back to reality..

Japp sagt o gjort family franz gjorde helt enkelt en fmily franz o drog iväg på en riktig "Sista minuten"

Det var grymt härligt o något som hela familjen behövde. Tindra trivdes som fisken i vattnet... Träffade nya kompisar o badade dagarna lång. Hon hade verklgien superkul. Det var så roligt när man flera gånger fick höra av olika föräldrar: De ar som att de klickade på en gång, de har så kul tillsammans. Såg henne gå hand i hand med  iaf 3 olika flickor o dessa hade verkligen kul. När man gick förbi den andra poolen eller skulle äta frukost hörde man barn som ropade: Hej tindra, så visst vi har en social tösabit o detta stärkte min trygghet i att byte av dagis till hösten ska gå bra! (för wihhooo det har löst sig!, mamma pustar ut för en ltien pusselbit som fallit på plats iaf..)

Troysan tog oxå resan med ganska stor ro o följde rätt bra sina vanliga rutiner, förutom ett ordentlgit störtdyk första dagen så har han nog trivts han med :-)

Mamma o pappa (jag o johan) har la solat så gott det går o slappat, men visst det har la mest varit kika till poolen, fixa mat, ordna mätta magar o dryck i magen.. men men Det har varit sååå kul att se sin tös trivas så otroligt mkt :-)
Böand det första hon sa första dagen var: Mamma det är så fantstiskt att jag inte ens kan tänka på mormor eller nån... ha ha..

Har varit kul att det var med flera andra sköna lirare oxå, ja vi är helt enkelt mkt nöjda med vår lilla spontana sista minuten resa!

Lite bilder från resan:

räcker ut tungan åt det försenade flyget (nåja bara en timme så det kan vi leva med..)


Gullgossen måste ju oxå få testa på lite att kladda med på sesmtern...


Likväl som tindra måste få sig sina mallisflätor...


O så klart vara med i ministarz.. söta ungen min!!!



Så här såg man tösen som mest: I POOLEN med nån kompis


Kan vänja mig vid detta... snart kanske en resa på tu man hand ;-) Nice!



Nåja väl hemma väntade flyttkaoset, packa, packa packa, slänga, packa , slänga...
Idag har vi pausat med mysigt barndop,  o så middag o tårta med mamsen på morsdag. de är så gulliga o förbarmar sig över oss nu när det är kaos hemma, troysan hade liksom inte gått att ha där..

Nåja hade tänkt visa er lite fiskestorys oxå men det får bli en annan dag...

kramen



 


Ja, det här vädret kan jag vänja mig vid!

Härligt väder idag med!

Dagen har varit mkt trevlig, med avslutning på babysången där det var knytkalas a la både pajer, sallad o efterrätter till kaffet, me like...

Sen lite chill i solen o så iväg o kika in lokalen. Tur att två rediga tjejer var med mig. För mig så är nämligen  nog för fullt i huvudet just nu. Jag blir bara snurrig av allt men men ska skriva en liten lapp ikväll efter jag fräschat till mig..

Vi gled nämligen till storheden sen tog en kaffe o fortsatte surret.. eftfer det lite mera glassande i solen o sen iväg o handla o så kom jag på att vi åker upp till ett ställe o grillar lite, liksom njuta maximalt i solen... Så därav längtar jag nu efter ett bad o sen kan jag fatta pennan o skriva ner lite kladd.. (nåja det finns nog dem med koll som jag kan höra med sen om jag glömmer vad det var...)

visade sig iaf att den rara tanten som visar upp lokalen är den som från början ägt marken som våra hus står på o de som (Lyssna nu:) äger kossorna som går nedanför gräsmattan... Så världen är liten...

Jag kan lätt vänja mig vid detta: Alltså inte att Troy försöker äta upp staketet men att kunna vara ute o hänga fast hela dan om man så önskar!



Se så härlig temp o vad sent det är:

Lite grillning uppe på berget nära oss, (tindra envisades med att ha solbrillorna under kepsen där av den fina looken)






det rullar på..

Det rullar på i över 100 knyck som vanligt...

Börjat rensa liiite smått, men det är så lite att det nog inte räknas.. Tänkte fixa mig lite kartonger idag o börja packa ner lite småsaker som man inte använder nu..

Sommaren kom blixtsnabbt o blixtrat har det hunnit göra 2 kvällar oxå, men shit vad varmt det är på dagarna, underbart!!
Så vi har grillat, druckit lite vin ,hängt med goa vänner o haft trevligt.

Det jag inte gjort än som liksom hör värmen till det är : Ätit en mjukglass, det är liksom nått som man alltid har en sån här man måste göra premiär av. Precis som man förrom åren badade sjukt tidigt, hmm har väl blitt mer av en badkruka nuförtiden :-)

Hade helst velat ha huset igår, o då helst färdig ned packat o uppackat av sig självt.. Men men det är galet nära ändå...

JA vad har då mer hänt: Lillparv eln växer så det knaker, säger både mamm mamm o papp papp. Kryper o ställer sig mot saker, har en konstig för kärlek för vår tvättmaskin som han gärna kryper till , ställer sig mot o sticker in huvudet i...

Vår stora tös njuter av värmen hon med o är ute o leker hela dagarna. O säger titt som tätt så rolgia saker...

men men nu sitter min son här vääääldigt kladdig efter sin lilla frulle, så det är dags för bad innan dagislämning o sen babysång med avslutning idag. Me like = fika o paj :-)

Sen kika in lokalen men hmm har ingen bil , hoppas det lsöer sig vill INTE vara utan hela veckan!








här är det...






Sorry min frånvaro... varit lite mkt att tänka på  sista tiden bara... Saker som hängt över mig som ett stort orosmoln men som idag känns mkt bättre..  fick gråta ut lite med Linda vännen, visserligen på åhlens fik av alla ställen, nåja kassörskan vågade då inte neka mig handla med kortet som egentligen inte var mitt (vem fan nekar en tjej som redan har tårar på kinderna o säkerligen ser ut att kunna bryta ihop när som helst ha ha) det är som skönt rensa ur systemet ibland, brukar kännas bättre sen :-)

Idag blire middag med trevliga prickar, men först lite småärenden o jox...  sen får vi se om dagen bjuder på något mer.. det vet man aldrig...

nu har jag iaf gjort ett litet avtryck här igen :-)

kram på er alla!



husägare :-)

Jajjamensan nuförtiden kan man titulera sig så..

JAg tror inte ni anar hur skönt det känns. Grymt!

Det är lite kul hur "perfekt" det är. Vi har liksom sagt lite att gården är A &O , då behöver huset inte vara tipp topp..Sen har vi sagt att det gärna får ha öppen spis och/eller bastu. Johan surrar ju alltid om sitt dubbelgargage (inte för att skruva det kan han ju inte men förvaring av leksaker...fast iofs än kan han lära sig..) 

Detta hus har nämligen allt detta, det är helt kanon. Det är nog verkligen så att man känner när man hittat det rätta. Lite som med kärleken ni vet. Man bara känner det :-) Den där känslan i magen...
För visst, det är relativt nybyggt, men hade jag byggt det själv hade jag valt vitt kök o annan färg på badrums kalkel. MEN det är helt klart fint ändå. o saken är biff det är vårt o sånt kan man ändra i sinom tid om man vill.  det kommer helt enkelt bli kanon!

Nu ska det målas, sättas dit 3 fondväggar (barnrummen o vårt sovrum) o fixas med 2 väggar så är det prima ballerina..
Vi hade eg bestämt sätta dit en ute jazzuci i sommar, delat till oss en bra. MEN tidigare husägaren hade oxå haft planer på det o kom med en briljant ide, dock en lite större förändring än vad vi tänkt oss från början så det får nog vänta tills nästa sommar. Men en bubbelkopp blire det...var så säkra :)

Spanar för fullt på fina soffor nu. Hittade en fin på Em, men den var ganska mörkt grå, jag är som lite sugen på ljugrå. Alltså tyg divan.. Dock var det 6 veckors leverans på den vi såg.. Men ska spana in Mio o Soumi soffa imorrn oxå... Såg ett galet fint  vardagsrums bord oxå, typiskt så var det utgående o de hade bara visnings exet kvar, nja det vill jag nog inte ha för det hade en del skavanker..

Saker vi fått veta i efterhand som får allt kännas ännu bättre: Det bor 13 barn i de övriga 5 husen på gatan. En 15 åring, en 17 åring resterande är under 8 :-) Det finns äppelträd på gården, åhh det är lite mys tycker jag! det finns en hundgård med isolerad hundkoja med golvvärme ,perfekt för gäster... läs tex panini. Pratat med förskolerektorn skulel återkomma i slutet på veckan så håll nu alla tummarna men kändes som ganska positiva vibbar!

men oj oj får inte bara snöa in i husdjungeln nu.. har ju även andra saker tänka på ;-)

Nu blire grillat o lite cider...

valborgsfirande hos min andra familj..

JApp jag har ju min back up famij: Eller iaf min galna vän med sin familj som förbarmar sig över mig titt som tätt. JAg är nog som deras jobbiga granne de aldrig blir av med :-)
(fast jaghoppas verkligen inte de ser mig som den kvinnliga versionen av ove  ;-) ha ha )

Ha ha nej då, det är skönt bara hänga med dem så igår fick man sig båda middag o lite vin. Sen häng med teve mys o surr. Trevligt! (fan LIDL finns ju inte här, men kommer snart hit tror jag , så då kan jag köpa salt o knäckebröd till dem som tack..) Sen när jag kom hem så gick så klart lampan på toaletten sönder, varför just nu när jag är helt själv liksom? Lite läääskigt var det :-)

Nåja jag somnade som en stock sen (efter lite datortitt o x antal samtal med min sambo). Tog min vana trogen o sov i gumman säng. Ja det är som mysigare där :-)

Jag hoppas så satans mkt på en sak, vad det är vill jag inte säga riktigt än. Men det känns lite som vanligt family franz tur. Det kan som aldrig få bara lösa sig snabbt, smididgt o enkelt. Det måste liksom alltid böka till det lite ja ja.. så är det ju...MEN om det är som vanligt så brukar det ju oftast bli bra tillslut ändå, så håll nu tummarna!!!

Vädret är kasst, nu får det fan bli vår. Jag vill köpa sommar kläder, få myggbett o visa mina bleka ben. Jag vill äta mjukglass, dricka kaffe i solen, gömma mig bakom mina solglasögon. Jag vill få gå på båten både i stan o stugan. Jag vill bada med mina ungar. Busa med min blivande man, Grilla, äta jordgubbar. Jag nöjjer mig nog inte med våren verkar det som. Ge hit lite sommar på en gång!!