Lite bilder för er nyfikna :-)

image253
En liten bild på nypärlan vår =)

Självklart även på tösabiten vår...

image255
image256
image257
Sådär allt för nu, dags att mumsa tårta o sen liote partytime tror jag
kramen på er govänner


Att packa,: en konst jag inte kan!

Återigen har jag totalt misslyckats. Att packa är verkligen en konst och jag är ingen hejjare på det, ser ut som att vi ska flytta hem minst sagt, nåja jag intalar mig själv att vi faktiskt kan bli hemma i nästan en månad kalrt man behöver mkt grejer då =)

Sitter iaf här o väntar på gubbz så vi får börja glida hemåt, ska bl iså skönt, fast lite jobbig tripp dock, känner mig fortfarnade lite less över bilåkande sen vår tripp fram o åter till götet... Men hur som haver ska det bli jätteskönt komma hem, hoppas bara det där himla regnet drar därifrån när vi kommer!!

Var förressten på en asdålig film igår, tror båda jag o flower somnade (gubbz var väl den enda som var vaken men så var det ju han som valde film oxå ha ha )

Såg förresten Fam Erikssons nytillskott igår, så söt! Men o oj inget jag känner alls för just nu faktiskt, oj oj vilket shå att ha 2 sådär små. Kan bli lite irri på en del människor som liksom förväntar sig att man ska tycka att nu är en lagom tid att föröska få syskon, hmm är väl liksom helt vårt eget beslut. Vi känner då ingen brådska båda är ganska unga (är la jag som börjar bli gammal o grå ha ha) Nej du tycker det är asmysigt med "bara tindriz än så länge, räcker gott o väl. Efter allt flyttande o sånt, det tar ju ett tag innan man kommer i ordning i den nya staden. Så nu vill jag liksom kunna prioritera mig själv ett tag oxå. Är det inom något område folk tycker det är okej att komma o ha åsikter, att lägga sig i ens liv så är det när det gäller just barn o allt där i kring. Det kan handla om allt från åsikter om amning, till vilken vagn man ska ha, hur man ska sova med sitt barn, vad den ska äta o det ena med det tredje. De finns en hel del som har sån hysteri kring sitt föräldraskap, då känner jag bara herregud chilla ner lite. Jag menar såklart inte att jag inte tar mitt föräldraskap på allvar, det är liksom en självklarhet men jag  låter inte hela mitt liv o min stackars omvärld bara få höra på teorier om hur man ska göra o inte göra. Visst blir det lätt prat om gummzis mellan varven men absolut inte bara. =)

Nej dags att föröska få ordning på det här med musiken till bilen, som vi förvrigt köpt ny, får la försöka visa er en bild later. den är faktiskt ganska fin måste jag väl få säga själv.

Stor kram till er goa vänner runt om i landet vårt!!

Snart pyser vi till norr =)

1 1/2 dag kvar till semster, jipppiiieee!!!
Igår blev jag lite less o besviken på mitt jobb, kan vara så rörigt man får ingen ordentlig genomgång av saker o ting, så igår när jag kom hem kikade efter andra jobb, dock kändes det väl lite bättre idag så jag ska väl kanske ge det chansen nu då. Tycker ju det kan vara ritkgt roligt, bara man är sysselsatt och vet ordentligt vad man ska göra.

I övrigt har vi hunnit dra lite minigolf, var såååå nära spöa gubben min, attans att jag inte lyckades med det, men men sommaren har knappt börjat o innan det är över ska jag baske mig ha gjort det!! Idag blir det nog att göra gopajen som Anna bjöd oss på häromdan. Måste även försöka klura ut nån gobit att bjussa tillbaka på :-)

Idag har vi förrressten varit förlovade i 3 år, tänk vad tiden går! Tänk att det var 3 år sen vi var i usa och nästan lyckades slarva bort ringenörsta kvällen. Ni vet saker som bara vi kan göra....

Saknar lillgumman masssssssor,pratade med henne idag, nu är det nästan så tårarna trillar ner för kinderna när man pratar med hon i telen, miss henne so much!

Nje dags för pajjen nu

Stor stor kram på er gobittzz där ute!


Mina nya favvo låt

ja jag vet den är kanske inte direkt purfärskt men ojojoj vad jag tycker om denna låt! Kan lyssna om o om igen massa gånger!!



The Fray- How to save a life
http://www.youtube.com/watch?v=QZNqPs6A_V4&mode=related&search=


Härligt med lång helg!

Har varit en trevlig midsommar, gårdagen var vi ute hos Jonas, Johanna o gulliga lilla Moa, även Flower o hans Anna var såklart oxå där. Vi åt mumsig mat o delicious efterrätt, måste nog kirra ihop den själv här nån gång. Kan självklart inte utlova lika gott resutlat då med tanke på mina husmorskunskaper ha ha.
Sen spelade vi "Lika par leka bäst", fan så kul spel, måste inhandlas snabbt som ögot. Jag trodde ju at jag o gubben skulle suga på det spelet men faktisk tinte vi vann, jiiiipppiiie =) Fast fick en del superenkla frågor, som tex, Vem av oss som är mest rädd för tandläkaren, inte svårt veta, då gubben klagar om sina tänder jämt men inte vågar gå dit ha ha. en annan busenkel fråga var om han visste hur mkt dinero som fanns på kontot just nu, glasklart svar NEJ. Dock ställde en del frågor till det lite. Tex hur man bäst betecknar det kvinnliga könet, hade inte alls samma svar ha ha. Förstår eg inte vars jag fick mitt svar ifrån =)
Hur som haver på väg därifrån ekade en rad olika uttryck i mitt huvud, fraser man inte lär glömma i första taget. Kort o gott ett ritktigt roligt spel, som lätt kan bjuda på en hel del skratt.

Det är lsutigt det här, för samtidgt som man längtar hem o tycker det ska bl iasskönt komma hem o vara hemma länge så kommer man sakna de sköna lirarna som finns här, får kanske lura upp dem en sväng =)

Idag har vi faktiskt städat, har skrattat lite för mig själv när jag insåg vi storstädade på midsommardagen (dessutom gubbens ide, verkligen kors i taket) inte så många som kanske får för sig det. förutom de som måste städa ihop efter gårdagens partaj kanske. Var sååå skönt vakna upp pigg som en lärka, nu vankas snart grillat o bakpotatis yummmie.

Ser ut som att det kan bli kalasväder imorrn, isånt fall bär det nog av till nått mysigt badplace. På em ska vi glida ut mot ikea o inhandla lite mysiga saker till gummans rum, Blev så inspirerad av att se Moas rum, klart gummzis vår oxå måste få ett ritkgt fint rum. Ska höra bara så det är grönt vi får måla om där oxå.

Blev först sugen bjud till lite fest hemma hos mor o far nästa lördag men hörde just att fyra självklara gäster är borta just den helgen så det får kanske bli helgen efter vi får se...

Nu dags kirra med maten over and out
kram kram



Trevlig start på helgen!!

Igår kväll var vi hos Patrik o Anna, snackade massa  drack lite, käkade mumsiga jordgubbar o glass o hade allmänt trevligt, sen bar det av ut i nattliga vimlet en sväng.var trevligt.
Tyvärr vaknade man upp idag till ett väder som inte innebar strålande sol som jag hade hoppats på, kvällen blir nog dock supertrevlig ändå!!  Jag mår dock väldigt konstigt, alltså känner mig eg inte bakfull men mår jäkligt illa o det brukar jag aldrig göra dan efter (var ju dessutom ganska lungt igår..) men det blir nog bra med lite frulle i magen,


Har börjat sakna tindrizen massor, usch tänk att det är en hel vecka kvar tills vi får se vårt lillhjärta, blir nästan tårögd nu här man sitter, vill krama min skatt!! Nu vill jag bara att dagarna som är kvar ska gå i en rasslande takt. Fatta vad skönt sen är man ledig 6 hela veckor vara man får vara hemma i typ 1 månad så jäkla lovely!!! Ska bli så skönt vara i stugan, gå ner på badet, åka båt, grilla, bada bastu o tunna, spela kubb, se tindriz busa för fullt. Det är det jag just nu ser framemot mest. Men självklart dunderkul att komma hem o träffa alla igen, dessutom hinna det i en lugn takt.

Nej fyyy fan nu kan jag inte sitta här mer, började mååå så jäkla illa,usch så nu drar jag mig bort härifrån men först till alla:
Ha nu en rikktigt ritkgt trevlig midsommar!!!

Lite deep talk....

Det är svårt att låta bli, att bli lite djup en stund, när man ser så mycket tråkigt som man faktiskt gör här ibland.Kan inte komma ifrån tankarna på hur jobbigt en del har det, att vi är många som bär på ett tyngre bagage än vad kan tyckas utåt sett. Många av oss lyckas till slut vända denna negativa trend och kanske få något gott ur det, bli klokare längs livets gång. Jag kan inte låta bli att fundera på den styrka min egen mor besitter, den jobbiga tid hon upplevde under tiden jag var liten. Jag tackar henne så mycket för vår skull att hon tog sig ifrån den soppa hon hamnat i. Kan inte låta bli att tänka på hur annorlunda jag säkert varit om inte det hänt, hade nog säkert inte mått särskilt bra idag då. Jag har själv en del skrupler i mitt bagage som jag inte är alldeles nöjd över och saker som jag ångrar. men det hjälper som inte att gå omkring och älta det, istället har jag nu försökt  tagit lärdom av det och det har fått mig att växa som människa. Jag försöker verkligen aldrig att dömma någon för dennes trassliga bakgrund eller saker som någon varit med om. Snarare stötta och ge push att fan vad bra- se var du är idag. Tror ofta att de som dömer människor så där bara på en gång ofta är det som kanske inte varit med om någon större motgång eller haft det lite tufft nån del av sitt liv. För det finns många kring oss som ger en människa en stämpel så fort de hör ditten el datten utan att ge någon chansen, men gör inte det, se på personen idag istället !,för det som var igår speglar inte alltid vad som är idag. 

opps nu blev detta ett himla långt rabblande som att jag är nån psykolog, ha ha. Inte alls men som sagt tankarna drar lätt iväg, när man möter folk som har det tufft eller kanske har haft det tufft.

Stor stor kram benny =)

Snart är det helg :-)

Imorrn är det midsommar, kan inte säga det kändes spec kul att kika ut genom fönstret imorse, regnet pissade ner på backen. Ser väl kanske lite ljusare ut nu, så jag håller ännu tummarna!!

Är i valet o kvalet på att glida ner till götet imorrn men tror vi beslutat oss för att inte göra det, dels för att vi lovat bort oss till tha gang redan men även för att det känns lite som att våldgästa en fest ha ha..(men vi får inget helt bestämt ännu) Glider dock annars gärna ner till götet nån annan dag för att träffa coolingarna våra.

 

Sitter nu här på jobbet o väntar på att pat ska dyka upp för diverse injektioner o med, delning, tyvärr verkar en del ha glömt att de måste komma idag då det är stängt imorrn, blir väl till att ringa runt till halva stan snart.

 

Just ja, fick ett ?sommarsnygging mess? som jag ej svarade på men självklart är du också det, det vet du!!

 

Känns konstigt att fira midsommar här nere, då ska man ju va hemma men men tror som sagt det blir gör trevligt här med. Hoppas bara på finfin väder så man kan ha bara sommarben  J

Usch o fy att man inte har bättre framförhållning måste gå på gröna bolaget idag, gissa om det lär va folk, grrrr

Pratade nyss med Anna, gumman kul att prata med dig, du ska allt blir fint i götet till hösten igen, jag kommer då gärna ner o hälsar på dig :-) vore skoj hinnas ses nått när vi är uppe!

Nåja dags att göra lite nytta, stor kram på er allihopen


En till helg har svisshat förbi...

Nu har helgen passerat ,gick i ett nafs så var det måndag igen. I fredags kom gubben hem o även Monica o Eilert var med. Kul att de kommit o hälsat på. Vädret var varmt o fint så vi käkade lite middag ute på stan i det fina vädret, sen bar det av hemåt alla var trötta o det blev en tidig kväll. Dan efter var vi till vimmerby var mysigt, guman tyckte det var skoj få se alla figurer o världar. (Bilder kommer nedan) Synd bara det var lite blåsigt o kallt. På sön efter skjutsning o lämning så  tänkte först jag o gubben hitta p å nått riktigt skoj men eftersom vädret var kasst så beslöt vi oss för en siesta, säger inte mer än att den blev väldans lång , men ack så skönt, behövdes verkligen.

Idag har jag varit på 2 olika instanser o kikat på jobbet, var intressant o spännande, men måste säga man kan bli lite chockad mellan varven över vad man hör o ser, såå trist se att så många människor o riktigt unga människor mår så dåligt som de gör, huga, man får gåshud ibland.

I övrigt så såg jag lite roliga partypics hos vännen C o blev nästan lite avens ha ha, rackarns oxå längtar oxå efter lite party o mys =) men här får ni istället hålla tillgodo med mysiga vimmerbybilder så länge , vilket iofs oxå var väldigt väldigt trevligt!!

image246
image247
image248
image249
image250
image251

Magkänslan bra!

Var förbi dagis idag måste känna att det verkade ritktigt bra o trevligt dagis, bra utrymmen, schysst personal, trevliga rutiner o gumman verkade känna sig hemma ganska snabbt, så jag hoppas o håller tummarna för att inskolningen ska gå bra till hösten!

Hann inte med att träffa Viktoria o Wille idag, synd! Hmm hann inte med hälften av alla mina ärenden heller, eller en del valde jag bort av ren trötthet, tänkte det går smidigare o fortare på banken om man är själv el iaf nån är med o hålelr koll på tindriz... :-)

Måste säga att det inte bara är mamsen o pasen man saknar nu, pratar precis på msn med jämtöborna hmm gissa avens jag blir när hör det vankas fest, vill oxå, men alla ni där hemma räkna med fest (dessutom ofta ha ha) när vi kommer hem, är det sommar o semster så är det!! Håller på mitt uttryck måste passa på medan man kan!!
oj oj vad jag längtar o hoppas på finväder, ska bli såååå mys att komma hem o bara chilla. Inte tänkt så mkt på det förräns nu men attans vilket hemsug jag fick är väl bara för att det är två veckor kvar nu, när man har nått att se framemot går tiden så sakta. Fast iofs först ska här firas midsommar med tha gang blir nog nice det med. Får kanske briljera i kubb (hmm vore la första gången i så fall). Låter iaf skoj med det där spelet inte för att jag o gubbz kommer ha många rätt, men det lär bli många skratt skulle jag tro :-)

Fan så grymt det är med sommar!!! Har ni tänkt på vad sommaren eg gör med stora delar av svenska folket, helt plötsligt blir de hundratusentals grå o tysta mössen som finns i vårt land, lite mer öppna uttåtriktade, vågar titta upp kanske tom flirta litegrann. Man pratar med grannarna kanske bjuder på en grill. Går o strosar längs gator o torg och mycket mycket mer. Saker som i princip aldrig händer andra delar av året. Nej då går folk bara där o skyndar skyndar, huttrar under alla lager med kläder, kikar ner i backen för att inte få vinden/regnet/snön i ögonen, mumlar förlåt om man krockar med någon...Härliga härliga sommar tack för att du finns, synd bara att du är så attans kort!!

Förresten vad irri det är nu med barnprogrammet "sommarlovsmorgon" gissa vilken sång som ringer i mitt huvud hela hela tiden, japp det är den: "Hejj hej sommar, hej hej sommar". Något less :-)

Somriga glada varma hälsningar från en norrlandstörstande, nuförtiden östgötabo


image245
(Bild från förra somamren,Göteborg-Hovås)

ett litet test...

Kika här o se hur stadig ni är på hand, finns fyra nivåer... :


http://www.break.com/games/maze15.html

Besök på dagis

Imorrn em blir det besök på Tindras dagis, ska bli kul o spännande se hur dem har de där, hoppas man får ett bra första intryck o att gumman tycker det verkar skoj. Jag har faktiskt hört bara positiva saker om stället så hoppas hoppas det är så!

Som jag skrev tidigare somnar gumman väldigt tidigt dessa kvällar, john blundhar precis kommit  för denna kväll oxå. En sak som jag inte förstår är varför varför man ALLTID ska bli så sugen på nått man inteh ar hemma el nått gott när man itne kan gå till affären. Är det eg ett sug eller är det just bara för att man inte kan som suget kommer?? Nu suktar min hjärna som vanligt efter lite godis, men men får la klara mig utan om inte nån vänlig själ vill komma förbi med lite ha ha =)


Blir iaf inget vc imorrn de ringde aldrig upp el så ringde de när jag var ute, men får la ringa tillbaka imorrn är ju ingen panik.
Appropå vård så hörde jag en sååå hemsk sak idag som gjorde  att jag fick rysningar på hela kroppen, världen är fan så jävla orättvis ibland, handlar om en inte ens 30ig kille som är jättesjuk o inte kommer leva så länge till, han har tre små barn o en fru, fan vad hemskt. Jag kan inte ens föreställa mig den känslan alltså, nej livet är verkligen inte fair ibland. en stor tanke o kram till denne med familj!!






Dagarna går så fort!

Oj oj oj vad dagarna går fort, snart har hela denna vecka oxå passerat i raketfart, skönt med härlgit väder. Ska väl erkänna att jag trots att jag bara jobbar halva dar är ganska trött. Men det beror nog på att det är så mycket nytt, sen att man är själv med gumman hela dagarna. Är återigen superimpad av de som är ensamstående! Ni gör ett superjobb!!

Vad ska jag säga om mitt jobb, är superkul att ha börjat jobba, idag var jag på mitt första hembesök msåte säga att det var väldigt kul. Desto mer o mer jag börjar göra patientrelaterade saker o även dokumeterar om detta så känns det superkul. Liksom att komma närmre det man ska göra. (är självklart superbra att få en ordentlig introd men komma igång ordentligt är trots allt det roligaste) Jag ska väl dock inte sticka under stolen med att det finns en hel del saker jag tycker sköts lite slarvigt, och mycket arbete som eg kanske inte är sköterskan som måste göras. Vad som ligger till grund för detta är som vanligt bristen på personal, väldigt ont om läkare oxå.. Men trivs ändå galant. Undrar dock ibland lite på hur trött man ska vara till hösten när allt drar igång på riktigt med dagis, o gubbens matcher hela tiden (samlas ju senast 17 på hemma matcher o jag slutar halv) o hinna med alla andra dagliga saker osm ska göras o även kunna unna sig lite roligheter ibland... Ja jag vet är liksom så det går till i livet men jag kommer nog vara lite trötter först...

Igår kom jag även på mig lite med att sakna päronen mina, man är ju van med att de dyker upp lite titt som tätt, nåja snart bär det av hemåt o till sensommaren/hösten hoppas jag på lite besök :-) Får svärmor o svärfar på besök i helgen så det blir trevligt.

Imorrn har jag helt plötsligt massa småärenden jag måste fixa:
* In på banken så jag får fixa så lönepengarna komemr till mitt konto
* In på FK o ta ut de ynka dar som ajg ska ta ut i sommar
*Samt äntligen få en tid på vc o kolla upp mitt öra (fast får la se tanten på vc skulle återkomma med tid men ignen har rignt ännu..)
* ev handla lite el om jag bara handlar lite på affären här o så  får faktikst hela sällskapet handla på fre (el om jag åker själv), beror lite på gummans ork imorrn em, hon har varit sååååå trött på kvällarna nu o somnat redan vid 6 tiden...Säkert pga värmen.

Så vi får se när den tiden blir för egentligen skulle jag o gumman träffa wille o Viktoria i Trädgårds imorrn, men jag måste först se vilken tid allt blir nu..

Gubben ringde mig i natt (pga av tidsförskjutningen) o började surra om några himla bilar, så då blev det inte mkt prat, hade han snackat om nått roligare så visst ,men att bli väckt för bil prat nej tack =)
Lite synd han är borta denna vecka ananrs hade vi kunnat åka o bada med gumman, harj u itne hunnit åka ut till motala än, o till helgen åker ju gummzis hem, nåja kanske i augusti..Hoppas på härlgit väder hemma i sommar!!!

Hmm inte mkt anant att säga nu, ska kika lite vad gumman gör.

Puss o kram



Fan vad less jag blir.....

Inge kan nånsin anklaga oss för att ha tur med bilar :-(
Gubbjävlen som vi köpte bilen av, har inte betalt in skatten, hans ärenende har gått till kronofogden o allt, men det hjälper ju föga oss, då vi nu har en bil med användningsförbud o ändå får betala skiten, fan alltså typ 2300 spänn så jäkla less nu. Tur gubbfan inte bor här ha ha...


Jobb, tvätt o nya grannar på G

Vet inte vad det är för knas med mina drömmar nu egentligen ha ha. I natt drömde jag oxå en råååkonstig dröm men det har nog att göra med att jag såg dokumentären om den där tokiga Lola ferrari, shit alltså snacka sjukt!

I övrigt har jag var på en slutenavdelning idag, känns lite som att jag kanske eg trivs bättre på en avdelning, fast nja kanske ändå inte är väl bara för att allt är så nytt på mottagningen.Tror jag kommer trivas galant bara jag får bättre pejl på saker o ting. Hur som haver känns det ännu superkul att ha börjat jobba o jag längtar tills nästa vecka då jag lite mer börjar ordentligt (är massa såna här inroduktioner lite varstanns ännu)

Idag hade jag tänkt åka o bada igen med gumman men vi stannar bara hemma idag o tar det lilla lugna, tvättar lite sängkläder o klipper gräset (ja jag vet kanske inte världens roligaste sysslor men tyvärr måste de ju oxå göras) När gumman ser bollibompa ska jag ta mig ett långt o skönt bad. nice!
Får väl se om jag måste glida förbi affären o göra nått åt mitt godissug osm just nu är enormt stort =)

Fick förresten veta att vi ska få nya grannar i juli/aug, spännande se vad det blir för några, hoppas på några bra, de som bor här nu är trevliga så ltie synd de flyttar. Hmm lite lur på att de kan bli en lagkamrat till gubben , vilket är helt ok men kanske lite väl nära bo vägg i vägg...nåja vi får la se vad d blir för några..

Ja inte mkt mer att berätta om nu så vi hörs kram o puss

Tindra dresserar myror:-)

Så här gick konversationen i sanlådan, samtalet ägde rum mellan en myra och vår dotter :

Tindra håller upp en sten som antagligen symboliserar en godis och säger "Sitt myran, sitt", Detta upprepas olika antal gånger tills hon tydligen anser att myran gör som hon vill. För sedan sätter hon sig på huk och gör rösten mjukare o säger "Duktigt myran" och sträcker fram handen med stenarna (antagligen godis alltså)
Så kära hjärtat vårt, gör tydligen sitt bästa för att dressera m,yrorna här i krokarna.....


Nu har iaf Laura åkt hem, var så trevligt med besök. Antar Laura pustar ut nu, för Tindriz tyckte nog att de två var superpolers, hon hängde med Laura på det hon gjode gladeligen.  Skönt att elenor är en lugn o förstående vän, för jag har minsann tänkt på att det måste nog vara väldigt enerverande umgås med oss med barn i bland när man inte är van. Kan liksom gå i snigel fart till badet som egentligen bara ligger 200m (som man alltså eg kan vara framme till på ett snäpp) o det tjuras lite ibland på affären mm. sånt där som man själv liksom är så van hör vardagen till att man inte reflekterar över men som säkert kan te sig mkt mkt frustrerande när man går vid sidan om ibland...

Idag blev det iaf åter igen bad på tinnis, gumman var så glad o lycklig o visst jag tackar inte nej till att vara ute i solen o njuta på mina lediga dagar, =)
Nu kikar gumman på barnprogram men det har blitt ordentlgit tyst så jag ska kiak om ögonen kanske ramlat igen, snart ska jag iaf köra en stor favvis för mig: Oboy  o rostmackor mm mm mm mums...Sen blir det väl tv skule jag tro...

Så på återseende, adios amigos!!


Varmt o skönt!!

Man tror knappt att det är sant, igår kväll kl nio var det fortfarande 29grader, är ju nog varmt att det är så på dagen, helt sjukt , Denna hetta medförde att det var väldigt varmt närm an skulle sova som nog fick mig att drömma min heta dröm som innehöll bland annat:

Pirr, rysningar, heta kyssar, omslingrande kroppar, njutning, smek, skälvande kroppar, samt mycket mycket mer som kanske inte är så passande skriva här ;-)
Så trots en otroligt varm natt msåte jag väl erkänna att jag sovit oerhört gott ha ha!!

Nu till lite uppdatering: I fredags när Laura kom så käkade vi lite grillat, drack lite vin o pratade massa saker, sen begav vi oss ut i vimmlet. Var lite som min granne sa (så irri jag ej kommer ihåg namnet på henne) att det på Harrys faktikst var en hel del äldre, så vi kikade på ett annat ställe en sväng, men kom ganska snabbt tillbaka till Harrys där det faktikst hade blivit mycket bättre och vi hade riktgt trevligt! Hmm jag råkade nog få en kille o känna sig väldigt ung ha ha, jag gissade på att han ar 86a, killstackarn visade sig vara 79a, nåja man kan ju se det som så att han hade babyfacet i behåll ha ha. Sen kom vi/(jag) på en annan tokide, var ritkgt kul men stackars killen egentligen, Det var en kille o en tjej som man såg stötte på varann på dansgolvet o sakta men säkert närmade de sig varandra o när de liksom eg redan fått ihop de så tänkte ja att vi bara testar o ser om det går att få hans uppmärksamhet, hmmm var inte alls särskilt svårt, så han övergav sin dam han kämpat så hårt för o dansade med oss en stund, (detta var typ 10min innan stängning kanske)ganska snart förklarade jag att vi måste gå (ha ha ha) så resultatet blev nog att han blev utan tjej, stackarna han hade ju verkligen tjejen på kroken, grymma grymma vi =) sen brummade vi hemåt o mötte gubben i dörren som gled mot arlande o resa till usa i en vecka, miss my plutt!

Så igår var en seg dag, egentligen inte bakfull, utan bara så där att hjärnan jobbar i ultraslowmotion. Men vi gled in på stan ne sväng o sen ner på Tinnerbäcken o badade, måste säga att jag gillar det stället, var perrfa med kidz, barnavdelningen var bra o ganska lätt för mig att slappa oxå. Tindriz njöt som vnaligt i fulla drag, att bada är nog det bästa hon vet. Dock var hon väldigt intresserad av de andra barnens leksaker, så igår åkte vi o köpte en liten badboll o ring till henne så hon oxå har.

Idag var planerna att åka dit ute igen, vi får se, är lite molningt ute men ändå 24 grader (Har upptäckt en ny sajt, som en rittig pensionär, tv4vadret.se. där kan man se vad tempen är just nu runt om i hela landet..) så kanske blir bad elelr så blir det väl ikano huset skulle jag tro, innan vi kl 16 droppar av Elenor på station o takar för en väldans trevlig helg!!

Lite pics:

image241
På väg ut i vimmlet, bortse från kaoset runtomkring (har en förmåga att stöka ner innan utgång)

image242
Den obligatoriska spegelbilden o tungbilden, länge sen man tog en sån nu. Kommer ihåg på den ritkgt unga tiden då var den ett stående inslag, så kände vä latt det var dags att friska upp minnet lite o ta en sån igen =)

image244
Goa gumman på badet!! (ska föröska ta bättre pics om vi åker dit idag

ut o njut i solen!!!
kram

Härliga härliga sommarkväll!!

MMMMMMMM I love sommaren!!!!!


Ska bli så sjukt trevligt få Laura på besök dricka lite vin o surra strunt, sen bege sig ut i Linköpingsvimmlet o bara njuta:-)

Tyvärr kom ju denna hockey återigen o ställde till det, vi trodede att gubbz skulle åka  på sön morgon vilket tydligen inte var fallet, hmm nope han drar imorron bitti o måste alltså glida härifrån vid 4 i natt, nåja går ju bra ändå =)

Idag har man glidit på stan en sväng införskattat lite nyheter, var ju även tvungen köpa nya plattång o hårfön oxå grrr, men nu är det gjrot o jag kan förvandlas till prima ballerina ikväll ha ha

Min nya somriga doft:



Var en liten vän jag kanske hade hoppats lite få se ute i vimmlet idag men verkar kanske inte bli så, nåja jag går inte under för det, världen är så stor så stor ha ha

Nu dags börja kirra iordning lite middag o sen kanske fixa sig ltiegranna..

Hoppas verkligen att ni alla där ute tar hand om er, njuter av värmen o mår gott, stor stor kram från crazy little me!!


Skön dag med lekpark , picknick o bad!

Dagen har varit verkligen varit härlig, först cyklade jag o gumman iväg in mot stan, hade eg inte bestämt målet tänkte först bara stanna typ vid ån o picknica lite, o spela "fotboll" men vi beslöt oss att åka ner till trädgårds o leka i parken o så mysa på filten. Vid lunchtid cyklade vi hem igen o käkade med Gubben som kommit hem för dagen. Vi beslöt oss för att åka ut o göra nått mer msyigt, destination dock okänd, väl ute på gården träffade vi dock vår granne som berättade om ett ute bad i Linghem, så vi åkte förbi o kikade, brummade sen genst tillbaka o hämta vårt pick o pack o begav oss dit för en härlig eftermiddag där men både bad o lek. Gumman verkligen älskar o bada, svårt få henne ur vattnet när hon väl kommit i...

Nu är vi iaf hemma o blir nog mys på soffan för hela slanten, är väl säsongs avslutning av grey's idag, trist trist...

Lite pics:

image232
image233
Bada det gjorde vi allra mest (som sagt svårt få upp henne =)   



Men även lite solning hann vi  oxå med, främst under tiden gumman drack sin pucko eller lekte med sitt vatten=)

image235

image237
Hela familjen njöt och msyte iaf!!

image240
Väl hemma var det ganska skönt att bara lägga sig i sänen o slappa ett tag, mysa med tiger, man blir ju ganska trött av att busa hela dagen lång, men men nu ska vi se på Emil

kramen

Redan uppskattar man ledigheten mer..

En sak som är bra när man jobbar är hur snabbt man börjar uppskatta de lediga dagarna ha ha , grymt skönt vara ledig idag, sen bara jobba en  dag till o ledig igen =) för när man är hemma så visst är det skönt det blir helg men man känner ganska snabbt att man uppskattar helgen mer nu när man liksom jobbar de andra dagarna.

Puh har kommit på en trist sak, att jag inte kommer kunna kila på affärerna de här lugna förmiddagstiderna nått mer, Då det liksom knappt är nått folk o man kan gå direkt in i provhytten, tycker inte så mkt om dessa fre o lör på stan då det först är lång kö att prova sen lång kö att köpa... Då är stan mera mysig att sätta sig o ta en fika o spana på lite folk ... För det måste jag säga oj oj oj vad folk tinar fram, såå msyigt! Var o käkade middag på stan igår kväll med lite vänner, så så trevligt.

Cyklade till jobbeti går var skönt men första gången är man alltid lite stressad på vägen dit när man inte vet ritkgt hur långtid det tar, dessutom mkt mera uppförsbackar på vägen dit, hemvägen genom stan måste jag säga var väldans skön, farligt cykla förbi stan varje dag, kanske lätt kommer på att man slinker in ... Skullle behöva köpa mig nån vanlig tröja o skjorta att ha på jobbet, samt ett par niciga sommar brallisar.
Blir förövrigt så jäkla less på ställelt vi bodde innan! Jag vet att jag glömt min hårtork o plattång där men nu säger dem att det inte finns där, vilket är rena bullshiten alltså kärringen har tagit det själv, grrrrrr så nu måste jag köpa nytt, fan oxå, var ju inte ens så länge sen jag köpte ny tork då min förra brann upp..

Vad dagen bjuder på vet jag inte ritkgt men ute blir vi nog iaf, svårt vara inne i denna värme =)


Glömde ju..

Att även första dan för Tindrizen har gått bra!! JApp hon har ju varit med Anna idag tills Pappsen kom hem från träning och det hade gått bra, skönt o kul!!

Snubben min har förövrigt varit en liten gnällspik idag ha ha men hade han vart sjuk av vanliga skäl hade jag kunnat ta fram naughty sköterskan jenny men inte nu när det liksom är självförvållat ha ha.

Tyvärr har han mått så dåligt att han nu tycker han måste få i sig nått o köpt diverse flottiga saker hmmm bara jag som blir rund kanske =) Fast nu har jag ju kommit igång mer med vardagsmotionen så. dessutom har jag bestämt mig för att skippa dessa fikasaker på jobbet o frukta istället (har gått bra idag iaf, men liksom bara en dag ännu så jag ksa inte säga att jag varit duktig ännu..)

hmm eg inget vettigt denna gång heller men men
pussiluss på er där ute!

Första dagen avklarad =)

Imorse ringe kl 06.30, men kom då på att jag ju faktiskt brukar ha rätt lätt kliva upp på morgonen, kände mig nästan lite knäpp när jag verkligen mös på vägen till jobbet, kanske att solen sken oxå spelade in, men jag ritktigt mös av att vara uppe med alla andra som oxå var på väg på jobbet ha ha....

Dagen fortsatte fakitkst lika bra, känns sååå kul att börja jobba, verkar få en lugn o skön, ordentlig introduktion så det känns bra. Men vi får väl se efter ett tag, för det får inte bli så att jag bara sen går o kikar hit o dit, då får jag nippran, men än så länge känns allt jättebra. Får tom eget rum med eget telenummer ha ha, känner mig allt lite duktig :-) En annan sak vi har är överfallslarm, tack o lov behövs de inte användas särskilt ofta (är väl mer i sluten vården) Men känns iaf jättebra komma ut o börja jobba lite!

Men ojoj lite snurr ihuvudet nu av alla olika program o saker man ska gör där o där, har ju dessutom inte gått igenom hälften än ,nåja det brukar komma. Det enklaste sättet att lära sig är ju sen när man verkligen kommer igång o jobbar...(gör sakerna själv)

En sak man märker är vad hungrig man blir när man jobbar, annars är jag en riktigt slarvätare men nu skrek det i magen efter mat till lunch o nu till middag bara kastade jag i mig maten så jag nästgan har ont i magen nu. Efter jobbet kände jag mig oförskämt pigg o glad men nu börjar väl tröttheten komma lite smygande ha ha
Tror jag bestämt mig för att även till hösten jobba mån-tors 8-16,30 (istället för mån-fre 8-14, 14,30 ) känns skönt få lite längre ledigt, men vi får inte bestämt mig ännu...


Nu har bettan kommit till stan så ska väl cykla till jobbet imorrn, fast bussen var väldans smidig med tog ca 20minter så det var ju perrfa veta tills vintern.

På onsdag är det röd dag, får väl se , hoppas på ritkgt go väder, kanske blir en liten picknick el något sådant =)
Dan efter är gubben borta hela dagen/kvällen, tänkte kanske att jag skulle åka o kika på lite damfotboll på kvällen då, får se är iaf ett alternativ. sen på fre kommer ju Elenor, kul kul, blir väl utgång på lördag hoppas jag på ;-) (el fre vad vet jag..)skulle jag tro, o så en repa på stan kanske fre, men men vi får se....

Tänkte försöka kirra in lite msuik i telen min nu så jag har nått att lyssnapå under cykelfärden imorrn... :-)

Så over and out!!





Ännu en härlig dag i solen...

Idag har vi myst ute i solen nästan hela dagen, läst lite böcker, ritat med gatkritorna, mm bara softat i solen. Men nu längtar vi båda efter gubben som tydligen inte kommer hem förräns sent ikväll tidigast vid 22 tiden tror jag..

Har kommit på vad skön introd jag får, nu första veckan jobbar jag ju bara mån-tis o torsdag , veckan efter jobbar jag bara halva dar för då är hjärtat på vift igen, så ganska nicigt. Ska iaf bli väldans trevligt med besök till helgen hoppas på finväder då med så man kan gå ut o skaka lite rumpa =)

hmm inte så mkt nytt att förtälla, eftersom det varit en ritkgt softardag, har väl funderat en del bakom mina solglasögon men dem tankarna behåller jag nog för mig själv ;-)





Äntligen sol!!

Jisses vad glad jag blev när jag kikade ut från rullgardinen igår o såg solens strålar lysa utanför fönstret!
Bestämde mig för att glida in till stan med bussen, så jag o Anna strålade ihop på stan o tog en fika o sökte efter en spec klänningstyp, men som vanligt när man söker något finner man det ej! Det var iaf trevlgit på stan, kanske inte lika varmt  (lite blådigt)som jag trodde men ändå mysigt sitta ute käka glass o dricka en latte. När vi sedan lessnade på stan följde anna med ut till oss vi satte o myste vi sandlådan pratade allmänt massa  olika saker. Måste säga jag gillar hon skarpt, vi har många lika tankar, och även i fall våra åsikter  skulle gå isär så känns det som att man kan diskutera dem på ett vettigt sett o kunna förstå varandras olikheter. För att vara vänner handlar ju inte om att vara lika till 100% skulle nog va fan så trist då, men kunna förstå o lyssna på varann.
Jag tycker hon är stark o förstår o respekterar ett visst beslut hon tagit, men visst skulle jag tycka det vore grymt roligt om hon oxå var med nångång, men en sak är säker för den bruden spelar det liksom ändå ingen roll, me like!  Som jag tidigare sagt gillar jag personer som kan vara sig själva all the time.

Nåja efter sandlådestunden bestämde vi oss för att köpa lite glass (opps twice på en dag ,men äre sol så äre..) o när vi gick runt där såg man som vanligt skyltarna om cirkusen, Vi såg att den visst var idag(alltså igår), dessutom på en halvtimme, bestämde oss för att kila dit. Så sagt o gjort cirkus blev det. Tindra tyckte nog det var väldans skoj (men blev lite less på att sitta sen) dock så nöjd i pausen då hon rida ponny, snacka om lycklig dam =) Efter cirkusen var kl redan 7 så det blev hämtmat, sen trodde jag att gumman skulle somna tidigt efter alla äventyr men tji fick jag, var vaken ett bra tag på kvällen..

Pratade iaf lite med med lite vänner, så kul prata med Anna, oj vad vi saknar er så kul höra att allt gått bra. HAde lillan inte varit så purfärsk hade vi nog dykt ner till finland hela familjen franz i år o hälsat på er, samt kikat till jonna o grabbarna lite oxå. Men vi får ta det senare.
Pratade även med fröken franz, som verkade fvara o ha skoj i vänersborg, kul kul! Hon förstod iaf mina funderingar som jag nog faktikst ska göra slag i till vintern. Hon är allt en skön dam ,hoppas vi nu gjort bort våra dispyter för ett bra tag framöver =) Måste ta o komma ner till oss nu här snart...

Även stort stort grattis till den långe mannen o hans söta dam i götet, shit vilket äventyr dem snart ska på, lovely, vad häftigt!!

Så summasumarum dagen var väldans trevlig, blev dock lite besviken i slutet av kvällen men men bara inse some people are full of shit ha ha :-)


I väntan på bussen:
image230


Nu ska jag bege mig ut i denna dags strålande sol, i kväll kommer gubben hem oj oj vad kul!!  hmm msåte föröska få till det där med bilen, vill inte åka buss till jobbet (kommer väl cykla sen när jag vant mig med att kliva upp sådär tidigt igen ha ha)

kram kram

Kanske tur i oturen...

http://www.linkoping.expressen.se/Nyheter/1.704413

Var ju hit jag tänkte åka på bibblan (enklast  att parkera tänkte jag o ganska nära maxi..) Tur att bilen var trasig då

Otur som vanligt...

Kan inte förstå varför det alltid ska jävlas när man är själv. När jag äntligen beslöt mig för att ta mig ut i regnet (visserligen regnade det inte mkt då),så då var självkalrt biljäveln trasig grrrrrrrr, så irri så nu är man strandad här , nåja i helgen har de ju fakitkst lovat fint väder.

Jag fick helt enkelt handla det viktigaste på lillaffären här, lyckades ändå få utskrivet mina sidor på deras datorn, han var så snäll han som jobbade där, man får slå på stora charmen ibland ha ha.

Tror dock inte det är något värre fel på kärran, verkar bara vara nån slags skyddsplast som lostnat, dock så hänger kabeln som den ska hålla uppe farligt nära backen så jag väntar nog till min händige man kommer hem *skratt*

Nej nu ska jag surfa runt på lite resesajter, tyvärr verkade hotellet som jag kom på  hade varit perffa bo på med tindriz slutsålt de veckor vi kan åka men jag ska nog allt hitta något fint ändå =)

Vile bara berätta för er om min vanliga otur, förstår inte varför men alltid händer såna här saker när Johan behagar vara borta (vilket ju inte varit så mkt på sistone), nåja nu var det ju bara bilen finns ju värre saker som kan ske..

Trist trist väder!!

Jag hatar att vakna upp på morgonen när regnet bara vräker ner man vill bara dra täcket över huvudet o inte kliva upp...Tyvärr ser det ju inte direkt ut att ljusna heller jag som hade lite missons idag, kanske inga mega viktiga men saker jag ville göra iallafall, en del att fixa med innan måndagen.

Jag vill tex köpa:

*Köpa mig en nicig almanacka (helst en som sussan har men den kunde man inte beställa förräns i juli vill ju ha nu men se annars vilken smart grej:
http://www.personligalmanacka.se/)

*Nicigt block o penna (vi har inte en enda fungerande bläckpenna här ganska frustrerande)
 Vill ha block så jag kan föröska skriva lite notes om vad som sker på jobbet, ska ju som sagt snart vara ledig 6 v igen så tänkte lite notes kan vara bra för att färska upp minnet....

* Lite nya roliga leksaer till tindriz så hon kan underhålla Anna i de timmarna de ska vara med varnandra. Inte för att det lär vara några problems men tänkte ändå i fall vädret suger som idag, kanske något pussel o målarfärg. Hoppas dock på finväder så de kan roa sig ute, lätt som en plätt då..

* Även inhandla lite simpel barnmat till lunchisar till gumman, o nya diapers...

* Funderar lite på det här med arbetsskor, men jag vet inte riktigt hur det är där är ju på en mottagning och sommar
hmm kanske bara kan ha några av mina sandaler, får kolla läget lite på måndag.. Vet inte ens om de arbetskläder eller egna kläder, sköterskan jag träffade hade bara en "landstingsskjorta" på sig men egna brallisar.. hmm hmm nåja det lär väl  märkas...

* Skulle även vilja åka förbi bibblan o skriva ut lite papper om psykoser mm o köpa understrykningspennor, så jag iaf får lite bättre pejl på vad jag jobbar med..

Om ni märker inte världens mest spännande saker men iaf saker som jag skulle vilja ha...Kankse får stövla på oss regnkläder o dra ut ändå eller om vi väntar tills imorgon..

Lustigt kom just att tänka på fyrlingar av annor:

Anna hoppas allt går bra med sköterske utbildningen, du vet att du alltid kan ringa o fråga om du undrar något, inte säkert jag kan svaret men kanske...

Anna E, hörde du ringt föröskte ringa upp men du kanske börjat jobba igen (jag o datum du vet..) Ville bara höra hur allt går med huset och magen, shit har ju inte ens sett sig sen h*n på något konstigt vis kom in i magen din =)

Anna grattis till examen idag, synd på så trist väder, det ska ju vara sol o jordgubbstårta idag , hoppas dan din blir bra ändå!! Vi hörs kram

Anna S, kan inte ritktigt fatta att ni oxå har en bebbe nu, så länge sen vi såg er familj nu, måste baske mig bli ändring på det snart, är så nyfiken på att se en bild på den lilla, höra hur allt går, vem hon är lik, vad hon ska heta mm. Iaf stor kram till er!!



Nu är suget ruggigt stort igen för att åka utomlands i sommar blir nog kanske en sista minuten från luleå  i sommar eller om vi bokar i förväg, men sugen på utlandet är jag, tror gumman skulle trivas vid poolen, vattent
(spec poolen om man tänker på hur hon var i kalla poolen på hotellet i göteborg..)

Mia ringde nyss så kul prrata med henne igen var ett bra tag sen sist, får allt ta o stråla samman här snart, ryck med dig karln din o glid förbi i sommar! Hon sa iaf en smart sak att just nu känns det som att jag är mitt i den här orup låten " Men jag har bara regn hos mig..." fan sol i uppsala oxå, inte för att jag inte unnar er det skit kul att alla har fint väder, men JAG VILL OXÅ !!

kramen på er allasammans