Hemligheten kom fram...

Ja till slut gick det inte längre hålla det hemligt. det som jag så länge försökt hålla hemligt eller prata mycket tyst om. Det som i början av vårt förhållande fick mig och fundera om jag verkligen hittat min drömkille. För kunde detta verkligen stämma då... Vi begravde hemligheten, beseglade den och pratade bara mycket tyst om den. Drog för gardinerna och mörklade hemmet när det var dags att bevittna saker som kunde röja den...

Men så i fredags sprack hemligheten, jag tänkte bara det här är inte sant, vår hemlighet kommer upp till ytan. Den mörka hemligheten som jag så länge föröskt dölja. Det må ni tro att det är många gånger jag gömt saker under jackan eller tagit omvägar. Det allra enkalste har varit om jag åkt iväg och gjort det alldeles själv, för att inte riskera att få hem någon sådan i mitt hem.. Men nu är det alltså försent jag rodnar ännu... Nu vet dem.... Hur ska jag kunna förklara att han trots allt är normal, att han trots sin egendomliga smak inte är en störd människa.
Nåja ingen ide hålla det hemligt längre ,antar det kommer spridas som en löpeld ändå: Jag erkänner min sambo har oerhört dålig filmsmak!!  eller eg inte filmerna för han kan tycka om vanliga filmer oxå Men de skådisar osm han anser vara de allra bästa är sjukt dåliga. Jag skäms och kan inte ens ta deras namn i min mun. Deras skådespelar prestaioner är inte direkt bra, kanske killar i 12års åldern tycker dem är häftiga , men inte vuxna män. Jag har försökt prata honom till rätta utan framgång. Jag har försökt analysera hans beteende utan att komma fram till någon förklaring.  Så kära vänner det är bara att acceptera att hans actionhjältar  kommer vara kvar i mitt liv för alla framtid =)

ha ha ha ha *rodnar* ha ha ha ha ha

Kommentarer
Postat av: Victoria

Ja.... vi tyckte nog att han verkade vara fullt normal ända tills i fredags då han råkade avslöja sina skådespelarfavvisar...hmm... nu är vi inte säkra längre... Skämt åsido, det kanske är tur att vi alla har olika smak för tråkigt vore det ju annars. Men hej o hå vilken dålig smak han har i detta fall!! :) Som vi lovade så ska ni få låna några bra filmer så att du inte bara tvingas se sådana B-filmer, din stackare! Ha det gott så hörs vi!

2007-04-02 @ 12:28:42
Postat av: Jenny

Tack så mycket lånar gärna lite filmer!!
ska la försvara han ltie, som sagt så ser han itne bara på de där skräpfilemerna men envis med att dra fram dem när han ska slötitta på film, fatta att han orkar, nåja lite charmig är han allt lillpojken min =)

2007-04-02 @ 22:42:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback