jobb jobb...

ryckte in o jobbade på fm idag, när chefen ringde o väckte en så var det inte annat att göra, jag hoppade in o jobbar nu på fm fram till lunch. Man har ju lite svårt att säga nej, sen är ju övertid alltid övertid =) Men men jag kunde bara jobba fram till lunch...

Var stackars tvättstugan som fick ge vika än en gång.. nåja hopaps det är ledigt ikväll! Vore skönt fixa undan berget innan helgen..

men men see u

..

Idag var man nere o kikade på grabbarna o det är med lite blandade känslor allt drar igång igen, visst det blir skoj, ja även det att det blir lite mer som vanligt o skoj träffa all the ladies lite titt som tätt.. dock så blire ju likosm just det där med mkt borta oxå men men så är'e ju...
dock spånades det lite löst i lite olika planer to do, ja jag hoppas att det blir av, jag tycker ju om när det hittas på saker.. =)

men men nu time att se film i dag blir det: In to the valley of Elah

Imorrn vaknas tvättstuga 07,oo men nope nej jag kliver nog upp 8 istället hinner ändå, har dessutom bokat torkrummet ända till 17, smart eller hur ?! , Ja jag har mina brighta stunder jag  med =)

Min lillskrutta

Fått lite bildera av min kära familj, mmm lillfisen min verkar ha det bra: saknar:

Sommar mys:

Glass i solstolarna med småkusinen Maja


Lite mysiga badbilder som sig bör :-) Det bästa med den översta bilden är att den inte bara inrymmer vår dotter utan en hel familj som vi tycker mkt om att hänga med i luleå o givitvis saknar down here. (fast man msåte nog kika riktigt nog för att iaf se halva familjen he he)




Efter en dag vid poolen/stranden måste ju såklart även en tuff dam få sola o softa lite på filten:




Finaste flickan i världen!!




Hmm skrev ju i förra inlägget om att fålla gardiner men vette fan om jag orkar ändå... =)




Äntligen!!

Ja det var på tiden fakitkst... vi har väntat o väntat på att vännerna ska flytta efter o komma ner o göra stan med oss o äntligen är de här.. ha ha skämt o sido, men jag ska inte sticka under stolen med att jag känner mig glad i kroppen över att gofisarna är här. Var så trevligt träffa A idag o surra o bara gå o egentligen inte göra nått spec, man blir ju liksom lite halvdöd i denna stekande värme men vad gör det. Jag tycker om hennes sällskap. Så ett stort välkommen till dem!!

Ikväll bär det nog ner till hallen o kika på ispremiären, ja bara för att det är lite småmys o man ändå inte har annat för sig, ja det blir nog lite nice!!  tänka sig nu börjas det igen..

Men men ska nog vara lite flitig o ta tag i o fålla upp de där gardinerna i vardagsrummet nu, börjar kanske vara dags host host =)

Det finns en liten skrutta som jag faktiskt saknar rätt mycket, jag hoppas vi ses snart o ja det blir lite som vanligt, eller iaf vi hänger lite, ja för den skruttan saknar jag massor i mitt liv! Man kanske inte kan säga att vi var som B1 o B2, el helan o halvan, eller trazan o bananarne.. men vi var iaf vi o hade alltid skoj, ja för det mesta iaf.. i miss that a lot!

puss på er gofisar

ibland önskar jag mig...

* en händig karl ha ha ha ha...
eller ja jag vet kanske att jag själv är lite händig, men nja, det är liksom inte min grej jag kan la vissa saker om jag vill.. men nej det där med att skruva o sånt sk-t det får gärna nån annan pyssla med  =)

men jag o j i en sån kombination är ju alltså eg ingen lyckad kombination efter som, han verkligen har tummen mitt i handen..

Nu har nån lampgrej i badrummet gått sönder o jag frågade typ tusen ggr på lampaffären hur jag skulle göra, för jag visste ju att om liksom inte jag vet hur man ska göra så fattar johan inte alls hur det ska gå till. Han på lampaffären var så snäll o tom ritade en liten ritning till lilla dumma mig... ha ha.. men vad sjutton tror ni det hjälpte det var inte alls så där lätt som han sa... Jag fattar nog vars den ska in, men inte hur f-n man ska få dit den (en ny liten säkring, minisak) o bort den gamla... attans attiraljer, man vill la inte göra sina behöv i mörker heller he he he

Så det är bara face it, på den fronten suger vi big time.. J bra mkt mer än mig faktiskt förutom att han har styrkan...
men men vi är ju dunder bra på massa andra saker... =) men idag, just idag, bara för en ynka minut som det nog eg tar att fixa det där skulle jag önskat mig bara lite mera händighet... =)

vet ni vad som hände...

Imorse trodde jag fan en fågel bajsade i håret mitt när jag cyklade till jobbet. Trött  (host host morgontrött ska tilläggas är ung 1000snäpp värre,)som jag var, kom reaktionen genast, jag visade mitt längsta fingret upp mot trädet o sa nått i stil med dra åt helvete skatjävel. Efter ett tags kännande i håret fann jag nada, var la nått annat gegg som rasade ur trädet uäk.. Men men då kudne jag iaf inte låta bli att börja skratta för mig själv när jag cyklade där, spelade ingen roll hur trött jag varit, för såg nån mig, så måste de ju trott jag var helt sinnessjuk.. ha ha ha.. men alltså det liksom bara kom, jag var helt i min egen tankspridda värld o helt plötsligt så bra litet splach, he hehe... ja jag tog en liten tvätt av håret i handfatet i mitt rum väl framme på jobbet... =)

Lite bilder...

Lite bilder från i lördags:

Lite mys i varamon:


Gubbz djupt försjunken i en bok, visserligen så kom han kanske inte så långt in i boken.. men fan vad vi njöt av värmen där ute...

Sen kom vi hem till lite mys på baksidan:



Okej här är den, den beryktade, värstinggrillen... ja den funkar ännu lite bättre om man blåser på den   =) :

men vad sjutton trivs ändå:


ja vi  hade mys där bakom huset =)

 o ja kvällen fortsatte med ännu mera mys, första stopp trädgårds:

Klart man måste visa varandra lite "jag tycker om dig vännen" upskattning oxå" om så inte för den fina bildens skull =) =)



he he ja det var lite bilder för denna gång...

snart hoppasj ag kunna sätta in lite bilder på hur mys gumman har det, ska ha fått till mailen men nej inte kommit än...

 


Kärlek

Idag sa en person här på mitt jobb en väldigt klok sak:

Det finns ingen kärlek som den kärlek  som man hyser för sitt barn!!!
Pyttsan kanske många av er som går där o är så där "löjligt" nyförälskade nu, "att jo det finns det visst det, då vet hon inte vad löööv är" Men tro mig hur än puttenuttigt kär man är, så finns det faktiskt inget, nej verkligen inget som går att jämföra med den kärleken man känner för sitt barn... Har ett stort hjärta med plats för många i, en del får lite större bitar o andra lite mindre men heltk alrt är att gumman har den störta biten o det kommer hon alltid att ha no matter what!

my phone is dead..

jeppzipepsi, som många av er vet, har den ju sett för tazzzzikg ut en längre tid men jag har liksom dragit ut på att grejja en ny... men men tillslut fick den alltså tuppjuck, stör mig massor, den var på o det var lite missade samtal o nya mess o grejjer.. . men nej, hmm fanskapet gick inte använda, vissa knappar är helt kapoot o funkar noll.. Hmm så det blir att brumma o  köpa en ny nu efter jobbet... Hoppas hoppas bara att alla numrena är kvar, ja mångas nummer kan jag ju utantill eftersom jag alltid varit så att jag haft lätt för soiffror, ja siffernörd he he.. Men ni vet de numrena man har men inte använder så ofta men såklart ändå vill ha kvar... o vissa gånger verkligen behöver (ja ni vet till anant än mys surr o uppdateringar):

Som den gången gubbz hade farit o låst mig ut o det var match, där stod jag utelåst med en trött tjej, som nyss slutat med blöja o hade inget ombyte. dessutom vet ni ju hur de brukar se ut efter en hel dag på dagis.. ha ha kanske inte renast i stan., ja det må ju vara men att åka på match utan blöja från kl 17 till 22 o inget ombyte nja det funkar inte riktigt. Tur som var så vet ja ju massa andra mammzingar som oxå går på match. Pinglade genast 2 av dem o vips fick jag blöjor o ombyte....   =) =)


så ny mobil står på dagordnignen idag...
Känns helt ok att jobba, om än jag blev liiiite svettig närj ag först kom in på mitt rumo det låg lappar till höger o vänster ,men men jag har rett ut de allra mesta finfint o läget känns under kontroll, men ja ni vetk anske lite så där små vimsigt som det brukar vara första dan efter långledigt...

urk...

så mår jag idag: urk, dubbel urk... fy fabian, ingen höjdar dag helt enkelt...

Igår var vi till varamon o badade satan i gatan vad fint det är där!!!, sen grillade vi ute på gården o drack lite gosaker, lirade lite poker, sen bar det av till trädgårds o träffa massa mysiga människor, var dundrans mys! sen hör o häpna hamnade vi på platens, inte likt mig.. men men jag gjorde vanan trogen o gick vidare på det vanliga placet, var nice nice,där träffade vi lite andra knäda människor oxå som vi hamnade hemma hos efteråt, tror inte vi kom hem förrän typ nio imorse.. men men det var trevligt, kanske lite väl blött dock men men nu dröjer det nog ett tag till nästa gång skulle jag tro! Fick i af busa lite med den familjens kidz imorse, sjunga min lilla ponny o tutti frutti, ja liksom abstinensen efter gumman blev ju itne direkt mindre, men har nyss fått prata med min gooooofis, finast i hela världen!!!

Imorrn smäller det alltså, shit pomffrittes imorrn är'e dags börja jobba, liiiite ångest har jag, men men nej mår mest urk..
Ska lägga mig o slökika på teve nu.. se på scarred , helt sjukt program alltså...

kram på er!


(just ja har lite bilder men orkar inte lägga in de nu..)


Dagens...

Dagens väder: Sol sol sol ok ännu mera sol

Dagens event: dragracin i mantorp:

Dagens kläder 1: rödvitrandig tubtop, ljusjeanskjol, blå/röd/rosa blommig sja o röda tygskorl.

Dagens mat: tacos

Dagens humör: blandad kompott, mostly happy men lite confused oxå..

Dagens låtar: Upside down -Jack Johnson, en låt både jag o gummz gillar, den e ju med i nice nyfiken ha ha.. sen har jag även Maneater med Nelly furtado i huvudet, hörde den x antal gånger idag o fick lite partyvibbar i kroppen...

Dagen solstråle: gumman när hon ringde o berättade att hon var o badade! Puss på dig hjärtat!

Dagens kvällsäventyr: Miniigolf i berg med mc'n

Dagens kldäesel 2: Röd/vitrutigt linne (blus), svarta halvlånga, svart munkjacka, vita tygskor

Dagens roligaste: åsynen av J iförd solglasögon även fast han tagit av sig dem...  en liten panda

Dagens klantiga: måste väl vara med i min lista he he..JA ni det var när jag skulle plocka upp ett skröp med en hand o höll mitt oboyglas under andra armen, böjer mig ner... vips så har jag självfallet 2dl oboy på golvet... =) =)

Dagens citat: Fånga dagen!

Dagens horoskop: min turdag var visst idag, ha ha kanske därför golfen gick så bra,


..

Jag känner mig oerhört stolt o nöjd... men fan blev inte vinst men vad gör väl egentligen det (joooo fan massor) men  men jag är som sagt rätt nöjd gjorde en superrunda i minigolf, slarv med 2 sjuor dock grrr.... =)
Nöjd o glad över detta var även kul åka lite båge dit...

Annnars sitter jag just nu med en konstig känsla i kroppen, ja jag känner mig lite ledsen tror jag allt, nej det var inget kul faktiskt, ville eg göra nått helt annat på tu man hand, men kunde liksom inte ens vara mitt spralliga lilla jag...ja i alla situationer passar det sig inte riktigt kanske ha ha... men men what to do ,what to do,.... ja ja inte det jag tänkte på iaf...nej då det får bli lite polly o en film, nice nice....


Förresten så har det tydligen skett en till våldtäckt här i stan under natten, hugaligen lite scary tycker jag allt det är!!!
Så damer damer ta det försiktigt i sommarnatten!!

Har varit o häckat på mantorp typ hela dan, var halvnice, vädret prima , nästan för varmt solen stekte så jag blev så nervös att bränna upp mig totalt.. men men härlgit väder.. Igår var vi o badade i berg, oj oj sååå mys.. får se vart det bär av imorrn...

men men time för polly o film nu,
kram på er allesammans

jobbet...

Ja den har liksom kommit nu, inte direkt ångesten, för nej det är inte det. Jag tycker ju det är skoj att komma ut o jobba igen o eftersom jag jobbar som jag själv känner helt lagom med tid så känns det bara skoj, men men nu finns den där, typ oron i kroppen ja lite nervositet över hur det egentligen ska vara på stället. Det är jobbigt att komma tillbaka om allt är fullt kaos.... Inte stillades ju känslan av det ringde nyss o frågade om jag kunde ta 1 eller helst 2 dar extra under v42 för att det är kaos då.... Detta är dock gummz första vecka på dagis o Johan har dubbla träningar hela veckan samt åker till fin på tors så gumman får redan gå till halv 6 de tre dar jag jobbade, så hur gärna jag än ville hjälpa till o ställa upp så kändes det väldigt svårt, kändes liksom inte mänskligt för lillan att börja sin första vecka så (med alla dar till halv 6). Men men snäll som man är så ställde jag iaf upp på att jobba en av dagarna fram till 14.

Förresten så är det typ som vanligt att under försäsongen får gumman fler långa dar än när det väl drar igång för då är ju liksom allt ung lika varje vecka, (eller nja kanske inte helt men iaf lite mera normalt ha ha), men i år oj oj sjukt mkt matcher alltså, bra mkt mer än vanligt,...


äventyr..

Igår när herr o "fru" franz vaknade så bestämde vi oss helt plötslgit för att skara sommarland skulle få sig ett besök av oss, var gubben som sa det innan jag eg ens hunnit vakna, hmm jag bad komma med datorn o kika hur långt det var o sånt... blev genast på alerten o vips 10min senare satt vi bilen o på väg ja ni vet typiskt välplanerad fam franz sak he he...

Oj oj oj vad mys det var, på väg det råkade vi köra fel, fast liksom ändå rätt bara efter lite mindre väger, men ack ack akc vad fint det var den vägen. Vi körde liksom runt vättern så man såg den nästan hela vägen...  vackert o vilka hus, oh my god!! Tanta på eniro skrattade gott åt mig när jag först trodde vi ivllat bort oss o ringde... Jag sa var vi var o hon sa aha ja men då vetj ag precis ni är där vid vattnet: Jag svarade "nej jag ser då inget vatten2, varpå tanten i luren börjar skratta hjärtligt o sa " men vänta bara snart kommer du se det"... Kändes lite skrattretande för när vi kört typ 100m till så kom då denna vackra syn vsom sen fördöljde oss typ hela vägen =)

Åter till skara då: Dundrans jättemys var det o det är helt klart ett ställe som vi kommer åka till med gummz!!  Ibland fick man nästan ont i magen när man gick förbi de områdena fultl med ungar i hennes ålder oj oj det såg så kul o mys ut man ville ju liksom att lillskrruttan skulle varit med, men men vi hade jätteskoj o åkte lite olika rutchkanor i vattenlandet dock var det gööör mkt folk o lånt väntan... men men helt klart en rolig dag!!!

På kvällen bar det ner på torget o käka en bit mat o avnjuta ett gott glas vin, sen surrade vi bort 1-2timamr på 55an, bra mys o skoj...

men men so long dags fundera vad man ska göra denna härliga dag...


snart snart börjar det igen...

Ja o det är inte annat än att tom jag blir sugen på att spektaklet ska dra igång när man får tips o sedan  finner en sån här delikatess video på youtube: sök bara på gubben för+efternamn (sen är det videon med förra sässens siffror) lite stolt blir man allt.. he he... Bara hålla tummarna det går lika bra i år oxå! Ja iaf skapligt så känns det bra...

men men natti natti... ska sova nu med min skridskoprinsessa från köööölix nu som det så fint stod i beskrvningen av personerna på bröllopet vi var på... Hoppas på lite pirutter kanske, men inte så många dragningar o finter he he he...

ditten o datten

Äntligen är det löövvliga vädret tillbaka.... Blev toksugna att åka på räkfrossa, mmm mums med tyvärr gick det inte idag, kanske nästa helg ja vi får se......

Har eg inte gjort mkt speciellt idag.. jag tog en prommis ner på stan medan gubben tränade, sen gick jag hem oxå, skönt det iaf! För oj oj oj träningen går inget vidare just, inte orkat ta mig för det sen vi kommit hem, men på torsdag ska jag iaf gå på bodystep.. o bara man avklarat första gången så brukar det gå fin fint...

Saknar snuttan massor.. hon var sååå söt igår när hon ringde o berättade att hon sett en fågel dö när den flög in i ett fönster, att den låg där på fönsterkarmen nu. Man hörde på hennes röst att hon liksom tyckte både och, samtidigt som det var spännnade var det ju lite otäckt oxå, den hade ju faktikst dött. Jag sa till henne att " ja men då är den i himlen nu, för dit brukar man komma när man dött" Då hörde man riktigt hur hon tyckte jag var trög som inte förstod vad hon förklarat för mig: "Mamma, jag kan inte kasta upp den i luften, för dne kan ju inte flyga mer den är ju död" .. lillskruttan ja det har du så rätt i, hmm vi får ta himlen snacket en annan gång, kanske svårt förstå när fågel faktiskt låg där på fönsterkarmen.. Lilla hjärtat!!

Har iaf köpte en värsting grill nu, ja vad fan den värsta som finns ute på markanden tror jag, oj oj oj jag tror nästan det var sån anstorming som när iphonen släpptes... Ni skulle allt se: Ja ni skulle se vår nya grillhink från rusta á la 99 kronor =) =) ja vad fan den verkar fun ka prima o snart ska ajg ästta tänderna i grillat, tzatsiki i klyftisar mumma...

Imorrn är jag sugen ta en tur till s-köping köpa bamseglass, eller kanske åka ja nån slags båt... Varamon är jag med sugen på men eftersom det lovat kanoner väder veckan ut så kan vattnet få värmas upp nån mer dag innan man beger sig dit..
I helgen står även mantorp på schemat... Jag hoppas våra sötnötar från norr kommer o hälsar på... Jag har ju redan kommit på att eftersom C liksom kan köra så skulle ju jag o hon kunna kika på stan eller nått annat mys en stund medan de är där o sedan ansluta upp för i ärlighetens namn så tycker jag visst det är skoj på mantorp , ja det är faktiskt mys se allt folk men nja kanske inte riktigt lika länge som gubbz håller ut...

jag tror hon kommer bli nöjd...

Ja gummans rum blir nog fint:

Hittat lite sajter jag kunde beställt järnet ifrån...
Den här sidan älskar jag. Jag får såna här dundermysiga stugkänslor över hur jag skulle vilja ha det på mitt lilla mysiga sommarkrypin: Sidan är
http://www.elsashem.se/  (tycker massa om serien green gate så här nu på sommaren..)

Här är lite saker som skruttan ska få:

Denna söta matta ska få pryda hennes golv

produktbild

En söt liten servis att bjuda sina kompisar på fika med:
produktbild



En liten gittar att spela på:



Klart hon även måste börja öva sig i tid på att leka sjuksyster el doktor.



Gardinerna som ska få pryda hennes fönster, ska sy en hissgardin:

Tiny storbus - flicka, metervara




















Klart skruttan måste få en egen liten postlåda att busa lite med (den är ganska liten eg..):




En söt liten kudde: (beställde 2 olika modeller den andra hittar jag inte nu. den var mera rosa med lite olika färger, en bit in i kudden går en kanske 2cm bred fyrkantig rand med rödvitaprickar..)

Pudebetræk i pink spot 40x40


ja ja nu har ni iaf fått se lite granna, får fota sen när det är klart...













båge...

Idag har jag åkt båge för första gången:

Fan vad kul det var!! Vill ha mera mera, så det blir nog nån tur då och då, även om jag självfallet förstår han vill ut o gasa själv ofta oxå, som en annan sak då kan jag tänka mig... men det är säkert gymt kul för de leksugna att köra ett gäng o ha både mys o bus!

Innan vi åkte var jag på riktigt nervös, kändes som innan man skulle åka typ uppskjutet eller nått sånt. o det var nog för att jag bara åkt typ en gång innan på en ni vet typ stor cross el motard... ja vad det då var... o då blev jag skitans skraj...  men men nu var det mest skoj, liiiiite läskigt ibland oxå såklart... =)

slappar söndag..

jepz igår bar det av ut i vimmlet med lite friendz... vi hade trevligt o skoj, lyckades som vanligt att göra bort mig lite. När vi var ute o pyrde så stegade en lång storväxt kille fram till mig : "Är det....." Jag svarade väldigt snabbt på ett lite oklokt fomulerat sätt " Nejhe du känner INTE mig" Jag var typ bombens säker att det var nått fyllo som skulle komma o vara jobbig,. Men han fotsatte lite mer försiktigt: " men är det inte Klas dotter" hmmm plötsligt föll poletten ner, o vad fan jag kände ju visst han. Det va ju lilla C som gått o blivit stor =) He he ja ja sånt är livet =) Bjöd med han in till oss o surra, ja det var trevligt. Min lilla hjärtevän mådde dock inte så bra  så vi åkte hem i skaplig tid fakitkst!!

Idag stod egentligen tvättstuga på schemat men en trevligar invit dök ner i ett mess igår så klat vi skippar tvätten =) Hmm synd bara på vädret.. men men blir trevligt ses ändå!!

nu tjatar gubbz om att jag ska glida iväg o köpa lite bakikskäk, ja ni vet flottmat.. men vi få se.. En annan sak fan vad kul det ä med nätpoker =)

kram på er...

Älskling: Du är bäst, mitt hjärta!!!

bubbelgummsrosa..

jepz hemma o målning stod på scheamt, fick bli riktigt rosa.. Nu försöker jag bara hitta sakerna jag vill ha till men f-n hittar inte det jag söker måste kika nere på stan på måndag..

Känns iaf skönt att vara hemma, gissa vad J gjorde direkt han slog upp ögonen, han typ buffade lite i mig o sa "du visst ska du sova líte mer" mmm svaade jag o skrattade visste vad som va i görningen.. snabbt gick det så dogs mc klädena på o han brumamde iväg he he

Just ja shit höll på att köra ihop sig igår: höll inte på att komma hem, virriga jag hade varit i farten o lyckats boka j's biljett rätt men min avgång hade visst gått typ halv 7 på mogonen , gahhhhhh hjälp tänkte jag där jag stod. Men tanta i luckan var snäll o fixade om det ändå (fast man eg inte får när man bommat sin avgång) utan att jag behövde betal. Pust vad skönt! Nästa stopp höll vi på att få betlal massa övevikt, men återigen himlade jag lite med ögonen så där olyckligt oförstående o den nya tanta sa "ok för denna gång" Pust =) När väl planet skulle gå var det nått datafel som kunde ta allt fr 5min till ja när visste dem inte... hmm kändes lagom kul. ;Men tur som var löste det sig fort. Efteråt hörde jag en flygvärdinna prata med en annan o säga att hon trodde de skulle få övenatta i luleå.. Så ja man kan som säga att vi hade rätt tur denna flygning...


Hmmm lite skumt att det känns i princip på samma sätt nä man kommit ner igen,, gaah irri trodde liksom inte det skulle va så men men saknar det gö jag fan...ja ja nog om det nu ska jag färga håret o så få vi la se sen..

kram kram

hemfärd ikväll...

jeppz känns både och, har mest sett framemot det men så här nu på morgonen harj ag en ltien klump i magen o känner mig nästan ltie ledsen, hugaligen, kommer sakna allt o alla! Men men nu bär det av söderut ska fixa o dona lite smågrejjjer så det blir nog nice det med... ska överrask stumpzi o göra henne ett lite mera "flickigt" rum. För som hon själv uttrycker det ca 5ggr per dag så "Älskar hon ju rosa" Klart mammas älsklingstös måste få ett fint lite krypin...

men men time åka o hälsa på mormor, gamla rara mormor ska bli nice, i ökx brukar man oxå springa på massa folk man känner. Hoppas även jag får se Therese o Tobbe har ju inte hunnit se dem under tiden vi varit uppe...

men men time to go... kram o kyss

uppdatering...

Hmm vad har vi gjort... Ja bland annat myst i stugan med familjen bäckström-westman, Dagen/kvällen innefattade bla poker, grill, bastu o dan efter båtutflykt till halsön , där vi efter många om o men fick upp eld  o kunde grilla hammisar.

Sen har det tränats lite både på det riktiga sättet men även på att lyfta armen o trycka gosaker... Sen grillades det gomiddag  o efter återfärd till lule o en liten tripp på färjan men tro det el ej var hemma redan halv ett, =)

Idag får man la se vad so msker, msåte börja packa blir hemfärd imorrn kväll, fanns inga billiga flyg kvar vare sig lör sön el mån så det fick bli fre kväll, ska bli lite skönt komma hem till sitt eget. JAg tror vi ska fixa iordning tindras rum till lite mer "flickigt" som en ltien surprise åt henne tills hon komemr ner... jaj just var ju egentlgien det jag skulle kika på nätet ska spana nu efter söta rum.. see u

Lite saker jag skulle vilja göra...

Ja ni nu spritter det i kroppen på mig igen o ja här är lite olika things jag skulle vilja göra (ja alltså som är genomförbara just nu, finns ju massa andra saker oxå..)

* En sista minuten resa (verkar gå trögt att få med gubbz på noterna på den...)
* Men jag skulle även gärna kunna åka en weekend till typ rom, venedig, barca el paris..(ryanair finns ju..)
* eller så skulle jag vilja glida ner till österlen på en liten mini sem, kanske med bågen el så bilen, Ja eller nått annat skojsigt söderut...
Hari af börjat längta lite hem men stannar nog iaf lite mer än 1 vecka till, annars blire så länge utan lillskuttz...
Så det jag håller tummarna för de nästkommande dagarna är att solen ska skina så vi får umgås med friends o family sista veckan/orna här uppe. Allt blir så mkt trevligare då =) SÅ solen kom fram nu för f-nnnn =)

Nostalgi 2

Fått lite bilder från en kär vän här hemma, shit alltsåå nostalig i hög grad. Avslutningsfest med sjuksköterskestudenterna, ja nu alltså sjuksyrror hela bunten, samt från själva cermonin i kyrkan:



Bästatste sjuksköterske bruttzen in town, ja o så Tobbe så klart =)

Vi hade avslutnngsrajraj ute på ett jättemysigt place här i stan, där vi körde is-cart, o tävlade i skidr med flera på o typ sköt nån slags pil, sen dracks det lite, badades tunna, bastades o efter det åt god mat, o så mera dricka, lekar o fest.. Själv var jag höggravid i vecka 32-33 nånting.. =)


Skidtävlingen jag pratade om: "höger, vänster, höger, vänster" ekade högt ute på isen den kvällen, mitt bland alla skratten...


Denna del var ruskigt skoj, måste jag allt göra om nån gång. Här är det självaste E som är på G ut o brumma...


Inne i värmen o myser...i väntan på nästa tävling tror jag..


Det är jag i rött närmast kameran.. se min suktande blick... he he he.. nej ni så var det nog ej, men lite skoj visa er =)


Innei i värmen efter maten, ni vet så där trött som man blir efter bus ute, men men bara maten kommer in så blire liv i luckan igen =) (men hallå vart e min stora kula... ha ha)


Go Anna inne i värmen


okej då där syns visst magen...


Lite ladies talk o smokning runt elden...


Bästa avslutningen:Bränna upp den jäkla c-uppsatsen =)


Efter det var gjort kände jag att jag kunde börja glida hemåt, (jag i den räda jackan förstår ni).. Annars är man ju inte den som är den, =) Höll ändå ut bra länge många gånger...


Sen var det då dags för avslutning: Här var jag i vecka 33 iaf..




Hela Luleå-crew.. Oj oj som vi härkat fram på vägen mellan lule och boden, ibland i förtvivlan över alla böcker som ska köpas eller mindre bra lärare man haft,men många gånger även skrattat åt tokigheter som hänt under dagen eller bara annat flum som framkommit. JA det var allt en skojig tid ändå, trots att man skrapade sig i huvudet X antal gånger o tänkte vad f-n har jag för nytta av detta.. Men menSjuksyrror blev vi allihopa.. Ett härligt gäng ladies!!






Bröllop!!

Herre min skapare vilken underbar eftermiddag vi fick!

Ja ni de var såååå fina så man ville ju bara gråta direkt man såg dem. A var såååå vacker som brud, o P gick inte av för hackor han heller, gudomligt fina!! Sångerna de hade valt, fick en att svälja både en och 2 ggr, torka kinderna o kika lite runt i kyrkan, för att bara titta på brudparet, nej gud då hade jag nog gråtit ihäjl mig. Rackarns vad vackert!!

Ringarna: Superduper fina, jättesmart , vacker o rolig ide!

Egentligen behöver jag inte go on, allt var liksom perfekt. Talen fina o genomtänkta, maten god, fint i lokalen, festen efteråt skoj.
Det allra allara bästa var nog ändå när det var dags för dansen, jisses vad de chockade oss. Japp de började så soft med lite slow, men sen hade de lurifaxarna kokat ihop en jättebra o rolig sak. Då var det en mix av olika låtar som de rockade loss till, helt roligt gjort. Ja det blev liksom en perket personlig touch. Ja det är ju så vi känner dem, kanske inte som några vals människor, utan mer på det sättet. Alla tyckte nog verkligen det var jätteskoj, jag ser dem ännu framför mig o ler...
Så bröllopet var lovely, men det fick mig att ännu mera inse att de verkligen är guld värda och att vi kommer sakna dem massor!!!

Om jag hade hållt ett tal till brudparet så hade det nog gått ung så här:

Kära brudpar, framför allt kära vänner ,
Mitt tal kan inte handla om roliga anekdoter från er uppväxt då vår vänskap inte varat så länge.
Men jag tycker vi lyckats skapa rätt många bra och roliga minnen ändå =)
Ni var liksom ett par som man kände på en gång att det klicakde med, ett par man alltid hade roligt med, där vi alla verkligen bara var oss själva, skrattade och hade skoj. Jag vet inte det otaliga gångerna vi skrattade så man nästan fått sån där kramp i magen åt såna där saker som kanske egentligen ingen annan skulle förstå, ja såna där lite speciella småtokiga saker som jag verkligen tycker om er för. 
Att vi lärt känna varandra hör ju ihop med den lite speciella värld vi trots allt alla fyra lever i.
Ja ni vet i den där Patrik är busen (hmm svårt att tro i dag..) där han  lyckats så bra med det han gör. I den världen där jag och Anna otaliga gånger studsat upp och ner i stolarna, av glädje, oro , eller ibland ilska. Kanske även ofta missat många spännande saker för att vi varit för upptagna med att prata om annat =) I den världen där faktiskt många nya bekantsksapsband knyts längs färden.
 Den världen som jag själv hatälskar. Mest tycker om, för se bara nu, utan den hade vi aldrig lärt känna er och det skulle jag för allt i världen inte vilja vara utan!!.
 Det som är jobbigt är ju just det att man även måste skiljas från sina nya vänner titt som tätt, för i denna värld går flyttlassen till höger och vänster. Men en ska vill jag ni ska veta att hur långt bort ni än flyttar så kommer ni alltid vara nära, för innuti mig finns ni alltid kvar!. 
Jag hoppas att våra vägar åter igen korsas snart  och om så för en kort stund återigen går åt samma riktning så vi får hitta på många nya bus och tokigheter Men tills dess stort lycka till!!




Underbar helg i sthlm!!!

Underbart!!!: Ja så kan nog helgen bäst beskrivas med ett ord... Det har faktiskt varit toppen på alla sätt och vis.

En sak är lite kors i taket: Jag, ja ni vet jennybenny herself, har inte shoppat typ nått (förutom det jag behövde til lbröllopet..)

Jo en sak är lite trist: Inga kort från bröllopet. Nej för si då strejkade kameran, men jag har nog lyckats kirra till mig lite krot ändå, ja för det vill man ju liksom ha...

Vi hade suprans tur, vi fick ett dudnerfint hotellrum , betalade bara 200kr/natt o då fick vi ett designrum, med bastu på rummet, nice nice nice..
På fredag kikade vi lite på stan , gick på grönan o sen på Mamma Mia.

Ja ska ni se en film på bio o tycker om såna där filmer som får dig att må bra i kroppen så gå på Mamma mia. Jag tyckte den var jättebra!  (trots all sång, var kanske lite skeptisk först, men oj vad bra den var!)

På lördag stod bröllop på schemat, så då gled vi mest bara runt o chillade o småkikade o tog det lugnt innan...
Jag har även blivit kär, Min nya kärlek heter Alma, mmm bedårnade ltien kiddo, som jag minsann såg till att sno till mig lite då o då o snosa på =)

Menm ne n usitter vi här på arlanda på väg hem norrut, sakanr skruttan som f-n. Men sitter även o funderar på att det nog snart börjar vara dags bege sig tillbaka mot linkan, ja nu räcker det snart med att vara "on the road" nu vill man hem igen =)






en tröttsam dag idag...

jaaa idag har man varit trött...av förklaraliga o roliga skäl=)
jeppz igår var vi på  färjan  oträffade massa folk, var suprans kul, sen slutade så att vi efteråt hamnade o spelade bowling ,var väl hemma efter 6 på morgonen... var en jättetrevlig kväll, attans att jag glömt kameran...

Nu måste jag kila o packa, planet till stockholm bär av så tidigt imorgon...ska bli dundermys o skoj!
kram påer

lite nostalgi..

Förra sommaren (tror det var typ börja av juni kanske..)  när laura var på besök.. fick lite bidler av henne... väntar på fler =)


Ladies on the way out... (den där fina toppen gled ner i säcken till myrorna förresten, inte för att den inte var fin, men för att när jag använden vid ett senare tillfälle.. Anna (o även fler tyvärr ha ha) vet nog när jag menar, fan då ramlade den ner hela tiden blev helt knäpp efter tvätten , snyft!)





Mys på tinnis förra sommaren...

jennybenny..

Gjorde en liten karikatyr av mig själv:



Fin eller hur =) Lite likt var det allt he he.... =)

trist väder...

rubrikerna börjar se ganska likadana ut.. Hoppas på förändring snart! Hugaligen man blir nästan på lite dåligt humör över vädret.. Nåja hoppas solen skiner nån dag nästa vecka så vi kan ha våra mysiga heldag som vi kom på igår att vi nog ska ha tillsammans med ett annat mysigt par, Om bara solen skiner lät det som en kanoners dag! Var iaf o hälsa på just de ovannämnda igår var riktigt trevligt! Smådamerna hade nog allt skoj, de kom verkligen igång när de kom ut oxå =) Idag får man la se vad man hittar på, nått litet äventyr ska man la hinna med.. just ja Dagens tips: Ät inte Palt bara en stund innan ni ska gå o träna!! (detta visste jag såkalrt om innan, men fan vad jobbigt det var, var på bodystep igår o ett tag innan hade jag tryckt i mig lite palt till middag.. tungt tungt kan jag säga...) Träningen var iaf riktigt skoj om än sjukt varmt passet var fullt så det blev gode varmt där inne.. men men ska se om det finns nått skoj att gå på idag annas får det bli lite styrke ... Ja ja hoppas ni alla får en löövli dag! kram kram

...

Hmm hmmm idag suger vädret igen, fy bubblan vad trist.. Hoppas hoppas bara det är bra väder i sthlm på fre+lör blir så mkt skojjigare då!!

Igår kväll var jag iaf o kikade hos lilla "Laura" attans vad fint hon fått det. Jag såg på bilder hur läggan sett ut innan, fan alltså jag måste bli bättre p åatt tänka bort sånt där o istälelt se möjligheterna. Jag tycker sånt e skita svårt , ja liksom när nån har assssfult, att tänka på hur fint det kan bli med lite färg o nya golv o ens egna möbler.. men igår fick jag ju se det med egna ögon återigen =)
Fick även se gamla bider på bland annat mig själv... hmm rackarns jag saknar nog allt mitt tokröda hår, men det är ju bara det man liksom fick färga det stup i kvarten.. ska se om jag inte kan kirra en bild så ni får se... men mne jag trivs ju rätt bra så här med, bara jag får klippa mig lite...

Sen brummade vi iväg på på bio o såg sex and the city filmen, tyckte de var skoj, dem är allt sköna brudarna! Men hmm nu u har det kluckit till i huvudet mitt vad SATC står för när folk skriver det sett den filmen på bio, ja jag vet man är la itne brightast på jorden alla gånger, men jag har tänkt o tänkt o liksom funderat "vad f-n snackar dem om nu" men nu vet jag ju alltså att det är filmen jag såg igår lite förkortat =) Bättre sent än aldrig!!

men men dags hoppa i kläderna o brumma vidare o hälsa på folk o sen kanske kika lite marknad...
see u
puss puss,o kram till ar er jag saknar, ja ja till alla andra oxå såkalrt men liiite hårdare till dem jag saknar

Uppdatering...

Idag har vi kilat på stan o föröskt hitta nått att ha på oss på happeninget vi ska på i helgen, gick rätt fint dock fattas ännu en del:

Jag vill ha:
* Mörkbruna el mellanbruna klacckedojs..
*En offwhite/beige ni vet typ bolero aktig grej el sjal...
*samt pärlarmband

J behöver:
* Nya pjucks

Men men hittade inte detta idag, är liksom i valet o kvalet ang skorna, finns så många helt sommriga modeller, ni vet lite mer öppna , somriga, passar nog fin fint på brölloppet men samtidigt känner jag att jag gärna köper ett par som jag kan ha längt in på hösten med jeans till, eftersom färgen på skorna passar så nice in på hösten... hmm svårt svårt.. ja ja vi får se. Undra om man vågar vara djärv o chansa på att hitta skorna i sthlm på fredagen, J säger han ska det, men att vara kille e ju liksom lättare, en annan vill ju ha ett par riktigt schyssta pjucks.. ja ja we will see...

hmm ska iaf boka hotell nu... får bli nära där bröllopsesten hålls, om än det är lite längre till stan men men skönt  vara nära där man ska vara...

ja ja lite bilder från dagarna som gått annars (ja iaf lite av vad vi gjort)


På väg ner till båten för lite badutflykt..


mina mysälsklingar!!


Gumman trivdes galant i flytvästen..


"Farmor, "Farfar" o såklart Molly  & Texas


Mini frallan





På väg på stan...

Har även hunnit med lite gocart race.. okej hur det gick förtäller inte storyn... men men
dags äta lite dinner

vädret suger..

just nu suger vädret stort... fy rackarns vad det blåser o är kallt , burr burr.. gör att jag genast börja kika mot sydliga breddgrader, åhhh vore mys, men gubbz är lite mera svårflörtad... ja ja.. vi får la se..

stugan..

Nu är vi i stugan o hänger I går var suprans fint väder, härligt!
Idag har vi varit ute med båten till ön ö med strand o grejjor o nu vankas snart go middag o sen blri det nog att lira guitar hero hela långa kvällen =)

På lördag (nästa veckan) vankas det bröllop, ja si inte för mig,jag närvara endast som gäst utan för vänner i sthlm, oj det blir nog mys! Måste inhandla mig nya fina kläder tills dess, vad ja si det återstår att se, hittade en sååååå fin klänning i lkpg innan vi åkte upp, men f-n så typiskt bara kvar i stora storlekar, gaaahhh irri!!

Efter det har jag precis kommit på lite nya plans jag skulle vilja "ÅKA" o göra med bara gubben, fan vore dundermys, är la bara det att just den som "vi" har är la  eg inte värsta komforten för att göra sånt med, f-n det vore ändå skoj.. O ja vad ska man säga att hitta på crazy stuff det är la liksom jag (o gubben min) i ett nötskal...hmm så vi får se, måste reckonda läget lite först...

ja ja träning på hög nivå är då ett måste när man kommer hem, visst har tränat lite här, men även ätit masssa gosaker.. men vad f-n är'e semster så är'e =)

nu time att åka snart...
puss puss puss på er där ute!!

saknar... ja ibland så..

hmmm kommer på mig lite då och då med att tänka på det jag helst "vill" sluta tänka på... Ja inte lika ifta nu kanske, så mkt att dona med ändå, men jo ibland så.. Vissa saker som trots allt får mig att sakna litegrann, ja inte sakna så, utan bara som sakna hur det var, ja så var rätt nice! mmmm  men men ja ja så är det bara.. no more att orda om det =)  I övrigt  är jag suprans nöjd med tillvaron, ja lite som baloo.. (var nöjd med allt som livet ger, o allting som du kring dig ser, glöm bort bekymmer sorg o besvär,), hmmm ja förutom lite myror i rumpan det här med föööör lugn tillvaro, nej si det passar inte mig!! Tycker hellre om att ha tok mkt att göra så där mkt så att jag blir helt virrig i bollen, ja ni vet jobba, stressa iväg o hämta på dagga o så  när sässen är igång matcher till öhger o vänster, eller så träna o planera in lite dates med friends titt som tätt, som sagt hellre tooo much än för lite... Att softa i stugan är grymt skönt, men hmm nja det får mig att komma på nya plans o ideer som jag skulle vilja göra.. =)

..

Grattis till papsen som fyller år idag! Muma för alla såklart he he... vankas gott grillat ikväll yummie...

Gummzilummsan är ute på baksidan o busar med en annan grannes barnbarn som är uppe från sthlmn , skiljer bara 10dar mellan dem så de har säkert dunder skoj...

Har en väldans väldans tråkig sak att meddela, fan fan fan blir sur bara jag tänker på det , Gubbz vann solklart första delen av vår 21turnering... ja ja revansh lusten är stooor!!

Gummz har även lekt lite med sin andra väldigt jämngamla kompis här nyligen, ja det är så kul att se dem träffas o leka varje gång, liksom se så mkt som har förändras i deras sätt mot varandra o liksom ändå se att shit de syn verkligen att de är jämngamla, busskruttor nbåda 2. Njöt för fullt av sällskapet med den vuxna delen v familjen oxå, hmm skulle vilja packa ner alla i en kappsck o flytta ner er till linköping..

Är för övrigt som vanligt i början när man kommit hem ruskigt trött, är la så när man kommer hem, vad vet ja.. men men har man semster så har man.. =) o nu är vi ju uppe ett rätt långt tag...

men men time att duscha lite...
see u