Olé olé olé olé

5-2 til mig!! Mycket viktiga siffror att lägga på minnet ha ha

För övrigt har man inkommit i vanliga grubbleriet ska man, ska man inte. Inte så värst sugen just nu men det brukar ju smyga sig starkare o starkare men vi får se hur det blir. Fast slutar väl som vanligt =)

Fastnade i vimmlet...

Kvällen slutade som vanligt =)
Vi hade långt i förväg bestämt oss för ingen mer utågång, men lärdag kväll så började det skrika lite i partytarmen min. Har sagt det förr men det håller än: "Man måste ju passa på när man kan"
Kvällen började med mys med hela familjen,brollan är ju oxå hemma från umeå så vi satt och kiakde på film och drack o surrade lite, sen styrde jag o my darling kosan mot Cleo där vi tydligen fastnade i vimmlet ....


Inte nicigaste bilden kanske, men är iaf la familia,,,

Var kul träffade Puman igen, hon är sååå go, ser redan framemot lite party i sommar =)
Var kanske inte så mycket folk ute som jag trodde, var väl folk som sparades sig till valborgs antar jag. men här blir inget party då, nej nu är det majbrasesprak som gäller för hela slanten... Fast man ska aldrig säga aldrig men nej fan jag vill mysa med gumman. Hörde det var fest i vår gamla lägga. Måste erkänna det skulle kännas konstigt gå på party i "sin" lägenhet. Måste känts konstigt för Jonna komma och hälsa oss  på I läggan där hon bott ,ha ha tokigt.
På kvällen pratade jag även lite med en go tokstolle, var väldans trevligt ha ha ;-)  Nåja alltid roligt vara ute i vimmlet en sväng men ska erkänna att nu börjar man längta lite smått "hem". Mest för att ha sitt eget place och sina egna rutiner. Fast det är klart det är grymt skönt vara hemma oxå, roligt träffa familjen. Ska iaf bli lite spännande se vart vi ska bo, ha ha tänk vi vet inte ens adressen än vet bara området, får som sagt se om det är permanent eller bara under sommaren. Jag har ev på g en stor nyrenoverad 4 med öppen planlösning som är inflyttnignsklar på kanske 2 månader ska kika på den när vi kommer ner. Fast är det fint ute i Tallboda så stannar vi nog där man blir smått less på att flytta runt miljarder ggr!!

Har iaf kommit igång med träningen igen, fan att jag glömmer bort varje gång hur jäkla skönt jag tycker det är att träna. Man mår så j-vla bra och det känns så skönt efteråt. Har dock träningsverks som sjutton idag på insidan av min stackars lår men de behövde sig en rejäl omgång ha ha. När vi kommer tebax till LKPG är det jag som traskar iväg på WC och tjackar kort, fast lite surt på sommaren då vill man inte direkt gå in i gymmet, men jag kör nog på som goa Anna: Korta intensiva men givande styrkepass, sen kan man vara ute o promma i solen istället... Fast då fastnar man så lätt och köper glass o grejer men vad sjutton livet är till för att njutas och jag tänker då verkligen njuta till max i mitt liv, här ska inga dar gå till spillo. Livet blir lite vad man gör det måste säga jag är grymt nöjd med mitt, bara gumman får daggaplats och jag kan börja jobba lite men annars är det så fint just nu, inget att klaga på =)

Saknar minfinska vän, länge sen jag hörde av henne nu. Hoppas hon och Boyzen har det riktigt bra, vore jättekul med besök i sommar! Hela fam Franz saknar dig!

Puss puss puss på er gorumpor där ute i vida världen!!

Ny lista, har ju missat måndagens som vanligt =)

Nämn något som gjorde dig glad igår:
En mysig biodate med gubben min

Vad gjorde du kl 8 i morse?
Böjrade nog precis vakna till liv. Både Jag o gubben vakande före gummzan idag som bara sov o sov

Vad gjorde du för 15 minuter sedan?
Läste "klick" med fredagens aftonblad

Det sista du sa högt?
Har du verkligen ätit upp allt? (i mkt besviken tonart, JAG hade nämligen köpt choklad, men JAG hann bara äta 2 rutor, för sen hade någon annan viss person ätit upp hela. Svaret jag fick var : Men man måste ju äta medan det finns grrrrrrr, Nurkar så sällanm köpa choklad ja ja likabra var väl det )

Vad har du druckit idag?
Oboy på morgonen och isvatten till lunchen (som förvörigt avnjöts på lovely Waldorf)

Vad var det senaste du åt?
Stekt biff med blandade grönsaker yummie!

Vad var det senaste du köpte?
Hmm nu återkommer vi till den där chokladkakan =)

Vad är det för färg på din ytterdörr?
hmm vet fakitkst inte ännu har ju inte sett hur det ser ut där vi ska bo from helgen vet inte ens adressen ha ha

Vad är det för väder hos dig just nu?
Fråga inte! Sååå less när jag hör det är riktgt vårfint nere hos "oss" här är det blåsigt o apkallt, fan vad trist
Vet dessutom det kommer vända tills vi åker ner igen så är det alltid med vår tur

Godaste glass-smaken?
Vanilj. Nja svårt men i längden håller vanilj

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Jodå, attraktionen man känner. Uppstår inte för vem som helst, sen kanske kärlek är för stort ord men helt klart kan man känna det där rätta pirret på en gång

Sover du tungt?
För det mesta inte, men när jag kan sova riktigt avslappnat så visst händer det.

Drömmer du mycket?
Går i vågor. Drömmer mer när jag är orolig eller nervös etc

Mardrömmar?
Ja det händer oxå men tack o lov inte så ofta. Men ibland kan jag vakna tokrädd på natten, vad drömmen oftast handlar om vill jag inte berätta eftersom det har anknytning till mitt liv och känns för utelämnande berätta här.

Det första du tänker på en "bra" morgon?
Upp upp upp och njut av dagen, älskar när man ser solen skina in genom rutan och man bara vill ut och njuta

Det första du tänker på en "dålig" morgon?
Vil inte, orkar inte kliva upp, vill helst gömma mig under täcket

Vilket ämne var roligast i skolan?
Fan vad svårt jag gillar ju idrott men var lite lat i skolan, bild var skitdålig på att rita, och för att inte tala om slöjden men den var ändå grymt skön då hade vi tjejer alltid syjunta och snackade massa skvaller.. så inte för syendet skull utan för den sköna stämningen , ni som känner mig vet ur jag msåte kämpa med att sy i en knapp i brallan ha ha =)

Trivs du med ditt jobb?
Hoppas som fan att jag ska det. Tror jag kommer det!

Favoritklädsel?
Varierar massor nu men gärna nån tunika eller kjol och tights

Favoritlåt just nu?
Hörde en i en film igår som jag tyckte va grymt skön men som vanligt vet jag ju inte vad den heter grrr

Vad ser du om du tittar åt höger?
En tv och dörren ut från rummet.

Vad gör dig glad just nu?
Att Tindriz snart kommer hem och ska få öppna sina överraskningspaket som jag och johan köpt. Här ligger vi som små barn helt spända över att se hon öppna sina paket,Som jag sagt tidigare finns inget bättre än att se sin klmp skratta. Vet inte hur många gånger hon rör oss till tårar. Ja man blir lite tokig av att ha barn, =)

Vad ska du göra härnäst?
Kan inte bestämma mig om jag ska hänga med gubben och träna eller om jag ska kila på stan istället...

Höger- eller vänsterhänt:
Vänster.

Humör just nu:
Lite trött och hungrig och som sagt förväntasfull =)

Favoritgodis:
U name it

Kläder just nu:
Min gröna tunika och ett par gråa myssisar

Musik just nu:
Ingen alls.

Sommarplaner:
Mycket man vill. Blir många små barntripper. Bla Kolmården, vimmerby, sthlm,öland, Självkalrt en tripp till Göteborg och gärna över till Danmark en sväng!

Hur många kuddar sover du med:
Så många jag får, de som finns till hands..

Spelar du nåt instrument:
Nej du musikalisk kan nog ingen anklaga mig för att vara

Morgon- eller nattmänniska:
Inget av det eller både och. Jag kan skifta grymt mycket.

Vem är viktigast för dig:
Familjen min som självklart inkluderar mig själv..

Bio eller promenad:
Bio (eftersom vi så sällan har möjlighet till det nu)

Är du kittlig:
Joho du..

Snarkar du:
Nej

Stjärntecken:
Våg.

Äckligaste insekten:
Spindlar

Vad längtar du mest efter just nu?
Sommar sommar sommar

Hoppas hoppas det går bra!!

Glömde ringa lillebrollan igår säga lycka till, Han skriver nämligen sin första tentan nu i skrivande stund, men jag håller alla tummar jag kan för att det ska gå bra. Brorsan det här fixar du!!
(om inte så ska du veta att alla får en omtenta förr el senare det hör liksom till =) )

Lite uppdattis...

Länge sen sist nu...

HAr mått så djävla dåligt sen i lördags nu, trodde ju som bekant först det var mensvärk, vilket i sig var lite konstigt eftersom jag inte brukar ha så besvärlig mensvärk, men hmm tänkte ändå det var det. Men det gav aldrig med sig, har haft sååååå ont i magen o så fort jag ätit har jag blitt kallsvettig o trott att jag måste kr*kas men inte behövt. Kort o gott har mått som ett svin o inte orkat göra typ något.Så igår betämde jag m g att åka till farbror doktorn, han upplyste mig om att jag har fått magkatarr o gav mig lite medociner med mig hem, skönt skönt, nu blir man väl kanske frisk igen..

Nåja i lördags trodde jag som sagt att jag "bara" hade mensvärk så inte kan man ju skippa party hos kära hjerpe nejdå, alltid så trevligt ses! Man får skratta rätt skönt. det allra skönaste var att vi slutade ut hotellet, Tack!! Var nog ingen bra helg ändå... Men nu är det färdig partat för ett bra tag framöver, alltså nått glas vin el bira till en grillning el middag går väl an men ingen "fetfest"

Sen har veckan inte inneburit så mkt som jag hoppats på eftersom jag som sagt varit j-kligt risig. Så surt vara sjuk när man är hemma, fast skönt på ett sätt man kan få lite mera hjälp med gumman om man inte ritktigt orkar själv..
Nåja ikväll ska det gås på bio, en riktig "jennyfilm" myspys!!

Får se om det blir att kika på Betner på lördag han e ju så grym så vi får se..


Shit vad trist skrivet av mig men man kan inte va på topp jämnt =)

Lite bilder o annat smått o gott....



Bilder från göteborgshelgen i Linköping!!
Vår trevlig charadstund, ni är så goa kära vänner var kul att ha er på besök, räkna med att vi knackar på er dörr inom kort!


image184
Gubben plays Vickan Sliverstedt... =)

image186
Tror Herr F skulle föreställa en gorilla, han var så go, i charader ska man ju vara tyst men han lyckades alltid få med något litet ljud, här hoppade han tex runt o lät lite som en gorilla... han e allt för go. tokfreddan!

image187
Se hur funderande grabbarna ser ut, men inte undra på vi hade ritktigt kluriga meningar..
image188
image62
Vekar va nån grej med tungorna, men visst var vi söta?! =)
Sakanr dock Sannisen, du är så fiiiiin brrrud, ska bli kul ses igen (förhoppningsvis) snart!!


SLUTSPELSSKÄGG
image189
Tack gode gud att slutspelet inte höll på längre!


BACK IN KALIX
image190
Mina favoriter!!!
image191
Skönare tokstollar får man leta efter!!
image193
Nu har vi myntat ett nytt uttryck: "Att göra en Tapio" Det innehåller vurpor o slungande vätska mer än så kan jag inte förtälla.  Dock såg han ut att sova gott efter ett tag =)
.
image194
Allas vår favvis Torkel!! Vet inte hur många gånger jag sett vissa delar ur offside nu o skrattat åt han, här gör gubben en lookalike, är bara pannbandet som fattas..

men men nu dags för palt mumsfillibabba!!

Håll tummarna !

Ska på 2 st arbetsintervjuer när vi kommer ner till LKPG igen. Båda låter intressanta men det ena känns väldigt väldigt attraktikvt för min del. då det är ett dagjobb dessutom lät det som en möjlighet kunna jobba 75%, vore så bra det kan bli!!!! (mån-fre 8-16.30 o är det 75% ¨så kanske 8-14.30 perfekt!!) Det var ett vik från ganska omg tills årets slut men brukar få in en fot så brukar det oftast rulla på sen.. SÅ håll tummarna, det som kan kruxa till sig är just tindras daigsplats, som vi alltså inte har ännu , åh fan vill ju börja jobba nu hoppas hoppas det löser sig. Samt såklart att hon ska finna mig intressant för jobbet så kära vänner håll tummarna!!!


(ska ringa till kommunen nu o föröska tjajta lite på dagistanterna, hoppas hoppas, ananrs får det kanske bli ett koopertativändå, är ju många som är nöjda med det oxå, men vi får se...)

så var man här igen...

japp nu sitter man här i gubben hemtrakter o myser. Tycker mycket om att vara i gubbens kära vän hjerpes sällskap han är en skön prick. Dock höll deras bekant på att ta livet av mig nyss i en välidigt farlig färd enligt mig (enligt dem var allt så klart kolugnt ,men jag tror ändå att det allt pirrade lite   deras magar oxå!!)

Blir alltså lite partylarty idag, man måste ju passa på när man är hemma och kan, fast vi sa idag just att man inte saknar det så mkt alls ändå. Man kan ha tokkul hemma med kära vänner med el utan lite vin o gumman med. Jag hör till en av dem människorna som inser att barn inte utgör något hinder. Ser man barn som hinder så blir allt så mycket svårare och jobbigare. Hmm självklart menar jag inte att barn är lämpade på alla saker o ting men mycket man vill göra kan barnen följa med, jag tror till viss del att det är därför vår guldklimp Tindra är så oblyg o framåt som hon är. För att hon fått vara med på mycket olika saker, träffa mycket människor o barn i olika sammanhang. Har sagt det förr men att få barn toppar allt o finns inget lika underbart som se sin ögonsten växa upp och utvecklas! Längtar tex grymt mkt till valborgs få se hennes min när hon ser majbrasan o vi köper lite smällare. Allt bara för att få se hur mycket hon tycker om det, att se henne glädjas är det skönaste som finns. Nåja nog barnprat nu slinker bara lätt in på ämnet =)

Idag alltså lite fest kul kul kul! Som sagt så är mister H även en vän som jag oxå uppsakttar mycket, snäll o genomgod människa!!!

Igår var vi faktiskt ut en sväng på cleo efter att bara suttit hemma o tagit nån cider o bärs med mor o far, sen förbi johans kusse. Var inte särskilt kul ute, men suger ju lite på fredagar i Luleå hade mkt hellre gått ut en lördag, men nu är vi ju här (tycker väl det beryktade hotellet inte är så kul men vad gör man inte för sin lover ibland). Igår var det dock trevligt stöta ihop med en del bekanta, vissa förgyllde min tid mer än andra!!
Var kul se Annika, det är oxå en skön tjej, hoppas vi hinner med en vårfest, annars får det baske mig bli en sommar fest, promise!!! (vet ju ni är här o läser ibland nu så, ha ha...) Saknar lite tokiga "sköterske"fester!!

Angående jobbfronten så har det börjat röra på sig lite smått, ska antsällningsintervju på kirurgen när vi kommer tillbaka ner till lkpg kul kul, fast det är ju återigen det här med kvällar o helger som är svårt men vi får se det löser sig nog..

En lite fråga bara:Varför i h-vete ska vi tjejer få så mycket mera skit än gubbarna?? Hatar denna j-vla värk i magen som kommer under dessa underbara dagar som vi damer har en gång i månaden. Brukar inte ha så ont men nu gör det ruskigt ruskigt ont,nåja blri väl bra sen, kanske skönt med en bastu eller bara god mat o lite cider

Lustigt det här med ett kringflackande liv, när man är nere i lkpg saknar man familj o vänner men när man är här så önskar man att de vänner man lärt känna där nere kunde vara med här uppe (såklart även friendsen i gbg). En sak är i alla fall jättebra, att vi lyckats träffa så oerhört fina o vamra människor lite varstanns i landet, tack för att ni finns ni är bäst!!

Grattis till kussen min som ska få twins!!! Säkert omtumlande o roligt omvartannat nu, grattis Alva som ska bli storasyrra, tur för mamma o pappa att de har dig som kan "hjälpa till" lite. Du hinner ju nästan bli sotra damen, hela fyra år!! Grattis till hela familjen!!

Kram kram

Så skönt vara hemma!!

Grymt skönt att vara hemma, bara vara, inte dundrar runt överallt på 3-4dar o sen åka tillbaka igen. Utan nu få vara ca 3 veckor tycker visserligen går dagarna  på tok för fort ändå... Gubben skojade nyss med mig o sa att vi åker inte tillbaka mer nu stannar vi hör för alltid, vi skrattade massor men samtidgt blev vi båda helt rörda, ja jag vet knäppisar som vi är. Men beror nog på att vi längtat hem ett tag nu o det är så skönt komma hem o koppla av.

I går bar det av ut till jämtön, shit pomfrites vad kul det var träffa thilde o company. riktgt kul se hur roligt våra tjejer hade det tillsammans. de skrattade som aldrig förr, höll varandra i handen o busade masssor, jätteroligt att se, ser framemot att träffas igen!! Kul se deras kåk oxå, blir avens o vill oxå ha eget men det får som sagt vänta 20år till grrrr =)

Jag o gubben har nyss börjat den årliga 21turneringen som vanligt var han väldans styv i korken innan vi började, jag skulle minsann inte vinna en enda gång. Men jag kan glatt meddela att det hittills står 2-0 till mig!!!!

Är för övrigt först idag man börjar känna sig som människa igen efter en som sagt lång lång matchserie, urblöt lördagkväll o sen lång lång bilfärd hem o en taskig natts sömn efter det men NU SÅ är vi back in business!!
Så er som träffat oss i veckan vi har inte varit otrevliga ellelr ointresserade utan bara grymt grymt trötta!!

Hoppas min finska carrot mår bra!!! O om hennes make ska på vm så håller jag alla tummar jag kan för att er minimorot inte ser dagens ljus innan han är hemma igen!!! (har inte så stor koll när vm är eg... ) Vi tänker på er!!

Saknar LKPG o vår i full blom o njuta i sommarkläder på något härligt fik, men njuter hellre av mammas goda mat o allt annat i norr just nu ändå!!

STOR STOR KRAM

120 mil senare!!

En lång lång färd men äntligen så är vi här såååå härligt o skönt!! jag är så lycklig. Kändes som att tindra var stora damen ha ha..

Kvällen i lördags var inte alls så tokig som mitt förra inlägg kan ha fått er att tro, tvärtom ganska trevlig dock väldigt väldigt blöt... Kändes så pissigt o surt att de förlorade men efter det sjunkit in lite så gick vi på krogen får ge er uppdate om det senare nu tänkte jag bara visa hur stor o söt hon är vårt älskligstroll!!!

image181
Nya regn kläder måste man ju ha =)

image182
image183
Puss på er alla från Tindrizen o oss!!!

den suraste dan nånssin!

Vaför kan jag knappt beräta visst började som de sKA men fortsatte inte så nåja orkar  inte mer nu var vä l ok sakanr iaf tindra!!!!!!!!!!!!!!!!

STÖLD!!!

ja det var vad MODO lyckades med iförr går, kan inte uttrycka mig i andra ord, de stal helt enkelt segern fan så arg jag var =) Står det 12-0 i skott där ett tag o slutar med 17-4 då ska man baske mig lyckas peta in en ynka puckjävel. ´Nåja får hålla tummarna lika tok hårt idag!!!

Idag saknar jag gumman så mkt så jag nästan börjar gråta när jag tänker på henne! Har gått hela tio dar redan, måste säga att det först idag börjar kännas som så länge. Man vet att hon har det så bra o gör roliga saker o jag har vart så trött o vilat upp mig lite o hittat på niciga saker jag inte kunnat annars. Men nu känns det tomt, gissa om hon ska få en hård kram när vi ses, ni anar inte!!!   Men är ju inte så länge kvar, fast jag hoppas innerligt på en 7e avgörande för då baske mig vinner "vi"!!!

Igår (precis som idag) var det en superduperdag, vi premiärade på bosses, mums säger jag bara. En mkt god glassbar. Måste bara nämna deras slogan som låter lite kul: "Ett slick så är du fast" Garv ha ha
Johan hade lite småsaker att stå i som han nte visste hur länge de skulle ta. Det börjar väl även ta ut sin rätt nu med matcher varann dag, för vi var sååå slöa sen på kvällen ,somnade jättetidigt i soffan. Så igår fick vi faktiskt nobba 2 grillförslag, trist men vi måste garanterat ta igen det här snart!!!!!

ska snart bege mig ut på en underbar morgonprommis, o sen kanske det blir ltie trist men sant att börja sätda ur huset lite, sejouren  här kan ju faktiskt va slut redan ikväll (fast det tror jag ej)  men hur som helst inte så länge kvar. Blir väl käka lite på nån utservering innan matchen, god ide Anna!! o sen nervpirr igen.

Så håll tummarna ikväll!!

Dagens...

Dagens sköna:
Morgonstund har guld i mun, morgonprommis måste avnjutas fler gånger...

Dagens försvunna:
Mina nya kära ankelsockor(från barn på hm,) måste handla nya strumpor o underkläder finns ju så somrigt fina nu!

Dagens klädsel:
Snart blir det, linne o kjol o ut i solen

Dagens klädsel för kvällen:
Min lyspippigula klänning/tunika, svarta sletna jeans, svarta klackedojor, svart skärp i midjan...

Dagens trista:
All kosing som går till bilservicen

Dagens saknar:
Hmm tror nog ni kan gissa svaret: Ja min familj, (är ju så stor nu så man har en egen liten enhet) känns tomt ha både gumman o gubben borta. Saknar nog gumman snäppet mer jsut för att hon är borta så länge!!

Dagens mat:
Huga vågar jag säga blir väl oboy o mackor, sen kanske gomat ikväll får se..

Dagens pirr:
Självklart final fem ikväll!!

Dagens roliga:
se matchen o surra strunt med lite damer

Dagens hunk:
"Jerry" servitören i sex and the city igår kväll... (självklart snutten oxå!)

Dagens tanke:
Lite otippat kanske till en vän hemma som på ett sätt är det jättekul hennes gubbe kanske får va med på ett stort hockeyäventyr, men även tufft för henne va själv! Men gumman vi miss u o hela din familj oxå! du e strong

Dagens lycka:
Vädret, våren/sommaren på intåg!!! såååå grymt härligt...

Dagens avslut:
Tjolahopp vädret är på topp! så jag säger adjö o hoppas fan inte på nån mer snö! Ut i solen jag nu ska gå förhoppningsvis lite brunfärg få! Puss o kram alla vänner o alla andra som vi känner =)






Varför lär jag mig aldrig...

Jag sa så klokt efter förrgårkvällen att aldrig mer!! Jag sa ju även det under kvällen då vi satt och gjorde detta, att jag inte kan dricka för sent men trodde att vid 19tiden var lugnt.

Det jag pratar om nu är alltså dricka kaffe för sent. GÅR INTE, fan nu har jag legat vaken till sena sena natten 2 dar i rad. Ja jag var dessutom så dum att jag inte bara drack kaffe första kvällen med anna o co. När jag kom hem på kvällen där så kände jag bara hur ögonen var som stora golfbollaro hjärnan gick på högvarv, inte en chans man skulle somna där. Hmm Bestämde mig då för att inte dricka kaffe sent på kvällen. MEN VAD GÖR JAG NÄSTA DAG: SAMMA SAK!!  trög fia!!! Ja Ida ringde o frågade om jag skulle komma över o käka nybakta muffins vid 20snåret o det kan man ju inte tacka nej till. Blev så klart kaffe till o jag tog dessutom påtår. Tröga tröga lilla jag! När jag låg där i sängen i går o föröskte sova  så var det liksom inte tal om det, jag såg både den ena o andra serien, fann en del som jag verkligen tycker om. Men ska jag orka mig hålla mig vaken så krävs nog en kaffekopp. Nej huga, jobbigt när man vill sova men känner hur hjärnan arbetar på för fullt.
Då tänkte jag på min kära mamma o förstod att det måste bli jobbigt för henne. Inte kul när kroppen går på högvarv hela tiden, jag hade verkligen blivit galen. Hoppas allt blir bättre snart kära mor!!

Nu verkar det verkligen som att sueprvädret det lovat kommer, SOLEN GASSAR  PÅ FÖR FULLT REDAN, jag har varit ut på en morgonprommis (var så illa tvungen)  o lämnat bilen på service, men det var tokskönt ute. Så ut på dagen får jag väl gå o slumra ute på baksidan o ta igen mig så jag orkar med kvällen.
Kvällen ska tillbringas på "Verandan" med ett gäng damer, kika matchen kanske käka o dricka något gott.
Hoppas hoppas de vinner ikväll!!!!!! Fatta då stämningen på lördag!! Så sjukt bara att matchen börjar först kl 19, måste väl ha att göra med kanal 5 antar jag.

LESS!!

Åhhh fan vad dålig match det var idag, j-kla skit lampor oxå, när precis lhc var på g (nu tror jag väl kanske inte det hade spelat någon större roll men fan man vet aldrig, kanske hela taggade efter målet i slutet på andra o sen sitta o vänta så länge på att köra igång igen, kan inte va bra, just eftersom starten på matcherna lite är deras problem nu blev det ju nästan en omstart.. grrr)

Bara inse så där tok dåligt kan man inte spela om man ska vinna något guld, nej fan skärpning.
Bara inse det blir fler nervpirrande matcher, skam an aldrig få slappna av från denna hockey =)

Nåja trevligt sällskap av lite damer iaf =)

Måndagens lista, på en tisdag..

Ja kära vänner, jag glömde alldeles bort måndagens lista, man blir ju snurrig av  alla röda dagar så måndagens lista får bli på bli på en tisdag denna gång:


Google Answers
Answer these questions by posting the first image that comes up on google image for the answer.

1. Your age on your next birthday
image179

2. Your favourite colour
image180

3. Your middle name



4. The last meal you ate

5. Your bad habit

6. Your favourite fruit/vegetable

7. Your favourite animal

8. The town you live in

9. The most useful thing in your house

10. The name of your pet

11. Your most recent purchase

(inte rätt plagg men det som kom upp när jag sökte..)

12. Something that makes you happy

13. Your first name

14. Your last name




Vi saknar dig massor gumman!!!

image178
Hjärtat vårt!!
Tindriz är nu hos mormor o morfar där hon verkar ha det bra, hon har dock gett dem fullt upp med mkt spring och bus. samt även visat sitt humör nån gång då och då. På det sättet känns det bra att de får se "på riktigt" hur hon kan vara, inte bara höra mitt"gnäll".Man förstår nog på ett helt annat sätt när man är med henne ett tag. Men hon är verkligen den gosigaste unge som finns och vi saknar henne så.
Idag bär färden vidare till kalix för gosesnuttan vår, det ska oxå bli jättekul, hon brukar ju finna sig rätt snabbt så det ska bli så trevligt hon får spendera lite tid med farmor o farfar oxå. Trötta ut dem med nån dag =)
Längtar efter henne som tex nu är det såå tyst här hemma, kan inte minnas när det var så här  lugnt hemma en hel förmiddag sist man är van med stoj o liv. Fast det går ändå bra och känns fakitskt roligt och viktgt för mig och gubben att få ha lite quality time för oss själva. Igår var vi tex på bio efter matchen och mot slutet av veckan blir det happenings med damerna så det blir kul kul kul. 

Påskhelgen har varit trevlig vi hade som sagt besök av våra goagöteborgare. Shit vad glad man är att man funnit såna goa härliga vänner!
Lördagen kikade vi in en snabbis på stan , visade bara lite så de får allt komma hit i sommar oxå så vi får visa ordentligt=)  På kvällen grillade vi o käkade potatisgratäng jag säger bara MUMS MUMS det var ritktigt gott!!
Efter det grämde jag mig att vi inte köpt ett spel, kändes som att det hade varit superkul att göra. Men då kom Cicci på den briljanta iden att vi skulle spela charader, tjejerna mot killarna.OJ vad skoj det var. Vi tjejer satt och oroade oss för hur killarnas meningar skulle vara och att de bara skulle handla om en viss sak. Visst det handlade  mkt om en sak men det var inte på håll lika påhittiga som vi. Vi skrattade som aldrig förr. Fick bland annat se Johan imitera både Viktoria Silverstedt, Måns Zelmerlöv och självklart "FBI Johan Franzzon" . Freddan fick visa hur en gorilla beter sig han fick även vara både Lasse brandeby och Pär bäckman vad dessa 2 gjorde tillsammans lämna vi utanför =). Alex han fick vara transa, hitta saker under kjolen mm..
Vi damer fick göra mkt som handlade om hmm ett visst ämne orden enorm, för stor, hockeyspelare, tandläkare fanns bland annat med. Men även en så oskyldig om en hund som gjorde sina behov. Ha ha kul hade vi iaf.Måste som sagt göras om. Blir kanske somamrens nya fluga!
Efter det var det dags för mig o Cicci att bege oss ut. (Sannisen stannade hemma, hade så ont i tjejmagen, jag förstår henne o som vi sa så kommer det fler gånger!!)  Jag måste säga att det var roligaste gången ute på länge. Det lyckade recpet kanske bestod i att, vi inte setts på så länge, lyckorus ha ha. Att det var länge sen båda var ut, samt att ingen varit ut i linköping förut. Men jag hade iaf en tokrolig kväll, som avslutades med en kommentar om att jag minsann kört taxibil ha ha. Konstigt att ingen mer än Johan vakande när vi kom hem, för vi var inte direkt tysta. Gubben sa dock att vi snubblade och fnissade massor där nere i hallen. Vi var nog allt bra söta=)
Tack kära vänner för en lyckad kväll!
Gubben grämde sig nog lite för att han inte kunde vara med, men som den stollen han är så vara han lika glad och oblyg ändå, fan så jag älskar den karln. Finns verkligen ingen som han och det är jag glad för. Min kära Johan du är allt bäst. Vi kan ha så sjukt roligt ihop, kanske för att vi båda är lite crazy=)

Bilder utlovas senare under dagen!!!




Nu sitter jag även här o är grymt fundersam o även lite ledsen över hur trist hockeyvärlden kan vara ibland. Speciellt om man bor i en liten stad och hockeyn inte går så bra. Har läst 2 artiklar med Pajen nu, även hört Helena berätta om detta. Hur deras äldsta dotter (nu 10år) fick ta skit i skolan, nästan blev lite mobbad.för att hockeyn gick dåligt. de sa taskiga saker o  hennes  pappa, vissa ord hon inte ens förstod. Hur hon kände hon behövde försvara honom. FYYYYYY FANNNNN! Gör mig så berörd och ledsen, för barnen ska aldrig behöva ta skit för hur det går i hockeyn. Det är nog som de säger,att det på så sätt är mycket skönare bo i en lite större stad där man är mera anonym både som spelare men även familjen. För familjen ska verkligen inte behöva ta skit för att hockeyn inte går bra. Är ändå en jobbig tid inom familjen. för det är klart att gubben påverkas när hockeyn går dåligt  en längre tid och familejn berörs. Men att utanför isen o inte ens själva spelaren utan stackars oskyldiga barn påhoppas och får skit, det får bara inte hända!!! Jag får rysningar på kroppen och visst tanken går till  Tindriz, Det skulle vara så oerhört frustrerande och jag skulle bli så grymt besviken på min omgivning om hon råkade ut för detta!  Nu har ju deras dotter mkt skinn på nässan o grejade detta ganska bra ändå men tänk om det från början är en lite osäkrare indivd som tar det ännu hårdare, nej fy sjutton, Det får bara inte vara så!!

Nu har jag iaf skrivit av mig ltie av den frustration jag kände när jag hörde om detta. Ska väl nu bege mig in i duschen o fräscha till mig tills gubben kommer hem så får vi se vad denna dag för med sig, men jag skulle tro att det blir en powernapp efter träningen idag måste ju passa på när man kan =)

Glad påsk kära vänner!!


                                  GLAD PÅSK !!!!!!




JA så var den här igen kära påsken ska väl erkänna det känns som ett ovant sätt fira påsken på. Jag är van att påsken innebär att man är ute mycket ,kanske kör skoter på dagarna kanske är i nån stuga o självklart lite alkohol till kvällen. Men nu är vi mitt inne i en finalserie med matcher varannan dag, som iofs oxå är riktigt kul MEN jag ska inte sticka under stolen med att påsken firar jag helst hemma!
Det som gladde oss jättemycket och gör denna påsk till väldigt kul ändå är att våra goa göteborgare kommit på besök, helt underbara människor som jag är glad vi lärt känna. så ikväll ska nog vi tjejer gå ut o skaka rumpa, får väl återkomma mer till en update om hur det var sen :-)

Igår var vi iaf på O'learys och kiakde matchen TYVÄRR förlorade dem!! Fan oxå nåja 5 matcher kvar, men känns verkligen synd modo har hemmafördel, tufft! Förutom göteborgarna var även Anna & Ewwe där, goa damer, Jag hade lätt kunnat stanna kvar med Ewwe till karlarna kom hem, trodde lite så innan att det kanske skulle bli så, men våra kära vänner var trötta , vilket är fullt förståeligt. så färden bara av hemåt istället, var skönt det med.Fick man surra lite mer ordentligt med vänner man saknat! När gubben kom hem värmde det massor i hjärtat mitt, han må vara "trög" ha ha men det finns inte många som han som kan komma in och bara sprida skratt omkring sig, Så skön snubbe jag har!!
Älskar dig så hjärtat mitt!!


Lite hockey prat igen, igår fick gubben spela litegrann, ska väl erkänna jag höll andan i början, Just för att det är SÅÅÅ svårt komma in så där efter halva matchen o kanske göra ett el två byten, lätt att det blir lite virr och folk som eg inte förstår hockey så bra tänker, "vad är det med den där.."  Igår fick han iaf spela lite mera, så ska han spela hoppas jag han gör det iaf ltie mer kontinuerligt, annars lär det nog mest se virr varr,. För herregud det förstår väl vem som helst att det nog blir ganska stor press på en spelare som bara kommer in kall så där i match. Så jag ser honom gärna spela men helst lite kontinuerligt då!
Nåja ser framemot nästa säsong som nog blir riktigt trevlig!

Nu håller jag tummarna för att det inte ska blåsa så hiskeligt kallt som det gjore igår, inte så kul vara ute o mysvisa våra gäster staden då brrr brr...

Men stor påskkram till er allihopa och till er singelvänninor så hoppas jag att "PåskKarlen" kommer (vi andra kan väl nöja oss med hedeliga gamla påskharen ha ha)





 


1 av 7 gick bra!

Oj vad skönt första matchen avklarad iaf o det blev vinst, men det lär bli mkt mkt tuffare borta på fredag, shit så spännande! Jag fick redan nu gåshud i slutet vid målen när alla ställde sig upp hur ska det då inte bli om det nu skulle bli G..D tårarna lär rinna som sjutton...

Gubben är ute o leker mekaninker ha ha det gör han väl kanskei nget vidare men han försöker iaf =) Så Alex   o sannis om gubben inte ringer nu så är det för att han försöker fixa o är oljig både här o där... Men sjukt kul om ni oxå kommer upp, jättetrevligt!! Var länge sen vi sågs nu...

Ja tänk att påsken står för dörren, jag fattar inte vart början på det ähr året tagit ävgen, brukar tycka det svichar till men inte såhär... Är väl för att det hänt så mkt och man fått så mkt nya intryck att ta in hela tiden...

Nu är jag bara trött trött trött, att vara på match med gumman är inte särskilt avkopplande för fem öre, ibland känns det som man lika gärna kan va hemma o kika på tv, fast såklart inte när det är final!!

Imorrn blir det upp i ottan skjutsa gumman till flyget, o sen hem o mysa kanske en liten biotripp.. Men nu ska jag nanna kudden så jag orkar upp imorrn

kram kram kram

Det vilar en förbannelse över oss!!

Nu är jag såååå less jag orkar inte ens bli ledsen denna gång. När vi väl köpt en lite billigare bil för att spara lite pengar, ja vad händer då: såklart går den sönder!!

När vi så fint skulle ut o glida så var det stort oljeläckage under bilen blev bara till och stanna hemma o åka med grannen. Fan det vialr verkligen en förbannelse över oss, bilen som dessutom skulle in på service på tisdag, fatta otur, nåja man ska inte måla fan på väggen än men klart det inte känns bra!!

Grattis Alice & Co!!

Hörde en fågel viska  i mitt öra att Borås gått upp till allsvenskan, fan vad kul stort stort grattis till familjen Täng!!!!
Parta rejält nu o glöm inte raka er sen ha ha!!

Fan vad skoj är såååååå glad för er nu!!!

Massa svammel om bostad som vanligt =)

Varför??

Varför är det så hiskeligt svårt få tagi dessa personer som tex har hand om barnomsorg  , man kan bli sååå less. Först är de på lunch, sen återkommer de halv 3, när man rigner då, nej då är de ute till 15.55 hmm självklart när man ringer då (visste de på förhand) var telen omkopplad till "Har gått för dagen" sjukt irriterande ibland!

Nu har vi nog iag bestämt oss för att köpa en bostadsrätt ändå, Blir ute i ullstämma känns superbra för Tindras skull, Ja även för vår såklart =) Blir till att tapetsera om o lägga golv i nästan alla rum, "vi" vill nog bara klinkra golven i badrummen m golvärme ,kaklet var redan fint.. Till det stora badrummet kanske vi köper ett litet bubbel vi får se.. Men inga stora projekt, köket var visserligen ett vanligt baskök men det får piffas till med tapeter o duga, blir nog nice det med.. (vem vet om det blir längre kanske mann fixar till det lite sen..)


Jag ser mest framemot kunna sitta ute på Min egen altan, käka middag i solen, ha lite vänner på besök o sitta ute o njuta med kanske något gott i ena handen =)
Skulle det mot all förmodan bli snabba ryck o vi ska iväg någonstan snabbt så hyr vi nog ut det ialla fall först en tid, vi kommer sälja det allara tidigast nästa vår men ser gärna att vi får bo här nått år till =)
Vi flyttar nogi af in i vårt place den 15 maj, kul kul!!

Har även sökt 2 nya jobb nu, Jobb som jag tidigare varit lite skeptsik mot men nu känner kan vara ganska trevliga o sköna ändå. 2 st dagjobb inom äldrevården . det ena heltid med helg var 8e helg o det andra enbart dagtid på veckan 75%. så håll tummarna att jag får napp på något av dem. Det ena ställlet ligger ganska nära vårt nya place, cykelavstånd, vore perfekt!!  att jag varit skeptisk är mest av oro för att man är så mkt ensam med stort ansvar, kan vara skönt ha någon rådfråga när man är lite ny, men man har ju alltid ändå kollegor att fråga så det blir nog bra..

Har packat lite kläder till gumman idag o plockat lite leksaker, shit vad tomt det kommer bli utan henne, man är liksom van ha ett yrväder som yr omkring större delen av dagarna. Kommer sakna massor! men vi vet gummmz kommer ha det superbra så det känns ändå bra!

Nu kikar solen fram igen, hoppas hoppas det är bra väder i påskehelgen, så mkt mysigare då!!




Här vänder det snabbt...

det som känner oss har lärt sig att med Family Franz får man vara beredd på att det mesta kan ske och det fort.... Våra snabba vändningar här har väl mest handlat om vårt boende. Var först inne på att bo här ute, sen hägrade stan, o nu är vi igen inne på att bo här ute. Jag hoppas verkligen verkligen denna gång på att det löser sig på ett bra sätt. Vore toppen för gumman bo där. Så håll tummarna kära vänner!!

Jaha nu var hockeyn avgjord blev MODO , hade väl hoppats på hv, pga den härliga stämmningen (kanske lite derbykänsla) o  det behändiga avståndet. Men motståndet kvittar eg det bästa är att et är final, känns ännu sjukt roligt.  Nu håller jag tummarna för att våra Goa gbg vänner ska fatta kloka beslut o komma ner till oss till helgen. Har iaf bokat bord På O ,så det vore sjukt skoj!! saknar er  vore trevligt träffas o surra massor!!!!

Hade nyss Anna & Patrik på beesök. Det är en bra sak med detta hockeyliv att man titt som tätt stöter på nya härliga människor som man lär känna (baksidan är ju att man kan få lämna dem fortare än man tänkt sig..)
Tycker verkligen vi ska göra slag i saken ang vår lilla danmarks/västkuststripp låter gööööörmysigt!!

Helgen som varit är första gången på mycket länge som jag o gubben faktiskt lyckats med att bara ta det lugnt. Var superhärligt att inte stressa iväg från det ena till det andra utan bara ta dan som den kommer o mysa, va i lekparken mm. Vi är enormt dåliga på detta men oerhört skönt när vi väl gör så!!

Nu hojtar gubben jag ska komma o kiak Casino Royale, får väl göra så, mest kanske för de vackra omgivningarna, "Bonds" kropp är väl inte heller fy skam ;-)

Krameikram på er gobitar!!





Måndagens lista


10 saker jag gör varje dag:
Borstar tänderna
Speglar mig lite
Ojar över min garderob samtidgt som jag klär mig
Kikar lite på internet
Äter
Ser kanske lite tv
Lycklig över vår fina dotter
Funderar på något, alltid är något lite man grubblar på eller drömmer om
kissilissar
Nannar kudden

9 saker jag ser fram emot:
Sommaren
Finalserien i hockeyn
Att åka upp till alla i norrland
Att gumman börjar dagis
Att börja jobba/plugga
Få se och fixa lite i lägenheten vi ska bo i nästa säsong
Få äga ett hus
Nästa utlandstripp
Att träffa vänner man inte sett på ett tag
Att vara ute hela soliga dagarna
Vattnet blir varmare ( så mkt härlgit då, ligga på stranden, åka båt, doppa tårna mm mm)

8 saker jag rör varje dag:
Mannen
Mig själv (misstolka ej )
Gumman
Datorns tangentbord
Fjärrkontrollen till TV:n
Vattenkranen i köket och i badrummet
Telefonen
Puffar till kudden min

7 saker som irriterar mig:
Folk som bara gnäller
Allt damm som börjar synas i solen
Att gubben lämnar saker överallt
Att jag tycker det är så tråkigt laga mat ibland
Politiska debatter
Att en del människor inte kan unna andra människor lycka, svenska jantelagen..

6 saker jag har på mig dagligen:
Kläder
Skor
Läppglans
Mascara
Gumman klättrar o hänger i mig..
Klocka

5 filmer jag kan se om och om igen:
Holiday
10 orsaker att hata dig
Pretty woman
Som man bäddar
Beck

4 personer jag vill spendera mer tid med:
Ingen nämd ingen glömd men ni är flera!!

3 låtar jag lyssnar på just nu:
Alledels júst nu tyst.
Men annars Sarah Dawn Finer, I remember
Sahara hotnights, Cheek to cheek och mest det som är på radion, =)

 2 saker ni inte visste om mig:
Jag fick motorstopp mitt på järnvägen på min första uppkörning ha ha (nerverna spelade mig ett spratt)
Jag hade 5a i franska när jag gick ut högstadiet

1 person som jag kommer att spendera resten av mitt liv med:
Ja mig själv! Gumman får vi ju bara låna ett tag, sen komemr hon väl breda sina vingar själv. Gubben hoppas jag få dela reste av livet med, men vet man aldrig säkert. den enda jag med all säkerthet kommer ham edm ig hela resten av mitt liv är just mig själv..

Hemligheten kom fram...

Ja till slut gick det inte längre hålla det hemligt. det som jag så länge försökt hålla hemligt eller prata mycket tyst om. Det som i början av vårt förhållande fick mig och fundera om jag verkligen hittat min drömkille. För kunde detta verkligen stämma då... Vi begravde hemligheten, beseglade den och pratade bara mycket tyst om den. Drog för gardinerna och mörklade hemmet när det var dags att bevittna saker som kunde röja den...

Men så i fredags sprack hemligheten, jag tänkte bara det här är inte sant, vår hemlighet kommer upp till ytan. Den mörka hemligheten som jag så länge föröskt dölja. Det må ni tro att det är många gånger jag gömt saker under jackan eller tagit omvägar. Det allra enkalste har varit om jag åkt iväg och gjort det alldeles själv, för att inte riskera att få hem någon sådan i mitt hem.. Men nu är det alltså försent jag rodnar ännu... Nu vet dem.... Hur ska jag kunna förklara att han trots allt är normal, att han trots sin egendomliga smak inte är en störd människa.
Nåja ingen ide hålla det hemligt längre ,antar det kommer spridas som en löpeld ändå: Jag erkänner min sambo har oerhört dålig filmsmak!!  eller eg inte filmerna för han kan tycka om vanliga filmer oxå Men de skådisar osm han anser vara de allra bästa är sjukt dåliga. Jag skäms och kan inte ens ta deras namn i min mun. Deras skådespelar prestaioner är inte direkt bra, kanske killar i 12års åldern tycker dem är häftiga , men inte vuxna män. Jag har försökt prata honom till rätta utan framgång. Jag har försökt analysera hans beteende utan att komma fram till någon förklaring.  Så kära vänner det är bara att acceptera att hans actionhjältar  kommer vara kvar i mitt liv för alla framtid =)

ha ha ha ha *rodnar* ha ha ha ha ha