husägare :-)

Jajjamensan nuförtiden kan man titulera sig så..

JAg tror inte ni anar hur skönt det känns. Grymt!

Det är lite kul hur "perfekt" det är. Vi har liksom sagt lite att gården är A &O , då behöver huset inte vara tipp topp..Sen har vi sagt att det gärna får ha öppen spis och/eller bastu. Johan surrar ju alltid om sitt dubbelgargage (inte för att skruva det kan han ju inte men förvaring av leksaker...fast iofs än kan han lära sig..) 

Detta hus har nämligen allt detta, det är helt kanon. Det är nog verkligen så att man känner när man hittat det rätta. Lite som med kärleken ni vet. Man bara känner det :-) Den där känslan i magen...
För visst, det är relativt nybyggt, men hade jag byggt det själv hade jag valt vitt kök o annan färg på badrums kalkel. MEN det är helt klart fint ändå. o saken är biff det är vårt o sånt kan man ändra i sinom tid om man vill.  det kommer helt enkelt bli kanon!

Nu ska det målas, sättas dit 3 fondväggar (barnrummen o vårt sovrum) o fixas med 2 väggar så är det prima ballerina..
Vi hade eg bestämt sätta dit en ute jazzuci i sommar, delat till oss en bra. MEN tidigare husägaren hade oxå haft planer på det o kom med en briljant ide, dock en lite större förändring än vad vi tänkt oss från början så det får nog vänta tills nästa sommar. Men en bubbelkopp blire det...var så säkra :)

Spanar för fullt på fina soffor nu. Hittade en fin på Em, men den var ganska mörkt grå, jag är som lite sugen på ljugrå. Alltså tyg divan.. Dock var det 6 veckors leverans på den vi såg.. Men ska spana in Mio o Soumi soffa imorrn oxå... Såg ett galet fint  vardagsrums bord oxå, typiskt så var det utgående o de hade bara visnings exet kvar, nja det vill jag nog inte ha för det hade en del skavanker..

Saker vi fått veta i efterhand som får allt kännas ännu bättre: Det bor 13 barn i de övriga 5 husen på gatan. En 15 åring, en 17 åring resterande är under 8 :-) Det finns äppelträd på gården, åhh det är lite mys tycker jag! det finns en hundgård med isolerad hundkoja med golvvärme ,perfekt för gäster... läs tex panini. Pratat med förskolerektorn skulel återkomma i slutet på veckan så håll nu alla tummarna men kändes som ganska positiva vibbar!

men oj oj får inte bara snöa in i husdjungeln nu.. har ju även andra saker tänka på ;-)

Nu blire grillat o lite cider...

Kommentarer
Postat av: annicka

kul kul...när får ni flytta in?

2010-05-05 @ 10:34:36
Postat av: Elenor

Vad kul att ni hittat ett hus! Kommer säkert att bli jättebra, är glad för eran skull och ser fram emot att få komma och hälsa på :)

2010-05-05 @ 11:21:55
Postat av: Sussi

Det är så kul! Grattis igen gumman, ser fram emot att höra allt på lördag :)

kramiz

2010-05-05 @ 15:36:56
Postat av: Jessica

Gud va roligt för er :D Lät ju jättemysigt!!

2010-05-05 @ 17:12:24
Postat av: Lisa

Gud så kul, vart har ni köpt huset?

2010-05-06 @ 21:31:42
Postat av: Jeanette

Grattis! Låter som ett perfa hus =)

2010-05-09 @ 21:40:42
Postat av: Anonym

TAck så mkt allihopa.. redan första juni är inflytt så snart snart :-)



Det blir kanon :-)

2010-05-12 @ 11:40:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback