att..

att jag vill - sova men det känns liiite tidigt
att jag har - smutsiga byxor, men skinande rent hår ha ha
att min senaste kyss - var imorse
att jag lyssnar mycket på - fina låtar för tillfället
att jag funderar på - dagen med stort D.. samt vad jag ska packa imorrn
att jag pratar – för mycket ibland ha ha
att jag inte gillar – falskhet
att min första riktiga kyss – var i en lekpark, ,fastj ag var ju inte så liten att jag lekte i lekparken än egentligen
att jag avskyr när folk snackar - skit! Pratar om sånt de inte har en aning o
att kärlek är –  fan det bästa som finns!
att jag gillar – godis i alla de former 
att jag alltid kommer att – vara virrig o impulsiv
att jag är förälskad i – my man
att sist jag grät var – ja imorse skrattade jag så tårarna sprutade
att min mobiltelefon är – bra ,men börjar spela lite stämningsfull musik nör den känner för det.. 
att när jag vaknar på morgonen – tänker jag oftast på när jag ska få gå o sova igen..
att innan jag går och lägger mig – bråkar vi lite  nästan varje kväll om favoritkudden
att idag har jag – varit bakis
att jag just nu tänker på - att jag skulle vilja gosa ner under täcket o se en bra film
att i kväll ska jag – göra just ovanstående mening
att i morgon kommer jag – träffa min goa vän! Ska bli så mys!
att jag hoppas –  att veckan blir mysog o trevlig o att dagen D blir fin
att jag verkligen vill- fortsätta Älska livet, familjen o vännerna!

 


glömde..

Håll tummarna nu!!

I need it badly så håll tummarna att det håller på att bli så..

troysan har sovit från 21-22 tiden till 05 , 2 dagar i rad.. Det vore grymt skönt. Jag behöver min så kallade beautysleep...

Snälla rara underbara sonen min, känn själv hur skönt det är sova så länge o keep up the good work!!


..

Är huvudet dumt får kroppen lida..

Visst är det så man säger..  o fii sjutton idag lider min kropp..
Har för ett tag sen haft lite myspys men det var ett av det skummaste man haft.. trodde jag skulle kräkas av varje beröring o vi skrattade mest så man höll på dö.. Johan fick kramp o vi skrattade ännu mer.. Sensuellt.. nej ingenstanns .. ha ha roligt vare iaf...

Även om kroppen lider idag så var det precis vad som behövdes, en rolig trevlig kväll med alla o så nu denna bakiskänsla.. Ja för nu är jag så där skönt avslappnad igen.. har liksom varit bra mkt funderingar i huvudet ett par dar nu.. Ni vet så där så jag typ tänkte att nej nu är det mitt fel att J gjorde nått misstag igår , fast han skrattade bara åt mig när jag sa det.. Klart det inte var så!! (men jag får ju såna tankar ibland när det gått dåligt, att det typ är mitt fel..)jag har ju iaf inte velat dravla för mkt om funderingarna med han nu i matchtider så det är väl därför oxå hjärnan varit så full så den ville sprängas..

Förutom slutet på kvällen med simturen o efterföljande så var det en kanonkväll..... hmm följde inte riktigt min bestämda mall.. skärpning jennybenny, skärpning! Så jäkla synd bara det blev förlust hade varit grymt kul skaka rumpaoxå.. Just ja under matchen hände en sak som fick håren på min kropp att resa sig o hjärtat att stanna för en stund. Men det var ju tur det hände en riktig krigare som reste sig upp o allt gick bra. Det hände alltså en lite otäck tackling under matchen. O jag hATAR såna tillfällen.. Blä hjärtat stannar o man blir så orolig. Jag minns  så väl när J bäras ut på bår i schweiz, hur otäckt det var se han ligga där alldeles orörlig, sen såg man han iaf rörde på sig.. lite lugnare blev man men ändå orolig. Hjälten i det fallet var Patrick som åkte fram till oss o visade mig med kroppspråk att det "bara" var knäet. Det var så bra o fint o omtänksamt gjort. Om nått sånt händer här så hoppas jag nån skulle kunna göra samma sak, bara visa en liten gest vad som är fel.. För usch det är inte kul se sitt hjärta ligga där o inte veta vadsom hänt..

Klart gubbz ska ha sig sin leksak bara vi vet lite mer om framtiden.. Det var är ju självfallet inget att orda om,... bara min hjärna som fick lite frispel.. Är han glad är jag glad,..  :-) JAg är så  glad över de människor vi har runt. De fina vännerna som förgyller våra dagar! Största kramen till alla dem!

Mkt att gratta förresten nu.
Grattis till 2 fina underverk, En liten flicka o en pojke! O Grattis till kussen som köpt hus!

Igår  på dan brummade jag Linda o dogge till piteå på dan.. gjorde 2 big check check.. antar det är det oxå som fått min lilla överhettad brain att liksom andas ut lite.. Nu vet jag.. Nu vet jag iaf att jag själv kommer känna mig vacker o fin den dagen.. Dagen med stort D!! Åhh jag är ännu så glad över det!!  Jag är glad över skålen! Glad över att  en tjej verkade kunna hjälpa mig fixa lite  en annan sak innan dagen D.. Tack M för ert fina påhitt! Om jag älskade han grymt mkt innan så älskar jag han fan ännu mer nu.. Åhh jag är sååå sjukt lycklig just nu (hmmmm om vi bortser från den  hemska bakiskkänslan..) JAg kan liksom inte förstå.. Förstår ni.. Jag har hittat love of my life, har 2 underbara barn , härlig familj o vänner runt omkring mig.. Det som fattas nu är väl kanske ett eget hem... Eller få se nu ska jag ändra det kanske till en rosa sportbil... NEJ ni.. mina drömmar i livet är på god väg att bli sanna... men man får ju aldrig sluta drömma så då  har jag många andra drömmar att försöka förverkliga.. Nästa steg blir väl  i sånt fall mer JAG, mitt egna liv.. min yrkeskarriär typ.. Japp efter mammaledigheten så ska jag viderautbilda mig o lära mig mera.. Det är nästa stora dröm o mål i mitt liv...

Ähh jag fortsätter väl pussa hela världen idag med! (fast hmm vet inte om ni vill pussa tillbaka idag.. BAKIS med stort B ha ha)

Återigen tack M för det fina ni gjorde! o tack L för den underbara stunden igår på dagen, så tacksam för hjälpen!!

Nu kan jag fan inte ligga här mer.. måste upp o tvätta, bläää .. Men imorrn  flyger jag o troysan iväg  på lite mys i några dar :-)

...

Helt sjukt men chocken över det som hände imorse har knappt lagt sig än, jag blir ännu helt skakis av hela grejjen, så sjukt kul ...

ja ja i will always remember it.. :-)

Ska inte spåna för mkt om det ännu, men tankarna snurrar friskt..

(Imorrn kommer nätbilagan så håll ut nu ni som är nyfikna :- ), blir liksom roligare så... )



..

För er som inte bor i staden, häll utkk här under dan...

få se om jag får det rätt.. är ju ännu helt skakis ha ha... tankarna går på högvarv..

men kika här så får ni se varför... (när v 4's nummer utkommit!)

www.tidningenextra.se



Lyckligaste morgonen!!

Vet ni vad i dag skiterj ag i att låsa bloggen, för just idag vill jag visa hela världen hur lycklig jag är!!!

Det är helt sjukt, att jag duschade imorse var liksom helt bortkastat nu sitter jag här helt varm inombords o det har liksom smittat av sig på utsidan oxå.. jag är lycklig! Det var jag ju igår oxå så det är ju eg inget nytt, men idag är jag lycklig som fan. JAg är helt chockad fast ändå inte, men jag hade inte väntat mig just det här.. åhh nu sprutar tårarna igen...

I morse blev jag mest paff eftersom det inte alls var nått jag på något sätt förutsett skulle komma.. Jag kunde inte läsa tidnigen fast den låg framför mig, var liksom på nån annan planet.. ha ha kul men oväntat! o reaktionen kom sen. Först när dem gått. Då blev det riktigt pusskalas. Sen när han gått då kom mina känslor ännu mer då bara sprutade tårarna när jag faktiskt kunde läsa vad som stod..  det var så vackert... Han är så vacker. My man, love u forever!!

vad det är vill jag inte säga riktigt än..

 men idag på vid 12-13 då vet ni, iaf ni som bor här i stan.. ta nu upp o läs tidnignen Extra idag!!  så får ni se varför jagä r lyckligast  just idag!!!

Idag pussar jag hela världen

under dan ..

under dagen blir det förändringar...

jag kommer lösenordskydda bloggen ,nu vet jag ju hur man gör..

jag tycker helt enkelt inte det är roligt skriva för allt o alla längre. för mina troga kära läsare vänner o andra bekanta el dyl kommer bloggen så klart ännu vara öppen.. jag vill inte låsa nån ute eg..

men ni känner ju mig jag är ju rätt öppen som en bok o jag vill fortsätta vara så. på sisone har jag känt mig lite låst hämmad i mitt skrivande. Nej det kommer inte bli  nån mer korrekt el poetisk blogg, men det vet ni nog oxå redan.. jag vill liksom kunna skriva lite mera öppet om allt onödigt vetande som sker. O eftersom jag kan vara grymt opolitiskt korrekt, för galen för nobelfesten, för tokig för ett vanligt möblerat sofistikerat rum så blir det bäst så.. Nu ska ni inte tro jag komemr flippa ut totalt här efteråt. Nej då det kommer nog stå ungefär samma gammla vanliga skit ,men då känns detiaf tryggare veta vilka ni är som läser...

så hojjta till om ni vill fortsätta läsa för en del kommer det per automatik.. på fejjan kanske..

tisdag , städdag o pulkadag..

Japp vi går omkring o småsätdar litegrann borde väl storstäda men ack för tråkigt det tar vi en annan gång.. nu är det lite finare iaf.. Det bästa med städnigen är efter man skurat ja jag gillar den här fräscha skurdoften..

I em när gubbz kommer hem ska vi fly fältet, ja ni vet så skrället får vila lite innan match.. vi drar väl till pulkabacken o fiket o så handlar vi lite. idag blir det ingen match för oss, kiar hemifrån soffan istället, rätt soft det..

Hmm imorrn blire det upp i ottan, men det ska vi väl grejja, ananrs får vi väl bjuda våra gäster på morgonkaos a la family franz ha ha.. nej då mamma jenny ska rodda upp det här :-)

sen måste jag kanske in till stan o fixa lite, vi får se el om jag väntar tills på fredag då man ändå ska in.. 

måste skaffa en kamera.. ja så är det bara..

ähh skriver väl nått bättre sen, inte tid nu, nu ska ungar matas o en själv kanske klä sig lite...


man hinner inte..

MAn hinner liksom inte hälften av vad man tänkt, vad man vill.. men man får ju prioritera o det är dörför det blir lite göest här ibland, lite svårt få tiden räcka till att sättasig ner här o skriva ibland. Jag skyller på samma sak när det gäller städningen :-)

JAg prioriterar liksom mys med vänner o bus med barnen före att hänga med dammråttorna..

hmm har hunnit med lite blandad kompott de sista dagarna bla after work, riktigt nice, det vill jag göra om snart! Vem vet kanske bara nån timmes fredags mys med några tjejkompisar,god mat ett glas vin, lite surr o så hem nanna kudden, ja det räcker för mig så :-)
Även sett snabba cash.. Måste säga att det är karaktären F.Wagner som får det att vattnas i råttan för mig, inte själva skådisen, för här som J.W blev det inte samma känsla. Helt ok film men gillar inte slutet :-(

Denna dagen har iaf gått i ett sen vi klev upp.
Strax efter 9.00 på skridskobanan , där vi hängde till kanske halv 11, vidare på affären handla lite nödvändigheter (ekade rätt tomt..) , o därifrån till L o fika, surra. Sen blev det lite pulkabacke. Troys kompis var gode söt när han åkte efter sin hund i en babypulka, (hade inte hans päron sagt de inte vill han ska vara på nätet hade ni fått se ett riktigt charmtroll!)
JA ja efter det vad klockan närmre 14 o papsen behagade entra staden igen. Vi åkte o hämta han o så vidare till "farsan- johans  liksom "jag ser upp till dig figur" i livet.. Fikade gott , J vick skjutsa tindra på hennes dans, tillbaka o hämta mig o troy o så hämta upp tindra.. Innan vi åkte hem för att kocka lite dinner hann vi även med att åka årets isdjur i stadsparken...
En riktigt späckad o rolig dag, med mkt utevistelse = Båda barnen sover nu :-)

Får se hur länge det tar tills man sover själv :-)

klantigt..

Är det nån som blir förvånad nör jag lyckats klanta mig o virra till allt...

hmm typiskt!
 JAg har ju bokat min tripp neråt landet här på ett tag.. men fan jag tänkte ju att tindra går på dagga tis-tors som det brukar vara.. Då skulle det ju funka prima med dagistider o pappatid sen under min o troysans borta vistelse, men vad f-n hon är ju ledig tisdagar gaaahhhhhh, klant!!

Nu hoppas jag att de kan vara så snälla på hennes dagga o göra en förändring som en engångsfretelse. Hmm jag vet ju att de sagt att man inte kan ändra typ vara ledig en dag o gå en annan.. men jag hoppas att en engångföretelse kan gå vägen! Hoppas! Jag vet då vilken "fröken" jag ska fråga ha ha.. Den som är den mesta pratkvarnen, han som  ofta säger, ja nog vet i det löser sig.. JAg vet även vem jag inte ska fråga ha ha.. Men jag hoppas hoppas hoppas!! Håll tummarna!
Annars hoppas jag det kirrar sig ändå under träningen på tisdag, ja en lösning finns ju men tänkte som mest att J o tindra skulle få ha lite egen pappa /dotter tid, händer ju inte så ofta så det kan ju vara mys för dem oxå ha det... o med den andra lösningen så blir det nog inte så mkt pappa dotter tid..

Det är lustigt det här hur man kan vara jätteglad över att åka bort, men samtidigt få nästan ont i magen över att lämna sin stortjej. Men som sagt ser jag ju det som en väldigt viktig o även roliga dagar för bara dem, men ändå så blir jag som kluven... Nåja bara tisdagen löser sig så kan ajg nog slappna av fullt ut..
Ska fråga personalen imorrn, hoppas nu jag stöter på rätt gubbe.. he he...

...

Tänkte på en sak...

Har ni tänkt på vad många man har nära sig som man är på tok för dålig att träffa..
Vad sjutton är det  det här som är vuxenlivet... alla jobbar olika, tider för aktiviter krockar, det är utbildningar, fika försäljning, matcher.., trötthet sätter stopp, msåten msåte göras nångång oxå..
Det är väl därför man mår så gott o har så trevligt när man väl ses. Det finns personer, vänner jag ser på tok för sällan men när man väl ses så mår man bara gott. Man förstår varann att det är så att man ses så sällan o tycker det är lika roligt när man ses. Man uppskattar en middag med god mat o vin o vuxenprat så himla mkt, mer än man gjorde tidigare.. Att bara få vara med sina vänner o hänga lite...Det är hög mågott faktor för mig!

Det finns vänner jag fan knappt sett sen vi flyttat hem , visst vi har pratat el messat men det blir som aldrig av.. man hinner boka upp annat o vips så var den veckan fullspäckad.. sen finns det ju dem som man träffar väldigt ofta som har samma tider o rytmer som en personer som gör att man mår så gott där i sin lilla vardagslunk. Tack alla för att ni finns, ni vet vilka ni är. Jag är så grymt glad att alla ni finns!! det värmer med vänner som er! O till alla er som det blitt väldigt länge mellan gångerna att ses, ni är lika fina o goa ni med!!

åhh ett lite avbrott i vardagen så mys!



Kommer inte hon till mig så då baske mig åker jag dit :-)








Jag blev så trött o less på allt ensamvarande,  o saknade ju min tös..

Så nu bokade jag helt sonika en tripp ner för mig o troy.. det blir en liten resa mitt i veckan från mån em till tors em.. Ingen match infaller under tiden o jag åker efter J tränat klart på måndag. Så håll tummarna nu att tindra håller sig frisk. För det är planen, att hon ska vara ensam med pappa dessa dagar. Jag kommer på tors o då är det match så då tänkte jag kanske lämna troy till mormor o morfar på em o bara ha lite egentid med henne där på kvällen, kika match , kramas o hejja!..

åhh härligt!  Ska bli så skönt o roligt få komma iväg lite.. c var så snäll o sa att hon kunde hätma mig vid flyget, åhh så snällt! Jag erbjöd mig ta tåget men guld värt hon hätmar o lämnar mig, lite bökigt med tåget... o dessutom nice för åker man bil kan jag ta med både bilstol o vagn o vi kan göra lite smårutter under tiden man är där...
Hoppas nu inte freddan får sin ack så viktiga nattsömn störd under de dagarna jag o troy härjjar där..

Ja som ni märker är jag lite uppspelt nu. Man behöver lite små vardagsäventyr ibland!!
under os uppehålelt velar vi än om det blir fjällen el ev en sthlms weekend, hmmm . Fjällen med barn el utan.. sthlm.. vel vel vel.. men det är ju så vi är så det hör ju som till..

Nej ni ska jag se vad mina hjärtestenar håller på med. Den stora har gjort en kungakrona till den lille som lite förvånat undrar vad som hamande på hans huvud där han sitter i sin gåstol... Kärlek!!

Har förvörigt bett johan om lite gois när han kommer hem ikväll, kanske ska börja se de av lost som vi inte sett än, nice! Hoppas han inte blir allt för sen!!



en klump i magen..

Åhh fyy denna delen på året (kontraktsutgående år)  ser jag verkligen på med blandade känslor. Visst det är spännande o roligt.. men f-n rätt stressande oxå..

O nu har börjats.. det spekuleras hit o dit. Själv vill jag bara göra som ett litet barn, sätta händerna för öronen o låta  massor.. nej jag har lärt mig det är ingen, verkligen ingen ide att fundera på nått nu. Allt kan ändras i sista stund. Även om det i dagsläget känns grymt bra så kan det hända mkt efter vägen.. JAg vill liksom inte börja tänka på vare sig en förlängnign el flytt, för i vilket fall som helst så blir det ju bara stressande känsla innan man vet vad som händer. det  som oroar mig mest. Är självfallet det mest okända. Den för mig helt otramapade marken.. Det är alla dessa spekulatiner om khl ja visst det låter väl som en trevlig sak. Men de andra flytterna "kan" jag ju liksom. Men då, vad skule hända då? Hur  skulle det påverka  mig, våra barn, vår familj?? Skulle det gå smididgt el skulle man vara trött som en gnu..? Man skulle ju veta det är för en tidbestämd period, men ändå hur skulle de kännas under den perioden? jag, plugga, jobba, dagis?? Nej fyy jag får stora fjärilar i magen av att tänka på det där, o det är som sagt på tok för tidigt allt kan hända än..så nej jag sätter händerna för öronen o  ja jag blundar  nog oxå ett tag till.  Nu är nu o det får gärna fortsätta vara så oxå!! Detta har iaf varit ett roligt år.. men ska vi bo kvar, ska  vi ju ha ett hus!  Ja i sånt fall så blir det grillfest sommarn 2010 a la family franz style.. bränt kött kanske men jäkligt gott dricka :-)

För som sagt, läääänge kvar o nu är nu o det är nu man ska vara bra... så jag får väl vara nervös för det istället nu ;-)

Hamnade här framför datorn för att jag skulle se reprisen¨på PH, men satans vad irriterande, det har ju ändrat så man kan inte se förrän efter 23 i natt, ja ja får la bli onsdags förmiddans nöje istället ...

Msåte ju se snabba cash oxå snart..

mycket ensamtid med kidzen i veckan.. Idag är J borta, imorrn ska han på nått annat hockey grejs,  torsdag match, fre em tatuering fortsättning.. lör-sön borta.. så blä lite segt...  men inte så farligt :-)
ska iaf försöka klämma in lite träning när han är hemma o kanske snika lite tid av mor o far i helgen. Vi får se. Idag har det iaf varit en softhemma dag för mig o barnen, lite fixelix av det vanliga vardagliga stuket.. inte ens klätt mig än ha ha.

..

Det måste vara nått slags konstrukionsfel, för varför annars skulle de vad än de nu må vara som skapat oss människor vara så dumma att funktionen som vi har när vi är riktigt små försvinner. Ni vet den här härliga glädjen man möts av på morgonen när man hämtar sitt barn i spjälsängen. Det är det största leendet någonsin o det fäktas o slås med armarna av lycka..
Ja om jag hade kunnat hade jag velat reklamera den delen av mig själv, för jag vet inte när men nån gång längs färden så försvann den där glädjen, den bröts ner o blev bara till mörkare o mörkare krafter... Nu när man slår upp ögonen. Tänker man bara " det är inte sant, jag vill INTE kliva upp nu..." MAn kan vara sur o tvär o måste snabbt få i sig frukosten , vilket allt som oftast glöms bört för att när man kliver upp ser man bara allt annat som måste fixas o man eldas igång a det med...

Nej skaparna av mig, nu menar jag ju inte morsan, hon kan nog tyvärr inte göra mkt åt det. Stackarn hon har nog fått sin beskärda del under tonåren, ha ha.. Fast jag var faktiskt riktigt bra då. Har nog fått värre morronhumör med åren, kankse för att man inte sover till en 11-12 varje dag nuförtiden ha ha...
Så jag skulle vilja reklamera  den här härlga morgonkänslan man haft som liten som tyvärr verkar vara nån slags förslitningsdel i kroppen o bara håller ett visst antal år. Jag önskar mig ett nytt sådant humör o glädje när jag vaknar. Ja jag kanske inte behöver bli så glad att jag sprattlar järnet i sängen. Då skulle nog gubben undra vad fan det tatt åt mig :-)

..

Daggalämning, bvc, kafferep, handling, sen skulle det bli träning men fan vilken dålig disciplin jag har idag :-( ja ja man måste ju få ha lata dar oxå..

Satt o garvade på tok för länge åt sidan felsms.se... det roligaste är ju till föräldrar o chefen kolla in o garva...

Lillis vägde 7830 0 var 68 cm lång. fått spruta i vardera ben i dag, återstår se om han får feber... Även därför lilla jag stannade hem, lillis var så varm o gnällig o jag trodde han fått feber, kunde inte riktigt slita mig frå honom, men så var inte fallet, ingen feber ännu så länge iaf..

Ikväll blire väl idrottsgalan o familjen annorlunda kanske nån svinläskig film, vet ej om jag vågar se. Paranormal activity, ska tydligen vara grymt läskig... hjälp....

Igår såg vi båda my sisters keeper, jag tycker ju den är bra, men fan så hemsk se när man har egna barn. Både jag o j blev som helt nere efter att ha sett den. Hemska hemska tanke..
 
Ja ja idag blire väl lite extra måndagsmys m skumbad, tevemys o kanske ett glas vin, fan hmm godis är det som fattas :-)


Nostalgi...

Vår lilla tös som börjat bli stor nu...












Så nu får det räcka skulle kunna go on forever, man får såna nostalgi känslor... o allt känns so mdet var igår, men nu är hon j ustora damen som redan väntar på sin 5-års dag...

Problem

JAg har ett stort problem!! Jag har problem med MUSEN!! Fan det är inte det att den är välsmord, nej då den brukar gå rätt fint.. smidigt o bra.. o även nu.. saken är det att det jag vill göra med den verkar inte gå.. Det händer liksom inget.. Den rör sig men när man försöker entra stället så är det stopp.. Satans mushelvete!! Inte lär det bli bättre när johan kommer han kommer oxå bara stå där o hmm åhh åhhh hur ska vi göra nu o samma sak kommer upprepa sig... Det handlar såklart om datamusen, nått jävla fel, inte den där kanppen så den låser sig helt för den rör sig men när man klickar med den så har det som ingen verkan.Satans störigt!! Nu får jag sitta här med seeeegdatorn... blä! Det förstör mina filmplaner, men nått borde väl visas på teve en lördagkväll... Troysan sover iaf. JAg hoppas han sover bra bra bra i natt. Jag har försökt mata han med mera jämna mellanrum idag. Alltså han brukar självfallet få mat ordentligt annars oxå.. Men nu när han blitt större o fått grövre mat o större magsäck. Så står han sig längre på ett mål. Alltså gått länge ibland på dan.. hmm men nu är strategin alltså att det såklart ska vara jämn fin fördelning under dan o förhoppmningsvis då skapa mindre vakentid på natten, håll tummarna!!! Han visar iaf tydligt vad han inte tycker om o tycker om. Grinar när nått inte är bra ,men får han bara lite annat ett tyag så går det bra med det som inte vargott först sen... Favoriterna är katrinplommonpure o banan då mmm mmm mmmar han ljudligt.. Han är även en mespropp som inte gillar för mkt spänning.. för mkt liksom uppbygda förväntningar på vad som ska ske: HAn skrattar ljudligt om man hoppar han på magen sin, man kan vänta lite o hoppa igen.. men säger man åååååååhhhhh o så hoppar sen så skrattar han OM man nu inte låter åååhhhhhhhh lite för länge då blir det aningens för spännande o han börjar tokgrina... söt! o dum som man är kunde man ju inte låta bli att testa om det verkligen var så... japp varje gång samma visa. Men det gick ju lätt över om man bara hoppade snabbt massor istället (utan åhhh), då skrattade han så han kikande nästan o mamma med....

..

Lördag är det idag??

Ja för mång av er innebär det säkert lördagsgodis, extra mys o familjetid.. men nej inte denna lärdag här..

Men den har varit riktigt trevlig ändå. Jag  otroysan har hunnit med 2 prommisar, en till affären på porsön o förbi garaget o hämta hantlarna, då jag fick ett mess av gogumman som ville dricka kaffe. Klart det tackar man inte nej till så det blev frukost där o så sen mera promenad..
Småkillarna är så söta när de ligger på filten på golvet o jobbar frentiskt.. söta!

Sen hem, mata troy, chilla lite o så ut igen på affären hade ju glömt köpa barnmat..Gissa less jag blev hade verkligen ingen lust gå ut igen.. men men jag duschade o chillade lite innan. Sen gick jag dit svängde förbi restaurangen o tog mig en pizza där faktiskt.. Missade lite av hockeyn men det tycks ju inte göra nått ser rätt tungt ut men hoppas de vänder hejja hejja hejja... Tänkte först gå upp till F o hänga men efter allt rännande så kändes det som lite segt gå dit oxå så nej nu sitter vi här o bara tar det lugnt jag o lilleman.. min älskling!

Jag saknar min stora hur mkt som helst. Har faktiskt tänkte flera ggr sista veckan om man verkligen kan vara så här lycklig som jag är . Det är en helt sjuk känsla.. JAg kan vara trott, sur arg gnällig. ledsen men innerst inne alltid lycklig. Han är verkligen mannen i mitt liv. känns som vi är gjorda för varann. Kanske kan låta stöddigt skriva så själv, men vi vet var vi har varandra o vår kärlek till varann är  så jävla stor att det typ är obeskrivligt.. Självklart är vår väg oxå guppig ibland  men inte så jag tvivlar... jag får ont i hjärtat av att tänka på om man verkligen får ha det så här bra.. Det som skuggar ibland är saker fr tiden innan johan. sakerjag inte kan göra något åt, fast det var ju verkligen samma fr båda håll...saker jag verkligen aldrig skulle göra nu. saker som sårat ibland när avundsjuka personer insinuerat annat.. Dem vill jag bara be kliva in i mitt hjärta o se att där finns bara plats för johan tindra o troy...o även när man fått höra åt andra hållet om hockeykillar... ja ja det finns många såna oxå, tyvärr men nej på min o j's kärlek tvivlar jag inte på. Det får väl andra roa sig m i sånt fall.. huvudsaken vi o våra nära o kära vet o ser hur läget är!! o det vi ju att ni vet :)

kl24(el snarare efter 24, tar ju alltid sån tid.. så vid ett kanske..) kan jag säga love is in the air....nanana....love is in the air ha ha. då kommer han min skrutt!!

Appropå 24 om man skulle ladda hem, el host host köpa sig sista sässen av 24 den har vi ju inte sett.. ja det måste jag...imorrn är det ledigt tror jag, skönt!!!
HA ha vilket kärleksdravel inlägg, smörigt värre men vad fan ibland måste det få vara så oxå.. ni ser han måste komma hem nu annars blir ju det här nån jäkla smörsoppa....

Surt det förlorar iaf idag, 4-1, ja ja låt det vara slut nu så bssen får rulla hemåt..

Imorrn kommer stortjejjen oxå hem. Hon hade högt o ljudligt suttit på resataurangen igår o berättat om när pappa kastade kalsongerna i toalettstolen... ha ha Han slängde dem fel, ni vet sånt där hjärnsläpp man kan få.. skulle ju i tvättkorgen såklart :)

men men nu ska lillis ha mat o jag måste späna vad jag slökika på för film innan skrutt kommer..skulle vilja se nån rolig feel good film,så skönt avslappnande....


Go fis mår gott i vagnen.. som han ju fått spendera stor del av dagen i... gladskit..


 

Statistik o jag passar som handen i handsken

Ha ha pratatde med go Anna idag hon påminde mig om den där sablarns statistikuppgiften vi hade i bvg..
Helt sjukt, kommer ihåg det helt bra nu. Där satt vi hon o jag i datasalen o fattade noll av vad vi sysslade med (ja jag tror faktiskt vi båda fattade lika lite) Vi skulle liksom hjälpa vår grupp, vara snälla när de hade en tenta att göra som inte vi hade.. men kände lite paniken att är det här att hjälpa vi kommer nog bara stjälpa..Blev smått stressad över de andra grupperna som satt där o verkade fått kläm på det där så fint... Hmmm oj oj, tillslut drog vi ihop nån lösning. Ja för det var ju typ det vi gjorde o så ordbajsade vi som sjutton om varför o därför vi gjort det... JA ja ordbajseriet är jag rätt bra på.. spec när man gjort några såna där liknanade uppg under ssk utb, så har man ju lärt sig att oj oj vikten av att kunna motivera o styrka varför man gjort en sak är så viktig..så ordbajsa på så löser sig det mesta ha ha

När vi fick tillbaka det o det stod : Godkänt blev jag mäkta förvånad men stolt. fan vad bra vi var :-)
Det roliga i saken var (inte att de inte klarade det..) några av de som vi trodde var bombens säkra på klarat det fick lite att ändra i... Kommer spec ihåg en persons min när vi klarat det ha ha... Ja vi kan minsann förvåna. Vi är inte bara söta, vi har inte bara lätt till leenden o skratt, Vi är fan så smarta oxå :-)

Smart gruppen :-) o längst till vänster, tjejorna som fattade noll i datasalen :-)

 

Gick upp till f på en kaffe tidigare, så nu är man hemma o troysan sover, jag ligger under täcket med godisskålen o bara njuter.. ¨så skönt bara softa hemma... blev som vanligt oboy o mackor till middiag, blir som ofta så när man är själv, men I löööv oboy ha ha...

Saknar min fotogeinqua sambo, men men det är ju bra få sakna oxå.. Har ju lovat han spinna som en katt när han kommer hem ha ha så det är bäst sakna nu så man spinner fint sen :-)

Är bara en liten sak i min tillvaro nu som jag klurar lite på..  men allt ska väl inte vara glasklart alltid..men men nu ska jag gossa fint i soffan.. åhhh sååå gott


pussar på er där ute!


...

Jaha fredag är det visst idag, hmm jag är ännu helt dagvild o hoppas få rätsida på veckorna.. Hade velat mig in på systemet idag o bara köpt mig nån liten cider el så, bara för mysets skull men icke sa nicke hann inte...

Idag har jag prommat in till stan, sen lunchat med fina tjejer trevlgit.. nu hemma o chillar i mörkret medan troy sover i vagnen, funderar dock på om jag ska en sväng till garaget o hätma mina hantlar som ligger kvar i bagaget, skulle som vilja köra lite armar o axlar här hemma o jag vet hur det blir bättre göra det nu annars blir det inte av... Blir kanske lite tevemys upp hos F idag, vi får se... Troysan får svida om till pyjamas där i sånt fall o så äta sista maten där o somna i vagen, det är skönt för man brukar kunna ta av han sen o så fortsätter han sova (peppar peppar ta i trä..)

Fick förövrigt höra en fin kommentar idag. En kommentar som några sagt som värmde lite extra. Gulligt av dem!
Ha ha ja jag blir lite stolt el fel ord, snarare varm i hjärtat. Det är alltid trevligt höra fina komplimanger, spec från liksom helt utomstående personer som inte liksom "har nått ut av att säga det", inte ens säga det rent ut till mig... men funderar samtidgt om jag ska skicka dem till optikern ha ha... :-) Ja det gjorde iaf min dag lite, samt ett trevligt samtal från min fina vän C! Jag tycker hon är så go, men varje gång vi pratar, blir jag samtidigt lite less över att inte ha hon nära o kunna ta våra spontan shoppingrundor, kafferep el liknande. Saknar min C!


men men nej nu går jag o hämtar hantlarna. vad fan som tiden springer på så är det ju snart vår o vad fan, man vill ju inte skymma solen för hela befolkningen när man ute på sommaren.. :-) Nej jag vill känna mig bekväm o  sprightans fin bakom mina sunglajjor ... åhhhhh villl ha sommar nu... Tänk bara... Sol, värme, sommar, nakna kroppar haha (okej vi skiter i de nakna kropparna...), grillkvällar, mys på altanen, midnattsolen o sommar sommar sommar... kom till mig nu.. är less att frysa rumpan av mig..


Inte finaste bilden... men den får mig att minnas en härligt spontan sommardag/kväll.. Liksom osar sommar om den.. Först bad med tindriz i varamon, sen grilla med monstergrillen på baksidan, dela på en vinflarra... sen möta upp E, M o company i trädgårdsföreningen... åhh grymma sommarkvällar kom åter snart!!!

leidghet..

Os uppehållsledigheten blev som fis i rymden, spec med tanke på att de ska bort 4 dar, den andra veckan av det.. Jag blir så less bara, just för att de redan reser typ så jäkla mkt i jämförelse med vissa andra lag så då kanske man kunde visa lite förståelse över det ,nu när man faktistk kan...

men men man får väl göra nått kul av det lilla :-)
Får se om det blir fjällen, en weekend el spahelg. Lutar nog kanske åt fjällen men we will see..

JA ja har varit på en prommis i morse o traskade förbi sussan o fick mig lite frukostmys o surr, hon är för go!
Nu sitter vi hos morsan o väntar på middag, ha ha latkorv kan man tycka jag är :-) Hatar laga mat själv o nu är man ju själv tills ett tag såå klart man passar på bli bjussad på käk :-)

men men nu väntar tindra på att vi ska rita.. så see u

24...

24 snart 25...
men snarare 74, snart 75...

Ibland så tråkig att klockorna stannar..
JA ja nu ska jag då gå o lägga mig o se på PH... så får min tråkmåns  do whatever..

ciao på er sötnosar!

..

Haft en trevlig em i pulkabacken, alla överlevde, ingen gjorde sig illa, fort åkte vi o kul var det!!

Men jag kan ändå inte låta bl iatt drömma mig bort. Få byta bort snön innanför tröjan o snö i fejjan mot sanden mellan tårna o solen i ansiktet.. Ja det vore grymt åka utomlands...

Längtar redan efter vår o sommar!

..

Nyss sett på familjen annorlunda o man kan f-n inte annat än bli varm i hjärtat.. Visst ibland så liksom bara tänker shit, hur orkar dem. Men grymma familjer o det är ju inte som att man inte blir sugen på fler barn... hmmm känns som bra som det är men en liten 3a kanske det blir, we will see... Det är just det här med flyttandet o vara sj så pass mkt med en skock barn jag oroar mig för.. Men 4 fina flicknamn har jag på lager... Tom 2st par som passar ihop om det skulle kunna tänkas bli flera på en gång ha ha..

men men 2 is a magic number... ja det får nog räcka..

"Pappa det här går ju inte att tugga"
Det var gummans första kommentar efter att j slitit i köket udner kvällen ha ha.. men det var faktiskt riktigt seeegt... :-)
Själv rensade jag hyllorna en affär som skulle upphöra, hmm inte mening det skulle bli så där mkt, bara till barnen som host host verkligen eg  inte behövde nått mer var..
sjukt godissugen idag, ni vet så där att jag nästan kan tvinga iväg johan mot att få en påse, byta bort min natt sömn mot godis.. :-)





..

Hmmm det blev ingen storstädnignsdag igår... vet ni det innebär:

Jo tack, FAN skit är kvar tills idag! Bläää jag sitter verkligen här o laddar för att orka med skiten, jag hatar att städa, men jag älskar doften v nystädat.. sååå hmmm får väl försöka visualisera den framför mig när jag går omkring o cleanar lite här i vårt äckliga hem...

Den stående frasen av min sambo igår var: "Det måste bero på vinet" ha ha sötis mådde inte så bra. O visst det berodde säkert på vinet, men inte pga druvan som han säkert ville få fram utan antagligen pga antalet glas ha ha...

För det blev ändå lite myspys galej efter matchen, lite häng hos goda vänner, massa surr , killarna lirade poker vi satt o surrade om allt möjlgit, Sen gick jag o en gogumma ut en sväng även det var nice..

Just ja, oj oj big things has happened.. Jag för er vanliga andra dödliga så är det nog en fis i rymden men för mig är det en stor sak i jennyhistorien: Japp. Det flesta av er vet ju vid det här laget att jag hatar  elller vänta nu HATAR att springa... Alltså verkligen dislike it... För att förtydliga detta så kan vi ju dra historien om min o Johans första sommar tillsammans, den sommaren var han lite seg med sommarträningen (händer aldrig nu, vad fan han får ju typ kryp i benen av en ledig dag, ....) Jag tänkte va fan man får väl offra sig o vara snäll o tänkte nog dessutom nykär som man var att tom det kan säkert vara kul. Så jag sa till J för att få ut han i löpspåret att vi springer tillsammans: Hmmm det gick inget vidare, vi hann inte långt, alltså INTE långt kanske några hundra meter, då bryter jag ihop o börjar grina, Ur gråten  harklar jag fram, Jag haaaatar att springa... O mygg helveten var det oxå... J kan inte annat än skratta o springer vidare själv. Jag GÅR tillbaka o väntar på han... JA ja ut i löpspåret kom han ju iaf :-)

Men men igår sprang jag 15 min på löpbandet, jag har liksom aldrig ens nämnts prova eftersom I hate it, men jag hade lätt kunnat springa 20-25 min men jag ville inte förta den där bra känslan o åter få det till nått riktigt hemskt. För hör o häpna jag sprang 15 minuter o tyckte det var rätt ok..ha ha ha.. Som sagt igen big deal för er övriga, men för mig en satans stor grej ha ha...
O träningsvärk fick jag även denna gång, åååhhhh sååå skönt ha ha...

Idag blire nog spinning activio...

Det finns en sak med träningen som jag inte tycker om... Att jag alltså önskar mig resultat lite för snabbt, jag blir som så inne i det att jag fokuserar för mkt på kroppen.. o jag blir arg på mig själv över en del tankar som kommer över mig. Liksom istället för att känna  wow nu kan jag unna mig det här goda fikat tex så får jag liksom världens mega ångest över det ibland... men jag vet ju om det o blir arg på mig själv varje gång en sån tanke dyker upp...   Däremot så är det ju bra för iom träningen så blir man inte lika gottesugen tycker jag, o det är ju bra för en stor godisgris som jag :-) Nej ni träningen får mig ju pigg o glad, o livsnjutare på hög nivå är målet att bli.. Ni vet träna bra o äta gott :-)

men shit nu kommer morsan snart över o här sitter jag i lorten, hon som brukar frusta ändå över hur det gick så här. Hur jag o min bror kunde bli så slarviga när hon är så noggrann, Japp så nu äre bäst skynda, annars kanske hon tar tillbaka den fina klädhögen till barnen som jag nyss fick rapport om att hon hade med sig :-)

Så istället för in i dimman  så får jag väl säga: In i dammet!!


...

Blir nog inga utsvävningar ikväll... Det orkar man nog inte med...

Men mycket möjligt det blir vinmys hemma, soft o nice! Hade gärna bokat barren oxå men antar den redan är bokad en lördag kväll spec i denna kyla....

Såg att det var -26 i linkan, kan ju inte hänt ofta.... Stackarna de måste nog hålla på att frysa ihjäl nu. Tror vi hade -24 om jag inte såg fel, var ju i nattmössan när jag tittade...

Har varit en sån här lagomt mysig natt igen, en sån där när man står o matar Troy o verkligen planerar om hela sin dag o allt det handlar om är att SOVA: typ jag ställer in träningen sover istället, gör inte det, sover istället ha ha... men nu är man vaken så är klart jag inte ska det. Nej här ska det frisläppas endorfiner!!

Imorrn blire det mkt häftipga, spännande, roliga, trevliga äventyret: Mission Storstädning... Mmmm jag längtar redan, bläääää jag hatar verkligen att städa, (så man vet aldrig, kanske inte blir imorrn det ser vi ju ha ha)


trevlig kväll!

Nöjd familj:

Barnen sover nöjda i sina sänger (pust vad skönt!! hihi)
JAg ligger mätt, nöjd o glad nedbäddad i soffan..
Johan står vid spisen, glad, nöjd men tydligen hungrig igen hur det nu är möjligt ha ha... (fast iofs så äter han ju ALLLLLTID)

Så trevligt det kan vara att träffa goa vänner. Det blir inte så ofta men när det väl blir är det så mys. Det är så roligt tjejjerna har så kul oxå. Hoppas nu inte tjejernas föräldrar hade mkt att städa efter fjällresan, till prinsessstugan..Såg ut som de hade ganska mkt packning :-)

Pizza, lite vin o många skratt. Trevligt helt enkelt!



Hmm att jag aldrig "hinner" det jag ska. Det flesta av mina måsten sköts upp en dag till.. Hmm Imorrn bara måste jag betala tindras dans o så skulle jag vilja till rusta, men hmm kanske måste vänta tills slutet på januari.. Synd även man inte hunnit träffa flera darlings som man velat! M vi får ta storheden en annan dag o L kaffe soon är ett stort måste!!
Ja ja imorrn, blire det soft morgon. Sen när J kommer brummar nog jag o kidzen iväg efter ett tag så han får vila. Tindra ska på leos med morfar , jagå ekr o tränar en sväng o sen är'e ju hockey igen. Tindra kommer till andra perren o kikar.. o sen så får vi se vad som händer sen...

men men nu kanske lite mus, el mys menar jag. Johan hade kanske sagt mus ... men jag menar mys ha ha


...

Om det var armarna som värkte igår så är det rumpan so mdet värkre mest i idag, Nice feeeling ha ha...

Igår vare hockey oxå, så jäkla sur förlust, förstår ni 3-3 o så blire 4-3 när det är 30sek kvar.. inte kul!J var väl ok ,men inte mer.. Det är en sak som är synd när man spelat grymt bra ett tag...Jooo då ökar kraven till max o man förväntas prestera så varje match, riktigt så gåre ju inte till...

En sak som jag tyckte var lite störig var när klacken ropade:" P.L ska bäras ut på bår" gång på gång... (att det ropas  att nån är ett svin o grejjer det är mera sånt man liksom får taäven om det inte är så fint heller..)
Det kändes  lite too much!! För att en spelare får bäras ut på bår är aldrig skoj o det är inte  nice ropa så. Mitt hjärta stannar alltid en liten sekund tills man ser personen röra på sig o det är ju väldigt sällan det är nån större fara, men tanken komemr alltid "tänk om".  Det sjukaste var ändå när den där killen fick hjärtstopp o den andra klacken ropat "låt han dö" el nått i den stilen, sjukt!!
Jag menar inte att inte klackarna gör ett bra jobb, absolut inte, herregud hur vore det i hallen utan dem:Stendött! TAck för att dem finns!!! O jag kan förstå det blir typ stora mängder adrenalin som pumpar tillsammans, men vissa saker känns inte ok att skrika, det är min åsikt!

Igår satt jag ett tag med några andra vänner, ha ha dem måste ju trott jag varit lite smått crazy o ändå så var jag lugn då ha ha.. JAg lever mig in o hejjar massor när jag är på match utan bara, fan man blir ju nervös så är det bara :-)


Nu till nått annat, fan jag babblar hockey, inte mening det heller...

Min lillskrutt blir snart 5 månader, kan ni förstå??? Det kan inte jag. Det är helt sjukt hur fort tiden gått.. Jag ser ännu min gula lilla känguruunge ligga här hemma i sin spjälsäng o se ut såååå liten... men nu är han ju stor stor stor....
o min andra tös, fyller snart 5 år o tjatar om sitt princesskalas!, Det om nått är sjukt, redan 5 år, vart har tiden tagit vägen. Det käns verkligen som nyss jag o Cicci gick från bilarna vid scandinavium med en liten tultande Tindra med oss... men det är ju länge sen nu...

JAg längtar till nästa vecka, då är allt som vanligt igen. Då börjar vardagen igen! Skönt!

Idag blire att brumma ut o umgås med en go familj, ungarna får leka, hmm j kanske inte troysan så mkt då :-) men övriga o vi får surra skit o ha trevligt! men först äta lite här hos morsan o sen lite ärenden o efter det betala funky K-z som börjar på söndag igen..

see ya

Glömde för en stund...

Jag glömde för en stund att min lilla tös satt här brevid..

Jag pratade som vanligt lite för mig själv muttrade...

Jag sa: Ähhh skit ner dig (åt något/någon sak)

Tindra som satt brevid uppfattade såklart detta o  frågade vaaaaa vad sa du mamma: Skit ner dig o nu har hon skrattat åt det, de senaste minuterna...

smidigt mamma jenny, smidigt :-)

-33

You heard me. minus fucking 33 grader kallt...helt sjukt... brrrrrr

Är dålig på att skriva nått kul o kommer typ aldrig ihåg ens vad man sysslat med. JAg för närvarande känner jag mig virrigare än virrigast... Svårt nog komma ihåg vad man heter typ...


Jag gjorde iaf comeback på gymmet i förrgår satans vad skönt! Inte så mkt till val då det är så här himla kallt, man orkar ju inte gå ut o promma då.. Men det var grymt skönt o I like the feeelig av att ännu ha träningsvärk i armarna mina, nice! Ska dit idag med, får se om jag hinner på IW el om jag gymmar lite bara... Skulle även vilja hinna förbi rusta o köpa mig min boll o hantlar nu. Så man kan köra hemma, svårt ta sig iväg så mkt som man vill då grabzen är borta bra mkt..
 Jag tänkte när jag var på gymmet igår att nu ska jag inte sätta upp så höga mål. Jag har en lätt tendens att göra det. För jag mår så sjukt bra när jag är o tränar I love that feeeling verkligen. O helst skulle jag vilja kunna göra som ett tag i linkan träna 4-5ggr i veckan. Men jag får inse att min tid o ork kanske inte räcker till, men får jag lite stuff hemma så är det ju inte så farligt...  Huvudsaken jag tar mig iväg ibland så äre fine o prommar...


Igår var vi iaf o kikade innebandy, kul även om fel lag vann... Sen hängde vi lite på hultet o så sen lite med E & J var nice.. J blev dock influerad av det ena o det andra ha ha...Ja ja trevliga prickar det där iaf!

Så surigt kameran är sönder, jag blir så lack på det, men har liksom inte moneysar till det nu...

men men nu lunchtime snart

see ya


dags nu..

Nu tycker jag fanimej det är dags få veta OM/när det är ledigt under os uppehållet. Får hela tiden veta fler o flera lag som vet o de flesta är ledig ca 6-7 dar. Många har bokat in en resa..

Jag vill oxå..Göra nått iaf!! så nu är det ju inte länge kvar, kan väl inte vara så svårt få fingrarna ur o säga det. el beror det kanske på hur det går för de,. Jäkla bulls-it i sånt fall

Planering lilla plommet planering (el hur det nu var ni brukade säga... ha ha).

Det är grymt skönt bo hemma men  näer det kommer till såna här saker så kan jag bara bli less ibland. Få se nu var det inte andra värden som var viktiga här: ja men visa det då, lite framförhållning tack! o hemskt gärna ett fikarum.

Ha ha vilken jäkla gnällkärring jag ser ut som nu igen.. Men det där är saker jag bara blir så oerhört frustrerad över. För det känns liksom lite basic, men  verka vara jävligt svårt ändå... Jag är eg  på prima humör. Idag kommer älskling hem wiiiihooooo. Tindra ska på bio med mommo o moffa är sååå glad! JAg har fått sova  såååå länge, (behövdes!!!!). Vi ska äta smörgåstårta hos päronen ikväll mums. Sen hem o mysa o se wallander... JA idag är en bra dag...
" idag är det bara du o jag, idag är det bara vi två. ..... o kärleken förde oss samman..." (det är inte bara vi 2, men det känns som så..) Min darling kommer o jag blir varm i hjärtat!
Jag är så otroligt glad, jag är lycklig. Idag vill jag pussa hela världen...
Tack för att jag fick sova!!!


Stort Smack på er alla!! (ja förutom ni som sköter planering o fikarumssaken ha ha)

nej men ser man på...

Idag var man i tidningen:

http://www.nsd.se/nyheter/lulea/artikel.aspx?ArticleId=5097570


En nål i en höstack då :-) men finner ni mig så ser ni min sammanbitna min , klart är man på hockey så fokuserar man på det...

en annan nål i en höstack är idol camilla..
Ja vem fan bryr sig i kommunalrådet  el vem nu det är (jo jag vet hur k.p ser ut, det där kanske bara är en annan gubbe..)när det finns andra skönheter på bilden ha ha

världens bästa!!!

Jag har verkligen världens bästa familj!!! Jag blir helt tårögd av att tänka på det nu (visst hmm jag vet ju det oxå beror lite på tröttheten ha ha men ändå!!)

Mamma ringde imordse o vi pratade om natten o det tog inte länge förrän hon ringde upp o hade en toppenlösning o hjälp. GULD GULD GULD  ni är guld!!!!!

men men nu lunch sen affären ,ta med sig pulkan får se om det blir många åk, verkar ju vara svinigt kallt ute o blåsa illa... men har man lovat så har man,...

trött...

Tötthets skivande tycks höra till huvudämnena i denna för tillfället mycket tråkiga bloggen ...

Just nu känns det som mina ögon går i kors men snart är jag människa igen. Mina barn tycker nämligen inte att deras mamma behöver få sova mkt på natten,så här såg min "natt" ut:

:23.45 vaknar tindra o ropar förfärat, går dit o fixar täcket hon somnar snabbt om. Hör dock att lillparvlen har vaknat av detta jippie tänker jag. Försöker med tutten 3-4ggr men inser han är hungrig då han somnade rätt tidigt oxå.. Upp o göra  mat  så mat han...

00.20  kanske jag lägger mig för att sova igen..

ca 02.30 vaknar  o rusar upp av att min dotter gråter (anledning av att jag russar upp är såklart att inte lillis ska vakna av att hon blir jätteledsen.. Lägger mig med henne o hon somnar om..

03.50 är det dags igen. Lillis vaknar, är hungrig.. trevligt, upp fixa mat.. Ligger i sängen igen ca 04.10

Jippie nu behöver jag inte vakna förrän 07.00 då lillis börjar skruva på sig, morgonmål , somanr sen om kanske 2o min. Får komma till min, säng, leka med sin leksak, banakr mig som tack för det i huvudet med den... Strax efter det vaknar tindra o så var denna morgon i full gång med frukosttime, blöjbyte o påklädning...

Nej vem har sagt mammor behöver sova????

Snart dags klä mig se om tempen inte är så fasligt kall o i sånt fall bege oss ut o åka pulka..

Jag är inte bitter som Tony Rickhardssson skulle sagt:
Jag e inte bitter,men jävligt irriterad ännu över det faktum att vi LOVADES en 4a som vi fakitskt verkligen behövt, inte i nuläget som rum till troy men snart ,vi har ju faktiskt 2 barn, Utan mer för att få ett rum att sova i. Nu smiter ofta nån av oss iväg på natten för att inte störas/vakna av att troysan vaknar. Antar det gör så att Tindra är mera lättväckt o vill att man ska sova med henne.. (detta är ju självfallet inte alltid vissa nätter sover hon natten igenom..)
Jag längtar tills på tisdag. Jag längtar efter min gubbe. Men just nu mest för att då är det min tur, då ska jag få sova!! Nej jag är inte nån heroisk människa som tar varje natt under en säsong. Jag är bara människa o jag skulle INTE palla om inte jag oxå fick sova nån natt. Däremot tar jag självfallet kidzen nätterna innan match, så jag är glad bara jag får sova nån natt här o var.. O nu är det min tur på tisdag, LÄNGTAR  efter att SOOOOVVVA! (hade ju som sagt då allra helst haft ett eget kryp in att smita iväg till. Jag kan sova med tindra men det bir ju inte samma sak ligga o buffas i en 90s säng so matt få sova själv..)

Ett tecken på att tröttheten börjat vara stor stor igen är att jag fanticerat om att få åka iväg en natt,. Jag o gubben till en enslig stuga, bara äta, se film o ffa sova...

Jag är så oerhört tacksam över mina päron som dyker in o ger lite andrum titt som tätt. Det är en omställning få 2 kidz o det är en omställning att vara själv typ jämnt.. Om ni nu hängt med i resonemanget här ovan så vet ni varför jag gnäller så mkt: Trött= gnällig o sur ha ha... 

men men snart är jag pigg o glad igen, man kan ju liksom inte annat göra. JAg har 2 barn som väntar på mig uppmärksamhet o det är bara get up get started, smile and have fun, sova får jag göra på tisdag...
TISDAG Kom snart  I need u!!!


...

2009 har varit ett bra år, ett roligt år. Ett lärorikt år. Ett år fyllt med vänner o familjen.

Det bästa 2009 kan lätt sammanfattas med: 090819

Då kom han äntligen..

2009 har jag alltså varit gravid mer än halva året o sedan varit nybliven 2 barnsmamma o ser jag det ur dessa orden så  kanske det inte alltid varit så lätt med illamående, svullna fötter, sömnbrist ,trevande amning..

Men NEJ så ser jag inte på det. 2009 är lycka!!


vilken morgon..

Fult ös kan man lugnt säga... egentligen finns det minst 100saker kvar att göra men nu behöver jag en liten break o det som inte hinns med idag lämnar vi till morgondagen..

Ibland undrar jag över om ens andra hälft förstår hur mkt som eg händer här hemma när han är borta.. Tror inte det, det ser kanske inte ut mkt för världn men Ni vet, det går verkligen i ett... Imorse har vi renbäddat sängarnrna, tvättat, vikt tvätt hängt tvätt. Städat undan gårdagens inferno, Laddat diskmaskinen full.. Klätt bebis, matat bebis, sövt bebis.. gett frukost o kläder till stortösa.. Nu står eg dammsugning o bortläggning av de stora berget med rentvätt... men nej det får nog bli senare el imorgon..

För nu måste den här morsan få på sig kläder. När J kommer hem har vi lovat åka in till stan o fixa lite ärenden så han får vila. Då ska namngivningspresent o tights köpas, ev betala funky kidz oxå...

Sen hem o förhoppningsvis hinna ta sig en dusch... o sen blire spännnade men finally lite avkoppling..

Är ni för övrigt lika dagvilda som jag, tycker det känns förvirrande med alla röda dagar hit o dit..

ja ja ska bli kul heja lite senare idag... (bra mkt roligare än änka på städa o tvätta iaf, bläää, verkligen ett onödigt ont tycker jag)

...

Nyårsafton igår... KUL!!
Den firades på ett riktigt trevligt sätt: med goa vänner, go mat, lite lekar o ja några glas vin, hmmm några glas för mkt kan jag ju känna så här dan efter...
Men det var en jättetrevlig tillställning verkligen!!!

Muisktävling sög man ju på: alltså jag är så dålig på just det där med en låt o så vilken film den hör till...
Ja men just ja det roligaste var ändå.. uppdragen vi hade under tallrikarna på middagen.. Mitt uppdrag var: Drick ur din bordsgranne till vänsters glas minst 2ggr under middan... Till saken hör att jag satt brevid en kille jag aldrig nånsin träffat tidigare så det kändes ju måttligt pinsamt dyka in i hans glas 2 ggr ha ha....

Min kamera verar ha kappsejsat o gett upp... hade den inte kunnat göra det innan jul så man kunnat önska sig en av tomten...

Har varit ute på en prommis i den 13 minusgradiga kylan,men det var skönt..Ikväll blire det nog en tidig  kväll, måste ju först bara se  hur det gått för bönderna...
Hörde förresten att familjen annorlunda börjar snart igen vad kul!


Jag har bestämt mig för 2 viktiga saker o båda känns sjukt bra!

Det ena handlar om just alkohol.Jag har bestämt mig för att verkligen börja dricka med måtta, är ju som roligast då.. Känns skönt i hjärtat!

Det andra handlar om en sak jag funderat på under eg flera år, av o till.. Avfärdat ibland men ständigt återkommit i mitt huvud. Nu har jag tagit ett beslut o det känns jättebra. Ja det är det jag vill, så det ska ske antingen i juni el så aug/sep. Måste vänta ett tag dels för att jag vill komma i min vanliga form först o även för att jag ska vänta tills troy inte behvs bäras lika mkt el så just innan J's semster..  Men även det beslutet känns skönt att ha fattat.. Ja 2 stenar fallit från mitt bröst...


Imorrn ska jag o ungarna in till stan när j ska vila innan matchen. Måste köpa present till Sara som har sitt namngivnignskalas på söndag o så måste jag ha mig nya tights något anant ska vi väl inte göra. Ja vi kanske smiterr förbi bibblan för tindras skull...
sen är e ju match imorrn kväll då sak brorsan följa med, det hade jag ju lovat han sen länge, men nära glömma det mitt minne ni vet...Hopppas hoppas på vinst imorrn...



Hoppas även ni andra hade ett fint slutet på 2009 o att det nya året blir ett fint o bra år!

(Tycker lite synd om en vän,stackarn blev sjuk mitt på nyåresafton.. fiii bubblarns, inte kul hoppas hon är bättre idag! )