ciao ciao..

Har börjat träna igen, gudars vad skönt men himlarns vad svettigt. Igår trodde jag att  jag skulle flyta bort där inne på passet =) Och idag kände jag mig nästan som en tecknad seriefigur ett tag.. Det var nämligen en sån här gymgorilla som var i typ samma maskin som jag, de sitter ihop fast man är på varsin sida. Han gjorde som de brukar ha en tendens att göra. Han tog typ så tungt med vikter det bara gick o när han skulle dra sista daget så släppte han bara allt TJOFFF så hela grejjen vi satt på skakade, tror nästan min lilla rumpestumpa lyfte lite från sitsen =)  därav vibbar från teckande serier, ni vet när nån släpper nått med ett duns, så flyger den i andra änden upp i luften som ett skott =)

Jag har lite svårt förstå mig på såna här gymgorillor. om du inte vet vad jag menar med detta så är dessa olika kännetecken:

* De pustar och stånkar ofta väldigt högt

* Lastar på vikter för kung och fosterland, sen är det många av dem som inte ens orkar göra rörelserna fullt ut eller på rätt sätt. Efter sitt set med reps så bara släpper de allt med ett rejält duns så nästan hela golvet i gymmet skakar

* Under hela deras vistelse på gymmet är speglarna av väldigt stor betydelse, är oklart o mde spanar in sig själva eller brudarna, men oftast sig själva liksom först , för att liksom se om nån spanar in dem..

* De bär gärna, ni vet plasttofflor... ett par mysbyxor och ett linne med liksom på nått sätt väldigt stora hål för armarna..

* Om ni undrar var de finns så behöver ni inte kika i rummet med cyklar o löpband etc, för nej värma upp det är för dessa herrar överskattat...

* de tar ofta med sig sin lilla väska el munkjacka ner i gymmet.. (en del byter typ inte ens om, har tom sett de som kör i sina jeans.. fresch..)

ja ja... om ni inte visste vilka jag menade så lär ni nog se dessa herrar nu eller iaf, höra dem... ha ha ha.... Abslut ignet ont om dessa, men nja inte min stil alls, vältränat yes!! Lite biffigt yes! Men nej typ arnold som man får undra om han kanprar ryssfemmor nej tack =)


Kommentarer
Postat av: Lotta

Haha.. det där var träffande. Men det där med att de lägger på lite för mycket vikt.. har inte det att göra med att de vill ha en viss typ av muskulatur? Du vet sån där med `korta trådar´ som inte är så seg. Då blir ju musklerna så där stora och biffiga (typ Hoahoa Dahlgren..)



Fy faan vad äckligt att träna i jeansen. Är det ens tillåtet på gymet?



Kram

Postat av: Anonym

He he jo jag vet att det nog är så, men när de liksom gör så o inte för gör typ en halv benböj, eller typ svänger m hela kroppen när de kör biceps då ser det bara töntigt ut:) ja det finns faktiskt de som tränar i jeans, nån blir lika fundersam varje gång man ser dem .... Åter till det där m musklerna annars är det ju rätt snyggt m såna muskler:) kram kram

2008-08-20 @ 11:17:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback