till nån slags firma där bilen skulle in på recond, sen prommade vi hem.. efter det var vi hemma ett slag o sen bestämde vi att vi skulle gå till busfabriken, jepz där har familjen busat på för fullt, krupit, klättrat ,cyklat , studsat you name it.. sen prommis hem...

Nu ska snart vi mysa ner i sängen o se på en film som hyrts... hmm gubben vill så gärna åka o hyra en film, tror mest han var sugen köra lite båge he he...

Jag hoppas att mina tankespöken som försvunnit  och liksom ändå på nått sätt ploppat upp som en irriterande finne , ha ha.. är försvunna nu... eller nej det vore liksom dumt säga försvunna helt, men iaf så känns det liksom bra nu, det har klarnat på ett sätt det inte gjort förr.. såååå nu äre myyyyyyyyys för hela slanten som gäller... ni vet mys mys mys.... :-)
(fast hmmm mina tankespöken kommer säkert påminna mig då o då, men då får de gärna göra, de har jag liksom inget emot, men nu vet jag nog vilket ben jag helt säkert vill stå på..känns konstigt att jag ens grubblat över detta, när det inte ens funnits nått att grubbla över.. ja ja ni vet sån är man ju ibland, man liksom trasslar till det lite i onödan för sig..)

Jag är sååå lyckligt lottad, som har en såååå fin egen liten familj, hmmm ja jag vet en skogstokig dotter o en görbarnslig man, kanske inte alla tycker är drömmen, för mig är det , det bästa som finns...kanske för att jag själv mellan varven är lika barnslig o liksom passar rätt fint in i våran egna lilla enhet... Jag fullkomligt älskar alla vi har runt oss i vår närhet.. För ärligt talat så är ni oxå en stor del till att mitt liv känns så lovely, Tack alla för att ni finns!!! Ni som finns nära som jag kan om jag vill se nästan varje dag, (fast hmm ni vet hur det är när man är grown ups, det sällan så ofta som man ibland skulle vilja, den ena jobbar så o den andra si o så har man många andra järn i elden..) o er som finns längre bort som jag bara får se då och då, allla ni ja ALLA ni vill jag ge en stor kram!!!!!

men som sagt ska lägga mig tillrätta nu.. kanske rumla runt lite oxå o sen lägga mig tillrätta igen för att se på film :-)
så see u
puss o kram
o hörrni, passa nu på o mys för h-vete om ni kan... he he...

En ny hjälte!!

Eller ny och ny.. jag har rätt länge faktist diggat systrarna graaf sen ajg sett de på diverse olika teveprogram, de är båda sjukt vackra, men har även mkt vett innaför pannenet o verkar vara grymt roliga o sköna personligheter.

I går läste jag ut Magdas bok, oj vad bra den är!!!Vilken tuff tjej hon är. Tänkt att man aldrig vet vad som lurar bakom människors fasad. Starkt jobbat av henne!!!! Fy farao men att ha upplevt nått sånt där går nog inte att föreställa sig, kan tänka mig hon tittar sig över axeln en eller 2 gånger extra än idag om hon tvingas gå ner i tex mörka källre. För sånt där sätter nog ärr i en som aldrig riktigt växer bort, men som kan om man får rätt hjälp och lyckats ta sig ut på rätt väg igen, göra en människa otroligt stark o medveten om världen!

Jag måste även säga att jag diggar hennes smak av killar nuförtiden, hennes ex, eller få se nu vet inte hur det ligger till just nu, är nog en av de jag tycker är sexigast i sverige. Lite otippat eller hur =) Älskling är såklart numero uno, outstanding number one.. men förutom honom... Så oj oj oj.. måste säga att jag har en förkärlek för långa muskulösa ja iaf lite så här stora killar. De ska gärna vara 2dm länge än mig el mer... För vet ni vad jag älskar jo att liksom när man kramas försvinna in i den där stora härliga kroppen, att liksom när man står o myser,  inte ha typ huvudet över axeln hand utan nbej, bara kunna gosa in sig bröstet... mmm... se mig med en en kort kille.. nej si det gör jag inte... :-) ha ha...Visserligen så är det ju inte särskilt svårt vara längre än mig... , men man ska som sagt vara ganska mkt längre...En annan sak som är så otroligt sexigt på karln  jag snackade om tidigare är hans enormt stora händer o muskulösa armar... gaaahhh ..he he.....


Men men nu kommer min egen snusmumrik hem snart så jag kan försvinna in i hans bröst o bara gosas lite. mysss!!!


Men återigen, fy fabian vad hon är grym´!!!

..

Många inlägg nu =)

Ligger här o lyssnar lite på en såååå bra artist, fan saknar skivorna nu... Perfekt musik för det här regnvädret:
Tracy Chapman grym artist!!

Lyssna själva:
Baby can i Hold You
http://www.youtube.com/watch?v=kjRo_CHSdt0
ojoj många låtar som är grymma tex: talking about a revolution och fast car för att nämna några...

gamla kort...

Nyss kikat på lite kort från förra nyårsafton.. shit vad många stollar man kommer sakna i år.. ja det kommer liksom inte bli desamma.. de sköna hänget på en restaurang här i stan... med massa kacklande o diverse utläggningar.. hmm nej helt enkelt många som kommer saknas i år! Tack o lov att nya stollar tillkommit iaf!!!
Herregud "laget" skulle bli ruskigt sTort om man fick som man ville o liksom bara släppte in nya men inte lät de gamla gobitarna dra iväg... :-)

regnig seg dag..

mmm så kan man sammanfatta denna dag... nu har det nog visserligen slutat regna..
Har inte gjort mkt speiellt idag, gumman har cyklat till pizzerian, o så har vi varit nere på ikano en sväng o fixat en sak vi var tvungna..
Annars har vi inte gjort mkt..Lekt lite med dockorna.. o bara chillat...
imorrn kommer gubbz hem skönt skönt!
känner mig lite less över en sak i min lilla tillvaro... en sak som inte alls riktigt är som jag nog önskar...men men
ska inte tjöta om det, vad ska man tjöta om istället...

hmmm funderar på om jag ska ge min an att föröska leka hus fru o typ baka bröd eller nått... äh vad fan som ni märker är jag sjukt rastlös idag....nej vad fan inte kan jag baka bröd vad tänkte jag med :-) ja jag  ligger väl kvar här o leker bebis ett tag till =)

sötaste tjejen...

Sötaste tjejen i stan leker nån slags, pippiprinsessa.. :-)
mitt charmtroll:


så här gick det till ungefär...

Först en bild på min underbara dotter:



oki vädret har ju varit rätt bad så man blir lite less:

så jag svidade om till myskläder, slog på teven, gjorde karrapåsen redo..

men så tänkte jag nej det här håller inte:-) utan började svida om..


och fixade fram vinet o så kom gumman hit, vips gick timmarrna o vi blev redo glida ut i natten:

väl ute hade vi suprans skoj, damen som anslöt sig i kön har jag ingen bild på... men men så var det iaf..
är sjukt less på vädret nu, kan det inte bli liiiiiiite mera sommar iaf!!

lilla lilla jag..

haft jättekul ute o dansat som sjutton , kul med mina vänner!!!!!!!! tackar!! ;-) ;-) ;-) skak skak skak  he he oj vad roligt vi hade!!!! massa dansa dansa dansa
 men men känner mig ändå lite lirriterad     ja ja inget att göra bara face facts.. men fyyyy l kanske lite ledsen ... ja ja det går väl över som allt gör.. men är faktistk jobbigt som fan!! ähh skojar bara... vem bryr sig.. liskom ingen, inte jag heller ha ha.. önskar det inte vore riktigt så... men nu är det så.. ha ha ha ja vadsjutton allt man kan gör är le o skratta åt det, ja iaf låtsas kanske det känns lite bättre då :-)

Var iaf en toppentrevlig kväll!!! Glad jag tog det initiativet :-) behövdes efter allt regn!!!


mycket skoj får man höra..

Japp på mindre än 24h har min lilla tös kläckt ur sig dessa 2 underbara saker:

Den första historien utspelar sig på stan, på en av underklädesavdelningarna. Tindra fastnar vid ett par jättestora monster trosor, nån slags control top..
Hon säger: "Mamma såna här skulle du ha"
Jag svarar lite skrattande: "Nej du dem är alldeles för stora för mamma.."
Var på gumman svarar samtidgt som hon pekar på en ganska stor o rund dam brevid oss:
" men hon då, hon kanske har så stor kissimurra"

Jag gapskrattade inombords o kunde ju inte direkt där förklara att nja det är mer för att täcka henens stora bak ha ha.. nej skämt o sidå, jag pekade snabbt på ett annat par lite färgglada trosor (för att säkert fånga hennes uppmärksamhet):
"Men dem här skulle nog passa på mamma" Tindra nickar instämmande o så smet vi snabbt därifrån...



Den andra storyn handlar om Tindras mammas,(hmm jag själv) , stora kunskaper i köket... Jag tror det går rykten land o rike runt om mina delikata o avancerade rätter i köket.. ha ha.. nej men jag var så trött idag efter att halv 6 baxa in mig o tindra i lägenheten så det fick bara bli köttbullar o makaroner till middag idag:
Gummans första kommentar när hon lite skpetiskt petar på köttbullarna var:
"Mamma har köttbullarna brunnit eller"
Okej gumman jag vet att de blev lite brända, men brunnit det var väl ändå att ta i =) =)
men men vi smaskade i  oss middan båda två! Så nu är vi mätta o belåtna

snart är'e time...

Snart på närmare bestämt 23minuter har jennybenny 2 veckors semester igen wiiiihhhhooo så vädret kom igen nu för fan!!
Ska bli så göttigt bara vara o förhoppningsvis njuta i iaf lite ok väder!!

ny ide...

Jappzi pappzi nu har man en ny liten ide....

Den kommer inte genomföras förrän s på början av vintern.. Detta är min nya ide.. Ni vet ju att jag varit sugen lira lite fotboll el basket på låg nivå ,el typ korpen innebandy, bara nått sånt där för skojs skull. o nu har jag hittat en ny sak.  Passar lata mig som handen i handsken:

Finns tydligen en 7mannaserie för oldgirls.. Ja ni vet typ gamla avdankade fotbollsspelare, som kanske fått barn o kanske inte spelat på sisådär 10år, tragiskt men sant så passar man ju in där,  ja jag är ju inte 17 mer.. ha ha.. men fan så ung ändå! Nej men 7manna låter fakitkst lite roligt.. o det är 2 sköterskor här i från som kanske ska vara med o lira, så ja jag ska nog kanske testa.. we will see, kul vore det iaf!!!

roligt

Mummy and daddy is coming.... ja det är länge kvar, men det ska bli sååå mys ändå. Jag hoppas dessutom så in i bombens att det blir av det där som jag hört talas om planeras..vore göööör kul..
Mys iaf med mamma o pappa på besök..
ska försöka få ledigt då. ska söka ledigt den veckan på tors+fre samt veckan efter på måndag för då fyller lilla jag år o gubben är ledig o gumman kan oxå få vara ledig då.. mys!

Långt fram, men mys ändå!

trött...

Är egentlgien för trött för att skriva.. har åter varit en hektisk dag på jobbet, sen när man kom hem har vi skjutsat iväg J på resa o sen handlat, efter det fick vi besök av A & lilla S, mysigt om än min dotter var såååå trött efter dagis o visade upp en av sina värsta sidor.. hmmm.. ja ja vi gick vidare till de sen o käkade middag o så dök P & V upp oxå, vi käkade o föröskte prata lite, men vid det laget var allla barn så trötta att det var lite svårt att konversera, men hur som ändå trevligt att ses! Jag o gummz knatade dock hem efter ett tag o det tog itne länge förrän hon sov..
Vad vi hittar på imorgon beror alldels på vädret, jag hoppas på varmt o strålande sol så vi kan åka o bada, men nja tror inte det.. en sak är säker, sovmorgon blir det!!!


just ju mitt finska ordförråd utökas lite för var dag som går lite nya ord i mot vokabulär:

Häst
gurka
sallad
boll
vad?
hej
he he klarar mig inte så långt på dessa ord: om jag kanske inte mot all förmodan skulle vilja säga , fråga:

Moi!, Mittä perkele satana, (gör) ballo (i)hevonens sallati (med) gurrko, ??
ha ha ha,,,,


nu mys framför teven med stooooor godisskål...

natti natti

kram på er


mina måsten!!

* Klippa mig, kikade igenom mina bilder o kom till den där tidigare bilden med hur jag vill ha min frisyr, jaaa så vill jag nog klippa mig... trist bara när man måste ha uppsatt hår på jobbet, då är det skönare ha lång lugg o kan fästa upp den ordentligt.. kort lugg passar oxå men nja.. Klippa mig måste jag iaf o färga, igen.

* komma igång med min träning, lite svårt i veckan av naturliga skäl, men på måndag, ja måndag 11/8 då smäller det, from då börjar mitt nya liv.. (nej för 100a gången itne utan godis för det går bara inte, men inte så ofta ha ha...fast när man tränar är man faktiskt intel iak sugen på sötsaker tycker jag)

Du som dansar regndansen, please stop!!

Kan inte den jävel som håller på att dansa regndansen, lägga av med det nu. för nu vill jag ha sooooooollllllllllll!!!

kanske ska köra lite fräcka moves här inne på mitt lilla office o hoppas solen visar sig tills i em eller imorgon tack vare det =)

Imorse var jag sjukt trött, jag brukar alltid vakna typ innan väckarn ringer, konstigt nog typ en halvtimme el 10min innan, weird men sant.. men idag, händer typ aldrig, sov jag som en stock o vaknade ytterst förrvirrad av väckaren, trodde fan det var nått brandalarm eller så.. =) Så skönt med lite sovmorgon imorrn, idag pyser gubbz iväg o kommer hem först på måndag, ja ja det blir soft det med...lite skönt oxå.. ha ha

Ajbaja är mina tankar just nu.. ha ha... kan fan inte låta bli tänka på vissa saker... gaaahhhh dear god help me !! =)
Nej då så är det bara när man är irriga virriga lilla jag.. nothing to do nothing to do...
gaaah  frustration!! =)

En annan sak jag funderade på tidigare i våras, nope ,nej nej så blire det då inte! får se den tiden kommer när den kommer. Inte nu iaf,inte redo, this is my time! nu har andra tankespöken gjort sig lite påminda igen..får la se hur det blir med framtiden, den som lever får se..
Hörde ett bra ordspråk i en film, inte vilken som helst Nämligen : Kung fu Panda (ha ha ha) :

Igår tillhör det förgångna, morgondagen är ett mysterium, Idag är en gåva så ta vara på den!

Frustration...

Både kropplig och "knoppslig" ja det känner jennybenny nu...

ännu en till...

Om igår var what a day. så går denna dag under precis samma kategori om inte värre!
Shit hade jag haft en stegräknare idag hade den nog fått fnatt o exploderat!! Allt har hät idag, precis allt, 3 ambulanser har kommit till vc'c idag under olika tider, fick veta en patdött, som vi går till 2ggr /dag.. Ja allt allt, man kunde knappt sticka ut huvudet genom sin dörr förrän det var folk som drog i en till höger o vänster...

När det väl var dags sluta för dagen o jag gick förbi tjejen i labbet, kände jag hur benen typ var helt skakiga, ltie scary.. lite blodsocker fall kanske... hmm brummade o hämtade tindra hmm då sa det en lite kansig sak som jag genast ville kolla upp, så jag brummade tillbaka, huga när jag klev ur bilen hemma var jag sååååå trött... men vaknade rätt snabbt till liv av olika anledningar ha ha....


what a day..

Undra om man förbränner mer av att tänka till tusen? Fan jag hoppas det, shit vad jag har förbrännt idag i sånt fall, men men det är la bara tankecellerna/hjärncellerna som försvinner,... Hugaligen vilken dag... Fullt ös , medvetslös. Alltså på jobbet, snurrar i huvudet nu av alla de möjliga ting, överrapporteringar av patienter, apodos listor som är helt åt fanders, recept som måste kirras, sår som ser skit ut, ja vad fan allt allt allt... har varit en hektiskt dag må jag säga...

Hmm blev som jag trodde den äldre mannen som börjat jobba här ska sluta när han får ett annat jobb, alltså det är tufft o är man dessutom när sin pensionsålder o har höftproblem så nja då kanske inte detta hektiska stället passar..Synd jag gillar honom o dessutom blire ju aldrig kul med en mindre, hoppas han blir kvar ett tag till. Själv trivs jag ju o har det rätt fab, tror inte det fins nån annanstans jag kan välja att jobba 60& dagtid, så det är soft, men f-n f-n tankarna på att jobba på barn snurrar titt som tätt i mitt huvud, är ju där jag helst vill vara, men så svårt med tiderna.  Ska jobba mitt vik ut, sen får vi la se om de vill jag fortsätter, vilket jag tror =) annars el kanske ändå vill jag försöka komma mig till infektion eller barn! men detta passar mig fint med, känns bara som man kommer ifrån lite av allt sånt här med dropp, o intravenösabehandlingar etc...

hoppas hoppas hjärtat har haft en bra dag på dagis idag  snart dags pysa o hämta henne, längtar!! Folk tror nog jag är knäpp när de ser mig på väg hem, hmm har ju kjol o tshirt, inte sjutton visstel aj ag det skulel bli sånt här busväder.. =)
men men see u
puss på er alla där ute, extra stor till my darling

En ny låt att förknippa med nått:

JA jag gick på stan när jag hörde en låt som på en gång fick det att knottras på mina armar o nästan ögonen bli blanka. Det tog typ en nanosekund tills jag fick flashbacks o minnen från där underbart fina lördags eftermiddagen i en kyrka i vårt av långa land, när jag satt i en av bänkraderna o tittade på ett magnifikt vackert brudpar, som själva stod o var märkbart rörda.. Oj oj Sååå fint. Kommer nog alltid tänka på den stunden när jag hör den sången:
Sången är Ted gärdestads "för kärlekens skull"... Fina!!

ångest..

Ja lite söndags ångest för att måndagen är på intågande har man allt... mest för att gummz får en så trist första vecka på dagis med 3 jääääätelånga dar o en lite mer normal.. men men hon har säkert mys hoppas jag, detta pga att j är borta större delen av veckan... men men ska ta o kika om det är nått bra på burken nu see u!

helgen...

Lite små uppdats om vad man haft för sig..

I fredags jobbade jag. Bestämde mig för att jag skulle åka ut till ikea o fixa lite smärenden, hmmm dessa har jag kvar ännu då jag istället hamnade på lite klädaffärer, =)

Jobbade till ca 17.15, var en helmysko dag, rätt lugnt hela dan fram till 15 då rasslade et till o helt plötsligt var allllllllaaaaa sjuka.. gahh lite panik, jag ville dessutom inte jobba över allt för mkt då J hade bestämt med några att det var middag hos oss kl 19 o vi hade typ nada vare sig käk, gosaker eller delikatsser från gröna stället...
Ja ja det löste sig rätt fint ändå o vi kom hem o fixade o donade, sen fick vi gäster, var suprans trevligt, efter mat satt vi ute på balkongne o surrade shit.. timmarna gick o vi beslöt oss kika in stan sen, där slöt vi samman men lite andra people med, surrade ännu mera strumt.. När det stängde så blev det gamla vanliga stället, tyvärr var T i lite risig form så de 2 gick hem, men men vi gick vidare i svängde loss... Själv drack jag bara vatten senare halvan av kvällen då gummz skulle hämtas tidigit på morgonen dan efter..men men var ruskigt trevlgit dansa, dock tyckte jag det spilldes till höger o vänster.. jo jag vet att det brukar vara så (den gången jag fick vin i ögat är spec svår att glömma ha ha) men så där mkt brukar jag itne tycka det spills, undrar om jag bara hade otur, eller om det var för att j ag var lite klarare i knoppen, kanske de brevid som bara var ovanligt klantiga..

Lördags morgon var lovely var så kul få hem lillskruttan, hon var sååå söt vi stod o väntadepå henne nedanför en rulltrappa o när hon såg oss så bara skrek hon rätt ut o strålade med hela ansiktet =) Ja vi myste massor, väl hemma visade iv rumemt o öppnade lite presenter, sen ville hon bara leka o leka o leka i sitt rum. Hon o johan åkte o badade ett tag, själv var jag helt knockad efter den sena kvällen o att ha sovit väldigt lite samt att jag körde typ 50mil på morgonen. Planerna var eg att jag skulle glida ut med lite ladies, men jag orkade bara inte, dessutom hade jag svårt slita mig från lillan =) men men jag är övertygad om att fler tillfällen ges...

Idag har vi ja chillat, lekt, tvättat o sist men inte misnt varit på bio hela familjen o sett kung fu panda =) Innan bion kom ett sånt där moment som jag pratat om tidigare, ni vet när båda jag o johan blir rörda till tårar. Idag var det bara så att gumman blev såå glad när vi sa att vi skulle på bio: hon ropade i iblen : ja jag älskar det, jag älskar er, o sen efter det gjrode hon nått slgas gorilla vrål. Jag kände genast hur mina ögon tårades o när jag tittade på johan var det samma för han så då blev det bara värre he he svårt att förklara o förstå kanske, men ja ibland känner man bara den där överfyllande kärleken över sitt barn!!




Lite panik...

Oj oj oj kom på en sak:

Jag vill inte bli gammal, snälla rara stoppa tiden!!!

Äh skämt o sido  jag trivs med livet o njutar för fullt, har hänt så mkt roligt i mitt hittills piiiiip åriga liv...Såklart även tunga o jobbiga saker. Saker jag inte riktigt vet hur man ska reda ut eller saker man itne vet hur man ska förhålla sig till. tråkiga förluster men mest mest såååå många glädjestunder, kan vara stora moments som när tindra föddes, eller små stunder som tex igår att skratta åt mitt försök att gissa vad snus var på finska: mitt försök var snuffi. ha ha ha. fråga mig inte vars jag fick det ifrån: Jag vet ju att det heter nooskia (stavning ingen som helst aning)

men åter till ämnet:

Jag vill itne bli gammal, alltså pensionärsgammal , vet ni varför:

(ja jag vet o jag hoppas o tror att min pensionärsålder o framåt komemr vara strålande ljus o jag bor i thailand på vintern, spelar boule o bridge o golf o allt möjligt, dricker rosé med johan på balkongen he he)

Men den bistra sanningen är ju att så många äldre får tex:

* för högt/lågt blodtryck: jaha då ska man må dåligt över det, innan det konstateras. Kanske få hjärtklappning el bli illamående.  sen när det konstateras får man börja äta medicin som man kanske får biverkningar av, men vi får väl hoppas man får en prima på en gång...

* Sen kanske man får svullna fötter o ben oxå tack vare att pumpen börjar bli gammal,  nej huga o då ska man äta urindrivande och få springa på toaletten titt som tätt..

* ja ha då kommer nästa problem :kanske man inte kan hålla riktigt tätt, som många äldre inte kan, inkontinent, fatta den känslan speciellt till en början när man känner att man ska men inte hinner, hmm ja ha då får man börja byta blöjor på sig själv...

* Och kroppen den slutar (iaf minskar massa) tillverka östrogen,  vet ni vad det innebär, jo då är det ju såå att den här doften som karlarna utan att det vet dras till oss lite extra för, den försvinner ju. Fast iofs det kanske är lika bra för vid den tidpunkten kanske man är så less på allt vad karlar heter ha ha...

* Vi får säkert lite värk i kropp o leder,  och till följd av detta samt många andra saker kanske vi inte är lika vigöra som idag, nej vi kan helt enkelt inte springa igenom 20affärer på en timme. Istället får vi planera in  att vi ska göra våra handling och det tar en hel förmiddag

* Har vi otur får vi inte köra bil,  utan får förlita oss på bussen, grannar, släkt el färdtjänst.

* Ingen vill då komma o  hälsa på mig för den goda maten och allt fika som man själv åker till sin mormor för ha ha.. hos mig får man liksom bara färdiga bakad kakor o bullar från ica maxi he he...

* Sexliv existens?  ja vad sjutton som pensionär, hmm ,ja jag tycker det är nog gulligt se pensionärspar som krams o pussas eller håller handen, men liksom lite myspys rajjtan tajtan som får det att koka i blodet, nej det tror jag ju inte på...


Ha ha detta var bara några av de krämpor besvär som kan drabbas oss när vi blir äldre o som ju drabbar många äldre mer el mindre så nej tack .Stanna tiden =) =)

Länge sen...

Dags för en lista:



Hade du något smeknamn när du gick i skolan?
jensan, eller så mitt efternamn fast mera som suzuki typ ha ha...
Hur var du som barn?
som liten kolugn, som tonåring ja det hände en del, men ändå sportig, äslakde iaf att vara med polarna
Varför bloggar du?
kan inte riktigt låta bli när man väl börjat...
Betyder kärlek mer för dig än vänskap?
nope, båda är väldigt viktiga ingredienser i mitt liv men kärlekn får aldrig bli så att den tar över vänskpaernam an har. Om än jag även anser j är min bästa vän, samt jag löööv många av mina friends så de går liksom lite hand i hand
Vad kan man leva utan?
ja du frågar ni en shopping galen tjej he he.. nej men det är väl utan att gå omkring o sura el vara avundsjuk på andra.
Hur ofta lagar du mat hemma?
he he nu simooar inte oftam en när vardagen komemr tillbaka blire la en del, dock slarvar jag rejält när jag är ensam
Vilket lands matkultur tycker du bäst om?
La suede..äh jag vet inte, blandat är bäst annars blir man ju less
Hur svarar du i telefonen?
beror på vem det är.. Hallloooo om jag vet vem det är el så "ja hej o så mitt namn"..
Vilken var din första konsert?
oj oj var nog på nån festival, kommer inte ihåg vilka de var, man var ju kanske inte  där så mkt för musiken då =)
Människa som gör dig enbart glad?
hmm finns nog ingen =) men såklart  gör Tindriz mig för det mesta glad, fasti bland sliter jag mitt hår
Värsta känslan?
hopplöshet måste det nog vara (men så brukar jag inte känna ha ha)För min omgivning så måste nog känslan vara när jennybenny känner för stark hunger... =)
Favorit tv-program?
Greys o desperate
Hur ser en perfekt ledig dag ut för dig?
ja whatever, lite bus, kanske fint väder, åka o sola o bada, äta gott på kvällen , gärna på stan el med vänner..typ..
Skulle du vilja vara med i kungafamiljen?
ha ha... aldrig tänkt tanken.. men nej även om jag nog skulle vara en dröm för skvallertidningarna som sessa o mardröm för herr carl-gustaf själv så nej tack, jag passar =)
Vart går din drömresa?
oj oj finns sååååå många ställen, vill åka till thailand, australien, new york, brasilien you name it
När blir man vuxen?
blir man det? Vissa kanske.. men huga skippar det svaret inte ännu iaf...
Vill du säga förlåt till någon?
mmm fast det har jag ju som redan gjort.
.Vad skulle du helst vara - snygg eller lycklig?
Lycklig såklart, men vad fan gärna snygg med =)
Vilka personer beundrar du?
Personer som är trygga i sig själva o är sig själva till 100% no matter what! 
Vilket djur skulle du vilja vara?
Annas tankesmurf ha ha..(elelr vad var det vi kallade han på axeln, ja ja var bara svammel som kom upp i mitt huvud..) nej är nog helst homo sapiens.. =)
Har du någon fobi?
usch hatar för höga höjder, ta sig upp inga problem men när man ska gå ner huga, men jag har ändå hoppat bungy jump, vilket jag tyckte var döö kul!
Har du någon hälsning för dagen?
Ja visst: Ut o njut av sommaren o FREDAGEN, lev livet o ha mys!!! o så en kram till alla så klart