åhh ett lite avbrott i vardagen så mys!



Kommer inte hon till mig så då baske mig åker jag dit :-)








Jag blev så trött o less på allt ensamvarande,  o saknade ju min tös..

Så nu bokade jag helt sonika en tripp ner för mig o troy.. det blir en liten resa mitt i veckan från mån em till tors em.. Ingen match infaller under tiden o jag åker efter J tränat klart på måndag. Så håll tummarna nu att tindra håller sig frisk. För det är planen, att hon ska vara ensam med pappa dessa dagar. Jag kommer på tors o då är det match så då tänkte jag kanske lämna troy till mormor o morfar på em o bara ha lite egentid med henne där på kvällen, kika match , kramas o hejja!..

åhh härligt!  Ska bli så skönt o roligt få komma iväg lite.. c var så snäll o sa att hon kunde hätma mig vid flyget, åhh så snällt! Jag erbjöd mig ta tåget men guld värt hon hätmar o lämnar mig, lite bökigt med tåget... o dessutom nice för åker man bil kan jag ta med både bilstol o vagn o vi kan göra lite smårutter under tiden man är där...
Hoppas nu inte freddan får sin ack så viktiga nattsömn störd under de dagarna jag o troy härjjar där..

Ja som ni märker är jag lite uppspelt nu. Man behöver lite små vardagsäventyr ibland!!
under os uppehålelt velar vi än om det blir fjällen el ev en sthlms weekend, hmmm . Fjällen med barn el utan.. sthlm.. vel vel vel.. men det är ju så vi är så det hör ju som till..

Nej ni ska jag se vad mina hjärtestenar håller på med. Den stora har gjort en kungakrona till den lille som lite förvånat undrar vad som hamande på hans huvud där han sitter i sin gåstol... Kärlek!!

Har förvörigt bett johan om lite gois när han kommer hem ikväll, kanske ska börja se de av lost som vi inte sett än, nice! Hoppas han inte blir allt för sen!!



Kommentarer
Postat av: Cicci

Smickrande bild ;)

Ska bli så roligt att ni kommer och hälsar på. Som jag saknar dig.

En tripp till Vingåker måste vi planera in och kanske nån mer liten tripp:)

Åhhh.. ska bli såååååååååå kul.

2010-01-20 @ 18:08:55
Postat av: Anonym

JA skulle ju skriva nått om den men glömde, tanken var iaf att hur du än förösker är du alltid söt :- ) en annan ser ju dock inte klok ut ha ha....



ja vingåker låter mys, får sig iaf johan nått par kallingar av min lilla resa ha ha,... brukar alltid köpa det där...ja jag är öppen för allt men ffa ska det bli så kul komma o hälsa på!! mys!

kram kram

2010-01-20 @ 20:02:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback