Nostalgi 2

Fått lite bilder från en kär vän här hemma, shit alltsåå nostalig i hög grad. Avslutningsfest med sjuksköterskestudenterna, ja nu alltså sjuksyrror hela bunten, samt från själva cermonin i kyrkan:



Bästatste sjuksköterske bruttzen in town, ja o så Tobbe så klart =)

Vi hade avslutnngsrajraj ute på ett jättemysigt place här i stan, där vi körde is-cart, o tävlade i skidr med flera på o typ sköt nån slags pil, sen dracks det lite, badades tunna, bastades o efter det åt god mat, o så mera dricka, lekar o fest.. Själv var jag höggravid i vecka 32-33 nånting.. =)


Skidtävlingen jag pratade om: "höger, vänster, höger, vänster" ekade högt ute på isen den kvällen, mitt bland alla skratten...


Denna del var ruskigt skoj, måste jag allt göra om nån gång. Här är det självaste E som är på G ut o brumma...


Inne i värmen o myser...i väntan på nästa tävling tror jag..


Det är jag i rött närmast kameran.. se min suktande blick... he he he.. nej ni så var det nog ej, men lite skoj visa er =)


Innei i värmen efter maten, ni vet så där trött som man blir efter bus ute, men men bara maten kommer in så blire liv i luckan igen =) (men hallå vart e min stora kula... ha ha)


Go Anna inne i värmen


okej då där syns visst magen...


Lite ladies talk o smokning runt elden...


Bästa avslutningen:Bränna upp den jäkla c-uppsatsen =)


Efter det var gjort kände jag att jag kunde börja glida hemåt, (jag i den räda jackan förstår ni).. Annars är man ju inte den som är den, =) Höll ändå ut bra länge många gånger...


Sen var det då dags för avslutning: Här var jag i vecka 33 iaf..




Hela Luleå-crew.. Oj oj som vi härkat fram på vägen mellan lule och boden, ibland i förtvivlan över alla böcker som ska köpas eller mindre bra lärare man haft,men många gånger även skrattat åt tokigheter som hänt under dagen eller bara annat flum som framkommit. JA det var allt en skojig tid ändå, trots att man skrapade sig i huvudet X antal gånger o tänkte vad f-n har jag för nytta av detta.. Men menSjuksyrror blev vi allihopa.. Ett härligt gäng ladies!!






Kommentarer
Postat av: Syster Anna

Åh, vad roligt att se de där bilderna!! Man blir ju alldeles nostalgisk. ..och så fin du var med magen! Men du såg då inte gravid ut i ansiktet, helt ouppsvälld :-)

..Och jag var ju också gravid där om jag inte minns fel, men det var så nytt att ingen visste nåt. Hehe..

Jo, nu hoppas vi att det blir nåt finväder här i veckan så vi kan göra nåt skoj! Vi åkte ut till havsis i veckan här en dag när vi hade tråkigt. Var jättemysigt! Glass och Nimbys och karuseller. Emelia var helnöjd!

Vi hörs av!

Kram!!

2008-07-13 @ 22:21:33
Postat av: jensan

ja visst =)

he he kanske inte riktigt, tänkte själv skriva om det inte syns på magen så syns det då i ansiktet.. =)



ja det vore dundermys, idag brummar vi mot kalix, har ju inte varit där nu på över en vecka så det börjar vara das, men ni får gärna komma dit!! Annars får vi sikta på lördag, för om jag inte minns fel (hmm så jobbade du väl på tis+ons natt) o på fre ska vi till överkalix, är marknad där o så hälsa på mormor (du vet liksom ett msåte innan man glider hem, men lör el sön..., fast som tidigare sagt välkomna till stugan! , pinglar nog el messar dig senare oxå =)



kram kram



(just ja joooo jag tänkte först skriva det på bilden, men blev osäker, men jag hade för mig jag åkte med dig hem o så eftersom du ändå oxå körde, el vad sjutton kanske var jag som körde men vi åkte iaf hem tillsammans... tror jag he he... guldfisken dyker fram igen, men att du var preg si det kommer jag ihåg!!)

2008-07-14 @ 11:12:22
Postat av: Syster Anna :-)

Halloj!

Funderade här en dag på om vi skulle ha åkt och hälsat på er, men då passade mor och far på att komma förbi och hjälpa oss med en massa saker som vi behövde få gjort. Men aldrig hinner klart. Typ vedhögen :-)

Lördag blir kanoners för oss! Sitter på jobbet nu och jobbar imorgon natt också, men går ju av fredag så sen är jag ledig. I början av nästa vecka ska vi till Skellefteå och Lycksele och sen stugan så då blir det liksom fullt upp. Synd att ni åker tillbaka sen för annars hade ni ju kunnat hänga med oss på pdol på fredagen och kika på Amanda och Hellström och kanske röja lite i nåt öltält :-D. Funderar på om vi ska slå på stort och bo på hotell också?? Får se!



Nä, bäst arbeta vidare, men vi hörs bättre här framöver!

KRam, kram!

2008-07-17 @ 00:53:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback