Dagarna går så fort!

Oj oj oj vad dagarna går fort, snart har hela denna vecka oxå passerat i raketfart, skönt med härlgit väder. Ska väl erkänna att jag trots att jag bara jobbar halva dar är ganska trött. Men det beror nog på att det är så mycket nytt, sen att man är själv med gumman hela dagarna. Är återigen superimpad av de som är ensamstående! Ni gör ett superjobb!!

Vad ska jag säga om mitt jobb, är superkul att ha börjat jobba, idag var jag på mitt första hembesök msåte säga att det var väldigt kul. Desto mer o mer jag börjar göra patientrelaterade saker o även dokumeterar om detta så känns det superkul. Liksom att komma närmre det man ska göra. (är självklart superbra att få en ordentlig introd men komma igång ordentligt är trots allt det roligaste) Jag ska väl dock inte sticka under stolen med att det finns en hel del saker jag tycker sköts lite slarvigt, och mycket arbete som eg kanske inte är sköterskan som måste göras. Vad som ligger till grund för detta är som vanligt bristen på personal, väldigt ont om läkare oxå.. Men trivs ändå galant. Undrar dock ibland lite på hur trött man ska vara till hösten när allt drar igång på riktigt med dagis, o gubbens matcher hela tiden (samlas ju senast 17 på hemma matcher o jag slutar halv) o hinna med alla andra dagliga saker osm ska göras o även kunna unna sig lite roligheter ibland... Ja jag vet är liksom så det går till i livet men jag kommer nog vara lite trötter först...

Igår kom jag även på mig lite med att sakna päronen mina, man är ju van med att de dyker upp lite titt som tätt, nåja snart bär det av hemåt o till sensommaren/hösten hoppas jag på lite besök :-) Får svärmor o svärfar på besök i helgen så det blir trevligt.

Imorrn har jag helt plötsligt massa småärenden jag måste fixa:
* In på banken så jag får fixa så lönepengarna komemr till mitt konto
* In på FK o ta ut de ynka dar som ajg ska ta ut i sommar
*Samt äntligen få en tid på vc o kolla upp mitt öra (fast får la se tanten på vc skulle återkomma med tid men ignen har rignt ännu..)
* ev handla lite el om jag bara handlar lite på affären här o så  får faktikst hela sällskapet handla på fre (el om jag åker själv), beror lite på gummans ork imorrn em, hon har varit sååååå trött på kvällarna nu o somnat redan vid 6 tiden...Säkert pga värmen.

Så vi får se när den tiden blir för egentligen skulle jag o gumman träffa wille o Viktoria i Trädgårds imorrn, men jag måste först se vilken tid allt blir nu..

Gubben ringde mig i natt (pga av tidsförskjutningen) o började surra om några himla bilar, så då blev det inte mkt prat, hade han snackat om nått roligare så visst ,men att bli väckt för bil prat nej tack =)
Lite synd han är borta denna vecka ananrs hade vi kunnat åka o bada med gumman, harj u itne hunnit åka ut till motala än, o till helgen åker ju gummzis hem, nåja kanske i augusti..Hoppas på härlgit väder hemma i sommar!!!

Hmm inte mkt anant att säga nu, ska kika lite vad gumman gör.

Puss o kram



Kommentarer
Postat av: Sannis

Hoppla gumms!
Ja visst går dagarna fort? Jag tycker det är lite småskrämmande faktiskt! :-)
Päronen är ju speciella så inte konstigt att du saknar dem ibland, tecken på hjärta vännen!
Hoppas du/ni mår fint i övrigt.
Roligt med besök i helgen,hoppas ni får det kalas trevligt!
Många Många Kramar

2007-06-13 @ 15:56:02
Postat av: Anonym

hej gumman kul att höra av dig, detsamma hoppas verkligen ni med har det bra!! Hoppas era vägar bär förbi här i sommar :-)
Stor kram

2007-06-14 @ 16:41:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback